שאלון!

LimiMimi

New member
שאלון!

כי תודו שכלכך משעמם לכן ועכשיו אתן אוהבות אותי ממש. שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה? עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מתי? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

DIE kvar

New member
סעמק אתם חייבים למצוא שאלון עם שאלות אחרות!!!

שעת התחלה: 14:44 שיר שמתנגן ברקע: גלגלצ ספר קצת על עצמך: כרגע אני חיילת, לא הרבה מעבר לזה מחשבה שעוברת בראש: רק שאני לא אהיה חולה מה עשית היום? ישנתי, קמתי, הצקתי לאחותי, אכלתי קרמבו מה תעשה מחר? לך תדע מה יוליד יום חשק ל...: סקס מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? הלוואי שבמקום טוב מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני ילדה מאוד שגרתית מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרשתי לעצמי להסחף מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? - מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה ומעייפת. צה"ל, נו. עיר/ים אהובות: אני לא ילדת עיר מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? השעון שלי איפה חגגת יומולדת אחרון? בים. איך אתה הכי אוהב לבלות? אני אוהבת לצאת לפאבים, מסיבות, אני אוהבת ללכת לים, אני אוהבת לנסוע עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים מגוונים. רעי, רוני, מירב. כל אחד מהם מתאים לעולם אחר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? - יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקה מועד ב' 14.7.2006 כמה קיבלת בו? נכשלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לכם מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול הלכתי לישון בוכה מדוע? מגעגועים. אני לא יכולה יותר לקחת סמים מתישהו? מעולם לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמןןןןןןן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא יודעת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני כמעט לא מורידה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? סימון ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? זה גם סיפור עצוב מתי? ביום שבת ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אוף די כבר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אור שם מיוחד לבת? אור מאכל אהוב: סושי מאכל שנוא: עגב דבר אחרון שאכלת: קרמבו בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים אתה לומד ביום שישי? אני לא לומדת בכלל מה הספר האחרון שקראת? או ווה אהבת? מה הסרט האחרון שראית? רטטוי אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ג'וני על מה דיברת איתו? על זה שאני מצטערת שנרדמתי אתמול מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין כזה על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות כמה הוא עלה? 15 ממי הsms האחרון שקיבלת? יוני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יוני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הפלאפון לא לידי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פסטה יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני איזה חודש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? צבא איך קוראים לאמא שלך? עדי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מור בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הייתי רוצה שפתיים יותר גדולות או ציצים יותר גדולים ובפנימיות? הפנימיות בשליטתי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה-קומדיה-קיטש כאלה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? פאריס הילטון למה? יש לה הכל כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שניים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מאושרת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? איתור שלום מה עושה לך טוב? קיץ מה מעצבן אותך?חורף מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? המשקפי שמש שלי נראה לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? אקדח המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מתמודדת איתה, לא בורחת ממנה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אף פעם לא הייתי בניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצעוק איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: חתולים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצחוק מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא תמיד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אין לי אהבה מה השם הראשון שעולה לך בראש? כמה פעמים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא אבל אם זה משהו שמפריע לי אני פשוט אתרחק ממך את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? כן לבוש: כרגע? מכנסיים חומים מהיינס וקפוצון לבן מהיינס ונעלי בית מגניבות מגאפ איפור: אין מאכל אהוב: דיייייייייייי שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עוגיות עיר בעולם: ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת. אלך לקרוא ספר שאולי יעודד אותי שיר ברקע: נראה לי שזה ג'קו, נו גדלגלצ שעת סיום: 15:08

MC SammY

New member
יאללה אני אפתח

אם מישהי אחרת לא תקדים אותי
שעת התחלה: 14:51 שיר שמתנגן ברקע: איזי-הלילה ספר קצת על עצמך: אני רעבה ועייפה מחשבה שעוברת בראש: אני רעבה ועייפה מה עשית היום? התעוררתי עם נדב
, שתיתי נס ואכלתי מקופלת. עשיתי אבק בסלון לבקשתו של אבא וסידרתי את החדר. מה תעשה מחר? אעבוד.. חשק ל...: נדב מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא נראה לי שאתן תראו אותי
מה אתה הכי אוהב לאכול? סלטטט מה אתה הכי שונא לאכול? כבד של כל דבר. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הייתי סמויה שבוע בבורגראנץ' ושבוע אח"כ קיבלתי שער ב24 שעות של ידיעות עם הפרצוף שלי מרוח על השער?
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שמתי זין על מתמטיקה כל התיכון ועכשיו צריך להשלים מה הצבע האהוב עלייך? תכלת מסוים מאד וחום מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? תקשורת מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטייייקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? 2007 הייתה בתזונה! [בלי עין הרע, עוד לא נגמר] עיר/ים אהובות: לונדון, ת"א, ניו יורק, סן פרנסיסקו.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואו, השנה החבר והחברה הכי טובה עשו לי משהו מדהים. הם עשו "תחנות" בחנויות בת"א ופשוט הסתובבתי עם החברה ואספתי את המתנות משם
עזבו שהסתובבתי עם זר על הראש, זה היה תנאי הכרחי. איפה חגגת יומולדת אחרון? במייקס פלייס. איך אתה הכי אוהב לבלות? פאב\מסיבה, העיקר האנשים. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם מי שעושה לי הכי טוב. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן האחרון זה 1-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון?מאיפה אני זוכרת כמה קיבלת בו? כנ"ל יש לך חברים מחוץ לכיתה? אין לי כיתה דיי ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אם הם מעצבנים אותי היית פעם אצל פסיכולוג? ובעקבות התשובה האחרונה, אתן חושבות שכדאי? ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? ביום שלישי נראה לי מדוע? כי הייתי על סף התמוטטות עצבים לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? הפסקתי מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן. למרות שאתמול ממש רציתי לדפוק ת'ראש... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? המ נראה לי בן ארצי-לחיות את החלום למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני מניאקית מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מומי לוי
ולחבק? נדב ולנשק? נדבבב ולספר לו משהו מהלב? נדב יש לך חברה?או משהו כזה? כן עם מי התנשקת בפעם האחרונה? נדב מתי? היום בבוקר ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מסוכן העניין... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ערן שם מיוחד לבן? רוי שם מיוחד לבת? אמה מאכל אהוב: סלט מאכל שנוא: כבד דבר אחרון שאכלת: סלט שאבא הכין בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? בזמן האחרון הם אלו שמחדשים... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? עובדת. אבל היום לקחתי חופששש מה הספר האחרון שקראת? השטן לובשת פראדה אהבת? עוד לא סיימתי מה הסרט האחרון שראית? אמריקן ביוטי אהבת? הוא קריפי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על זה שאמא שלי נתקעה בפ"ת כי היא שכחה לכבות את האורות של המכונית והלך המצבר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ממ...נדב ושימרית על מי אתה יודע הכי הרבה? עליהם ועל אמא מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס אוטובוס לראשון כמה הוא עלה? 8.50 ממי הsms האחרון שקיבלת? נדב מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נדב מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "לפעמים" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אוכל יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים?כע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממממזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבוע וחצי. נווה אילן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? פארטייי איך קוראים לאמא שלך? אלה יש לך שם שני? מהו? סם זה נחשב? אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא ממש אתה אוהב ילדים קטנים? כן. ליאני
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6? חח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין לי העדפה.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי בגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמה קילו פחות ובפנימיות? עזבו איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא שומרת דברים בבטן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד לבוש: נוכחי? גרבי אצבע צבעוניות עד הברך, טרנינג שחור, גופיה ורודה וקפוצ'ון בצבע שמנת איפור: קצת מסקרה ואייליינר מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות "בובות" בVOD שיר ברקע: אין שעת סיום: 15:11 [מישהי בטוח הקדימה אותי]

MC SammY

New member
בא לי מתולתלת יפה ולא פוזלת

שהיא קצת סוטה ובמיטה היא מקללת
|חרשתיעלזה|

SuGaRBabe1

New member
מצויין!

שעת התחלה: 14:56 שיר שמתנגן ברקע: בית הבובות - שיר בעפרון ספר קצת על עצמך: ממ. הילה, 20, גבעתיים, רוצה להשתחרר! זה מספיק? מחשבה שעוברת בראש: "אוף איזה קור!" מה עשית היום? כלום! מה תעשה מחר? וואללה לא יודעת. כנראה גם הרבה כלום חשק ל...: לאכול משהו טעים מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן.. ובעוד כמה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שכבר עם איזה שני תארים ובעל חתיך וילדים חמודים :) מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל ביתי.. מה אתה הכי שונא לאכול? וואו המון... דגים, כבד, חצילים, קישואים, כרובית, ברוקולי.... יש עוד ממש ממש הרבה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? וואללה לא יודעת. אני לא מהמטורפים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? תכלת מה הצבע השנוא עלייך? צהוב? לא יודעת אני לא ממש שונאת צבעים מה המקצוע האהוב עלייך? אהבתי פעם כלכלה בבצפר. עכשיו אני לא יודעת מה אני אוהבת... מה לומדים באוניברסיטה?! מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה וכאלה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מקסימה :) עיר/ים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמה דיגיטלית!!! איפה חגגת יומולדת אחרון? בבסיס.... וויפי איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות עם חברות עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החברות כמובן... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי ממש... אם אני בבסיס או בבית... אם אני במשמרות יום או משמרות לילה... זה ממש משתנה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? וואו אני כבר שנים לא בבצפר
אבל משמרת יום שלי מתחילה ב-9 בבוקר... זה נחשב? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אני לא בבצפר אבל! מדי צה"ל זה נחשב? מה היה המבחן האחרון? פפפפ... מבחן שלב לסמל? P: כמה קיבלת בו? אנאערף יש לך חברים מחוץ לכיתה? חלאס עם השאלות בצפר ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? וואללה... יש מצב היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אממ.. לא זוכרת... לפני איזה שבועיים בבסיס אולי מדוע? כי ממש דפקו אותי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אמממ.. לא זוכרת.. אולי במסיבה לפני שבועיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? בועז מעודה - ירח כחול (בדקתי במיוחד) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי למי יש כסף... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? איזה אחת מהבסיס שלי ולחבק? חברה ולנשק? אאאאמממממ.. ולספר לו משהו מהלב? אותו אחד נראה לי יש לך חבר?או משהו כזה? לא... עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אחד שיצאתי איתו מתי? לפני... חודש בערך ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חברות! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אמממ לא יודעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף אחד שם מיוחד לבן? אור-רן (זה הכי מיוחד שאני מכירה) שם מיוחד לבת? ליאות, נאית מאכל אהוב: אוכל ביתי... שאלתם את זה כבר.. מאכל שנוא: גם את זה... דבר אחרון שאכלת: תפוחי אדמה עם פטריות, משהו הזוי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? :$$ . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים? זה נחשב? אתה לומד ביום שישי? אני לא לומדת, תבינו מה הספר האחרון שקראת? אממ... נראה לי "אם יש גן עדן" בפעם המיליון אהבת? ברור מה הסרט האחרון שראית? ילדות רעות לפני איזה יומיים בטלויזיה אהבת? ברור מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? סתם היא שאלה אם אני רוצה תה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הבנות... על מי אתה יודע הכי הרבה? גם נראה לי מה הדבר האחרון שקנית? אממ.. הייתי במקס ברנר זה נחשב? כמה הוא עלה? איזה 40 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? בטח איזה הודעת מסיבות מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת... מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא זוכרת הפלאפון לא לידי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא יודעת, משהו טעים :[ יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה שבועיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? וואו מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? למקס ברנר איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לכם P: יש לך שם שני? מהו? כן... לא מדברים על זה אתה קרוי על שם מישהו? מי? השם השני... על שם סבתא אתה אוהב ילדים קטנים? רק עד גיל מסוים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אני רוצה לחזור לגיל 18 :[ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מבנה גוף ובפנימיות? ביישנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממממ לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקיטש ודרמה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם כל מי שלא בצבא למה? כי הוא באזרחות ואני לא! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מים... לא יודעת למה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? חן כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת :( מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אנאערף את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אנאערף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "טוב ח-פ-ר-ת" מה עושה לך טוב? להיות בביייייייייית :) מה מעצבן אותך? אנשים שאכפת להם רק מעצמם מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף ולאבלו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? נראה לי מצלמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה? לא יודעת מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבר המלצה לסרט: אנאערף תוכנית טלוויזיה? אני לא רואה טלויזיה כלכך מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת לא עולה לי כלום עכשיו איך את/ה מתגבר על באסה? מוציאה אותה על אנשים לא קשורים... בוכה קצת לאנשים... שומעת שירים והולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להדחף בתור איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב וקיץ איזה חג אהוב עליך? פורים ופסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אמ יש מצב. לא יודעת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? המשפחה והחברים שלי מה את/ה אוהב/ת לעשות? מלא דברים די איזה חופרים אתם מקומות בילוי מועדפים: נען :[ את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן אבל באיזשהו שלב זה נהיה כבר משעמם..... די עם החורף הזה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן תמיד מה השם הראשון שעולה לך בראש? שאלתם כבר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שאלתם כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעת החיים טובים לדעתך? בסדר כזה לבוש: עכשיו? סתם פיג'מה איפור: כלום מאכל אהוב: שאלתם איזה 10 פעמים כבר שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אין סרט אהוב: אין גלידה: תות עיר בעולם: אמסטרדם? לא יודעת לא הייתי ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: ברי סחרוף - עיר של קיץ שעת סיום: 15:10 איזה שאלון חופר יואו

saptenn

New member
כן

שעת התחלה: 15:27 שיר שמתנגן ברקע: Coldplay - Warning Sign ספר קצת על עצמך: כן מחשבה שעוברת בראש: אני עייפה מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: וואי הרבה מה המידה שלך בנעליים? 39 או משהו כזה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? חחחח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא תראו אותי.. סתם, לא יודעת. בטח לא פה מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? שחור, כחול, משהו כזה מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? אין כזה מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה עיר/ים אהובות: ת"א, חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואי יש הרבה איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? דברים שקטים בעיקר עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 90 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? חח לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? קולדפליי שייבר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בא לי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? אממ אח שלי יש לך חברה?או משהו כזה? כן עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אוח שקט מתי? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מג אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן. רפי ושירה שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: לא זוכרת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש כמה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל הג'ינסים אתה לומד ביום שישי? חלילה מה הספר האחרון שקראת? חח אהבת? מה הסרט האחרון שראית? לך תבין נשים אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רפי על מה דיברת איתו? הרבה דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? דניאל על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס כמה הוא עלה? 270 אמא ): ממי הsms האחרון שקיבלת? סיון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? סיון מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מתלבטת
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? אה? גשר נחשב מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פחח מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כרמיאל למה הלכת לשם? כי הייתי צריכה איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חחחחחחחחחח כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יש יותר מדי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים ובפנימיות? כנל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? רוג'ר פדרר למה? ככה ): כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? חח הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ.. לא יודעת חח את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דיאט קולה מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יש איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ברזיל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מהי אהבה בשבילך? או את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאלו כבר לא מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: אוח את/ה אוהב/ת להיות בבית? רוב הזמן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואלה האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא לבוש: ג'ינס ומה שבא עם זה איפור: בקטנה מאכל אהוב: שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה: לייפהאוס, קולדפליי סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: Lifehouse - Make Me Over שעת סיום: 15:38

LimiMimi

New member
אעאעאע

שעת התחלה: 14:42 שיר שמתנגן ברקע: האלבום של רדיוהד.. עכשיו Nude. ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: אני צריכה בטריות. מה עשית היום? עד עכשיו? קמתי, הייתי במחשב, נמרחתי, הברזתי ל6 בנות ברצף בערך. אני עצלנית! מה תעשה מחר? ארוחה אצל אח שלי, ובערב אני עובדת. ושוב, אמורה לפגוש אנשים. חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? גדולה מספיק! באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה בעיקר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? who knows מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? סגול. מה הצבע השנוא עלייך? אפור. מה המקצוע האהוב עלייך? תלוי בצורה שלומדים אותו. אני מניחה שהיסטוריה. מה המקצוע השנוא עלייך? גם תלוי, בדר"כ זה מתמטיקה כי אני כלכך גרועה, אבל לפעמים אני מסוגלת להיות מוצלחת בחרא הזה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שונה. עיר/ים אהובות: ת"א? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? משחק אלכוהול כזה. נו, עם קליעה למטרה ושוטים. אדיר. ובקבוק סמירנוף עם זה. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, בת"א-יפו, ברעננה וגם בכ"ס! איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת באיזה פאב שקט עם חברים. לשתות, מוזיקה טובה, וכו'... עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים קרובים שנוח לי איתם. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? שלוש. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חה חה חה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה. מה היה המבחן האחרון? ספרות נראה לי. כמה קיבלת בו? וואלה לא זוכרת. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? בקטנה. אם כן - סיפרת למישהו? זה היה באיזה כיתה ז', וחשבתי שאני ממש אעשה היסטוריה אם אני אקפוץ מהקומה השלישית וכולם יראו אותי ויתאבלו עלי. נו, המחשבות האלה. לא באמת רציתי להתאבד! מתי פעם אחרונה שבכית? אני לא זוכרת. מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שתיתי הרבה, המ, שלישי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? וואי, אני כלכך לא יודעת.
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? רז! הוא התחיל לדפוק על הקיר כשניסיתי להרדם. חצוף. ולחבק? אותו? ולנשק? פוף
ולספר לו משהו מהלב? אין לי מושג. יש לך חברה?או משהו כזה? אין לי מושג... עם מי התנשקת בפעם האחרונה? עם ההוא מלמעלה מתי? ביום רביעי ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את חברה שלי חח נו. רק עליה אני סומכת. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כבר עברנו על זה. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ערן/חן/אוהד/אלכס/טל? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: שוקולד.
מאכל שנוא: נו. דבר אחרון שאכלת: שניצל ואורז. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה של בלוקבסטר?
אתה לומד ביום שישי? אני לא לומדת בכלל. מה הספר האחרון שקראת? שכחתי את השם שלו. אהבת? חמוד. מה הסרט האחרון שראית? פלאנט טרור. אהבת? מצחיק לאללה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אה, כל אלה שאני מדברת איתם באינרטנט
או אמא. על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? גם. אני מאמינה. מה הדבר האחרון שקנית? אמפי3! או בירה? כמה הוא עלה? 22.
ממי הsms האחרון שקיבלת? רז. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קלרי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "תתחדשי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? כן. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ב20 למאי. הטראומה
והייתי רק אצל שיננית! מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בקרוב אהיה שוב
אני חושבת שבכיתה י' או משהו. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רעננה? למה הלכת לשם? סתם. איך קוראים לאמא שלך? שרה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לקחו ת'אות הראשונה מסבתא. לאה. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי במצברוח. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא - 3. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ששש. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אוי כלכך המון, שלא נתחיל. ובפנימיות? להפסיק להיות אובר-צינית.
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שאננות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') תלוי במצברוח. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כשמאיצים בי זה לא עולה.
כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? נו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "בלה בלה בלה".
סתם, נו, "פאקינג" וכאלה. מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? קרציות. וקטנונים. וכאלה שמנפחים כל שטות! מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, חח. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר, או לנגן או משהו. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אין לי שמץ! מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המספריים של אדוארד
תוכנית טלוויזיה? עמוק באדמה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מיוחדת וכו'. איך את/ה מתגבר על באסה? משתגעת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכולו בערך. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברור חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שדברים שאני רוצה קורים בצורה יותר טובה ממה שתארתי? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: פאבים בכפ"ס
את/ה אוהב/ת להיות בבית? ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? אויש את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: סווצ'רט, חולצה של בלוק ופוטר. היה לי כוח רק לשים את החולצה, שלב הבא מכנסיים נורמלים P: איפור: כשיש - אייליינר, או עפרון, או מסקרה, או... ליפגלוס? מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: מנגו! עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להתארגן שיר ברקע: נגמר
שעת סיום: 15:37 לקח לי איזה שנה.

עדיב4

New member
אני לא מאמינה שאני עונה על זה../images/Emo122.gif

שעת התחלה: 3:25 שיר שמתנגן ברקע: -- ספר קצת על עצמך: לא טובה בלספר על עצמי מחשבה שעוברת בראש: למה אכלתי עכשיו שוקולד מה עשית היום? הייתי בביה"ס מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: לרקוד מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מחול, משמורת ואופנה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מפתחת קרייריה בתור משהו
מה אתה הכי אוהב לאכול? בלינצ'ס של אמא מה אתה הכי שונא לאכול? פיצה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה
מה הצבע האהוב עלייך? סגול - בורדו מה הצבע השנוא עלייך? צהוב בננה מה המקצוע האהוב עלייך? מדע ורפואה מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מצויינת עיר/ים אהובות: אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? סרט\ מפגש עם חברים בשעות מאוחרות שכולם מתחילים להתגבש עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים ומשפחה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11+ מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בתנ"ך היום כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? הרגשתי רע לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יותר זמין מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהו מהלהקה ולחבק? כנ"ל ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה? כנ"ל עם מי התנשקת בפעם האחרונה? לא התנשקתי מתי? -- ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת, נראה לי את אחותי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם אף אחד שם מיוחד לבן? תומר שם מיוחד לבת? עדי
מאכל אהוב: בלינצ'ס מאכל שנוא: פיצה עם מלא שמן דבר אחרון שאכלת: שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודעת . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס גזרה ישרה מגולף אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? נערה עם עגיל פנינה אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? ילדות רעות אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? אם נשאר לבנה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחותי על מי אתה יודע הכי הרבה? על אחותי מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס, מכנס קורדרוי וסריג כמה הוא עלה? לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? טוב מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנתיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן למה הלכת לשם? לבקר חברים איך קוראים לאמא שלך? יעל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? קצת
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? זה שנפטר
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו עכשיו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לרדת 7 ק"ג ובפנימיות? לשלוט על העצבים שלי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שתלטנית איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? -- כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4

עדיב4

New member
חלק ב'

מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תפוח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תומר כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרבה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכל'ס מה עושה לך טוב?לדבר איתו ולרקוד מה מעצבן אותך? שאני לא יורדת 7 ק"ג מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חמאה מה היית לוקח לאי בודד? לא יודעת המלצה לסרט: שישי הפוך תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי חיוך יפה איך את/ה מתגבר על באסה? כל מיני איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא יודעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום ואהבה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: חתולה כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? משהו שעושה לך פרפרים בבטן, כשאת רואה אותו נהיה לך חיוך על הפנים, כל מילה שלו תגרום לך לצחוק. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הוא מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים: לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? בן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יהייה טוב האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? מאוד לבוש: טרנינג כחולים וטישרט שחורה איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: בלינצ'ס שתייה אהובה: מים להקה אהובה: משינה סרט אהוב: שישי הפוך גלידה: 8.8.93 עיר בעולם: תל אביב ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אכין ש.ב באנגלית שיר ברקע: אין שעת סיום: 3:42

P i x i e s

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo85.gif

שעת התחלה: 15:24 שיר שמתנגן ברקע: בא מן השתיקה-קובי אפללו (גלגל"צ) ספר קצת על עצמך: אממ אין מה לספר.
מחשבה שעוברת בראש: "בא לי שוב" מה עשית היום? קמתי ו...זהו. חחח מה תעשה מחר? אין לי מושג חשק ל...: סקס.
מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שביעיסטים, פרוייקט מסלול.. יש כמה שאני מציצה:] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עיתונאית אני מקווה. חח מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה רוזה!
מה אתה הכי שונא לאכול? הרבה דברים לצערי. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אממ אין לי מושג. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש כאן כמה מתחרים רציניים
. מעשה מטופש שהוא גם בהווה- שוכבת עם האקס
מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? חח לא יודעת. הצבעים הסטנדרטים של ווינדוס :S מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? וואו שנה טובה... בעיקר מחודש מאי פשוט היה מדהים עיר/ים אהובות: ניו יורק, ת"א :] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיול לNYC! איפה חגגת יומולדת אחרון? בכל מיני.. חח מקס ברנר, סניף נוער לנוער לשעבר, אצלי בבית.. איך אתה הכי אוהב לבלות? על נרגילה בטרבין.. איך אני מתגעגעת לזה עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם האקס היו הבילויים הכי כיפיים אבל גם עם החברים מן הסתם
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בשביתה בין 4 ל5, בבצפר 11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקה חח כמה קיבלת בו? 85 סופי
יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? אמא שלי פסיכולוגית ככה שזה מתמיד
ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? אממ מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום בלילה מדוע? כי מישהו ייפגע מזה בסוף וכי אני דפוקה שאני ממשיכה עם זה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? נרגילה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חודש איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מאיר אריאל - היכנסי כבר לאוטו וניסע למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם וגם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני ולחבק? ג'ובלון ולנשק? תום ולספר לו משהו מהלב? לאדעת יש לך חברה?או משהו כזה? משהו דומה עם מי התנשקת בפעם האחרונה? דן מתי? אתמול ראית בחנוכה את הפסטיגל? איכס לא את מי היית לוקח לאי בודד? תום
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ג'ובלון.. יש לו חיבוקים מנחמים:( אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נופר שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: זה היה כבר מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ אין כזה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? שני ג'ינסים שקניתי לפני חודש ככה.. חורשת עליהם אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? 1984 and reading אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? וואי אני לא זוכרת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נופר על מה דיברת איתו? על זה שנמחקו לה כ-ל התמונות מהמחשב! איזה חרא זה! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יעל, מאיה, בר, תום.. על מי אתה יודע הכי הרבה? יעל ותום מה הדבר האחרון שקנית? קנו לי היום תיק :] כמה הוא עלה? 60 והוא מגניב ממי הsms האחרון שקיבלת? ג'ובלון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "דא?" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פסטה רוזה יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? תחילת החודש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פ"ת למה הלכת לשם? לקניון הגדול

P i x i e s

New member
ב'

איך קוראים לאמא שלך? תמי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הבת דודה בגיל שלי.. שקד:] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 וחצי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף והמשקל ובפנימיות? קנאה, אובססיביות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממ לאדעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') המון סוגים! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? תום למה? לדעת מה לעזאזל עובר לו בראש כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3-2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? love מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דן כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? עצרת לחינוך בישראל
מתי זה היה? יום שבת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עיתונאית או בתחום הקולנוע מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כל מיני עם תום... נראה לי הפעם הראשונה איתו את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אנערף" מה עושה לך טוב? אין לי שמץ מה מעצבן אותך? שאני לא יכולה להתנתק ממנו מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כל מיני :S מה היית לוקח לאי בודד? טלוויזיה D: המלצה לסרט: חמש ילדות יפות תוכנית טלוויזיה? שנות ה70 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "את הדבר הכי טוב שקרה לי"-תום איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת איפה היית רוצה לבקר בעולם? טורונטו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לחפש איך לא לצאת פראייר חח איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אממ אבל בקטנה.. להתגרות חיית מחמד: אין:\ כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? משהו שנכנס לך ללב ומסרב לצאת
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הנשיקות שלו, סדנאות בקולנוע
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצלם מקומות בילוי מועדפים: טרבין (
... כבר לא מבקרת שם), ים, ת"א את/ה אוהב/ת להיות בבית? מממ כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאד מה השם הראשון שעולה לך בראש? תום את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית לרוב אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אוקיי", "אנערף" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? תלוי לבוש: כרגע פיג'מה איפור: - מאכל אהוב: זאת הפעם השלישית!!!!! שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה: AIR סרט אהוב: האלמנט החמישי גלידה: שוקולד עם סוכריות עיר בעולם: NYC ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות טלוויזיה שיר ברקע: הבנות נחמה- SO FAR/להיות (גלגל"צ) שעת סיום: 15:49... פיו

.

שעת התחלה: 15:42 שיר שמתנגן ברקע:אין ספר קצת על עצמך:נה. מחשבה שעוברת בראש: חייבת לעזור כוחות למקלחת מה עשית היום?קמתי בשבע, קפצתי לביתספר, נסעתי לכמה מקומות עם חברה, הוד השרון והינני. מה תעשה מחר? קטני שלי חשק ל...:מקלחת ולישון מה המידה שלך בנעליים?37/8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה באושר+2/3+קריירה מצליחה בתחום העיצוב פנים :) מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אחלה עיר/ים אהובות:ירושלים, ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון?ביתקפה מסעדה כזה עם מלא אנשים איך אתה הכי אוהב לבלות?בתי קפה, מועדונים בלהבלה עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברהכיטובה/חבר שלי. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? נכון לעכשיו בשביתה בארבע חמש בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?לא היה השנה...... כמה קיבלת בו?- יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו?בלהבלה מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?מי אמר שאני לא קונה דיסקים?! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק?קטן שלי ולנשק?גם ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה?כן עם מי התנשקת בפעם האחרונה?חבר שלי מתי?אתמול ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?ממ את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?קטני אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת:ביסלי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?גופייה אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?ספר מעאפן אהבת?לא מה הסרט האחרון שראית?אבידות ומציאות אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחותי הקטנה על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מעין על מי אתה יודע הכי הרבה?גם. מה הדבר האחרון שקנית?אוכל בארומה.. כמה הוא עלה?43 נראהלי ממי הsms האחרון שקיבלת?חבר שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גם :) מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא יודעת יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? משהו כמו חצי שנה. קצת יותר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבועיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הוד השרון למה הלכת לשם? סתם לקניון שם איך קוראים לאמא שלך?מה זה משנה? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?פפ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? +5 ס"מ ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 ב"ה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה?ריצה, אמבטיה איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חום איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?ממ יום העצמאות? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? יאללהההההה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ככה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? סתמי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת, לאחרונה. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כן. בלי העין הרע. לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ישראל! מה תעשה כשתסיים את השאלון?מקלחת שיר ברקע:אין! שעת סיום:15:54

Small talk

New member
תודה לימורי ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 14:46 שיר שמתנגן ברקע: רן דנקר ועילאי בוטנטר ועוד מישהי - כל מה שלא הפסקתי לומר. ספר קצת על עצמך: לא יודעת, איילת, בת 17, תלמידת י"ב (לא כל כך לומדת עכשיו
). מחשבה שעוברת בראש: בא לי לנהוג מה עשית היום? קמתי ב-7 נסעתי עם כל המשפחה (כמעט) לת"א, אבא רץ מרתון ואני, אחותי ואמא שלי הסתובבנו ברמת גן אח"כ פגשנו שוב את אבא ובן דוד שלי שרץ גם והלכנו לאכול ארוחת בוקר בקפה ג'ו, ועכשיו אני בבית ועוד מעט אמא תחזור מהבית ואני אעשה איתה סיבוב באוטו
. מה תעשה מחר? כל המשפחה באה לעל האש לכבוד היום הולדת של אח שלי, סיבוב באוטוץ חשק ל...: לנהוג
מה המידה שלך בנעליים? 41 * ביגפוט. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פה בערך, שום מקום אחר קבוע. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה באושר + 1 (לבנתיים) קטן, מרצה להיסטוריה ? מה אתה הכי אוהב לאכול? עוף של אמא, ג'אנק פוד. מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות, טונה (אוי אתמול בפיצריה הייתי צריכה להכין פיצה עם טונה, ונגעתי בהרבה דברים מגעילים שלא הזיזו לי, אבל הטונה הגעילה אותי לגמרה). מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לנהוג, סתם לא אני צריכה להפסיק להתלהב,רכבת הרים ממש מפחידה ביוניברסיטאל סטודיו אני חושבת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? המון מה הצבע האהוב עלייך? ירוק אבל אני לא בטוחה. מה הצבע השנוא עלייך?צבע גוף מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות (חוץ מהעבודה המזדיינת שיש לי עכשיו). מה המקצוע השנוא עלייך? מחשבים איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעולה עיר/ים אהובות: ירושלים,אילת,ת"א, אורלנדו
, אורלנדו, נו כל מקום בחו"ל שהייתי בו. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא הכי אהובה פשוט האחת ששמרתי עליה הכי הרבה זמן, דודה של אמא שלי קנתה לי לבת מצווה שרשרת שלא הייתה בדיוק לטעמי אז החלפתי אותה בשרשרת של כיבשה שיש לי עד היום ואני לובשת אותה קבוע כמעט. איפה חגגת יומולדת אחרון? פולין
איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת. עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברים ? , סתם נו אני לא אכתוב שמות אבל יש חברה אחת שיציאות איתה בדר"כ הכי כיף. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? עכשיו בשביתה? בסביבות 2 . מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כשיש בית ספר נורמלי אז ב08:30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מועד ב' במתמטיקה ביולי. כמה קיבלת בו? נכשלתי אבל מזל שעברתי מועד א' (בקושי) אז זה לא היה כזה נורא. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? השבוע אאל"ט מדוע? סתם לקחת סמים מתישהו? ניסיתי ולא עשה לי כלום ומאז לא ניסיתי יותר. אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? long time ago איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? rockstar של ניקלבאק. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני חראית. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי ראית בחנוכה את הפסטיגל? פעם אחרונה שהייתי בפסטיגל היה בחנוכה 99 את מי היית לוקח לאי בודד? רן דנקר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא יודעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן?שחר (אבל הוא לא מיוחד). שם מיוחד לבת?רועי מאכל אהוב: לא שאלתם כבר? מאכל שנוא: עגבניה וטונה דבר אחרון שאכלת: גבינ"צ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?תחתונים? אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו את סיפור פשוט והוא ממש לא פשוט אהבת?לא מה הסרט האחרון שראית? 'אשת החלומות' אהבת?לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה באסמסים על מה דיברת איתו? אחותה מה הדבר האחרון שקנית?ארנק כמה הוא עלה?20 ממי הsms האחרון שקיבלת? 4 שאלות למעלה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?5 שאלות למעלה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? להלן, משהו של פלאפון. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? במבה יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים שאני לא מרכיבה יותר מידי. עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שישי שעבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? כי אבא עשה מרתון איך קוראים לאמא שלך? עפרה יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 + 2 בנות של בן דוד שלי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?שאלה למעלה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אין ספציפי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מתאים לי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שאני אהיה רזה יותר, שיער בהיר יותר, אף נורמלי,פנים חדשות בכלל, ואם אפשר ציצים קטנים יותר. ובפנימיות? יוזמת יותר. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר מחשבה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')מתח/דרמה/תעודה.

Small talk

New member
המשך...

כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שינה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ענבר (אין לי מושג למה). כמה קומות יש לך בבית?2 וחצי הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? רצו לפתוח בית ספר בישוב שלי והמועצה ומשרד החינוך לא הסכימו אז כל תושבי הישוב הלכו לשם ועשו שיעור בחוץ, הייתי בת 6. מתי זה היה?96 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אלמד היסטוריה יהודית בא"י. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שהודיעו לי שעברתי טסט (נו זה קרה ברביעי זה הדבר היחידי שעולה לי בראש). את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תגיד/י מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, כי אני מפספסת את השיחות הכי חשובות כשהפלאפון שלי לא עליי. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? צילום. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המצלמה שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ירקות שנרקבו מזמן. מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המלך האחרון של סקוטלנד. תוכנית טלוויזיה? CSI, המשרד,בובות... איפה היית רוצה לבקר בעולם? לוס אנג'לס. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום איזה עונה בשנה אהובה עליך?אין איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת אבל אני לא מרשעת, גם אני אף פעם לא אעשה את זה למישהו בפנים. חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך?4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אוכל שיר ברקע: כלום שעת סיום 15:55 (אבל עשיתי הפסקה ארוכה באמצע). הודגש באמצעות מדגישומטיק

עולים ביחד לפסגה גבוה

והנוף נפלא פתאום כבה האור ושוב יש חושך. שעת התחלה: 16:00 שיר שמתנגן ברקע: הרגלים רעים של יוני בלוך. מחשבה שעוברת בראש: כואב לי הגב בטירוף. מה עשית היום? קראתי קצת את 'מארלי ואני' ועשיתי קניות. מה תעשה מחר? כלום. חשק ל...: מסאז', מישהו. מה המידה שלך בנעליים? 39. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאלה שקשורים לצבא. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לאכול מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? פסגות ועמקים עיר/ים אהובות: ירושלים ולונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כלום איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? בתי קפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2 מה היה המבחן האחרון? 8/8 ככה, מבחן חובשים מסכם כמה קיבלת בו? 90+ אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? במוצ"ש מדוע? כי הכל נחת עליי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? כמה שנים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הרגלים רעים של יוני בלוך למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? עושה את שניהם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אף אחד ולחבק? חגי/ל'/א' ולנשק? ^^. כן כן ולספר לו משהו מהלב? חגי יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? י' מתי? לפני שבועיים ראית בחנוכה את הפסטיגל? נופ את מי היית לוקח לאי בודד? מטוס חזרה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ההם מלמעלה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? ליאור שם מיוחד לבת? ליאור דבר אחרון שאכלת: קוסקוס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מחוך שחור כזה מה הספר האחרון שקראת? מארלי ואני אהבת? חביב. מה הסרט האחרון שראית? התנפצות אהבת? לא לא לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? קרן על מה דיברת איתו? על למה לא לובשים את אותה החולצה יום אחרי יום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לירון על מי אתה יודע הכי הרבה? גם מה הדבר האחרון שקנית? מעדנים כמה הוא עלה? 10? ממי הsms האחרון שקיבלת? מורן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? "ראיתי את הרסר עכשיו בסופר!" מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "בשש" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא בדיוק מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבוע מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתיבות? למה הלכת לשם? קניות אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאורה, סבתא. אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 10 ככה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 21 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל ובפנימיות? כוחניות? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? א'/ל'/חגי למה? כדי לדעת מה הם חושבים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קור מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא יודעת. אחד מהם כמה קומות יש לך בבית? 0 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד אנטנות סלולריות מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כלום מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? נו מה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? טנשן פנאומוטורקס? ;[ מה עושה לך טוב? חיבוק מה מעצבן אותך? חוסר כנות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? מיטה או משהו מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך יא מכוערת"? איך את/ה מתגבר על באסה? מתחרפנת בשקט איפה היית רוצה לבקר בעולם? ירושלים, כרגע מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? אין האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן ולא חיית מחמד: אין לי כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן ולא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? רזון מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא, להאזין למוזיקה, להתנצח מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה(בירושלים...) את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? מישהו רוצה לשגע אותי היום את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית בחשובים, עקשנים בלא אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "יש 3 סוגי שטדים..." האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? החיים הם מה שאתה עושה מהם לבוש: מדים איפור: לא מתאפרת מאז הגיוס מאכל אהוב: עוד פעם!?!?! ;[ די! שתייה אהובה: מים ופפסי מקס להקה אהובה: פינק פלויד ארץ: יש הרבה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אעבור עליו שוב שיר ברקע: ואולי של אביגיל רוז? זה בגלגלצ, חיפשתי בגוגל שעת סיום: 16:31

yaeli87

New member
אני אני אני...

שעת התחלה: 1701 שיר שמתנגן ברקע: משהו של דץ ודצה מטיף וטף- האחיינית פה
ספר קצת על עצמך: אין לי כוח מחשבה שעוברת בראש: צריך ללמוד את האות ד' מה עשית היום? הייתי אצל מאמי שלי החמוד ולמדתי את האות ג' מה תעשה מחר? בצהריים ביומולדת של בת דודה ובערב בטח אצל מאמי שלי הקטן חשק ל...: מאמי. מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ של מושג
מה אתה הכי אוהב לאכול? כרוב ממולא מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא אוכלת דברים שאני שונאת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת,היו כמה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היה היה... מה הצבע האהוב עלייך? שחור,אדום,ירוק,חום... מה הצבע השנוא עלייך? זהב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית ותיאטרון מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה++ עיר/ים אהובות: ת"א,רחובות,ניו-יורק,לונדון,פריז מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? 10 שיעורי נהיגה ממאמי
[פאקינג 1000 שקל] איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ באיזה מקום בהרצליה איך אתה הכי אוהב לבלות? פאב,דאנסבר,מסיבה... עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם מאמי,עם חברות,עם אחותי... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אמממ בשבוע האחרון בין 9 ל10 אבל בד"כ 12 ככה אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחח לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אממ אתמול נזלה לי דמעה מדוע? כי עיכבו לי דרגה בגלל החקירה המטומטמת!!! לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? נו די מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אממ...אף אחד ולחבק? את מאמי ולנשק? את מאמי ולספר לו משהו מהלב? חברה יש לך חברה?או משהו כזה? יש לי חברות עם מי התנשקת בפעם האחרונה? עם מאמי מתי? היום בבוקר ראית בחנוכה את הפסטיגל? בדיוידי
את מי היית לוקח לאי בודד? את מאמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מאמי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף אחד,אין לי סבלנות שם מיוחד לבן? רועי\יואב שם מיוחד לבת? שירה מאכל אהוב: כרוב ממולא,פירה,תפו"א בשמנת,הומפרייז- בקיצר תפו"א!! מאכל שנוא: טונה דבר אחרון שאכלת: סנדויץ' עם נקניק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שרה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה וג'ינס? מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן אהבת? מאד מה הסרט האחרון שראית? הריף אהבת? מאד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? כל המשפחה שלי פה,אז הם... על מה דיברת איתו? בטח על דץ ודצה ומי נשאר חבר שלהם אחרי הגירושים
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מאמי,מאי,ליטל,חן... על מי אתה יודע הכי הרבה? מאמי,מאי,ליטל,חן,נועה,מור,עדי... מה הדבר האחרון שקנית? דיאט קולה כמה הוא עלה? 8 שקל בטח ממי הsms האחרון שקיבלת? מאמי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מאמי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? איפה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לנו ארוחת ערב עוד מעט אז את הארוחת ערב יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני הצבא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אממ מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? היום בבוקר למה הלכת לשם? כי חבר שלי גר שם איך קוראים לאמא שלך? - יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? רק את האחיינים שלי
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מצד אמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 וחצי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הבטן ואת הרגליים!!! ובפנימיות? לא יודעת,החוסר טאקט איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש,קומדיה... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? סופיה בוש או גלית גוטמן למה? כי הן כוסיות על!!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אבא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שירה כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד השלום ידה ידה ידה מתי זה היה? לפני 12 שנה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני לא יודעעעעעעת!!!!!%$#^$#^ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? מ-א-מ-י!!! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "די כבר" מה עושה לך טוב? מאמי,מחוות קטנות,דיאט קולה,הומפרייז...SMSים מה מעצבן אותך? אמממ הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון,כסף,עיפרון שחור,חוגר איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה וציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג' מה היית לוקח לאי בודד? לפטופ המלצה לסרט: הריף,אהבה זה כל הסיפור,הסימפסונס תוכנית טלוויזיה? חברים,מגרש ביתי,אורות ליל שישי,נולד לרקוד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "היא יכולה להיות מסוממת,מדממת,שיכורה,אחרי שינה של דקה וחצי ועדיין להיות הכי יפה בעולם"
איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה הרבה עם הרבה מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות וטיפשות בכביש איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף!!!
איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מישהים נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? פרפרים בבטן,התרגשות תמידית וחיוך שלא יורד מהשפתיים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? פעם הייתי יותר מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשחברים טובים מאושרים,כשטוב לי נו מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד,לישון,לראות טלויזיה,להתבטט בבית מקומות בילוי מועדפים: פאבים בד"כ את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאד!!! מה השם הראשון שעולה לך בראש? שירה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: די כבר,נו את רואה שאת מעצבנת...אבל זה הכל ברוח טובה
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? נחמדים לבוש: ספורטאלגנט איפור: שחור בעיניים ולפעמים קצת סומק ומסקרה מאכל אהוב: נווווו שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה: קולדפליי סרט אהוב: אהבה זה כל הסיפור גלידה: אבטיח עיר בעולם: פריז ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחפש משהו לנשנש ואעלה לחדר שלי שיר ברקע: - שעת סיום: 1716

AnGeL DoLlY

New member
תתי אני חושבת שהגיע הזמן לחבר שאלון

יאללה תקראו אפילו הדגשתי שעת התחלה: 15:37 שיר שמתנגן ברקע: Photograph-Nickelback ספר קצת על עצמך: נגמר לי המחזור אוו יהה מחשבה שעוברת בראש: נהיה קצת חם מהקפה+סווצ'רט+מזגן מה עשית היום? ישנתי ולמדתי מה תעשה מחר? תסריט צילומים עם הבמאי חשק ל...: לחזור לישון מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שאחרי המון חוויות, ונשואה לגבר חיי עם עבודה מוצלחת מה אתה הכי אוהב לאכול? מרק עוף ופשטידת ברוקולי-פטריות של סבתא מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שחייה לילית בעירום (עירום! לא טופלס) באילת עם חברות מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת. עשיתי הרבה מה הצבע האהוב עלייך? חום מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשהההה עיר/ים אהובות: המושב כמובן, ת"א, אילת ואמסטרדם המדהימה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קורס חודש רכיבה על סוסים איפה חגגת יומולדת אחרון? בים, במוזס ובטינקרבל. היה אדיר
איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות, סטנדאפים, בתים ריקים, סרטים, מסעדות...הכל. תלוי באנשים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי ביציאה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? וואווו. בגרות במתמטיקה 005 ביולי, מועד ב' כמה קיבלת בו? 76 (סופי 80 ואני משפרת שוב עוד חודשיים) יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? ביום שני מדוע? ריב עם ההורים לקחת סמים מתישהו? לעולם לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? השתכרתי ממש לפני קצת יותר מחצי שנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שירים של ניקלבק למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? יותר נוח ויותר זול מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא ולחבק? ידיד ולנשק? מישהו ולספר לו משהו מהלב? חברה יש לך חברה?או משהו כזה? כן עם מי התנשקת בפעם האחרונה? חי מתי? חודש וחצי בערך ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? כל הבנות וענבל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא יודעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? יעלי וטל שם מיוחד לבן? אריאל שם מיוחד לבת? אריאל. אין התאהבתי בשם לא יעזור מאכל אהוב: אמרתי כבר מאכל שנוא: אמרתי דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס ספיישל K בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? זוהר. למרות שדיי חידשתי בעצמי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? סקיני שחור של זארה אתה לומד ביום שישי? כן [כרגע לא אבל פרקטית כן] מה הספר האחרון שקראת? ספר באזרחות P: אהבת? חח ממש מה הסרט האחרון שראית? הנרי וג'ון אהבת? לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? יעלי על מה דיברת איתו? על כל הבנים שהייתי איתם עד היום :] מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות ואמא על מי אתה יודע הכי הרבה? חברות מה הדבר האחרון שקנית? דיאט קולה כמה הוא עלה? 6.30 ממי הsms האחרון שקיבלת? טל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? טל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? רק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שומדבר. אני עוד לא רעבה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה וחצי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בהנחת תפילין בכותל של אחי, ספטמבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? יהוד? חח למה הלכת לשם? תיכון- להקה איך קוראים לאמא שלך? עדי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא בדיוק אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 9 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני מתה על כולם, באמת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? קצת יותר קרובה ל18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להחליק יותר את השיער, לגדל ציפורניים, עיניים בהירות

AnGeL DoLlY

New member
ממשיכה

ובפנימיות? להיות יותר אסרטיבית ויוזמת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לפעמים יותר מדי ביקורת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח דרמה כזה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? סופיה בוש! למה? כי היא מהממת ביופיה ויש לה את צ'אד מייקל מורייי[או שהם נפרדו כבר?..] כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קפה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו טוב אני מקווה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה כאלה. אין ספציפי את מי אתה רוצה לידך עכשיו? איזה מישהו שווה שאלוהים יורד לי מהשמיים אם אפשר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "וואלה" מה עושה לך טוב? החורף הזה, דוגרי מה מעצבן אותך? כשמזלזלים בי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון?..חח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מעדן תענוג וניל דיאט מה היית לוקח לאי בודד? ספרים, חברות ואוכל המלצה לסרט: עימות חזיתי
תוכנית טלוויזיה? נמלטים באש ובמים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "מה את רוצה? הכי קל בעולם להתאהב בך. את כזאת מקסימה" (בוגר להקה מלפני שנתיים) איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה, עושה מקלחת איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב, סין, לונדון...בכל העולם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חומוס. חחחח סתם.. חוצפה וכאלה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? איי לייק חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח לעתים כן חיית מחמד: היילי כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? תלוי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? הידלקות מהי אהבה בשבילך? פרפרים, לחשוב על אותו בנאדם ולהתרגש כל פעם מחדש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשאני אוהבת את איך שאני נראית, כשחוזרים מבילוי כיפי, לטוס לחו"ל מה את/ה אוהב/ת לעשות? חייייייים :) ולשיר ולהופיע מקומות בילוי מועדפים: מסיבות, הופעות, בתים ריקים, בתיקפה.. הכל את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? נמרוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אנסה, אבל תלוי בכמה שונה ובמה את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אנערף האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? יאפ לבוש: מה איתו? איפור: בקושי. רק בהופעות בכורה מאכל אהוב: דיי לחזור על שאלותתתתת שתייה אהובה: להקה אהובה: COUNTING CROWS סרט אהוב: עימות חזיתי גלידה: שוקולד סניקרס עיר בעולם: אמסטרדם ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להתארגן לסבתא שיר ברקע: אח שלי משחק בפליסטיישן שעת סיום: 17:24 (היו מלאא הפרעות באמצע חח) הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה