שאלון!!!

שאלון!!!

מצאתי שאלון חופר והדר רוצה אותו בפורום.. תהנו
שם : גיל: תאריך לידה: כתובת: איפה עוד גרת? כינוי : בית ספר : כיתה : מזל : מוצא : צבע שיער : אורך שיער : תכונה טובה : תכונה רעה : חולשה : אובססיות : פאדיחה : כאב : משאלה : זיכרון רע : זיכרון טוב : זיכרון הילדות הכי חזק שלך : געגוע : פחד : אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : קמיע [אם יש] : חיית מחמד [אם יש] : המעשה הכי נועז שעשית: המעשה הכי טיפשי שעשית : פריט לבוש מועדף : ההמצאה של כל הזמנים : עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אתה מאמין בגורל ? אתה מאמין באלוהים ? מצליח בבית ספר ? איזה שפות אתה מדבר ? אוהב ספורט ? איפה נולדת? רגיש לדיגדוגים ? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו ? יש לך כינויים נוספים באינטרנט ? למה אתה הכי מתנגד ? מה תרצה להיות כשתהיה גדול ? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? מה הדבר הכי חשוב לך ? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם ? יש לך גשר ? יש לך משקפיים\עדשות מגע ? מה דעתכם על הרכבת ? זה זה או זה זה גלידה- בכוס או בוופל ? שקיעה או זריחה ? בליינד דייט- בעד או נגד ? ג´ינס או סתם מכנס ? בזבזן או חסכן ? מלפפון או עגבנייה ? קור או חום ? לישון או לקום ? חוף או הרים ? קרמבו- וניל או שוקו ? תות או בננה ? חולצה מכופתרת או רגילה ? אייסיקיו או מסנג'ר? נינט או שירי מיימון? חו''ל או בארץ? פספוסים או כולבוטק? שמש או גשם ? מחשב או טלוויזיה ? מים או קולה ? מקלחת או אמבטיה ? רדיו 100fm או רדיו 107? ים או בריכה ? מקדונלדס או בורגראנץ' עט או עיפרון ? בדיחות או חידות ? אדום או ירוק ? תפוזים או לימונדה ? צ'אט או פורום ? עושר או אושר ? עבודה או מבחן ? חופש או לימודים ? במבה או ביסלי ? טיול בחו"ל או הארץ ? אנגלית או ספרדית ? חתול או כלב ? קניון או ים ? מילון או אנציקלופדיה ? גבוה או נמוך ? דניאל-שם לבת או לבן ? ערוץ 10 או ערוץ 2 ? בנים או בנות ? ספר או מחברת ? גלידה-שוקולד או ווניל ? אוטובוס או מונית ? כסף-בשטרות או בשקלים ? מברשת שיניים או שטיפת פה ? מוזיקה או ספרים ? גירים או לוח מחיק ? פירות או ירקות ? משקפיים או עדשות בשר או חלב ? אינטרנט או משחקי מחשב ? שעון מחוגים או דיגיטלי ? סופרלנד או לונה פארק ? יבש או רטוב ? כסף או זהב ? פרפרים או ציפורים ? קטשופ או חרדל ? גבינה או קוטג ? תיק צד או תיק גב ? ב - 24 שעות האחרונות . חיבקת מישהו ? רבת עם חבר ? בכית ? צחקת ? גרמת למישהו לצחוק ? קנית משהו ? הסתפרת ? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב ? התגעגעת למישהו ? הייתה לך שיחה רצינית ? האם אי פעם .. השתמשת בסמים ? אכלת קופסא שלמה של אוריאו ? נזרקת על ידי מישהו ? מישהו בגד בך ? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? עישנת ? שתית אלכוהול ? שיחקת מונופול ? ראית טיטאניק ? נישקת מישה\י ? ניסית דיאטה ? עשית אמבטית קצף ? נסעת ברכבת ? היתה לך תאונת דרכים ? רכבת על פיל ? הכנת אתר אינטרנט ? שיחקת בברביות ? נשארת ער כל הלילה ? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ? שברת עצם ? ראית ג`רי ספרינגר ? דיברת בשיעור ? פחדת מהחושך ? היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? עשו לך תפרים ? שיקרת ? נעצרת על ידי המשטרה ? נרדמת בשיעור ? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? פגשת סלבריטי ? עברת על החוק ? אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? שנאת את עצמך ? נשבר לך הלב ? שברת למישהו את הלב ? רצית להרוג מישהו ? נפלת מכיסא ? צבעת פעם את השיער ? באיזה צבע ?- מוזיקה ללב היא חודרת - שיר שגורם לך לצחוק שיר שגורם לך לבכות :אולי להזיל דמעה השיר של כל הזמנים : שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב :- שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך : שיר שאתה אוהב היום, אבל לא היית מכיר אותו אילולא חבר או מישהו אחר:- איזה שיר היית מקדיש לזאת שאת/ה אוהב/ת ? מוזיקה עברית או לועזית ? שומע עכשיו מוזיקה ? משמעות החיים .... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך ? באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע ? אהבה ממבט ראשון ? כשמישו מאוהב בך, ואתה לא אוהב אותה, איך זה משפיע עלייך? מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן] ? יש לך חבר /ה? כמה אחים ואחיות יש לך? אם אחיך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר איתם ? מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר ? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ? על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? מה התחביבים שלך ? את מי היית לוקח לאי בודד ? כשאתה נוסע למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח בבית ? אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר להיות ? אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית <? מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב ? מה הדבר שאתה הכי רוצה לקבל ? מהי הארוחה המועדפת עליך ביום ? אם היית מוצא להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש ? מהו החפץ הכי חשוב לך ? מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאתה אוהב אותו, סתם בשביל שידע ? ברגע זה ממש, עם מי אתה רוצה להיות ואיפה ? אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך ? אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ? איך היית מתאר את עצמך ? מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר הכי טוב? מתי התחברת לראשונה לרשת ? היית אומר שאתה ילדותי ? מה עדיף פריק,פאקצה או ערס ? אתה מכיר את בני גורן ? שמאלי או ימני ? האם אתה אוכל עם הידיים ? האהוב עליי - אוכל : שתייה : קינוח : עוגה : מקום: שיעור : חג : חודש : יום בשבוע : צבע :- שם לבן : שם לבת : בשר : תוספות לפיצה : דגנים : אות אהובה: מילה : בדיחה : ארץ : עיר : חדר בבית : סרט : ספר : מגזין :- ספורט: ספורטאי : ספורטאית : זמר : זמרת :- להקה : דיסק : שחקנית : שחקן : תוכנית : ריח : רעש : טעם : רגש : אתר : ולסיום .... כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה ? נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות ? בכללי- איך היה השאלון ?

22:33

שם : הדר גיל: 15.7 תאריך לידה: 16.4.92 כתובת: בית שמש איפה עוד גרת? בית שמש כינוי : הדרושקה בית ספר : מכללת אורט כיתה : י' מזל : טלה מוצא : עראקית , טוניסאית צבע שיער : שחור אורך שיער : קצר תכונה טובה : מסתדרת בקלות. תכונה רעה : סנובית לאנשים שאני לא מכירה ולא מחבבת. חולשה : אבא של ליטל. אובססיות : אבא של ליטל פאדיחה : אם הוא יקרא את זה כאב : לרוץ לאוטובוס השבוע ואז ליפול משאלה : שאני ואיציק (אבא של ליטל) נתחתן. זיכרון רע : שסבתא נפטרה זיכרון טוב : איציק בן מוחה
זיכרון הילדות הכי חזק שלך : טיול להולנד בלגיה וצפרת, עם אחותי ואמא. געגוע : ס=ב=ת=א פחד : כלבים אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : שמישהו מת קמיע [אם יש] : אין חיית מחמד [אם יש] : אחותי. המעשה הכי נועז שעשית: החלטתי לאמץ כלב חח המעשה הכי טיפשי שעשית : הנ"ל פריט לבוש מועדף : טרנינג ההמצאה של כל הזמנים : אינטרנט עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ. אתה מאמין בגורל ? כן אתה מאמין באלוהים ? כן מצליח בבית ספר ? מממ בע"ה אני אשתפר :] איזה שפות אתה מדבר ? צרפתית, ספרדית,אנגלית חח. כול זה אני לומדת אוהב ספורט ? לא איפה נולדת? ישראל רגיש לדיגדוגים ? כן מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו ? חחח הייתם מתים לדעת! יש לך כינויים נוספים באינטרנט ? כן למה אתה הכי מתנגד ? לזה שמשה ימשיך לנהל את הפורום
מה תרצה להיות כשתהיה גדול ? בן אדם עם בגרות מלאה . איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? שסבתא נפטרה מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? שנפלתי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? שנולדתי. מה הדבר הכי חשוב לך ? סבא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם ? בטוח שלא במקום נוסף בגוף, הייתי שולחת אותם לעקוב אחרי מישהו יש לך גשר ? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע ? לא, מה דעתכם על הרכבת ? שהייתי מכניסה כמה אנשים למסילה שלה זה זה או זה זה גלידה- בכוס או בוופל ? כוס שקיעה או זריחה ? שקיעה בליינד דייט- בעד או נגד ? לא יודעת ג´ינס או סתם מכנס ? סתם מכנס בזבזן או חסכן ? בזבזן מלפפון או עגבנייה ? עגבנייה קור או חום ? חום לישון או לקום ? לישון חוף או הרים ? חוף קרמבו- וניל או שוקו ? שוקו תות או בננה ? תות (מי שרושם תותבננה הוא ה-כ-י מכוער בארץ! החלטתי! ) חולצה מכופתרת או רגילה ? רגילה אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר נינט או שירי מיימון? נינט חו''ל או בארץ? ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת =] פספוסים או כולבוטק? כולבוטק שמש או גשם ? שמש מחשב או טלוויזיה ? מחשב מים או קולה ? קולה מקלחת או אמבטיה ? מקלחת רדיו 100fm או רדיו 107? גלגל"צ ים או בריכה ? בריכה מקדונלדס או בורגראנץ' ? מקדונלס עט או עיפרון ? עט בדיחות או חידות ? בדיחות אדום או ירוק ? אדום תפוזים או לימונדה ? לימונדה צ'אט או פורום ? פורום עושר או אושר ? אושר עבודה או מבחן ? עבודה חופש או לימודים ? חופש במבה או ביסלי ? במבה טיול בחו"ל או הארץ ? בחו"ל, בארת זה רק הרים .אבל היא עדיין הארץ המושלמת. אנגלית או ספרדית ? ספרדית חתול או כלב ? כלב קניון או ים ? ים מילון או אנציקלופדיה ? אנציקלופדיה גבוה או נמוך ? גבוה דניאל-שם לבת או לבן ? בת ערוץ 10 או ערוץ 2 ? 10 בנים או בנות ? בנים
ספר או מחברת ? מחברת גלידה-שוקולד או ווניל ? שוקולד אוטובוס או מונית ? מונית כסף-בשטרות או בשקלים ? שטרות מברשת שיניים או שטיפת פה ? מברשת מוזיקה או ספרים ? מוזיקה גירים או לוח מחיק ? גירים ככה המורה מתעייפת מהר פירות או ירקות ? ירקות משקפיים או עדשות ? מה שנוח למי ששם
בשר או חלב ? שניהם אינטרנט או משחקי מחשב ? אינטרנט שעון מחוגים או דיגיטלי ? דיגיטלי סופרלנד או לונה פארק ? שניהם יבש או רטוב ? יבש כסף או זהב ? נחושת פרפרים או ציפורים ? פרפרים קטשופ או חרדל ? קטשופ גבינה או קוטג ? גבינה תיק צד או תיק גב ? שניהם

המשך כי אור מפגרת!

ב - 24 שעות האחרונות . חיבקת מישהו ? כן רבת עם חבר ? לא,רבתי עם משהו אחר. :-\ בכית ? כן צחקת ? כן גרמת למישהו לצחוק ? כן קנית משהו ? לא הסתפרת ? לא הרגשת טיפש?לר דיברת עם מישהו שאתה אוהב ? כן התגעגעת למישהו ? כן הייתה לך שיחה רצינית ? כן האם אי פעם .. השתמשת בסמים ? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו ? לא נזרקת על ידי מישהו ? כן
מישהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן עישנת ? כן ועדיין ..
שתית אלכוהול ? לא שיחקת מונופול ? כן ראית טיטאניק ? כן נישקת מישה\י ? כן ניסית דיאטה ? אבל לא הצליח עשית אמבטית קצף ? כן נסעת ברכבת ? כן היתה לך תאונת דרכים ? לא רכבת על פיל ? רכבתי על ליטל
הכנת אתר אינטרנט ? כן שיחקת בברביות ? כן נשארת ער כל הלילה ? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ? כןןן שברת עצם ? כן ראית ג`רי ספרינגר ? לא דיברת בשיעור ? אני מדברת??? מה פתאום!!
פחדת מהחושך ? בהחלט, במיוחד בתקופה הזאת היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? לא עשו לך תפרים ? לא שיקרת ? כן נעצרת על ידי המשטרה ? כן נרדמת בשיעור ? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? לא פגשת סלבריטי ? לא ולא מעוניינת אלא אם כן זה ג'וני דפ עברת על החוק ? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? כן נשבר לך הלב ? כן שברת למישהו את הלב ? כן רצית להרוג מישהו ? כן נפלת מכיסא ? לא צבעת פעם את השיער ? לא באיזה צבע ?- מוזיקה ללב היא חודרת - שיר שגורם לך לצחוק : אני הולך לים- שלושת הקופים שיר שגורם לך לבכות :אולי להזיל דמעה - שיר עצוב= אביב גפן , אני זוכר- איציק שמלי. השיר של כל הזמנים : צליל מכוון. שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב : מלאך. אביב גפן שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך : וואוו הוא באנגלית אני לא אמצא את השם עכשיו כי הרמקולים לא עובדים. שיר שאתה אוהב היום, אבל לא היית מכיר אותו אילולא חבר או מישהו אחר:- איזה שיר היית מקדיש לזאת שאת/ה אוהב/ת ? מוזיקה עברית או לועזית ? עברית שומע עכשיו מוזיקה ? לא משמעות החיים .... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך ? חיות. מתבגרים. באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע ? בית"ר . ממבט ראשון ? משתנה עם ההכרות, אבל משפיע! כשמישו מאוהב בך, ואתה לא אוהב אותה, איך זה משפיע עלייך? לא אכפת לי האמת. אני די אכזרית בקטעים כאלו, זה גורם לי לא לסבול את הבנאדם מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן] ? עיניים, גובה, אף. יש לך חבר /ה? לא כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד, 2 אחיות. אם אחיך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר איתם ? רק עם אחת! מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר ? בודקת שעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ? בודקת שעה על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? היום שהיה. מה יהיה מחר מה התחביבים שלך ? את מי היית לוקח לאי בודד ? סבא, לא היה לי משעמם לרגע! כשאתה נוסע למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח בבית ? חומר לשיער. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר להיות ? כלב של איזה אחת אובססיבית ! אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית <? אסתר , להבין איך היא סובלת את משה
מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב ? צהריים מה הדבר שאתה הכי רוצה לקבל ? מליון דולר. אני אסתדר עם זה מהי הארוחה המועדפת עליך ביום ? צהריים אם היית מוצא להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש ? סלט יווני, מוקרם ושוקו מהו החפץ הכי חשוב לך ? פוף מליטל :] מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאתה אוהב אותו, סתם בשביל שידע ? ליטל , נראה לי שאני דואגת לעדכן אותה ברגע זה ממש, עם מי אתה רוצה להיות ואיפה ? אהובי, כמה שיותר רחוק מהבסיס שלו. [איפשהו בשטחים.] אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך ? ל"ג בעומר לפני שנתיים אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ? אין לי מושג איך היית מתאר את עצמך ? עצמאית , חברמנית, מגוכערת וגבוהה
מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר הכי טוב? ליטל, שהיא מושלמת! מתי התחברת לראשונה לרשת ? לא זוכרת אחרי קורס ד' היית אומר שאתה ילדותי ? כן מה עדיף פריק,פאקצה או ערס ? ערס אתה מכיר את בני גורן ? אלגברה
שמאלי או ימני ? ימני האם אתה אוכל עם הידיים ? עוף האהוב עליי - אוכל : סלט יווני שתייה : שוקו, לימונדה קינוח : גלידה עוגה : של דודה שלי , שוקולד חמה מקום: החדר של ישיעור : אנגלית חג : פסח, יומולדת חופש ארוך חודש : אפריל יום בשבוע : חמישי.
צבע :- אדום שם לבן : ניר , כפיר, שלומי שם לבת : הילה, ליאן, רעות בשר : פרגיות תוספות לפיצה : זיתים דגנים : כריות אות אהובה: ה מילה : סבא בדיחה : אני עייפה בשביל זה .. ארץ : ישראל!!!
עיר : תל אביב חדר בבית : שלי סרט : קומדיה ספר : חוכמת הבייגלה מגזין :- לאישה ספורט: הפועל תל אביב ספורטאי : יוסי אבוקסיס ספורטאית : זמר : אביב גפן זמרת :- יהודית רביץ להקה : היי פייב דיסק : מאיר אריאל שחקנית : ג'וליה רוברטס שחקן : ג'וני דפ תוכנית : חברים ריח : נקיון רעש : של צחוק טעם : מתוק רגש : אהבה אתר : מקושרים ולסיום .... כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה ? לא יודעת למעלה שמתי תשעה שהתחלתי נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות ? ברור, במיוחד קרציה מסוימת!
בכללי- איך היה השאלון ? אורושית אני אוהבת אותך

פיפסתי תשאלה

איזה שיר היית מקדיש לזאת שאת/ה אוהב/ת ? "היא לא דומה" ועוד שיר - לליטל ששמעתי השבוע , טול אם את רואה את זה אז תשמעי אותו.. "רק אל תלכי" של מאור כהן =]

JaboGirl

New member
שיפצרתי

מצטערת ששיפצרתי וקיצרתי אבל יש לי מסדר מחר בבוקר וזה גם די חופר בלי קשר
) שם: ציפי גיל: 18 תאריך לידה: 27.10.89 כתובת: רעננה איפה עוד גרת? רמת גן כינוי : ג'יפי, ציפציפ, ציפ, ציף מזל : עקרב מוצא : איטלקיה וצ'כית צבע שיער : חום אורך שיער : די ארוך תכונה טובה : מותר רק אחת? תכונה רעה : אני לא אוהבת לחזור מקוצרות
אובססיות : יותר מדי פאדיחה : מאז המנומר כלום כאב : פייפר קאט פחד: ג'וקים וכל מה שמסביב אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : 30 שניות זוז חיית מחמד [אם יש] : 2 כלבים ואח קטן המעשה הכי טיפשי שעשית : מאיפה נתחיל
פריט לבוש מועדף : סקיני ג'ינס ההמצאה של כל הזמנים : הסקיני ג'ינס עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: רק לא חורף. פיכס. אתה מאמין בגורל ? כן אתה מאמין באלוהים ? כן מצליח בבית ספר ? בית מה? איזה שפות אתה מדבר ? עברית, אנגלית איפה נולדת? תל השומר רגיש לדיגדוגים ? מאוד מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו ? ז'בו-גירל כי זה מגניב. יש לך כינויים נוספים באינטרנט ? נה למה אתה הכי מתנגד ? ליישות הציונית מה תרצה להיות כשתהיה גדול ? מסווג איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? ראש השנה בזיקים. התראות חמורות בכל אחד מימי החג וכל מי שסגר ישן בחדר אוכל על מזרונים כשתוך כדי שמרנו 2-4 עם שכפצים מתחת לאפודים וקסדות על הראש. באמת שזה היה אחד הגרועים. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם ? איפה שלא יראו. למה שאני ארצה עוד זוג עיניים? יש לך גשר ? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע ? עדשות(לראייה ,ה-ד-ר) מה דעתכם על הרכבת ? אני די שוות נפש כלפיה זה זה או זה זה גלידה- בכוס או בוופל ? וופל שקיעה או זריחה ? זריחה ג´ינס או סתם מכנס ? ג'ינס בזבזן או חסכן ? נחשו מלפפון או עגבנייה ? עגבנייה קור או חום ? חום לישון או לקום ? לישון! חוף או הרים ? חוף קרמבו- וניל או שוקו ? וניל תות או בננה ? תות חולצה מכופתרת או רגילה ? רגילה אייסיקיו או מסנג'ר? די. זה כמו לבחור בין אמא לאבא. חו''ל או בארץ? בארץ בארץ שמש או גשם ? שמש מחשב או טלוויזיה ? מחשב מים או קולה ? דיאט קולה בדיחות או חידות ? בדיחות אדום או ירוק ? אדום תפוזים או לימונדה ? לימונדה צ'אט או פורום ? פורום עושר או אושר ? אושר עבודה או מבחן ? תלוי חופש או לימודים ? שביתה חתול או כלב ? כלב. שונאת חתולים. קניון או ים ? אוף קשה מילון או אנציקלופדיה ? מה אכפת לי דניאל-שם לבת או לבן ? לבן ערוץ 10 או ערוץ 2 ? 2 בנים או בנות ? בנים ספר או מחברת ? די גירים או לוח מחיק ? די פירות או ירקות ? פירות משקפיים או עדשות? עדשות בשר או חלב ? חלב אינטרנט או משחקי מחשב ? אינטרנט שעון מחוגים או דיגיטלי ? מחוגים סופרלנד או לונה פארק ? לונה פארק פרפרים או ציפורים? חחח קטשופ או חרדל ? קטשופ גבינה או קוטג ? קוטג' תיק צד או תיק גב ? אנערף ב - 24 שעות האחרונות . מצטערת שדילגתי פה על 200 שאלות בערך, אבל זה שיא המוגזם. משמעות החיים .... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך ? ג'ימייל ופייסבוק באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע ? לא כל כך קבוע אבל פה. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר ? שמה מים לקפה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ? לומדת עד שהשפעת הקפאין כנראה פגה ואני מבינה שיש לי בערך 4 שעות לישון. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? משמעות החיים וכאלה.. ברור כשאתה נוסע למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח בבית ? פריטים אמרתם?
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר להיות ? צב נינג'ה אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית ? לא רוצה מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב ? ערב מהו החפץ הכי חשוב לך ? למה כולם מניחים שאני כל כך חומרנית? די אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך ? את השואה נגיד אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ? ניו יורק מתי התחברת לראשונה לרשת ? כיתה ד' היית אומר שאתה ילדותי ? לא מה עדיף פריק,פאקצה או ערס? פריק שמאלי או ימני ? ימנית האם אתה אוכל עם הידיים ? לא האהוב עליי - אוכל : סושי שתייה : דיאט קולה חג : עכשיו ט"ו בשבט כי בא לי ממש פירות יבשים
חודש : אוקטובר יום בשבוע : חמישי צבע : אדום, ורוד מילה : שיא ארץ : ישראל עיר : ת"א חדר בבית : החדר שלי סרט : ראיתי הרגע מועדון קרב וזה גאוני ספורטאי : בקהאם שחקן : ג'וני דפ, ג'וד לאו תוכנית : נמלטים. דורדרתי לחלוטין. ולסיום .... כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה ? אין לי שמץ. לא עניתי ברצף וגם מחקתי 3/4 ממנו
נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות ? תמיד יש מישהו שמספיק משעמם לו בכללי- איך היה השאלון ? מצחיק, מאתגר, מגבש ואני מצפה להמשך.

ההבדל בין שעמום לחיים שלחיים יש גבול. שלי....

שם : חזי גיל: 20 מינוס 6 שעות תאריך לידה: 24.11.87 כתובת: לוד איפה עוד גרת? רק בלוד כינוי : יחזקאל בית ספר : נקסט כיתה : נקסט מזל : קשת מוצא : עיראקי-תורכי צבע שיער : שחור אורך שיער : קצוץ תכונה טובה : צניעות תכונה רעה : אין חולשה : אנושיות אובססיות : בובות פאדיחה : בצבא היה מישהו שביקש ממני "לזוז מהספסל כי יש לו שיחה אישית...", אמרתי לו:"שיבוא המפקד אני אצא..", הוא אמר:"אני המפקד" כאב : בטן שאני לא אוכל כמה שעות... משאלה : אל הקו ההתחלה- זוהי רק משאלה.. זיכרון רע : מדריכת כיתה ד' במעו"ז גבעת שרת בית שמש ולא הילה. זיכרון טוב : מדריכת כיתה ד' במעו"ז גבעת שרת בית שמש ולא הדר. זיכרון הילדות הכי חזק שלך : כיתה ג'. עצרתי פנדל ראשון בחיים שלי והפכתי לשוער עד סוף ימי חיי. געגוע : זה לא בדיוק געגוע, זה סתם נעים להיזכר... פחד : עם כל הפחדים שלי הצלחתי להתמודד... אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : שלווה ברטי בפסטיבל מספרי סיפורים קמיע [אם יש] : אין חיית מחמד [אם יש] : אין המעשה הכי נועז שעשית: המעשה הכי טיפשי שעשית : פריט לבוש מועדף :אין ההמצאה של כל הזמנים : השיחה המזוהה בפלאפון עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף אתה מאמין בגורל ? כן אתה מאמין באלוהים ? כן מצליח בבית ספר ? לא איזה שפות אתה מדבר ? עברית, אנגלית ומתחיל ללמוד נשית אוהב ספורט ? כן איפה נולדת? צריפין רגיש לדיגדוגים ? תלוי מי עושה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו ? חזי ברסי. אני חושב שזה השם שלי. יש לך כינויים נוספים באינטרנט ? לא. למה אתה הכי מתנגד ? לנשים שנוהגות על 60 באמצע הכביש מה תרצה להיות כשתהיה גדול ? ראש עיר איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? היום הראשון בקורס ב'....הכרתי את אסתר... (עכשיו זה סתם בדיקה לראות אם אסתר באמת קוראת..בזכותה ניצלו חיי.) מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? נשיקה עם שומרת נגיעה (כבר אמרתי מאה פעם!!) איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? יום הולדת 17. לא זוכר למה, אבל הכל הלך באותו יום. מה הדבר הכי חשוב לך ? המיטה וחצי שלי. מנסים כל פעם לקחת לי אותה ואני מציל אותה מחדש. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם ? בגב. תמיד רציתי להיות מורה. יש לך גשר ? (כבר) לא יש לך משקפיים\עדשות מגע ? כן מה דעתכם על הרכבת ? זיכרון רחוק זה זה או זה זה גלידה- בכוס או בוופל ? וופל שקיעה או זריחה ? זריחה בליינד דייט- בעד או נגד ? נגד ג´ינס או סתם מכנס ? סתם בזבזן או חסכן ? חסכן מלפפון או עגבנייה ? מלפפון קור או חום ? קור לישון או לקום ? לישון חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? וניל תות או בננה ? תות חולצה מכופתרת או רגילה ? רגילה אייסיקיו או מסנג'ר? אי.סי.קיו נינט או שירי מיימון? נינט (כן כן!) חו''ל או בארץ? ארץ פספוסים או כולבוטק? כלבוטק שמש או גשם ? גשם מחשב או טלוויזיה ? טלביזיה מים או קולה ? קולה מקלחת או אמבטיה ? אמבטיה רדיו 100fm או רדיו 107? אני שומע בד"כ רשת ג'....יש שם שירים שרק אני והשדר מכירים... ים או בריכה ? בריכה מקדונלדס או בורגראנץ' ? ראנץ'. עט או עיפרון ? עט בדיחות או חידות ? בשניהם לא ממש הולך לי... אדום או ירוק ? ירוק. תפוזים או לימונדה ? לימונדה. צ'אט או פורום ? פורום. עושר או אושר ? עושר מביא אושר...סתם ,סתם...אושר... עבודה או מבחן ? עבודה חופש או לימודים ? לימודים- מה זה?? במבה או ביסלי ? במבה טיול בחו"ל או הארץ ? ארץ אנגלית או ספרדית ? אנגלית חתול או כלב ? כלב קניון או ים ? ים מילון או אנציקלופדיה ? אנציקלופדיה גבוה או נמוך ? גבוהה דניאל-שם לבת או לבן ? בן ערוץ 10 או ערוץ 2 ? 10 בנים או בנות ? בנות ספר או מחברת ? מחברת גלידה-שוקולד או ווניל ? וניל אוטובוס או מונית ? אוטובוס (עדיף אקורדיון) כסף-בשטרות או בשקלים ? שטרות מברשת שיניים או שטיפת פה ? מברשת מוזיקה או ספרים ? מוזיקה גירים או לוח מחיק ? מחיק פירות או ירקות ? פירות משקפיים או עדשות ? עדשות עושה לי דלקת.. בשר או חלב ? בשר!! אינטרנט או משחקי מחשב ? אפשר בסוני ? שעון מחוגים או דיגיטלי ? מחוגים סופרלנד או לונה פארק ? סופלרנד יבש או רטוב ? רטוב כסף או זהב ? זהב לבן זה כמו כסף...כן,כן, לאמא יומולדת... פרפרים או ציפורים ? פרפר קטשופ או חרדל ? קטשופ גבינה או קוטג ? קוטג'. הגבינה עם הבית. והגושים. תיק צד או תיק גב ? גב. ב - 24 שעות האחרונות . חיבקת מישהו ? כן רבת עם חבר ? לא, אבל בשבוע לפני מלא.. בכית ? לא צחקת ? כן גרמת למישהו לצחוק ? כן קנית משהו ? דלק נחשב? הסתפרת ? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב ? כן התגעגעת למישהו ? כן הייתה לך שיחה רצינית ? כן האם אי פעם .. השתמשת בסמים ? אכלת קופסא שלמה של אוריאו ? לא נזרקת על ידי מישהו ? לא מישהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן עישנת ? כן שתית אלכוהול ? כן שיחקת מונופול ? כן ראית טיטאניק ? כן נישקת מישה\י ? זה אמור להיות מישהו/מישהי ולא כמו שכתבתם...כן... ניסית דיאטה ? לא...אולי השמנה.. עשית אמבטית קצף ? כן נסעת ברכבת ? כן היתה לך תאונת דרכים ? כן רכבת על פיל ? לא הכנת אתר אינטרנט ? כן שיחקת בברביות ? לא נשארת ער כל הלילה ?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ? בטח שכן שברת עצם ? לא ראית ג`רי ספרינגר ? לא דיברת בשיעור ? וגם בח'- הומור צבאי פחדת מהחושך ? לא היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? לצורך צילום עשו לך תפרים ? כן שיקרת ? כן. שקר לבן בד"כ. נעצרת על ידי המשטרה ? לא. נרדמת בשיעור ? לא. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? כן. פגשת סלבריטי ? כן. רמי פינשטיין. עברת על החוק ? אם זה לא עבירות תעבורה, אז לא. אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? לא. שנאת את עצמך ? כן. נשבר לך הלב ? לא. שברת למישהו את הלב ? לא יודע. רצית להרוג מישהו ? לא. נפלת מכיסא ? כן. צבעת פעם את השיער ? לא

(המשך)

שיר שגורם לך לצחוק - "כששאלתי אותך האם תהיי לי לעולמים, ענית תביט לירח..." שיר שגורם לך לבכות :אולי להזיל דמעה - בלדה לחובש השיר של כל הזמנים : וודקה מילאה את חלל הוריד (על בסיס "אתה פה חסר לי") שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב : פמלה שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך : נשבע לך לא בוגד שיר שאתה אוהב היום, אבל לא היית מכיר אותו אילולא חבר או מישהו אחר:סיגליות איזה שיר היית מקדיש לזאת שאת/ה אוהב/ת ? ניצחת איתי הכל מוזיקה עברית או לועזית ? עברית שומע עכשיו מוזיקה ? לא משמעות החיים .... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך ? בד"כ אני מכין דברים במקום סתם להשתמעם.. באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע ? בית"ר,בר אילן, לוד, ... אהבה ממבט ראשון ? לא מאמין כשמישו מאוהב בך, ואתה לא אוהב אותה, איך זה משפיע עלייך? מעלה את האגו. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן] ? הרושם הראשוני (הדר תסביר לכם...) יש לך חבר /ה? לא כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות אם אחיך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר איתם ? לא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר ? את אותם הדברים, אבל לאט... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ? רואה משהו בטלביזיה כדי לא לטחון מחשבות.. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? ע"ע למעלה מה התחביבים שלך ? פעם זה היה יותר מוגדר נשבע לכם... את מי היית לוקח לאי בודד ? אף אחד. זה כל הרעיון באי בודד. לא ? כשאתה נוסע למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח בבית ? נייר טוואלט אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר להיות ? ג'ירפה אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית ? ארקדי מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב ? בוקר. כי אני תמיד ישן שם. מה הדבר שאתה הכי רוצה לקבל ? ג'יפ 2008 חדש ליום הולדת(עכשיו בודק אם ציפי קוראת..) מהי הארוחה המועדפת עליך ביום ? במבה - זה בין אחת לאחת... אם היית מוצא להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש ? לא יודע... מהו החפץ הכי חשוב לך ? האוטו שלי מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאתה אוהב אותו, סתם בשביל שידע ? אני אומר תמיד,אבל לא לוקחים אותי ברצינות... ברגע זה ממש, עם מי אתה רוצה להיות ואיפה ? אפשר לכתוב דברים כאלה רק בפורום "בוגרים" אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך ? אולי לומד למבחן שהיה לי לפני חודשיים במאקרו... אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ? שקד,נעלה, איזה ישוב בשומרון שכולם מכירים את כולם איך היית מתאר את עצמך ? איש מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר הכי טוב? הקרבה מתי התחברת לראשונה לרשת ? כיתה ג'. שנכנסתי עם הכדור לרשת של השער. היית אומר שאתה ילדותי ? כן. מה עדיף פריק,פאקצה או ערס ? פקצה - הכי מצחיק אתה מכיר את בני גורן ? לא שמאלי או ימני ? סוציליסטי האם אתה אוכל עם הידיים ? כן האהוב עליי - אוכל : פיתה עם גבינה צהובה וקטשופ מחוממת בתנור. שתייה : קולה קינוח : עוגת גבינה שאחותי מכינה עוגה : ע"ע קינוח מקום: בית שיעור : דיני אישות חג : פורים חודש : רמדאן יום בשבוע : שישי צבע : כחול שם לבן : ויתרתי על יוני- צריך שם אחר.. שם לבת : שירה בשר : אנטריקוט תוספות לפיצה : בלי דגנים : מי ההומו שקורא לזה דגנים?? אות אהובה: ל' - הייתי לי איתה בעיה עד כיתה ח'. מילה : מעדנות בדיחה : אדם הולך במדבר מבקש "אלוהים,תעשה לי נס.." אלוהים עונה לו:"עם כמה סוכר.." ארץ : ישראל עיר : לוד חדר בבית : מטבח סרט : אפקט הפרפר ספר : שמשון - לפחות עד החצי.... מגזין :לאישה !! (מה לעשות זה מה שיש אצל הרופא שיניים) ספורט: טניס ספורטאי : ניקולה וויצ'יץ ספורטאית : שחר פאר זמר : הראל מויאל זמרת : עפרה חזה ז"ל להקה : משינה דיסק : שחקנית : מירב גרובר שחקן : הסבא מהאלופה... תוכנית : רק בישראל ריח : אפיה רעש : משפחה טעם : טיב רגש : אין אתר : ולסיום .... כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה ? נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות ? שמתי כמה נקודות לבדוק... בכללי- איך היה השאלון ? לא רע..קצת קצר...

איזה חופר זה יא אלוהים

שם : אור גיל: 17 תאריך לידה: 9-10-1990 כתובת: שקד איפה עוד גרת? נתניה כינוי : אורוש, אורושית, רוסיה, בלונדה.. בית ספר : אורט עפולה כיתה :י"א מזל : מאזניים מוצא : עירקית- מרוקאית צבע שיער : בלונדיני-שטני אורך שיער : ארוך תכונה טובה: תכונה רעה: מתעצבנת מהר חולשה: ראול אובססיות : ריאל מדריד פאדיחה : יש יותר מדי כאב: עכשיו? לא כוב לי כלום.. משאלה : אם אי אגיד זה לא יתגשם
געגוע : X: פחד : להיות לבד.. אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : את הביצוע של סינרגיה לבדד קמיע [אם יש] : אין חיית מחמד [אם יש] : היה :// המעשה הכי נועז שעשית: חחחחחחח עזבו
המעשה הכי טיפשי שעשית: הלכתי ללמוד בעפולה פריט לבוש מועדף : ג'ינס סווצ'ר ונייקי ההמצאה של כל הזמנים : אינטרנט עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! אתה מאמין בגורל ? כן אתה מאמין באלוהים ? כן מצליח בבית ספר ? כיתת מופת וזה איזה שפות אתה מדבר ? עברית ואנגלית אוהב ספורט ? כן איפה נולדת? נתניה רגיש לדיגדוגים ? מאוד מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו ? קשה מאוד לדעת יש לך כינויים נוספים באינטרנט ? כע למה אתה הכי מתנגד ? הפלייליסט של גלגל"צ מה תרצה להיות כשתהיה גדול ? גדולה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? זה משתנה כל פעם מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? לא יודעת.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? זה גם משתנה כל פעם מה הדבר הכי חשוב לך ? משפחה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם ? איפה שהעיניים שלי.. יש לך גשר ? היו היה יש לך משקפיים\עדשות מגע ? כן מה דעתכם על הרכבת ? שהיא לוקחת אותי מהר לבית שמש
זה זה או זה זה גלידה- בכוס או בוופל ? וופל שקיעה או זריחה ? זריחה בליינד דייט- בעד או נגד ? נגד ג´ינס או סתם מכנס ? ג'ינס בזבזן או חסכן ? בזבזנית אחוש מלפפון או עגבנייה ? עגבנייה קור או חום ? תלוי מתי לישון או לקום ? לישון חוף או הרים ? חוף קרמבו- וניל או שוקו ? שונאת קרמבו בכל הצורות והטעמים שלו תות או בננה ? תות.. שונאת בבנות. חולצה מכופתרת או רגילה ? לבנות רגילה, לבנים מכופתרת אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו נינט או שירי מיימון? פ'חח חו''ל או בארץ? בארץ פספוסים או כולבוטק? לא רואה את שניהם שמש או גשם ? גשם מחשב או טלוויזיה ? מחשב מים או קולה ? קולה אבל רק אם זה קוקה קולה.. מקלחת או אמבטיה ? אמבטיה רדיו 100fm או רדיו 107? מה זה 107? ים או בריכה ? ים מקדונלדס או בורגראנץ' ? בורגראנץ' עט או עיפרון ? עט בדיחות או חידות ? בדיחות אדום או ירוק ? אדום תפוזים או לימונדה ? לימונדה צ'אט או פורום ? בד"כ פורום, עם הדר אז צ'אט עושר או אושר ? אושר עבודה או מבחן ? עבודה חופש או לימודים ? חופש מן הסתם במבה או ביסלי ? במבה טיול בחו"ל או הארץ ? בארץ אנגלית או ספרדית ? ספרדית חתול או כלב ? כלב. קניון או ים ? ים מילון או אנציקלופדיה ? מילון גבוה או נמוך ? גבוה דניאל-שם לבת או לבן ? בת ערוץ 10 או ערוץ 2 ? 2 בנים או בנות ? בנים ספר או מחברת ? מחברת גלידה-שוקולד או ווניל ? וניל אוטובוס או מונית ? מונית כסף-בשטרות או בשקלים ? שטרות.. אני שונאת כסף קטן.. מברשת שיניים או שטיפת פה ? מברשת מוזיקה או ספרים ? מוזיקה גירים או לוח מחיק ? לוח מחיק פירות או ירקות ? פירות משקפיים או עדשות? משקפיים בשר או חלב ? בשר אינטרנט או משחקי מחשב ? אינטרנט שעון מחוגים או דיגיטלי ? מחוגים סופרלנד או לונה פארק ? לונה פארק. יבש או רטוב ? יבש כסף או זהב ? זהב פרפרים או ציפורים ? פרפרים קטשופ או חרדל ? קטשופ גבינה או קוטג ? גבינה. פיכסה קוטג'. תיק צד או תיק גב ? גב ב - 24 שעות האחרונות . חיבקת מישהו ? כן רבת עם חבר ? לא בכית ? לא צחקת ? כן גרמת למישהו לצחוק ? כן קנית משהו ? לא הסתפרת ? לא הרגשת טיפש? כמו רוב הזמן חח דיברת עם מישהו שאתה אוהב ? כן התגעגעת למישהו ? כן הייתה לך שיחה רצינית ? כן האם אי פעם .. השתמשת בסמים ? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו ? רק אחת? חח אני מכורה לזה נזרקת על ידי מישהו ? חזי נחשב? מישהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן עישנת ? לא שתית אלכוהול ? דהה שיחקת מונופול ? כן פעם הייתי מכורה ראית טיטאניק ? כע נישקת מישה\י ? מן הסתם ניסית דיאטה ? לא ולא עשית אמבטית קצף ? כן נסעת ברכבת ? כן היתה לך תאונת דרכים ? לא רכבת על פיל ? וואו זה מייאש.. לא! הכנת אתר אינטרנט ? כן שיחקת בברביות ? כןן היו לי את כל הברביות בעולם בערך! נשארת ער כל הלילה ? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ? ברור שברת עצם ? לא ראית ג`רי ספרינגר ? ג'רי who? דיברת בשיעור ? לא אז לא פחדת מהחושך ? לא היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן עשו לך תפרים ? לא שיקרת ? כןן נעצרת על ידי המשטרה ? לא נרדמת בשיעור ? כן.. במיוחד באלה של הקורסים השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? מלחמת אוכל? פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ? אני מורידה שירים וסדרות.. אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? כן נשבר לך הלב ? לא שברת למישהו את הלב ? אינני יודעת רצית להרוג מישהו ? למה בלשון עבר? נפלת מכיסא ? בטוח זה קרה מתישהו
צבעת פעם את השיער ? לא באיזה צבע ?- מוזיקה ללב היא חודרת - שיר שגורם לך לצחוק: "אוכלת לבדה ת'תות.." כאילו מישהו באמת מתחלק בתות שלו. שיר שגורם לך לבכות :אולי להזיל דמעה: כל הכוכבים ואהבה קצרה השיר של כל הזמנים : הבדלה על ארי ודרצ'י שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב : אהוב יקר? חחחחח שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך : לא יודעת.. שיר שאתה אוהב היום, אבל לא היית מכיר אותו אילולא חבר או מישהו אחר: איזה שיר היית מקדיש לזאת שאת/ה אוהב/ת ? לא יודעעעעת מוזיקה עברית או לועזית ? עברית שומע עכשיו מוזיקה ? REM

המשך

משמעות החיים .... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך ? מקושרים וספורט 5 באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע ? בית"ר, כדורגל ולפעמים בית"ר ירושלים, דקסטר ועקרות בית נואשות אהבה ממבט ראשון ? לא. כשמישו מאוהב בך, ואתה לא אוהב אותה, איך זה משפיע עלייך? זה גורם לי לשנוא אותו בגלל שהוא נדבק אלי. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן] ? עיניים, חיוך, גומות חן
יש לך חבר /ה? לא כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ושני אחים אם אחיך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר איתם ? חח לא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר ? מסתכלת בשעון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ? מכבה ת'אור על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על החיים וכאלה מה התחביבים שלך ? לישון, לאכול, כדורגל, איסיקיו, מוזיקה, גיטרה.. את מי היית לוקח לאי בודד ? אממ כשאתה נוסע למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח בבית ? פלאפון ואוזניות לפלאפון אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר להיות ? כלבה אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית <? לא רוצה מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב ? ערב מה הדבר שאתה הכי רוצה לקבל ? חיים מהי הארוחה המועדפת עליך ביום ? אחורת לילה אם היית מוצא להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש ? בת האיכר
מהו החפץ הכי חשוב לך ? לא אומרת מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאתה אוהב אותו, סתם בשביל שידע ? לפני שעה ברגע זה ממש, עם מי אתה רוצה להיות ואיפה ? עם עומר בברנבאו אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך ? הייתי הולכת ללמוד באורט נתניה ולא אורט עפולה אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ? נתניה איך היית מתאר את עצמך ? לא הייתי מתארת את עצמי מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר הכי טוב? נאמן ומצחיק מתי התחברת לראשונה לרשת ? מאיפה אני זוכרת?! היית אומר שאתה ילדותי ? לא מה עדיף פריק,פאקצה או ערס ? פקאצה.. היא לא מזיקה אתה מכיר את בני גורן ? כן שמאלי או ימני ? ימנית האם אתה אוכל עם הידיים ? לא האהוב עליי - אוכל : קוסקוס וזיתים מבושלים שתייה : קולה קינוח : העוגות של אמא של עוד עוגה : כנ"ל מקום: העץ שיעור : אלקטרוניקה חג : אוהבת את כולם חוץ מראש השנה חודש : נובמבר יום בשבוע : חמישי צבע :- ורוד שם לבן : רפאל שם לבת : אריאל בשר : אה? תוספות לפיצה : פטריות דגנים : עוגי וכריות אות אהובה: wtf?! מילה : דאאמ בדיחה : חחח אנשים עוד יסקלו אותי פה ארץ : ישראאל עיר : נתניה חדר בבית : החדר שלי סרט : אמריקן פאי, יורו טריפ וקטע מהסרטים ספר : הארי פוטר מגזין :- ספורט: כדורגל ספורטאי : ראול ספורטאית : -- זמר : וואי יש מלא זמרת : אפרת גוש להקה : רק אחת? דיסק : אתניקס שחקנית : ניקול קידמן שחקן : בן סטילר תוכנית : דקסטר ועקרות בית נואשות ריח : של גשם רעש : של גשם טעם : של אוכל רגש : אהבה אתר : ולסיום .... כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה ? איבדתי תחושת זמן נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות ? כן בכללי- איך היה השאלון ? חופפפפפפפפפפר

רותמושע

New member
שליי...XD

שם : רותם גיל: 16 תאריך לידה:27.9 כתובת: קרית מוצקין איפה עוד גרת? לא עברתי אף פעם דירה...:/ כינוי : יש הרבה...חחח...רותמו'ש...רותי...רותמה...טדי(בגלל שאני דומה לפו הדוב חברה שלי קוראת לי ככה..חחח) בית ספר : אורט מוצקין כיתה :י"א מזל : מאזניים מוצא : חצי מרוקאית חצי פולנייה...P: צבע שיער : שטני אורך שיער : עד לכתפיים... תכונה טובה : חברותית תכונה רעה : עקשנית חולשה : ילדים...בנים עם לסת מרובעת...עיניים חומות...מסטיקים... אובססיות : ילדים קטנים...מסטיקים פאדיחה : קיללית מורה והיא בדיוק באה מאחוריי...חחח כאב : צאוור משאלה : שלום עולמי...חחח סתםם...שתעלם המלחה שנקראת סרטן! זיכרון רע : המוות של אבא שלי... זיכרון טוב : המשחק כדורגל האחרון שהייתי עם אבא שלי... זיכרון הילדות הכי חזק שלך : שעשו לי בוק שהייתי קטנה געגוע : לאבא שלי... פחד : מהדרך שבה אני ימות ומתי זה יקרה אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : מוות קמיע [אם יש] : אממ...אין חיית מחמד [אם יש] : אחי הקטן נחשב??חחחXD המעשה הכי נועז שעשית: ממממ...לא זוכרת...אבל יש... המעשה הכי טיפשי שעשית : אני תמיד עושה מעשים טיפשיים...חחח פריט לבוש מועדף : מכנסיי גברים וקאפוצ'ון ההמצאה של כל הזמנים : הפלאפוןP: עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כולםםם אתה מאמין בגורל ? כןן אתה מאמין באלוהים ? כןן מצליח בבית ספר ? כן ולא..חחח איזה שפות אתה מדבר ? עברית...אנגלית קצת מרוקאית וקצת ספרדית אוהב ספורט ? כןן איפה נולדת? בית חולים כרמל..חחח רגיש לדיגדוגים ? מאודדדדדדד מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו ?רתמושע....סתם כי כל שאר השמות היו תפוסים..חחח יש לך כינויים נוספים באינטרנט ? כןן למה אתה הכי מתנגד ? שנאה וקנאה מה תרצה להיות כשתהיה גדול ? גננת/זמרת/שחקנית כדורגל איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? היום שאבא שלי נפתר מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? היו הרבה כאלההההההה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? אממ...לא יודעת... מה הדבר הכי חשוב לך ? המשפחה שלי... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם ?חחחח...אמממ...בגב(?!) יש לך גשר ? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע ?לא מה דעתכם על הרכבת ? כלי תחבורה מעולהההההההה זה זה או זה זה גלידה- בכוס או בוופל ? כוס שקיעה או זריחה ? שקיעה בליינד דייט- בעד או נגד ? נגד ג´ינס או סתם מכנס ? גם וגם בזבזן או חסכן ? חסכנית... מלפפון או עגבנייה ? מלפפון קור או חום ? גם וגם לישון או לקום ? לישוןןןXD חוף או הרים ? חוףף קרמבו- וניל או שוקו ?וניל תות או בננה ? תות חולצה מכופתרת או רגילה ? רגילה אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם נינט או שירי מיימון? נינט חו''ל או בארץ? בארץץ פספוסים או כולבוטק? פספוסים שמש או גשם ? גם וגם מחשב או טלוויזיה ? גם וגם מים או קולה ? מים מקלחת או אמבטיה ? מקלחת רדיו 100fm או רדיו 107? 100FM ים או בריכה ? ים מקדונלדס או בורגראנץ'?בורגראנץ' עט או עיפרון ? גם וגם בדיחות או חידות ? גם וגם אדום או ירוק ? ירוקק תפוזים או לימונדה ? לימונדהה צ'אט או פורום ? פורום עושר או אושר ? גם וגם עבודה או מבחן ? עבודה חופש או לימודים ? חופש במבה או ביסלי ? במבההההה טיול בחו"ל או הארץ ? גם וגם אנגלית או ספרדית ?אנגלית חתול או כלב ? כלבב קניון או ים ? ים מילון או אנציקלופדיה ?אנציקלופדיה גבוה או נמוך ? באמצעP: דניאל-שם לבת או לבן ? גם וגם ערוץ 10 או ערוץ 2 ? 2 בנים או בנות ? תלוי... ספר או מחברת ? לא זה ולא זה...חחח גלידה-שוקולד או ווניל ? ביחדד אוטובוס או מונית ? מוניתת כסף-בשטרות או בשקלים ?גם וגם מברשת שיניים או שטיפת פה ? מברשת שיניים מוזיקה או ספרים ? מוזיקה גירים או לוח מחיק ? לוח מחיק פירות או ירקות ? פירות משקפיים או עדשות ?גם וגם...(אבל אין לי) בשר או חלב ? חלב אינטרנט או משחקי מחשב ?אנטרנט שעון מחוגים או דיגיטלי ? גם וגם סופרלנד או לונה פארק ? לונ פארק יבש או רטוב ? יבש כסף או זהב ? זהב פרפרים או ציפורים ?פרפרים קטשופ או חרדל ? קטשופ גבינה או קוטג ? קוטג' תיק צד או תיק גב ? תיק גבב ב - 24 שעות האחרונות . חיבקת מישהו ? כן רבת עם חבר ? לא בכית ? לא צחקת ?כהה גרמת למישהו לצחוק ?כההה קנית משהו ? לאא הסתפרת ? לאא הרגשת טיפש?כןן דיברת עם מישהו שאתה אוהב ?כןן התגעגעת למישהו ? כןן הייתה לך שיחה רצינית ? כןן האם אי פעם .. השתמשת בסמים ? לאא אכלת קופסא שלמה של אוריאו ?לאא נזרקת על ידי מישהו ? לאא

רותמושע

New member
המשךך...

מישהו בגד בך ? תלוי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ?כן עישנת ? לאא שתית אלכוהול ?כן שיחקת מונופול ? כן ראית טיטאניק ? כן נישקת מישה\י ? לא ניסית דיאטה ?כן עשית אמבטית קצף ? כן נסעת ברכבת ? כן היתה לך תאונת דרכים ?כן רכבת על פיל ? לא הכנת אתר אינטרנט ? לאא שיחקת בברביות ? לאאאאאאאאאאאאאאאאא נשארת ער כל הלילה ? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ?לא שברת עצם ? לא ראית ג`רי ספרינגר ? לאא דיברת בשיעור ? כן פחדת מהחושך ? כן היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)?כן עשו לך תפרים ? לא שיקרת ?כן נעצרת על ידי המשטרה ? לא נרדמת בשיעור ? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ?לא פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ?כן שנאת את עצמך ? כן נשבר לך הלב ? כן שברת למישהו את הלב ?לא נראה לי רצית להרוג מישהו ? כן נפלת מכיסא ? כן צבעת פעם את השיער ?לא באיזה צבע ?- X מוזיקה ללב היא חודרת - שיר שגורם לך לצחוק-"הקיץ בא" שיר שגורם לך לבכות :אולי להזיל דמעה -"תני לי סבה" השיר של כל הזמנים : יש מלאא שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב : "תני לי סיבה" שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך : עד החתונה ה' גדול... שיר שאתה אוהב היום, אבל לא היית מכיר אותו אילולא חבר או מישהו אחר: "הקיץ בא" איזה שיר היית מקדיש לזאת שאת/ה אוהב/ת ? "תודה ליפה שלי" מוזיקה עברית או לועזית ? גם וגם שומע עכשיו מוזיקה ? לא משמעות החיים .... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך ?מלאא באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע ? בית"ר..השאר לא משנה...חחח אהבה ממבט ראשון ? מאמינה... כשמישו מאוהב בך, ואתה לא אוהב אותה, איך זה משפיע עלייך?הרגשה חראאא מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן] ? עיניים ולסת יש לך חבר /ה? לא כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחים אם אחיך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר איתם ?כןן מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר ? מצחצקת שיניים ושותפת פנים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ?רואה טלויזיה על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? מה יהיה מחר מה התחביבים שלך ? לשיר...לשחק כדורגל..לשמור על ילדים...לעשות מסז' לאחריםP:...לראות טלויזיה...להיות במחשב...לישון את מי היית לוקח לאי בודד ? משפחה וחברים כשאתה נוסע למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח בבית ?פלאפון..בגדים...אמ פי 4...כסף...נייר טואלט..חחח אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר להיות ? קנגורו אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית <? אף אחד מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב ?בוקר מה הדבר שאתה הכי רוצה לקבל ? כלב מהי הארוחה המועדפת עליך ביום ? צהריים אם היית מוצא להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש ?מוקרמים בורקסים גבינות וסלטים...חח איזה שמנה אני..P: מהו החפץ הכי חשוב לך ? שרשרת שסבתא שלי הביאה לי מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאתה אוהב אותו, סתם בשביל שידע?לפני כמה זמן... ברגע זה ממש, עם מי אתה רוצה להיות ואיפה ? עם המפשחה שלי...בבית על הספה אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך ?הטיפשות אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ? מיאמי איך היית מתאר את עצמך ? ילדותית... מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר הכי טוב?כנות מתי התחברת לראשונה לרשת ?מאיפה אני זוכרת?!חחח היית אומר שאתה ילדותי ? מאודדד מה עדיף פריק,פאקצה או ערס ? לא זה לא זה ולא זה אתה מכיר את בני גורן ? חח בטחח אנחנו ככה..|| שמאלי או ימני ? ימנית האם אתה אוכל עם הידיים ?אם צריך אז כן...חחח האהוב עליי - אוכל : כל מה שקשור לגבינות שתייה : מים קינוח : וואפל בלגי/עוגת גבינה עוגה : גבינה מקום: הבית שלייי שיעור : תיאטרון חג : כולםם חודש : ספטמברXD יום בשבוע : כולםם צבע :-כחול וירוק(כל הגוונים) שם לבן : אור , עידן שם לבת : אגם , אמה בשר : סטייק תוספות לפיצה :פטריות/טונה/תירס/בולגרית דגנים : כריות אות אהובה: ר' מילה : אהבה בדיחה : איש אחד הלך הלך ונפל לתוך הפחחחחחחחחח...XD ארץ : ישראל עיר : קרית מוצקין חדר בבית : החדר הכי קטןן סרט : מותק הילד התשגע ספר : האי ברחוב הציפורים מגזין :ראש 1 ספורט: כדורגל ספורטאי : יניב קטן ספורטאית : ------- זמר : ------ זמרת :----- להקה : היהודים/אוונסנס...יש עוד כמה...חחח דיסק : ------ שחקנית : ג'ניפר לופז שחקן : בראד פיט תוכנית : החיים זה לא הכל ריח : מתוק רעש : שאפשר לסבול אותו טעם : מלוח רגש : שמחה אתר : שוואמי ולסיום .... כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה ?15 דק' נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות ?לאאא..חחחח בכללי- איך היה השאלון ? חפרןןןןןןןןן לגמריי

מנדה1

New member
צמצמתי בשאלות.. אתם לא צריכים לדעת ה-כ-ו-ל!

שם : הדר קריסי גיל: 15 תאריך לידה: 13.5.1993 כתובת: איפה עוד גרת? : בשום מקום... כאן ביתי פה אני נולדתי.. כינוי : קריסי בית ספר : חטיבת ביניים ברנר .. או בקיצור כלא ברנר! כיתה : ט' מזל : שור! :] מוצא : חצי טורקיה חצי טריפולטאית [זה מתחלק לרבעים אבל אפשר לאחד כל שתים] צבע שיער : שחור אורך שיער : אהה כרגע די קצר.. כי הסתפרתי. תכונה טובה : חוכמה,וידידות [לפעמים ידידות יתר] תכונה רעה : האא ,, היפרית רוב הזמן! חולשה : האא.. אמא שלי.. וסבתא שלי ז"ל אובססיות : יש!! יותר מדי! חח P: פאדיחה : חחח קרו ויקרו כאב : מדי פעם רק שחולים.. או עכשו השיניים! משאלה : פשוט להיות מאושרת ולהצליח במה שאני רוצה! זיכרון רע : יותר מדי! זיכרון טוב : ברוך השם יש יותר מהרע! ויש המוןןןן זיכרון הילדות הכי חזק שלך : חחח נרדמתי בשירותים.. געגוע : לסבתא שלי ז"ל.. פחד : למות אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : שמישהו נהרג במשפחה.. קמיע [אם יש] : יש פיות אבל לא כקמע.. הייתי אומרת לחלוטין אמא שלי! וספר תהילים מאז שאני תינוקת! המעשה הכי נועז שעשית: בנג'י !! :] המעשה הכי טיפשי שעשית : הפסדתי חבר יקר בדרך הכי מפגרת שיש! פריט לבוש מועדף : נעלי ספורט! עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ!!! אתה מאמין בגורל ? כן אתה מאמין באלוהים ? כן! מצליח בבית ספר ? יאפ.. ממוצע 97! ולא אני לא חורשת איזה שפות אתה מדבר ? ערבית בחלקית כזה,אנגלית מעולה[ממוצע 100],עברית די מתקשה[חחחח סתם] ורוסית.. בדיוק ארבע מילים! דהה איפה נולדת? פתח תקוה בית חולים בלינסון!! רגיש לדיגדוגים ? חחח כן מאוד.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו ? קריסי.. ושם משפחה! P: יש לך כינויים נוספים באינטרנט ? לא.. למה אתה הכי מתנגד ? לצביעות,לרוע מה תרצה להיות כשתהיה גדול ? לא יודעת מה כרגע.. אבל בהחלט משהו שיעשה אותי מאושרת! איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? אף יום לא מושלם! מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? האא..... ואוו תקרית בטיול שנתי של שנה שעברה[כיתה ח'] אן פרטים! חחח איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? היו אבל שוב.. אף יום אינו מושלם! מה הדבר הכי חשוב לך ? משפחה וחברים! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם ? לב.. יש לך גשר ? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע ? משקפיים.. מה דעתכם על הרכבת ? נחמדה ביותר.. חחח נסעתי ברכבת ררק פעם אחת בחיי זה זה או זה זה גלידה- בכוס או בוופל ? כוס! שקיעה או זריחה ? זריחה.. אחחח התחלה של יום חדש! בליינד דייט- בעד או נגד ? לא יודעת תנו לנסות! ג´ינס או סתם מכנס ? גינס!! בזבזן או חסכן ? ב-ז-ב-ז-נ-י-ת מלפפון או עגבנייה ? עגבנייה קור או חום ? חום לישון או לקום ? לקום.. יש בשביל מה לקום בבוקר! חוף או הרים ? חוף קרמבו- וניל או שוקו ? וניל! תות או בננה ? תות חולצה מכופתרת או רגילה ? רגילה אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו נינט או שירי מיימון? אפחד.. חו''ל או בארץ? ארץ פספוסים או כולבוטק? פספוסים שמש או גשם ? שמש מחשב או טלוויזיה ? מחשב מים או קולה ? קולה מקלחת או אמבטיה ? אמבטיה רדיו 100fm או רדיו 107? 99 91.8.כל מה ששמים ויש שירים נחמדיפם מתקבל באותו הרגע.. ים או בריכה ? בריכה מקדונלדס או בורגראנץ'? מקדונלדס עט או עיפרון ? עט בדיחות או חידות ? בדיחות אדום או ירוק ? ירוק תפוזים או לימונדה ? לימודנה צ'אט או פורום ? פורום.. אבל רק של בית"ר.. עושר או אושר ? אושר! עבודה או מבחן ? מבחן! חופש או לימודים ? לימודים.. מסיבה אחת! : חברים! במבה או ביסלי ? האא הם באים בזוג! אנגלית או ספרדית ? אנגלית קניון או ים ? קניון גבוה או נמוך ? בינונית ונרומלית דניאל-שם לבת או לבן ? בן ערוץ 10 או ערוץ 2 ? ערוצים 12-14 ביס בנים או בנות ? מאיזו בחינה? ספר או מחברת ? מחברת! אוטובוס או מונית ? אוטובוס.. פוגשים את האנשים הכי מעניינים ומצחיקים! כסף-בשטרות או בשקלים ? חחח מה שיהיה מתקבל בשמחה מברשת שיניים או שטיפת פה ? מברשת שיניים! מוזיקה או ספרים ? מוזיקה גירים או לוח מחיק ? מחיק פירות או ירקות ? פירות אינטרנט או משחקי מחשב ? אינטרנט סופרלנד או לונה פארק ? לונה פארק יבש או רטוב ? רטוב כסף או זהב ? כסף פרפרים או ציפורים ? פרפרים קטשופ או חרדל ? קטשופ תיק צד או תיק גב ? צד ב - 24 שעות האחרונות . חיבקת מישהו ? כן רבת עם חבר ? כן בכית ? כן צחקת ? כן גרמת למישהו לצחוק ? כן קנית משהו ? כן הסתפרת ? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב ? האמת.. שלא :/ התגעגעת למישהו ? כן מאוד הייתה לך שיחה רצינית ? לא האם אי פעם .. השתמשת בסמים ? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו ? של ארבע או חבילה של ארבע על ארבע ? חבילה של ארבע עוגיות כן! נזרקת על ידי מישהו ? לא מישהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן עישנת ? לא שתית אלכוהול ? לא שיחקת מונופול ? כן ראית טיטאניק ? כן..אתמול נישקת מישה\י ? לא ניסית דיאטה ? כן עשית אמבטית קצף ? לא נסעת ברכבת ? לא היתה לך תאונת דרכים ? לא רכבת על פיל ? לא הכנת אתר אינטרנט ? לא שיחקת בברביות ? לא נשארת ער כל הלילה ? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ? לא שברת עצם ? לא ראית ג`רי ספרינגר ? לא דיברת בשיעור ? כן פחדת מהחושך ? כן היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? לא עשו לך תפרים ? לא שיקרת ? לא נעצרת על ידי המשטרה ? לא נרדמת בשיעור ? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? לא פגשת סלבריטי ? לא עברת על החוק ? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? כן.. כמעט כל יום נשבר לך הלב ? כן. שברת למישהו את הלב ? לא אני מקוה רצית להרוג מישהו ? כן.. אבל זה רגעיי כעס מותר לי נפלת מכיסא ? לא צבעת פעם את השיער ? לא

מנדה1

New member
המשך

מוזיקה ללב היא חודרת - שיר שגורם לך לבכות :אולי להזיל דמעה : יש הרבה.. מזכירים לי אנשים מקומות ודברים שהלוואי שלא היו קורים או שהתחרטתי שעשיתי.. שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב : כל אחד יש לו שיר שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך : ואייייי אלוהים גדול שיר שאתה אוהב היום, אבל לא היית מכיר אותו אילולא חבר או מישהו אחר: האא סביר להניח אבל לא עולה איזה שיר היית מקדיש לזאת שאת/ה אוהב/ת ? שיר שאני יודעת שהוא אהב.. אבל קשור לעניין מוזיקה עברית או לועזית ? גם וגם שומע עכשיו מוזיקה ? חח כן! משמעות החיים .... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך ? ההאא לא גולשת.. משחקת בסוליטר ושומעת שירים! באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע ? רק של בית"ר.. אהבה ממבט ראשון ? מאמינה כשמישו מאוהב בך, ואתה לא אוהב אותה, איך זה משפיע עלייך? זה מקשה.. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן] ? עיניים יש לך חבר /ה? לא כמה אחים ואחיות יש לך? 2 גדולות ו1 קטן אם אחיך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר איתם ? כן לחלוטין.. אופי מושלם מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר ? מביטה בתקרה.. בשיא הרצינות מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ? מביטה בתמונה מסוימת.. לא לפרטים על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על הכל ! מה התחביבים שלך ? ריקוד[כבר 8 שנים],שירה[במקלחת]ומוזיקה מסיבות חברים יציאות בנים!! חחח אפשר לקרוא להם תחביב את מי היית לוקח לאי בודד ?את עוז!! כשאתה נוסע למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח בבית ? מצצלמה ופלאפון! מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב ? ערב אם היית מוצא להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש ? נוקידס של סבתא מהו החפץ הכי חשוב לך ? שוב.. תמונה מסוימת! מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאתה אוהב אותו, סתם בשביל שידע ? לפני חמש דקות בערך.. ברגע זה ממש, עם מי אתה רוצה להיות ואיפה ? עם גלעד בערד כי הוא חולה היפיופי שלי! אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך ? המון! אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ? האאא לא יודעת..נקודה למחשבה! איך היית מתאר את עצמך ? לא יודעת.. תגידו לי אתם מה אתם חושבים עלי מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר הכי טוב? כנות,יושר,וזה לא תכונה אבל זה חשוב. חיוך :) מתי התחברת לראשונה לרשת ? שאמרו לי שיש אתר של בית"ר. היית אומר שאתה ילדותי ? רוב הזמן מה עדיף פריק,פאקצה או ערס ? ערס אתה מכיר את בני גורן ? הבן זונה הזה? סליחה על המילים הגסות!! שמאלי או ימני ? ימיני האם אתה אוכל עם הידיים ? לא! האהוב עליי - אוכל : ציפס שתייה : ענבים קינוח : משתנה! עוגה : עוגת נקניק של אמא! [ולא זה לא נקניק אלא בצורת נקניק עגולה כזה] מקום: בית וסטודיו[בית שני] שיעור : ספרות חג : פסח חודש : מאי יום בשבוע : האאא שישי צבע :- כחוללל! שם לבן : שליו שם לבת : להב בשר : לא בדרך כלל תוספות לפיצה : טונה דגנים : קורנפלקס שולט אות אהובה: ה' מילה : אושר עיר : פתח תקוה חדר בבית : של אחותי סרט : תעלומת הילדה החסרה ספר : הארי פוטר! [את כול הסדרה] מגזין : באנגלית תוכנית : ערוצים 12-14 ביס.. כל הסדרות כל השחקנים הכלללל ריח : של דשא אחרי כיסוח,של פרחים בשמים ועוד כמה שזה כבר נשמור לעצמי.. רעש : רעש זה טוב! טעם : וניל רגש : אהבה אתר : אין! ולסיום .... כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה ? הרבה... כואבות לי הידים! נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות ? אולי את החמש הראשונות אבל כיף לענות.. בכללי- איך היה השאלון ? מגניב לאלה צריך עוד כאלה על עוד נושאים!

למעלה