אני כל כך אוהבת את השאלון הזה...
איך העולם רואה אותי? I Dont like mondays, על אישה שיום שני אחד התחילה לירות באנשים, כי היא לא אוהבת ימי שני... אמממ... ברור שכולם חושבים שאני שפויה... האם יהיו לי חיים מאושרים? sometimes של פרל גאם

לא יודעת כמה מוצלח מבחינתי... מה אנשים באמת חושבים עליי? without love.(של בון גובי) מבאס. יכלתם לספר לי

איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? ob la di, ob la da של ביטלס. תשובה מאוד ברורה... אמממ... לעשות שטויות? להתאהב? סתם לקחת סמים? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? life for rent. להשכיר את החיים שלי?! החיים שלי נשמעים ממש רע ככה... האם יהיו לי ילדים? comfortably numb זה מתחיל להיות מפחיד... נוח ואדיש. אלו יהיו הילדיןם שלי? או שאולי אני אהיה ככה כלפיהם? עצה טובה בשבילי: hit the floor. אמממ.... זה לא יכול לפגוע בי קצת פיסית... האם להקשיב להעצה? חחח מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? i got shit. מה יש לשאלון הזה. הוא רוצה להכניס אותי לדיכאון קשה?! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? daughter".... מה קשור?! איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? עכשיו אני באמת מפחדת. זה יצא לי בפעם קודמת בדיוק אותו דבר. life wasted" אתם חושבים שזה מנסה לומר לי משהו? איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? "את לא כמו כולן" של משינה. אמממ... כנראה משהו שונה מאחרים. או שאולי אני רוצה בנות? או שאולי אני רוצה מיוחדים? אין לי מושג... (שני בנים כבר אמרו לי שאני מזכירה להם את השיר. אז זה עוד יותר מוזר...) איך יהיה לי היום? accidently in love. ואני חשבתי שאני לא אהיה מאוהבת לעולם...טוב. כנראה כי כבר נגמר היום

למה אני כאן? mankind. בשביל האנשות. אה נכון, אני הולכת להציל אותה. עוד חמש דקות חוזרת ! בתור מה אנשים יזכרו אותי? given to fly. אין מצב. אני לא נגעתי בכלל בתוצאות לא עשיתי כלום אני נשבעת. זו פעם שניה גם כאן. וזה אפילו יכול להיות תשובה טובה...אמאלה. אני לא עושה את השאלון הזה שוב ... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? daughter בגירסה אחרת. אבל דווקא תשובה יפה. הכל באשמת החידון... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? brain damage. אמממ....אני אשתגע ויאשפזו אותי בכוח בבית חולים? איך תהיה השנה הזו? round here. השיר הכי מדהים שקיים, אבל הוא מדבר על אישה מטורפת שכל הזמן חושבת להתאבד... ומנסה להכיר מישהו שנראה כמו אלוויס. עד איזה גיל אני אחיה?all those yestardys מספר הימים שכבר חייתי. אז. עוד 17 וחצי שנים יש לי... אני מתחילה להאמין. או הגירסה של ידיד שלי. אני לעולם לא אמות. כי תמיד אני חיה אחרי אתמול. במה אני אעבוד בעתיד? nothing as it seems. השאלה אם השינוי המטורף יהיה לטובה או לרעה... האם אני אמצא אהבה?"wish you were here" מי הבחור המסתורי שאני חושקת בו כל כך

מותר לו לחשוף את עצמו! נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? money. בסוף...הכל חוזר לכסף! סוף טוב הכל טוב. נקווה לפחות...