שאלון

• פותח הנושא Fauno
  • פורסם בתאריך

Fauno

New member
שאלון

היה את זה פעם, אבל למה לא שוב? וחוץ מזה, הפורום צריך קצת להתעורר.
פותחים את נגן המוזיקה/תוכנת המוזיקה שלכם במחשב, ושמים אותו על מצב shuffle (שמערבב את השירים וגורם לכך שלא יושמעו לפי הסדר). לאחר מכן רואים איזה שיר יצא לכם, וכותבים אותו בתור תשובה לשאלה הראשונה. מעבירים שיר. כותבים בתור תשובה לשאלה השניה. וכו'. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? עד איזה גיל אני אחיה? במה אני אעבוד בעתיד? האם אני אמצא אהבה? נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? יאללה בלאגן

an li shem

New member
ישש

איך העולם רואה אותי?Deep Purple - Smoke On The Water האם יהיו לי חיים מאושרים?Pearl Jam - Last Exit מה אנשים באמת חושבים עליי? Red Hot Chili Peppers - Road Trippin איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Pearl Jam - Brother מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?pearl jam - i'm open האם יהיו לי ילדים?ברי סחרוף - תסתכל לה בעיניים עצה טובה בשבילי: Soundgarden - Rusty Cage מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? איפה הילד- לבן בחלום שחור מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Pearl Jam - Daughter איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?Pearl Jam - Given to Fly, אהאה! מתאים! איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? ברי בחרוף- יומהולדת איך יהיה לי היום?Alice In Chains - Rooster, אולי לא כמו המילים אבל המנגינה מתאימה. יום גרוע. למה אני כאן?Pearl Jam - Even Flow, כי אני פסיכית? בתור מה אנשים יזכרו אותי? Garbage - I think I'm paranoid, מממ.חבל כי אני לא איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Alice In Chains - Would האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? pearl jam- i am mine איך תהיה השנה הזו? Temple Of The Dog - Your Saviour עד איזה גיל אני אחיה? ברי בחרוף- נגיעות במה אני אעבוד בעתיד? pearl jam- last kiss האם אני אמצא אהבה?Pearl Jam - Nothingman, לא נשמע מעודד. נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? pearl jam- black יופי טופי טוב השאלון הזה מעצבן אותי, הוא לא נכון. ביי

one pearl

New member
יש לנו את אותו שיר נושא

בעיני האחרים לפחות... השאלון הזה מוכיח את עצמו כאמיתי לפעמים :)

one pearl

New member
אני כל כך אוהבת את השאלון הזה...

איך העולם רואה אותי? I Dont like mondays, על אישה שיום שני אחד התחילה לירות באנשים, כי היא לא אוהבת ימי שני... אמממ... ברור שכולם חושבים שאני שפויה... האם יהיו לי חיים מאושרים? sometimes של פרל גאם :) לא יודעת כמה מוצלח מבחינתי... מה אנשים באמת חושבים עליי? without love.(של בון גובי) מבאס. יכלתם לספר לי :( איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? ob la di, ob la da של ביטלס. תשובה מאוד ברורה... אמממ... לעשות שטויות? להתאהב? סתם לקחת סמים? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? life for rent. להשכיר את החיים שלי?! החיים שלי נשמעים ממש רע ככה... האם יהיו לי ילדים? comfortably numb זה מתחיל להיות מפחיד... נוח ואדיש. אלו יהיו הילדיןם שלי? או שאולי אני אהיה ככה כלפיהם? עצה טובה בשבילי: hit the floor. אמממ.... זה לא יכול לפגוע בי קצת פיסית... האם להקשיב להעצה? חחח מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? i got shit. מה יש לשאלון הזה. הוא רוצה להכניס אותי לדיכאון קשה?! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? daughter".... מה קשור?! איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? עכשיו אני באמת מפחדת. זה יצא לי בפעם קודמת בדיוק אותו דבר. life wasted" אתם חושבים שזה מנסה לומר לי משהו? איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? "את לא כמו כולן" של משינה. אמממ... כנראה משהו שונה מאחרים. או שאולי אני רוצה בנות? או שאולי אני רוצה מיוחדים? אין לי מושג... (שני בנים כבר אמרו לי שאני מזכירה להם את השיר. אז זה עוד יותר מוזר...) איך יהיה לי היום? accidently in love. ואני חשבתי שאני לא אהיה מאוהבת לעולם...טוב. כנראה כי כבר נגמר היום :) למה אני כאן? mankind. בשביל האנשות. אה נכון, אני הולכת להציל אותה. עוד חמש דקות חוזרת ! בתור מה אנשים יזכרו אותי? given to fly. אין מצב. אני לא נגעתי בכלל בתוצאות לא עשיתי כלום אני נשבעת. זו פעם שניה גם כאן. וזה אפילו יכול להיות תשובה טובה...אמאלה. אני לא עושה את השאלון הזה שוב ... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? daughter בגירסה אחרת. אבל דווקא תשובה יפה. הכל באשמת החידון... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? brain damage. אמממ....אני אשתגע ויאשפזו אותי בכוח בבית חולים? איך תהיה השנה הזו? round here. השיר הכי מדהים שקיים, אבל הוא מדבר על אישה מטורפת שכל הזמן חושבת להתאבד... ומנסה להכיר מישהו שנראה כמו אלוויס. עד איזה גיל אני אחיה?all those yestardys מספר הימים שכבר חייתי. אז. עוד 17 וחצי שנים יש לי... אני מתחילה להאמין. או הגירסה של ידיד שלי. אני לעולם לא אמות. כי תמיד אני חיה אחרי אתמול. במה אני אעבוד בעתיד? nothing as it seems. השאלה אם השינוי המטורף יהיה לטובה או לרעה... האם אני אמצא אהבה?"wish you were here" מי הבחור המסתורי שאני חושקת בו כל כך :) מותר לו לחשוף את עצמו! נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? money. בסוף...הכל חוזר לכסף! סוף טוב הכל טוב. נקווה לפחות...

an li shem

New member
וואי יצא לך טוב

לי השירים לא היו קשורים, או שפשוט לא ניחתי את משמעות השיר מספיק.

one pearl

New member
יצא לי מפחיד נורא,

במיוחד שמתוך אלפי השירים שלי שנים חזרו. זה מרמז משהו על ההלויה שלי. :) אם אומרים משהו מספיק פעמים זה מתגשם. (בפעם קודמת, השיר התוצאה לשיר בהלוויה גרם לי לפתוח את הבלוג החמוד והלא משומש שלי אז...) ולגבייך, תמיד אפשר למצוא משהו קשור. השאלה כמה חופרים לזה. נסי שוב :)

Fauno

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? Led Zeppelin- Starway To Heaven האם יהיו לי חיים מאושרים? Even Flow... נחשו של מי! מה אנשים באמת חושבים עליי? כוורת- רוני אל תלכי - טוב....... איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? voodo child מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The Fugees- Zelatos האם יהיו לי ילדים? Bloc Party- Positive Tensions עצה טובה בשבילי: Turtles- So Happy toghether מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Once של בלאקפילד...ממש לא! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? All Is Full Of Love איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? head over heels איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? שיר הנושא של נילס הולגרסון. XDDDD. איך יהיה לי היום? Creep למה אני כאן? everything for free בתור מה אנשים יזכרו אותי? ברי סחרוף- האיש שבקיר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? TO BE ALONE WITH YOU האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? באפלו סולג'ר איך תהיה השנה הזו? ביטרסוויט סימפוני עד איזה גיל אני אחיה? THE DRUGS DONT WORK במה אני אעבוד בעתיד? ארמי דרימרס האם אני אמצא אהבה? מוג'ו פין נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? IRIS חלש ברמות....... אני אעשה שוב עם השירים באמפי

Anuerysm

New member
שלי

איך העולם רואה אותי? Feeling Good - Muse האם יהיו לי חיים מאושרים? A Gentle Breeze Blew Though Life - Roger Waters מה אנשים באמת חושבים עליי? יורד לים - פיטר רוט איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Running From Home - Bert Jansch מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Change The World - Eric Clapton
האם יהיו לי ילדים? Take The Time - Dream Theater
עצה טובה בשבילי: Bring Em Back Alive - Chris Cornell מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Candy And A Current Bun - Pink Floyd מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Ill Find My Way - Derek Trucks איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Rocks Off - The Rolling Stones איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? I Like Dirt - Red Hot Chili Peppers
איך יהיה לי היום? Slow Blues- Mick Taylor למה אני כאן? רחוק ממך - ברי סחרוף בתור מה אנשים יזכרו אותי? Son Of A Gun - Nirvana
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Brand New Cadilac - The Clash האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Do You Think It's Alright - The Who איך תהיה השנה הזו? Tangled Up In Blue - Bob Dylan עד איזה גיל אני אחיה? 2 + 2 = 5 - Radiohead במה אני אעבוד בעתיד? Big Sky - The Kinks האם אני אמצא אהבה? What Do You Want From Me - Pink Floyd נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? Free - AllRight Now

Torian

New member
|טווס|

איך העולם רואה אותי? bring it on home האם יהיו לי חיים מאושרים? move over מה אנשים באמת חושבים עליי? spirit in the night איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? cook me מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? everything is in its right place האם יהיו לי ילדים? more than she knows עצה טובה בשבילי: under the bridge מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? discotheque מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? i'm waiting for the man איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? slowly.. (לא מוכר) אז- bad obsession איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? sara איך יהיה לי היום? airbag למה אני כאן? take a walk on the wild side בתור מה אנשים יזכרו אותי? dogs איזה שיר יתקע לי בראש מחר? fat האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? the orphaned's medley איך תהיה השנה הזו? salvation עד איזה גיל אני אחיה? the levee's gonna break במה אני אעבוד בעתיד? rape me
האם אני אמצא אהבה? the partisan נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? get on top אוף יצאו לי רק כמה טובים

דורסבג

New member
אני:)

יאללה אחרי תשעה ימים שלא הייתי בבית (הייתי במחנה קיץ שלך הצופים..)...יאללה אני אענה כבר:) איך העולם רואה אותי?Nothing Else Matters האם יהיו לי חיים מאושרים? Goodbye Blue Sky מה אנשים באמת חושבים עליי? Back In Black חחחחח זה מצחיק כי חברים שלי צוחקים עליי כל הזמן שאני שחור איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? My Last Words של להקה בשם Beyond Fear מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Mornay's Dream מהפסקול של לב אמיץ האם יהיו לי ילדים? welcome to wherever you are של בון ג'ובי עצה טובה בשבילי: אנטר סאנדמן של מטאליקה מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Don't Stop Dancing של קריד, חחחח ומממש ממש אל נכון כי אני אף פעם לא רוקד מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? once של PJ איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? cure של מטאליקה איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? wheels of fire של manowar איך יהיה לי היום? הראל סקעת- לא ממהר למה אני כאן? 666 number of the beast של מיידן , חחחח תשובה מפחידה קצת בתור מה אנשים יזכרו אותי? Your Life Slows Down של להקה בשם frozen tears איזה שיר יתקע לי בראש מחר? עמרי בניון- ימים בהירים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Through The Never של מטאליקה איך תהיה השנה הזו? reels של הרכב ישראלי בשם קטיפה שחורה (שאגב ממש ממש טוב) עד איזה גיל אני אחיה? End Credits חחחח גם מתוך לב אמיץ במה אני אעבוד בעתיד? Light Above All של Memorized Dreams, אני בעצם אעבוד בתור אלוהים חחח האם אני אמצא אהבה? מאיר בנאי- שירו של שפשף חחחח זה מקלב משמעות מצחיקה אם אתם יודעים למה אני מתכוון
נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? Vojage Vojage בביצוע של גריגוריאן לא יצא משו....

adiinchains

New member
שלי..

איך העולם רואה אותי? Alice in Chains - Got Me Wrong האם יהיו לי חיים מאושרים? Depeche Mode - Personal Jesus מה אנשים באמת חושבים עליי? Pearl Jam – Even Flow איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Led Zeppelin – Heartbreaker לשבור לאנשים את הלב? בכיף
רק שלא יהיה הפוך..
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Bob Marley - I Shot the Sheriff
האם יהיו לי ילדים? Fiona Apple – Not About Love יהיו לי ילדים לא מאהבה?
עצה טובה בשבילי: David Bowie - Space Oddity
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Elliot Smith – Waltz #2 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Pearl Jam – Betterman איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? The Beatles - Ask Me Why
איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? Soundgarden - Bleed Together איך יהיה לי היום? Chris Cornell – Can't Change Me למה אני כאן? Neil Young - Heart Of Gold
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Foo Fighters - The Best of You איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Shins - New Slang האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Neil Young - Don't Let It Bring You Down איך תהיה השנה הזו? The Doors - Break On Through עד איזה גיל אני אחיה? John Frusciante - Every Person במה אני אעבוד בעתיד? Jeff Buckley - Hallelujah האם אני אמצא אהבה? Bob Dylan – Don't Think Twice, It's Alright זה אומר כן? נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? Pearl Jam - Whipping.. מטריד קצת..

Fauno

New member
חוח!

איוון פלו יצא לי ב"האם יהיו לי חיים מאושרים?"! ענק, אין ספק! תני חיבוק

RadioheadAche

New member
../images/Emo168.gif

איך העולם רואה אותי? Muse - Con-Science האם יהיו לי חיים מאושרים? Faith No More - The Last to Know הו, יופי
מה אנשים באמת חושבים עליי? Pearl Jam - Go איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Radiohead - Sulk חחחח מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Metallica - Battery האם יהיו לי ילדים? Fugazi - Waiting Room עצה טובה בשבילי: John Frusciante - In Rime מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Lauryn Hill - Lost Ones מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Incubus - Anna Molly איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Pearl Jam - Lask Kiss איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? The Doors - End Of The Night איך יהיה לי היום? John Frusciante - Chances למה אני כאן? Iron Maiden - Brave New World
בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Beatles - Come Together איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כוורת - היא כל כך יפה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Pantera - Floods איך תהיה השנה הזו? Red Hot Chili Peppers - If You Have To Ask עד איזה גיל אני אחיה? Blind Guardian - The Bard's Song במה אני אעבוד בעתיד? Smile - Earth האם אני אמצא אהבה? Jimi Hendrix - Fire נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? איפה הילד - הבלדה על פגום

Anuerysm

New member
בונא את לא יודעת איך לשחק?

לא באמת עושים ראנדום, אלא אם כן יוצא באמת ראנדום מתאים, אם הוא לא מתאים אז עושים עוד אחד עד שייצא משהו מתאים #:

Torian

New member
XDDD

מה אנשים חושבים עלי- GO
איך תהיה השנה- איף יו הב טו אסקXDD

Fauno

New member
אמרתי שאני אעשה שוב, עם השירים בסנסה../images/Emo13.gif

שאני יותר אוהב. איך העולם רואה אותי? My Bloody Valentine- When You Sleep האם יהיו לי חיים מאושרים? איפה הילד - העצב שלה. מה אנשים באמת חושבים עליי? The Who- Sally Simpson איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Nine Inxh Nails- Reptile מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? B&S- Chickfactor האם יהיו לי ילדים? Ratm- Calm Like A Bomb עצה טובה בשבילי: Sonic Youth- Kool Thing מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Gorillaz- Dirty Harry מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Andrew Bird- Fiery Crash איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Nine Inch Nails- Big Man With A Gun איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? Radioheahd- High And Dry
איך יהיה לי היום? The Witches- Weird Times למה אני כאן? Radiohead- In limbo בתור מה אנשים יזכרו אותי? Nine Inch Nails- Heresy
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Doors- Soul Kitchen האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? King Crimson- The letters איך תהיה השנה הזו? Fight Club ost- Homework עד איזה גיל אני אחיה? My Bloody Valentine- You Never Should במה אני אעבוד בעתיד? Radiohead- Karma Police האם אני אמצא אהבה ? Nick Drake- Time Has Told Me נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? Lauryn Hill- Sweetest Thing

למעלה