שאלון

ירדן88

New member
שאלון

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

ירדן88

New member
אוקיי חוששני שלא הבנתם אותי../images/Emo123.gif

יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. [מועתק מפורום עברי
]ואני בטוחה שלא רק

A t z a

New member
עניתי על זה כבר בחומר מקומי,../images/Emo80.gif

וזה ממש כיף!! תענו...!!! סתם אין לי כוח שוב

Peeeach

New member
הוו עונה:]

איך העולם רואה אותי? אממ את זה צריך לשאול את העולם האם יהיו לי חיים מאושרים? הכל תלוי בי מה אנשים באמת חושבים עליי? אין לי שמץ האם אנשים חושקים בי בסתר? חחחחחחחח ישמצב חח איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? פשוט לשמוח במה שיש לי לטוב ולרע, נשמע כמו קלישאה אבל זה באמת עובד מה אני צריך לעשות עם חיי? לחיות אותם? חח עצה טובה בשבילי: לא להקשר לאנשים יותר מדיי \= מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? חח שיר נושא? אנערף. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? חחח לא יודעתתת איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אם אני אתחתן אז אממ nobody's wife של אנוק חח ובהלוויה שלי? Light My Fire D: פשוט אוהבת את השיר הזה איזה סוג גבר אני אוהב? אממ מישהו מצחיק ושלא יטפח את עצמו יותר מדיי גם לא שיהיה כולו ג'יפה אבל שלא יהיה כוסית איך יהיה לי מחר? אמ יום רגיל ונחמד ושקט למה אני כאן? כי נחמד כאן בתור מה אנשים יזכרו אותי? כאילו מקצוע מה? אני מקווה שזמרת או צלמת :] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Light My Fire D: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? כרגע? לא חחחח איך תהיה השנה הזו? קשה. אבל נקווה לטוב :)

Peeeach

New member
חחח זין התבלבלתי,

עניתי על זה לבד :D טיפשת אז אני אעשה עם הפלייליסט חחח פשוט שמתי את כל קבצי המוזיקה שנותרו לי במחשב חח איך העולם רואה אותי? someday soom - doors...... האם יהיו לי חיים מאושרים? מאור כהן - הכי יפה בעולם. חחח מה הקשר? מה אנשים באמת חושבים עליי? להתעורר - פורטיסחרוף , אממ המורה שלי אומרת לי א תזה כל הזמן חחחח האם אנשים חושקים בי בסתר? שתי פנים - ברי סחרוף ?! איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ממריאים - מוש בן ארי חחח מה אני צריך לעשות עם חיי? יום חדש נפלא - אריק ברמן חחח עצה טובה בשבילי: נושאי המגבעת - מתנה לחג מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? פולנים של אינפקציה חחחחחח אבל אני לא פולניייהה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כמעיין המתגבר - ברי סחרוף איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בואי ניפרד - חמי רודנר. ממהה? פאאאק חחחחחח ובהלוויה שלי? הניצוץ שרון רוטר איזה סוג גבר אני אוהב? המתוקות האחרונות שלי - אריק ברמן, אני לא אוהבת גבר שוביניסטטטטט איך יהיה לי מחר? עיר של קיף - ברי . טוב זה נשמע הגיוני למה אני כאן? השדים הירוקים - איפה הילד בתור מה אנשים יזכרו אותי? הקונפומיסט - מוניקה חחחחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יומולדת - ברי סחרוף .. פאק חח אתמול הוא הי התקוע לי בראש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? זמן סוכר- חמי איך תהיה השנה הזו? החיים שממול - ברי סחרוף חחח אוקי זה היה מפגר חחחח

Oyster Girl

New member
איזה שאלון מוזר ../images/Emo122.gif

איך העולם רואה אותי? just can't get enough - depeche mode
האם יהיו לי חיים מאושרים? מה ידוע על היום הזה - מאור כהן מה אנשים באמת חושבים עליי? הכל יכול - הבליינים
האם אנשים חושקים בי בסתר? משהו טוב- אריק איינשטיין איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? pledging my time - bob dylan - זה אדיר!! מה אני צריך לעשות עם חיי? זה אותו הקיץ - חמי עצה טובה בשבילי: טוב לבד - אפרת גוש
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? כובע כחול - איפה הילד מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? i am the warlus - the beatles איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הולך איתך לנצח - חמי
השיר שאני הכי אוהבת! ובהלוויה שלי? come together - the beatles איזה סוג גבר אני אוהב? שיר הכלב והאישה - חמי איך יהיה לי מחר? אין לי מה לומר לך - איגי למה אני כאן? revolution - the beatles בתור מה אנשים יזכרו אותי? קולנוע - איגי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? בחור לבן - פיטר רוט האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אוטופיה - פיטר רוט איך תהיה השנה הזו? we can work it out - the beatles הזוי

Ronushnush

New member
They were making a mockery of my horror

איך העולם רואה אותי? ניצוצות [פורטיסחרוף] האם יהיו לי חיים מאושרים? עד העונג הבא
[המכשפות] מה אנשים באמת חושבים עליי? My Love
[מרקורי רב
] האם אנשים חושקים בי בסתר? PUSH [מדונה]..דוביק איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Her Liquid Arms [דיורמה, אחד השירים
] מה אני צריך לעשות עם חיי? She loves you [הביטלס כמובן] עצה טובה בשבילי: Come As You Are
[נירוונה] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? On Your Own [blur] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? היא לא תשוב - אתניקס איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לעוף [ היהודים ] ובהלוויה שלי? יקירתי [אסף אמדורסקי] איזה סוג גבר אני אוהב? Sounds Like a Melody [Alphaville] איך יהיה לי מחר? אגם ענקית [פורטיס] למה אני כאן? Iskanderia [נטשה אטלס]
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Oh My God [Kaiser Chiefs] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The One That You Love [Air Supply] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? זוג צפוף [ג'וני שועלי] חח אמא איך תהיה השנה הזו? הלפ [שוב ביטלס] , לא רוצה! איזה דיכאון

למעלה