שאלון:

N י ל ק י

New member
שאלון:

עכשיו המצאתי: עלייך... שם: גיל: כיתה: אזור מגורים: זה או זה? יעל או קארין: דורי או סער: יעל או סיגי: ליאן או מיטל: ליאן או ניקי: ניקי או סיגי: מילי או טובה: סער ישן או חדש: אהרלה או אוסקר: דריה ג'לל או ג'וש קארין: יעל שתהיה או לא עם תום: סיגי שתמות או תחיה: ריטה או רני: עובד או טוקו: עובד או יפית: סער או תום: דורי או תום: דורי או זאביק: זאביק או רני: דורי או רני: דורי או ניקי: זאביק או ניקי: האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן): ג'וש או דובי: מי...: הזוג האהוב עלייך? הדמות הבן האהוב עלייך? הדמות הבת האהובה עלייך? השחקן האהוב עלייך? השחקנית האהובה עלייך? הסצנה האהובה עלייך? הפרק האהוב עלייך? הסצנה האהובה (עונה 1)? הפרק האהוב (עונה 1)? העונה המועדפת ב"האלופה"? כללי: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אייקון מאפיין: דורי בראל - יעל טבת - סער פדידה - תום שלייפר - ליאן זליג פדידה - סיגי בר חיים - רני זליג - ג'וליה לוי בוקן - זאביק בראל (בוריס) - ג'וזף אוגנסיאן - קארין טבת - ג'וש - טוקו - עובד - יפית - טובה - ריטה בר חיים - אוסקר שלייפר - דודו זר - זיווה קן דידה - אלינור - אסי תיברזאצ'י - איציק זליג - סמדר זליג -

N י ל ק י

New member
עונה לעצמי:

עלייך... שם: בר אלמליח גיל: 12 וחודש בדיוק כיתה: ו'2 אזור מגורים: רעות זה או זה? יעל או קארין: יעל דורי או סער: סער יעל או סיגי: יעל ליאן או מיטל: מיטל ליאן או ניקי: ליאן ניקי או סיגי: סיגי מילי או טובה: מילי סער ישן או חדש: ישן אהרלה או אוסקר: אוסקר דריה ג'לל או ג'וש קארין: דריהג'לל פור אבר! יעל שתהיה או לא עם תום: שתהיה סיגי שתמות או תחיה: שתחיה ריטה או רני: ריטה עובד או טוקו: עובד עובד או יפית: עובד סער או תום: תום דורי או תום:תום דורי או זאביק: דורי זאביק או רני: רני דורי או רני: דורי דורי או ניקי: ניקי זאביק או ניקי: ניקי האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן): טבת לשלטון
ג'וש או דובי: ג'וש מי...: הזוג האהוב עלייך? תום וסיגי ז"ל
הדמות הבן האהוב עלייך? סער הדמות הבת האהובה עלייך? יעל השחקן האהוב עלייך? עפר שכטר השחקנית האהובה עלייך? קרן ברגר הסצנה האהובה עלייך? יעל מתפרקת הפרק האהוב עלייך? 160 - מגלים על סיגי הסצנה האהובה (עונה 1)? מיטל רוצה שהוא יכנס באימ-אימא של סער פדידה הפרק האהוב (עונה 1)?52: בן זונה, בן זונה, בן זונה (מיטל
) העונה המועדפת ב"האלופה"? ברור ש1
כללי: שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: חולה על קרן ברגר מחשבה שעוברת בראש:איזה שאלון מעייף כתבתי מה עשית היום? ישנתי
מה תעשה מחר? לא יודע חשק ל...:גלידה וניל עוגיות
מה המידה שלך בנעליים?36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?האלופה,הבורר,כוכב נולד איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עם משפחה, מרצה מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד במילוי קרם תות מה אתה הכי שונא לאכול?פירה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? בנג'י באילת בטיילת
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? בנג'י באילת בטיילת
מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? סגול מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה קשה
אייקון מאפיין: דורי בראל -
יעל טבת -
סער פדידה -
תום שלייפר -
ליאן זליג פדידה -
סיגי בר חיים -
רני זליג -
ג'וליה לוי בוקן -
זאביק בראל (בוריס) -
ג'וזף אוגנסיאן -
קארין טבת -
ג'וש -
טוקו -
עובד -
יפית -
טובה -
ריטה בר חיים -
אוסקר שלייפר -
דודו זר -
זיווה קן דידה -
סתם
אה...
אלינור - למה אין כזה אייקון: |קרציה| אסי תיברזאצ'י -
איציק זליג -
סמדר זליג -

khzh120

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: פז גליקמן גיל: 12 וחודש כיתה : ו'4 שולטים :) אזור מגורים: פתח תקווה זה או זה? יעל או קארין: אממ יעל דורי או סער: סער יעל או סיגי: סיגי ליאן או מיטל: מיטל ליאן או ניקי: אמ.. ליאן.. סתם ברור שניקי ניקי או סיגי: ניקי (מצטערת סיגי , ליבי נכבש
) מילי או טובה: טובה , מלכה סער ישן או חדש: ישן אהרלה או אוסקר: אוסקר שליטה חח... דריה ג'לל או ג'וש קארין: דריה ג'לל - לעולמים... יעל שתהיה או לא עם תום: שתהיה סיגי שתמות או תחיה: שתחיה ברור :( ריטה או רני: ריטה עובד או טוקו: עובד עובד או יפית: אממ.. עובד תום דורי או תום:תום דורי או זאביק: תום דורי זאביק או רני: אממ... רני :) דורי או רני: רני דורי או ניקי: ניקי זאביק או ניקי: ניקי האחיות טבת(יעל וקארין או אחיות זליג (דריה וליאן):יעל וקארין-טבת , אין כמוכם = מושלמות!!! ג'וש או דובי: ג'וש מי...: הזוג האהוב עלייך? תום וסיגי ז"ל הדמות הבן האהוב עלייך? תום דמות הבת האהובה עלייך? ניקי לשלטון השחקן האהוב עלייך? עפר שכטר השחקנית האהובה עלייך? ג'וליה לוי בוקן סצינה אהובה עלייך: ניקי בבר , ניקי בלבן חיחי הפרק האהוב עלייך: אמ... הפרק שבו ניקי הצטרפה לסידרה עם הסכין , שבו קארין ואסי ניפגשו- "אללה בית שאן..." חח... סצנה אהובה עונה 1: כמו מילקי פרק אהוב עונה 1: כמו מילקי גם חיחי אנחנו דומים מילקייי............................ אה ושאלה שאני המצאתי: דמות ושחקן אהב מעונה 1: מיטל
עונה: 2-ניקי , יעל וקארין , אין כמוכם. אמ סליחה ,כמוכן.
כללי: שיר שמתנגן:כלום חיחי הטלויזיה פועלת בקולי קולות חיחי ... ספר קצת על עצמך : אני ילדה נחמדה..... אוהבת האלופה , מעריצה את ג'וליה לוי בוקן , עדי הימלבלוי , ואליענה בקייר לשעבר. מחשבה שעוברת בראש : עוד שבוע מסיימים בצפר
, עוד 2 שעות האלופה...! למרות שראיתי את הפרק כבר... תמיד טוב לראות בפעם ה-5... חחח... מה תעשה מחר? אלך לאופרה של בית ספר בפעם האחרונה ... חח עזבו סיפור ארוך... 13 אופרות.... בררר
יש לי חשק ל: במבה... מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 1500
(האלופה) , טופ מודל
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בקבר... סתם... בהיי טק אולי? מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי יאמממ
מה אתה הכי שונא לאכול? תותים ושוקולד מריר בהההה
מה המעשה הכי מטורף שעשית ? אממ... בנתיים אין... לפחות בנתיים... מה המעשה הכי מטופש שעשית? אממ...נראה לי ... איחרתי לבצפר? חחח אין לי.. מה הצבע האהוב עלייך? אממ... כחול מה הצבע השנוא עלייך? סגול גם כן.. מה המקצוע האהוב עלייך? תנ"כ.. 3 מבחנים רצופים של 100+ לא משקרים... מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה בררר
איך אתה יכול לסכם את השנה שלך? במילה אחת?
סתם דווקא הלך לי דיי טוב... שנה אחרונה ביסודי.. עולים לחטיבה ברר
היה כיף בסה"כ עם החברים... :) טוב הגזמתי.. אייקון מאפיין: דורי בראל :
חח... יעל טבת:
סער פדידה:
תום שלייפר:
ליאן זליג פדידה:
סיגי בר חיים :
רני זליג:
ניקי:
זאביק בראל (בוריס)
ג'וזף אוגניסיאן:
קארין טבת:
ג'וש:
טוקו:
עובד:
חח מעניין למה... יפית:
חח סתם דיי דיי לא יפה... צ'ופר:
טובה:
ריטה בר חיים:
אוסקר שלייפר:
דודו זר :
זיווה קן דידה:
חח לא יודעת.. אלינור:
אסי תבריזצ'י:
איציק זליג:
סמדר זליג:
חח סתם לא יודעת.. יאללה הלכה לי היד... שאלון ארוך אבל מהמם =] תודה על השאלון Nילקי - אנחנו מאוד דומים דרך אגב!!!! זה עזר לנו - חברי הפורום - להכיר יותר אחד את השני , חחח וגם לקראת רעידת האדמה באלופה - מי נגד מי וזה.. אז שנדע
יאללה חפרתי ביי = עוד שעה האלופה

khzh120

New member
טעות בתשובות שלי

בזאביק או דורי זה לא תום זה - זאביק - כי הוא דואג לניקי אבל אני שונאת אותוווו... הוא מתייחס אלייה כמו לאיזה זבל והיא מדהימהההההההההה................... טוב לא משנה תיקנתי =]

khzh120

New member
מילקי אהבתי את החתימה שלך !!! ../images/Emo9.gif

ממש יפה =]

khzh120

New member
אנשים שמעו...

בואו נעשה שרשור ימי הולדת : אני יתחיל: היומולדת שלי (מומולדת) - 27.2.1995
@תמשיכו@

khzh120

New member
עונה... בשם חברה שלי

עלייך... שם: ג'סיקה גיל: 12 וחצי כיתה: ו'4 שולטים :) אזור מגורים: תל אביב זה או זה? יעל או קארין: קארין דורי או סער: סער יעל או סיגי:סיגי ליאן או מיטל: ליאן ליאן או ניקי: ליאן ניקי או סיגי: ניקי מילי או טובה: מילי היא קורעת!! סער ישן או חדש:חדש אהרלה או אוסקר: אוסקר דריה ג'לל או ג'וש קארין: דריה ג'לל :) יעל שתהיה או לא עם תום:שלא תיהיה סיגי שתמות או תחיה: שתחיה ריטה או רני: ריטה עובד או טוקו: עובד עובד או יפית: יפית סער או תום: תום דורי או תום:תום דורי או זאביק: דורי זאביק או רני: רני דורי או רני: רני דורי או ניקי: ניקי זאביק או ניקי: ניקי האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן): דריה וליאן שולטות ג'וש או דובי: ג'וש מי...: הזוג האהוב עלייך? ליאן וסער הדמות הבן האהוב עלייך?תום הדמות הבת האהובה עלייך? ליאן השחקן האהוב עלייך? יהודה לוי השחקנית האהובה עלייך? עדי הימלבלוי הסצנה האהובה עלייך? ליאן עם גל הפרק האהוב עלייך? לא יודעת , כל הפרקים שליאן מופיעה בהם הסצנה האהובה (עונה 1)? הסצנות של ליאן :] הפרק האהוב (עונה 1)?) הכל עם ליאן :) העונה המועדפת ב"האלופה"? 2 כללי: שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: אוהבת את עדי הימלבלוי , מחשבה שעוברת בראש: מה זה השאלון המעייף הזה? :] מה עשית היום? הלכתי לחברה מה תעשה מחר? אלך לבצפר לצערי הרב... חשק ל...: מים מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?האלופה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?שחקנית כמו עדי הימלבלוי מה אתה הכי אוהב לאכול? עוגת שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול?בצל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אין מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גזרתי את השיער שלי (הייתי קטנה :) ) מה הצבע האהוב עלייך? ורוד מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה וגיאומטריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה קשה בהחלט אייקון מאפיין: דורי בראל -
יעל טבת -
סער פדידה -
תום שלייפר -
ליאן זליג פדידה -
סיגי בר חיים -
רני זליג -
ג'וליה לוי בוקן -
זאביק בראל (בוריס)-
ג'וזף אוגנסיאן -
קארין טבת -
ג'וש -
טוקו -
הוא נראה כמו בראץ ' חחח... עובד -
יפית -
טובה -
ריטה בר חיים -
אוסקר שלייפר -
דודו זר -
זיווה קן דידה -
אלינור-
אסי תיברזאצ'י -
איציק זליג -
סמדר זליג -
איזה שאלון ארוך... אני מתה לישון בייייי

לולי 180

New member
עונה :)

עלייך... שם: לירוז גיל: 15 כיתה: עולה לי' אזור מגורים: אריאל זה או זה? יעל או קארין: יעל דורי או סער: שונאת את שניהם, אבל סער יעל או סיגי: יעל ליאן או מיטל: מיטל ליאן או ניקי: ניקי ניקי או סיגי: סיגי מילי או טובה: טובה סער ישן או חדש: בטח שחדש
אהרלה או אוסקר: חחח אוסקר! דריה ג'לל או ג'וש קארין: דריה ג'לל יעל שתהיה או לא עם תום: לא סיגי שתמות או תחיה: שתחיה ריטה או רני: ריטה עובד או טוקו: עובד עובד או יפית: עובד
סער או תום: תום דורי או תום: תום דורי או זאביק: זאביק זאביק או רני: זאביק דורי או רני: רני דורי או ניקי: ניקי זאביק או ניקי: ניקי האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן): טבת ג'וש או דובי: דובי [?!] מי...: הזוג האהוב עלייך? אממ.. מיטל וסער
[למרות שאני שונאת את יהודה, אבל בתור סער זה סבבה P: ] ואין מהעונה הזאת זוג שאני אוהבת :| הדמות הבן האהוב עלייך? תום הדמות הבת האהובה עלייך? מיטל! ובעונה הזאת יעל השחקן האהוב עלייך? עופר שכטר השחקנית האהובה עלייך? לירז צ'רכי , מיטל גל , קרן ברגר. הסצנה האהובה עלייך? כל הסצנות של ויקי גואטה
הפרק האהוב עלייך? 164
הסצנה האהובה (עונה 1)? מיטל וסער במלון בחו"ל ביחד סוף סוף
הפרק האהוב (עונה 1)? הפרק הזה ^^ העונה המועדפת ב"האלופה"? עונה 1 כללי: שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן XD ספר קצת על עצמך: אני לירוז , ואני אוהבת ממ.. האלופה [?!] ואני דיי חרשנית... וזהו XD מחשבה שעוברת בראש: הראש שלי חלול עכשיו P: מה עשית היום? הייתי בחזרות למסיבת סיום [הגרועה!] וישנתי מה תעשה מחר? ילך שוב לחזרות ובערב למסיבת סיום .. חשק ל...: חבר P: מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? לירז צ'רכי, האלופה :) , בר רפאלי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על פסגת האוורסט
מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצלים של אמא :) מה אתה הכי שונא לאכול? אממ..בצל D: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? יש הרבה חחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? סיפרתי לחברה שלי בכיתה ה שחברה אחרת ריכלה עליה, מאז השתנו לי החיים.. תלמדו לשמור סודות חבר'ה!! מה הצבע האהוב עלייך? ורוד ושחור מה הצבע השנוא עלייך? דיי שונאת כתום מה המקצוע האהוב עלייך? לשון מה המקצוע השנוא עלייך? ספורררט :| איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה +- אייקון מאפיין: דורי בראל -
יעל טבת -
סער פדידה -
תום שלייפר -
ליאן זליג פדידה -
סיגי בר חיים -
רני זליג -
ג'וליה לוי בוקן -
זאביק בראל (בוריס) -
ג'וזף אוגנסיאן -
קארין טבת -
[קובה סלק של מרים
] ג'וש -
טוקו -
עובד -
יפית -
טובה -
ריטה בר חיים -
אוסקר שלייפר -
דודו זר -
זיווה קן דידה -
אלינור -
אסי תיברזאצ'י -
איציק זליג -
סמדר זליג -

wounded animal

New member
../images/Emo54.gif

עלייך... שם: שחר גיל: 17 כיתה: יא אזור מגורים: מרכז זה או זה? יעל או קארין: קארין דורי או סער: סער
יעל או סיגי: סיגי
ליאן או מיטל: ליאןןןן
ליאן או ניקי: ליאןן
ניקי או סיגי: סיגי
מילי או טובה: מילי סער ישן או חדש: חדש אהרלה או אוסקר: אוסקר דריה ג'לל או ג'וש קארין: דריה ג'לל יעל שתהיה או לא עם תום:לאאאאאאאאאא
סיגי שתמות או תחיה: תחיהההההההה
ריטה או רני: ריטה עובד או טוקו: טוקו עובד או יפית: יפית סער או תום: אההה קשה מדייי
דורי או תום: תוםםםם
דורי או זאביק: זאביק זאביק או רני: זאביק דורי או רני: רני דורי או ניקי: ניקי זאביק או ניקי: זאביק האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן): זליג
ג'וש או דובי: ג'וש מי...: הזוג האהוב עלייך? סער וליאן, דריה וג'לל, תום וסיגי הדמות הבן האהוב עלייך? סער, תום, ג'לל הדמות הבת האהובה עלייך? ליאן, דריה, סיגי השחקן האהוב עלייך? יודה, עפר, יוסף השחקנית האהובה עלייך?עדי, ורד הסצנה האהובה עלייך? אממ... של סער וליאן מספרים לגל סיפור
הפרק האהוב עלייך? אממ.. כשסיגי ותום השלימו והיא אמרה לו "אני רוצה שתאהב אותי" "אבל אני כבר אוהב אותך" "אז עוד"
הסצנה האהובה (עונה 1)? דריה וג'לל עושים את זה..
הפרק האהוב (עונה 1)? אמממ... לא זוכרת העונה המועדפת ב"האלופה"? 2 כללי: שיר שמתנגן ברקע: אין כרגע ספר קצת על עצמך: אני מתה על מוזיקה
בעיקר רוק לסוגיו
מחשבה שעוברת בראש: בא לי הופעה של עברי
מה עשית היום? למדתי להיסטוריה מה תעשה מחר? בגרות בהיסטוריה
חשק ל...: בן&ג'ריס מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? נינט, עברי, חברים, האלופה, אי.אר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? פייי שונאת את השאלה הזאת מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטהה, בן&ג'ריס מה אתה הכי שונא לאכול? מממ מה שאני שונאת אני לא אוכלת אז לא יודעת
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי דברים מטורפים במיוחד מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? שחור
מה הצבע השנוא עלייך?ורוד..
מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית, ספרות מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה לגמרי..:] אייקון מאפיין: דורי בראל -
יעל טבת -
סער פדידה -
תום שלייפר -
ליאן זליג פדידה -
סיגי בר חיים -
רני זליג -
ג'וליה לוי בוקן - ניקי?
זאביק בראל (בוריס) -
ג'וזף אוגנסיאן -
קארין טבת -
ג'וש -
טוקו -
עובד -
יפית -
טובה -
ריטה בר חיים -
אוסקר שלייפר -
דודו זר -
זיווה קן דידה -
אלינור -
אסי תיברזאצ'י -
איציק זליג -
סמדר זליג -

mayushaa

New member
עונההה...

עלייך...אממממ שם:מאיה גיל:14..היום!!! כיתה:ח' אזור מגורים:רחובות כזה\= זה או זה? יעל או קארין:קאריייייין דורי או סער:סעררררר יעל או סיגי:סיגי ליאן או מיטל:מיטל ליאן או ניקי:ליאן ניקי או סיגי:סיגי מילי או טובה:טובה! סער ישן או חדש:ישן אהרלה או אוסקר:אוסקר דריה ג'לל או ג'וש קארין:דריה ג'לל יעל שתהיה או לא עם תום:לא סיגי שתמות או תחיה:תחייה ריטה או רני:ריטה עובד או טוקו:עובד עובד או יפית:עובד סער או תום:תום דורי או תום:תום דורי או זאביק:זאביק זאביק או רני:זאביק דורי או רני:אממ דורי דורי או ניקי:דורי זאביק או ניקי:זאביק האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן):טבתטבת ג'וש או דובי:דוביי יאאאאא:) מי...: הזוג האהוב עלייך?דריה ג'לל הדמות הבן האהוב עלייך?אמממ תוםם? הדמות הבת האהובה עלייך?קארין השחקן האהוב עלייך?יהודה בדר"כ חח השחקנית האהובה עלייך?מממממממקארין..לא זוכרת את שמה הסצנה האהובה עלייך?סיגי ותום..רגע לפני הממווות הפרק האהוב עלייך?אני לא זוכרת הסצנה האהובה (עונה 1)?הריקוד שדריה מלמדת את ג'לל הפרק האהוב (עונה 1)?לא זוכרת העונה המועדפת ב"האלופה"?1 בינתייםם כללי: שיר שמתנגן ברקע:תגידי-שלמה ארצי ספר קצת על עצמך:ממממ אין מה מחשבה שעוברת בראש:אשמור לעצמי :D מה עשית היום?בייביסיטר\= מה תעשה מחר?אשן! חשק ל...:בגדים :( מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?האלופה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עם משפחה..מקצוע עוד לא סגור מה אתה הכי אוהב לאכול?שאלה קשה.. מה אתה הכי שונא לאכול?טוננה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?מממ קפצתי מצד אחד של בריכה לשני ופתחתי ת'סנטר? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?גם... מה הצבע האהוב עלייך?שחור..מרזה-D מה הצבע השנוא עלייך?לבן,משמין מה המקצוע האהוב עלייך?לשון!:) מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה בעעעעעעעעע איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?סבבבה אייקון מאפיין: דורי בראל -אין יעל טבת -לי סער פדידה -כוח תום שלייפר -לאייקונים ליאן זליג פדידה -חח סיגי בר חיים -אני רני זליג -גם ג'וליה לוי בוקן -צריכה זאביק בראל (בוריס) -ללכת ג'וזף אוגנסיאן -אבל קארין טבת -רעיון ג'וש -מגניב טוקו -! עובד - ! יפית -! טובה -! ריטה בר חיים -! אוסקר שלייפר -! דודו זר -! זיווה קן דידה -חחח אלינור -חחחחחח אסי תיברזאצ'י - לילה איציק זליג -טוב סמדר זליג -אנשים :)

survivor112

New member
עונה!

עלייך... שם:אדווה גיל:13 וחצי כיתה:ז' אזור מגורים:חדרה זה או זה? יעל או קארין:קארין דורי או סער:סער יעל או סיגי:סיגי! ליאן או מיטל:ליאן ליאן או ניקי:ליאן ניקי או סיגי:סיגי! מילי או טובה:שתיהן!! סער ישן או חדש:חדש אהרלה או אוסקר:אוסקר! דריה ג'לל או ג'וש קארין:דריה וג'לל! יעל שתהיה או לא עם תום:ברור....שלא! סיגי שתמות או תחיה:תמות,נו מה נראה לכם! ברור שתחיה ריטה או רני:רני,ריטה סתם דכאונית עובד או טוקו:שניהם עובד או יפית:שניהם סער או תום:סער דורי או תום:תום דורי או זאביק:שניהם איחס! זאביק או רני:רני דורי או רני:רני דורי או ניקי:ניקי זאביק או ניקי: האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן):זליג ג'וש או דובי:דובי מי...: הזוג האהוב עלייך?סיגי ותום): הדמות הבן האהוב עלייך?אוסקר הדמות הבת האהובה עלייך?סיגוש!! השחקן האהוב עלייך?זה שמשחק את אוסקר השחקנית האהובה עלייך?זו שמשחקת את מילי הסצנה האהובה עלייך?אממ..בעונה הראשונה בפרק 1 או 2 שליאן וסער מתכוננים ליציאה..והיא קוראת לו ערס! הפרק האהוב עלייך?אממ..אין עדיין הסצנה האהובה (עונה 1)?אמרתי כבר הפרק האהוב (עונה 1)?האחרון!! העונה המועדפת ב"האלופה"?1!!! כללי: שיר שמתנגן ברקע:?? ספר קצת על עצמך:אני?,אני פסדר! מחשבה שעוברת בראש:משעמם קצת מה עשית היום?אממ..חוגים(עוד מעט)בה"ס וכו, מה תעשה מחר?אממ..לא זוכרת חשק ל...:לישון מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?ביונסה ודסטניז צ'יילד,אבודים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אממ..מאמנת כושר מה אתה הכי אוהב לאכול?אממ..ג'אנק פוד..חיחי אבל אני'לא שמנה(כל כך) מה אתה הכי שונא לאכול?ברוקולי,אבוקדו,דייסה! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?בנג'י (פעמים) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?עבדתי על חברות שלי שאני משתתפת בטלנובלה! מה הצבע האהוב עלייך?ממ..כתום,סגול וכו, מה הצבע השנוא עלייך?אין.. מה המקצוע האהוב עלייך?התעמלות קרקע,ספורט,ריקוד מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מעולה! וקצר!! אייקון מאפיין: דורי בראל -
יעל טבת -
סער פדידה -
תום שלייפר -
ליאן זליג פדידה -
סיגי בר חיים -
רני זליג -
ג'וליה לוי בוקן -
זאביק בראל (בוריס) -
ג'וזף אוגנסיאן -
קארין טבת -
ג'וש -
טוקו -
עובד -
יפית -
טובה -
ריטה בר חיים -
אוסקר שלייפר -
דודו זר -
זיווה קן דידה -
אלינור -
אסי תיברזאצ'י -
איציק זליג -
סמדר זליג -

עונה../images/Emo8.gif

עלייך... שם: קורל בכר גיל: 14 כיתה: ח' אזור מגורים: השרון זה או זה? יעל או קארין: קארין דורי או סער: סער יעל או סיגי: סיגי ליאן או מיטל: שתיהן.. ליאן או ניקי: ברור שליאן, איכסס ניקיי
ניקי או סיגי: סיגי מילי או טובה: טובה סער ישן או חדש: חדש אהרלה או אוסקר: אוסקר דריה ג'לל או ג'וש קארין: ג'לריה יעל שתהיה או לא עם תום: אם אין סיגי יותר, אז כן
סיגי שתמות או תחיה: ברור שתחיה ריטה או רני: קשה.. שניהם.. עובד או טוקו: עובד עובד או יפית: שניהם סער או תום: שניהם דורי או תום: תום דורי או זאביק: דורי זאביק או רני: רני דורי או רני: רני דורי או ניקי: דורי, כל דבר, רק לא ניקי
זאביק או ניקי: זאביק האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן): זליגג
... אבל גם את טבת אני אוהבת.. ג'וש או דובי: דובי מי...: הזוג האהוב עלייך? ליאן\מיטל וסער הדמות הבן האהוב עלייך? סער, תום, עובד... רק לא זאביק ודורי הדמות הבת האהובה עלייך? דריה, סיגי, ליאן, יפית.. כולן חוצמניקי השחקן האהוב עלייך? יהודה לוי השחקנית האהובה עלייך? עדי הימלבלוי הסצנה האהובה עלייך? מי תומי תומי תום
מי סוגי סוגי סו
הפרק האהוב עלייך? לא יודעת.. הסצנה האהובה (עונה 1)? מלא יש לא זוכרת.. הפרק האהוב (עונה 1)? לא זוכרת.. העונה המועדפת ב"האלופה"? אם השחקנים יחזור (דריה, ג'לל, מיטל) אז השנייה.. אם לא יחזרו אז הראשונה... כללי: שיר שמתנגן ברקע: מה שבחתימה שלי.. ספר קצת על עצמך: מה יש לספר
מחשבה שעוברת בראש: איך לנקום\להעלים את אישתו של אבא שלי -סליחה על הביטוי- הזונהה.. מה עשית היום? הייתי עם כל השכבה בימית 2000 (לכבוד סוף השנה) היה מזה כיפפ
מה תעשה מחר? אני יודעת, בצפר, חוג, האלופה.. חשק ל...: לנקוםם באישתו של אבא שלי הכלבה הזאת מה המידה שלך בנעליים? 27 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה, ריקודי בטן, משפחות מורכבות, האלופה ועוד... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בטלוויזיה, סוזן דלל.. מה אתה הכי אוהב לאכול? בורגר ראנץ' מה אתה הכי שונא לאכול? טונה בעעע
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת, אולי לא היה.. אה שהכרתי את אישתו של אבא שלי.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שעזרתי לאישתו של אבא שלי למרות שהיא מפגרת.. מה הצבע האהוב עלייך? ברור שוורוד
מה הצבע השנוא עלייך? ירוק כהה.. אבל יש מלא ירוקים שאני אוהבת.. מה המקצוע האהוב עלייך? לשון
מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? כמעט טוב מאוד.. אייקון מאפיין: דורי בראל -
כל דבר שמרגיז.. יעל טבת -
ה סער פדידה -
תום שלייפר -
ליאן זליג פדידה -
סיגי בר חיים -
רני זליג -
ג'וליה לוי בוקן -
זאביק בראל (בוריס) -
ג'וזף אוגנסיאן -
קארין טבת -
ג'וש -
טוקו -
עובד -
יפית -
טובה -
ריטה בר חיים -
אוסקר שלייפר -
דודו זר -
זיווה קן דידה -
אלינור -|סתומה| אסי תיברזאצ'י -
איציק זליג -
סמדר זליג -

BRITNEY MY STAR

New member
'נייייייי.

עלייך... שם:ניקול גיל:עוד חודשיים 14.
כיתה:ח' אזור מגורים:מרכז ? זה או זה? יעל או קארין:קארייייייייייייייןןןןןןןןןןןןןן
דורי או סער:חחח איזו שאלה ברור שסער יעל או סיגי:סיגי'לה ליאן או מיטל:מיייטל
ליאן או ניקי:ניקי ניקי או סיגי:מממ ניקי מילי או טובה:טובההההה,דהה
סער ישן או חדש:ממ ישן:] אהרלה או אוסקר:חחח קשה אממ..אוסקי דריה ג'לל או ג'וש קארין:גו'ש קארין,יותר חמודים
יעל שתהיה או לא עם תום:שלא תהיה עם תום!כ"כ לא מתאימים סיגי שתמות או תחיה:תחיה): ריטה או רני:ריטה,טפו על רני. עובד או טוקו:חחחח עובד
עובד או יפית:עובדיה.
סער או תום:תומי דורי או תום:חחח תום דורי או זאביק:זאביק
זאביק או רני:זאביק דורי או רני:חחח דורי דורי או ניקי:ניקי זאביק או ניקי:זאביק האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן):האחייות טבתתת
ג'וש או דובי:דובייי!P= מי...: הזוג האהוב עלייך?תומסיגי הדמות הבן האהוב עלייך?עובדיה שילי.
הדמות הבת האהובה עלייך?קארין השחקן האהוב עלייך?נגיד שעפר השחקנית האהובה עלייך?עופריP: [חח איזה שילוב שמות] הסצנה האהובה עלייך?ממ..לא יודעת יש מלא הפרק האהוב עלייך?^^ הסצנה האהובה (עונה 1)?^^ הפרק האהוב (עונה 1)?^^ העונה המועדפת ב"האלופה"?1 כללי: שיר שמתנגן ברקע:Work Your Magic של הבנאדם הכי יפה בעולם שייצג את בלרוס באירוויזיון השנה@$%$%$%
ספר קצת על עצמך:בחיף ;] ניקול,עודמעט 14,מרמלה [מישהו חייב לגור שם] נממ..אוהבת ספורט [ותחרותית ברמות],מוזיקה,ים,בילויים החולשות שלי-בגדים.בגדים.בגדים@#$@#
מרבה לקנות מלי קופר.@#@!#!@# |ריר|
מטורפת על הטרילוגיה של שודדי הקאריביים..ראיתי את כל הסרטים איזה 95069 פעם וזהו [?]
מחשבה שעוברת בראש:חחח מתי מתחיל האלופעעD: מה עשית היום?חזרתי מגיחה,פרקתי את המזוודות,הלכתי להתקלח וקיצאר נחתי רוב היום..גיחות זה דבר מעייף!!חחח מה תעשה מחר?ביצפר [ב-פ-ע-ם האחרונה:|] ולילה לבן,זה מן פעילות סיום..לוקחים אותנו לדיסקוטק עד השעות הקטנות של הבוקר חשק ל...:ייייייים..וגלידה מה המידה שלך בנעליים?38-37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?זה,ובריט איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מפורסמת בע"ה,נשואה+3 ילדים מה אתה הכי אוהב לאכול?ספגטי וסושי מה אתה הכי שונא לאכול?חלבה בעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חחח יש מלא מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?^^ מה הצבע האהוב עלייך?ורוד מה הצבע השנוא עלייך?שום צבע מה המקצוע האהוב עלייך?אינגליש מה המקצוע השנוא עלייך?פיזיקה:\ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?כיפית,מפתיעה,אחת שאי אפשר לשכוח.. אייקון מאפיין: דורי בראל -
[[כן אני מקורית]] יעל טבת -|
סער פדידה -
תום שלייפר -
ליאן זליג פדידה -
סיגי בר חיים -
רני זליג -
ג'וליה לוי בוקן -
זאביק בראל (בוריס) -
ג'וזף אוגנסיאן -
קארין טבת -
ג'וש -
טוקו -
עובד -
יפית -
טובה -
ריטה בר חיים -
אוסקר שלייפר -
דודו זר -
זיווה קן דידה -
אלינור -
אסי תיברזאצ'י -
איציק זליג -
סמדר זליג -

עונה

שם:רותי גיל:11 כיתה:ה אזור מגורים:נגב זה או זה? יעל או קארין:קארין! דורי או סער:ברור שסערוש!! יעל או סיגי:סיגילה שלנו ז"ל!! ליאן או מיטל:ליאני!! ליאן או ניקי:ליאני תמיד!!! ניקי או סיגי:סיגילה!!! מילי או טובה:טובה דה קווין!!! סער ישן או חדש:אפשר את שתיהם.. אהרלה או אוסקר:אוסקי.. דריה ג'לל או ג'וש קארין:ג'וש קארין זוג יותר נורמלי וחמוד יעל שתהיה או לא עם תום:לללללללאאאאאאאאא סיגי שתמות או תחיה:תתתחחחיה ללננננננצח ריטה או רני:מלצריטה.. עובד או טוקו:עובדיה יותר טיפש יותר מצחיק.. עובד או יפית:יפיתוש.. סער או תום:סער לנצח.. דורי או תום:תום דורי סתם דביל.. דורי או זאביק:זאביק יש לו יותר שכל!! זאביק או רני:רנושש.. דורי או רני:רנוווש.. דורי או ניקי:ניקי יותר יפה והשחקנית משחקת טוב.. זאביק או ניקי:ניקי יותר יפה והשחקנית טובה האחיות טבת (יעל וקארין) או האחיות זליג (דריה וליאן):האחיות טבת ברור ג'וש או דובי:דוביי!! מי...: הזוג האהוב עלייך?:תומסיגי הדמות הבן האהוב עלייך?:סערוש הדמות הבת האהובה עלייך?:סיגי וליאן השחקן האהוב עלייך?יהודה השחקנית האהובה עלייך?מיכל ועדי הסצנה האהובה עלייך?אני מעדיפה לא לענות על זה כי אז אני ישתגע הפרק האהוב עלייך?הפרק האחרון הסצנה האהובה (עונה 1)?לא עונה(בגלל חשש לשיגעון XD) הפרק האהוב (עונה 1)?לא עונה(בגלל חשש לשיגעון XD) העונה המועדפת ב"האלופה"?העונה השנייה כללי: שיר שמתנגן ברקע:לא יודעת ספר קצת על עצמך:אוהבת בריכות,מקומות בילוי,קניות... מחשבה שעוברת בראש:מתי לעזאזל אני כבר יגמרו ימי המעצר בביצפר? מה עשית היום?צילומי רנטגן(מישו יודע איפה זה הסינוסים במקרה?) מה תעשה מחר?יחכה שיתחיל החופש חשק ל...:ח-ו-פ-ש מה המידה שלך בנעליים?37-38 (אין מה לעשות אני מפותחת) באיזה פורום אפשר למצוא אותך?האלופה,הבורר,תוכים וציפורי נוי... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?נשואה בעושר ועושר עם 3 ילדים מה אתה הכי אוהב לאכול?כל מיני במיוחד פירות וירקות והאוכל של אמא מה אתה הכי שונא לאכול?פטריות ודברים לא כשרים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ברחתי מהביצפר? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?ברחתי מהביצפר! מה הצבע האהוב עלייך?ירוק ותכלת מה הצבע השנוא עלייך?סגול וכל הצבעים הזועקים למינהם מה המקצוע האהוב עלייך?גאוגרפיה,מחשבים,אומנות מה המקצוע השנוא עלייך?תורה,נביא,ספורט מדעים והרשימה עוד ארוכה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אכזבות,מחות,ריבים,השלמות,אבל אנ מקווה שאני יסיים אותה בסבבה בע"ה.. אייקון מאפיין: דורי בראל -
(פצוע נפשית) יעל טבת -
(הכל בעיניה רע) סער פדידה -
תום שלייפר -
ליאן זליג פדידה -
סיגי בר חיים -
רני זליג -
(עין) ג'וליה לוי בוקן -
זאביק בראל (בוריס) -
(הבנתם?) ג'וזף אוגנסיאן -
קארין טבת -
(כל הזמן מוצצת סוכריה) ג'וש -
טוקו -