שאלון-the matrix

ellalola

New member
שאלון-the matrix

מכירים ת'סרט? אז בואו נתחיל: כללי- שם: גיל: כיתה: מין: תאריך לידה: the matrix: 1. ראית ת'סרט מטריקס? 2. נהנת? 3. ראית מטריקס רילואדד? 4. ראית מטריקס רבולשיין? 5. איזה מין ה-3 הכי טובים? 6. בכלליות- כמה הייתה נותן ציון לכל הסרטים(מ-1 עד 10)? 7. האם אתה ממליץ על הסרט? 8. כמה פעמים ראית את החלק הראשון עד שהבנת כמו שצריך את הסרט? 9. האם ראית את האנימטריקס? 10. אם כן- נכון הזוי לגמריי? 11. אם אתה היית ניאו- מה היית לוקח את הגלולה האדומה או הכחולה? 12. האם אתה חושה שהאדם שהמציא את הסרט גאון? 13. למה? 14. האם אתה חושב שהסוף של הסרט מעולה או שצריך לשנות אותו? 15. לאיזה סוף? 16. האם גם אתה תוהה מה קרה לאחר שנעשה שלום עם המכונות? 17. כמה פעמים ראית את החלק ה-2? 18. כמה פעמים ראית את החלק ה-3? 19. מה יותר טוב- טרילוגיית מטריקס או טרילוגיית שר הטבעות? 20. האם האישה בשמלה האדומה כוסית לדעתך? 21. היית מעצב אותה אחרת? 22. בחלק הראשון- האם אתה חושה שאם האורקל לא הייתה אומרת לניאו לא לדאוג לגבי האגרטל הוא עדיין היה שובר אותו? 23. האם אתה יודע שבמקור את ניאו היה אמור לשחק בראד פיט? 24. האם אתה יודע שהסיבה שהוא לא היא כי בראד פיט רצה המון אבל המון כסף על התפקיד? 25. מי שחקן יותר טוב -בראד פיט או קיאנו ריבס? 26. מי היה משחק יותר טוב את ניאו? 27. נכון שבראד פיט וטרינטי לא מתאימים? 28. השלם: " בקרוב גם אתה תדע שיש הבדל בין ידיעת הדרך לבין..."? 29. בוא נראה אם אתה זוכר- בחיים האמיתיים השנה היא לא 1999 אלה? 30. מה המשפט האהוב עליך בכל הסרט? 31. לאיזה קטגוריה את משייך את הסרט-מד"ב/פסיכולוגיה/ פעולה/אחר? 32. למי יותר מגיע אוסקר על תפקיד- לקיאנו ריבס או לזה שמשחק את הסוכן סמית'? 33. למה? 34. מה השם המלא של ניאו במטריקס? 35. האם אתה חושב שהעיר ציון המדוברת בסרט היא ירושלים? 36. האם נראה לך שאחרי שהמכונות ינתקו את כל בני האדם במכונות בני האדם האלה יאמינו שהם היו כל הזמן הזה חלק מתוכנת מחשב? 37. מה לדעתך קורה לאדם אחרי שהוא מת במטריקס? מה עושים לו בעיר המכונות? 38. אתה חושב שיש שאלות קשות בשאלון? 39. נהנת? 40 ולסיום: האם אתה חושב שכמו בסרט אנחנו כולנו מחוברים למערכת מחשבים גדולה שהמכונות שולטות בנו ושהמטריקס-אכן קיימת? מקווה שנהנתם!

ellalola

New member
למה אף אחד לא עונה?

אוף...השקעתי בשאלון הזה...מה אף אחד לא ראה את הסרט?

ellalola

New member
חח...כדי לך לראות...

אני חושבת שזה הסרט הכי טוב שנוצר בכל הזמנים... אוף אני מה זה מתה שמישהו אחד יענה...

pureK

New member
מכירה..

מכירים ת'סרט? אז בואו נתחיל: כללי- שם: קט גיל:20 כיתה:די כבר! מין:די ברור, לא? תאריך לידה:2.12.84 the matrix: 1. ראית ת'סרט מטריקס? כן, אחרת לא הייתי עונה 2. נהנת? בראשון כן באחרים פחות 3. ראית מטריקס רילואדד? כן 4. ראית מטריקס רבולשיין? כן 5. איזה מין ה-3 הכי טובים? הראשון 6. בכלליות- כמה הייתה נותן ציון לכל הסרטים(מ-1 עד 10)? 7 7. האם אתה ממליץ על הסרט? כן 8. כמה פעמים ראית את החלק הראשון עד שהבנת כמו שצריך את הסרט? 3, כל פעם בשפה אחרת 9. האם ראית את האנימטריקס? עוד לא 11. אם אתה היית ניאו- מה היית לוקח את הגלולה האדומה או הכחולה? 12. האם אתה חושה שהאדם שהמציא את הסרט גאון? לא 13. למה? כי יש תאוריות גאוניות יותר 14. האם אתה חושב שהסוף של הסרט מעולה או שצריך לשנות אותו? לא זוכרת את הסוף 16. האם גם אתה תוהה מה קרה לאחר שנעשה שלום עם המכונות? לא 17. כמה פעמים ראית את החלק ה-2? 1 18. כמה פעמים ראית את החלק ה-3?1 19. מה יותר טוב- טרילוגיית מטריקס או טרילוגיית שר הטבעות? הם שונים מדי אבל אני אאלץ לבחור את שר הטבעות כי אין לי בעיה לראות אותו שוב ושוב ושוב לעומת מטריקס 20. האם האישה בשמלה האדומה כוסית לדעתך? לא, אבל היא מעוררת את התאים בין כל האנשים האחידים ומסמלת מיניות פתוחה 21. היית מעצב אותה אחרת? אולי הייתי שמה שם את מרלין מונרו 22. בחלק הראשון- האם אתה חושה שאם האורקל לא הייתה אומרת לניאו לא לדאוג לגבי האגרטל הוא עדיין היה שובר אותו? אם אני אגיד כן אז זה כאילו אני מאמינה בגורל ודברים שנקבעים מראש אבל אני לא מאמינה.. 23. האם אתה יודע שבמקור את ניאו היה אמור לשחק בראד פיט? לא 24. האם אתה יודע שהסיבה שהוא לא היא כי בראד פיט רצה המון אבל המון כסף על התפקיד? לא 25. מי שחקן יותר טוב -בראד פיט או קיאנו ריבס? קיאנו, בראד כובש 26. מי היה משחק יותר טוב את ניאו? קיאנו 27. נכון שבראד פיט וטרינטי לא מתאימים? נכון 28. השלם: " בקרוב גם אתה תדע שיש הבדל בין ידיעת הדרך לבין..."? 29. בוא נראה אם אתה זוכר- בחיים האמיתיים השנה היא לא 1999 אלה? לא זוכרת 30. מה המשפט האהוב עליך בכל הסרט? לא נראה לי שיש כזה 31. לאיזה קטגוריה את משייך את הסרט-מד"ב/פסיכולוגיה/ פעולה/אחר? אחר 32. למי יותר מגיע אוסקר על תפקיד- לקיאנו ריבס או לזה שמשחק את הסוכן סמית'? לא יודעת.. 33. למה? קצת קשה לי להזכר עכשיו במשחק שלהם 34. מה השם המלא של ניאו במטריקס? לא זוכרת 35. האם אתה חושב שהעיר ציון המדוברת בסרט היא ירושלים? לא 36. האם נראה לך שאחרי שהמכונות ינתקו את כל בני האדם במכונות בני האדם האלה יאמינו שהם היו כל הזמן הזה חלק מתוכנת מחשב? כן 37. מה לדעתך קורה לאדם אחרי שהוא מת במטריקס? מה עושים לו בעיר המכונות? לוקחים לחלקי חילוף... חח... סתם סתם 38. אתה חושב שיש שאלות קשות בשאלון? לא, פשוט קשה לי להזכר בפרטים עכשיו 39. נהנת? די 40 ולסיום: האם אתה חושב שכמו בסרט אנחנו כולנו מחוברים למערכת מחשבים גדולה שהמכונות שולטות בנו ושהמטריקס-אכן קיימת? לא

אערףע שאלון יפה

מכירים ת'סרט? אז בואו נתחיל: כללי- שם: המ גיל: 17 ו-6 ימים כיתה: עולה ל-י"ב מין: נקבה. או משהו כזה |: תאריך לידה: 13/7 the matrix: 1. ראית ת'סרט מטריקס? אכן 2. נהנת? המ. רק הראשון היה נחמד ביותר, השאר לא משהו 3. ראית מטריקס רילואדד? כן 4. ראית מטריקס רבולשיין? כן 5. איזה מין ה-3 הכי טובים? הראשון כפי שאמרתי 6. בכלליות- כמה הייתה נותן ציון לכל הסרטים(מ-1 עד 10)? 8. 7. האם אתה ממליץ על הסרט? כן. העלילה מדהימה. הרעיון פשוט גאוני O: 8. כמה פעמים ראית את החלק הראשון עד שהבנת כמו שצריך את הסרט? פעם אחת וחצי 9. האם ראית את האנימטריקס? כן 10. אם כן- נכון הזוי לגמריי? איכס, גועל נפש =/ מה זה הדבר הזה... 11. אם אתה היית ניאו- מה היית לוקח את הגלולה האדומה או הכחולה? כפי שהוא בחר =/ מה, זה מסקרן! 12. האם אתה חושב שהאדם שהמציא את הסרט גאון? בהחלט! 13. למה? כי הוא המציא עולם שלם וחדש שם! וקישר הכל למציאות בצורה כ"כ גאונית! אין מה לעשות, גאון. 14. האם אתה חושב שהסוף של הסרט מעולה או שצריך לשנות אותו? אני לא ממש יודעת, ראיתי את הסרט השלישי קצת בחפיפניקיות, הוא לא היה משו. 15. לאיזה סוף? =/ 16. האם גם אתה תוהה מה קרה לאחר שנעשה שלום עם המכונות? לא :} מה איכפת לי? 17. כמה פעמים ראית את החלק ה-2? פעם 18. כמה פעמים ראית את החלק ה-3? ראיתי פעם, אבל לא ממש השקעתי בלהבין, זה היה ממש חרא בהשוואה לראשון 19. מה יותר טוב- טרילוגיית מטריקס או טרילוגיית שר הטבעות? מטריקס!!!! לא אהבתי שר הטבעות =/ 20. האם האישה בשמלה האדומה כוסית לדעתך? חחח הממ כן, יחסית כוסית :} 21. היית מעצב אותה אחרת? P: הייתי עושה אותה... אמ, זהו, אין המשך. 22. בחלק הראשון- האם אתה חושב שאם האורקל לא הייתה אומרת לניאו לא לדאוג לגבי האגרטל הוא עדיין היה שובר אותו? זה היה קטע אדיר! וזאת שאלה ממש קשה. נדמה לי שלא, הוא לא היה שובר :} 23. האם אתה יודע שבמקור את ניאו היה אמור לשחק בראד פיט? לא O: 24. האם אתה יודע שהסיבה שהוא לא היא כי בראד פיט רצה המון אבל המון כסף על התפקיד? זובי. קיאנו משחק את זה פשוט מושלם. 25. מי שחקן יותר טוב -בראד פיט או קיאנו ריבס? בשביל התפקיד הזה? קיאנו 26. מי היה משחק יותר טוב את ניאו? אמרתי :} 27. נכון שבראד פיט וטרינטי לא מתאימים? בראד מתאים רק לי |: סתם. אמממ לא, הם לא מתאימים. 28. השלם: "בקרוב גם אתה תדע שיש הבדל בין ידיעת הדרך לבין..."? התחת שלי? 29. בוא נראה אם אתה זוכר- בחיים האמיתיים השנה היא לא 1999 אלה? אני לא זוכרת >: 30. מה המשפט האהוב עליך בכל הסרט? היו ממש הרבה משפטים יפים, אבל אני לא זוכרת כמעט אף אחד מהם 31. לאיזה קטגוריה את משייך את הסרט-מד"ב/פסיכולוגיה/פעולה/אחר? פסיכולוגיה יותר מהכל |: 32. למי יותר מגיע אוסקר על תפקיד- לקיאנו ריבס או לזה שמשחק את הסוכן סמית'? המממ, נדמה לי שלקיאנו? 33. למה? כי הוא יותר טעים? =/ 34. מה השם המלא של ניאו במטריקס? ניאו-נאצי -_- מאיפה אני זוכרת!? 35. האם אתה חושב שהעיר ציון המדוברת בסרט היא ירושלים? חשבתי על זה XD אבל לא, נו מה ^^ 36. האם נראה לך שאחרי שהמכונות ינתקו את כל בני האדם במכונות בני האדם האלה יאמינו שהם היו כל הזמן הזה חלק מתוכנת מחשב? נדמה לי שכן ^_~ 37. מה לדעתך קורה לאדם אחרי שהוא מת במטריקס? מה עושים לו בעיר המכונות? הממ שורפים את הגופה שלו? ^^ 38. אתה חושב שיש שאלות קשות בשאלון? כן, מאוד. 39. נהנת? כןןן 40 ולסיום: האם אתה חושב שכמו בסרט אנחנו כולנו מחוברים למערכת מחשבים גדולה שהמכונות שולטות בנו ושהמטריקס-אכן קיימת? לא |:

victoria777

New member
עונה

כללי- שם:ויקטוריה גיל:17 כיתה:עולה ל-י"ב מין:נקבה תאריך לידה:9-7-88 the matrix: 1. ראית ת'סרט מטריקס?לא 2. נהנת?לא 3. ראית מטריקס רילואדד?לא 4. ראית מטריקס רבולשיין?לא 5. איזה מין ה-3 הכי טובים?אחד מהם 6. בכלליות- כמה הייתה נותן ציון לכל הסרטים(מ-1 עד 10)?בין 1 ל-10 7. האם אתה ממליץ על הסרט?לא 8. כמה פעמים ראית את החלק הראשון עד שהבנת כמו שצריך את הסרט?0 9. האם ראית את האנימטריקס?0 10. אם כן- נכון הזוי לגמריי?לא יודעת 11. אם אתה היית ניאו- מה היית לוקח את הגלולה האדומה או הכחולה?הייתי מוותרת על הכימיקלים 12. האם אתה חושה שהאדם שהמציא את הסרט גאון?לא 13. למה?אני אפילו לא יודעת מי זה 14. האם אתה חושב שהסוף של הסרט מעולה או שצריך לשנות אותו?לא משנה לי 15. לאיזה סוף?כולם טובעים באסלה וירטואלית(?) 16. האם גם אתה תוהה מה קרה לאחר שנעשה שלום עם המכונות?לא 17. כמה פעמים ראית את החלק ה-2?0 18. כמה פעמים ראית את החלק ה-3?0 19. מה יותר טוב- טרילוגיית מטריקס או טרילוגיית שר הטבעות?שר הטבעות-כי את זה ראיתי 20. האם האישה בשמלה האדומה כוסית לדעתך?לא יודעת 21. היית מעצב אותה אחרת?אולי שמלה שחורה? 22. בחלק הראשון- האם אתה חושה שאם האורקל לא הייתה אומרת לניאו לא לדאוג לגבי האגרטל הוא עדיין היה שובר אותו?זה תלוי-כמה עלה האגרטל? 23. האם אתה יודע שבמקור את ניאו היה אמור לשחק בראד פיט?לא 24. האם אתה יודע שהסיבה שהוא לא היא כי בראד פיט רצה המון אבל המון כסף על התפקיד?הגיוני 25. מי שחקן יותר טוב -בראד פיט או קיאנו ריבס?שניהם בסדר 26. מי היה משחק יותר טוב את ניאו?לא יודעת 27. נכון שבראד פיט וטרינטי לא מתאימים?לא יודעת 28. השלם: " בקרוב גם אתה תדע שיש הבדל בין ידיעת הדרך לבין שימוש במצפן(מאיפה לי)"? 29. בוא נראה אם אתה זוכר- בחיים האמיתיים השנה היא לא 1999 אלה?ואני הייתי בטוחה שהשנה היא 2005 30. מה המשפט האהוב עליך בכל הסרט?אין כזה 31. לאיזה קטגוריה את משייך את הסרט-מד"ב/פסיכולוגיה/ פעולה/אחר?לא יודעת לגבי הקטגורייה,אבל זה ללא ספק סרט. 32. למי יותר מגיע אוסקר על תפקיד- לקיאנו ריבס או לזה שמשחק את הסוכן סמית'?לא מגיע להם אוסקר 33. למה?ככה 34. מה השם המלא של ניאו במטריקס?השם שלו גורם לי לחשוב על דברים לא קשורים לנושא 35. האם אתה חושב שהעיר ציון המדוברת בסרט היא ירושלים?אולי 36. האם נראה לך שאחרי שהמכונות ינתקו את כל בני האדם במכונות בני האדם האלה יאמינו שהם היו כל הזמן הזה חלק מתוכנת מחשב?לא 37. מה לדעתך קורה לאדם אחרי שהוא מת במטריקס? מה עושים לו בעיר המכונות?הופכים ותו לזומבי 38. אתה חושב שיש שאלות קשות בשאלון?כן 39. נהנת?סתם העברתי זמן 40 ולסיום: האם אתה חושב שכמו בסרט אנחנו כולנו מחוברים למערכת מחשבים גדולה שהמכונות שולטות בנו ושהמטריקס-אכן קיימת?לא.

למעלה