שאלון ../images/Emo60.gif

שאלון ../images/Emo60.gif

שם: כיתה: גיל: מזל: עיר: מה את אוהבת? : מללפפון? ותפוח? ושזיף? ובצל? ומלון? ושום? ואותי?! איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת : מזכיר לך ורוד: מזכיר לך שחור: מזכיר לך ירוק: מזכיר לך צהוב וכתום: מה תעדיפי יותר: חבר או חברה? לונה פארק או סופר-לנד? סוכריה או מסטיק? גינס או מכנס? חצאית או מכנס? ירוק או כחול? מלון או אבטיח? שוקו או קפה? מיץ או גזוז? אח או אחות? מחשב או טלויזיה?

../images/Emo60.gif

../images/Emo60.gifשם: לין שחר ../images/Emo60.gifכיתה: מסיימת עכשיו י"א ../images/Emo60.gifגיל: 17 עוד 9 ימים ../images/Emo60.gifמזל: טוב ../images/Emo3.gif סתם.. סרטן ../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gifעיר: רמת אביב ג' ../images/Emo60.gifמה את אוהבת? : תיאטרון ונינה ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gifמללפפון? כן ../images/Emo60.gifותפוח? כן ../images/Emo60.gifושזיף? כן ../images/Emo60.gifובצל? בעע ../images/Emo60.gifומלון? כן ../images/Emo60.gifושום? בעע ../images/Emo60.gifואותי?! מדובר בי אז עדיף שאני לא יענה על זה... XDXDXD איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: ../images/Emo60.gifאת הכי הכי אוהבת : סגול ../images/Emo60.gifמזכיר לך ורוד: רוני סופרסטאר או לירון דואני ../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gifמזכיר לך שחור: הרזייה - אני 45 קילו למטר 80../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gifמזכיר לך ירוק: לא באופנה ../images/Emo60.gifמזכיר לך צהוב וכתום: פירות ../images/Emo60.gifמה תעדיפי יותר: ../images/Emo60.gifחבר או חברה? חברה ../images/Emo60.gifלונה פארק או סופר-לנד? סופרלנד ../images/Emo60.gifסוכריה או מסטיק? סוכריה ../images/Emo60.gifגינס או מכנס? ג'ינס (לי קופר ../images/Emo47.gif) ../images/Emo60.gifחצאית או מכנס? חצאית אבל רק מיני ../images/Emo60.gifירוק או כחול? כחול! ../images/Emo60.gifמלון או אבטיח? ../images/Emo176.gif אבטיח ../images/Emo176.gif ../images/Emo60.gifשוקו או קפה? המיץ או גזוז? ../images/Emo60.gifאח או אחות? ../images/Emo60.gifמחשב או טלויזיה?

שחכתי לענות על אלה: ../images/Emo60.gif

../images/Emo60.gifשוקו או קפה? אייס קפה../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gifהמיץ או גזוז? מיץ../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gifאח או אחות? אח קטן וקרציה ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif XDXDXDXD ../images/Emo60.gifמחשב או טלויזיה? מחשב

../images/Emo204.gifעונה:)

שם:אילנה כיתה:מסיימת י' גיל:15 וחצי מזל:בתולה. עיר:צפון מה את אוהבת?משפחה../images/Emo23.gif מללפפון?כן ותפוח?כן ושזיף?כן ובצל?ירוק ומלון?לא ממש ושום?לא ואותי?!ברור:) איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת :אדום מזכיר לך ירוק:חולצה שלי מזכיר לך צהוב וכתום:לימון?:S מה תעדיפי יותר: לונה פארק או סופר-לנד?ממ סוכריה או מסטיק?תלוי גינס או מכנס?^^ חצאית או מכנס?חצאית נראלי ירוק או כחול?ירוק,אבל תלוי איזה מלון או אבטיח?אבטיח שוקו או קפה?קפה../images/Emo47.gif מיץ או גזוז?מיץ מנגו:p אח או אחות?אחותיי../images/Emo23.gif מחשב או טלויזיה?מחשב:)

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי כיתה:י"ב ונגמר... גיל:18 וחצי מזל:דלי עיר:אשקלון מה את אוהבת? :את נינט../images/Emo3.gif מללפפון?-אממ כן ותפוח?-כן ושזיף?-כן ובצל?-לאאא ומלון?-הכי בעולםם ושום?-לאא ואותי?!-ברור איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת :שחור מזכיר לך ורוד:את ידידה שלי../images/Emo6.gif מזכיר לך שחור:את התקופה של הלק השחור../images/Emo99.gif מזכיר לך ירוק:מכבי חיפה../images/Emo6.gif מזכיר לך צהוב וכתום:כלום:S מה תעדיפי יותר: חבר או חברה?-חבר..כי זה מישהו שנשאר ברוב הפעמים תמיד,להבדיל מחברה. לונה פארק או סופר-לנד?-סופר לנד סוכריה או מסטיק?-מסטיק גינס או מכנס?-ג'ינס חצאית או מכנס?-מכנס ירוק או כחול?-ירוק מלון או אבטיח?-מלוןן שוקו או קפה?-שוקו מיץ או גזוז?-מיץ אח או אחות?-שתייהם מחשב או טלויזיה?-מחשב

תשובון|פטריה|../images/Emo204.gif

שם: אודל כיתה: סיימתי, כן גם בגיל 20 אפשר להעריץ את נינוש. גיל: 20.. חח מזל: שור עיר: פתח תקווה, כפר יונה לשעבר מה את אוהבת? : לבשל :] מללפפון? כהה ותפוח? לא ושזיף? לא ובצל? כןןן ומלון? לאא ושום?כן ואותי?! חחחחחחחחחח ברוררר! איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת : מזכיר לך ורוד: מזכיר לך שחור: מזכיר לך ירוק: מזכיר לך צהוב וכתום: מה תעדיפי יותר: חבר או חברה? חבר לונה פארק או סופר-לנד? לונה סוכריה או מסטיק? מסטיק גינס או מכנס? מכנס חצאית או מכנס? מכנס ירוק או כחול? כחול מלון או אבטיח? מלון שוקו או קפה? קפה מיץ או גזוז? מיץ אח או אחות? אח ואחות מחשב או טלויזיה? מחשב

DoLi it is Me

New member
אני ../images/Emo80.gif |../images/Emo108.gif

מאגניב אני אוהבת שאלונים D: שם:דורית כיתה:עולה לט' גיל:עוד מעט 14 מזל:סרטן עיר:ראשל"צ מה את אוהבת? : מללפפון?לא הבנתי מה אני אמורה לענות ותפוח?---- ושזיף?--- ובצל?-- ומלון?- ושום?-- ואותי?!לא מכירה אותך D: איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת :ירוק בהיר ותכלת מזכיר לך ורוד:האמ.. פקאצות? מזכיר לך שחור:פריקים D: מזכיר לך ירוק:צבע יפה מזכיר לך צהוב וכתום:צהוב מזכיר לי את מכבי ת"א [כדורסל] ../images/Emo47.gif וכתום האמ.. מישמש XD ? מה תעדיפי יותר: חבר או חברה?חברה לונה פארק או סופר-לנד?סופרלנד סוכריה או מסטיק?מסטיק ../images/Emo99.gif גינס או מכנס?ג'ינס חצאית או מכנס?האמ.. נראלי מכנס ירוק או כחול?שניהם XD מלון או אבטיח?מלון אבטיח סתם הולך לשומנים שוקו או קפה?קפה מיץ או גזוז?מיץ לא שתה מיצים מוגזים [כולל קולה וספרייט] אח או אחות?אח מחשב או טלויזיה?מחשב

אנייי:)

|דגש|שם:אוריין |דגש|כיתה:עולה לח' |דגש|גיל: |דגש|מזל: שור |דגש|עיר:ת"א |דגש|מה את אוהבת? |דגש|מללפפון? כן.. |דגש|ותפוח? חולה על זהה.. |דגש|ושזיף? לא אוהבת! |דגש|ובצל? לאאאא.! |דגש|ומלון? לא אוהבת.. |דגש|שום? לאאא |דגש|אותי?! ברוררר |דגש|איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת : |דגש|מזכיר לך ורוד: פקצות |דגש|מזכיר לך שחור:חושך |דגש|מזכיר לך ירוק: טבע(דשא, עצים...) |דגש|מזכיר לך צהוב וכתום: אש |דגש|מה תעדיפי יותר: |דגש|חבר או חברה? חברה.. |דגש|לונה פארק או סופר-לנד? סופרלנד |דגש|סוכריה או מסטיק? מסטיק |דגש|גינס או מכנס? מכנסס.. |דגש|חצאית או מכנס?מכנס |דגש|ירוק או כחול? כחולל |דגש|מלון או אבטיח? ברור שאבטיחח |דגש|שוקו או קפה? שוקוו! |דגש|מיץ או גזוז? גזוזז.. |דגש|אח או אחות? שניהםם... |דגש|מחשב או טלויזיה? שניהם..

../images/Emo60.gif../images/Emo98.gif

שם:מעין כיתה:יא גיל:17 וחצי מזל:מאזניים עיר:מושב../images/Emo3.gif מה את אוהבת? מללפפון?לא ותפוח?כן ושזיף?קצת ובצל?קצת ומלון?לא ושום?כן ואותי?!ממ כן../images/Emo3.gif איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת :שחור מזכיר לך ורוד:פאקצות מזכיר לך שחור:אותי מזכיר לך ירוק:דשא מזכיר לך צהוב וכתום:מממ שמש?:| מה תעדיפי יותר: חבר או חברה?גם וגם... לונה פארק או סופר-לנד?סופלנד סוכריה או מסטיק?מסטיק גינס או מכנס?מכנס חצאית או מכנס?מכנס ירוק או כחול?כחול מלון או אבטיח?אבטיח שוקו או קפה?שוקו מיץ או גזוז?מיץ אח או אחות?מממ תלוי X: מחשב או טלויזיה?מחשב

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

שם:מאי כיתה:ח' זהו סיימתי!!!!!!!!!!!!!!!!! גיל:15 מזל:גדי עיר:דימונה מה את אוהבת? :הרבה דבריםן מללפפון?כן ותפוח?כן ושזיף?כן ובצל?לאאאא ומלון?כן ושום?לאאאאא ואותי?!חח כן איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת :תכלת מזכיר לך ורוד:פרחים מזכיר לך שחור:מוות מזכיר לך ירוק:עץ מזכיר לך צהוב וכתום:שמש מה תעדיפי יותר: חבר או חברה?חברה לונה פארק או סופר-לנד?סופר לנד סוכריה או מסטיק?סוכריה גינס או מכנס?מכנס חצאית או מכנס?חצאית ירוק או כחול?כחול מלון או אבטיח?מלון שוקו או קפה?שוקו מיץ או גזוז?מיץ אח או אחות?אחות חחח מחשב או טלויזיה?מחשב

A m o r e 1

New member
../images/Emo9.gif

שם:רוני כיתה:כבר אין../images/Emo6.gif חחח..סתם! י"ב גיל:18 מזל:תאומים עיר:ירושלים מה את אוהבת? : ../images/Emo6.gif הרבה דברים... מללפפון?כן ותפוח?אכן ושזיף?גם כן ובצל?תלוי איך ומלון?בודאי ושום?תלוי איפה ואותי?!ברור! איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת :אממ...לא יודעת... מזכיר לך ורוד:את חברה טובה שלי מזכיר לך שחור: רוב הארון שלי../images/Emo9.gif מזכיר לך ירוק:טבע מזכיר לך צהוב וכתום:אממ.. שמש../images/Emo42.gif מה תעדיפי יותר: חבר או חברה?את שניהם../images/Emo6.gif לונה פארק או סופר-לנד?לונה פארק סוכריה או מסטיק?מסטיק../images/Emo192.gif גינס או מכנס?ג'ינס! חצאית או מכנס?מכנס.. ירוק או כחול?ירוק מלון או אבטיח?אבטיח!!!../images/Emo176.gif שוקו או קפה?שוקו מיץ או גזוז?גזוז../images/Emo6.gif אח או אחות?לי יש רק אח אז... מחשב או טלויזיה?מחשב!

למעלה