שאלון...

שאלון...../images/Emo9.gif

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? מעבר לנשיקה? הרגת חיה בטעות? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית סקס? עשית סקס יבש? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? ירדת למישהו? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? צללת עם דולפינים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 שח? התאפרת? רצית להיות משהו שאת לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת ישור שיניים? היו לך משקפי ראיה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו איקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלו לך הרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשעור? העברת פתקים בשעור? תפסו אותך מעביר פתקים? התעקשת על משהו מטופש? התחרפנת? רקדת בגשם? צרחת מפחד? ראית ריקי לייק? קיבלת מחזור? היית גאה בעצמך? היית על במה? נשבר לך הלב? שברת לב? שם מלא: תאריך לידה: צבע עיינים: כיתה:עיר \ ישוב: אחים \ אחיות (אם יש): דברים אהובים: מאכל: צבע: מספר: __________________________________________ חח...אני נורא אוהבת שאלונים...חח..סורי אם זה מעצבן!

RiN rOoN

New member
../images/Emo20.gifעונה..

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? לאא.. התחילו איתך? כה.. צפרו לך?דהה....ז'תומרתת..לאמא שלי..כשהייתי איתה [: נשארת ער כל הלילה? לאאא... לא אכלת יום שלם? כן (כיפור..) דברת בטלפון כל הלילה? לא... הרגת מישהו? בטח!!שלא.. נישקת מישהו מאותו מין? ברור..שלא מעבר לנשיקה? לטט הרגת חיה בטעות? פגעת בעצמך?לא.. רצית למות? כן.. עישנת סיגריות?חס וחלב.. עישנת נרגילה? לאאאא... ניסית סמים? אמרתי לא
שתית אלכוהול? לאאאאא השתכרת? לאאא התנשקת? כן עשית סקס? לאאאא עשית סקס יבש?לאאאא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא
היית עם שני אנשים בו זמנית? לאאאאא
ירדת למישהו? הצילו מה זה השאלות האלההה עשית או תכננת לעשות פירסינג?לא
עשית קעקוע? לא
הסתפרת? נו איזו שאלה..ברור אכלת חבילת אוריאו שלמה? לאא צללת עם דולפינים? לא ]= קיבלת חשבון פלא' של יות0ר מ500 שח?לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? בטח עברת ישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה? אממ לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? נו באמתת....דהה התעלפת? כן נשברה לך שן?לא.. עשית למישהו איקי? מזה לעזאזללללל עשו לך? לאאאאאא נעצרת? לאאאאא קיבלת נכשל בתעודה? לאאאא שברת עצם בגוף? לאאאא רכבת על אופניים?כןןן רכבת על סוס? פוני נחשב
רקדת עד שכמעט נפלו לך הרגל0יים?כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? ברורררר שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?לא הוצאת מלא כסף על שטויות? אולי.. הברזת מביצפר? לאאא התחרטת על משהו שעשית?ברורר היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?התנצלות קטנה היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לאאאאאא.....אה כן עם אחותי...לא היו מים גרר קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשעור? לא העברת פתקים בשעור?כאילו מה זה השאלות האלה
דיי ברור שכןןןן תפסו אותך מעביר פתקים? כןןן |: התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כןןןןן רקדת בגשם? כן חחחחחח צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק?חחחחחחחחח..כן קיבלת מחזור?כן היית גאה בעצמך?כן היית על במה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב?לא נראה לי שם מלא: רינת **** תאריך לידה: 8/2/93 צבע עיינים: חם כהה כיתה:ו' עיר \ ישוב:נתניה אחים \ אחיות (אם יש):אחות אחת....שמה חסוי [= דברים אהובים:לא זוכרת מאכל: לא'דעת צבע: תכלת וורוד מספר: 7,4

הנה

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן התחילו איתך? לא יודעת חחח צפרו לך?כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא ניראה לי דברת בטלפון כל הלילה? ברור הרגת מישהו? הרגתי מצחוק או הרגתי הרגתי חח נישקת מישהו מאותו מין? כן חח לא בפה... מעבר לנשיקה? לא הרגת חיה בטעות?חסופית ולא בטעות בכוונה!!! פגעת בעצמך? לא ניראה לי רצית למות? ברור כל אחד רוצה למות בכל מני תקופות של החיים עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים?ברור חחח סתם שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא הדבר השנואה עלי זה שיכורים! התנשקת? תלוי הכוונה צרפתית לא!חח עשית סקס? לא עשית סקס יבש?לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא בעצם אולי שהייתי יותר קטנה אבל לא בקטע של זוג היית עם שני אנשים בו זמנית?לא הייתי עם אף אחד עדיין ירדת למישהו? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? באףיש לי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה?מה??? צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 שח?כן בררר אל תזכירו לי את זה התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לפעמים חיחיחי התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן ניראה לי עברת ישור שיניים? כןןןןןןן בעעעעע היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? יש מצב אבל לא שקרים ממש לא יודעת להסביר כל אחד משקר גם מי שלא היית מאוהב? לא התעלפת? לא אמלה נשברה לך שן? לא עשית למישהו איקי? לא עשו לך? לא נעצרת? כן כאילו לא אבל חקרו אותי על משהו שעשו לי קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים?ברור מה זה השאלה הדפוקה הזאת? רכבת על סוס? כן ברור רקדת עד שכמעט נפלו לך הרגליים? יש מצב שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? ברור חיחיחי שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר? כן היום חיחי התחרטת על משהו שעשית? ברור היית מאושר?ברור התנצלת על משהו שעשית?ברור היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? בערך התקלחת עם מישהו? לאאאאא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשעור? לא העברת פתקים בשעור?כן תפסו אותך מעביר פתקים?כן התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא שזכור לי ראית ריקי לייק? לא לא ממש מכירה שמעתי תשם קיבלת מחזור?לא.... סתם ברור שכן היית גאה בעצמך?לא היית על במה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב?אני לא יודעת שם מלא: עינב נהרן תאריך לידה: 15.8.89 צבע עיינים:חום כיתה:י'2 שימותו כל מי שבכיתה הזאת חוץ מ2-3 אנשים עיר \ ישוב:קיבוץ גבת אחים \ אחיות (אם יש):כן 2 דברים אהובים:לא יודעת עכשיו מאכל:סיני, בלונז, עוף, תפו"א צבע: כולם מספר: 8 עוד משהו?? חקירה חח את בשב"ק?

יאי!!

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן...יום כיפור... דברת בטלפון כל הלילה? משו כזה הרגת מישהו? בינתיים לא נישקת מישהו מאותו מין? עדיין לא מעבר לנשיקה? לא הרגת חיה בטעות? פגעת בעצמך? אולי... רצית למות? יותר מידי פעמים עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? =\ ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תיכננתי.. עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? האמ...לא צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 שח? לא התאפרת? מין הסתם רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? ממש לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת ישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כןןןןןן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו איקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? חמור נחשב? רקדת עד שכמעט נפלו לך הרגליים? כן! שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן (מכורה) שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן! הברזת מביצפר? היום חחח התחרטת על משהו שעשית? על יותר מידי דברים היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לעשות קליקים באצבעות...מכורה קשה....עד היום היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? עם בת דודה שלי בגיל 3...חחח קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשעור? כן העברת פתקים בשעור? כן תפסו אותך מעביר פתקים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן!!! התחרפנת? כן רקדת בגשם? חחח כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן... קיבלת מחזור? כן היית גאה בעצמך? כן היית על במה? כן נשבר לך הלב? פעם אחת שברת לב? כן..לצערי שם מלא: פ-ר-ט-י-ו-ת תאריך לידה: 10.3.90 צבע עיינים: חומות כיתה:ט עיר \ ישוב: בת ים אחים \ אחיות (אם יש): אח קטן בן שנתיים... דברים אהובים: אולסטאר, דברים צבעוניים ושטויות למיניהם מאכל: שוקולד! צבע: ירוק מספר: 13

NTsAn

New member
ללא נושא

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן. התחילו איתך? יאפ. צפרו לך? אכן. נשארת ער כל הלילה? בהחלט. לא אכלת יום שלם? יום כיפור? וכן[: דברת בטלפון כל הלילה? לא. הרגת מישהו? חח.. עוד לא.. נישקת מישהו מאותו מין? בפה? כה. מעבר לנשיקה? לא. הרגת חיה בטעות? יאפ. פגעת בעצמך? לא ברמה מזוכיסטית מידי, אבל כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? סיגריה. אחת. עישנת נרגילה? לא. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? לא. עשית סקס? עוד לא. עשית סקס יבש? לא. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. היית עם שני אנשים בו זמנית? לא. ירדת למישהו? לא. עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי... בעיקר פינטזתיP: עשית קעקוע? לא. הסתפרת? מן הסתם.. אכלת חבילת אוריאו שלמה? חחח... לא. צללת עם דולפינים? לא. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 שח? נראה לכם? הפלאפון שלי היה נשלל במקום. התאפרת? כן. רצית להיות מישהו שאת לא? כן. רצית להיות בן המין השני? חח.. בעיקר בטיולים שנתיים, שהשיער מתבלגן ואין איפה להשתין[: התקלחת יותר מפעמיים ביום? בטח גם יותר משלוש. עברת ישור שיניים? לא. היו לך משקפי ראיה? יש לי, אבל רק לעיתים רחוקות אני מרכיבה אותם. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא. התביישת בהורים שלך? לא!!! שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? אהבתי מישהו.. לא בצורה מטורפת... אני מקווה לאהבות גדולות יותר. התעלפת? לא.. [טפוטפוטפוחמסעחמסעשוםבצל] נשברה לך שן? לא.. עשית למישהו איקי? לא. עשו לך? לא. נעצרת? לא. קיבלת נכשל בתעודה? לא! שברת עצם בגוף? כן. רכבת על אופניים? כה.. רכבת על סוס? יאפפ.. רקדת עד שכמעט נפלו לך הרגליים? כןן.. שיחקת כדורסל? אכן. שיחקת כדורגל? אכן. הלכת מכות? אכן. שיחקת טאקי? יאפיאפ.. אני לאהוב טאקי. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? שיחקתי. הוצאת מלא כסף על שטויות? אלא על מה? הברזת מביצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית מאושר? טפוטפוטפו... לא מתלוננת... התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? הייתי. היית כל הלילה על המחשב? לא כל הלילה... התקלחת עם מישהו? עם אחשלי הקטן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? הרבה. זכרת חלום? הרבה. נרדמת בשעור? חח.. כמעט... העברת פתקים בשעור? תמיד. תפסו אותך מעביר פתקים? פעמים ספורות... התעקשת על משהו מטופש? כן. התחרפנת? אני מחורפנת טבעי[: רקדת בגשם? כןןןןן... והיה הכי כיף בעולםםם! צרחת מפחד? חח.. כן. ראית ריקי לייק? כה.. קיבלת מחזור? לצערי.. היית גאה בעצמך? כן. היית על במה? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת לב? כן. שם מלא: ניצן ארזי. תאריך לידה: 6.10.91 צבע עיינים: חומות. כיתה:עיר \ ישוב: עין ורד, כיתה ח'. אחים \ אחיות (אם יש): שני אחים, אחד גדול אחד קטן. דברים אהובים: דברים? יענו תחביבים? לרקוד, להנות, לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים, משפחה, לעשות צחוקים. מאכל: יש כמה.. הסלט חסה של אמא, הטוסטים של אבא והניוקי של גיורא[[[[: צבע: ורוד וסגול. מספר: 2! פייי.. ארוך.. מי שקראה שתגיד[:]

ע ד י ד ע

New member
אניי

האם אי פעם... יצאת מהמדינה?- כן התחילו איתך?- כן צפרו לך?-לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דברת בטלפון כל הלילה? בערך הרגת מישהו? יתושים נחשבים? נישקת מישהו מאותו מין? לאאאא מעבר לנשיקה? לאאאאאאא הרגת חיה בטעות? פגעת בעצמך? כן..(רק בג'וקים) רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? טיפונת, שלוק מהבירה..
השתכרת? לא התנשקת? לא עשית סקס? לא עשית סקס יבש?לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לאא ירדת למישהו? לאאאא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה? צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 שח?לאאאאאאא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת ישור שיניים? כן היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו איקי? ???? עשו לך??????????? נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלו לך הרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כןןן הברזת מביצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? לא היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשעור? כן העברת פתקים בשעור? כןןןן תפסו אותך מעביר פתקים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן רקדת בגשם? לא ממש צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן היית גאה בעצמך? כן היית על במה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא יודעתת שם מלא: עדי *********** תאריך לידה: 15.3.92 צבע עיינים: חום כיתה:עיר \ ישוב: ז', ראשון אחים \ אחיות (אם יש): דברים אהובים: 2 אחים. דברים אוהבים.. אוכל, מיטה, כלב, מצלמה, ומחשב. מאכל: לזניה צבע: תכלת
מספר: 2

למעלה