שאלון.

Inbarit3

New member
שאלון. ../images/Emo9.gif

מרוב שעמומי החלטתי לחבר שאלון קטון,והנה הוא. *מי השחקנית הכי טובה? -דאנה איבגי(גולי). -אניה בוקשטיין(שירי). -דניאלה קרטס(זוהר). -חנה חגין(נעמה). *מה השחקן הכי טוב? -איתי תורג'מן(בני). -יורם חטב(גידי). -אורי גוטליב(תומס). -הנרי דוד(דניה). *איזה סיפור הכי מעניין אותכם? -גולי וגידי. -הנמלט. -דניה וזוהר. -תומס ונעמה. איזה סיפור שעוד לא התחיל הכי מעניין אתכם? -אינסומניה. -דובים. -המחתרת. -לורנצו ואוזי. ולבסוף,שאלה פתוחה
,איך אתם רוצים שיסתיים הסיפור של בני ושירי?

Inbarit3

New member
עונה. ../images/Emo3.gif

*השחקנית הכי טובה-זה קשה,כולן מצויינות.אבל בעיקר דאנה איבגי. *השחקן הכי טוב-איתי תורג'מן. *הסיפור הכי מעניין-זה באמת קשה,אז אלך על שניים."הנמלט" ו-"גולי וגידי". *הסיפור הכי מעניין שעוד לא התחיל-"המחתרת".אין ספק. ושאלה אחרונה,אממ... טוב אני מניחה שהוא לא יגמר טוב,כי אין מצב,אבל הייתי רוצ סוף פתוח כזה,לא טוב מדי לא רע מדי. וואי,זה היה ארוך!

קיוקיו

New member
גם אני עונה :)

שחקנית הכי טובה- אממ, כולן שם מוכשרות אבל אני נאלצת לבחור בהכי טובה לדעתי, וזאת דאנה איבגי. פשוט מעולה. שחקן הכי טוב- איתי תורג'מן, משחק טוב בתפקידי ערסים
סיפור הכי מעניין- הסיפור הכי מעניין ללא ספק הוא של גולי וגידי, אליו הכי התחברתי.. סיפור שלא התחיל שהכי מעניין- ואו, קשה להחליט לפני שבכלל נחשפתי לסיפורים, אבל הסיפור של הדובים נראה מסקרן
איך הסיפור של בני ושירי יסתיים- אמממ, הייתי רוצה שבטוב, אבל גם לי יש תחושה שזה לא יסתיים כך.

edeneden1234

New member
עונה:

*מי השחקנית הכי טובה? -דאנה איבגי(גולי). -אניה בוקשטיין(שירי). -דניאלה קרטס(זוהר). -חנה חגין(נעמה). *מה השחקן הכי טוב? -איתי תורג'מן(בני). -יורם חטב(גידי). -אורי גוטליב(תומס). -הנרי דוד(דניה). *איזה סיפור הכי מעניין אותכם? -גולי וגידי. -הנמלט. -דניה וזוהר. -תומס ונעמה. איזה סיפור שעוד לא התחיל הכי מעניין אתכם? -אינסומניה. -דובים. -המחתרת. -לורנצו ואוזי. לא מכיר את הסיפורים. ולבסוף,שאלה פתוחה ,איך אתם רוצים שיסתיים הסיפור של בני ושירי? כפי שהסתיים.

MaRy FoReVeR

New member
אני

*מי השחקנית הכי טובה? -דאנה איבגי(גולי). *מי השחקן הכי טוב? -איתי תורג'מן(בני). *איזה סיפור הכי מעניין אותכם? -גולי וגידי. איזה סיפור שעוד לא התחיל הכי מעניין אתכם? אינלי מושג לא איתי עדיין אפחד מהם 0.0 ולבסוף,שאלה פתוחה ,איך אתם רוצים שיסתיים הסיפור של בני ושירי? תאמת ציפיתי למשהו דומה-שאבא שלה יהרוג אותו וכל זה אבל לא חשבתי לעצמי שהיא ידעה הכל ושיתפה פעולה עם אבא שלה זה היה ממש סוף יפה גמרו את זה כמו שצריך בלי יותר מדי הפי אנד וכאלה...

למעלה