שאלון!

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifעונה

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כן את מי? קרן פלס ויוני בלוך [הם לא מעפנים. די.
] למה אתה מעריץ אותו? כי הם מוכשרים ושרים יפה וכותבים ומלחינים מדהים.. עוד משהו? מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? את קרן כבר פגשתי [5 פעמים] ואת יוני.. הממ לא יודעת מה אני צריכה לעשות? כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? פורומים, קניית דיסקים, הופעות, מיילים.. אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? אעהאעהאעהעאהעההעעעעהההה!!!!!
"קרןןןןןןןן!!!!!!!!"/"יוניייייי!!!!!!!" ועוד כמה צרחות מטורפות. אני לא אעיז לדבר מילים נורמליות כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? בשביל יוני עוד לא הלכתי לשומקום, בשביל קרן נסעתי לתל אביב ובחזרה להופעה ה-100 שלה, שזה 3 שעות נסיעה וההופעה נגמרה ב-12 בלילה [כן, אמא שלי נהגה בשבילי ב-3 בלילה
]

עונהD:

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כה...די הרבה האמתP: את מי?דרק שארפ(שחקן במכבי), עודד קטש(שחקן עבר במכבי וכיום מאמנה), אנתוני פארקר, אורלנדו בלום, ג'וני דפ, כל חברי סימפל פלאן, גרין דיי, וג'רארד למה אתה מעריץ אותו?אממ...את השחקנים ממכבי כי הם שחקני כדורסל גדולים ששיחקו או משחקים במכבי ת"א-ואם אתם לא יודעים עד עכשיו, אז אני אוהדת מכבי בדם...... את אורלנדו בלום וג'וני דפ כי הם שחקנים ענקיים...ואורלנדו חתיך טיכו...את ס"פ כי לפי כל מה שאני יודעת עליהם הם אחלה של אנשים ואני אוהבת את המוזיקה שלהם...אותו דבר עם גרין דיי. ועם ג'רארד... מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו?את כל מי שאמרתי ממכבי-חוץ מאנתוני פארקר-כבר פגשתיDDD:....כדי לפגוש את פארקר אני מניחה שפשוט הייתי משלמת מהכיס שלי(ולא של ההורים
) המון כסף וטסה למשחק שלו בטורנטוDD:...את השאר..אממ..לא חושבת שהייתי עושה או נותנת יותר מדי כדי לפגוש... כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו?אמממ..במלא תמונות שיש לי שלהם, במידע רב שאני יודעת עליהם....ובדיבור עליהם די הרבהP: אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך?אוקה אז כמו שאמרתי את שחקני מכבי חוץ מאת אנתוני כבר פגשתי.....ולחלקם פשוט התחלנו חברים שלי ואני לשיר להם שירים של מכבי ששרים להם..ואז הלכנו והתחבקנו איתם ואמרנו להם כל הכבוד על המחשב ובהצלחה וכאלה....אם הייתי רואה את פארקר או את האחרים הייתי רצה אליהם בצרחות ומחבקת אותם ומבקשת תמונה וחתימהDDDDDD: כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו?נסעתי ליד אליהו(בת"א..היכל נוקיה..) ושילמתי על הכל מהכסף שליP:...לא יותר מזה

../images/Emo122.gifלמרות שאני לא ממש מעריצה שרוטה כזאת

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כן את מי? ג'ניפר אניסטון למה אתה מעריץ אותו? כי היא יפה ומצחיקה ושחקנית טובה מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? הומ .. אם היא הייתה באה לארץ ומופיעה באיזה מקום עם כל שאר הקאסט של "חברים" הייתי הולכת לראות על בטוח כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? אני נמצאת בפורום שלה .. אממ אני רואה סרטים וסדרות שהיא משתתפת בהם .. <לא את כולם> וזהו אני לא אובססיבית אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? *שוק* *מתעוררת מהר מהשוק וניגשת אליה למרות הפדיחות .. מנסה לדבר באנגלית למרות שהמילים לא יוצאות חח הומ הומרת לה שאני מעריצה אותה ושהיא שחקנית טובה וזה .. ומבקשת חתימה ותמונה* =] כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? הומ לא הלכתי רחוקXB

בהצלחהההההההההההה

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? מממ לא את מי? ~ למה אתה מעריץ אותו? נניח שהיה כי היא כוסית על מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? הרבה כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? פוסטרים תמונות וכאלה אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך?היי אפשר תמונה כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? ~

linoy7

New member
תודה לכולם! עזרתם לי מאוד!../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

בהצלחהD: ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כן את מי? דה יוזד
למה אתה מעריץ אותו? כי הם פשוט מדהימים! יש להם שירים טובים. מילים ולחן מעולים! וחוץ מזה.. תראו את ברט ותבינו כפרעליו
מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? אוווווווווווו הכל
. טוב נו לא הייתי מוכרת את אמא שלי וכאלה אבל.. כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו?אני מכירה את כל השירים, יודעת את המילים בעל פה, יש לי טונות של תמונות שלהם במחשב, אני בפורום שלהם, אני רואה כל מיני דברים ביוטיוב עליהם, במייספיס וכאלה.. אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? אני כולי כזה גאדדדדדדדדדד זה ברט@% זה קווין וג'ף ודןןןןןן גאדדדדדדד תעשו לי גדוד#@%%& סתם
. כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? לא עשיתי בשבילו שום דבר

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כן את מי? אביב [גפן] למה אתה מעריץ אותו? כי משאני קטנה הקשבתי למוזיקה שלו, שהיא מדהימה בעיניי מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? פעם אמרתי שאני כתבת של איזה עיתון והכניסו אותי מאחורי הקלעים וזה>< חח כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? אמ, בשמיעת השירים שלו, הבנת השירים, ללכת בדרכו, להאמין בו. אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? אמ, אני בטח יתעלם.. לא לעשות פאדיחות וזה.. כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? כאילו, אשכרה מרחק? פיזי? אמ, חח ת"א זה הכי רחוק שהלכתי בשבילו:| [למה שאני אלך למשהו יותר רחוק אם יש קרוב?
לא שת"א זה קרוב לי..]

s hahar

New member
יונבלוך

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? לא מעריצה אוהבת/רוצה למשש לו את השיער את מי?יוני בלוך למה אתה מעריץ אותו?אני אשנה ל למה את אוהבת אותו : בגלל השירים שלו ובגלל שהור חמוד קטן צנוע ושר על תפוזים מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו?70 שקל כרטיס להופעה כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו?דיסקים כתיבת השם שלו על אנשים/חיות/מקומות/צמחים אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך?ואואואואואוא יוני בלוך קדה לו קידה ולוחצת לו את היד כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו?לרעננה

למעלה