שאלון!

linoy7

New member
שאלון!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

קודם כל, הקדמה קטנה
אז נכון שבא לכם לעזור לי?!
אוקיי, אז ככה- יש לי פרוייקט באנגלית שאני ניגשת עליו לבגרות
הנושא שלי: הערצה אובססיבית. עכשיו, חיברתי שאלון קטנטן ואני צריכה שאנשים יענו לי עליו
ואנא, השתדלו שהתשובות שלכם יהיו כמה שיותר מטורפות
[או לפחות חלק
] וכמובן, אם יש לכם הצעות לעוד שאלות- אנא, תגידו לי!
תודה!
השאלון: האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? את מי? למה אתה מעריץ אותו? מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? אני יודעת שאלה שאלות מעפנות אבל זה מה שעלה לי בראש
|נעל|
טנקיו!

nitzangro2

New member
עונה לך:)

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו?הערצתי.. את מי?את מאיה בוסקילה למה אתה מעריץ אותו?נאממ כי יש לה קול יפה ^^ מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו?כבר פגשתי:):) כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו?נאממ הייתי נוסעת לתוכניות שהיא התארחה בהן,אני בפורום ככה שהיה איתה כמה מפגשים.. הופעות כמובן.. אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך?אני אבוא להגיד לה שלום.. כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו?מממממממ לת"א חהחה סתם.. אבל השקעתי לה במתנה ליומולדת, אני וחברה קנינו לה ספר תהילים שחרוט עליו "מאיה בוסקילה" בזהב... והנחנו את זה בתוך קופסת תכשיטים ענקית עם פלאנל ונוצות כזה.. יותר מ200 שקל כל אחת.. כן כן, אני סתומה.

MispIaced

New member
זעעע לילעעעעע סתוועעעעעע ואין כוכעעעבעעעם?

הייתי חייב, מצטער

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif איך לא אעזור? ../images/Emo9.gif

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כבר לא את מי? למה אתה מעריץ אותו? מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו?

אני לא מעריצה אובססיבית, זה עוזר

בכל זאת? האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? לא מעריצה, אבל אוהבת את מי? אורלנדו בלום, דרייק בל, דניאל רדקליף, אמה ווסטון. פיטר פן!!! למה אתה מעריץ אותו? שחקנים \זמרים טובים. מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? לא יודעת כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? רואה סרטים שלהם אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? "היי מגניב! מה נשמע?" כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? לא מי יודע מה

דנטל

New member
אה, זה טוב לאובססיית תאקט שלי

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כן את מי? סאבלימינל, ובכלל מתה על משפחת תאקט למה אתה מעריץ אותו? זה התחיל בכך שהמוסיקה שלו/שלהם לטעמי, אבל היום זה בגלל שהוא/הם מקסים/ים. מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? אני פוגשת אותם די הרבה, היום איציק שמלי היה באירוח אצלי בפורום אז ברור שפגשתי אותו וביום שישי פגשתי אותו ואת סאבלימינל ואת בוסקילז וגם מטרו היה והיאמאנז ולירי וסקאי (ברור לי שחצי מהשמות לא אומרים לכם כלום, אבל חלק חתומים ב-ת.א.ק.ט וחלק חתומים ב-א.מ.ת שזה לייבל של שי 360 שבעצמו חתום בתאקט) ואיזה שבועיים קודם פגשתי את סאבלימינל ובוסקילז וסיון ואת שי 360 פגשתי לפני איזה 3 שבועות עם בוסקילז ודיג'יי עמי שכבר לא בתאקט וגם בריינדד היה. אה, עמי היה גם ביום שישי. טוב, בקיצור, הבנת למה התכוונתי כשכתבתי שאני פוגשת אותם די הרבה. כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? קודם כל, בזה שאני מנהלת את פורום תאקט ואמת, אבל גם בקניית דיסקים וקריאת מליון כתבות וידיעה של מלא פרטים עליהם וידיעת הרבה מלים מהשירים בעל פה. אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו - מה תהיה התגובה שלך? "היי" וחיבוק ונשיקה על כל לחי. כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? פתח תקוה, זה לא כל כך רחוק, אני תל אביבית, אבל אין סיבה ללכת רחוק כשהם כל הזמן בתל אביב. וללכת רחוק במעשים אני לא זוכרת שעשיתי מעבר לכבר מה שמצוין, שזה די הרבה לדעתי, במיוחד ניהול הפורום.

לא אובססבית D:

אם את רוצה אובססיה תפרסמי בטוקיו הוטל וגיימבויז
האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? אפשר להגיד =] את מי?עברי לידר למה אתה מעריץ אותו? מתחברת למילים של השירים שלו מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? מממממ , לא הייתי עושה משהו קיצוני , אני מסתפקת גם מהטלוויזיה
כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? בקניית הדיסקים שלו *__* תליית פוסטרים על הדלת , אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? התרגשות ובשקת חתימה כמובן =) כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? לא הלכתי רחוק -____-

shaharrr53

New member
הערצה.

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כן את מי?ג'ון למה אתה מעריץ אותו?כי הוא מוכשר וזה
מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו?משלם,לא יודע כמה כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו?לא אומר אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך?לא אומר
כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו?לא הלכתי

anna the best

New member
עוזרת לך ../images/Emo105.gif

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? די... קצת את מי? נטליה אוריירו, כלמיני שחקנים לטיניים... למה אתה מעריץ אותו? כי זמרת ושחקנית מאוד מוכשרת... ותמיד מחייכת... הספיקה המון בחיים שלה (עד עכשו) מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? לא הרבה כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? שומעת מוסיקה שלה, רואה טלנובלות שהיא משחקת בהן אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? שזאת בטח מישהי שדומה לה כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? לא יודעת...

Rain must fall

New member
נחשו את מי אני מעריצה XD ../images/Emo109.gif

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? כן. את מי? קווין. ופרדי מרקיורי. למה אתה מעריץ אותו? כי יש להם מוזיקה מדהימה, הופעות מדהימות, כתיבה והליחנה מדהימה. מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? הרבה, נראה לי. כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? חורשת עליהם עד שיוצאת לי הנשמה, קונה מלא דברים שלהם, הולכת להקרנות ומפגשים. אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? את פרדי זה בלתי אפשרי, אבל את האחרים אמ. אני די אפרוץ בצרחות ואז אתעלף. כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? תל אביב? P: נכון שזה לא צפוי? D:

shaylasri

New member
עונהנה D:

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו?אכן את מי?שון פול
למה אתה מעריץ אותו?כי הוא מדהים כזה , והוא שר שירים מדהימים,וחוצמזה היתה אהבה ממבט ראשון D: *למרות שהוא גדול ממני ביותר במ20 שנה* מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו?הכל כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו?אממ בכלמיני חח אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך?דבר ראשון,אני פשוט אצרח.ואז אני אקפוץ עליו כמו מפגרת ואני אדפוק לו בוסה D: כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו?הלכתי להופעה שלו..ניסיתי ליצור איתו קשר XD

MispIaced

New member
נמנמ

האם אתה מעריץ מפורסם כלשהו? אפשר להגיד את מי? לורדי למה אתה מעריץ אותו? כי הם מגניבים ויש להם שירים מדהימים מה היית עושה/נותן כדי לפגוש אותו? אמממ, 350 שקל או משהו? (או לכרות את הזרת) כיצד מתבטאת ההערצה שלך אליו? כל דבר אפשרי
ואני יודע בעל פה את כל המילים של כל השירים שלהם אתה הולך ברחוב ופתאום אתה רואה אותו- מה תהיה התגובה שלך? נמ, התעלפות\קפיצות היסטריות על אווא כמה רחוק הלכת אי פעם בשבילו? לא יודע

אספיר85

New member
אני בכלל חשבתי על הרגל...../images/Emo54.gif

עוד יותר גרוע, כולם יכולים לראות שיש לך רק 9 אצבעות בידיים>< אני בחיים לא הייתי עושה את זה.

למעלה