שאלון

invisable

New member
שאלון../images/Emo88.gif

לקוח מפורום הראל סקעת שגנב מפורום סקרים ושאלונים
וממה שראיתי בשאלון הזה-הוא יתאים כמעט לכל אנשי הפורום... לדעתי הרוב פה ימצא איזה שאלה אחת שתתאים לו במיוחד...
מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? כמה אצבעות יש לך? כמה היית רוצה שיהיו לך? יש לך אח תאום? למה? כמה חורים יש לך בגוף? מה דעתך על אוטובוסים? כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? האם אתה מכור לפורומים? אילו? האם אתה משועמם? האם אתה מבלה שעות מול המחשב? מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? לאן הלכת? מי האדם האחרון שאמר לך שלום? מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? מי האדם האחרון שנישק אותך? מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? האם פגשת את שלמה ארצי? היית רוצה לפגוש? את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? האם אתה רוצה להיות? האם אתה משתתף בתנועת נוער? האם היא תנועה פוליטית? ימין, שמאל או מרכז? מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? האם אתה אוהב את החברים שלך? האם אתה יודע מי הם? האם אתה מכיר את עצמך? האם אתה יודע הכל? אתה חושב שאתה חכם? איפה אתה חי? מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? מי הbest friend שלך? האם הוא באמת מכיר אותך? הוא הוא יודע עליך הכל? מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? האם אתה שקרן? האם שיקרת לחבר טוב? אתה משוגע? האם חבריך חושבים שאתה משוגע? האם אתה מדמיין אנשים סגולים? האם יש להם קרניים? האם היית רוצה זנב? כנפיים? קרניים? צוואר ארוך? האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? האם אתה אדם של מגע? אתה אוהב לטייל ברגל? לה לה לה לה לה לה לה לה לה? השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מה הפתגם האהוב עליך? האם אתה אוהב חריקות? האם כפות רגליים עושות לך את זה? מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? האם אתה אוהב רופאים? האם אתה אוהב מחטים? האם אתה סטרילי? האם אתה אוהב ניקיון? מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? בזלזול? ביראת כבוד? בפחד? האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? אתה עייף? לך לישון!

breakaway girl

New member
זה לא התפקיד של דר..??

דרך אגב היא לא מדברת איתי
אל תשאלו למה כי אין לי מושג
אוףף...נו...דרר...אין לי מושג מה עשיתי אבל תסלחי לי ! נו פליז.. אני אוהבת אותך

invisable

New member
מה זה 'תפקיד'?

היא בעיקרון עושה שאלונים שבועיים, אבל אם אני רואה שאלון שמוצא חן בעיני ונראה לי נחמד? אסור? לא עד כמה שידוע לי

invisable

New member
עונה../images/Emo64.gif

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? לודעת
כמה אצבעות יש לך? 20 בסך הכל
כמה היית רוצה שיהיו לך? 20 זה מספיק
יש לך אח תאום? לא
למה? כי לודעת למה
כמה חורים יש לך בגוף? המוווווווווווווווווווווווווווון מה דעתך על אוטובוסים? לא אוהבת אותם יותר מדי, מעדיפה ללכת ברגל אם אפשר
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? שבועיים בדיוק בדיוק
וגל הבטיחה לי מתנה
האם אתה מכור לפורומים? אולי
אילו? כוווווווווולם
האם אתה משועמם? כרגע? כן
האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כה מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היום
לאן הלכת? לעזריאלי
מי האדם האחרון שאמר לך שלום? לודעת
מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? לודעת מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? לודעת מי האדם האחרון שנישק אותך? לודעת מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? לודעת מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? חברות שלי. עדי סתמי
(לא של איתן, עדי הנמוכה
) מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? לודעת האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא
האם פגשת את שלמה ארצי? לא
היית רוצה לפגוש? לא במיוחד
את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) אממממממממממממממממממממממממממממ............... את כל מי שלא ראיתי מהפורום הזה
איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? אין לי מושג
מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? אף פעם
ישנת על יד מישהו? היום
נסעת על אופניים? לפני מליון שנה
ראית מופע? לודעת ענית על שאלון? עכשיו
קראת ספר לימוד להנאתך?
שמעת את ההצבעה באו"ם? לודעת
התגייסת למלחמה בעד עיקרון? לא
ניגנת בפסנתר? שניייייייים שברת כד? לודעת פיהקת? היום
נפל לך משהו על הראש? לודעת
הלכת לבית הספר? ביום ראשון שעבר
הכנסת את ראשך לאקווריום? אף פעם
רכבת על סוס? לפני מלאמלא חודשים
רכבת על בן-אדם? ??? ליטפת חתול? לודעת
דיברת עם תוכי? אני לא מדברת עם תוכים...
נשכו אותך? לודעת
הסתפרת? המון
כתבת מכתב? כתבתי לדני כשהייתי בחיפה
דיברת עם מישהו מחו"ל? לודעת ראית גמל? ראיתי את צביקה עכשיו בתמונות, נחשב?
ראית פרת משה רבינו? לודעת
ראית צבי הנינג'ה? ? חבשת כובע? משתדלת להמנע
דרכת על נמלה? לודעת, אבל זה בטוח הגיע לה
האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? לא
האם אתה רוצה להיות? לא
האם אתה משתתף בתנועת נוער? כה האם היא תנועה פוליטית? לא ימין, שמאל או מרכז? ששש!!! מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? אגיד אותן
האם אתה אוהב את החברים שלך? ברור
האם אתה יודע מי הם? אני מניחה....
האם אתה מכיר את עצמך? אני מאוד מקווה
האם אתה יודע הכל? לא
אתה חושב שאתה חכם? בערך... איפה אתה חי? בישראל מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? אתם באמת חושבים שאני זוכרת?
עשיתי הרבה
מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? לודעת מי הbest friend שלך? יש כמה
האם הוא באמת מכיר אותך? כן הוא הוא יודע עליך הכל? אני מניחה מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? כלום
האם אתה שקרן? לפעמים
האם שיקרת לחבר טוב? אני מאוד מקווה שלא אתה משוגע? קצת
האם חבריך חושבים שאתה משוגע? כן
האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא
אני לא מדמיינת! הם באמת סגולים!!
האם יש להם קרניים? איך אתם יודעים?!
האם היית רוצה זנב? אני לא צריכה, כבר יש לי אחד
כנפיים? נו יש לי! קרניים? לא, תודה צוואר ארוך? כן
האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? ברור ששימושי האם אתה אדם של מגע? כן אתה אוהב לטייל ברגל? כן לה לה לה לה לה לה לה לה לה? לא!!!
השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מאשר הקקי שלה
מה הפתגם האהוב עליך? אין ממש אחד כזה האם אתה אוהב חריקות? לא
האם כפות רגליים עושות לך את זה? לא
מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? בערך הכל
לא מאמין לך... בשך האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לא
האם אתה אוהב רופאים? לודעת... האם אתה אוהב מחטים? לא
האם אתה סטרילי?תלוי מאיזה בחינה :: האם אתה אוהב ניקיון? לא
מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? חדר אוכל באיזה אכסניה במעיין חרוד
מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? ^^ מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? את החוץ
האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא
בזלזול? לא ביראת כבוד? לא בפחד? לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? לא
אתה עייף? לא במיוחד לך לישון! לילה טוב

עונה משעמום

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים?מה? כמה אצבעות יש לך?20 כמה כבר יכול להיות?! כמה היית רוצה שיהיו לך?יש לי מספיק חח יש לך אח תאום?לא למה?תשאלי את אלוהים כמה חורים יש לך בגוף?מה? מה דעתך על אוטובוסים?הם מסריחים דר סליחה חח כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?חודש ו5 ימים האם אתה מכור לפורומים?כן אילו?תשוקות,אמ"ל,שירי מימון רשמי ותפוז,שיר ביטון ודיימנדז האם אתה משועמם?כן האם אתה מבלה שעות מול המחשב?כן מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?היום לאן הלכת?למפגש חח מי האדם האחרון שאמר לך שלום?אמא מי האדם האחרון שטפח לך על השכם?לא זוכר מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה?לא זוכר אבל אני יודע שיעל הייתה רוצה חח מי האדם האחרון שנישק אותך?לא וכר מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו?לא זוכר מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט?ידידה מבית ספר מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?אבא שלי האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו?לא האם פגשת את שלמה ארצי?לא היית רוצה לפגוש?לא ממש את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם)סיון אלבז
איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע?משהיא שאני אוהב מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת?אתמול בצהריים ח ישנת על יד מישהו?לא זוכר נסעת על אופניים?היום מהמפגש הביתה חח ראית מופע?חודש וחצי ענית על שאלון?היום קראת ספר לימוד להנאתך?אף פעם שמעת את ההצבעה באו"ם?מה? התגייסת למלחמה בעד עיקרון?לא זוכר ניגנת בפסנתר?אף פעם שברת כד?לא חושב ששברתי פיהקת?היום נפל לך משהו על הראש?לא זוכר הלכת לבית הספר?שהיה לימודים מתי זה היה לא זוכר חח הכנסת את ראשך לאקווריום?אף פעם רכבת על סוס?בחופש הגדול רכבת על בן-אדם?לא זוכר ליטפת חתול?לא זוכר דיברת עם תוכי?אף פעם נשכו אותך?לא זוכר הסתפרת?חודשים כתבת מכתב?חודש וחצי דיברת עם מישהו מחו"ל?היום ראית גמל?מזמן ראית פרת משה רבינו?מזמן ראית צבי הנינג'ה?כמה שנים טובות חבשת כובע?לא זוכר דרכת על נמלה? לא יודע אולי היום האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?לא האם אתה רוצה להיות?לא האם אתה משתתף בתנועת נוער?לא האם היא תנועה פוליטית? ימין, שמאל או מרכז?שמאל מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך?הפגנות ועוד האם אתה אוהב את החברים שלך?כן אחרת הם לא היו חברים שלי חח האם אתה יודע מי הם?כן האם אתה מכיר את עצמך?כן האם אתה יודע הכל?כן אתה חושב שאתה חכם?כן איפה אתה חי?כדור הארץ מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"?לא זוכר מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף?לא זוכר מי הbest friend שלך?אורי האם הוא באמת מכיר אותך?כן הוא הוא יודע עליך הכל?לא מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב?משענת כיסא חח האם אתה שקרן?לא האם שיקרת לחבר טוב?לא אתה משוגע?לא האם חבריך חושבים שאתה משוגע?לא האם אתה מדמיין אנשים סגולים?מה? האם יש להם קרניים?לא האם היית רוצה זנב?לכל בן אדם יש זנב חח כנפיים?לא קרניים?לא צוואר ארוך?לא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר?שימוןשי האם אתה אדם של מגע?כן אתה אוהב לטייל ברגל?כן לה לה לה לה לה לה לה לה לה?מה?מה?מה?מה? השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....מאשר 100 על העץ חח מה הפתגם האהוב עליך?שירי מימון דיווה חח האם אתה אוהב חריקות?לא האם כפות רגליים עושות לך את זה?לא מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?עינים לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו?לא האם אתה אוהב רופאים?לא האם אתה אוהב מחטים?לא האם אתה סטרילי?מה? האם אתה אוהב ניקיון?כן מה המקום המוזר ביותר שישנת בו?לא זוכר מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו?לא זוכר מה אתה רואה כשאה פותח את התריס?כביש חיפה ת"א ובנין שכן חח האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות?לא יודע בזלזול?לא יודע ביראת כבוד?לא יודע בפחד?לא יודע

למעלה