שאלון

The Ocean Girl

New member
שאלון ../images/Emo88.gif

מפורום סקרים ושאלונים התחלה: שם: גיל: מיקום: איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? דברים אהובים: משקה: מאכל: חבר הכי טוב: חברה הכי טובה: מורה: מקצוע: עיר: חיה: כלי נגינה: שיר: ממתק: צבע: סגנון לבוש: תכונה אהובה באנשים: אנשים: שהכי מצחיק אותך: שתמיד שם בשבילך: אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: הכי מתגעגע אליו: שמעצבן אותך בקביעות: האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לקחת סמים? השתכרת? עישנת? צללת? עשית סקי? חווית אהבה וירטואלית? נכשלת בבגרות? קיללת את ההורים? טסת? התנשקת? שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] קיללת מורה? יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? שיחקת כדוריד? התחלת עם מישהו/י? הכרת אנשים באינטרנט? כתבת שיר? וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? ואתה אליו? תחביב אהוב ומיוחד: מה אתה לובש? מה אתה שומע עכשיו? הבן אדם האחרון שראית? לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)?

The Ocean Girl

New member
../images/Emo13.gif

התחלה: שם: דנה גיל: 15 מיקום: צפון איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? לא זוכרת מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? לקחתי כדור דברים אהובים: משקה: מים? אין משהו טעים במיוחד מאכל: שוקולד ברנדי חבר הכי טוב: לא יודעת חברה הכי טובה: עדי מורה: קרן המורה ללשון
מקצוע: חינוך
עיר: אין משהו מיוחד חיה: חתול כלי נגינה: גיטרה שיר: אממ sonata arctica-the last amazing gray\blind guardian-fly ממתק: שוקולד ברנדי צבע: צהוב בננה סגנון לבוש: ג'יס וחולצה תכונה אהובה באנשים: לא יודעת אנשים: שהכי מצחיק אותך: נור שתמיד שם בשבילך: עדי אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: עדי ודולב הכי מתגעגע אליו: נור שמעצבן אותך בקביעות: אדר
ואכלס.. שניכם הולכים באמצע האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לא לקחת סמים? לא השתכרת? לא עישנת? כן צללת? לא עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? לא נכשלת בבגרות? לא קיללת את ההורים? בלב ואז התחרטתי והלכתי לבקש סליחה והם לא הבינו מה עובר עלי
טסת? כן התנשקת? לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא קיללת מורה? כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? לא שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? כן הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? מסנג'ר מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לצאת מהבית מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? רותם ואתה אליו? רעות בטעות XD תחביב אהוב ומיוחד: לשמוע מוזיקה מה אתה לובש? מכנס וחולצת מחזור של שנה שעברה מה אתה שומע עכשיו? sonata arctica-fullmoon הבן אדם האחרון שראית? אמא לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? מווו סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? משחקים, פינות דיונים.. שיהיה מעניין
איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)? סיכום שבועי וכל מה שמישהו אחר לא ירצה

namnamBG

New member
עונה :) ../images/Emo121.gif

התחלה: שם: נעם גיל: 13 מיקום: חור איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? הגעתי... מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? כלום דברים אהובים: משקה: נסטי מאכל: הממ...פיצה חבר הכי טוב: יש מלא
חברה הכי טובה: כנ"ל מורה: חחח...ממש מקצוע: שיעור חופשי...חחח עיר: לא יודעת חיה:
כלי נגינה:
שיר: יש מלא... ממתק: סוכריות גומי!!!! צבע: כחול סגנון לבוש: רגיל כזה תכונה אהובה באנשים: לא יודעת... אנשים: שהכי מצחיק אותך: חברה שלי מהחור...אני מתה עליה
שתמיד שם בשבילך: מלא חברות... אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: כנ"ל הכי מתגעגע אליו: חברה שלי שגרה רחוק מאיפה שאני גרה
שמעצבן אותך בקביעות: יש אחת ממש קרצייה!! אבל לא נעים לי להגיד האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לא לקחת סמים? לא...? חחח סתם
השתכרת? לא עישנת? לא צללת? נראלי שכן... עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? לא נכשלת בבגרות? לא קיללת את ההורים? כן אבל לא מולם טסת? כן התנשקת? לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא קיללת מורה? לא מולה יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן שיחקת כדוריד? לא התחלת עם מישהו/י? לא הכרת אנשים באינטרנט? לא כתבת שיר? חחח כן שהייתי קטנה
וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אני אראה טלוויזיה מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? המון דברים
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? סבתא שלי
ואתה אליו? חברה שלי תחביב אהוב ומיוחד: הממ...לישון? מה אתה לובש? פיג'מה מה אתה שומע עכשיו? כלום הבן אדם האחרון שראית? אח שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? לא סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? משחקים ודברים כיפיים... איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)? אולי אני לא אפעיל אבל שיהיה סיכום שבועי וכל הדברים הנחמדים האלה

The Ocean Girl

New member
תפרטי מה הדברים הנחמדים האלה שאת רוצה

אחרת איך נדע מה לשים בפורום?
ועשית לי חשק גדול לפיצה

EizoTop

New member
פיציבובלך

התחלה: שם:דולב גיל:16 מיקום: ב"ש איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? פרסומת של תפוז מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?בדקתי מה חדש בפורום פה.. דברים אהובים: משקה:דיאט קוקה קולה מאכל:פיצה/שווארמה חבר הכי טוב:מיצי כפרעליו חברה הכי טובה:אני יודע..מעיין/דנה (לא את דנה..חח) מורה:עירית המורה לאנגלית! מקצוע:ספורט עיר:ב"ש :) חיה:כלב כלי נגינה: חליל צד שיר: קשה לי לבחור. ממתק: פררו רוז'ה צבע:אדום ! סגנון לבוש:רגיל תכונה אהובה באנשים: נחמדים, מצחיקים. אנשים: שהכי מצחיק אותך: גיא ואחי האמצעי שתמיד שם בשבילך: אמא אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: מיצי ואמא הכי מתגעגע אליו: לאחי הגדול.. שמעצבן אותך בקביעות: שמלאנים.. האם אי פעם... שידכת לחבר/ה מישהו:כן. לקחת סמים? ברור שלא. השתכרת? לא הייתי שיכור כלכך, מסטול קצת.. עישנת? כן פעם אחת.. צללת?לא עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? לא נראלי נכשלת בבגרות? כן חחחח קיללת את ההורים? חס ושלום טסת? כן התנשקת? כן שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא. קיללת מורה? כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? לא שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? כן הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? ייתכן שכן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אלך לאכול וללכת לבית ספר =\ מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?לטוס לניו זילנד מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אמא ואתה אליו?גיא תחביב אהוב ומיוחד: כדורגל? מה אתה לובש? מכנס קצר, חולצה, בוקסר.. מה אתה שומע עכשיו? ציפורים הבן אדם האחרון שראית? אחותי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? תחי מדינת ישראל
סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? סקס, סמים, ומזרחית
איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)? מה שיבוא..

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifאיזה סיפוק זה שמתבטלות 3 שעות ../images/Emo6.gif

שם: יובל גיל: 15 וחמישה חודשים מיקום: ממש פה איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? בטח פרסומת באיזה פורום שהייתי בו מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? התכוננתי למבחן באנגלית דברים אהובים: משקה: נסטי אפרסק מאכל: פשטידת קישואים של סבתא
חבר הכי טוב: אייל
חברה הכי טובה: נוי מורה: סמדר ח'דד מקצוע: ספורט עיר: מגשימים סיטי XD
חיה: כלבה כלי נגינה:
שיר:אין מלאכים בגן עדן- אביב גפן ממתק: במבה נוגט
צבע: ירוק כהה.. סגנון לבוש: הכי פשוט שיש :) תכונה אהובה באנשים: כנות אנשים: שהכי מצחיק אותך: וואו אממ..צורי שתמיד שם בשבילך: אייל\נוי אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: אייל\נוי הכי מתגעגע אליו: יזהר ז"ל
שמעצבן אותך בקביעות: מממ שגיא
האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: כן לקחת סמים? לא השתכרת? כן עישנת? לא צללת? שנרקלתי
עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? כיתה ז..כיתה ז...
נכשלת בבגרות? שששש....לא לפתוח פה לשטן קיללת את ההורים?חמור נחשב? טסת?כן התנשקת? כן שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]לא קיללת מורה?כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? זה לא היה לרקוד..זה היה להרטב בשביל לא להכנס לשיעור שיחקת כדוריד? כן
התחלת עם מישהו/י?כן הכרת אנשים באינטרנט?כן כתבת שיר?כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?ימשיך ללמוד לאנגלית מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?לא ללמוד לאנגלית מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? דלת [דור
] ואתה אליו? קטי תחביב אהוב ומיוחד: לנגן בגיטרה מה אתה לובש? ואנס, מכנס שחור, גופייה ועלייה חולצת בצפר מה אתה שומע עכשיו? יסמין הבן אדם האחרון שראית? אחי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? זאת לא חובה לחיות זאת זכות להיות חיים סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? הקורבן-פעיל , אנשים, הודעות, נוכחות, פינות :) איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)? יש לי עומס פעילויות ביו םבזמן האחרון , שתגמר תקופת המבחנים, נגמור עם ההופעה הזאת[בשבת] וירד הלחץ בתנועה- נדבר

ימיתי12

New member
תשו-בות

שם: ימית גיל: 14 וחצי מיקום: יוגוסלביה איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? מצאתי אותו ונדלקתי :] מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? יצאתי :p דברים אהובים: משקה: מים / תפוזים / ענבים מאכל: אוכל של אמא - הכל חבר הכי טוב: רון רון חברה הכי טובה: אלינה :) מורה: המחנכת , מורה מדהימה .. מקצוע: אנגלית עיר: זנזיבר סיטי חיה: כלב כלי נגינה: גיטרהה שיר: secret smile ממתק: מנטוס אבטיח = ] צבע: כחול / ירוק סגנון לבוש: גינס וטישרט תכונה אהובה באנשים: אדיבות . אנשים: שהכי מצחיק אותך: מישהו מהכיתה שלי D: שתמיד שם בשבילך: אמא שלי . וחברה הכי טובה גם . אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: כנל , הכי מתגעגע אליו: מישהו שעשה עליי בייביסיטר פעם, כשהייתי קטנה.. שמעצבן אותך בקביעות: סתם, מישהי האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: כן. לקחת סמים? לא השתכרת? לא עישנת? לא צללת? כן :) עשית סקי? לא . חווית אהבה וירטואלית? בערך נכשלת בבגרות? לא הגעתי עדיין .. קיללת את ההורים? לא . טסת? כן . התנשקת? כן . שכבת? לא . קיללת מורה? קורה.. יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן XD שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? אממ . הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? לאכול משהו.. מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? אמ.. מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? ידיד. ואתה אליו? אמא =] תחביב אהוב ומיוחד: אממ.. לנגן , לצייר אנשים מה אתה לובש? גופיה, טרנינג מה אתה שומע עכשיו? im a beliver (השיר מ'שרק') הבן אדם האחרון שראית? ידיד. לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? לא להילחץ במבחנים [ = סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? יותר דיונים, יותר שיתופים, כל מיני.. איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)? סקרים, משחקים, אה, אה! פינת ייעוצ . לילה טוב

mukitflootz

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo110.gif

שם: נאמהג. גיל: בדצמבר 16. מיקום: ירושלים המאאאאאאגניבה. איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? לא זוכרת
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? ניסיתי ללמוד את take me away לחזרה היום. חרא שיר. בלאט. דברים אהובים: משקה: אלוורה! ופאנטה מלון. ולימונדה. ו... טוב, מיץ ענבים של פריגת, אבל זה בגלל שאני משוחדת. מאכל: ארטישוק, שוקולד, קוקוס, פטל, אוכמניות, דובדבנים. חבר הכי טוב: ערד. חברה הכי טובה: שיר. מורה: עופר ברייטמן/בתי'ה חוריD: מקצוע: ספרות, תיאטרון, לשון. עיר: ירושלים
חיה: זאב, שועל, גיאורג התמנון
ופונזי הכלב שחושב שהוא חתול ומתנהג כמו בן אדם. כלי נגינה: קאזו, מלודיקה, נבל, קסילופון. שיר: יש הרבהההההההה יותר מדי. ממתק: שוקולד מריר 90%+/מציצה עם מסטיק בפנים
(סוכרייה על מקל, ראש כחול שכמותכם.) צבע: הכלDDDDD: סגנון לבוש: אממ מה? כל מה שכיפי, נוח ולפעמים גם מצחיק אותי
תכונה אהובה באנשים: חכמה. אנשים: שהכי מצחיק אותך: ערד ואודי. שתמיד שם בשבילך: שיר, ערד, תמנע. אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: גיאצ'וק, שיר, ערד, תמנע. ואח"כ גם לכל השאר
הכי מתגעגע אליו: שיר ומאיו. שמעצבן אותך בקביעות: אומנומ אני משתדלת שלא להתעצבן על אנשים, אבל לפעמים תום. האם אי פעם... שידכת לחבר/ה מישהו: בוודאי
לקחת סמים? נופ. השתכרת? לא לשם ההשתכרות ולא באופן לא חוקי
עישנת? אני אלרגית^^
צללת? לא
עשית סקי? סקי מים/אחלקרח
חווית אהבה וירטואלית? כן. נכשלת בבגרות? משעשע שזה מופיע בפורום חטיבת הביניים
קיללת את ההורים? יאפ:-\. טסת? אהאDDDD: התנשקת? כן
שכבת? [לחלופין- את/ה בתול/ה?] עוד לא
קיללת מורה? לא בפניה...
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? דההההההההההההההההההה
שיחקת כדוריד? יאפ. התחלת עם מישהו/י? מה?! ברור
הכרת אנשים באינטרנט?
בטח
. אחת מהן זו שיר
כתבת שיר? יאפhttp://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=385012 וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אלמד *שוב* את take me away המזדיין. מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לראות את גיאצ'וק. מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? מיכל ספיר. ואתה אליו? לירון/מיכל ספיר, אני לא זוכרת
תחביב אהוב ומיוחד: יש לי יותר מדיD: לשיר, לשחק, לקרוא, לכתוב, לצייר, תחרות פאדיחות... מה אתה לובש? רראר. גרביונים מאאאאגניבים עם הדפס של כתמים/גלים (זה כתמים כאלה, אבל נראה כמו מים) בירוק וכחול, חצאית שחורה מעל הברך, גופייה כחולה ונעלי קרוקס. ומלאאאאא צמידים
למה זה מעניין אתכם?
מה אתה שומע עכשיו? ניחוש פרוע. take me away.
בלאט. הבן אדם האחרון שראית? אחותי.
לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? אני רעבה. ואני רוצה אותו. סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? כיף
איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)? המווווווווון שאלוני היכרות, משחקים, ופינת ציטוטים שבועית
גיאורג!

(-:

התחלה: שם:נוי גיל:13 וחצי מיקום:סודי ביותר ח... איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?סתם... מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?שיעורים... הצפה.... דברים אהובים: משקה:קולה מאכל:מנגו חבר הכי טוב:הרבה חברה הכי טובה:כנ"ל מורה:ח... לא יודעת רוב המורים בסדר חוץ מהמורה לגיאוגרפיה. מקצוע:לא יודעת עיר:? חיה:כלבלב כלי נגינה:גיטרה בם בם בם בם בם! ח... שיר:כל מיני ממתק:שוקולד צבע:כחול וירוק ים סגנון לבוש:רגיל תכונה אהובה באנשים:אמינות, נחמדים,... מה החירבש? אנשים: שהכי מצחיק אותך: הרבה שתמיד שם בשבילך: ההורים והחברים לא? אחותי קטנה מדי ... אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: תלוי מה... הכי מתגעגע אליו:לא יודעת שמעצבן אותך בקביעות:אחי הקטן האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:לא לקחת סמים?לא בע... השתכרת?מעייפות... עישנת?לא בעע צללת?בבריכה זה נחשב? עשית סקי? על קרש כשהייתי בת 8 חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?מתי היה לי זמן? טסת?פעם ראשונה בבת מצווה שלי התנשקת?לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]לא קיללת מורה?לא פרצוף שלו יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?וואלה כן! שיחקת כדוריד?כן התחלת עם מישהו/י?לא ממש הכרת אנשים באינטרנט?לא כתבת שיר?כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?אחרוש על אנגלית.. כאילו שיש לי ברירה. מתה לישון ח..(-: מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?לישון, ללכת לבלות, לראות טלוויזיה בקיצור הכל חוץ משיעורים... מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי ואתה אליו?החזרתי צלצול תחביב אהוב ומיוחד:כתיבה, אני כותבת סיפורים מה אתה לובש?גינס וחולצת בית ספר מה אתה שומע עכשיו?את המחשב מזמזם... הבן אדם האחרון שראית?אחותי הקטנה לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? אחרי שעשיתם לנו סקר אישיות . מי אתם? סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? סיפור מתמשך, עצות... איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)?סיפור מתמשך...

mikey girl

New member
עונה קצת באיחור..

מפורום סקרים ושאלונים התחלה: 14:33 שם:אפרת גיל:14 מיקום:ליד המחשבXDD איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?הסתכלתי באיזשהו פורום וראיתי פורומים חשים חטיבת ביניים ובדיוק עליתי לז' אז החלטתי להצטרף אליו. מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? ש"ב דברים אהובים: משקה: קולה מאכל:אממ הכל חוץ מבשר ,דגים חבר הכי טוב: חברה הכי טובה: מורה: מקצוע: עיר: חיה: כלי נגינה: שיר: יש הרבה אבל הכי זה גאולה - חמי רודנר ממתק: צבע:סגול סגנון לבוש:לא יודעת מה שבאופנה תכונה אהובה באנשים: אנשים: שהכי מצחיק אותך: שתמיד שם בשבילך: אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: הכי מתגעגע אליו: שמעצבן אותך בקביעות: האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:לא לקחת סמים?לא השתכרת?לא עישנת?לא צללת?כן עשית סקי?לא חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?לא קיללת את ההורים?אולי טסת?לא,לצערי נקודה רגישה.): התנשקת?לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]לא על שכבת כן על השני קיללת מורה?ברור יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?לא שיחקת כדוריד?אולי התחלת עם מישהו/י?לא הכרת אנשים באינטרנט?כן כתבת שיר?לא וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?לא יודעת מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?לא להיות בבצפר מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי ואתה אליו?כנ"ל תחביב אהוב ומיוחד: מה אתה לובש?חולצה ורודה ומכנס תכלת מה אתה שומע עכשיו?את הרעש של המחשב הבן אדם האחרון שראית?משפחה לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?אין סתם לפורום: מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? איזה פינות הייתם רוצים להפעיל בפורום (אם בכלל)?

למעלה