שאלון.

שאלון. ../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

נו, זה כיף. >< נגנב באכזריות מפורום סקרים ושאלונים. [יערה בטח מה זה מצטערת שהיא נתנה לי את הקישור אליו.
] מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? איזה חולצה אתה לובש עכשיו? מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? ^^

טרלהלהלה.../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? החתול שלי. [שמןןן!
] איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? אה. בחדר של אבא שלי? O__o איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? מפוזרת ברחבי הבית, אני מניחה. כמו כל דבר אחר בבית שלי שהוא לא שייך לאבא. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?הכי גדול? מכונת צילום. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?: פקק
איפה נמצאת המראה הכי קרובה? חדראמבטיה. מה יש לך מתחת לכיסא? רגליים? גלגלים? רצפה? מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו?"פורום סקרים ושאלונים" מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מסדרון. איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך?האחים שלי, בסלון. מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]?"ברלין" של לו ריד. [
] איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אה, יש דבר כזה של אח שלי שאתה תוקע אותו בשקעים ויש נורה אדומה שמהבהבת, והוא מתלהב מזה נורא.
כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על החתול שלי, שומן. איזה חולצה אתה לובש עכשיו? חולצה אדומה של בובספוג. מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו?רגאנעהעימ. לא יודעת. יותר מדי אנשים. זואי. >< ^^? ^^!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif האא. חולצה של בובספוג. ../images/Emo10.gif

אני גמרוצה. ראינו בטורקיה אבל אמא לא רצתה לי לקנות לי כי זה יקר. ><

Mystic Dragon

New member
יאללה, פ'סדר

-מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך - פרוותי? לא יודע... אני?
-איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך - שחורות? אין לי, כחול כהה נחשב? אם כן, אז מאחוריי. שחורות יש לאבא/אמא, וזה אצלם בחדר. -איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך - או אצל אחותי שלא החזירה לי או במגירה אם היא כן החזירה. -קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך - הספרייה הענקית בחדר שלי. -לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה - חחח, רגע... יש שם מנורה עם ציורים של פרפרים עליה, וכמה מהם סגולים. -איפה נמצאת המראה הכי קרובה - בחדר של אחותי. -מה יש לך מתחת לכיסא- חצי שטיח חצי רצפה. -מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו - שולחן עבודה, חלון של מסנג'ר וחלון של שיחה במסנג'ר -מכור- -מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא - אוויר? יש במשקוף מתח ואח"כ קצת מסדרון ואז קיר. -איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך - בסלון, וזה דגים. -מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה] - הרעש של המאוורר -איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך - וואלה, אממ.. לא יודע, לא חושב שיש לי אורות אדומים בבית. -כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב - משהו שנעים ללטף. -איזה חולצה אתה לובש עכשיו - גופייה צהובה. -מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו - אף אחד, אני מזיע ומגעיל עכשיו.

Knotted String

New member
האא.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

זה שאתה מזיע יגרום לאנשים לא לרצות לחבק אותך, לא להפך. >< יש לך מסנג'ר ואין לי אותך! בושה. חוצפן.><

Wing Chan

New member
Vargr I Veum.

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? המ, הכלב שלי [סטפ] שיושב בסלון ומתנחל לו על איזה ספה. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? במרפסת שוכנות ומתייבשות להן מהאימון האחרון זוג נעלי האבקות של אדידס. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? סביר להניח שלא בבית. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? קיר.
לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? נופ :O איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בשירותים או בחדר של אחותי או בחדר של ההורים שלי. מה יש לך מתחת לכיסא? כלום :O מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? מאמר על המלכים ששלטו בנורבגיה וחלון שיחה של המסנג'ר עם ידיד שלי משוודיה וחלון שיחה עם ידידה מהולנד. מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? קיר ואם מסתכלים שמאלה אז גם מסדרון. איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? בסלון, אותו כלב.
מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? דווקא כן מוזיקה, את הדיסק Moonsorrow - Kivenkantaja שקיבלתי לפני כמה ימים. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אור אדום? אין לי :X כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? חתולים להשמדה!!!111אחד. לא, סתם.
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? לא לובש עכשיו חולצה. חם לי מדי. מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? כול מי שרוצה, אני לא אתנגד, בעיה שלכם אם תיגעלו.

Dead Black Moon

New member
../images/Emo105.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?
יש לי פובייה מדברים פרוותיים איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?
בארון הנעליים. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?
במגירת השולחן. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?
קיר לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?
פלסטר. איפה נמצאת המראה הכי קרובה?
בתיק. מה יש לך מתחת לכיסא?
אמור להיות שם משהו? מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו?
עריכת בלוג. מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא?
מאוורר איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך?
אני חושבת שהיה תיקן חום גדול בפינת הכביסה. מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]?
Nightwish איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?
הפרסומת של Esc נחשבת? כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב?
מייאו /אפצ'י. איזה חולצה אתה לובש עכשיו?
שחורה. מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו?
ידיד טוב שלי,אבל הוא הרבה יותר מדי קילומטרים צפונה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif עוד לא מתחרטת.

כל עוד אלה שאלונים נחמדים, מה אכפת לי. גם לי זה כיף.
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? נחשו.
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? אההה, בחדר של אמא? או של אחורג? אין לי מושג אם יש לו נעליים שחורות. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אה, בביסמנד? עורכת מסיבה עם הגו'קים כנראה. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? נתקעתי בשולחן.
[ואז צעדתי אחורה והגעתי לדלת יציאה למפרסת.] לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח לרדת. והם כולם באותו הגודל. >< איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי, בדלת של הארון. מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה?
מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? המילים של Hair - I'm Black. [זה גאוני!
] מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? איזו מהן?
אחת מרפסת, השניה מסדרון, שהוא לא ממש מסדרון.
איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? בחדר שלי, רובץ, ככל הנראה.
מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? Hair. |מכורה| איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אמ, בטלוויזיה? >< כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? נחשו.
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? של לד זפלין.
מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? ביז'ו? ולירון.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif

חלק מהתשובות ממש ממש הצחיקו אותי. P:

יו הו הו../images/Emo54.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? יש איזה מין דבר פרוותי בצבע תכלת בחדר-אמבטיה. אני חושבת שהוא נועד להחזיק עפרונות, אני מחזיקה בו פיות.
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בקצה החדר (האולסטאר שלי)
איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? איפשהו בחדר של אחשלי.
קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? וילון כתום כזה.
לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח, המטבח למטה. לרדת במדרגות זה לא נורא, אבל אחר-כך צריך לעלות, וזה מעייף.
איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר-אמבטיה.
מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה.
מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? iTunes
מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? אמ. מדרגות.
איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? בחדר למטה (אחותי)
מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? Eleanor Rigby של הביטלס. ובכלליות - את Revolver
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אין לי מושג
כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? החתולה שלי, תולה
, או בשמה המלא: תולה ויקטוריה חתולת-טאבי (עזבו, סיפור אורך)
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? גופיה שחורה.
מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? נדבי ^_^

skadi

New member
יא סקאדי לאהוב שאלונים

?מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? האזיקי פרווה של אחותי ^^ איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מתחח לשולחן שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? לי הכיסא שאני יושבת עליו בתיק שלי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? הדלת לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? נופ אין איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על השולחן שלי מה יש לך מתחת לכיסא? גרב מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? הבלוג שלי מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מסדרון איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? אצל השכנים מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה? Dropkick Murphys(תודה אמרי) ואת אח שלי וחברים שלו איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? ליודעת כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? החתול במגפיים
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? תלבושת של הבצפר הקודם שלי(נו זה משמש כפיג'מה) מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? את לירון(לא זאת מהפורום למרות שגם אותה בא לי לחבק למוות)

Orbital Shadow

New member
שאלונים זה חביב ^^../images/Emo60.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? מחברת הדרכה!!! [צוות מה! ו'? צוות מה! ו'? צוות מה! ו'? בראוניז!] איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?נ בחדר שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? מגירה שניה, חדר ליד
קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? ארון ענק מלא בשטויות לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אכן יש משהו סגול, הקופסא של הבזיליקום
או רגע, אולי זה של האורגנו, אני לא סגורה על זה. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מאחורי מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? ווינדוס מדיה פלייר מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מזדרון איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? אממ שניה *ג'ולי* אני מניחה שבחצר, אחרת היא הייתה באה. למרות שיש פה כמה עכבישים, זה נחשב? מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? אבל אני כן שומעת מוסיקה
השטופה הגלופה השרופה התרופה.[טרמינל] איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אור אדום? אממ אממ לא יודעת אה אולי אממ רגע לא. לא יודעת. כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? משהו קטן ומעוך. איזה חולצה אתה לובש עכשיו? לבנה? מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? את יערה
, כי זה לא פייר שכל פעם שאני באה למסנג'ר היא לא פה >< וגם את כל מי שבפורום ^^ [כי אתם טובים בחיבוקים
] אה ואת ג'ולי! כי היא לא אוהבת אותי, וזה לא בסדר

Prophet Of God

New member
יאלה...

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? השמיכת צמר שבחדר? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בפינה של החדר, הואנס הישנות, משמשות כנעלי ספורט. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בטח באיזה מגירה בחדר או משו קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? שני צעדים שמאלה ונכנסתי במיטה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לכו אתם לשם ותבדקו אני שמן. איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בפינה של החדר מעל הואנס. מה יש לך מתחת לכיסא?רגלי כיסא? שטיח? מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו?שיחה עם אדם, קליפ, וסוליטייר. מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מסדרון איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? עם אחותי אצל חברה שלה או משו מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? עקרונית הייתי באמצע שיר TRIGGER של אינפליימס למעוניינים, אבל עצרתי אותו כי ירד איזה קליפ נחמד, CAN I PLAY WITH MADNESS למעוניינים, אבל עצרתי אותו גם כי התברר לי שיש CSI בטלויזיה, חפרתי מספיק? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?ברמזור? כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? ביז'ו, יצור שמןפרוותי והיחידי שלא שונא אותי. או שאולי הוא סתם לא מראה את זה. איזה חולצה אתה לובש עכשיו? לבנה מהיום ספורט לזכר קובי ז"ל. מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? הידידות מירושלים ומבשרת :X

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ביז'ו הופיעה כבר..

אצל שני אנשים חוצממני! סלבריטי!

Knotted String

New member
נימינימינימי.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? דובי אדום! [קיבלתי אותו ליומולדת 16 ^^] איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מתחת לשולחן. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אממ... על השידה שליד המיטה. אבל זה קלפי טארוט. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? חפיסת הטארוט המדוברת. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין. >< איפה נמצאת המראה הכי קרובה? במקלחת. [אני יכולה להשבע שהייתה לי אחת על המדף. ><] מה יש לך מתחת לכיסא? אטב משרדי כחול, וגרב. מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? החלון של iTunes, וחלון של מסנג'ר. מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? רוצח מטורף? אממ.. לאידעת. מסדרון כזה. איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? בקומה למטה. מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? iDobi Radio, באייטיונס. ואם בא לכם לדעת פרטים - Last Week - I would believe you. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? לאידעת
כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? פיל. [סיפור ארוך.] איזה חולצה אתה לובש עכשיו? גופיה שחורה מארה"ב. ^^ מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? את מי שאני מדברת איתו במסנג'ר. שהוא נורא עצוב כל הזמן.

dralan

New member
הנה שלי

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? מחזיר מפתחות עם פרווה סינטתית. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? על הרגליים שלי. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? זרוקה בארון. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אני לא יוכל לצעוד שמאלה, זה סוף החדר. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא, אלא אם אתם מחשיבים משהו עבש ומוזר שנמצא שם. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בשירותים. מה יש לך מתחת לכיסא? דף נייר זרוק. מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? "המסמכים שלי". מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? פרוזדור. איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? החתול שלמטה, ליד הפח זבל (אני גר קומה ראשונה) מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? רעש של מאוורר עובד. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אור האינפרא של העכבר. שאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על החתול החרא שמיילל למטה בלילה (אני גר קומה ראשונה). איזה חולצה אתה לובש עכשיו? כחולה. מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו? לא ממש.

RoCKeR121

New member
בעע בצפר זה חרא

ובגלל זה אני כבר לא פה כמעט:( אני עכשיו אומנם אצל אבא אבל אני עונה לפי הבית של אמא כי אין לי כוח למקום הזה מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?ספנקי הכלב שלי שבטח משוטט לו בבית של אמא שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בחדר אצל אמא...נעלי ההופעה הישנות שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בסלון אצל אמא ראיתי אחת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אם הייתי בחדר שלי אז 2 גיטרות חשמליות המגבר ישן 2 אפקטים ומולטי אפקט וקופסה של המגבר החדש ו2 גירות קלאסיות ומדפסת ישנה מי שרוצה תמונה של החדר שלי שכרגע נראה כמו חנות גיטרות שיבוא למסנג'ר([email protected]) לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?אני מאמין שיש לאמא שלי איזה קופסה סגולה שם איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בשירותים או במקלחת(הם במרחק שווה מהחדר שלי...) מה יש לך מתחת לכיסא?שטיח מקיר לקיר(הכי כיף בעולם) מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו?פורום אגדות רוק מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא?החדר של הבת של חברה של אבא שלי איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך?כמו שאמרתי ספנקי מסתובב לו בבית של אמא שלי איפהשהו מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]?בית הבובות- עומד מול ראי תשמעו אותם חבורה ממש מוכשרת איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?אם אני בחדר שלי אז המגברים(יש שניים) אם פה אז המודם של האינטרנט המהיר כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב?חיה מגניבה איזה חולצה אתה לובש עכשיו?חולצה שחורה עם חייזרים ופטריותת עליה סטלנית ביותר מישהו שממש בא לך לחבק עכשיו?גבי!...איך אני מת לראות אותה עכשיו:(

למעלה