שאלון

שאלון../images/Emo70.gif

סתם כדי להחיות קצת ת'פורום [והילה הרשתה לי
לקחת ת'שאלון מהפורום השני שלה[אורנלדו בלום]] אז קבלו ת'שאלון
שיר אהוב: שיר שנוא: שיר מרגש: שיר רומנטי: שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: על מי? שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: שיר עם הלחן הכי יפה: ה-כותב: ה-מלחין רעש אהוב: רעש מעצבן: שאלון קצר,תהנו

ו..שלי../images/Emo9.gif

שיר אהוב: she will be loved
שיר שנוא: כול מה של JOJO
שיר מרגש: she will be loved
שיר רומנטי: she will be loved
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: she will be loved-חח פשוט השיר הזה הוא הכול
על מי?או..
על אהובי..אביב
שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: this love שיר עם הלחן הכי יפה: this love ה-כותב: אממ..אדם וג'סי כתבו לא
ה-מלחין: אממ..גם אדם וג'סי
חח רעש אהוב: אחרי שמסיימים לחמם במיקרוגל
חח רעש מעצבן: שנפתחת טלוויזיה

עונה../images/Emo9.gif

שיר אהוב: אממ...כל השירים של מארון ושל קארה'ז
..אני לא יכולה לבחורררר 1:/ שיר שנוא: אממ...יש הרבההההההה...אממ...נו...השיר ההוא של נינה סקיי..יאככ לא זוכרת איך קוראים לו.. שיר מרגש: SHE WILL BE LOVED שיר רומנטי: SHE WILL BE LOVED
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: secret..בגלל השורה: "I know I don't know you but I wan you sooo bad" על מי? אדם
שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: this love! (אהממ...יש סיבה לכינוי שלי
) שיר עם הלחן הכי יפה: אממ...אני חושבת the sun או must get out.. ה-כותב: לא הבנתי אם זה אמור להיות מישהו שכתב את השיר שכתבתי או מישהו שכותב שאני אוהבת
אני חושבת שזה מכוון למישהו שכותב שאני אוהבת אז אני הולכת להגיד.... אדם
ה-מלחין: כנ"ל על השאלה הזאת...LOL...אדםםםם
רעש אהוב: אממ...פופקורן במיקרו? LOL לא יודעת.. רעש מעצבן: אממ...סירנה...או שואב אבק...או אזעקה..

עונה../images/Emo27.gif

שיר אהוב: don't stop me now של קווין
שיר שנוא: בריטני אנד סאץ'
שיר מרגש: "עניין של זמן" של גידי גוב
/"מה שאת אוהבת" של גלי עטרי שיר רומנטי: sunday morning
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: "פנים אל מול פנים, של יהודה פוליקר על מי? מישו...שהייתי דלוקה עליו פעם
מדגישה את ה-פעם
שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: "stop crying your heart out" של אואזיס שיר עם הלחן הכי יפה: אני אוהבת את come together של הביטלס...או the sun ה-כותב: אדם! ה-מלחין: אדם... רעש אהוב: חיחי מישהי אמרה פופקורן במיקרוגל...כ"כ
רעש מעצבן: מקדחה...או אזעקה

Billy4

New member
../images/Emo178.gif

שיר אהוב:My Chemical Romance-You Know What They Do to Guys Like Us in Prison
שיר שנוא:-- שיר מרגש:-- שיר רומנטי:-- שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים:papa Roach - Scars על מי?*** שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:Sonata Arctica - The Misery עם הלחן הכי יפה:My Chemical Romance-To The End ה-כותב:-- ה-מלחין:-- רעש אהוב:תופים
רעש מעצבן:שואב אבק

MarishA M

New member
היי בילי4

מיי כימיכל טובים אני אוהבת אותם.. אני לא אתפלא אם את מפורום גוד שארלוט(ולא רק בגלל השם)
סורי שזה לא בפרטי בעעע

אורוש47

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif

הו כבר עניתי על זה. >< שיר אהוב: The Calling- Somebody Out There שיר שנוא: אני משערת שכל רוני/בריטני/כריסטינה אגילרה למיניהם. שיר מרגש: The Calling- Somebody Out There, The Calling- Believing, The Calling- Stigmatized, The Calling- Could It Be Any Harder ועודועודועוד
אינלי כוח להמשיך. שיר רומנטי: ממ... לודעת יש הרבה...... The Calling-Wherever You Will Go, the Calling- Anything... שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: The Calling- Nothing's Changed, Monica- I keep It To Myself (אני לא בטוחה שזה השם של השיר. >< הוא ממש ממש ישן, אבל..... אממ כן לומשנה.) על מי? חה. שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: נו. כל שיר של דה קולינג. *נסקלת* ושל מארון (דא
) ובונג'ובי. אינלי כוח לפרט. שיר עם הלחן הכי יפה: אהמ כנ"ל. ה-כותב: אלכס באנד
, אהרון קאמין
ה-מלחין: כנ"ל (ושמישו ינסה להגיד שאני מכורה. או חוזרת על עצמי
) רעש אהוב: מממ. לודעת נו........ מוסיקה
רעש מעצבן: כשאחותי הקטנה מנגנת בכינור. הו גאד.

אורוש47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(נו המ הצחיק אותי.
) לא, אין סיכוי.
אהמ כן
תשאלו את הילע

MarishA M

New member
אני חייבת לומר שזה שאלות מכשילות

מאוד! אבל אני אענה: שיר אהוב:--- I MISS YOU של בלינק.. שיר שנוא:--- כל מה שקשור לרוני ולינקין פארק עם האהבל ההוא.. שיר מרגש:--- את יפה של שייגעצ
שיר רומנטי:--- מספיק בנאדם של מוניקה סקס
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים:--- זה תלוי במצב, נכון לעכשיו-WARNING SIGN של COLDPLAY.. על מי?--- מישהו שאני מאוהבת בו.
שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:---IF I FELL של הביטלס שיר עם הלחן הכי יפה:--- SWB ה-כותב:---אדם?.. ה-מלחין:---אדם?.. רעש אהוב:--- הצלצול של הפלאפון שלי חח הוא כזה נחמד אבל הוא רעש! רעש מעצבן:--- רעש של טרקטור..חח

tom7890

New member
תשובותיייי...

שיר אהוב:אמממ.. לא יכול לבחור!! יש יותר מדי!! כל פעם משתנה!! אבל שיר אחד שבמיוחד אהבתי ואני תמיד יאהב!! זהו- these words של נטשה בנדגפילד! שיר שנוא: לשם של מירי מסיקה ורבות הדרכים! בעעעעעעעע איזה שיריםםם מגעיליםם! שיר מרגש: אמממממממ... לא מצליח לחשוב כרגע על אחד כזה.. שיר רומנטי: כל השירים של שנות ה80 וה90..!! שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: שום שיר...!! חח.. אני לא דלוק על אף אחת! על מי? ... שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: מסתכלים לי בעיניים של שי גבסו!! שיר עם הלחן הכי יפה: הרבההה.... ה-כותב: שי גבסו!! ה-מלחין : אהוד מנור.. רעש אהוב: הצלצול של הפלאפון שלי! רעש מעצבן: חריקת ציפורניים על המדרכה או על קירר!! אחחחחחחחח!!

GaLuSh 11

New member
לשם?!../images/Emo2.gif רבות הדרכים?! ../images/Emo2.gif

אלה שירים מהממים!
אני בהלם אה וכותבים נטשה בדינגפילד

למעלה