שאלון

שאלון../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

1.איזה
יש לכם? 2.כמה תוכים יש לכם? 3.האם
שלכם מדבר? 4.מה הוא הכי אוהב לעשות? 5.מה הוא הכי אוהב לאכול? 6.האם הייתם מחליפים אותו לתמורת תוכי אחר או חיה אחרת?
אשמח לשמוע!

עונה..

1.איזה יש לכם? קקדו 2.כמה תוכים יש לכם? אחד
3.האם שלכם מדבר? קצת..רק את השם שלו ו"יופי" 4.מה הוא הכי אוהב לעשות? לא יודעת..צרמיך לשאול אותו.כנראה שלהתפנק
5.מה הוא הכי אוהב לאכול? טופו נראה לי..או קרואסונים 6.האם הייתם מחליפים אותו לתמורת תוכי אחר או חיה אחרת? לא

talkk

New member
עונההההה....

1.איזה יש לכם? פיונוס מקסימיליאן רולזזזזז 2.כמה תוכים יש לכם? אחד, עם תכנון לעוד אחד... 3.האם שלכם מדבר? לא..הוא צעיר רק בן חצי שנה.. אפילו אין לו את כל הנוצות... 4.מה הוא הכי אוהב לעשות? להתפך על הגב כשבא לו, לשחק עם הצ'ינצ'ילות שלי, לאכול את הזנב של הכלבה שלו, לעמו דלי שווקא איפה שהחולצה לא מכזה, ולשרוט אותי כאילו אני ילדה מוכה... 5.מה הוא הכי אוהב לאכול? את האוכל שלו... 6.האם הייתם מחליפים אותו לתמורת תוכי אחר או חיה אחרת? נו וואי!

chompy11

New member
תשובה

1-דררה 2- כרגע 1 3- יש לו יכולת דיבור נמוכה.. 4- ללעוס כל דבר!!!! (יש לו אופי של דררה בלא מובן המילה!!) 5- דייסה ותפוח (הוא בן 5 שבועות) 6- כשהו נושך לי את האצבעות עולות לי מחשבות.. בעיקר כשאני קוראת שדררות בוגרות מפצחות אגוזים והאצבע שלי מאוד עדינה..

היי

1.איזה יש לכם?דררה ירוקה 2.כמה תוכים יש לכם?1 3.האם שלכם מדבר?לא הוא רק נובח 4.מה הוא הכי אוהב לעשות?לעצבן את הכלב שלי ולאכול 5.מה הוא הכי אוהב לאכול? הכל 6.האם הייתם מחליפים אותו לתמורת תוכי אחר או חיה אחרת?ממש אבל ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאא

טופיקה

New member
תשובות:

1.איזה תוכי יש לכם? - קוניור ראש שחור 2.כמה תוכים יש לכם? - 1 3.האם שלכם מדבר? - עדיין צעיר, עוד מעט 7 חודשים, אבל עושה קולות של נשיקה ומזמר כל הזמן לחן חדש :) 4.מה הוא הכי אוהב לעשות? - לאכול לי את השיניים ולקרקר כשהוא יושב לי על הראש וגם לצרוח כשהוא רואה עוגת פרג או תפוחים ולא להפסיק עד שהוא לא יקבל חתיכה :) והוא גם אוהב לתקוע ביסים באף של הכלבה שלי ובאזניים והזנב של החתולים... 5.מה הוא הכי אוהב לאכול? - הכול. הוא ממש "פח אשפה" :) 6.האם הייתם מחליפים אותו תמורת תוכי אחר או חיה אחרת? - בחיים לא!!! אני חולה עליו, מתה עליו, מטורפת עליו!!! קוני שלי, אני שרופה עליך!!! :)

d-edge

New member
איזה כיף לכם..

1.איזה יש לכם? פיונוס מקס 2.כמה תוכים יש לכם? 1 3.האם שלכם מדבר? לא! 4.מה הוא הכי אוהב לעשות? לברוח ממני ולנשוך את שאר בני הבית 5.מה הוא הכי אוהב לאכול? גרעינים ורק גרעינים. 6.האם הייתם מחליפים אותו לתמורת תוכי אחר או חיה אחרת? הממ..

d-edge

New member
אבל אני לא מתייאש!!!

אחרי הכל הוא אצלי רק חודש..

גן חיות

New member
תשובות

1.קוקטילית 2. 1 3.לא. אבל היא רוקדת 4.לשחק נדנד על דלת הארון שלי 5.תערובת תוכונים וגרעינים שחורים 6.מחליפה?לא! מוסיפה עוד? אולי!

The Flash

New member
התשובות שלי

1.סנגל בשם ברוס :) 2.אחד יחיד ומיוחד. 3.עדיין לא..רק בן 4 חודשים...לא עושה הרבה חוץ מלאכול ולצעוק. 4.לטפס עליי. 5.כופתיות, הוא מחסל אותם מהקערת אוכל אבל כשאני נותן לו ביד אחת הוא יורק אותה החוצה(וזה לא קורה אם כל אוכל) ותפוחים. 6.לעולם לא...אם היה לי כסף הייתי מוסיף תוכי או שניים אבל לא הייתי מחליף.

../images/Emo110.gifשלייייי../images/Emo118.gif

1.יש לי ציפורי אהבה 2. יש לי 2:זכר ונקבה 3.לא..הם לא מדברים...רק ביניהם.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... 4..הם אוהבים לישון עם רגל אחד שהם צמודים צמודים והם אוהבים לנקות אחד ת'שני.. 5.הם הכי אוהבים לאכול:כרוב ירוק!! 6..מה פתאום!!?.........

bilbolim

New member
שאנתוכית שלי ../images/Emo99.gif

1. קוואקרית 2. 1 3. כן 4. היא מאוד אוהבת לשחק עם הצעצועים שלה ולשחק איתי. 5. גרעינים, מרקים, אוזני המן, בוסקוויטים, אצבעות של אנשים זרים.... כל דבר שנכנס לפה חוץ ממני כמובן. 6. בחיים לא.

../images/Emo41.gif

1. יש לי זוג של ציפורי אהבה 3. אם הם מדברים? ... קרוב לוודאי שביניהם והרבה
4. הם הכי אוהבים לדאוג אחד לשני 5. הם אוהבים הכי הרבה גרעינים שחורים ממש כמו שוקולד בישבילם... 6. לא הייתי מחליפה אותם באף ציפור אחרת הם הריי התגלמות הקשר המושלם
מה לא?

wyatt1

New member
תשובה

1.פסיפיק פרוטלט 2.אחד מי יודע אחד אני יודע אחד תוכי בבית! 3.להגיד אהההה זה נחשב? 4.לטמטם לי ת'שכל להיסתובב ולהיות חמוד 5.השאלה היא מה הוא לא אוהב לאכול! 6.ממש אבל ממש לא הייתי מחליף אותו

תשובות

1 . תוכונים 2 . 2 תוכונים(זכר ונקבה) 3 . לא 4. להתנשק (הזכר והנקבה) 5.ניסיתי הכל.. הוא אוכל רק את האוכל לתוכונים מהחנות 6 . את האמת??.. אל תכעסו על התשובה שלי אבל ג'אקו בעדם דווקא נראה טוב

hoolon

New member
תגובה

1) 2)1 3)מדבר פנטסטי 4)הכי אוהב שאני נוגע בו 5)אוהב לאכול דברים טעימים כמו בן אדם 6)ברור שלא

R i m o n

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif ../images/Emo26.gifתשובה../images/Emo36.gif

1 קוקוטייל! 2 תוכית אחת ויחידה! 3 כן היא מדברת! 4 לדבר עם החברה שלה שנמצאת במראה! 5 פיצוחיפ! 6 בשום פנים ואופן! אבל אם היא תמות (חס וחלילה טפו טפו טפו )אז ארה כחולה זהובה היתה מתקבלת בשמחה! רימון rimon

למעלה