עונהכי משעמם ואני ממורמרת../images/Emo4.gif
הזיכרון הראשון שלך: בבית הישן, אבא רואה טלוויזיה ואני הולכת מהמטבח לחדר ואבא שואל אותי לאן אני הולכת ונורא נבהלתי משום מה
הייתי בת איזה 3 ככה.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? רק התנהגתי? הייתי בן
סתם, אפשר להגיד שתמיד הייתי כזאת טום בוי ביסודי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא שזכור לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: אוהו להתחיל? סתם.. אני משערת שמחשבת ישראל
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) עברתי פעמיים דירה, מנהריה לכרמיאל, ועוד פעם אחת לכרמיאל.. ונשארתי פה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? תמימות. השיר האחרון ששרת: לעולם לא תדעי-נועם פנחסוב
כל היום אני דבוקה אליו.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: השיחה עם נועם הצחיקה אותי מאוד, וגם עם מיכלי כמובן
הפעם האחרונה שבכית: יום חמישי בבוקר האדם האחרון שראית: ניר
הדבר האחרון שאמרת: אני מדברת המון לעצמי, במיוחד מול המחשב D: אני חושבת שמשהו בנוגע שלא עונים בפורום של נועם
הדבר האחרון שאכלת: עוגיות שוקולד צ'יפס הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית: קניתי היום חולצה חדשה בפול אנד בר ^_^ השיר האחרון ששמעת: עוד ועוד- בביצוע של איתמר ויואב ביחד, איזה יפה זה
הדיסק האחרון שקנית: את הפסקול של מולאן רוז' אני חושבת.. אוי זה מהמם
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פףףף לא זוכרת >< איזו רעה אני!
הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בן אדם של מעשים מטורפים. אבל חמישי-שישי היו דיי מוטרפים בשבילי חח הווה שיער נוכחי: עד הכתפיים, רגיל, חום כהה. בגדים נוכחיים: מכנס חאקי קצר וסווצ'ר צופים ^_^ תמונת דסקטופ נוכחית: פסנתר עם פיה וכאלה, תמונה מדהימה שאתי שלחה לי *עיאח* חבר\ה? לא טיימינג טוב לשאלה כזאת.. אבל אפשר לומר שכן. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: כמובן שהוא.
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברור, כזאת אני. תמיד מתחמקת מדברים שאני צריכה לעשות. האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו, וגם את נועם כי נראה לי שהוא זקוק לחיבוק
חחח ממה הכי נמאס לך? מהחוסר וודאות הזה!! וכמובן שמבצפר.. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? בצפר!
עתיד חושב הרבה על העתיד? יותר מדיי.. מפחד ממנו? לא ממש, מחכה לו בטירוף
רוצה לגור במקום אחר? ברור. איך שאני מסיימת בצפר, אני עפה לשנת שירות במרכז.. ומשם מי יודע... העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיצוב כנראה
או קולנוע
איפה אתה הולך לגור? איפשהו במרכז, שתהיה לי גישה להופעות וחברים טובים.. כמה ילדים אתה רוצה? אני רוצה 3 ילדים באיזה סוג של מכונית תנהג? לא מבינה במכוניות בשיט, אבל הפנטזיה זאת מכונית אמריקאית יפה כזאת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? זאת אומרת שאני בת 32 וחצי נכון? עובדת בלי סוף במה שאני אוהבת, נשואה, עם שני ילדים.. גרה בתל אביב ולא מפספסת שום דבר יותר... ביי