שאלון

amitshilo

New member
שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

היוש
*השאלון מוקדש לאתי הזקנה. סתם כי בא לי
* הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? האם אתה רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? רוצה לגור במקום אחר? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?

עונה

היוש *השאלון מוקדש לאתי הזקנה. סתם כי בא לי* הזיכרון הראשון שלך: נראה לי שהייתי בת 3-4 ואני בחדר שלי ציירתי על השולחן ואני רואה את אבא שלי בכניסה לחדר נראה לי הוא הביא לי לאכול חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? מממ לא הייתי טום בוי כזאתי אבל גם לא יותר מידי ילדה ילתית כזאת.. נו הייתי נורמלית קיצרXD האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא נראה לי תמיד הייתי מפונקת באוכל... המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה!? האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)כן פעמיים ותמיד בתוך ראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה!? לא סתם.. ילדות סבבה בלי יותר מידי טראומות השיר האחרון ששרת:כל מה שיכולתי לבקש-יואב דגני.. עכשיו שהכנתי ת'פינה.. חח:) הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחח הממממממממממXD...צחקתי עם הילי היום שעתיים בטלפוןP= ועל מה? זה סתם חופר הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים.. האדם האחרון שראיתאמא הדבר האחרון שאמרת:שנייה אמא הדבר האחרון שאכלת:מנה חמה ספגטי בולנז הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס להופעה של נועם+קפה השיר האחרון ששממעת: אולי-אביב גפן הדיסק האחרון שקנית: כפיר אפשטיין הפעם האחרונה שעזרת לאמא:עכשיו אני הולכת איתה לעשות קניות.. הדבר הכי מטורף שעשית:בטח היה משו אבל אני לא אחת של דברים מטורפים הווה שיער נוכחי: מממ חלק(טבעי)..צבוע בגדים נוכחיים:גי'נס וחולצת פסים ענקית כזאת שגנבתי לאח שלי תמונת דסקטופ נוכחית: פרפרים כזהXD חבר\ה?נייט אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: גלו.. כי אני מתגעגעת אליה=\ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כל הזמן האם אתה עייף?מאוד האם אתה רעב?מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק?סבתא אבל זה לא יקרה ממה הכי נמאס לך?מהחיים?! טוב קמתי לא מזמן איזה דיכאון... חח נמאס לי מהלימודים.. ממש אבל את מי היית רוצה להרוג?אוהו יש רשימה ארוכה.. הכי פחות מהנה?לקום בבוקר וללכת ללמוד עתיד חושב הרבה על העתיד?המון מפחד ממנו?מאוד רוצה לגור במקום אחר?כן ת''א ואח''כ מושב\קיבוץ או חו''ל העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי שמץ איפה אתה הולך לגור?ת''א כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג? גי'פ חמדמד קטן כזה משו סקסי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?נשואה+2 עם עבודה בית והכול

shahar1989

New member
איים באאאאאאאאאאאאק../images/Emo3.gif

הזיכרון הראשון שלך: פייההההה... רחוק רחוקק... עכשיו עולה לי בגן שאני ואח שלי היינו מיקי ומיני.. גן מזמן כזה.. ממש.. גן שועלי שמשון!!!
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא נראה לי...
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? ממ... לא.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: אהה.. תולדות האומנות האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? משמעותית השיר האחרון ששרת: "כלום לא עצוב, הכל כרגיל..." או "כל היום אני כמו משוגעעע, מתקשר אלייך את לא עונהה" אלו היו שני השירים שלנו בטיול.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: גליופה הפעם האחרונה שבכית: ממ... פיי... האמת שלא זכור לי אפילו
האדם האחרון שראית: אורן הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: צ'יפס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ארוחה בבורגר קינג
השיר האחרון ששממעת: לא זוכרת
משהו באוטו של חברה שלי הדיסק האחרון שקנית: הדרכים הידועות הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ביום ראשון כשעשינו יומולדת לסבתא
הדבר הכי מטורף שעשית: ואוווווווווווווווווווווווו אל יודעת
הווה שיער נוכחי: מתולתל אחרי חפיפה וסירוק [
] בגדים נוכחיים: חולצה גזורה וטרנינג תמונת דסקטופ נוכחית: של פרח חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש שניים. ענבר אחת מהן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אוהו. בהחלט. האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? מ-א-ו-ד את מי אתה הכי רוצה לחבק? פפף... ממה הכי נמאס לך? מזה שתקוע לי קנק באחת ההצבעות ביד כבר יומיים!!!!!!
את מי היית רוצה להרוג? אורן הכי פחות מהנה? מה הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? ממ.. זה מגיע בתקופות... מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? לא יודעת... העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו שאני אהנה ממנו [
] איפה אתה הולך לגור? לא ברור. ממש לא... כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיצא
מאיפה ליייייייי?!!!! באיזה סוג של מכונית תנהג? מה שיתנו [
] [ואני ממש לא אתנגד לאיזה מיני קופר.. בצבע אדום אם אפשר.. וגם אפשר להתפשר על איזה גולף..] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מאושרת.. יותר מזה אני לא יודעת..

אני אני אני

הזיכרון הראשון שלך: רצח רבין
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לפעמים^^ האם נהגת לאכול דברים מוזרים?
המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא קרה מזמן, אבל אנגלית האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) פעם אחת, בתוך הקיבוץ, בגיל 3 חודשים בערך:p איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה השיר האחרון ששרת: "חדרים שבלב"- חמי רודנר ויהודית רביץ הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אמ בבדיקות של הריאות, אבל בכי מופנם כזה
האדם האחרון שראית: ? הדבר האחרון שאמרת: לאח שלי משו הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: נראלי שקולה
השיר האחרון ששממעת: עכשיו, את "אהבה עיוורת" הדיסק האחרון שקנית: של איה כורם הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני חצי שעה הדבר הכי מטורף שעשית:
הווה שיער נוכחי: עד קצת אחרי הכתפיים בגדים נוכחיים:מכנסיים שחורים וסוודר כחול עם פסים תמונת דסקטופ נוכחית: של הכלב שלי
חבר\ה? .... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? יאפ האם אתה עייף? יאפ האם אתה רעב?
את מי אתה הכי רוצה לחבק?מישו ממה הכי נמאס לך? מהבי"ס#@$#@@
את מי היית רוצה להרוג? את נסראללה הכי פחות מהנה? לחרוש עתיד חושב הרבה על העתיד? יותר מידי מפחד ממנו? כן רוצה לגור במקום אחר?לא בטוחה העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?אני מאוד מקווה שבצילום איפה אתה הולך לגור? או פה או באזור ירושלים, נראלי כמה ילדים אתה רוצה?3 נראלי, לא יודעת
באיזה סוג של מכונית תנהג?בחיפושית חדשה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?אמ- אני אהיה בת 31, אז אחרי לימודים בבצל-אל
--> צלמת, נשואה עם שני ילדים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהכי משעמם ואני ממורמרת../images/Emo4.gif

הזיכרון הראשון שלך: בבית הישן, אבא רואה טלוויזיה ואני הולכת מהמטבח לחדר ואבא שואל אותי לאן אני הולכת ונורא נבהלתי משום מה
הייתי בת איזה 3 ככה.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? רק התנהגתי? הייתי בן
סתם, אפשר להגיד שתמיד הייתי כזאת טום בוי ביסודי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא שזכור לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: אוהו להתחיל? סתם.. אני משערת שמחשבת ישראל
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) עברתי פעמיים דירה, מנהריה לכרמיאל, ועוד פעם אחת לכרמיאל.. ונשארתי פה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? תמימות. השיר האחרון ששרת: לעולם לא תדעי-נועם פנחסוב
כל היום אני דבוקה אליו.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: השיחה עם נועם הצחיקה אותי מאוד, וגם עם מיכלי כמובן
הפעם האחרונה שבכית: יום חמישי בבוקר האדם האחרון שראית: ניר
הדבר האחרון שאמרת: אני מדברת המון לעצמי, במיוחד מול המחשב D: אני חושבת שמשהו בנוגע שלא עונים בפורום של נועם
הדבר האחרון שאכלת: עוגיות שוקולד צ'יפס הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית: קניתי היום חולצה חדשה בפול אנד בר ^_^ השיר האחרון ששמעת: עוד ועוד- בביצוע של איתמר ויואב ביחד, איזה יפה זה
הדיסק האחרון שקנית: את הפסקול של מולאן רוז' אני חושבת.. אוי זה מהמם
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פףףף לא זוכרת >< איזו רעה אני!
הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בן אדם של מעשים מטורפים. אבל חמישי-שישי היו דיי מוטרפים בשבילי חח הווה שיער נוכחי: עד הכתפיים, רגיל, חום כהה. בגדים נוכחיים: מכנס חאקי קצר וסווצ'ר צופים ^_^ תמונת דסקטופ נוכחית: פסנתר עם פיה וכאלה, תמונה מדהימה שאתי שלחה לי *עיאח* חבר\ה? לא טיימינג טוב לשאלה כזאת.. אבל אפשר לומר שכן. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: כמובן שהוא.
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברור, כזאת אני. תמיד מתחמקת מדברים שאני צריכה לעשות. האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו, וגם את נועם כי נראה לי שהוא זקוק לחיבוק
חחח ממה הכי נמאס לך? מהחוסר וודאות הזה!! וכמובן שמבצפר.. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? בצפר!
עתיד חושב הרבה על העתיד? יותר מדיי.. מפחד ממנו? לא ממש, מחכה לו בטירוף
רוצה לגור במקום אחר? ברור. איך שאני מסיימת בצפר, אני עפה לשנת שירות במרכז.. ומשם מי יודע... העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיצוב כנראה
או קולנוע
איפה אתה הולך לגור? איפשהו במרכז, שתהיה לי גישה להופעות וחברים טובים.. כמה ילדים אתה רוצה? אני רוצה 3 ילדים באיזה סוג של מכונית תנהג? לא מבינה במכוניות בשיט, אבל הפנטזיה זאת מכונית אמריקאית יפה כזאת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? זאת אומרת שאני בת 32 וחצי נכון? עובדת בלי סוף במה שאני אוהבת, נשואה, עם שני ילדים.. גרה בתל אביב ולא מפספסת שום דבר יותר... ביי

למעלה