שאלון

nofnof12

New member
שאלון../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

נגנב מפורום סקרים ושאלונים -שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: 2.משקל: 3.עיסוקיך כיום: 4.תחביבים: 5.איזה סוג מחשב יש לך? 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: 8.אישיות מוערצת: 9.האם את/ה מעשן/נת? 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? -זה או זה: 1.קור או חום? 2.סרט או ספר? 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 5.אושר או עושר? 6.עבודה או לימודים? 7.אהבה או כבוד? 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? 9.ים או בריכה? 10.אוכל חלבי או בשרי? 11.שוקולד או ריבת תותים? 12.שלמה ארצי או אייל גולן? 13.מחשב או טלוויזיה? 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? 15.אלכוהול או שתייה רגילה? 16.רוק או פופ? 17.אופנוע או אוטו? 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? 19.איי.סי.קיו או צ'אט? 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? 21.אהבה או שמחה? 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? 3.להקה ישראלית אהובה: 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות? 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? 6.מה הכי מרגיע אותך?

nofnof12

New member
עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: ירטשלים............ 2.משקל: לא כדאי שתדעו 3.עיסוקיך כיום: הרבה 4.תחביבים: הרבה אין לי כוח לרשום את כולם 5.איזה סוג מחשב יש לך אין לי מושג... 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום? בד"כ 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: לא יודעת......... 8.אישיות מוערצת: הילארי דאף ורוני דואני 9.האם את/ה מעשן/נת? אין מצב 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? 22 בערך... -זה או זה: 1.קור או חום? חום 2.סרט או ספר? תלוי איזה ספר... בדרך כלל סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? אין לי מושג מי זה ברוס לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? לא יודעת מי אלה 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? שניהם 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? לא יודעת... 9.ים או בריכה? שניהם אני לא יכולה בלעדיהם 10.אוכל חלבי או בשרי? תלוי מתי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד... 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי... 13.מחשב או טלוויזיה? שניהם 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לא יודעת... זה תלוי 15.אלכוהול או שתייה רגילה? תלוי איזה סוג אלכוהול אני אוהבת כמה ליקרים ואיזה יין מתוק (ישן נושן...) 16.רוק או פופ? תלוי בכמה סיבות 17.אופנוע או אוטו? תלוי לאן אני צריכה ללכת 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? שניהם למרות שלצ'אטיפם אני לא מצליחה להיכנס 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב |הדגש-שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: נשיקות גנובות, פלוריסיינטה, ליזי מקגוויר ועוד כמה 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? פרצוף גובה ועיניים 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: רוני דואני 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: הילארי דאף

nofnof12

New member
עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: ירטשלים............ 2.משקל: לא כדאי שתדעו 3.עיסוקיך כיום: הרבה 4.תחביבים: הרבה אין לי כוח לרשום את כולם 5.איזה סוג מחשב יש לך אין לי מושג... 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום? בד"כ 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: לא יודעת......... 8.אישיות מוערצת: הילארי דאף ורוני דואני 9.האם את/ה מעשן/נת? אין מצב 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? 22 בערך... -זה או זה: 1.קור או חום? חום 2.סרט או ספר? תלוי איזה ספר... בדרך כלל סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? אין לי מושג מי זה ברוס לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? לא יודעת מי אלה 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? שניהם 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? לא יודעת... 9.ים או בריכה? שניהם אני לא יכולה בלעדיהם 10.אוכל חלבי או בשרי? תלוי מתי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד... 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי... 13.מחשב או טלוויזיה? שניהם 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לא יודעת... זה תלוי 15.אלכוהול או שתייה רגילה? תלוי איזה סוג אלכוהול אני אוהבת כמה ליקרים ואיזה יין מתוק (ישן נושן...) 16.רוק או פופ? תלוי בכמה סיבות 17.אופנוע או אוטו? תלוי לאן אני צריכה ללכת 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? שניהם למרות שלצ'אטיפם אני לא מצליחה להיכנס 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: נשיקות גנובות, פלוריסיינטה, ליזי מקגוויר ועוד כמה 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? פרצוף גובה ועיניים 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: רוני דואני 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: הילארי דאף

A Radcliffe

New member
אני!

-שאלות על עצמי! 1.עיר לידה: אמ.. ר"ג נראה לי.. 2.משקל: אין לי מושג... 3.עיסוקיך כיום: ילדה עם חור בראש מרוב שיעורי בית בחשבון.. 4.תחביבים: ...ציור, הכנת דוליז, לכתוב בפורומים ולקרוא ועוד ועוד... 5.איזה סוג מחשב יש לך? ... 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? בחופש איזה שתיים... 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: סיונוש, גיא, Dan, רופי, טום... 8.אישיות מוערצת: Dan... 9.האם את/ה מעשן/נת? חס וחלילה! 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? המון.... -זה או זה: 1.קור או חום? קור אבל עדיף פושר... 2.סרט או ספר? תלוי... 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופר גירל... 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מי שהכי בכושר כרגע... מראדונה! 5.אושר או עושר? אושר ועושר... 6.עבודה או לימודים? חופש... 7.אהבה או כבוד? אהבה וכבוד... 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אני לא ממש מקשיבה לכריסטינה... בריטני... 9.ים או בריכה? כלום! 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי... 11.שוקולד או ריבת תותים? צ'וקולד! 12.שלמה ארצי או אייל גולן? ששניהם יקברו חיים... 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב... 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה... אבל רק בבית.. אם בחוץ אז יום... 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה בלי אלכוהול... 16.רוק או פופ? פופ רוק כזה... 17.אופנוע או אוטו? סוס... 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר.... 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים זה שימושי ומנפח קצת את האגו אבל חכמים ורעים זה כזה סלית' אז אני לא יודעת.... 21.אהבה או שמחה? אהבה ושמחה... 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? רע..... -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: אמ... 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, שפתיים, וידיים.... 3.להקה ישראלית אהובה: אמ.. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אני מכורה בזמן האחרון לאמטיוי אז מלא... דסטניז! 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: ... 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: הילארי! ועוד ועוד ועוד! 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? בנאדם שוויזר, ואולי עוד דברים.... 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? מצחיק.. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? ... 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? שוויזרית קצת.... 11.ספורט אהוב: אהמ אהמ.... אין ממש.. אם שח נחשב לספורט... אבל אני לא טובה בשח אז אין... 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): זכיתי לאהוב, ניסים ו... 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): מלא שירים אין לי כוח לכולם! 14.שתייה אהובה: דיאט קולה, אייס קפה, שוקו..... 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אמ.... אני לא יכולה! 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? יש שלוש דרכים: דרך אחת היא ללכת אל הנצח ולא לחזור, דרך שנייה היא לחזור כרוח (אבל רק קוסמים יכולים..) ודרך שלישית להתגלגל לגוף אחר...... אבל כלום לא ידוע לי שנכון חוץ מללכת אל הנצח.... 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?
18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אמ.. אני מחבבת אותו פלוס.......... נו באמת! 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? רק אם אתה בן במשפחת מאלפוי.... 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? יכולה להביא אושר אבל לא גדול מדי... -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? אור ירוק שמתקרב וסוהרסנים... 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? קצת... 3.מאמין בגלגול נשמות? טיפי... 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא... רק בגיהנום..... 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? בדר"כ אין לי מושג.... 6.מה הכי מרגיע אותך? לקרוא ספר ארוך ומעניין במיוחד או לראות הארי פוטר... ולשמוע מוזיקה......

עונעעעעעעעעעע

1.עיר לידה:ת"א
2.משקל:חסוי
3.עיסוקיך כיום:תלמידה
4.תחביבים:לשמוע מוזיקה
לשמוע את אבריל
ולכתוב שירים
5.איזה סוג מחשב יש לך?כאילו שאני יודעת
6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3
7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:אין לי חבר... אודיע אחר כך
8.אישיות מוערצת:אבריל לאבין
9.האם את/ה מעשן/נת?חסה וחליל
10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?הרבה הרבה...
-זה או זה: 1.קור או חום?תלוי
2.סרט או ספר?ספר
3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?דודה שלי הייתה אומרת שברוס לי
4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מי אלה
5.אושר או עושר?אושר עושר כושר ויושר
6.עבודה או לימודים?אף אחד מאלה
7.אהבה או כבוד?כבוד
8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?מי שפחות פאקצה(נתון לשיקולכם
) 9.ים או בריכה?בריכה
10.אוכל חלבי או בשרי?בשרי
וחלבי
11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד
12.שלמה ארצי או אייל גולן?שניהם גרועים
13.מחשב או טלוויזיה?מחשב... וטלויזיה
(מה אני אוהבת את שניהם מאד
) 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה
ויום
15.אלכוהול או שתייה רגילה?שתיה רגילה
16.רוק או פופ?רוק
17.אופנוע או אוטו?אוטו
18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית
19.איי.סי.קיו או צ'אט?מסן
20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי
וטיפשים
21.אהבה או שמחה?שמחה
22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?טובה ולפעמים רעה מועועווע אבל לרוב טובה
-שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:ביפפפפפפפפפפ
2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?הגיטרה שהם מחזיקים
3.להקה ישראלית אהובה:איןןןןןןןןןןןן
4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:s&ter boi 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:איןןןןןןןןןןןןן 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:אבריל לאביןןןןן
7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?תלוי באנשים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?" 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?ביפפפפפפפ 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?ביפפפפפפ 11.ספורט אהוב:שחיה
(לא מצאתי אייקון יותר מתאים מזה
) 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):איןןןןןןןן 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):complicated 14.שתייה אהובה:קולהההההה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 1.אלוהים 2.עצמי 3.המשפוחה 4.שוקו (התוכונית שלי
) 5.החברים
16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?גן עדן
וגיהנום
17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?שהם סבבשיין 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?שהוא סבבשיין איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?מודה לו כללללל החיים שלי על שנתן לי את החיים שלי ואת מה שמסביבי 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?תלוי -כמה שאלות נוספות על עצמך- 1.מה הכי מפחיד אותך?המוות
2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?לאאאאאאאאאא אני אוהבת כל תקופה
3.מאמין בגלגול נשמות?כן
4.מאמין בגן עדן/גיהינום?אמרתי את זה כבר 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?שמיח 6.מה הכי מרגיע אותך?לקרוא ספר ולהיות עם המשפחה נ.ב תודו שהשקעתי

Shaolin Kid

New member
שלי

שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:ראשון לציון 2.משקל:65 ק"ג 3.עיסוקיך כיום:כלום,אני צריך להתגייס בקרוב 4.תחביבים:ספורט-כדורסל,כדורגל,אינטרנט,מוזיקה 5.איזה סוג מחשב יש לך?הכי טוב שיש 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?הרבה 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:יש הרבה 8.אישיות מוערצת:אדי מרפי,ג'קי צ'אן,כריס טאקר,ועוד כמה שחקנים מה NBA 9.האם את/ה מעשן/נת?לא מעשן 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? תלוי אם אני עובד או לא באותו יום כמובן -זה או זה: 1.קור או חום?תלוי 2.סרט או ספר?סרט(לפעמים ספר,אם זה משהו חשוב) 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?לימודים 7.אהבה או כבוד?אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? לא זאת ולא זאת,עדיף כבר את הילארי דאף 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?יותר חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב(גם טלויזיה כי שאני במחשב אני רואה גם טלויזיה 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?תלוי 15.אלכוהול או שתייה רגילה?שתייה רגילה 16.רוק או פופ?לפעמים זה,כעקרון אוהב כל מוזיקה אבל יש הגבלה,הכל חוץ ממזרחית 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?אנגלית,אבל גם עברית כי אני חיי פה ביינתים 19.איי.סי.קיו או צ'אט?איי סי קיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב 21.אהבה או שמחה?אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:"קרובים קרובים",שני גברים וחצי","כן,מותק" 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? אני בן,מה שמושך אותי אצל נשים זה:גוף,פנים,אופי 3.להקה ישראלית אהובה:מופע הארנבות של ד"ר רספר,בוטן מתוק בקרקס 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:MAROON5 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:שלמה ארצי,שלום חנוך 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:הילארי דאף(למרות שיהא גם שחקנית) 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?צביעות,שקר 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?ספונטניות,חברותיות 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?ספונטני 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?לא ממש שנוא,אבל אני קצת חסר טאקט 11.ספורט אהוב:כדורסל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):"אהבת נעורי"-שלום חנוך כמה שירים של שלמה ארצי,"כל מה שנשאר"-בוטן מתוק בקרקס,"אחלום לנצח"- מופע הארנבות של ד"ר קספר 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):Wylde Bunch - Our Lyfe,Beverly Hills Cop Soundtrack - Axel Foley Theme,Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love 14.שתייה אהובה:ספרייט,פאנטה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אהבה,אושר,עושר,בריאות,חופשיות 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?(לא עונה) 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?אמונה שלמה 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?כן 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?בהחלט -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?(לא עונה) 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?בהחלט 3.מאמין בגלגול נשמות?(לא עונה) 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?(לא עונה) 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?שמח 6.מה הכי מרגיע אותך?שלווה

עונה

1.עיר לידה: פתח תקווה 2.משקל: לא רלוונטי 3.עיסוקיך כיום: לעשות יותר מידי שיעורים....=( 4.תחביבים:מוסיקה, לנגן בגיטרה, חברים...ויש עוד. 5.איזה סוג מחשב יש לך? לא יודעת 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: חברים. 8.אישיות מוערצת:פול מקרטני, סנטנה. 9.האם את/ה מעשן/נת? לא!! 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?5 -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? שניהם 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? אההם...אף אחד אני אלך על ואן נילסטרוי 5.אושר או עושר? שניהם 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אף אחת! רק הילארי!!! 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי...שונאת בשר. 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אף אחד, אם זמר ישראלי רק רן דנקר! 13.מחשב או טלוויזיה? שניהם 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה 16.רוק או פופ? שילוב של שניהם - פאנק. 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? תלוי מתי.. לפעמים זה ולפעמים זה. 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב. -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: ליזי מקגוויר, השיר שלנו, פאנק'ד. 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? שיער ועיניים 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: נינט טייב ורן דנקר 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: הילארי דאף~~ 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שחצנות, צביעות. 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צניעות, כנות. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? יושר. 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? חולמנות. 11.ספורט אהוב: כדורגל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש הרבה 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש הרבה 14.שתייה אהובה: קולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, חברים, בריאות, השכלה, אהבה. 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? מתחילים לחיות מחדש. 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? הם בסדר 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אני חושבת שיש אלוהים, אבל הוא לא כמו שמתארים לנו אותו. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? כן אבל זה תלוי גם בעוד דברים 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? גבהים(יש לי פחד גבהים ממש חזק). 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן 3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא חושבת. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח בד"כ. 6.מה הכי מרגיע אותך? לשמוע מוסיקה או לישון.

אופסס...

בלהקה אהובה מחו"ל רשמתי אין חשבתי רשום ישראלית. אז זה גוד שארלוט וסימפל פלאן. ובסדרות אהובות שחכתי את מגרש ביתי והאו סי. =)

olsen cool

New member
אני

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:חיפה 2.משקל:חסוי 3.עיסוקיך כיום:שעמום קשה 4.תחביבים:שעמום קשה/מחשב/אינטרנט/מוזיקה/לפעמים לצייר 5.איזה סוג מחשב יש לך?XP 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:חסוי 8.אישיות מוערצת:יש הרבה 9.האם את/ה מעשן/נת?חלילה וחסה 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?5-4 -זה או זה: 1.קור או חום?חום 2.סרט או ספר?סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?לא יודעת 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?אממממ 7.אהבה או כבוד?אמממ 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?אמממ אף אחת 9.ים או בריכה?בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?אף אחד 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה?רגילה 16.רוק או פופ?פופ 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?מסנג'ר
20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה?לא יודעת 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:חברים 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?אמממ 3.להקה ישראלית אהובה:אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:אמממ יש כמה 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:רוני 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:הילארי/לינדזי 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?קנאה ורגשנות יתרה למרות שגם לי יש לפעמים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?עזרה לאחרים ביטחון עצמי 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?אמממ אני לא רוצה להיות גאוותנית 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?חוסר ביטחון עצמי-ביישנות 11.ספורט אהוב:כדורסל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):עד שתבין אותי,מול כל העולם 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):פה באמת יש יותר מידי 14.שתייה אהובה:תפוחים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 1.משפחה 2.חברים 3.אינטרנט 4.MP3 5.לא יודעת 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?חיים בעולם הבא 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?המעבר לעולם הבא 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?אמונה 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?במידה מסויימת כן אבל לא לגמרי תמיד חסר משהו 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?לא -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?מוות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?לפעמים כן 3.מאמין בגלגול נשמות?לא 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?כן 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?בד"כ שמח 6.מה הכי מרגיע אותך?לקום בבוקר ולדעת שאין היום לימודים

אני עונה

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: פתח תקווה 2.משקל: חחח לא רלוונטי 3.עיסוקיך כיום: מתמטיקה מתמטיקה ו.. מתמטיקה 4.תחביבים: טניס, גלישה חברות והאוסי!!! :) 5.איזה סוג מחשב יש לך? הכי טוב? חח לא יודעת 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? בערך 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אדם ברודי :):) 8.אישיות מוערצת: אדם ברודי וריצצ'ל בילסון 9.האם את/ה מעשן/נת? חס וחלילה 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? בערך 3 -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? לימודים.. כי לימודים מביאים עבודה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אה.. קשה.. אף אחץ 9.ים או בריכה? ים!!!! 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי.. לא סובלת בשר 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? אהה יום אני חושבת 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה 16.רוק או פופ? שילוב-פאנק 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? תלוי.. גם וגם 21.אהבה או שמחה? אהבה--כי היא מביאה שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב?.. כן כן טוב! -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: the o.c 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?שיער, עיניים 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: simple plan 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אה אין אבל עם בכל זאת.. נינט 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: ג'סי מקרטני ודניאל פאווטר 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אדישות ואגואיסטיות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טוב לב וכנות 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? חברתיות וחוש הומור 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? עצלנות 11.ספורט אהוב: טניס וגלישה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): וואו יש מלא 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): וואו יש מלא 14.שתייה אהובה: קולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, אושר, אהבה, כסף ולימודים 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? עוד חיים חדשים 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? לפעמים הם חרא.. אבל יש גם דברים טובים 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אה הכל טוב בינינו 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? תלוי.. יש מקרים שכן 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? עכבישים 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן 3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? אה.. כן? 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה ושינה

חחחחח כן

רק פעם אחת רבתי איתו אבל מאז אנחנו בסדר..חחח סתםם אגב אני שמחה שאת שמחה שוגר 2 :p:p

Fairy Rule

New member
אני

נגנב מפורום סקרים ושאלונים -שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:לא יודעת 2.משקל:חסוי 3.עיסוקיך כיום:משתעממת 4.תחביבים: מחשב, טלווזיה, טניס 5.איזה סוג מחשב יש לך? אין לי מושג 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3-2 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:כולם 8.אישיות מוערצת:רוני והילארי 9.האם את/ה מעשן/נת?לאאאא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?3 שעות בערך -זה או זה: 1.קור או חום?קור 2.סרט או ספר?סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?אני לא יודעת מי זה ברוס-לי... אבל תמיד סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל 5.אושר או עושר? שניהם 6.עבודה או לימודים? לימודים כי בלי לימודים אין עבודה 7.אהבה או כבוד? שניהם 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?כריסטינה 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה 13.מחשב או טלוויזיה?שניהם 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה?שתיה רגילה 16.רוק או פופ?פופ 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?איי.סי.קיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה?אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?בינונית -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:השמיניה וליזי מקגוויר 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?
3.להקה ישראלית אהובה:היהודים 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:אבריל לאבין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:רוני דואני 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:הילארי דאף 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?שחצנות ואנוכיות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?ההפך 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?לא יודעת 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?לא יודעת 11.ספורט אהוב:טניס 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):אהבה קטנה של שירי מימון 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):השירים של הילארי 14.שתייה אהובה:תפוזים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?לא יודעת 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?כן 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?לא יודעת 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?שהוא מנהיג אותנו 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?אולי לעושר אבל לא לאושר 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?סרטן, כאילו המחלה 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?קצת 3.מאמין בגלגול נשמות?כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?לא אני מאמינה בגן עדן אבל לא בגיהנום 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?שמח 6.מה הכי מרגיע אותך?הכל

קושתוש

New member
נצל"ש בקשה חשובה!../images/Emo26.gif

היא סחפה מדינה שלמה איתה היא ריגשה את כל אירופה באירוויזיון, ועכשיו היא מועמדת לזמרת השנה בקטגוריית "מוזיקה" בטקס אנשי השנה 2005 עזרו לנו ולשירי להגיע למקום ה-1 כולם מצביעים לשירי מימון! http://www.nrg.co.il/hashana אם תעבירו תהודעה הזו זה יהיה מצויין..והכי חשוב שבאמת תצביעו! תודה רבה!

עונה...

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:רחובות 2.משקל:לא רלוונטי 3.עיסוקיך כיום: בייביסיטר 4.תחביבים:מחשב, טלויזיה...חברות... 5.איזה סוג מחשב יש לך? לא יודעת 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? בין שלוש לחמש 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:???---??? 8.אישיות מוערצת:הילארי דאף, בנג'מין מקנז'י (או.סי) 9.האם את/ה מעשן/נת? איכס! לא! וגם לא בעתיד 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? חמש... -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? לא יודעת...ולא אכפת לי... 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? לא שניהם 5.אושר או עושר? אושר (וגם עושר) 6.עבודה או לימודים? לימודים 7.אהבה או כבוד? שניהם 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? לא זאת ולא זאת אבל אם כבר אז בריטני 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? לא זה ולא זה 13.מחשב או טלוויזיה? שניהם 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה! 16.רוק או פופ? שניהם 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? icq 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?שילוב של שניהם (טובי לב ומשכילים) 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב... -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: ליזי מקגווייר, THE O.C , השיר שלנו 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? העיניים 3.להקה ישראלית אהובה: אף אחת 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אף אחת 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אף אחת 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: הילארי דאף 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צבועים,שקרנים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טוב לב, אכפתיות 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? חכמה 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? לפעמים עצלנית 11.ספורט אהוב: שחייה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): שום שיר 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): come clean של הילארי 14.שתייה אהובה: מיץ תפוחים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, בריאות, השכלה, חברים, (לא עולה בדעתי עוד משהו) 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? לא יודעת 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? ושוב לא יודעת 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? יש אלוהים 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא אבל היא מוסיפה -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? דם והדרך שבא רואים אותה (ניתוח ודברים כאלה) 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש 3.מאמין בגלגול נשמות? בערך 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? כן 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך? מוסיקה

../images/Emo180.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif

1.עיר לידה:ת"א 2.משקל:50 3.עיסוקיך כיום:תלמידה 4.תחביבים:לשחק במחשב,אינטרנט,שופינג,יציאות וכו' 5.איזה סוג מחשב יש לך?אממ..סמסונג לא יודעת.. 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3 ואולי כמה ארוחות ביניים לפעמים
7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:חברה שלי יעל
8.אישיות מוערצת:אמ...הילארי דאף חח 9.האם את/ה מעשן/נת?לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?הרבה -זה או זה: 1.קור או חום?קור 2.סרט או ספר?גם וגם 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?ברוס לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר?גם וגם 6.עבודה או לימודים?עבודה 7.אהבה או כבוד?גם וגם 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני ספירס 9.ים או בריכה?בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה?טלויזיה 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה?שתיה רגילה 16.רוק או פופ?פופ 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?איי סי קיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה?אהבה זה שמחה אז מה השאלה פה
חחח 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:אחיות או לא להיות 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?עיניים,גובה,וחיוך 3.להקה ישראלית אהובה:אממ לא זוכרת חח 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:דסטניז צ'יילד נגיד... 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:רוני או שרית חדד לא יודעת.. 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:הילארי,בריטני,לינדזי ועוד כמה... 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?חוסר סבלנות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?חוש הומור 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?חוש הומור וקליטת אנשים 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?חוסר סבלנות 11.ספורט אהוב:שחיה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):מותקII של רוני והשקט שנשאר של שירי מימון 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):my happy ending,since you been gone,incomlite 14.שתייה אהובה:ספרייט 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?המשפחה,החברים,הבית,א"י,ועוד משהו שהוא ידיד שלי 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?עולם הבא 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?לא טובים אבל בנקודת מבט אחרת אז הם טובים 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?אהבה,פחד וכבוד 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?חושך חחח סתם אמ...צ-ו-נ-א-מ-י יאללה כמה שאני חולמת על זה בלילות
2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כן 3.מאמין בגלגול נשמות?כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?כן 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?שמח 6.מה הכי מרגיע אותך?המשפחה

למעלה