שאלון

שאלון ../images/Emo66.gif

לנוחיות השימוש השתמשו במדגישומטיק:http://213.8.106.62/on/mo/ תהנו
אגב-שאלון קצת...מוזר
תסתדרו נכון? מה הסוג פלאפון שיש לך? במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אוהב טונה? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הלכת היום לעבודה/ביתספר? משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? 1. מה עשית אתמול? 2. מה אתה עושה היום? 3. מה תעשה מחר? 4. יש לך חיים? 5. אוהב לצייר? 6. אוהב לצלם? 7. אוהב להצטלם? 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? 10. התקלחת כבר היום? אוהבים עוגיות גרנולה? אוהבים צימוקים? חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? 3. אוהבים קרואסון? 4. אוהבים טיול שנתי? 5. כבר היה לכם השנה? 6. מה החלום הכי גדול שלכם? 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? 8. החלקתם פעם על בננה? 9. למה? 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? 1.אוהבים שיעור ספרות? 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?

עונה ../images/Emo3.gif (אומללה? מה פתאום!)

מה הסוג פלאפון שיש לך?יש לי שש פלאפונים
אחד סליידר לבן מגניב כזה
במה אימא שלך עובדת? בבית חולים בתור משהו מסובך >< איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? שחור כזה צמוד. כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?לא הרבה...סביבות ה... 60?
אם לא פחות>< מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?יש הרבה וזה לא לפה. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? היום בבוקר. איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? יהונתן.וירדן משום מה גם. איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה?ממ נראה לי. איזה שוקולד אתה הכי אוהב? רק רק נוטלה.כל השאר איכס!! הלכת היום לעבודה/ביתספר? אכן. משהו מיוחד שקרה שם?בדרך חזרה התחיל איתי פדופיל.איו.ואז כשהלכתי הוא אמר לי 'ביי חן נשמה,כל טוב!" XDD מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?
אין לי מושג... במה בא לך לשחק עכשיו? סופר מריו
ומונפול
אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? תלוי
לרוב לבד. איזה שפות אתה יודע? אני מהאלה שיודעים מילה וחצי בכל מיני,אז אני יודעת מילה וחצי באיטלקית,צרפתית,וספרדית(כולנו) וכל השיט הרגיל. בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? צרפתית
עם מי אתה הכי אוהב לדבר?עם כולם:) מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?לפני חצי שעה חזרתי מהסנטר עם מורן ומעיין XD מה בא לך לאכול עכשיו?כלום! אכלתי כל כך הרבה בסבארו
1. מה עשית אתמול? בצפר.(איו וראיתי $#@#@# באתר פורנו! בבצפר!!!!
) 2. מה אתה עושה היום?אשן.מה נשאר לעשות?
3. מה תעשה מחר?אשן,כי זו אני. 4. יש לך חיים? נאאא 5. אוהב לצייר?
מישהו פעם ראה ציור שלי? זה זוועה! 6. אוהב לצלם? מאוד! 7. אוהב להצטלם? לא!!!!! 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? חחח לא מה אני מורן? אצלי זה 8. מרתק! D: 9. נכון זה מעצבן? חה לא! נדפקת! 10. התקלחת כבר היום? אכן
אוהבים עוגיות גרנולה? נופ אוהבים צימוקים? לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? (זה לא היום יא כונפה) ולא
איך? ראיתי טלויזיה\הייתי במחשב.זה נקרא לחגוג? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? ממש לא. למה?כי זה עוד סיבה למה להשתחרר מוקדם D: שותים קפה? תה. מתי? כל הזמן
איזה סוג?ארל גרי
מה דעתך על טבעונות? מחזקת את אלה שמצליחים להחזיק
1. ממצב? מקורה? הכל טוב? אצלי מעולה....אצלך אני רואה שלא משהו הא?... 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כמעט.>< 3. אוהבים קרואסון? אכן. 4. אוהבים טיול שנתי? מאוד! 5. כבר היה לכם השנה? עוד חודש יהיה D: 6. מה החלום הכי גדול שלכם?לא לפה
7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא
8. החלקתם פעם על בננה? לא>< 9. למה?כי לא הספקתי? >< 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?נראה לי שכן.. 1.אוהבים שיעור ספרות? לא במיוחד. 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?שירים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) היא רעה
אממ אני מכירה אותה עוד מלפני התיכון,היא סבבה כזו. 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? לא, כי אני שלוש יחידות XD 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות! 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?גם וגם
7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? ניקיתי אותו! 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? לפני....בסוף השביתה. 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? (מה זה לעזאזעל?) 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה?מאוד
11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה?דואגים לא לזרוק,להסביר לאנשים על מחזור,ועוד. אוהבים טופו? לא נראה לי.. על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? אכן. במה היה המבחן האחרון שלכם? לא זוכרת.בקיאות? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? לישון! אה לא לראות סימפסון! אבל זה יותר חשוב
מה הצבע השולט שלכם בחדר? כתום>< אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? מתמטיקה. שונאים את המורה ללשון שלכם? מעריכה אותה. בגדול מסתדרים עם ההורים?בגדול מאוד מאוד כן. אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?שיהיה לי אפשרות להכל ושאני אבחר מה אני רוצה,וזה כולל פיזית,חברתית,פסיכולוגית וכו'. מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? שקית ורודה :S הודגש באמצעות מדגישומטיק
ממש מטריד השאלון הזה

Guybrush Marley

New member
וואו, ארוך../images/Emo122.gif../images/Emo118.gif

מה הסוג פלאפון שיש לך? נוקיה 6070. בלטה מסריחה. במה אימא שלך עובדת? אוּמַנוּת איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? מכנסי קורדרוי שחורים. כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 94 ^^ מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? לעשות את יונית לוי. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? עכשיו. איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? אני מתלבט בין ניתאי לקין. איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
, דה... למרות שגם
נחמד. אוהב טונה? כע איזה שוקולד אתה הכי אוהב? מריר עם מנטה. הלכת היום לעבודה/ביתספר? יאפ משהו מיוחד שקרה שם? כלום...שגרתי לחלוטין. מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? "אתה חושב שאתה חכם"
במה בא לך לשחק עכשיו? כלום. בא לי לנוח. אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? עם אנשים, אבל לא המון. איזה שפות אתה יודע? עברית, אנגלית וטיפה ערבית. בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית, ולא רק בחטיבה. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? ממ... התלבטות קשה... אבל כנראה שנועה. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? בבצפר. מה בא לך לאכול עכשיו? פאי תפוחים של מקדונלדס
1. מה עשית אתמול? למדתי
2. מה אתה עושה היום? אימון כושר קרבי, ואולי ת"א בערב...אינשאללה 3. מה תעשה מחר? אישן...ואעבוד, אני מניח. 4. יש לך חיים? קצת. 5. אוהב לצייר? בשעורים. 6. אוהב לצלם? לפעמים. 7. אוהב להצטלם? לא אכפת לי. 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא. אצלי זה 8. טוב. 9. נכון זה מעצבן? כע 10. התקלחת כבר היום? לא, אחרי האימון -_- אוהבים עוגיות גרנולה? כן! אוהבים צימוקים? כן חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? בערך איך? פירות יבשים...ובעקבות זה ישיבה ארוכה בשירותים חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא! למה? כי זה קול שותים קפה? יאפ מתי? בוקר ולפעמים צהריים. איזה סוג? שחור. מה דעתך על טבעונות? יותר מטומטם מצמחונות. 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? הכל סבבה. 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כן. 3. אוהבים קרואסון? כן. 4. אוהבים טיול שנתי? כן 5. כבר היה לכם השנה? לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם? נראה לי שכבר עניתי על זה. 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא. 8. החלקתם פעם על בננה? לא. 9. למה? ככה -_- 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אם לא קורה לו משהו אח"כ אז לא
1.אוהבים שיעור ספרות? הייתי אוהב, אם לא היתה לי מורה מטומטמת. 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? איך אפשר להשוות בינהם?
3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) האדם הכי טיפש בעולם -_- 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מתימטיקה? מה זה מתימטיקה? 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות. 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? גם וגם. 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? דה 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? לפנים ולפני שנים 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? סל"ת? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? ממחזר בקבוקים
אוהבים טופו? מעדיף בשר על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא -_- במה היה המבחן האחרון שלכם? ספרות עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? יש מצב מה הצבע השולט שלכם בחדר? תכלת אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? מתימטיקה שונאים את המורה ללשון שלכם? דווקא לא בגדול מסתדרים עם ההורים? נראה לי שכן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? יונית לוי משלי
מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? קרוב פיזית או נפשית?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo188.gif

מה הסוג פלאפון שיש לך? נוקיה 6280 במה אימא שלך עובדת? מורה איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? סתם ג'ינס כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 91! קיבלתי היום חח מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? יש כמה מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? בטח מתישהו היום איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? אמממ איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
! סתם לא יודעת אוהב טונה? כן איזה שוקולד אתה הכי אוהב? לבן הלכת היום לעבודה/ביתספר? אכן משהו מיוחד שקרה שם? סתם ראינו סרטים בהיסטוריה וחברה הביאה תרמוס ושתינו תה מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? טאקי אתמול בביולוגיה חח במה בא לך לשחק עכשיו? סימס
אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? תלוי מה איזה שפות אתה יודע? עברית, אנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? צרפתית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם החברות הכי טובות מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? אתמול מה בא לך לאכול עכשיו? כלום 1. מה עשית אתמול? בצפר ואז הייתי בקניון 2. מה אתה עושה היום? לומדת לתנ"ך, פוגשת חברות בערב 3. מה תעשה מחר? אלמד לתנ"ך]; 4. יש לך חיים? כרגע לא 5. אוהב לצייר? לא 6. אוהב לצלם? לא 7. אוהב להצטלם? לא 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אין אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? ... 10. התקלחת כבר היום? לא אוהבים עוגיות גרנולה? לא במיוחד אוהבים צימוקים? ממש ממש לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא איך? ... חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? קצת למה? כי גם ככה אף אחד לא מייחס לזה חשיבות שותים קפה? כן מתי? פעם כל הזמן, עכשיו פחות איזה סוג? נס מה דעתך על טבעונות? מי שזה מתאים לו שיהיה בכיף 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? אחלה 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אני מקווה שלא 3. אוהבים קרואסון? כן למה לא 4. אוהבים טיול שנתי? לא 5. כבר היה לכם השנה? לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם? כבר היה תשאלה הזאת.. 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? חח לא 8. החלקתם פעם על בננה? לא 9. למה? כי זה לא נראה לי כיף במיוחד 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אהאD: 1.אוהבים שיעור ספרות? לא 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? רומנים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) היא דווקא בסדר 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? לא 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? סטלה 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? כן 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? כיתה ח' חח 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? אני לא יודעת מה זה 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? ברור 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? משתדלת תמיד למחזר נייר ובקבוקים אוהבים טופו? לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? היסטוריה עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן.. מה הצבע השולט שלכם בחדר? ירוק אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? מת' שונאים את המורה ללשון שלכם? בעיקרון אין לי כבר לשון אבל דווקא אהבתי את המורה של שנה שעברה בגדול מסתדרים עם ההורים? בדר"כ כלל אם אני מסתדרת עם אחד מהם אז עם השני לא, כרגע אני מסתדרת עם אמא ועם אבא לא חח אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? זה כבר הפעם השלישית שזה נשאל רק כל פעם בצורה אחרת חח מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? גרביים

מדגישו

מה הסוג פלאפון שיש לך? אפור אומר לך משהו? במה אימא שלך עובדת? שלא תדעו איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? טרנינג בצבע אדום עם פסים בצדדים בגזרה של בנים כזה כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 100! מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? זה סוד מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? היום בבוקר, פויה איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? רוחמה, אזדרכת איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אני לא אוהבת אייקונים, חבל שאנשים לא יודעים להתבטא בעזרת המילים שלהם וככה להביע ציניות/עצב בלי אייקונים הדגשים ויאדה יאדה. אבל אני משתמשת בעיקר בחבול. אוהב טונה? צמחונית בדרך איזה שוקולד אתה הכי אוהב? טעמי הלכת היום לעבודה/ביתספר? כמו כל יום שבת משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? טליסמן (סמיילי חבול
) במה בא לך לשחק עכשיו? אייסי טאוור רולז אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? לבד איזה שפות אתה יודע? עברית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? הו קיטש מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? את הפלטה שלי 1. מה עשית אתמול? די מה זה השאלון הזה 2. מה אתה עושה היום? עיין ערך "מה עשית אתמול?" 3. מה תעשה מחר? עבודה בתנ"ך 4. יש לך חיים? איזה קטע 5. אוהב לצייר? כן 6. אוהב לצלם? לעיתים 7. אוהב להצטלם? לעיתים 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אין, פתחתי פה לשטן אצלי זה 8. 8 9. נכון זה מעצבן? נכון 10. התקלחת כבר היום? לא אוהבים עוגיות גרנולה? כן אוהבים צימוקים? כן חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? בערך איך? בכיתה חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא למה? כי זה לא מופיע בתנ"ך שותים קפה? פויה מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? אני בעד 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? פויה 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אוי 3. אוהבים קרואסון? לא 4. אוהבים טיול שנתי? כן 5. כבר היה לכם השנה? לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם? היה לי חלום שאני שוברת עמוד שדרה של בצל ירוק 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא 8. החלקתם פעם על בננה? לא 9. למה? לא 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? הומור מובחר של ממש 1.אוהבים שיעור ספרות? כן 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? לקרוא בשעות הפנאי ספרים, בשיעורי ספרות סיפורים קצרים/שירים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) מייבש, אבל בסדר 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? כן 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? אף פעם לא היה לי מבחן בספרות
6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? אתגריים וקשים 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? אולי 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? אולי 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? אולי 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אני צמחונית ואני מזכירה להורים שלי שלא צריך 58 שקיות בסופר ומספיקות 3-4. למרות שאני לא מאמינה שה ישנה משהו. אוהבים טופו? פויה על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? פויה, בחיים לא שמתי לק במה היה המבחן האחרון שלכם? ערבית עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן, אם עבודה בתנ"ך זה חשוב מה הצבע השולט שלכם בחדר? אווו שחור! אוו אדום! דם דם דם. סתם, ירוק-כחול כזה. אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? קשה לי להחליט מה הרע במיעוטו שונאים את המורה ללשון שלכם? לא לומדת לשון בגדול מסתדרים עם ההורים? כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? כבר שאלתם פעמיים (מה המשאלה, מה החלום, פויה עליכם) מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? החך שלי הודגש באמצעות מדגישומטיק

MogaY

New member
עונה:

מה הסוג פלאפון שיש לך? מוטורולה L7. במה אימא שלך עובדת? בערייה. איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? מכנסי טרנינג בצבע כחול כהה. כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 95. מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? להגשים את כל המשאלות שלי
. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? אתמול בלילה, בבית קולנוע. איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? אממ... לא יודעת, יש המון. איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
. אוהב טונה? לא ממש. איזה שוקולד אתה הכי אוהב? טעמי! הלכת היום לעבודה/ביתספר? יום שבת יום מנוחה [ז"א- לא...]. משהו מיוחד שקרה שם?
מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? עם השרשרת שלי. גם קרעתי אותה בטעות
. במה בא לך לשחק עכשיו? עם השרשרת שלי, שנקרעה
. אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? תלוי איזה משחק משחקים. איזה שפות אתה יודע? עברית, אנגלית... בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם שני החברים הכי טובים שלי. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? אתמול... מה בא לך לאכול עכשיו? אוכל סיני. 1. מה עשית אתמול? ראיתי סרט עם חברים. 2. מה אתה עושה היום? מכינה שיעורים בתנ"ך... 3. מה תעשה מחר? אסבול בשלוש שעות תנ"ך. 4. יש לך חיים? לא, אני חסרת חיים. 5. אוהב לצייר? כן... 6. אוהב לצלם? כן... 7. אוהב להצטלם? לא ממש. 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אממ... לא... אצלי זה 8. מסכנה! 9. נכון זה מעצבן? אני מניחה שכן. 10. התקלחת כבר היום? לא... אוהבים עוגיות גרנולה? לא כל כך... אוהבים צימוקים? לא כל כך... חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? כן... איך? עם חברה- טחנו פירות יבשים. חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? כן. למה? כי אין חופש. שותים קפה? מכורה לקפה. מתי? בוקר, צהריים, ערב, לילה, לפנות בוקר... איזה סוג? כל סוג. מה דעתך על טבעונות? שיהיה להם בכיף. 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? הכל אחלה. 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כן..
. 3. אוהבים קרואסון? כן. 4. אוהבים טיול שנתי? ב-א-רור. 5. כבר היה לכם השנה? לא, במרץ יהיה. 6. מה החלום הכי גדול שלכם? להגשים את כל החלומות שלי
. 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא... 8. החלקתם פעם על בננה? לא... 9. למה? כובע. 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? כן
. 1.אוהבים שיעור ספרות? יש שיעורים בלתי נסבלים ויש שיעורים מהנים. 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? שירים. 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) יש לה קטעים מעצבנים אבל היא אוהבת אותי אז בעיקרון אין לי בעיה איתה. 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מן הסתם! 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? מבחן בספרות. 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? אוהבת את שניהם. 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא זוכרת. 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? אף פעם. 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? לא, אבל אני יכולה לארגן סלט מעולה. 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אפשר לומר. 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? משתדלת למחזר. אוהבים טופו? לא! על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? אכן
. במה היה המבחן האחרון שלכם? פסיכולוגיה. עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן, במקום שיעורים בתנ"ך... מה הצבע השולט שלכם בחדר?כרגע לבן... אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטוריה. שונאים את המורה ללשון שלכם? אני נפטרתי מלשון כבר בכיתה י' תודה לאל. בגדול מסתדרים עם ההורים? לא כל כך. אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?לא יודעת, אני צריכה לחשוב על זה. מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? טישו.

STU XD

New member
עונה

מה הסוג פלאפון שיש לך?סוני אריקסון ישן במה אימא שלך עובדת?מורה ביסודי איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?אין לי כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?75 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?להיות קולית לעד מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?מתישהו היום איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?מיכאלנג'לו איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה?כן איזה שוקולד אתה הכי אוהב?לבן הלכת היום לעבודה/ביתספר?יום שבת אחי משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?בעצמי במה בא לך לשחק עכשיו?במישהו אחר אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?המון אנשים איזה שפות אתה יודע?רק סווהילית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?פטור יא עילגים עם מי אתה הכי אוהב לדבר?עם עצמי מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?עכשיו אני בפגישה עם החבר הדמיוני שלי מה בא לך לאכול עכשיו?ברווז 1. מה עשית אתמול?סמים 2. מה אתה עושה היום?סמים 3. מה תעשה מחר?סמים 4. יש לך חיים?הסמים הם החיים שלי 5. אוהב לצייר?רק דובי פנדה 6. אוהב לצלם?רק את הסמים שאני עושה 7. אוהב להצטלם?כשאני עושה סמים 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?אףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מקש אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? כן. 10. התקלחת כבר היום?לא אוהבים עוגיות גרנולה?לא אוהבים צימוקים?לא חגגתם את ט"ו בשבט השלה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא איך?לא חושבים שט"ו בשבט זה מיותר?כן למה? שותים קפה? כן מתי? כל הזמן איזה סוג?לא משנה מה דעתך על טבעונות?אימא של הטבעונות זונה 1. ממצב? מקורה? הכל טוב?התייאשתי אין לי כוח 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? 3. אוהבים קרואסון? 4. אוהבים טיול שנתי? 5. כבר היה לכם השנה? 6. מה החלום הכי גדול שלכם? 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? 8. החלקתם פעם על בננה? 9. למה? 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? 1.אוהבים שיעור ספרות? 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?

Kettercat

New member
טוב, אז גם אני...

מה הסוג פלאפון שיש לך? סוני אריקסון במה אימא שלך עובדת? בעסק המשפחתי איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? ג'ינס שאני לא מתה עליו כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? הפסקתי ללמוד אנגלית כבר לפני 5 שנים
מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? להיות מאושרת מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? האמ... אתמול? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? "גרייס" (מעניין למה) איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה? איכס איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הכל! הלכת היום לעבודה/ביתספר? לעבודה.... משהו מיוחד שקרה שם? בינתיים לא מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? Chuzzle במה בא לך לשחק עכשיו? בלישון
אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? גם וגם איזה שפות אתה יודע? עברית ואנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? דבר ראשון, לא הייתה לי חטיבה... ולמדתי את הסטוריית האיסלאם במקום ערבית וצרפתית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם עצמי
מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? ביום שישי מה בא לך לאכול עכשיו? בדיוק מנסה לחשוב מה לקנות לי לצהריים... 1. מה עשית אתמול? עבדתי
2. מה אתה עושה היום? כנ"ל! 3. מה תעשה מחר? כנ"ל
4. יש לך חיים? כרגע לא ממש חחח 5. אוהב לצייר? לא במיוחד 6. אוהב לצלם? כן 7. אוהב להצטלם? לא ממש 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? טאץ' ווד, לא אצלי זה 8. מסכנוני 9. נכון זה מעצבן? די, כן 10. התקלחת כבר היום? עדיין לא אוהבים עוגיות גרנולה? תלוי במצב רוח אוהבים צימוקים? כנ"ל חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? אכלתי פירות יבשים, זה נחשב? איך? עניתי על זה חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? הוא לא מפריע לי במיוחד למה? כי מה איכפת לי?
שותים קפה? לפעמים מתי? כשאני ממש עייפה איזה סוג? נס מה דעתך על טבעונות? יותר מדי לדעתי. ואני עוד צמחונית אדוקה 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? יכול להיות יותר טוב אבל בסיידר
2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? איייכס, לא. אבל יצא לי לדרוך על ג'וק כשהייתי יחפה
טראומה לכל החיים 3. אוהבים קרואסון? לפעמים 4. אוהבים טיול שנתי? לא 5. כבר היה לכם השנה? כמה שהייתי רוצה, אני כבר לא בתיכון
6. מה החלום הכי גדול שלכם? לטוס לטיול סביב בריטניה 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא 8. החלקתם פעם על בננה? לא 9. למה? עוד לא יצא
10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? לא במיוחד 1.אוהבים שיעור ספרות? אהבתי 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? סיפורים קצרים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) היא הייתה גם המחנכת שלי, והיא הייתה מקסימה 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? הו הווווווווו! כל דבר יותר ממתמטיקה 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? היסטוריה, אני חושבת 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? סטלה 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? כן 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? מעולם לא 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? לא... 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אדישה למדי, לצערי 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? כלום אוהבים טופו? איכס על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? האמממ... פסיכומטרי?
עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן, אמורה לעבוד, אופס... מה הצבע השולט שלכם בחדר? יותר מדי בלאגן מכדי לשים לב לצבע ספציפי אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטוריה!!!! שונאים את המורה ללשון שלכם? לא בגדול מסתדרים עם ההורים? כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מלא כסף
מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הפלאפון שלי

Incubus Creep

New member
גם אני עונה../images/Emo9.gif

מה הסוג פלאפון שיש לך? מוטורולה e-1000 במה אימא שלך עובדת? מעצבת אתרים לאינטרנט איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? מכנסי ג'ינס שחורים כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?|סדגש |91 D: מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? נממ להיות מאושרת:) מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? מתישהו היום.. אני חולהS: איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? יש הרבה שמות.. איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אין לי מושג אוהב טונה? כן איזה שוקולד אתה הכי אוהב?קינדר, אני מכורה לזה! הלכת היום לעבודה/ביתספר? כן משהו מיוחד שקרה שם? היה לי ביטול של לשון מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? משחק כדור בשיעור ספורט במה בא לך לשחק עכשיו? שומדבר אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? הממ לא יודעת איזה שפות אתה יודע? עברית, אנגלית, קצת צרפתית וקצת ספרדית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? למדתי גם ערבית וגם צרפתית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם החברים שלי מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? אתמול מה בא לך לאכול עכשיו? סושיD: 1. מה עשית אתמול? למדתי למבחןS: 2. מה אתה עושה היום? לומדת למבחןS: ויש לי חזרה עם הלהקה שלי, וגם אספת הורים 3. מה תעשה מחר? אלמד למב.. טוב, לא צריך להגזים 4. יש לך חיים?הממ בגלל שכרגע אני עונה על השאלון הזה אני בספק 5. אוהב לצייר? כן 6. אוהב לצלם? כן 7. אוהב להצטלם? לפעמים 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא אצלי זה 8. וואו 9. נכון זה מעצבן? תגידי לי את 10. התקלחת כבר היום? לא אוהבים עוגיות גרנולה? לא אוהבים צימוקים? כן חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא ממש איך? :| חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא למה? כי אין לי מה לענות שותים קפה? לא מתי? אתמול איזה סוג? שוקצלוף חדווני מה דעתך על טבעונות? יותר בשר בשביליD: 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? חיים 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון?כן 3. אוהבים קרואסון? יאמי 4. אוהבים טיול שנתי? תלוי לאן 5. כבר היה לכם השנה? לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם? כבר לא שאלו את זה? 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא 8. החלקתם פעם על בננה? לא 9. למה? הבננה ברחה לי לפני שהספקתי 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? לא במיוחד 1.אוהבים שיעור ספרות?לאא 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? לא, לא, ו... לא 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) זונה 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? לא 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? לא ולא 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? טיול קל 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא נראה לי 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? אף פעם 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? כשאני אדע מה זה סל"ת אני אחזור אליך 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? יושבת בבית ועונה על השאלון הזה, השאלון הזה מזיק לאיכות הסביבה! אוהבים טופו? לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? פיסיקה עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן מה הצבע השולט שלכם בחדר? החדר שלי די נייטרלי אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? תלוי מה לומדים בכל מקצוע שונאים את המורה ללשון שלכם? לא, היא מורה טובה בגדול מסתדרים עם ההורים? בגדול כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? שיהיה אפשר לנשום מתחת למים ובכלל להקים תרבות שם.. סתם, אין לי מושג, אבל זה עדיין יכל להיות מגניב מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מנורת השולחן שלי קצת וורודה שאלון חביב

למעלה