שאלון!

שאלון! ../images/Emo60.gif

טוב אז ככה.. בפורום דוסון קריק, לפני שעשינו את פרוייקט "גמד וענק" בפעם הראשונה, כל אחד ענה על שאלון.. כדי שהענק שלו ידע עליו קצת יותר פרטים.. ויוכל לשמח אותו יותר
אז האמ.. חיפשתי שאלון.. וזה מה שמצאתי! זה הדבר הכי ארוך שראיתי בחיים שלי.... נראה אתכם עונים עליו! אז עם קשר למשחק.. וגם בלי
שמות... 1. איך קוראים לכם? 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3. השם הכי יפה לילד: 4. השם הכי יפה לילדה: 5. הכינויים שיש לשם שלכם: 6. הכינוי הכי אהוב: 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? תעודת זהות.... 13. שם מלא: 14. תאריך לידה: 15. כתובת: 16. איפה עוד גרת? 17. בית ספר: 18. מזל: 19. מידת נעליים: 20. גובה: 21. מוצא: 22. חיות מחמד: 23. אורך שיער: 24. כיתה: 25. מצליח בבית ספר? 26. תחביבים: 27. איזה שפות אתה מדבר? 28. בת/בן כמה את/ה? 29. החלום שלך? 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: 31. מסנג'ר: 32. אייסיקיו: 33. מה אוהב/ת לאכול: 34. מה אוהב/ת לשתות: 35. צבע עיניים: 36. צבע שיער: 37. איפה נולדת? 38. רגיש לדגדוגים? 39. הדבר הכי מגעיל: 40. פתגם שעושה לכם את זה: 41. אוהבים את החיים או לא: 42. כמה אחים: 43. מסר לחיים: 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: 45. חבר/חברה/(גם וגם): 46. איך ככה, בחיים? 47. יש לך גשר? 48. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? 49. מה הדבר הכי חשוב לך? 50. יש חבר\\חברה\\קראש? 51. ממה אתה הכי פוחד? 52. צבעת פעם את השיער? 53. באיזה צבע? 54. סטרייט/גיי/ביי: 55. רווק? 56. גיל שהיית רוצה להיות: 57. כיתה: 58. למה את/ה כאן? 59. מה העבודה שלך? 60.יש פירסינג? 61. קעקועים? 62. אובססיות? 63. התמכרויות? 64. איזה שפות אתה דובר? 65. האם אתה חי את הרגע? 66. יש לך סודות? 67. אתה שונא את עצמך? 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? 69. יש לך הרגלים רעים? 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? 71. אתה יודע לשיר? 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? 74. יש לך יומן/ג'ורנל : 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? 76. מה החוזק הכי גדול שלך? 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? פעם.... 80. התאהבת פעם? 81. פעם חשבת להתאבד? 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 83. שיקרת פעם? 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? 85. התאהבת בידיד? 86. עשית פעם סיאנס? 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 88. היית פעם בחו"ל? 89. הרביצו לך? 90. הרבצת למישו? 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: 92. יצאת מהמדינה? 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? 94. שחית בעירום? 95. ברחת מהבית? 96. התחילו איתך? 97. צפרו לך? 98. נשארת ער כל הלילה? 99. לא אכלת יום שלם? 100. דיברת בטלפון כל הלילה? 101. הרגת מישהו? 102. בגדו בך? 103. הרגת חיה בטעות? 104. הרגת חיה בכוונה? 105. גנבת משהו? 106. פגעת בעצמך? 107. רצית למות? 108. עישנת סיגריות? 109. עישנת נרגילה? 110. שתית אלכוהול? 111. השתכרת? 112. התנשקת? 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? 115. עשית קעקוע? 116. הסתפרת? 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? 118. צללת עם דולפינים? 119. קפצת כתה? 120. היית ערום בציבור? 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? 122. לתקופה ממושכת? 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? 125. התאפרת? 126. רצית להיות משהו שאתה לא? 127. רצית להיות בן המין השני? 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? 129. עברת יישור שיניים? 130. היו לך משקפי ראייה? 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? 132. התביישת בהורים שלך? 133. שיקרת למישהו? 134. היית מאוהב? 135. התעלפת? 136. נשברה לך שן? 137. עשית למישהו היקי? 138. עשו לך? 139. נעצרת? 140. קיבלת נכשל בתעודה? 141. שברת עצם בגוף? 142. רכבת על אופניים? 143. רכבת על סוס? 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? 145. שיחקת כדורסל? 146. שיחקת כדורגל? 147. הלכת מכות? 148. שיחקת טאקי? 149. שיחקת מונופול? 150. שיחקת שש-בש? 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? 152. הברזת מבצפר? 153. התחרטת על משהו שעשית? 154. היית אובססיבי כלפי משהו? 155. היית מאושר? 156. התנצלת על משהו שעשית? 157. היית מכור למשהו? 158. היית כל הלילה על המחשב? 159. התקלחת עם מישהו? 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה? 161. זכרת חלום? 162. נרדמת בשיעור? 163. העברת פתקים בשיעור? 164. תפסו אותך? 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר?

pink hit

New member
משוגעתתת.... (בצחוק)

עד שאני אמלא את השאלון אני אהיה בת מאה וסקעת יצא לגמלאות....

טוב אז הנה שאלון אחר ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif

עצלנים שכמותכם!!
פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה 3. מקום מגורים ראשי 4. מקום מגורים משני 5. כתובת דוא"ל 6. ניקים אחרים באתרים אחרים 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) 5. סרט אחרון שראית 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבא אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

pink hit

New member
אמממממ...

אני לא יודעת אם שמת לב.... אבל גן זה ארווווך...!!!!! תסלחי לי אם אני לא אענה.... אולי מחר אם יהיה לי זמן....

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifהשאלון השני חלק 1

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? עדן 2. תאריך לידה 17-08-85 3. מקום מגורים ראשי אשדוד 4. מקום מגורים משני ניר גלים 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים עדנו'ש 7. כמה אחים/אחיות? 3 אחים ו-2 אחיות|סדדגש| 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 45 12. גובה: 1.52 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא, והייתי רוצה להקת מוזיקה ישראלית 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? כמעט הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אין משהו ספיציפי 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה אבי ביטר 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? זוועה 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני נמנעת מלהיסחף אחר כולם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הראל סקעת השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, 5 ליום 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? גועל נפש פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים 2. אמצעי מניעה מועדף קונדום וגלולות 3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" הראל סקעת 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? עיניים יפות 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? כנ"ל 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 0 9. הסקס הכי טוב בחייך: --- 10. הסקס הכי גרוע בחייך: --- 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? ---- 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? --- 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? ---- 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? --- 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כלום כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? מב"ר (מסלול בגרות רגיל 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) אולמות אירועים 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא מאבטחת מתקנים 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות זמרת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? סבבה 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת... שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: יש כמה... 2. המסעדה השנואה: בורגר ראנץ' 3. בשר מעודף: הודו 4. גבינה מעודפת: אין 5. ירק מועדף: תפוח אדמה 6. תבלין מועדף: קינמון 7. פרי מועדף: תפוז 8. דג מועדף: לא אוכלת דגים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: קוראסון שוקולד 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: בריזר 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: בצל הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: לב אמיץ 2. במאי אהוב: אין מישהו מועדף 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) ג'ים קארי 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) ג'וליה רוברטס 5. סרט אחרון שראית לא זוכרת 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים אמריקן פאי 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים לב אמיץ 8. סדרה אהובה: השיר שלנו 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אף אחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? כמה שיוצא 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? אני לא שוכרת סרטים 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למשפחה ולחבר'ה

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifהשאלון השני חלק 2

דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? הנוצרים 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? אלוהים יצר 11. איך נוצר המפץ הגדול? אין לי מושג 12. מי יצר את אלוהים? אני 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? תוכנת הורדה 4. מה הספקת כבר לעשות היום? שופינג רצחני בתל אביב 5. מה עוד תספיק לעשות היום? להתקלח, לכתוב בבלוג ולישון|סדגA| 6. ישנת טוב אתמול? לא, ישנתי רק 4 שעות 7. תישן טוב הלילה? כןןןןן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, כי היום קניתי המון בגדים ונעלי עקב עם החברות שלי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספייר 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 4. צבא אהוב: בייבי בלו 5. ריח אהוב: של תינוק 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צרות עין 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות עם יאיר 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני 9. חיה אהובה: אריה 10. תזכיר לי איך קוראים לך? עדן

pink hit

New member
עווונה... לקח לי שעה!!!!!

פרטים אישיים לפורמליות 1 . מהו שמך המלא? לירון 2. תאריך לידה: 13.8.83 3. מקום מגורים ראשי: פתח תקווה 4. מקום מגורים משני: רמת גן 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: פומיקית 7. כמה אחים/אחיות?: 4. אחות (20 היום) אח (17) אח (4) אחות(2) 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?: לבד.....! 9. צבע עיניים?: בעיקרון חום אבל יש לי עדשות כחולות 10. צבע שיער?: כרגע שחור אבל בגלל שאני מדגמנת שיער אז זה משתנה הרבה 11. משקל: אממממממ.... נראה לי 50 12. גובה: 1.65 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?: סקסופון ואורגן 2. על מה היית רוצה לנגן?: תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?: היפ הופ 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?: כמעט הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?: בריטני ספירס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: שלא יהרגו אותי,, אבל, אביב גפן 7. אתה אוהב לרקוד?: כן, זאת העבודה שלי. רקדנית 8. תאר איך אתה רוקד?: סווווווווווווווף 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?: כן, בחזרות 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?: במקלחת נחשב? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?: גם וגם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?: חוץ מהראל סקעת...? אמממ.... רמי קליינשטיין השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?: אחד של חתול שאני ציירתי 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?: בגבה ובלשון. היה לי גם בטבור 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?: פעם אחת ויש לי רק דבר אחד לומר על זה... איככככככככככככככככככככככככככס....!!!!! 4. אתה מסטול ברגע זה?: מעייפות 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?: חחחחחחחח... לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?: עוד כשהייתי עובר... לא סתם. בגיל 15 נראה לי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?: כן, כשראיתי את אגם והראל מתנשקים (או שלא). סתם. למה להתאבד החיים יפים 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?: כן, 2 סיגריות ביום גג 3 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?: אממממממ..... שאלה קשה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: מעדיפה את המין שלי בתדירויות גבוהות... חחחחח סתם, גברים רצוי ששם יהיה הראל סקעת 2. אמצעי מניעה מועדף: גלולות 3. סקס בדייט הראשון?: דייט ראשון, שני, שלישי... מה זה משנה העיקר שיהיה... 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": ס-ק-ע-ת 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?: שיהיה דומה להראל.. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?: שיהיה דומה להראל 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?: מה שהראל רוצה זה בסדר מצידי (מעדיפה משהו קבוע) 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים: XXX 9. הסקס הכי טוב בחייך: חבר שלי לשעבר.... גאאאאאאד 10. הסקס הכי גרוע בחייך: הראשון, אלוהים ישמור אותי 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?: מה זה השאלות האלו יש כאן ילדים...!!! 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?: XXX 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?
15 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?: חודשיים 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?: לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?: שאני מושלמת (הצניעות...) כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?: תיירות ואומנות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): עבדתי כרקדנית וברמנית בכל מיני מועדונים 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא משקי"ת אבטחה 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? כרגע אין 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מה זה השאלות האלה... לי??? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא יודעת 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא יודעת 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת (מקורי נכון?) שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: המטבח של סימה בקיראון 2. המסעדה השנואה: אפרופו 3. בשר מעודף: עוף 4. גבינה מעודפת: לבנה 5% 5. ירק מועדף: גמבה 6. תבלין מועדף: כורכום 7. פרי מועדף: ה-כ-ל..! 8. דג מועדף: דניס 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אוכל עירקי (ואני אשכנזייה) 10. מאפה מועדף: בורקס 11. שתיה קרה מועדפת: מים 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: ה-כ-ל (אני ברמנית לא לשכוח 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חחחחח כולם צוחקים עליי אבל פירה מעורבב עם מקרוני וקטשופ על פרוסת לחם ומעל סלט ירקות... נשמע מגעיל אבל אני אוהבת הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: יעד סופי 2. במאי אהוב: מ. נייט. שאמלאן 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק): בארץ: אין. בחו"ל: אני יודעת.. טופ קרוז 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה): דניס ריצ'רדס 5. סרט אחרון שראית: אית עכשיו בדיוק בפעם המיליארד את טיטאניק 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: יעד סופי, טיטאניק 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: יעד סופי 8. סדרה אהובה: חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? מי לא היה רוצה? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לפינק (באמת) 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כולם אומרים שאני דומה לפינק כמובן לרומי אבולעפיה ולקלייר מבוורלי הילס 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 8 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 3 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? לא רואה 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאמא ואבא דת ואמונה: לא נכנסת לזה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? עודני ילד 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מחבר? עונה.. אף אחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? תמונות של סקעת 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לחגוג לאחותי יום הולדת 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות בוי או די את הפרק של טלנובלה בע"מ 6. ישנת טוב אתמול? לא במיוחד 7. תישן טוב הלילה? אחרי השאלון הזה בטוח 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, כי ראיתי בפעם הראשונה את הביצוע של סקעת בקדם אירוויזיון תודות ללי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שייקספיר 3. עונה אהובה של השנה: בקיץ את החורף ובחורף את הקיץ 4. צבא אהוב: ורוד (פינק) 5. ריח אהוב: לבנדר 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: ביישנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לראות את סקעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אצל סקעת במיטה 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? וואי שכחתי... לירון

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? קרן 2. תאריך לידה: 5.2.1989 3. מקום מגורים ראשי: בבית 4. מקום מגורים משני: בחדר 5. כתובת דוא"ל: אין 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: ברשמי של הראלי קרן שמש עם קישוטים 7. כמה אחים/אחיות? 1 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: לא יודעת 12. גובה: 1.60 בערך מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? לא 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אין 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? שום להקה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: ישששששש 7. אתה אוהב לרקוד? יאפ 8. תאר איך אתה רוקד? לא כדאי 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומעת מה שבראש שלי 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הראל :| השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? בושה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: מה
2. אמצעי מניעה מועדף? קונדום?
3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? לא הבנתי 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לא יודעת 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? עינייייייםםםםםם 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עם אפחד 9. הסקס הכי טוב בחייך: לא היה עוד 10. הסקס הכי גרוע בחייך: לא היה עוד 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? מה<?< 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? מה? יענו בתולים? עדיין לא 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
16. מה אתה חושב עליו/עליה? לא 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כלום כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני בכימיה (ולא מבינה כלום) וקולנוע 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)? אצל אמא שלי בעבודה שהייתי קטנה 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא? לא יודעת 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? פסיכולוגיה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודעת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא יודעת 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה (ציורי ילדים בעיקר) 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: נאפיס 2. המסעדה השנואה: אמממממממ 3. בשר מעודף: שניצל 4. גבינה מעודפת: צהובה 5. ירק מועדף: מלפפון 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: תות 8. דג מועדף: טונה (בקופסא) שונאת דגים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אין 10. מאפה מועדף: אין 11. שתיה קרה מועדפת: פאנטהההההה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: בריזר 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חמאת בוטנים עם שוקולד הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: המורדים המסע אל החלום 2. במאי אהוב: אין 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק)? קמילה בורדונבה 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה)? כנ"ל 5. סרט אחרון שראית? יומני הנסיכה 2
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים? בת הים הקטנה
ויש עוד מלא 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים? בת הים הקטנה
8. סדרה אהובה: השיר שלנו 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאפחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאפחד 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא הרבה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? בקושי 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? בקושי 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? להורי שהביאוני עד הלום. ולהראל בלעי סיבה מיוחדת דת ואמונה 1. יש אלוהים? לפעמים יש 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? היהודים 4. האם העולם הבא קיים? לא יודעת 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי 10. איך נוצר העולם? ע"י אלוהים שברא את השמיים ואת הארץ והראץ הייתה תוהו ובוהו ורוח אלוהים מרחפת על פני תהום.... אבל עכשיו יש פה אנטי מיתוס (שיעורי תנ"ך) רוצים עוד? 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא יודעת 12. מי יצר את אלוהים? שאלה טובה 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לא יודעת נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום כי אני לא מצליחה לששמוע 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מדברת עם אפחד אבל יש לי הודעה מהבהבת אבל לא בא לי לדבר עם אנשים 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? תמונה מהפורום ומדייה פלייר שתוקע הכל 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לביצפר ולחזור 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום אין לי מצב רוח 6. ישנת טוב אתמול? מאוד 7. תישן טוב הלילה? נקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נקווה שלא היה יום חרא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: חורף
4. צבא אהוב: ורוד וסגול 5. ריח אהוב: של הבשמים שלי (אסתי לאודר ואמור אמור) 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: יש כמה: צביעות, התייחסות לחברים כאל כלבים ושכותבים עם שגיאות מטומטמות למשל עם במקום אם ואם במקום אם שונאת את זה 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח ולפגוש את הראל 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אאיפה שאני גרה עכשיו 9. חיה אהובה: חתול וכלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? קרן

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifחלק 1

שמות... 1. איך קוראים לכם? עדן 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת... משהו שמתחיל באות ע' 3. השם הכי יפה לילד: יאיר 4. השם הכי יפה לילדה: מור 5. הכינויים שיש לשם שלכם: עדן מקפדן, עדנו'ש 6. הכינוי הכי אהוב: עדנו'ש 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם? פטיה 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? המקורי כן 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? משהו שמתחיל באות ע' 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? דיקלה 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא תעודת זהות.... 13. שם מלא: עדן 14. תאריך לידה: 17-08-85 15. כתובת: מה 'כפת לכם? 16. איפה עוד גרת? שום מקום 17. בית ספר: סיימתי ביצפר 18. מזל: אריה 19. מידת נעליים: 38-39 20. גובה: 1.52 21. מוצא: צברית 22. חיות מחמד: אין 23. אורך שיער: קצת מתחת לכתפיים 24. כיתה: סיימתי ללמוד 25. מצליח בבית ספר? כנ"ל 26. תחביבים: לשמוע מוזיקה, לשיר, לגלוש באינטרנט ולבלות עם החבר'ה 27. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וספרדית 28. בת/בן כמה את/ה? 19 וחצי 29. החלום שלך? להיות עם יאיר 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מקווה מאוד 31. מסנג'ר: [email protected] 32. אייסיקיו: לא זוכרת ת'מספר 33. מה אוהב/ת לאכול: הרבה דברים 34. מה אוהב/ת לשתות: קולההההה 35. צבע עיניים: חום 36. צבע שיער: חום 37. איפה נולדת? ישראל 38. רגיש לדגדוגים? מאוד 39. הדבר הכי מגעיל: יש הרבה 40. פתגם שעושה לכם את זה: לא י'דעת 41. אוהבים את החיים או לא: כן 42. כמה אחים: 3 אחים ו-2 אחיות 43. מסר לחיים: חיה ותן לחיות 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: חיילת 45. חבר/חברה/(גם וגם): אין 46. איך ככה, בחיים? סבבה 47. יש לך גשר? לא 48. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? כן 49. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים 50. יש חבר\\חברה\\קראש? כן, יאיר, קראש 51. ממה אתה הכי פוחד? מלאבד מישהו קרוב 52. צבעת פעם את השיער? כן 53. באיזה צבע? חום שוקולד 54. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט 55. רווק? כן 56. גיל שהיית רוצה להיות: 22 57. כיתה: סיימתי ביצפר 58. למה את/ה כאן? כי אני אוהבת את הראל 59. מה העבודה שלך? אני חיילת 60.יש פירסינג? לא 61. קעקועים? לא 62. אובססיות? כן, שוקולד ויאיר 63. התמכרויות? כנ"ל 64. איזה שפות אתה דובר? השאלה כבר הייתה 65. האם אתה חי את הרגע? כן 66. יש לך סודות? כן 67. אתה שונא את עצמך? לא 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן 69. יש לך הרגלים רעים? כן 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת... 71. אתה יודע לשיר? כן 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא 74. יש לך יומן/ג'ורנל : לא, אבל יש לי בלוג 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? יאיר 76. מה החוזק הכי גדול שלך? יאיר 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? אמיץ הכלב הפחדן

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifחלק 2

פעם.... 80. התאהבת פעם? כן 81. פעם חשבת להתאבד? לא 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 83. שיקרת פעם? כן 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? היו המון 85. התאהבת בידיד? כן 86. עשית פעם סיאנס? לא 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 88. היית פעם בחו"ל? כן 89. הרביצו לך? לא 90. הרבצת למישו? לא 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: עיניים עצומות לרווחה 92. יצאת מהמדינה? כן 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא 94. שחית בעירום? לא 95. ברחת מהבית? לא 96. התחילו איתך? כן 97. צפרו לך? כן 98. נשארת ער כל הלילה? כן 99. לא אכלת יום שלם? כן 100. דיברת בטלפון כל הלילה? לא 101. הרגת מישהו? לא 102. בגדו בך? לא 103. הרגת חיה בטעות? לא 104. הרגת חיה בכוונה? לא 105. גנבת משהו? כן 106. פגעת בעצמך? לא 107. רצית למות? כן 108. עישנת סיגריות? כן 109. עישנת נרגילה? כן 110. שתית אלכוהול? כן 111. השתכרת? לא 112. התנשקת? כן 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן 115. עשית קעקוע? לא 116. הסתפרת? כן 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן 118. צללת עם דולפינים? לא 119. קפצת כתה? לא 120. היית ערום בציבור? לא 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא 122. לתקופה ממושכת? כן 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן 125. התאפרת? כן 126. רצית להיות משהו שאתה לא? כן 127. רצית להיות בן המין השני? כן 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן 129. עברת יישור שיניים? לא 130. היו לך משקפי ראייה? כן 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן 132. התביישת בהורים שלך? כן 133. שיקרת למישהו? כן 134. היית מאוהב? כן 135. התעלפת? לא 136. נשברה לך שן? לא 137. עשית למישהו היקי? כן 138. עשו לך? כן 139. נעצרת? לא 140. קיבלת נכשל בתעודה? כן 141. שברת עצם בגוף? לא 142. רכבת על אופניים? כן 143. רכבת על סוס? כן 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן 145. שיחקת כדורסל? כן 146. שיחקת כדורגל? כן 147. הלכת מכות? לא 148. שיחקת טאקי? כן 149. שיחקת מונופול? כן 150. שיחקת שש-בש? לא 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן 152. הברזת מבצפר? כן 153. התחרטת על משהו שעשית? כן 154. היית אובססיבי כלפי משהו? כן 155. היית מאושר? כן 156. התנצלת על משהו שעשית? כן 157. היית מכור למשהו? כן 158. היית כל הלילה על המחשב? כן 159. התקלחת עם מישהו? כן 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן 161. זכרת חלום? כן 162. נרדמת בשיעור? כן 163. העברת פתקים בשיעור? כן 164. תפסו אותך? לא 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא

shahar s

New member
ארוךךך... אבל עניתי על הכול

1. איך קוראים לכם? שחר 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שירן 3. השם הכי יפה לילד:דור 4. השם הכי יפה לילדה: שחר 5. הכינויים שיש לשם שלכם: שחרוני/שחרון/שושו/שושנה 6. הכינוי הכי אהוב:שחרון 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם : חיננית 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? חס וש"ס 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דור 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? צוף 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא תעודת זהות.... 13. שם מלא: שחר סקעת (לעתיד) 14. תאריך לידה: 7-7-91 15. כתובת: ------- פ"ת 16. איפה עוד גרת? שקד 17. בית ספר: בן צבי 18. מזל: סרטן 19. מידת נעליים:36 20. גובה: 152 (נמוכונתת..) 21. מוצא: הודי-רוסי 22. חיות מחמד: אנג'ל הכלבה הכוסית 23. אורך שיער: ארוךךך מאודדד...!!! עוד מעט מגיע לישבן (שפה יפה) 24. כיתה: ח-6 25. מצליח בבית ספר? לרוב 26. תחביבים: ריקוד, שחיה, קריאה 27. איזה שפות אתה מדבר/ת:עברית, כמעט ערבית, אנגלית (די טוב) 28. בת/בן כמה את/ה? 13.5 29. החלום שלך? להיות רופאהה... חלום רטוב: הראל סקעתת 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: ברור 31. מסנג'ר: - 32. אייסיקיו:338934591 33. מה אוהב/ת לאכול: ספגטי, אורז, פיצה 34. מה אוהב/ת לשתות: קולה, מים 35. צבע עיניים: חום 36. צבע שיער: חום 37. איפה נולדת? פתח תקווה (בית חולים השרון אם זה כל כך חשוב) 38. רגיש לדגדוגים? במיוחד 39. הדבר הכי מגעיל: ג'וקים, אנשים שמחטטים בנחיריהם , ואנשים שיורקיםם..סתם כי בא להם 40. פתגם שעושה לכם את זה: 41. אוהבים את החיים או לא: מרוצים ונהנים 42. כמה אחים: 2 43. מסר לחיים:חיה ותן לחיות / תנו לחיות לחיות 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה 45. חבר/חברה/(גם וגם): - 46. איך ככה, בחיים? מעולה 47. יש לך גשר? כן 48. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? יש לי משקפיים אבל לא כל הזמן 49. מה הדבר הכי חשוב לך? כנות 50. יש חבר\\חברה\\קראש? קראש: כל החיים שליי 51. ממה אתה הכי פוחד? שיעזבו אותי 52. צבעת פעם את השיער? לא 53. באיזה צבע? - 54. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רצינית 55. רווק? מודה בצער רב 56. גיל שהיית רוצה להיות: 15 57. כיתה: י' 58. למה את/כאן? כי משעמם בחיים... והדוגמניות עוד לא התחיל 59. מה העבודה שלך? - 60.יש פירסינג? - 61. קעקועים?עדין לא 62. אובססיות? שער, כסיסת ציפורנים 63. התמכרויות? שוקו, קליקים (בידים) 64. איזה שפות אתה דובר? שאלות שחוזרות על עצמם? 65. האם אתה חי את הרגע? כן 66. יש לך סודות? כמו כולם 67. אתה שונא את עצמך? להפך 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן 69. יש לך הרגלים רעים? יאפ 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא רוצה להשוויץ 71. אתה יודע לשיר? לא 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אפשרי 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא 74. יש לך יומן/ג'ורנל : בלוג נחשב? 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? כלביםם... חמודייםם... ומתוקים 76. מה החוזק הכי גדול שלך? אומץץ רבב... ודבקהה בהחלטותי 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אסור להתחרט 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבכות על חלב שנשפך..(מסר חשוב.. נא לא לצחוק) 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? סופר ומןןן.! (סתאם לוידעת) פעם.... 80. התאהבת פעם? פעם..? היוםם!!! 81. פעם חשבת להתאבד? לא 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?שאלה מסובכת... לא התנשקתי עם בת מיני 83. שיקרת פעם? כן 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? אנקונדהה... אוו אמרתי לילד שלא שם אלי שאני אוהבת אותו 85. התאהבת בידיד?כן 86. עשית פעם סיאנס?לא 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן! 88. היית פעם בחו"ל? לא 89. הרביצו לך? כן 90. הרבצת למישו? כן היה כיף 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: חתונה מאוחרת 92. יצאת מהמדינה? לא 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? איכס לא 94. שחית בעירום? לא 95. ברחת מהבית? לא 96. התחילו איתך? כן 97. צפרו לך? לא 98. נשארת ער כל הלילה?כן 99. לא אכלת יום שלם? כיפור 100. דיברת בטלפון כל הלילה?לא 101. הרגת מישהו? ג'וק 102. בגדו בך? לא שאני יודעת 103. הרגת חיה בטעות? לא בטעות 104. הרגת חיה בכוונה? כן 105. גנבת משהו? לא 106. פגעת בעצמך? אני ל-א מזוכיסטית 107. רצית למות? לא 108. עישנת סיגריות?לא 109. עישנת נרגילה? לא 110. שתית אלכוהול? לא 111. השתכרת? לא 112. התנשקת? כן 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא 115. עשית קעקוע? לא 116. הסתפרת? כן 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן 118. צללת עם דולפינים? לא 119. קפצת כתה? לא 120. היית ערום בציבור? חלום... סיוט! 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא 122. לתקופה ממושכת? לא 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא 125. התאפרת? כן 126. רצית להיות משהו שאתה לא? כן 127. רצית להיות בן המין השני? שהיה לי פיפי דחוף 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן 129. עברת יישור שיניים? בתהליכים 130. היו לך משקפי ראייה? כן 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך?קצת 132. התביישת בהורים שלך? פעם.. 133. שיקרת למישהו?כן 134. היית מאוהב? כןן 135. התעלפת? כן 136. נשברה לך שן? כן 137. עשית למישהו היקי? לא 138. עשו לך? לא 139. נעצרת? לא 140. קיבלת נכשל בתעודה? לא 141. שברת עצם בגוף? לא 142. רכבת על אופניים? כן 143. רכבת על סוס? לא .. חמור 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן 145. שיחקת כדורסל? כן ... נסיון לא מוצלח 146. שיחקת כדורגל? כן... כנ"ל 147. הלכת מכות? כן 148. שיחקת טאקי? אתמול 149. שיחקת מונופול? כן 150. שיחקת שש-בש? לא 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן 152. הברזת מבצפר? היום 153. התחרטת על משהו שעשית? שאלוותתת.... חוזרוות על עצמןן 154. היית אובססיבי כלפי משהו? כן 155. היית מאושר? כןן ... תמידד! 156. התנצלת על משהו שעשית? הרבה 157. היית מכור למשהו? כן 158. היית כל הלילה על המחשב? כמעט 159. התקלחת עם מישהו? לא עונה 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה?כןן... חחח.. .בדיחה אישית 161. זכרת חלום? כן 162. נרדמת בשיעור?כן 163. העברת פתקים בשיעור?כן 164. תפסו אותך? כן 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ..

ronchok1

New member
ארוך מאוד אבל עניתי

שמות... 1. איך קוראים לכם? רוני 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? רק רוני 3. השם הכי יפה לילד: הראל רן ותומר 4. השם הכי יפה לילדה: רוני...חח ומאי 5. הכינויים שיש לשם שלכם: רוניק רונקי רולינק'ה רונוצ'קה וכו'... 6. הכינוי הכי אהוב: כולם! 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם- לא יודעת?! 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?אין לי שמץ. אני מקווה שאו תמור או רק או הראל 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אף אחד 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא תעודת זהות.... 13. שם מלא: רוני יקיר 14. תאריך לידה: 18.6.1992 15. כתובת: יוקנעם 16. איפה עוד גרת?רק ביוקנעם 17. בית ספר: מגידו 18. מזל: תאומים 19. מידת נעליים:37 20. גובה: 1.56 21. מוצא: אשכנזי 22. חיות מחמד: חתולההההה... 23. אורך שיער: בינוני..ח 24. כיתה: ז' 25. מצליח בבית ספר?בערך... 26. תחביבים: לשיר 27. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ערבית ספרדית (לא שוטף) ועברית 28. בת/בן כמה את/ה? עוד 3 חודשים אני בת 13 29. החלום שלך? להיות מפורסמת ולהיפגש הם הראלי 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מאוד מקווה! 31. מסנג'ר: 32. אייסיקיו: 171762622 33. מה אוהב/ת לאכול:פיצה 34. מה אוהב/ת לשתות:קולה 35. צבע עיניים: ירוק 36. צבע שיער: חום בהיר 37. איפה נולדת? בית חולים רוטשילד 38. רגיש לדגדוגים? כן..חח 39. הדבר הכי מגעיל: לא יודעת 40. פתגם שעושה לכם את זה: פרה פרה... 41. אוהבים את החיים או לא: כן!!! 42. כמה אחים: אחות בת 10 ואח בן 5 43. מסר לחיים: חיים לטובה 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה 45. חבר/חברה/(גם וגם): רציני כאילו? אין 46. איך ככה, בחיים? מתגברים... 47. יש לך גשר? לא 48. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא 49. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי 50. יש חבר\\חברה\\קראש? לא 51. ממה אתה הכי פוחד? למות 52. צבעת פעם את השיער? הרבה 53. באיזה צבע? אדום סגול חום וכו'... 54. סטרייט/גיי/ביי: 55. רווק? 56. גיל שהיית רוצה להיות: 20 57. כיתה: עכשיו ז' אבל אני רוצה להיות ב- י"ב 58. למה את/ה כאן? בגלל הראלי 59. מה העבודה שלך? אין 60.יש פירסינג? לא 61. קעקועים? אין 62. אובססיות? לא יודעתתת 63. התמכרויות? הראליייי 64. איזה שפות אתה דובר?אנגלית עברית ספרדית (לא שוטף) ועברית כמובן 65. האם אתה חי את הרגע? כן 66. יש לך סודות? הרבה... 67. אתה שונא את עצמך? ממש לא 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ככה ככה 69. יש לך הרגלים רעים? כןן..חח 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שהשיער שלי נורא יפה (מתולתל) 71. אתה יודע לשיר? לא ממש..חח 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אם הייתי נולדת מישהו אחר אז כן הייתי מתחברת עם עצמי 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני לו שונאת בעצמי כלום (בלי להתלהב) 74. יש לך יומן/ג'ורנל : לא... 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת... 76. מה החוזק הכי גדול שלך? מה זאת אומרת?! 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אני לא מטחרתת על כלום, כי אם הייתי עושה דברים אחרים לא הייתי מגיעה לאיפה שאני עכשיו 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להלשין! 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? לא יודעת... פעם.... 80. התאהבת פעם? כן 81. פעם חשבת להתאבד? לא 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן 83. שיקרת פעם? הרבה 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? אההההה..חח לא יודעת 85. התאהבת בידיד? כן 86. עשית פעם סיאנס? לא 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 88. היית פעם בחו"ל? לא אבל בפסח אני יהיה 89. הרביצו לך? אולי כשהייתי קטנה...בגן..חחח 90. הרבצת למישו? בצחוק כן 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: ג'וני אינגליש (זה היה מזמן) 92. יצאת מהמדינה? כן 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא... 94. שחית בעירום? לא 95. ברחת מהבית? לא 96. התחילו איתך? בערך.. 97. צפרו לך? כן 98. נשארת ער כל הלילה? כן 99. לא אכלת יום שלם? אה-הא 100. דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה אבל הרבה 101. הרגת מישהו? לא 102. בגדו בך? לא 103. הרגת חיה בטעות? אולי כמה חיפושיות 104. הרגת חיה בכוונה? ממש לאא!! 105. גנבת משהו? עט...ח 106. פגעת בעצמך? לא שזכור לי 107. רצית למות? לא 108. עישנת סיגריות?לא וגם אף פעם לא! 109. עישנת נרגילה? כנ"ל 110. שתית אלכוהול? כן (אבל אל השתכרתי ממש) 111. השתכרת? לא 112. התנשקת? כן 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן, בטיול שנתי 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? באף, אבל כבר לא בא לי 115. עשית קעקוע? לא 116. הסתפרת? כן 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן...חח 118. צללת עם דולפינים? כןןןן בסיני 119. קפצת כתה? לא... 120. היית ערום בציבור? לא 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? גם לא 122. לתקופה ממושכת? לא לא ולא... 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא...חח 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אההה...לא 125. התאפרת? כן 126. רצית להיות משהו שאתה לא? תמיד אני רוצה להיות אני 127. רצית להיות בן המין השני? חס וחלילה...חחח 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? בטח 129. עברת יישור שיניים? לא 130. היו לך משקפי ראייה? אף פעם לא 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא ולא... 132. התביישת בהורים שלך? כן...חח 133. שיקרת למישהו? הרבה... 134. היית מאוהב? כן 135. התעלפת? לא 136. נשברה לך שן?לאאא 137. עשית למישהו היקי?לא... 138. עשו לך? לאא... 139. נעצרת? אף פעם 140. קיבלת נכשל בתעודה? אף פעם 141. שברת עצם בגוף?לא, ואני מקווה שזה לא יקרה 142. רכבת על אופניים? בטח 143. רכבת על סוס? כן, אבל לא הרבה 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כןןןןןןןןן 145. שיחקת כדורסל? כן אבל לא רציני 146. שיחקת כדורגל? כנ"ל 147. הלכת מכות? בצחוק כן 148. שיחקת טאקי? הרבה 149. שיחקת מונופול? לפעמים 150. שיחקת שש-בש? לא, אני לא יודעת איך משחקים...חח 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? הוצאתי אבל לא מלא 152. הברזת מבצפר? מבצפר לא אבל משיעורים כן 153. התחרטת על משהו שעשית? אני לא מתחרטת על שום דבר שעשיתי כי אם לא הייתי עושה את הדברים האלה לא הייתי מגיעה לאיפה שאני היום 154. היית אובססיבי כלפי משהו? אהה?! 155. היית מאושר? הרבה 156. התנצלת על משהו שעשית? בטח!!! 157. היית מכור למשהו? אולי לקולה?! לא יודעת 158. היית כל הלילה על המחשב? אה-הא 159. התקלחת עם מישהו? לאא 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא...אני ישנה חזק 161. זכרת חלום? הרבה 162. נרדמת בשיעור? כמעט 163. העברת פתקים בשיעור? לא הרבה, בשביל לדבר בשיעור אני מדברת בקול, לפעמים מעיפים אותי אבל אל נורא....חח 164. תפסו אותך?איפה?! 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר?לאאא

חח יו

שמות... 1. איך קוראים לכם? גל 3. השם הכי יפה לילד: אייל 4. השם הכי יפה לילדה: יעל 5. הכינויים שיש לשם שלכם: גלי, גל'וש, גאנץ(אמא...נו מה לעשות, יאקים
). 6. הכינוי הכי אהוב: גאנץ! חחח 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם יו אני לא זוכר אותו עכשיו...אבל היה אחד ממש גדול
8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? סביר להניח שלא
10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? גלית? 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אין לי עובד עם דיסלקטים תעודת זהות.... 13. שם מלא: גל (מספיק מלא בשבילכם!) 14. תאריך לידה: 20.9.89 17. בית ספר: מקיף ז'! 18. מזל: בתולה 19. מידת נעליים: 44/45 20. גובה: 175 21. מוצא: אשכנזי!!(לפרט?) 22. חיות מחמד: החברים שלי
23. אורך שיער: קצרצר 24. כיתה: י' 25. מצליח בבית ספר? תמיד
27. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, מעט רוסית..קצת יידיש ואממ...כמה מילים בגרמנית ורומנית חח. 28. בת/בן כמה את/ה? 15 29. החלום שלך? עזבו אותי באמאשלכם
30. אתם חושבים שהוא יתגשם: כנ"ל 33. מה אוהב/ת לאכול: הכל! 34. מה אוהב/ת לשתות: הכל:] 35. צבע עיניים: חום 36. צבע שיער: שטני כהה 37. איפה נולדת? ישראל 38. רגיש לדגדוגים? לא ממש 39. הדבר הכי מגעיל: בני אדם
40. פתגם שעושה לכם את זה: צריך קצת יותר מפתגם כדי לעשות לי את זה
41. אוהבים את החיים או לא: מאוד:] 42. כמה אחים: 2 43. מסר לחיים: בהזדמנות... 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד 46. איך ככה, בחיים? צריך חופש, ומהר:| 47. יש לך גשר? חלילה 48. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? משקפיים(שאני בקושי שם.) 50. יש חבר\\חברה\\קראש? לא 51. ממה אתה הכי פוחד? בלע...דברים מגעילים 52. צבעת פעם את השיער? לא 53. באיזה צבע? לא 54. סטרייט/גיי/ביי: לא
55. רווק? סביר להניח 56. גיל שהיית רוצה להיות: 16 57. כיתה: י' 58. למה את/ה כאן? ככה, כדי לעשות לכם שחור בעיניים! 59. מה העבודה שלך? לעשות לכם שחור בעיניים 60.יש פירסינג? לא 61. קעקועים? לא 62. אובססיות? המון
63. התמכרויות? לא 64. איזה שפות אתה דובר? בואנה. מישהו יחטוף מכות 65. האם אתה חי את הרגע? לא תמיד 66. יש לך סודות? כן 67. אתה שונא את עצמך? לא!!!! 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן! 69. יש לך הרגלים רעים? חח כן 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזו לא? 71. אתה יודע לשיר? כן 74. יש לך יומן/ג'ורנל : בלוג 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? פשש...אני יותר מדי בוטח באנשים. אבל זה פאסה. 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? המון דברים
78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? חכו רגע, עוד 60 שנה אני חוזר:p 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? לעצמי פעם.... 80. התאהבת פעם? לא 81. פעם חשבת להתאבד? לא ממש 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא חח:\ 83. שיקרת פעם? כן 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? אני לא עושה דברים מטורפים בעקרון
85. התאהבת בידיד? כן 86. עשית פעם סיאנס? לעולם לא?:p 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אולי 88. היית פעם בחו"ל? לא 89. הרביצו לך? חחח לא
90. הרבצת למישו? כן:]...לקיר 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: יש המון 92. יצאת מהמדינה? אם לא הייתי בחו"ל..סביר להניח שגם לא יצאתי מהמדינה 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חח כן 94. שחית בעירום? לא:-O 95. ברחת מהבית? לא 96. התחילו איתך? כןןןן 97. צפרו לך? אולי:S 98. נשארת ער כל הלילה? נו ברור 99. לא אכלת יום שלם? מלא פעמים 100. דיברת בטלפון כל הלילה? לא 101. הרגת מישהו? לא 102. בגדו בך? לא 103. הרגת חיה בטעות? לא 104. הרגת חיה בכוונה? לא 105. גנבת משהו? כן חח 106. פגעת בעצמך? כן 107. רצית למות? כן 108. עישנת סיגריות? לא 109. עישנת נרגילה? לא 110. שתית אלכוהול? כן 111. השתכרת? לא 112. התנשקת? לא 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא 115. עשית קעקוע? לא 116. הסתפרת? נו ברור 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חח אז למטרות מה? 118. צללת עם דולפינים? לא 119. קפצת כתה? לצערי, לא 120. היית ערום בציבור? לא!!! 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא 122. לתקופה ממושכת? לא 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אם הייתי מקבל לא הייתי כאן עכשיו 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כמה פעמים 125. התאפרת? כן 126. רצית להיות משהו שאתה לא? לא 127. רצית להיות בן המין השני? לא 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן 129. עברת יישור שיניים? לא 130. היו לך משקפי ראייה? יש 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן 132. התביישת בהורים שלך? מעולם לא 133. שיקרת למישהו? כן 134. היית מאוהב? לא 135. התעלפת? כמעט 136. נשברה לך שן? לא 137. עשית למישהו היקי? לא 138. עשו לך? לא 139. נעצרת? לא 140. קיבלת נכשל בתעודה? לא!!! 141. שברת עצם בגוף? לא 142. רכבת על אופניים? דיי באמת?
143. רכבת על סוס? כן 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא 145. שיחקת כדורסל? כמעט ולא 146. שיחקת כדורגל? ממש לא 147. הלכת מכות? חח לא! 148. שיחקת טאקי? לא 149. שיחקת מונופול?מלא 150. שיחקת שש-בש?מלא 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן 152. הברזת מבצפר? לא 153. התחרטת על משהו שעשית? בוא'נה! 154. היית אובססיבי כלפי משהו? כן 155. היית מאושר? כן 156. התנצלת על משהו שעשית? אני תמיד מתנצל אם צריך 157. היית מכור למשהו? לא 158. היית כל הלילה על המחשב?כן 159. התקלחת עם מישהו? לא 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן 161. זכרת חלום? כמעט תמיד 162. נרדמת בשיעור? חח לא! 163. העברת פתקים בשיעור? כן 164. תפסו אותך? לא(אני נראה מטומטם?
) 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ושאלה שלי: כולם להוסיף!!!! מה המשקל שלך? 55 קילו..אפילו פחות חח..(ואני 175 גובה
)

למעלה