שאלון!!

Nira 222

New member
אנחנו צריכות לפתוח איזו עמותה

לשלושת החולות מפורום "בנות מקלאוד".. תרגישי טוב והחלמה מהירה

Nira 222

New member
../images/Emo112.gif

שם: נירה כינוי שחברים נתנו לך: נירוש, ניר, ני והשנוא עליי מכול ניראל. תאריך יומולדת: 4.12 אני גרה ב...: אשקלון סוג מוסיקה שאני אוהבת: פופ, דאנס, רוק בעיקר שנות ה- 80-90 סוג מוסיקה שעושה לי חלחלה: מזרחית כבדה. לומדת/עובדת? סיימתי ללמוד ובחיפושים.. תחביבים: מחשב, האזנה למוסיקה בנגן ובמחשב, ספרים כשיוצא. מהי האסוציאציה הראשונה שעולה לה בראש מהמילה "שאלון"?: פרטים. יש משהו שאת רוצה לדעת אך לא מצליחה? שאלות היגיון. האם יש לך אוסף מסוים בבית? לא הייתי קוראת לזה ממש אוסף אבל כן, כל מה שקשור בדולפינים. ICQ: מוותרת על עוד נקישות. מסנג'ר: [email protected] חיה: אין. ציפיות עד סוף שנת הלימודים: להגיש את פרוייקט הגמר מתישהו בשנה הזו. מעשנת?: לא. שותה?: אם "רד בול" נחשב כשתיה אז כן. משהו שלא ידוע לנו עליך: גם אני קצת ביישנית וחסרת ביטחון, גם אני (לצערי) חולה בשפעת, אני כותבת ביד שמאל, אני לא דברנית הכי גדולה גם אם זה "נראה" אחרת. רעיונות/הצעות/סקרים שאתן ממליצות לפורום שלנו: לא עולה לי כרגע כלום. ותמונה שלכן (למי שמעוניינת כמובן): סבבה

yaelelele

New member
הכינוי שלי בשבילך זה...:

קולגייט! לא תצאי מזה מותק.. דרך אגב.. תהיו בריאות מתוקות שלי!

Nira 222

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

עוד לפני שנכנסתי להודעתך היתה לי הרגשה שזה מה שאת הולכת לומר.. תודה מותק. אגב, בנוגע לאייקונים, זה מה שקורה
אחרי שצוחקים
כשחולים..

moria007

New member
אני....../images/Emo110.gif

שם: מוריה. כינוי: מומו, מוווווווריה (דגש על מו). תאריך יומולדת: 20/5/82. גרה ב: תל אביב, אבל במקור אני מעמק יזרעאל. סוג מוזיקה אהובה: רוק ישראלי, רוק בכלל, שנות ה- 80 העליזות... מוזיקה שאני שונאת: קלאסית, מזרחית. לומדת או עובדת: עובדת. תחביבים: יאן לי משהו מוגדר... המילה "שאלון" מעלה אצלי...: כלום. משהו שאני רוצה לדעת ולא מצליחה: לחסוך כסף..... אוספים: אין. מסנג'ר: מה זה משנה... מעשנת: לא. שותה: כשצריך..... משהו שאתן לא יודעות עלי: הייתי בניו זילנד ואוסטרליה לפני שנה וחצי. המלצות לפורום: אין לי כרגע רעיונות. תמונה: עדיף שלא.........

shanistern

New member
אוווף, עניתי אתמול וזה לא עלה, שוב

שם: שני כינוי: סיבוני (שם משפחתי הקודם) תאריך יומולדת: 11.6.80-כן, אני הכי זקנה פה, האמא של הפורום ממש גרה ב:אשקלון (כן, פגשתי את נירה) סוג מוזיקה אהובה: ישראלי, פופ,קלאסית הרבה שטויות מוזיקה שאני שונאת: מזרחית, טראנסים לומדת או עובדת: עובדת- עו"ד, מקווה שבקרוב תואר שני. תחביבים: טלויזיה, ספרים, טיולים, לאכול המילה "שאלון" מעלה אצלי...:"עוד פעם?" משהו שאני רוצה לדעת ולא מצליחה:אני די עקשנית אז בסוף גם מצליחה, אוספים: כל המזבלה של בעלי שהוא מאחסן בבית מסנג'ר: [email protected] מעשנת: לא. שותה: לפעמים... משהו שאתן לא יודעות עלי: אחרי כל כך הרבה שאלונים אתן יודעות עלי כבר יותר ממה שבעלי יודע עלי... חחח המלצות לפורום:האמת שיש מלא משחקים בפורומים אחרים אז אפשר לאמץ ואפשר להיפגש אצלי תמונה: צולמה בעיר האסורה בביג'ינג, סין- 11.8.05-ירח הדבש שלנו

Free Bird

New member
שאלה טובה אבל אני בחוץ.

אין לי סיכוי להגיע לעזריאלי [בד"כ המפגשים שם לא?] אני צפונית וקטינה [14 וחצי] אז אני "קצת" תקועה..באסה=\

למעלה