שאלון

שאלון ../images/Emo6.gif

שם- גיל- כתה- גובה- מידת נעליים- צבע עיניים- מזל- מבנה גוף- צבע שיער- מצב שיער (חלק, גלי, תלתלים..)- אורך השיער- הכינוי ב-ICQ או במסנג'ר- מספר ה-ICQ או המסנג'ר- סגנון לבוש מועדף- סגנון מוזיקה אהוב- סגנון מוזיקה שנוא- להקה אהובה- זמר אהוב- זמרת אהבה- צבע אהוב- צבע שנוא- 3 דיסקים שהייתי לוקחת לאי בודד- שפות שאני יודעת- שפות אהובות- שפות שנואות- שפות מצחיקות- מקצוע אהוב- מקצוע שנוא- מחפשת בבן- בחיים לא יהיה לי חבר _____ הרגלים מגונים- תכונה טובה- תכונה רעה- פנטזיה- תחביבים- צבעים אהובים בבגדים- תוכניות TV אהובות- סדרות TV אהובות- סרטים אהובים- ערוץ אהוב- אני מפחדת מ_____ ספורט אהוב- דבר אהוב באופן כללי- דבר שנוא באופן כללי- חיה אהובה- חיית מחמד אהובה- יש לך חיות מחמד?- הייתי רוצה לגור ב_____ (מדינה בחו"ל) הייתי רוצה לבקר ב_____ (מקום בחו"ל) בחיים לא הייתי מסתדרת בלי _____ אני נראית רע כשאני- פירסינג- בעד \ נגד?- קעקועים- בעד \ נגד?- מה עדיף: קעקועים \ פירסינג?- יש לך פירסינג?- היית רוצה פירסינג \ היית רוצה עוד פירסינג?- יש לך קעקועים?- יש לך גשר?- האם את דלוקה על מישהו עכשיו?- מה הכינוי שלו?- בעד \ נגד - עישון אצל בני עשרה- בעד \ נגד - מערכות יחסים בין הומואים \ לסביות \ בי- האם אי-פעם הכית על בן?- האם אי-פעם בכית על מפורסם?- כמה פעמים היית מאוהבת?- האם את מעשנת?- אם לא, האם אי פעם ניסית לעשן?- כמה פעמים התחרטת על דבר שעשית?- דבר אהוב בעל 4 אותיות- ממתק אהוב- סדרה מצויירת אהובה- קורנפלקס מועדף- מסטיק מועדף- יום אהוב בשבוע- יום שנוא בשבוע- האיש האחרון שראה אותך בוכה- האיש האחרון שהלכת איתו לסרט- איזה סרט?- תדרגי את הסרט מ-1 עד 10- האיש האחרון שצעקת עליו- שחקנית אהובה- שחקן אהוב- הבנאדם הכי מפדח שנדלקת עליו- את מאמינה בסיאנסים?- את מאמינה באמונות טפלות?- את מאמינה באלוהים?- את מאמינה בחיים שאחרי המוות?- את מאמינה בגילגולי נשמות?- את מאמינה באהבה ממבט ראשון?- השיר שפעם לא סבלת ועכשיו את אוהבת- השיר שפעם אהבת ועכשיו את לא אוהבת- האם אי-פעם בכית בסרט? ואם כן, איזה?- האם אי-פעם חשבת שאת הולכת למות?- האם אי-פעם רצית להיות בן?- אוכל אהוב- משקה אהוב- עיתון אהוב- קיץ \ חורף- סתיו \ אביב- מה את הולכת לעשות אחרי השאלון?- מהי הארוחה האחרונה שאכלת?- הרעש האחרון ששמעת- הריח האחרון שהרחת- איזה רינגטון יש לך בפלאפון?- מה את מעדיפה: עגיל באף: חישוק \ נקודה?- קפה \ תה?- קפה \ קולה?- בלי _____ אין _____ ציטוט מרגש משיר- שם שהיית רוצה להקרא בו- איך את מעדיפה את הביצה שלך? (מקושקשת, עין, חביתה..)- איך את מעדיפה את תפוה"א שלך? (פירה, אפוי, צ'יפס...)- היית מעדיפה להיות: נמוכה \ גבוהה \ כמו עכשיו?- איך את מעדיפה את בן הזוג שלך: נמוך \ גבוה \ בגובה שלך?- המורדים: כן \ לא?- יש לך מספר מזל?- אני ממליצה בחום על ה: שיר- סרט- סדרה- חג אהוב- איזה צבע צלליות את מעדיפה?- 3 לאקים מועדפים- יש לך ציפורניים קצרות או ארוכות?- איזה תחתונים את מעדיפה: חוטיני \ בוקסר \ רגיל?- מה לא היית לובשת גם אם היו מאיימים עלייך?- מוזיקה ישראלית: כן \ לא?- סקס לפני החתונה: כן \ לא?- מה עדיף: YES \ HOT?- האם לדעתך יש ערוץ מיותר?- ENJOY

Am i first? ../images/Emo6.gif

שם- Haya גיל-15 years old כתה- עולה לט' גובה-1.73 מידת נעליים-41-42
צבע עיניים- חום מזל- cancer-סרטן מבנה גוף- בצורת כדור פורח כזה צבע שיער- חום כהה מצב שיער (חלק, גלי, תלתלים..)- אורך השיער- מן קרה ארוך שכזה הכינוי ב-ICQ או במסנג'ר- באיסיקיו: Mr's Bedingfield במסנג'ר זה משתנה לעת אתה זה: Haya for Ya מספר ה-ICQ או המסנג'ר- [email protected] סגנון לבוש מועדף-רגיל....לא מגונדר.... סגנון מוזיקה אהוב- רוק/רוקפופ, פופ,סול........ירדתי מראפ והיפ הופ...<סאבלימינאל והצל.............> סגנון מוזיקה שנוא- להקה אהובה- יש כמה
<ראסמוס, אלאוד ובלו
> זמר אהוב-sure....דניאללל בדינגפילדדדדד רווולז זמרת אהבה- אין....אבל כל האלאודיות
צבע אהוב- תכלתתתתתתתת צבע שנוא- צהוב 3 דיסקים שהייתי לוקחת לאי בודד- gotta get thru this+sound of underground+dead lettersssss שפות שאני יודעת-אנגלית, עברית, אידיש וערבית...........< בעעע קצת...> שפות אהובות- אנגלית ואנגלית שפות שנואות- ערבית וצרפתית.... שפות מצחיקות- רומנית
מקצוע אהוב- היסטוריה, אנגלית..... מקצוע שנוא- arabic מחפשת בבן- מתיקות בחיים לא יהיה לי חבר __דו מיני וערס
___ הרגלים מגונים- כסיסת ציפורנים <יאק..> אבל נגמלתי מזה... תכונה טובה- חריצות... תכונה רעה- פנטזיה- לאורי, פאולי, אירו ואקי
ביחד... <מהראסמוס..........אהמממ אהמ> תחביבים- אינטרנט, מוזיקהההה
,לקרוא, טלויזייה, אינטרנט, מחשבים...וללמוד<צריך....> צבעים אהובים בבגדים- שחור/כחול תוכניות TV אהובות- בחורי פרא.....מטורפים החבר'ה הללו סדרות TV אהובות- שנות ה-70 סרטים אהובים- אין... ערוץ אהוב- אמטיוי...........וי אייצ' וואן... אני מפחדת מ__ג'וקים ___ ספורט אהוב- כדורסל/כדורשת דבר אהוב באופן כללי- בנים
סתם... נגיד......המחשב...... דבר שנוא באופן כללי- הביצפר חיה אהובה- כלב חיית מחמד אהובה- כלב יש לך חיות מחמד?- כן-העכבר במחשב........ הייתי רוצה לגור ב_אנגליה/ארה'ב____ (מדינה בחו"ל) הייתי רוצה לבקר ב_לונדון____ (מקום בחו"ל) בחיים לא הייתי מסתדרת בלי _משקפיים
____ אני נראית רע כשאני-קמה בבוקר..... פירסינג- בעד \ נגד?-נגד קעקועים- בעד \ נגד?-בעד מה עדיף: קעקועים \ פירסינג?-קעקועים יש לך פירסינג?-לא היית רוצה פירסינג \ היית רוצה עוד פירסינג?-ללללאאאאאאאא לאאאאאאאאא יש לך קעקועים?- בקרוב יש לך גשר?- לא.. האם את דלוקה על מישהו עכשיו?-כן
מה הכינוי שלו?- אהממממ.....אהמ..... "ל" בעד \ נגד - עישון אצל בני עשרה- נגד יאק בכלל על הסיגריות בעד \ נגד - מערכות יחסים בין הומואים \ לסביות \ בי-......אוקיי האם אי-פעם הכית על בן?- לא... האם אי-פעם בכית על מפורסם?- על דניאל? עדיין לא יצא לי.... כמה פעמים היית מאוהבת?- שלוש.ככה. ... האם את מעשנת?-ניסיתי וזה גועלי.....לא, אני לא מעשנת אם לא, האם אי פעם ניסית לעשן?-תשובה לעי''ל כמה פעמים התחרטת על דבר שעשית?- אהה דבר אהוב בעל 4 אותיות- ............בנים.....
ממתק אהוב- אין סדרה מצויירת אהובה-טום אנד ג'רי קורנפלקס מועדף- שוגי
מסטיק מועדף- אורביט ירוק יום אהוב בשבוע- שבת יום שנוא בשבוע- ראשון האיש האחרון שראה אותך בוכה- אימא האיש האחרון שהלכת איתו לסרט- ספיר |גררררררררררר| איזה סרט?- אמריקן טריפ........ תדרגי את הסרט מ-1 עד 10 10 האיש האחרון שצעקת עליו-לא שזכור לי.... שחקנית אהובה- אין שחקן אהוב- ג'ים קראי הבנאדם הכי מפדח שנדלקת עליו-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיימון |מגלגלת עיניים| את מאמינה בסיאנסים?- אממ.... את מאמינה באמונות טפלות?-לא... את מאמינה באלוהים?- כן
את מאמינה בחיים שאחרי המוות?- כן
את מאמינה בגילגולי נשמות?- לא את מאמינה באהבה ממבט ראשון?- כן .... השיר שפעם לא סבלת ועכשיו את אוהבת- אין השיר שפעם אהבת ועכשיו את לא אוהבת- אין... האם אי-פעם בכית בסרט? ואם כן, איזה?- לא שזכור לי האם אי-פעם חשבת שאת הולכת למות?- חחח כן האם אי-פעם רצית להיות בן?- אהה אוכל אהוב- הכל אהוב
משקה אהוב- קולה
<דייאט קוקה קולה......
> עיתון אהוב- TOTP, ידיעות אחרונות
קיץ \ חורף- חורףףףףףף אאאאררררררררררררררררררררר סתיו \ אביב- אביב מה את הולכת לעשות אחרי השאלון?- ביד
מהי הארוחה האחרונה שאכלת?- ערב הרעש האחרון ששמעת- הקליק בעכבר שלי וההקלדות הריח האחרון שהרחת- הריח בשיער אחר החפיפה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?- maroon5 -this love+first day of my lige אוף....בפלאפון הישן היה לי את דניאל ואין דה שאדוס ייייאי...
מה את מעדיפה: עגיל באף: חישוק \ נקודה?- לא זה ולא זה קפה \ תה?- תה קפה \ קולה?- בלי _____ אין _____ ציטוט מרגש משיר- "come take my hand understand thay u can" לאב מאשין...ו...כל השיר if you're not the one שם שהיית רוצה להקרא בו-אממ...דניאלה איך את מעדיפה את הביצה שלך? (מקושקשת, עין, חביתה..)- עין.... איך את מעדיפה את תפוה"א שלך? (פירה, אפוי, צ'יפס...)- שלושתם ביחד
היית מעדיפה להיות: נמוכה \ גבוהה \ כמו עכשיו?- אני גם ככה גבוהה1.73...אולי לגבוהה עוד קצת
איך את מעדיפה את בן הזוג שלך: נמוך \ גבוה \ בגובה שלך?-גבוה המורדים: כן \ לא?- איכסה יש לך מספר מזל?- לא אני ממליצה בחום על ה: פורום שלנו
שיר- אין....כל אלאוד, דניאל וראסמוס סרט-.... סדרה- שנות ה70 חג אהוב-פסח! איזה צבע צלליות את מעדיפה?- מי שם צללית?אני? לא! 3 לאקים מועדפים- פחחחחחחח יש לך ציפורניים קצרות או ארוכות?- בינוניות איזה תחתונים את מעדיפה: חוטיני \ בוקסר \ רגיל?- רגיל.... מה לא היית לובשת גם אם היו מאיימים עלייך?- חוטיני
מוזיקה ישראלית: כן \ לא?- לא..... סקס לפני החתונה: כן \ לא?- זהו שדעתי תמיד משתנה בקשר לזה.... מה עדיף: YES \ HOT?- הוטטטט האם לדעתך יש ערוץ מיותר?- כן.... ויוה
ביי ביי

atomic liZ

New member
שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

*שם- ליטל *גלי- 17 *גובה- אין לי מושג אבל לא גבוהה *מידת נעליים- 37 *צבע עיניים- ירוק, כחול, אפור (תלוי) *מזל- טלה *מבנה גוף- רזה *צבע שיער- בלונדיני (טבעי) *מצב שיער- חלק *אורך השיער- קצר (נכון לעכשיו) *הכינוי ב-ICQ או במסנג'ר- ICQ:atomic girl מסנג'ר:love you Duncan James fore ever *מספר ה-ICQ או המסנג'ר- ICQ:346-648-291 מסינג'ר:[email protected] *סגנון לבוש מועדף- חצאיות- קליל *סגנון מוזיקה אהוב- פופ *סגנון מוזיקה שנוא- רוק, דנס, האוס *להקה אהובה- atomic kitten. girls aloud, blue *זמר אהוב- אין *זמרת אהבה- ג'ניפר לופז *צבע אהוב- ורוד *צבע שנוא- אדום *3 דיסקים שהייתי לוקחת לאי בודד- atomic kitten. girls aloud, blue *שפות שאני יודעת- ערבית, ספרדית, רוסית (בסיסי), אנגלית, עברית *שפות אהובות- ספרדית, אנגלית *שפות שנואות- ברזילאית *שפות מצחיקות- צרפתית *מקצוע אהוב- אנגלית *מקצוע שנוא- היסטוריה תנ"ך *מחפשת בבן- בחיים לא יהיה לי חבר- שאוהב להשפיל *הרגלים מגונים- אין *תכונה טובה- יודעת להקשיב *תכונה רעה- לפעמים חסרת סבלנות *פנטזיה- כרגע אין *תחביבים- מחשב, לרקוד, טלויזיה *צבעים אהובים בבגדים- ורוד, תכלת, לבן, שחור *תוכניות TV אהובות- אין *סדרות TV אהובות- הסוד של לאורה, לילות מריאנה, אזמרלדה, אנג'ל, נעדרים, מירוץ לאתמול, ג'אג, המפעיל, החצי האפל, מכושפות *סרטים אהובים- ספידרמן, מת לצעוק *ערוץ אהוב- 3, ויוה *אני מפחדת מ- ג'קיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם *ספורט אהוב- אין *דבר אהוב באופן כללי- לרקוד *דבר שנוא באופן כללי- לנקות את הבית *חיה אהובה- שפן *חיית מחמד אהובה- שפן *יש לך חיות מחמד?- לא *הייתי רוצה לגור ב- ניו יורק *הייתי רוצה לבקר ב- איטליה *בחיים לא הייתי מסתדרת בלי- מסרק * אני נראית רע כשאני- קמה בבוקר *פירסינג- בעד \ נגד?- נגד *קעקועים- בעד \ נגד?- מגד *מה עדיף:קעקועים \ פירסינג?- לא זה ולא זה *יש לך פירסינג?- לא *היית רוצה פירסינג \ היית רוצה עוד פירסינג?- לא *יש לך קעקועים?- לא *יש לך גשר?- לא *האם את דלוקה על מישהו עכשיו?- לא *בעד \ נגד - עישון אצל בני עשרה- נגד *בעד \ נגד - מערכות יחסים בין הומואים \ לסביות \ בי- בעד הכול *האם אי-פעם הכית על בן?- לא *האם אי-פעם בכית על מפורסם?- לא *כמה פעמים היית מאוהבת?- פעמיים *האם את מעשנת?- לא *אם לא, האם אי פעם ניסית לעשן?- לא *כמה פעמים התחרטת על דבר שעשית?- פעמיים *דבר אהוב בעל 4 אותיות- מחשב *ממתק אהוב- שוקולד *סדרה מצויירת אהובה- אין (כשהייתה - סנדוקן) *קורנפלקס מועדף- כריות נוגט *מסטיק מועדף- מנטה *יום אהוב בשבוע- ראשון *יום שנוא בשבוע- חמישי *האיש האחרון שראה אותך בוכה- אמא שלי *האיש האחרון שהלכת איתו לסרט- אחותי *איזה סרט?- הקסם של אלה (סרט מהמםםםםםםםםםםםםם) *תדרגי את הסרט מ-1 עד 10- 100000000000000 *האיש האחרון שצעקת עליו- אחי *שחקנית אהובה- ג'ניפר לופז *שחקן אהוב- ג'רג' קלוני *הבנאדם הכי מפדח שנדלקת עליו- אין *את מאמינה בסיאנסים?- לא *את מאמינה באמונות טפלות?- בחלק *את מאמינה באלוהים?- כן *את מאמינה בחיים שאחרי המוות?- לא יודעת *את מאמינה בגילגולי נשמות?- לא יודעת *את מאמינה באהבה ממבט ראשון?- כן *השיר שפעם לא סבלת ועכשיו את אוהבת- אין *השיר שפעם אהבת ועכשיו את לא אוהבת- אין *האם אי-פעם בכית בסרט? כן *ואם כן, איזה?- מלך האריות *האם אי-פעם חשבת שאת הולכת למות?- לא *האם אי-פעם רצית להיות בן?- לא *אוכל אהוב- פיצה *משקה אהוב- קולה *עיתון אהוב- ראש אחד *קיץ \ חורף- סתיו \ אביב- אביב *מה את הולכת לעשות אחרי השאלון?- לעשות תמונות בפוטואימפקט *מהי הארוחה האחרונה שאכלת?- ערב *הרעש האחרון ששמעת- האחים שלי רבים *הריח האחרון שהרחת- איח של פופקורן *איזה רינגטון יש לך בפלאפון?- אין *מה את מעדיפה: עגיל באף: חישוק \ נקודה?- כלום *קפה \ תה?- תה *קפה \ קולה?- קולה *בלי- רגשות אין- אהבה *ציטוט מרגש משיר- "הוא לא שווה את זה" *שם שהיית היית מעדיפה להיות: אליאן *איך את מעדיפה את הביצה שלך?- מקושקשת *איך את מעדיפה את תפוה"א שלך?- צ'יפס *היית מעדיפה להיות: נמוכה \ גבוהה \ כמו עכשיו?- כמו עכשיו *איך את מעדיפה את בן הזוג שלך: נמוך \ גבוה \ בגובה שלך?- גבוה *המורדים: כן \ לא?- לא *יש לך מספר מזל?- לא *אני ממליצה בחום על ה: -שיר- blue - how's a man supposed -סרט- הקסם של אלה -סדרה- אנג'ל -חג אהוב- פסח *איזה צבע צלליות את מעדיפה?- ורוד, תכלת *לאקים מועדפים- ורוד בהיר, סגלגל, תכלת *יש לך ציפורניים קצרות או ארוכות?- קצרות *איזה תחתונים את מעדיפה: חוטיני \ בוקסר \ רגיל?- רגיל *מה לא היית לובשת גם אם היו מאיימים עלייך?- חוטיני *מוזיקה ישראלית: כן \לא?- כן *סקס לפני החתונה: כן \ לא?- לא *מה עדיף: YES \ HOT? HOT *האם לדעתך יש ערוץ מיותר?-כן

למעלה