שאלון

אספיר85

New member
שאלון../images/Emo54.gif

לקוח מפורום אתניקס מאת d r o r y -שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 2.עיר לידה: 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? 9.מה מרגיע אותך? 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: 16.תחביבים: 17.עיסוקיך כיום: -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? 2.יום או לילה? 3.חום או קור? 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 5.אור או חושך? 6.שוקולד או ריבת תותים? 7.מוזיקת פופ או רוק? 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? 10.סרט או ספר? 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? 12.מחשב או טלוויזיה? 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? 14.טלפון או פלאפון? 15.עבודה או לימודים? 16.אושר או עושר? 17.שמחה או אהבה? 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? 19.יום חול או חג? 20.אהבה או כבוד? -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: 5.ספורט אהוב: 6.אישיות מוערצת: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל?

../images/Emo42.gifעונה ^^'

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 15 2.עיר לידה: תל אביב 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 3 נראה לי, אבל אולכת הרבה בין הארוחות
4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? כמעט שלא רואה 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? אוואוו הרבה! 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? להיות סגורה לבד במקום קטן.. 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא יודעת 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא יודעת 9.מה מרגיע אותך? מוסיקה 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? אנשים חקיינים וצבועים ומוסיקה מזרחית XD 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? לא מעריצה 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: אין 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: יש הרבה 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: אין 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: אבריל לאבין 16.תחביבים: לנגן, לשיר, לשמוע מוסיקה וכאלה.. 17.עיסוקיך כיום: ממ.. לימודים [?] -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? תלוי מתי 2.יום או לילה? לילה 3.חום או קור? קור 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? מוחמד עלי 5.אור או חושך? חושך 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד
7.מוזיקת פופ או רוק? רוק
8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? לא יודעת.. 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל 10.סרט או ספר? תלוי איזה 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד 14.טלפון או פלאפון? פלאפון 15.עבודה או לימודים? לימודים 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? אהבה.. [עם האהבה באה גם שמחה] 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב וטיפשים 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? עיינים, שיער, ידיים 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): שחור, אדום, כחול 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): אין 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: אין 5.ספורט אהוב: כדורגל 6.אישיות מוערצת: אבריל לאבין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צבועים, חקיינים, שקרנים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אמיתיים, אכפתיים, טובי לב ונחמדים
9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? לא יודעת 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? שלפעמים הביטחון עצמי נמוך, ושקשה לי לסלוח 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): ממ.. כל מיני 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): מים 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? דפוקים לאללה.. אבל לפעמים החיים טובים
14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... הוא הכל בשבילי :]] 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? ממ.. האמת לא יודעת, אולי הנשמה עולה למעלה, אולי יש גילגול נשמות.. לא יודעת..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :]

שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה?13 וחצי 2.עיר לידה:הרצליה 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ?3 ובין לבין נשנושים דה 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה?לאדת, מי סופר 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב?^ 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם?מוות, ואונס 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות?לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום?כן 9.מה מרגיע אותך?מוזיקה מוזיקה מוזיקה 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך?אנשים צבועים, סנובים מפונקים 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס?לא מעריצה אותם 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס:סינרגיה 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל:מקפליי
, MCR, סימפל פלאן, ניקלבק, פאניק,ביטלס 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה:אפחד 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל:אבריל 16.תחביבים:מחשב, כדורסל, טלוויזיה, לישון, חברות 17.עיסוקיך כיום:תלמידה [?!] -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי?בשרי 2.יום או לילה?לילה 3.חום או קור?קור D: 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופרמן דה
5.אור או חושך?אור 6.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק?רוק 3> 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל ג'ורדן אהבת חיי !!!!!!!!111111.111111 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל?אוכל של אמא :] 10.סרט או ספר?ספר
11.שתייה-אלכוהולית או רגילה?רגילה 12.מחשב או טלוויזיה?נקסט
13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד?נגד 14.טלפון או פלאפון?פלא 15.עבודה או לימודים?עבודה 16.אושר או עושר?אושר ועושר
17.שמחה או אהבה?אהבה נותנת שמחה, ככה שאהבה :] 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים?טובי לב וטיפשים 19.יום חול או חג?יום חול 20.אהבה או כבוד?כבוד -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני?עיניים וזהו 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה):שחור ותכלת 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה):אין 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס:יש הרבה 5.ספורט אהוב:כדורסלללללללל כלכך כדורסל
6.אישיות מוערצת:עפר שכטר
וכל הלהקות שכתבתי למעלה 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?פינוק, צביעות, שקרנות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?אמון וכבוד 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?אמון, אני תמיד אהיה שם למי שצריך 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?מתעצבנת מהר 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):בולונז, מקדונלדס 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה):נסטי
13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה?יש קטעים חרא, אבל ת'כלס בסדר 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... אני חושבת שאני כבר לא מאמינה בו. עד לפני שבועיים האמנתי בו, אבל אחרי כל מה שקרה עם סבתא שלי ודוד שלי, לא חושבת שהוא קיים 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל?גן עדן וגיהנום

hilonet14

New member
עונה

1.בן/בת כמה את/ה? 14.5 2.עיר לידה: ירושלים 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? אני לא סופרת... 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? חצי שעה אפילו פחות 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב?כל היום 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם?לאבד אנשים שיקרים לי, ולא למצוא אהבה 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? כן 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן 9.מה מרגיע אותך? ירים של רובי וויליאמס 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך?שמעירים אותי 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? מה!?! 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס:!??!! 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אוונסנס 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: הראל סקעת 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: רובי וויליאמס 16.תחביבים:לשיר לרקוד ולשחק 17.עיסוקיך כיום: שומדבר -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? בשרי 2.יום או לילה?יום 3.חום או קור?חום 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 5.אור או חושך? אור 6.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק?פופ 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? לא מכירה 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל 10.סרט או ספר? גם וגם 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה?מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד 14.טלפון או פלאפון?פלא 15.עבודה או לימודים?אממ אין דיעה 16.אושר או עושר?אושר 17.שמחה או אהבה?כשיש אהבה אז יש שמחה... לא? 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? נראה לי האופציה השנייה 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? בטן, פנים, תחת 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): כל הצבעים 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): -- 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס:-- 5.ספורט אהוב: אירובי 6.אישיות מוערצת: רובי וויליאמס 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אמממ שחצנות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? נדיבות 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? כנות 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?תשאלו אחרים 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אוכל של אמא 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): מים 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? אחלה 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... אני אוהבת אותו 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? אממ נראה לי גלגולי נשמות

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif חג שמיייייייייח

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 13.4. 2.עיר לידה: רמת-גן. 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 3 עם נשנושים בין לבין. 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? די הרבה. 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? כנ"ל. 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? מוות. 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? בערך. 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן. 9.מה מרגיע אותך? חברים ומוזיקה טובה. 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? אנשים מסויימים. 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? לא מעריצה אותם :ס 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: סינרגיה, מוניקה סקס, בית הבובות, משינה. 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: Black eyed peas Blink 182 Evanescense Green day My chimical romance Oasis Panic! at the disco Pink floyd Queen Red hot chilli peppers Simple plan The beatels The used 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: נינט, עברי לידר, אביב גפן לפעמים. 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: ג'סטין טימברלייק, ג'רארד ווי, ג'ון לנון, כל הסולנים של הלהקות שאני אוהבת D: 16.תחביבים: מוזיקה בעיקר. 17.עיסוקיך כיום: עושה בייבי סיטר? ^^ -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? בשרי. 2.יום או לילה? הממממ, יום. ולילה. אהמ D: 3.חום או קור? קורררר.
4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? אוי נו. 5.אור או חושך? תלוי במצב רוח. 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד. 7.מוזיקת פופ או רוק? רוק. 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? כן. לא מבינה בזה. 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? ברור שג'אנק פוד. 10.סרט או ספר? סרט. 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה. 12.מחשב או טלוויזיה? קשה מידי. 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד. 14.טלפון או פלאפון? טלפון. 15.עבודה או לימודים? עבודה. 16.אושר או עושר? אושר. 17.שמחה או אהבה? אהבה, שמחה תבוא מאהבה :) 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? שיהיה טובי לב וטיפשים. ;; 19.יום חול או חג? חג~~; 20.אהבה או כבוד? אהבה. -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? שפתיים, עיינים, שיער. 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): כתום. 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): נו מה חפרתם עם אתניקס ]; 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: ברור שלא של אתניקס P: המ, אשם? של סינרגיה. מכה אפורה, זכיתי לאהוב, שירים של נינה. 5.ספורט אהוב: קיקבוקסינג. ריקוד. 6.אישיות מוערצת: אישיות? המ. :O אמא? P: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנים!11 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? רגישות. 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? רגישות :p 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? מתעצבנית מהר. 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):|סדגש מקדונלס!
12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): קולה דיאט, נסטי דיאט. 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? המ. אחלה. 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... מיליון פעם היה כבר תשאלה הזאת בפורום, אז כן. אני מאמינה באלוהים, חושבת שהוא קיים, ואני מכבדת אותו. 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? גןעדן וגהנום. אני נוטה לחשוב שלפעמים פשוט החיים נגמרים והנפש עוברת לבנאדם אחר שנולד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

MaYu406

New member
תשובות:

1.בן/בת כמה את/ה? 17 2.עיר לידה: - 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 3 או 4 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? שעתיים שלוש 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? 10 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? סוטי מין 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? כן 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן 9.מה מרגיע אותך? שינה 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? משפחה, אי צדק 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? לא מעריצה 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: קולדפליי 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: דין דין 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: אבריל לאבין 16.תחביבים: לישון, לשמוע מוזיקה, ומחשב 17.עיסוקיך כיום: שמיניסטית עובדת -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? גם וגם 2.יום או לילה? לילה 3.חום או קור? חום 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 5.אור או חושך? חושך 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק? רוק 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? דייגו ארמנדו מראדונה 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? אוכל מבושל 10.סרט או ספר? סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד 14.טלפון או פלאפון? פלאפון 15.עבודה או לימודים? עבודה 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? אהבה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב וטיפשים 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? שיער, בטן, עיניים 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): כחול וסגול 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): אין 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: מכל האהבות 5.ספורט אהוב: אופניים 6.אישיות מוערצת: אין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שתלטנות, התנשאות, קנאות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? דאגה, אכפתיות, פתיחות 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אובייקטיביות 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ותרנות, ביישנות, חולמניות 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אבוקדו ושוקולד 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): שוקו, חלב, מיץ תפוזים, מיץ ענבים, מים 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? שהם בזבל 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו...מאמינה בו אמונה שלמה הוא הגדול והנורא מכל 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? מוות

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 14 2.עיר לידה: ראשון לציון 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 3 בקושי 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? חצי שעה בשבועיים 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? חלק נכבד מהזמן 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? המון דברים 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא 9.מה מרגיע אותך? מייקי 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? שמחכים אותי ושקוטעים אותי. 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? לא מעריצה 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: הממ. מוניקה סקס... ד"ר קספר. 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: הממ. אין ממש. 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: 16.תחביבים: לנגן, לצחוק, לשמוע מוזיקה, לצפות בתוכניות שאני אוהבת במחשב, לראות סרטים. 17.עיסוקיך כיום: אני תלמידה. -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי. 2.יום או לילה? יום 3.חום או קור? חום 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 5.אור או חושך? אור 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק? רוק 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? אהה... 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? אממ. 10.סרט או ספר? נו באמת. 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה. 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? מגיל 14 מותר אז... וזה גם נחשב 'קטין'><. אבל מתחת ל14 ברור שנגד. 14.טלפון או פלאפון? טלפון 15.עבודה או לימודים? לימודים 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? שמחה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טוביי לב, נו באמת. 19.יום חול או חג? יש לי יום יום חג 20.אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? שפתיים, חיוך, שיער 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): אדום, כחול, ירוק, שחור, כולם. 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): >< 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: אממ. בואי דינה? 5.ספורט אהוב: 6.אישיות מוערצת: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אמפתיה והבנה 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? הממ. 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? כולן. טוב, הרוב. 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): מיץ תפוזים/לימונענע סחוט 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? חיים טובים 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... שום דבר 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? אין כלום, הולכים לקבורה.

דנטל

New member
אתניקס

1.בן/בת כמה את/ה? כמעט 34 2.עיר לידה: תל אביב 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 2 וכל הזמן אוכלת בין הארוחות 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 0 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? 10 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? ג'וקים 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא 9.מה מרגיע אותך? היפ הופ וחתולים 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? אנשים טפשים 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? אני לא 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: לא עולה לי משהו כזה 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: פנתרה 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: סאבלימינל 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: אין 16.תחביבים: לבלות 17.עיסוקיך כיום: כתבנית -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? בשרי 2.יום או לילה? לילה 3.חום או קור? חום 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 5.אור או חושך? חושך 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק? פופ 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל 10.סרט או ספר? סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? אלכוהול 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד 14.טלפון או פלאפון? פלא 15.עבודה או לימודים? עבודה 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? שמחה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב (משכיל זה לא בהכרח הפוך מטיפש) 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? כבוד -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? צבע עור 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): אדום 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): ציפור מדבר 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: האדריכלים - סאבלימינל והצל 5.ספורט אהוב: החלקה על הקרח 6.אישיות מוערצת: סאבלימינל 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אמתיים 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אמתית 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ביישנית 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): סטייק לבן 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): סודה 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? כל עוד מבלים - אחלה 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... הוא לא מענין אותי 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? כלום

!!!1 ../images/Emo219.gif

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה?11.5 2.עיר לידה:ת"א 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ?3,ומה שביניהם 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה?המון 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב?המון 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם?ג'וקים 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות?לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום?לא 9.מה מרגיע אותך?להיות בבית לבד 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך?פרסומות של ג. יפית 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס?-- 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס:-- 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: My Chemical Romance Windir Borknagar Amon Amarth Stratovarius Korpiklaani Tokio Hotel Taking Back Sunday The Used Muse Enter Shikeri ועוד רבים אחרים P: 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה:-- 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל:-- 16.תחביבים:מחשב,טלוויזיה,מוזיקה,שינה 17.עיסוקיך כיום:תלמידה -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי?שניהם 2.יום או לילה?לילה 3.חום או קור?שניהם 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?מוחמד עלי 5.אור או חושך?חושך 6.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק?רוק 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?-- 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל?שניהם 10.סרט או ספר?שניהם. בעיקר סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה?רגילה 12.מחשב או טלוויזיה?שניהם 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד?נגד 14.טלפון או פלאפון?טלפון 15.עבודה או לימודים?אף אחד 16.אושר או עושר?עושר. כי זה מביא את האושר 17.שמחה או אהבה?אהבה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים?לא יודעת האמת 19.יום חול או חג?חג 20.אהבה או כבוד?אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני?עיניים,אני מניחה. ושיער
2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה):שחו,אדום וכחול כהה [אבל קצת P:] 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה):-- 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס:-- 5.ספורט אהוב:אם כבר-כדורסל 6.אישיות מוערצת:-- 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?הו,יש הרבה- רכלנות צביעות ציניות מוגזמת [ז"א,לצחוק על אנשים ולרדת עליהם בלי לשים לב שזה פוגע,כשזה כ"כ שקוף. זה אכזרי -.-] פחדנות שקרנות [אפילו שכל אחד מאיתנו שיקר] חוסר התחשבות יש עוד 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?הבנה והתחשבות 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?אין לי. אולי רחמנות. אבל אצלי זה מוגזם [תורשתי מאבא] 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?רחמנות-אני חצי אוהבת את זה וחצי שונאת. וגם-נדיבות [נמאס לי להיות נדיבה,כל הזמן מנצלים את זה],קולניות [אני נוטה לצעוק על אנשים ולדבר חזק סתם ככה. זה מעצבן כ"כ],ועוד משהו שאני לא יודעת איך להסביר-לומר תמיד את הדברים שאני חושבת על אנשים 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):סלט,צ'יפס,שניצל 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה):קולה,מים 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה?איכס 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו...למי אכפת ממנו
15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל?אין חיים,מתים וזהו

../images/Emo215.gif

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה?14 2.עיר לידה:ירושלים 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ?3 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה?2-3-4 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב?כמה שיוצא 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם?לא נודע,חתולים 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות?לא ממש 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום?אולי 9.מה מרגיע אותך?מוזיקה שקטה 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך?אנשים אטומים 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס?0 שנים 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס:שייגעצ חח חוץ מאתניקס כמובן 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל:אממ לא יודעת 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה:אביב 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל:לא ידועת 16.תחביבים: כל מיני 17.עיסוקיך כיום:לימודים -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? צימחונית 2.יום או לילה?גם וגם 3.חום או קור?קור 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופרמן, כי יש לו כוחות על 5.אור או חושך?אור 6.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק?רוק 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?אף אחד 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל?גם וגם 10.סרט או ספר?סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה?תלוי 12.מחשב או טלוויזיה?מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד?נגד 14.טלפון או פלאפון?פלא 15.עבודה או לימודים?עבודה 16.אושר או עושר?אושר 17.שמחה או אהבה?אהבה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים?קשה 19.יום חול או חג?חג! 20.אהבה או כבוד?הם לא נוגדים אחד את השני... -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני?עיינים גוף וזה 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה):לבן אפור 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה):- 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס:יש מלא 5.ספורט אהוב:אממ לא יודעת 6.אישיות מוערצת:אביב נניראלי 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?זילזול, צביעות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?אמיתיות (חח יש מילה כזאת?) 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?ג'י לא יודעת 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?מלא 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):עלים ומנה
12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה):קולה ושתייה חריפונת 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה?סבבה 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... מה? 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל?לא יודעת

שבת, משעמם וזה.

-שאלות על עצמך:
בן/בת כמה את/ה? 13 וחצי.
עיר לידה: ירושלים.
כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 3.
כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? הרבה.
כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? כנ"ל.
מה הכי מפחיד אותך בעולם? מוות, יצורים ובני אדם מזיקים
, וגעגוע.
האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא.
האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא.
מה מרגיע אותך? מוזיקה, אמבטיה, חיבוק.
מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? או-הו אין לי כוח לפרט.
כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? לא מעריצה.
להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: מוניקה סקס, אמ לפעמים שומעת שייגעצ והיהודים..(פעם בהרבה זמן
)
להקה אהובה ביותר מחו"ל: אמ פינק פלויד והביטלס.
זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: אביב גפן.
זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: אמ אין כל כך.
תחביבים: מחשב בעיקר.(איזה רדודה אני.)
עיסוקיך כיום: תלמידה(???) -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות:
אוכל-חלבי או בשרי? חלבי. צמחונית וזה.
יום או לילה? אמ...יש יתרונות וחסרונות לכל אחד.
חום או קור? קור.
אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? מי זה מוחמד עלי?... סופרמן
אור או חושך? גם וגם.
שוקולד או ריבת תותים? שוקולד.(לא סובלת ריבה!
)
מוזיקת פופ או רוק? רוק.
מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מי זה דייגו מראדונה?...אף אחד נו.
ג'אנק פוד או אוכל מבושל? גם וגם.
סרט או ספר? תלוי. אם זה ספר טוב..ואני ממש לא יכולה להפסיק לקרוא..אז אני אעדיף באותו רגע ספר וכנ"ל לגבי סרט.
שתייה-אלכוהולית או רגילה? תלוי מתי
מחשב או טלוויזיה? מחשב!
יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? אמ תלוי כמה קטין...נגיד מעל 16 סבבה.
טלפון או פלאפון? אמ נראה לי טלפון יותר נוח..
עבודה או לימודים? אמ עבודה נדמה לי. למרות שעבדתי רק בתור בייביסטר אז...
אושר או עושר? אני לא חושבת שיש משהו שהוא אושר, אבל זה תלוי כי אני מגדירה אושר כשלמות. אז במקרה הזה עושר... אבל ברור שעדיף שמחה וזה וזה.
שמחה או אהבה? אהבה.(ותלוי איזו אהבה! אם היא מכאיבה אז שמחה.)
איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? וואי זה קשה. כי אני לא יכול לסבול אנשים טיפשים שאי אפשר לדבר איתם על כלום.
יום חול או חג? חג! אבל נגיד כמו פסח שהכל פתוח אבל אין לימודים וחופש.
אהבה או כבוד? גם וגם. -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם:
מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? אמ, עיינים, שפתיים, גוף כללי.
צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): שחור, תכלת, כחול, לבן לפעמים.
שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): לא אוהבת אותם:p
שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: יש מלא.
ספורט אהוב: איןDDDD:
אישיות מוערצת: אביב גפן.
מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טיפשות, שקרנות, קנאות(למרות שאני כזאת) ועוד אני יכולה להמשיך עד אמצע הלילה...
מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אכפתיות, נדיבות, רגישות, נתינת אהבה, חוש הומור ושוב אני יכולה להמשיך עד אמצע הלילה
מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אמ נדיבות, ויכולת ורצון להקשיב.
מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? קנאות, רכושניות, יותר מדי מתלוננת...ועוד.
מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): פיצה(עכשיו קצת פחות אוהבת), שניצל תירס טבעול, סלט יווני[במיוחד זה של אבא של נועה!], אמ ועוד.
שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): קולה, מים, מבחינה אלכוהולית רדבול+וודקה, ובריזר זה טעיםD: (חחחח שלא תקבלו רושם מוטעה, בקושי הספקתי לשתות בחיי.)
מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? אמ דפוקים לפעמים, אבל כן יכולים להיות רגעים טובים.
מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו...? אני לא מאמינה באלוהים.
מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? לא נראה לי שיש משהו וזה מדעי. אבל אני מקווה שיש משהו, קצת מלחיץ פשוט להעלם מהעולם כלא היית. בלי להיות כלום..כל המחשבות הרגשות הכל נעלם בבת אחת? לא הגיוני, וזה חבל. שאלון כייפי!, והשקעתי בסמיילים
.

נושבו

New member
עונה!

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה
16 2.עיר לידה: רחובות 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ
3 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה
שעה 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב
שעתיים 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם
מוות וכישלון. 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות
כן 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום
כן 9.מה מרגיע אותך
מוזיקה טובה, תוכנית טלוויזיה טובה, ספר טוב, לנגן. 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך
אנשים צבועים, שקרנים, שעושים דווקא וכשאני עושה משהו ולא מצליח לי. 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס
אף פעם... 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: אין להקה ישראלית שאהובה עליי במיוחד. ולמה החלטת שאני אוהבת את אתניקס? חח 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אוונסנס 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: עברי לידר, נינט, הראל סקעת, 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: כריסטינה אגילרה. 16.תחביבים: לנגן, לקרוא ספר, לבלות עם חברים/משפחה, לראות טלוויזיה, להיות במחשב. 17.עיסוקיך כיום: תלמידת תיכון:S -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי
שניהם! 2.יום או לילה
תלוי.. 3.חום או קור
נעים:) 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח
סופרמן ברור 5.אור או חושך
אור 6.שוקולד או ריבת תותים
שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק
רוק קל 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה
אפחד. 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל
אוכל מבושל 10.סרט או ספר
תלוי. 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה
רגילה 12.מחשב או טלוויזיה
שניהם 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד
נגד, אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו. 14.טלפון או פלאפון
פלאפון 15.עבודה או לימודים
עבודה 16.אושר או עושר
אושר 17.שמחה או אהבה
אהבה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים
אממ טובי לב וטיפשים. אבל עדיף שילוב של משכילים וטובי לב! 19.יום חול או חג
חג 20.אהבה או כבוד
אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני
עיניים, גובה וגוף. 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): ירוק וורוד 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): כלום!! 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: הרבה... 5.ספורט אהוב: כדור עף. 6.אישיות מוערצת: עברי לידר 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים
צביעות ושקרים. 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים
חוש הומור, אמייתים, מקשיבים. 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך
אחראית, מסודרת, פרפקציוניסטית ומצחיקה. 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך
כשמשהו לא מצליח לי קשה לי מאוד לצאת מזה, ביישנית, 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): דגנים עם חלב וקוסקוס. 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): מים ודיאט ספרייט. 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה
החיים טובים! 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים
מאמינה בו! 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל
אממ גלגול נשמות, גן עדן

עונהההההההה../images/Emo9.gif.

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 16 2.עיר לידה: רמת גן 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? הוווו. עזבו חח 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? תלוי מה יש לראות אם בדרך כלל שיש מה לראות אני מסוגלת לשבת 5 שעות ככה 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? יש ימים שהרבה יש ימים שבכלל לא זה מאוד תלוי 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? ג'וקים :&#39
7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות?לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום?עזבו אותכם שטויות
9.מה מרגיע אותך?עברי לידר :) 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך?אנשים שחשים!!1 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס?עזבו אותי באמא'שלכםםם 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס:^^ 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל:יש דיי הרבה בזמן האחרון יותר backstreet boys 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה:עברייייייייייייייייי 3>!!!!!!!!!!!!!!1 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל:אממ bon jovi אולי.. לא יודעת:/ יש הרבה 16.תחביבים:לשמוע מוזיקה, ללכת להופעות, ל-א-כ-ו-ל. אעעע. 17.עיסוקיך כיום:תלמידת כיתה י'. שנתיים. יאי :] -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי?תלוי מה בא לי 2.יום או לילה?לילה!@$ דהה. 3.חום או קור?קוווווווור ללא ספק!!!!!!! 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?מוחמד חחחחח
5.אור או חושך?חושך!! אני חיית חושך! 6.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק?רוק /m\ חח 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?אנערף 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל?של אמא
10.סרט או ספר?ספר 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה?רגילה! 12.מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה שיש מה לראות 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד?נגד 14.טלפון או פלאפון?טלפון 15.עבודה או לימודים?עבודה 16.אושר או עושר?עושר חחח סתם 50:50 כזה נו
17.שמחה או אהבה?שמחה! 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים?משכילים ואכזריים חח לא כיף להיות עם מישהו בור 19.יום חול או חג? חג
. 20.אהבה או כבוד?כבוד -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני?עברי! חחחחחחחח עזבו יש לי שריטה קטנה
..לא יודעת שאלה קשה.. סתכלו על עברי ותבינו.. 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה):שחור.. אדום.. כתום 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה):כגעגכחםעןגכועםןגכ 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס:דיי עם אתנייייקס! חחח ויש פווווווול בעיקר של עברי 5.ספורט אהוב:כדורגל אם כבר 6.אישיות מוערצת:עברי חחחחחחח 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?שקרנים.. צבועים.. חשים תצמם 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?שהם חנפנים אליי חח 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?עזבו זה קשה מדיי חח 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?יש הרבה 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):הכלהכלהכל!@$ 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה):מים 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה?life is what you make it! think about that 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו...שונאת תשאלות האלו.. 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל?לא יודעתתת לילה טובבבבבבב אנשיםםםםםם. נצלו את החופששששששש. :)

D o R a S h A y

New member
עונההה

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? בת 17 2.עיר לידה: כ"ס 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 2 או 3 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? הרבה 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? הרבה 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? לאבד מישו קרוב 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? 9.מה מרגיע אותך? מוזיקה 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? ציניות, שאלות מעצבנות, ושמציקים לי 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? מעולם לא הערצתי את אתניקס... 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: סינרגיההההההההההה 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: גרין דיי נראה לי.. 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: מירי מסיקה 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: 16.תחביבים: 17.עיסוקיך כיום: תלמידה =] -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 2.יום או לילה? לילה 3.חום או קור? קור 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 5.אור או חושך? אור 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק? רוק 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל 10.סרט או ספר? סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד 14.טלפון או פלאפון? טלפון 15.עבודה או לימודים? עבודה 16.אושר או עושר?אושר 17.שמחה או אהבה? גם וגם 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב ומשכילים 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): אפור וחום 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: כל השירים של סינרגיה 5.ספורט אהוב: אירובי זה כיף 6.אישיות מוערצת: אני לא מעריצה אבל אני בהחלט מאוהבת בו חחח- גפן מסינרגיה 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? ציניות וזלזול 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טוב לב ושמחה 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? שאני אוהבת לעזור 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? קנאית 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אוכל של אמא 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): כל מיצים המגניבים הקרטוניות 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? הם חביבים 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... הוא אחלה.. לא ניכנס לזה עכשיו 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? לא יודעת..

עונה..[:

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 15 2.עיר לידה: נהריה 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? כמה שיוצא.. לפעמים בכלל לא... 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? לא הרבה.. 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? כמה שיותר... 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? מוות 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? תלוי... 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא 9.מה מרגיע אותך? מוזיקה, חיבוק, אהבה... 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? שמשקרים לי, שמאחרים לי, שלא מתייחסים אליי... 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? אני לא מעריצה אותם...XD 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: מוניקה סקס 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: nickelback 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: ברי סחרוף 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל:גוון סטפני המלכה! D: 16.תחביבים: חברים, שמו"צ, מחשב 17.עיסוקיך כיום: זנות. -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 2.יום או לילה? לילה 3.חום או קור? קור 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? אני! D: 5.אור או חושך? חושך 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד! O: 7.מוזיקת פופ או רוק? ביחד! יעני פאנק..XD 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מי אלה? 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? אוכל מבושל 10.סרט או ספר? סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? ברור שאלכוהול! XD הכול הרבה יותר כייף עם אלכוהול... 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? תלוי 14.טלפון או פלאפון? פלאפון 15.עבודה או לימודים? עבודה 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? אהבה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב. 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? כבוד -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? תחת, עיניים, שיער ופה... 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): ירוק! 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): - 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: היום יום הולדת-ברי סחרוף 5.ספורט אהוב: לישון 6.אישיות מוערצת: רבין! 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות, קלפטומניות, חטטנות, יהירות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?חביבות, צומי 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?עליזות, ראש פתוח 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?יהירה, טיפשה, חסרת טאקט 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): ממ קוסקוס! 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): וודקה עם מיץ תותבננה 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? סאקס! life sucks.. and then you die.. and then it stiil sucks 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... ממ אני לא כ"כ מאמינה בו... אבל אם כן יש ה' הוא בטוח שונא אותי. 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? אמרתי שאני מאמינה בגילגול נשמות או לא?

fireyes

New member
-אני-

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה?15.5 2.עיר לידה:חולון 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ?נראלי 3 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה?שעה.. 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב?שעתיים 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם?החיים 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות?כן 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום?כן 9.מה מרגיע אותך?לא הרבה... 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך?כמעט הכל 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס?מעע?לא מעריצה את אתניקססס 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס:*עעע* 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל:- 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה:שריתוש'|לבענק| 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל:סלין דיון 16.תחביבים:לשמוע מוזיקה,להתנוון מול טלויזיה ומחשב... 17.עיסוקיך כיום:אהמ...שינה -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי?חלבי,ואחרי 6 שעות בשרי
2.יום או לילה?לילה 3.חום או קור?קור 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופרמן 5.אור או חושך?חושך 6.שוקולד או ריבת תותים?שוקולדדדד 7.מוזיקת פופ או רוק?נעעע 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?ג'ורדן 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל?מבושל 10.סרט או ספר?ספר וסרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה?תלוי מתי.. 12.מחשב או טלוויזיה?גם וגם 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד?נגד 14.טלפון או פלאפון?פפפפללללאאאפפפוווןןן 15.עבודה או לימודים?עבודה ולימודים 16.אושר או עושר?אושר 17.שמחה או אהבה?אהבה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים?משכילים וטובים
19.יום חול או חג?חג 20.אהבה או כבוד?אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני?ידיים,עיניים ו..זהו 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה):כחול 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה):דייי דייי דייייי 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס:כל השירים של שרית 5.ספורט אהוב:שינה..(?!)סתם...הרמת משקולות 6.אישיות מוערצת:izabell 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?אדישים,לא אכפתיים,חלשים... 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?חזקים,אוהבים,מכבדים.. 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?אני לא משו... 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה):מים 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה?סבבה 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו...מעריצה,מכבדת,אוהבת,מאמינה... 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל?גן עדן וגיהינום

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה?15 2.עיר לידה:חדרה..[בבית חולים שם כאילו:]] ] 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ?2 בדר"כ צהריים וערב..אבל לפעמים אנ'לא אוכלת ערב.. 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה?3 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב?גם..3-4 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם?המוות נראה לי... 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות?כן.. 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום?אממ..אני מאמינה שאולי יש משהו בסגנון 9.מה מרגיע אותך?בית,מקלחת.. 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך?אנשים צבועים,שלא מקשיבים לי,שקוטעים אותי באמצע משפט 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס?לא מעריצה..אבל יש להם כמה שירים טובים 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס:סינרגיה מדהימיםם 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל:אממ..פעם אהבתי נוראאא את הבקסטריט בויז!!הייתי מטורפת עליהם!! 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה:הראל סקעת!! 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל:אממ..אין מישהו'י מיוחד/ת 16.תחביבים:לישון בעיקר!! 17.עיסוקיך כיום:אממ..מנקה ת'בית..פסח או לא פסח.. -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי?בשרי..יותר משביע!! 2.יום או לילה?לילהה 3.חום או קור?חוםם 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופרמן נראה לי.. 5.אור או חושך?אממ..אור?? 6.שוקולד או ריבת תותים?שוקולדדד 7.מוזיקת פופ או רוק?פופ!! 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל ג'ורדן..מי זה השני?? 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל?מבושל 10.סרט או ספר?סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה?רגילה נראה לי.. 12.מחשב או טלוויזיה?מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד?בעד..חח סתם..לא יודעת..מה זה אכפת לי..שכל אחד יעשה מה שבא לו 14.טלפון או פלאפון?פלאפון 15.עבודה או לימודים?עבודה..לפחות מקבלים על זה כסף.. 16.אושר או עושר?אושר ברור!! 17.שמחה או אהבה?אם יש אהבה אז שמחים לא??אז..אהבה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים?טובי לב וטפשים 19.יום חול או חג?חגגג 20.אהבה או כבוד?אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני?עיינים,שיניים,בטן[שמן לא שמן,קוביות לא קוביות] 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה):כחול ותכלת בעיקרר 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה):יש את לינדה..שזה חמוד ויש עוד שיר שאנ'לא זוכרת את שמו.. 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס:"שמע ישראל" של שרית חדד ו"אם הוא ילך" הראל סקעת 5.ספורט אהוב:אממ.מ... 6.אישיות מוערצת:הראל סקעת?? 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?צביעות..זה יכול לשגע אותי!! 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?כנות,חייכנות 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?חייכנות בעיקר והקשבה.. 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?מתעצבנת מהררר!! 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):ג'חנון ,שניצל וכל מה שעם תפו"א 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה):קולההה 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה?בעולם הזה..אמ..לא משו..כאילו..מלחמות וכאלה.. 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו...כן..אני מאמינה בו!! 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל?יש גילגולי נשמות לדעתי..אז..

עונההה ../images/Emo210.gif

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 15 2.עיר לידה: אמריקה 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 3 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? לא ספרתי 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? הרבה 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? רכבות 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן 9.מה מרגיע אותך? להתחבק עם חבר שלי 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? אנשים שקרנים וקנאים 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? לא מעריצה אותם 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: - - 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: - - 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: - - 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: - - 16.תחביבים: ריקוד, ריצה, התעמלות אומנותית 17.עיסוקיך כיום: תלמידה -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 2.יום או לילה? לילה 3.חום או קור? נעים 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 5.אור או חושך? חושך 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק? פופ 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדן (?) 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל 10.סרט או ספר? סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? לא אכפת לי 14.טלפון או פלאפון? פלאפון 15.עבודה או לימודים? עבודה 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? שמחה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טוביי לב 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? (אצל בנים) שרירים, אף, גובהה 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): ורוד, חום ולבן 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): - - 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: - - 5.ספורט אהוב: מחול 6.אישיות מוערצת: אין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנים, קנאים, דוחפיים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טוב לב, יופי ואופי 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? לא יודעת 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? עקשנית 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): סלט 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): קולה... 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? טובים 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... אני מאמינה בו 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? כן

fluppster

New member
עונה

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 21 2.עיר לידה: בת ים 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 3 פלוס נשנושים 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 2-3 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? 10, כי אני עובדת עם מחשב 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? מוות או פציעה של אדם קרוב 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא 9.מה מרגיע אותך? החבר שלי 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? אנשים סנובים, חסרי אחריות, מתוסבכים מדי. 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? לא מעריצה אותם 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: הדג נחש 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: בלאק אייד פיז 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: אפרת גוש 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: אלאניס מוריסט 16.תחביבים: לשיר, לרקוד, לקרוא ולכתוב סיפורים ושירים 17.עיסוקיך כיום: עובדת בעבודה זמנית, שרה בלהקה של העבודה, רוקדת בחוג ג'אז -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 2.יום או לילה? לילה 3.חום או קור? חום 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 5.אור או חושך? אור 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק? רוק 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? אף אחד 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל 10.סרט או ספר? סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? תלוי בחשק 12.מחשב או טלוויזיה? שניהם 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? בעד, תלוי כמה קטין... 14.טלפון או פלאפון? פלאפון 15.עבודה או לימודים? עבודה 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? לא ידעתי שזה או זה או זה.... אהבה. 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב וטיפשים 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? כתפיים רחבות, עיניים, שפתיים (רכות ובשרניות
) 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): ורוד 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): תותים 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: אפרת גוש - דיאטה 5.ספורט אהוב: לא אוהבת ספורט 6.אישיות מוערצת: קונדוליסה רייס 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? קמצנות, סנוביזם, חוסר אחריות, קנאות, גזענות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? סבלנות, סובלנות, יכולת לאהוב (לא רק את עצמם), אופטימיות 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אופטימית, רומנטית, רגישה, חכמה, יצירתית, בוגרת 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? לפעמים רגישה מדי, קצת אגואיסטית, מתקשה להחליט החלטות 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): גלידה, שוקולד, פתות, בורקס, צ'יפס 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): מים, שייק פירות, קוקטייל פירותי 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? קשים, אבל כל עוד יש אנשים שאתה אוהב ואוהבים אותך בחזרה, זה שווה הכל. 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו? הרגש שלך אליו.... אין אלוהים. 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? כלום. פשוט מתים, וזהו.

שאלון ממש חמוד ../images/Emo9.gif

-שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? בת 15 וקצת 2.עיר לידה: רמת גן 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 2 + סנדוויץ' בי"ס 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? אממ לא נראה לי יותר מ1-2 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? 2-3... 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? לא יודעת.. יש לי פחד גבהים מטורף 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא 9.מה מרגיע אותך? מוזיקה, להיות בחוץ בקיץ, שאנשים אחרים רגועים
10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? אממ שלא מקשיבים 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? חיחי 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: ד"ר קספר 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: קולדפלי, U2.. 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: אביתר בנאי, יזהר אשדות 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: 16.תחביבים: ציור, קראטה 17.עיסוקיך כיום: תלמידה -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 2.יום או לילה? יום 3.חום או קור? חום 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן כאילו דה. 5.אור או חושך? אור 6.שוקולד או ריבת תותים? ריבת תותים (אלא אם זה נוטלה..) 7.מוזיקת פופ או רוק? רוק 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדאן 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל 10.סרט או ספר? ספר כמובן! 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד 14.טלפון או פלאפון? פלאפון 15.עבודה או לימודים? לימודים 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? גם וגם :] 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב וטיפשים 19.יום חול או חג? חג 20.אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: 1.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? שיער, בטן, עיניים 2.צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): ירוק, כתום, סגול, כחול... עוד לא ממש החלטתי 3.שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): שיר ישן 4.שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: יזהר אשדותתתת 5.ספורט אהוב: ריצה 6.אישיות מוערצת: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? רכלנות, פוזות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? חוש הומור, קלילות,הקשבה 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ביישנות, שקטה מדיי.. 11.מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אורז, אננס 12.שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): תה צמחים, לימונדה 13.מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? נחמדים 14.מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... לא מאמינה 15.מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? יש משהו, לא יודעת להגדיר

למעלה