עונההה
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? עדיף שלא יבוא!! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? איכ! 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן!! =P 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 999 5.באיזה צבע הפוני שלך? שקוף 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? קולות של מת! 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? של חתול מת. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? בזבל! 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? אפשר נעלי אצבע? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? יום של טיול נחמד לחרמון! 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, עדיין!! זה יגיע.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי,טוב?? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מי קונה בסופר מרקט? 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא...אבל עוד יהיה!! 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן!! 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מיצי! 18. מיייצי מיצי מיצי מיצי? ככה עושה פרה לא???? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אנשים דוחים..משאירים את כל הכיף לעצמם! (סתם סתם) 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בג'ירפה שלי!! 21. באיזה צבע הגלימה שלך? יש לי גלימה ולא ידעתי??? איזה יוופייייי!!! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אני מתארת לעצמי שהוא היה נדרס!! 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? הם יכולים לשחק בתור הרשת.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כלבים לעזזל!! אם כבר הם יחלו בפרפרפרת!!! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? זה באמת מעניין?? 6 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא..ילדה נורמלית! 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מטוס?? חמור?? דולפין??? ספר איזה לבנות רפסודה?? רפסודה???? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מה לא?? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? קזחסטן, כי =) 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "איך לעזזל הגיעה גולהה לאף שלךךך???" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? אימג'ניישנוורלד??? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכלל!! חוץ מהשפתיים..שונאת ת'גוף שלי!! 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? הוא גונח 34.מה היה הספר האחרון שקראת? ים המוות ( לא מומלץ) 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא ניראה לי... 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא..אני מלאך!! (כן בטח) 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? ציור שללל..פיט וונטז המושלםם!! 38. האם אתה אלוהים? כןןןן ביטחחח!!!! פעם ראשונה שלי בפורום!! 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן, כן, כן, כן (סורי..כולם ענו) 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אה תה הוא משקה אקזוטי?? טוב לדעת!! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הכלל!!! חוץ מממש חריפים!! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא, נקווה שגם לא יטרידו!! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא, וטוב שכך!!! 44. האם ננשכת ע"י עז? כן, אתמול..ניראה לכם??? 45.מה מעיר אותך בבוקר? לצערי, השעון המעורר שלי... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? מאוודד תלוי במצב הרוח שלי... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "אני רוצה בורגר!!!!" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה, אני בדיאטה!! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 או 5..לא זוכרת 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בטח למה לא?? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אממ...דולפין! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? משו!!?!?! 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אח שלי!! 54. על מה אתה חושב כרגע?למה אני עושה את השאלות המפגר הזה בכלל??? =S 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לשפוך עלייה דלי של שמן רותח ואז לדרווווססס אותההה!!! האמת..זה כבר התחשק לי היום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? צבט לא, בעט כן!! ילד מהכיתה ש'לי!! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מה אני אמורה לעשות??? לירוק? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משו מאווודדד טעיםם..תלוי איך מסתכלים על זה!!! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? לא רוצים?? אל תאמינו!! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אני חושבת שאיש עם בגדים ניו קולקשין!! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? שלא נדע עוד צער!!!!! 62. מה עושה לך את זה? חמורים 63. מה זה היפי? מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן, לפיטר וונטז, כי הוא הבנאדם הכי מושלם!!!! בעולם!!!! D= 65. מה היית בגלגול הקודם? מאוד יכול להיות שהייתי חרא!! 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? זבוב, כדי שאני ימות לגלגול טוב יותר!! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הפיל הסגול שלי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אם לפעמים...תלוי באיזה מצב אני נמצאת.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? יש דבר כזה בכלל?? טוב לדעת..הם מתלוננים?? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אולי תשאלו מה המאכל שלא אהוב עליי?? יהיה לי יותר קל!! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני חודש בערך , שפעת טוב?? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח והוא מתבייש בזה!! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? לא, שלא יהיה גם..סתמו!! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? כולם דומים....את כולם אפשר לתקוע!! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אולי תשאלו על מה לא הייתי מוותרת??, אומנות מעשי (על זה לא) 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? סביר להניח שזה לא יקרה אבל אם כן אז אני אדרוס פקאצות!! גם שאין לי רישיון.. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יגלח אותו ואז אתאבד...למה לעזזל צומח לי זקןן??? 78. על מה תקבל פרס נובל? על החדר הכי "מסודר" בעולם!!!!! 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מע זע???? בביולוגיה לא?? מה משעמם לי בחיים?? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פוט!! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? כאילו דעעע..זה לא ברור?? הפינה של הספה (כיף להתכרבל שם עם שמיכה) 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? היו המון....עשיתי גרעפס ואז קלטתי שיש מאחורי כוסון!! 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? דיברתי עם חברה מעצבנת?? אמא שלי עצבנה אותיי??? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "כן, אבל בכל זאת" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אנייייי..........כאילו דעעע!!!! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? אה הוא לא מתחלק?? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? אם..כי הם מלוכלכים..אפשר לדרוס ולשטוףף...ואאזזז אני לאאא יאכל!! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? את אח שלי!! 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? למה באמת?? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? ממש לא ניראה לי שיש דבר כזה!! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? רוצה לצאת בערב?? 92. מי חי בעליית הגג? כל מה שכבר לא צריך 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? TRL ולהזמין רק את פול אאוט בוי, ז'תומרת רק את פיטר 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אולי 5 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? מקלידה להנאתי!! 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה לנו חם בחורף!! מה אכפת לי מהכבשים?? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לך/י אני אבוא אחוריזה!! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. O.M.G אוו מיי גוווד!!! 100. שלום.ולא להתראות!!!