שאלון

אספיר85

New member
שאלון../images/Emo54.gif

לקוח מבלוג מראש1 בלוגים. במחשבה שניה, גם ראיתי שאלון כזה פה, אז שיהיה מהארכיון. 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5.באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34.מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45.מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מי חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 100. שלום.

baril

New member
../images/Emo80.gifהזוי ../images/Emo6.gif עונה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יתחיל לחקור את כולם 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?לאיודעת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר
5.באיזה צבע הפוני שלך?איןלי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון?של בת הים הקטנה 3> 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?אני אוהבת כאלה D: 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?אם יענו אותי בייסורים קשים 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?איןלי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיקקקקק 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?יררררררררררוק
17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפופי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיייייייייצי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? הם נורא מסכנים וזה עצוב לי ;[ 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? באמא שלי P: 21. באיזה צבע הגלימה שלך? איןלי :O 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?הוא מת XD 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם כבדים, ואין להם איך לתפוס את הכדור 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם כלבים לייק דההההההה :0 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?את המשפחה שלי, מחשב, ואספקת אוכל ל80 שנה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בניו יורק, ניראלי מגניב 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?חחחחחחחחחחחחחחחחח (לא, זאת התשובה
) 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם הקוליבים D: סתם חחחחחחחחח לאיודעת 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את המראה החיצוני, פשוט לא נוח לי איתו 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?רוווווווווו 34.מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר 6 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?כת הברווזים D: סתם משהו שאני וידיד שלי המצאנו עזבו XD 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא חס וחסון 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?סמיילייייי 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות?כן, פעם היה לי אבל היום אנחנו בסדר 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?תה הוא משקה אקזוטי
41. מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה D: ומנטה עדין 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 45.מה מעיר אותך בבוקר?אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?בלווווווו 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לאיודעת ולא רוצה לחשוב על זה כרגע 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?בכיף 49. כמה כריות יש לך על המיטה?3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כן D: 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?איזה אישה אחת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ליצנית, ושחקנית XD
*מסמיקה* 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?תפוח
סתם חחחחח לאיודעת 54. על מה אתה חושב כרגע?מתי נגמר השאלון 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לתת לה איזה כאפה קטנה וללכת משם 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?נועה XD 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה ללכת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?דג מלוח ברוטב אפרסק משומר על מצע חסה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אבל אני לא
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?לאיודעת 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא כדאי לכם לדעת XD 62. מה עושה לך את זה?לאדעת 63. מה זה היפי? אחד שאוהב סמים וכל היום חושב על פיס אנד לאב 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא 65. מה היית בגלגול הקודם?כבש 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?מישהו מפורסם, כי תמיד רציתי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?שומדבר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? מקדונלדס D: פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני שבוע, דלקת גרון ;[ 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? איןלו פאה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?מהזה
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג?דובון איכפת לי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מוזיקהההה, לשון 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ישדוד איזה בנק או משו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?יגלח אותו[?] 78. על מה תקבל פרס נובל?על השהיה הכי ממושכת במחשב XD 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?לא חחחחחחח 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פה D: 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?את החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לאיודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?קרו יותר מדי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?את ממש לא שמנההההה !!!!!11
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני :] 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?זה כן. 1.5
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי זה לא טעים [?!] 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?אבוקדו בעבעבעבעבעבעבעעב 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי זה שיעור ספורט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אם היו אומרים לי שעל זה אני יקבל מיליון דולר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אתה בא לפה הרבה
92. מי חי בעליית הגג?רוחות מוחעחעחעחחע 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?תכנית שהרבה יראו XD כוכבנולד או משו 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לאיודעת 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?הייתי לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים?כדי שיהיה לך מה ללבוש 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא ממש 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.: שיווווווואו אתה כזה מושי מושי לייק דההההה אני לאביווווווו 100. שלום.: וברכה

צהובה18

New member
עכשיו אני!!!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יגע בכולם באצבע העגולה שלו 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אז 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד בשילוב עם לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 11 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? תלוי בפרופיל... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? בעעע קיצ'י 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם יצמידו לי אקדח לרקה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא נראה לי... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן הרבה 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדזוווםםם 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? דובי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאוווו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זה ממש ממש עצוב! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? כחול 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נופח את נישמתו 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם כבדים ולא יכולים לעוף. מה, הם דמבו? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מה זה חתלתלת בכלל??? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 0 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן. כי אני חולת נפש!!!! חחחחחחחחחחח 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? לפטופ, את חיית המחמד שלי ואת אחי הקטן והחמוד 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? אופנוע 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? על גבעה באמצע שומקום. חלום! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? זה החור היחיד שגולה תקועה בו??? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם המרשמלו 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שלא יהיה לי פיצול ומצבי רוח משתנים, כי א"א לחיות ככה!!! 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? המפפפףףף 34.מה היה הספר האחרון שקראת? מי רצח את יצחק רבין? של ברי חמיש. שווה קריאה!!! 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי 38. האם אתה אלוהים? הלוואי 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? ממתי??? 41. מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה ומנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45.מה מעיר אותך בבוקר? השעון הביולוגי (לפני השעון המעורר!!!) 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת עם עננים לבנים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אהההההההההההה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אין 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? מסתבר... זאת הפעם ה-2 שאני מנסה. חפרני!!! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אוטובוס 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית כדורגל, קוסמת ושחקנית על במה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? גשם 54. על מה אתה חושב כרגע? מה אני אעשה מחר- אין עבודה!!! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לשלוח אותה למוסד סגור 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אמא! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה ללכת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אוכל סיני 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני ממש לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לא מכירה שם אפחד 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? בדיוק כמו שסידרתי אותו בלילה 62. מה עושה לך את זה? הרבה דברים 63. מה זה היפי? פריק כזה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן, כי השאיפה שלי להיות כמוהו 65. מה היית בגלגול הקודם? ערביה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? בנ"א מוצלח. כי עכשיו אני מעפנה ושום דבר לא מסתדר 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מכנסי ג'ינס עם מגפיים מחוברים לחתיכת גזע עץ. אם אני שמה את זה מתחת למיטה, זה נראה כאילו ישם מישו... 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כן 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? לזניה ופיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני חודשיים בשפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? שלא יראו שיש לו קרחת 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? שזה??? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? מזלג 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה ואזרחות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני ארצח מישהו או מישהי... 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אאריך אותו עד הרגליים 78. על מה תקבל פרס נובל? על דחיית דברים 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אין לי שמץ 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי והמיטה וחצי שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? שעניתי לרבנית תשובה לא במקום... (מה אני אעשה? הרגשתי שהיא רוצה להחזיר אותי בתשובה...) 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שנהיה לי צרבת מכל מה שאני אוכלת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "יהיה טוב" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מי אמר שלא? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים כשהם דרוסים... חחח 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שומשום, טחינה, פטריות, חסר??? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי ככה החליטו שם למעלה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? משחק עם אחי הקטן 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מאיפה לי? 92. מי חי בעליית הגג? הגרוטאות של הבית... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? תוכנית ספורט 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מ-ל-א אולי 20 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים?כדי שיהיה לנו חם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא באלי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.: אווווווווווו מאייייי גאאאאאאאדדדדדדדד 100. שלום.: ולהתראות

../images/Emo6.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ילך לארומה וישתה אייס קפה
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? שכחתי מה זה
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? פרה
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר! 5.באיזה צבע הפוני שלך?שקוף 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאו!!! 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון?כזה מעפן. בדיוק כמו הפלאפון. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? פסדר
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? סווטשרט שיהיה מעליה 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?לאחר לכל מקום לא משנה מה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מזה משנה?! 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום!! 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? פסספססס 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?זוועה!!!
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?באייס קפה!!!
21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מתרסק לחתיכות קטנות ונעלם!!!!!!
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי לא בא להם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?מי אמר שלא?? הנה אני! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?1, וגם הוא לא שלי 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?הפנו, אבל למי אכפת שהפנו? אני בארומה ותעזבו אותי בשקט!!!! 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?מחשב עם סימס, חדר כושר ואייס קפה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מחשב חדש! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בארומה. כי יש שם אייס קפה!!!! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?WTF?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? חדר כושר ענקי שתוך כדי אימון אפשר לשחק בסימס ולשתות אייס קפה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את הכל. למה לא? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?קולות של אבק נופל 34.מה היה הספר האחרון שקראת? יומני הנסיכה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת המאחרים, כת ארומה, כת הסימס וכת חדרי הכושר 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אייס קפה 38. האם אתה אלוהים? ברור! 39. האם יש לך פיצול אישיות?כה 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי שמו בו משו אקזוטי 41. מה המסטיק האהוב עלייך?של מאסט בטעם דובדבן 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?כה!!! 45.מה מעיר אותך בבוקר?השעון הדביל 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?בז' (של אייס קפה!!) 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?האיס קפה היה טעים, תודה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?2, אחת כרית ואחת חתול 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אולי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?אין לי מושג! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לוזוכרת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אני 54. על מה אתה חושב כרגע?על אייס קפה!! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לשפד אותה ולזרוק לים 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חחחח לא יודעת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט לילדים הרעבים באפריקה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני אלך לישון 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?את עצמי?? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע. 62. מה עושה לך את זה?אייס קפה 63. מה זה היפי? השם של ההיפופוטם מלפני הרבה שאלות! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לסימס, לאייס קפה ולחדר כושר.כי ככה!! 65. מה היית בגלגול הקודם?חתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?אייס קפה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?תעודה? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא ממש 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? כל דבר מתוק, פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אתמול, בשפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא עשה קרחת 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?שזה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? הע? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על הכל!!!!!!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אלך לשם
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אטפטף עליו אייס קפה 78. על מה תקבל פרס נובל?על האיחורים שלי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?ברור! כל הזמן!! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?הוא 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?המיטה 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?שהייתי חולה ולא יכלתי ללכת לחדר כושר
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?שעורי הבית הם: 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני!!!!!! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי הוא ברוגז איתו 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי זה פיכסה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?את עצמי 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה משפר את הכושר
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?מליון דולר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?איזה כוסית אתה!! 92. מי חי בעליית הגג?עולה הגג 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?המאחרים 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 50 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת
96. למה מגלחים כבשים?כי רוצים צמר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?שיהיה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. כאילוו שיואווו לאב יו כפרה 100. שלום. לא! אל תלך!!!!

D o R a S h A y

New member
טחחח עונה =]

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יטלפן הביתה =] איטי פון הום! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא יודעת חח 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר/ לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? עד עכשיו שברתי שיא של כמעט 15 שעות רצוף... 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני.. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? פלפלת 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יש לי כאלה חח אני לא סובלת אותם 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוך 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? פורים 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? טלפתיה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. יותר מזהם אבל גם יותר חזק.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה. איבדתי אותו 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא חח 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? משה 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? עצוב =[ 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני חחח 21. באיזה צבע הגלימה שלך? אה? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? לא יודעת חחח 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזאת מחלה... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? הרבה חח 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מיליון כלבים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בבית עם חצר.. כי ככה יהיה לי כלב 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לך גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם שכולו טוב 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? יותר מידי דברים חח לא ניכנס לזה.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? רררררר חחח 34.מה היה הספר האחרון שקראת? קאטרינה.. והייתי צריכה את זה לספרות 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא.. 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מה שבא להם 38. האם אתה אלוהים? עד כמה שידוע לי.. לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? ברור 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? מאיפה לי.. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מסטיק מנטה עדינה של אורביט חחח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא נראה לי.. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא אבל אלפקה ירקה עלי ועל אחותי =] 45.מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? פעם אחרונה שבדקתי זה היה כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? צ'או 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 5 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן זה כיף 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? בנאדם נראה לי... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית (אני עדיין רוצה) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? זרקו עלי דברים מגעילים בשיעור ביולוגיה 54. על מה אתה חושב כרגע? אל זה שלא בא לי לסדר ת'חדר 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרביץ לה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת אב הוא בטוח התאשפז אחר כך 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אומרת כמה הוא חמוד וכמה זה טיפשי לירוק ליד חתול שחור.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? גד מלוח על מצע חסה ונגיעות אפרסק משומר 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? המשפט הזה לא הגיוני כל כך.... 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לא יודעת אבל הוא בטח יהיה ערום 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא משו 62. מה עושה לך את זה? אנשים מצחיקים 63. מה זה היפי? אנשים מסוממים משנות ה60 או משו לא? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? גמל 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא יודעת... 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? איכ מה פתאום 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? מרקים למיניהם 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכרת... נראה לי בקיץ.. והצטננתי מאוד 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? סטיקר אולי? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? מזלג 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?למה שיצמח לי זקן?? 78. על מה תקבל פרס נובל? על הניסוי הטפשי שעשיתי בבית אבל הוא הצליח 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בוודאי 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגול 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת.. בטח אמרתי איזה משו על מישו והוא בדיוק עבר שם 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? יש לי וירוס במחשב 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? מה קורה עם הספר מחזור? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן.. זה שווה 1.5 לא? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? למה לאכול שפנים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן חחח 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? האמת שגם אני מנסה להבין את זה.. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? החתול שלי (לשעבר) 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני חתול 92. מי חי בעליית הגג? אחות של חברה שלי.. היא עשתה שם ממש יפה! 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא יודעת 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יותר מידי 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת על כפתור 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יהיה להם חם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בכיף 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא עולה לי עכשיו 100. שלום. שלום =] מה עם 99?

cigarete smoke in your eyes

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ילך לעזאזל. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 14 5.באיזה צבע הפוני שלך? שטני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של עורב. 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? אעעעעע. שאלה חרושה. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? תחתונים אמורים להיראות ככה. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סקוטצ' 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אני לובשת אחת כזאת כרגע. 11. האם יצא לך לשבור קיר? עשיתי פעם סדק, כי בעטתי בו ברגע עצבני נורא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לעשות קולות של עורב. ולקראו מחשבות כמובן. ולהכין תה. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ננייר 14. יש לך כרטיס תלמיד? Oo 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? אולי 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? הא? Oo 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו. [אלרגני] 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? גררררר 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מצויין. כשיהיה לי רישיון.... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? הממ. רופאה אחת. היא ממשממש מגניבה. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? ירוק, דה? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? קופץ במעגלים, ומרחף חזרה לכיתה. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אף בגדים לא עולה עליהם. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שלא? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? זירו. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן. כי הייתי פסיכית. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? רמקול. להודיע לכל תושבי האי על בואי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? נעליים. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בתוך מנורת שולחן. כי אז לא הייתי צריכה לקום לפני השינה כדי לכבות את האור. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שיצמח לי עץ של אפונים בתוך האף. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? הממ. המאחורה של חדר האומנות. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האצבעות ברגליים. אני שונאת לגזור ציפורניים, עדיף שלא יהיו קיימות. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? של מכונת כתיבה. 34.מה היה הספר האחרון שקראת? מבעד למראה-ומה אליס מצאה שם. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת העורבים, ותה הקרנבריז. 36. האם אתה חבר בכת השטן? אני שונאת. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מנורה. ומחזיק מפתחות. 38. האם אתה אלוהים? אני סתם נזר הבריאה. 39. האם יש לך פיצול אישיות? לעיתים. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי... כל מי ששותה תה, הוא.... שותה תה. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנגו אפרסק/דובדבן/פטל לימון 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן, ועוד אחד מתפוז /: 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כשמטרידים אותי, אני לא נוהגת לשאול-"מה ההגדרה של הסטיות שלך אדוני?" 44. האם ננשכת ע"י עז? משתדלת לא להתקרב ליצורים הדוחים הללו. 45.מה מעיר אותך בבוקר? קולו הענוג של הפלאפון. בעצם, גם הוא כבר לא עושה את העבודה. אני פשוט לא קמה. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אינדיגו. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שיט, אני מחוסלת. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כל עוד זה המבורגר- ממש לא. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? עברתי חצי- אני אופטימית. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? רדיאטור מכונף. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית. החלום נגוז. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?מנורה. 54. על מה אתה חושב כרגע? על מחר. אני אוהבת את יום רביעי. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לפרוץ בצחוק פרוע. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? NO ONE? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מחייכת לעברו. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? רעל לכלבים. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אקח קורס בנימוסים? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? המורה שלי לספרות, אולי. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מתולתל. ויפה. 62. מה עושה לך את זה? מכונת כביסה D::: 63. מה זה היפי? אני. טוב, לא בדיוק- אבל כולם חושבים ככה. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אל השמש המצרי. 65. מה היית בגלגול הקודם? רבי נחמן. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? עורב. כי אני אוהבת לבשר בשורות רעות. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?ציור של תפוחים [שנראים קצת כמו סופגניות], וסכין שנעוצה באחד מהם. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא מגדירה את עצמי X: 69. האם אתה בעד אונס דובים? מסעיר.בוודאי שבעד. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? מלח, עם קצת טוסט. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכרת. אולי סינוסיטיס. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא חתיכת כולירה. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? הא? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? מזלג. רק אותו אי אפשר לז***. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? לשון, דה? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אדפוק למורה שלי בכף על הראש. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? X: 78. על מה תקבל פרס נובל? על עצם קיומי. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור. אנט. [שרה"ט] 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? האדום. HE'S FUCKING HOT. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? כל הפינות בחדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? X: 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? יועצת פוסטמה. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? נו. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ג'ורג' דאבליו בוש. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי שברים מביאים מזל רע. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי יצא להם כל המיץ מהריאות. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חוט להט של מנורה. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? מזה שיעור ספורט בכלל? :-* 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם הייתי פוגשת בחתול סקסי במיוחד. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שכדאי לו להיזהר, כי הוא יעשה ממנו ספר. 92. מי חי בעליית הגג? רול. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? יאיר לפיד. צריך לשים קץ לצחקוקים החנוקים של הטנדר האנושי הזה. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אני לא יודעת. הן מתחת למיטה. 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? קוראת לאחמדיניג'אד. 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יתגלגלו במורד הגבעה, ידרסו, ויצא להם כל המיץ. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סמבה הרבה יותר. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. יצורה, עוף זה לא בשר. 100. שלום. היו שלום ותודה על הדגים.

hilonet14

New member
עונה

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ירצה להתקשר הבייתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? בנוסף {?} 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? פררו רושה 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבההה שעות 5.באיזה צבע הפוני שלך? חום 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בוזזזזזזזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? לויודעת 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אוהבת 3> 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אני לובשת גופיות בכל הצבעים 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לקרוא את המחשבות של החברה הכי טובה שלי XD 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? סליחה? 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מי חתול חמודדדדדדד מיייי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? עצוב=[ 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? בגלל התאוצה המהירות מתגברת ככה שהזמן יותר מהיר ואם מחשבים את אורך הדרך בייחס למהירות לפי הנתונים של הקומה השלישית אז מגיעים למסקנה שהמורה מסכן. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא כמו דמבו 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי אז הם יהרגו את עצמם 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 0 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן, סתם.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? קלטות שלי, יומן ונייד {עם אמפי בפנים} 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? ואוו שאלה קשה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הוואי, צריך הסברים..........................? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? את רשאית להוציא תחננה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ה-ללה לנד של ללה {ללה- שם חיבה שלי} 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הציונים טיפה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אעהה איזה נעים.. נשאר לך רק עוד 538 עמודים....... 34.מה היה הספר האחרון שקראת? גן עדן לוהט 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את רובי 38. האם אתה אלוהים? לאאאאא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? ואללה לויודעת 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה חזקקקקקקק 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא, אני אכפכף את מי שינסה להטריד אותיייייי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? באיסיקיו=[ 44. האם ננשכת ע"י עז? חחח לא 45.מה מעיר אותך בבוקר? הטלפון שלי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולבן 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אני אצפה בך מלמעלה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? המוןןןןן 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן.. ואפילו יותר אם צריך 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא הבנתי את ניסוח השאלה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?... לא נפל חברה שלי זרקה עליי{ בצחוק} כדור נייר 54. על מה אתה חושב כרגע? על לישון 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להגיד לה שאני מרחמת עליה שהיא נראת כמו משהי במצוקה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אולי אור... אולי שרון... אולי בר... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי עושה לו מיצי מיצי... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?משהו מסריח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?לא צריך להוכיח הם כבר יודעים משאני תינוקת 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אןלימושג 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? סבבה 62. מה עושה לך את זה? מבט חודר לעיניים 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? לאיודעת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ואווו לא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?שומדבר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? מההההההההההה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אוכל של אמא 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שפעת לפני כמה זמן 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא כבר מקריח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? מזלג 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ערבית 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?נוריד אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? לאיודעת 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מה זה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי {הירוק} 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? כלום 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לויודעת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? תיתי מים ותסדרי תחדר 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אף אחד 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כם מתחקל!!!! 1.5.......! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? ככה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?חריף 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי זה עונש על מה שאנחנו עושים בשיעורים אחרים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אממ לויודעת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? לויודעת 92. מי חי בעליית הגג? מר עכבר 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? משו בסיגנון סוף הדרך 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? ווואוו הרבהב 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? בגלל הסוודרים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני לא יודעת, סורי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אין לא כוחח :) 100. שלום. בי בייי

דנטל

New member
ראש1

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ירצה הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? של 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? נקודה רגישה, בקושי שעה 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? סאות'פארק 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אצל נשים מדובר בפאקצות, אצל גברים מדובר במשהו שדורש מנוסה 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סקוטשים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? המחיר שלה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? הכוחות הטבעיים שלי לא רעים, אז אין לי על טבעיים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ניילון 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן 16. -לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לסרס את מי שדרס 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? חוקי הפיסיקה עובדים עליו יופי 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם משחקים כדור אף, כמובן 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם מוגבלים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן, כי רציתי לעזוב לבית ספר אחר 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? חברים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את החופש שלי מהשכנתה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה, כי אין כמו תל אביב בעולם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "צריך להוציא אותה" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? "עולמה הדמיוני של דנטל" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? להיות פחות עצבנית, כי אני מתעצבנת מהר 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרררררררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? המקלדת - סיפורים מהבלוגים 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא, אני לא טיפוס קיבוצי 36. האם אתה חבר בכת השטן? הם סתם חבורה של חננות, לא מתאים 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? חתול 38. האם אתה אלוהים? לא, זה יותר מדי כאב ראש 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא, כן, לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אבל הוא לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? דבדבן מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? היקיצה 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור עם נצנצים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אוחחח 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 ואת השאר החתולים הפילו לרצפה, או שזו הייתי אני, לא זוכרת 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? סתם אחת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? עלה 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שיש לי שעועית על האש 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לחנוק אותה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? קוראת לו לפינוקים 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשפריץ דם כחול 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מציצן לנודיסטים 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אותו דבר כמו בשאר הזמן 62. מה עושה לך את זה? פורשה 63. מה זה היפי? אחד שנתקע בסיקסטיז 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? ללודקריס 65. מה היית בגלגול הקודם? חתול או עוזרת בית 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אחות רחמנית, כי זה יהיה העונש מהגלגול הנוכחי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? שולחנון שעל הרגליים מולבשים ג'ינס ומגפיים 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כן 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סטייק לבן 71. מתי היתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שבועיים, בצינון 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי קר בקוטב 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? רק בוירטואל 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אסיר אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? פטנט 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא, אני ישנה כשיש שמש 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגול 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? כמעט נפלתי במסיבה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? יצורה מהעבודה שהתווכחה איתי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? את מתנהגת כמו ילדה קטנה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מישהו שמסוגל לזה 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? בטח שהוא כן, זה 1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש ג'יפה של כביש 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אבוקדו
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? בשביל שהמורה יוכל לגרבץ 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? ביצוע חיקוי של תינוק זוועתי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תביא שכטה 92. מי חי בעליית הגג? הפרחים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? של חידונים 94. כמה גרביים לא תואמים יש לך בארון? די הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור 96. למה מגלחים כבשים? שלא יהיה להן חם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אולי אחר כך 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיו, כאילו, איזה חתיךךךךךךך, שיו, אני מתה 100. שלום. ולהתראות

1Shir

New member
סלקטיבי

3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סבבה 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? יום קייצי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בעצמי ברור 49. כמה כריות יש לך על המיטה? שש 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מפחדת שיידרס 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? עד היום ניסיתי להוכיח ולא הצלחתי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? קרטון 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? קצת 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מיטה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? יפה לך 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טחינה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? זה כיף 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? תסכול עז 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? של ייעוץ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אפס

fluppster

New member
יאללה, לעבודה....

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתחתן עם דובי גל. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו.
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד ביסקוויט! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? מקסימום 12-13. 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? אה גה דו דו דו 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? Gwen Stephanie - Wind It Up 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמוד לאללה! 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? יום נעים.
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני ורודת-על!
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא, אני לא תלמידה 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ??? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זוועה!!!!!! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בעצמי.... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? ורוד, כאילו דה! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא פוגע ברצפה ומנתר בחזרה לקומה השלישית 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי לא יפה להם בבגד ים.
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אז הם ירדפו כל היום אחרי הזנב של עצמם. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 0, אין לי קלמר. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? פניתי עצמאית, לא מפרטת. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את החבר שלי.
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אוטו. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באמסטרדם, כי ממש ליברלים שם.
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? קחי אקמול, זה יעבור. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? פקוקיה. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? להיות יותר החלטית, כי אז היה כואב לי פחות להחליט החלטות חשובות. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? דףףףףף....דףףףףףף.... 34.מה היה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו את "החיים הסודיים של הדבורים" של סו מונק קיד. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא. 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?
38. האם אתה אלוהים? רק בשבתות וחגים. 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן. לא נכון. כן נכון. לא נכון! כן נכון! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי יש בו טעמים מגניבים כמו פירות יער ופסיפלורה. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט ורוד. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אפשר להגיד שכן. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא שזכור לי. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. 45.מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר בפלאפון. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולים? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? היה חם ומגניב. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, זה משמין. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אה, לא יודעת... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת/שחקנית/רקדנית/סופרת או כל הנ"ל ביחד. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? השאלון הזה. 54. על מה אתה חושב כרגע? על איך בא לי כבר שיגיע הערב. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לנער אותה ולצעוק: "תגידי לי, מה הבעיה שלך?? צאי מזה!! תתחילי להיות נורמלית, לקרוא ספרים, לדבר על דברים שלא קשורים רק במייק אפ ובבריטני ספיכס!" 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? החבר שלי. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נזכרת בחתולים השחורים של ההורים של חבר שלי, ואיזה חמודים הם!!! (החתולים, זאת אומרת...) 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו שאני לא אוכל גם אם ישלמו לי. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? כולם כבר יודעים שאני נסיכה אמיתית, זה לא סוד. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? למי אכפת, אני לא אסתכל להם על הפנים.... 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו הצרות שלי. ואני מתכוונת לצרות חמורות. ופרועות. 62. מה עושה לך את זה? גלידה בהמון טעמים..... 63. מה זה היפי? פריק של פעם. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא, למה לסגוד? כולם בני אדם כמוני וכמוך. 65. מה היית בגלגול הקודם? מסטיק אורביט ורוד. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אני אהיה חפיסת שוקולד, כי You are what you eat.... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? דיסק של שרית חדד, לא יודעת אפילו מאיפה הוא הגיע.... 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? גלידה! ושוקולד! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני כמה שבועות הייתי מצוננת. השיעול עוד לא לגמרי עבר לי... 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קרח, והוא מתפדח שידעו מזה. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? לא. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? דובון אכפת לי, כי רק הוא לא קשור לבליעה.
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני ארוץ ערומה בזמן פקק באיילון. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני אתרום את עצמי לגן החיות הקרוב לביתי. 78. על מה תקבל פרס נובל? על התרומה האדירה לאנושות, באמצעות המחקר: "האם ניתן לעשות בלונים של מסטיק, שלושה- אחד בתוך השני?" 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? רק כשאני ירוקה. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגול, ההומו ההוא. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את הספה והטלויזיה. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא מצליחה להיזכר במשהו. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שחברה שלי הבריזה לי ממשהו חשוב שקבענו, ועכשיו אנחנו לא מדברות. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "את בטוחה שכדאי לך ללמוד שם? את בטוחה שביררת הכל?" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמוח. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא דווקא כן. זה 1.5. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש להם טעם של אספלט. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? איפה להתחיל? עגבניה, אבוקדו, חציל, חרדל, ועוד הרבה.... 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי אחרת יקראו לזה שיעור פדלאות. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מכונת זמן שתחזיר אותי לגיל חצי שנה. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "יש לך שקל לבאר שבע?" 92. מי חי בעליית הגג?
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ערב טוב עם גיא פינס. בעצם, שכחו מזה, לא רוצה שיקראו לי גיא פינס.... 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יש בטח איזה 2-3. 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? מבקשת מהחבר שלי שילחץ עליו. 96. למה מגלחים כבשים? כדי שכבשים אחרים ירצו לצאת איתם (הם לא אוהבים כבשים שעירים...). 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אין לי כוח. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיו, איזה קטע, זה פשוט מ-א-מ-ם! הדיסק החדש של בריטני הוא קצוות! 100. שלום. ולא להתראות.

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יכיר אותי. כי אני חייזר. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אוקיי? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? הכלללל
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 5.באיזה צבע הפוני שלך? בצבע של השיער שלי
חום. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? קולות של זבוב
7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? LAS KETCHOP 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? WTF?! 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים X: 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כסף. 11. האם יצא לך לשבור קיר? כמעטXD 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? דז'ווים. יורת מידי. :\ 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? WTF?! 14. יש לך כרטיס תלמיד? אהא? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? WTF?! 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום. וספרדית זה טוב@$##$&%$# 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פינוקי
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? נה.. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? שימותו הדורסים @@ מסכנים הכלבים~$^%^&%4 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? כבר כתבתי
עדיף שלא תדעו עוד צער 0.0 21. באיזה צבע הגלימה שלך? היא בלתי נראת, לא ידעתם? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? בגלגול הבא מביא בוחן פתע. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה משעמם ._. [ועוד מדברת מישהי שהייתי בחוג כדורעף שנה
] 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם לא חתולים!וזה טוב.~$%^$#^ 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא. אין צורך
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?המון. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מ...החלטה קשהXD 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? במקום שאוהבים אותי X: 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שאני פסיכופטיתXD 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? כדור הארץ. כי זה מה שזה. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? בטחון עצמי. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?פה.....]] 34.מה היה הספר האחרון שקראת? פוליאנה
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת נגד ההינקים~!$^$%&$% XD 36. האם אתה חבר בכת השטן?אני? ברורXD 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?לב
38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אני יודעת?
41. מה המסטיק האהוב עלייך? שונאת מסטיקים@@ 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא. ואין צורך אנשים, באמת שלא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45.מה מעיר אותך בבוקר? טייפ. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול-לבן. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יהיה טוב? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כןXD 49. כמה כריות יש לך על המיטה? כבר לא סופרתץ אחרי הכרית השישיתXDD 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?איזשהו יצור מכיתה ח'. אני מניחה. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מהנדס מחשביםXD 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? שוקולדXD 54. על מה אתה חושב כרגע?אנשים. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? למחוץ אותה ולמחוק אותה מהעולם^,^ 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אני זוכרת?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נותן לו לעבורP: 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?משהו מגעיל. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אתעלף ונסיך יציל אותי?! אין לי שיימץXD 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מה זה נודיסטים?XDD 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע. רע מאוד. 62. מה עושה לך את זה? הרבה. 63. מה זה היפי? לא יודעת. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? ברור. כי יש אנשים וחפצים נסגדים
65. מה היית בגלגול הקודם? ממ. כלב
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? קרצייה. כי אני כזוXD 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? היניק מדרגה ראשונה @______@ 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? מידי פעם ;; 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ניוקיס
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?אתמול
גרון. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא מבוקש..שלא יתפסו אותו ברחבותXD 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?אה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג?בקבוק קולה. כי זה הדבר היחידי שנסגד כאן
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?תנך,ספרות ומבת%$^#&$^ 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ממ. ארצח את המורה שלי לתנך. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אמות. 78. על מה תקבל פרס נובל? על הטיפשות שלי
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברורXD 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?להלה XP 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הכל~ 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? עזבו>< 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?עוד יותר עזבוXD 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כשמקללים אותי או אומרים שאני לא אבין.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? הטובים~ 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי 2 זה מספר מושלם, ואי אפשר לחלק שלמותXD 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם מסכנים. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? פלפל
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כדי להתחמם^^ 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?הגילגול הקודם שליXD 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?עבודת שורשים?XD -לאמצחיק- 92. מי חי בעליית הגג? אני. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ממ. אין
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 57723987932 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת XD 96. למה מגלחים כבשים? האמת? אני לא יודעת, מסכנות~*אני אוהבת את כל החיות
* 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לע. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. הייייווווווווווווווש! כפרע שייייילייייייי מה קור***ה? ל**ק דה אני פ33צות לג2ות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100. שלום. דילג על שאלה אחת 0.0

PUZMAK J

New member
שלי.

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יקנה לו משהו לאכול, הוא עבר דרך ארוכה אחרי הכל. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ואף על פי כן 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? טובלרון 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא זה 25 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? חחחחפפפסססס חחחחחפפפפפפססססס 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? משהו של הפלאפון 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אני נרתע מהם 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כסף, ותחנונים של חברה שלי. 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני נכנס לאנשים למוח וגורם להם לחשוב מה שאני רוצה. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? יאפ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? נופ 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מיצי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? נו, הוא אמר שהוא יהיה כאן לפני עשרים דקות, נתקשר אליו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? חבל עליהם 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במאיה נדיב, תלמידת תיכון בת 17 מעמק הבשן. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחור עם נחשים כסופים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא נוחת על הרגליים וקופץ חזרה לכיתה וממשיך ללמד, מורים לפיזיקה אף פעם לא מתים. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? בגלל שהכדור תמיד שובר להם את הציפורניים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתלתלת יש רק לנקבות. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אם אני אקנה עוד מרקר, אז יהיה לי אחד. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? אמ... לפני כמה חודשים, לעזור לי להתמודד עם המחלה, עלאק. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? ציוד ג'אגלינג, dvd, את הבית של שחר וכמה חברים. 28. אם היו לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אוטו, או אופנוע. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בטירה בפרפרי חיפה, כי אני אוהב בתים גדולים, אבל אני לא רוצה לעזוב את עירי היפה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? עוד פעם, ירון? בפעם הבאה אני לא מוציא לך את זה. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? peacelend 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הייתי נותן לעצמי כוח הסתגלות חזק יותר 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ברררררר ווי ברררר, זה נעים לי... ברררר 34.מה היה הספר האחרון שקראת? "בשורות טובות" 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? אני מנהיג את כת האושר והייגון, וחבר בכת מיצי 36. האם אתה חבר בכת השטן?, לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אנשים עושים ג'אגלינג וסקס. 38. האם אתה אלוהים? לא, אני לא מתיימר להיות, אבל כשאשלוט בעולם אנשים יתייחסו אלי כאל. 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא טעים ומעורר חושים 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לימון 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן, עם השתתפות שלי :) 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? לא, מאז שאכלתי אתון חי בחווה של איציק אף בקר לא מעז להתקרב אלי. 45.מה מעיר אותך בבוקר? השעון מעורר של הפלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? סגול . 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? תקברו אותי ליד אמא. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן, מאד. 49. כמה כריות יש לך על המיטה?לרוב 2, לפעמים יותר, פחות. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני אשתדל, אאמין בעצמי ואשיג את המטרה. 51

PUZMAK J

New member
המשך.

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? הכלב שלי, אידיוט שכמותו. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אסטרונאוט 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? תפוח מעץ השסק של ברכה 54. על מה אתה חושב כרגע? האם ללכת מחר לבצפר לשעה אחת או לא? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להמשיך לעשות את מה שעשיתי לפני שנתקלתי בתופעה. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? עופרי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מנופף לו לשלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? בית לשלושה ימים לפחות. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אשחק את ג'נט ברוקי. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? שחר 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? בדיוק כמו שהוא נראה בהמשך היום. 62. מה עושה לך את זה? כפות רגליים, וסאדו מאזו. 63. מה זה היפי? זה אדם שמח, מסומם ונטול דאגות. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אני סוגד למנהיגת הכת האוייבת לי, ולבת דודה שלי על מגניבותה הבלתי נפסקת, ועל מתנותיה הנהדרות לימי שמחה. 65. מה היית בגלגול הקודם? ארכימידס 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? שוויצרי, ככה. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? שתי ספינות את ספנית שודדים שחורה ויפה, והשנייה בפינה עשוייה מקרן של אייל שסבא עשה לי במו ידיו. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אני רשע ואכזר, אבל אני אשמור את זה לימי כדיקטטור מרושע. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא, פרוותי מדי בשבילי. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ספגטי בולונז 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אני חולה כל יום וכל לילה, ואני אשאר ככה עד יום מותי. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו פאה. זה תוספת שיער. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?יש לי עכשיו:) 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? בקבוק קולה. הוא התמים היחיד מבין החבורה. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח כמה מחברי הכת האוייבת. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אעשה מוהוק בזקן! 78. על מה תקבל פרס נובל? על השחיון שלי, מכשיר שחייה שפועל כמו הליכון, רק בשחייה, זאת ההמצאה שתקפיץ את חדרי הכושר שתי רמות למעלה. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? רק בשבתות וחגים. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הטלטאביז מתחזרים, כולם חברים בכת הואייבת. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המיטה שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אני לעולם איני מתפדח 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שפספסתי שלושה אוטובוסים, אחד אחרי השני. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אלו החיים. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני, אני ורק אני!!! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא שונא אותך! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי ניתז עליהם מעט שמן בעת הדריסה, וזה לא בריא. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? את שושנה דמארי 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי שהיה לך מה לשאול. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם יקחו ממני את הכדורי ג'אגלינג, את החברה, או את המנה שלי. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני שוכב עם אישתך, והיא ממש לא משהו. 92. מי חי בעליית הגג? החדרון שבארון. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? "לילה זיו - עם ירון זיו" תכנית הלילה הכי טובה מאז אסף הראל. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 6-7 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? מתקשר ל"סימה כפתורים" 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יהיה לנו קר בלילה. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? וואו, אחלה רעיון. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא רוצה. מה תגיד על זה? 100. שלום. גם לך.

Jen74

New member
יאללה, חופרת ../images/Emo6.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? של... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 שעות 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון?מותאם אישית לכל מתקשר 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?לפעמים מצחיק אותי לפעמים גורם לי לחיוך דבילי 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?נכון לעכשיו שרוכים אבל מעדיפה סקוטצ'ים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?אם יגמרו לי כל החולצות, גופיות, טי שירטים וכל מה שאפשר בכל צבע אפשרי אחר במחשב שנייה - עדיף להישאר כבר בבית
11. האם יצא לך לשבור קיר?לא שזכור לי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?יש לי יכולת לזהות אופי של בן אדם משיחה קצרה או התבוננות בפנים שלו, אינסטינקט נשי-אמהי שכולל בעיקר תחושות של אנרגיות שליליות וחיוביות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? איפה יש בכלל שקיות נייר-חום בארץ??? 14. יש לך כרטיס תלמיד?שומרת עדיין את ההוא מהחטיבה
15. יש לך כרטיס חבר מועדון?יש לי כמה 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?כחול 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?קודם כל זאת תהיה נקבה ויקראו לה HUPA-PUPA 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
מייייאווווו
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לסקול באבנים את מי שהמציא את השאלה הזאת 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בחורה ישראלית בשענות העשרים המאוחרות לחייה ושגרת חייה היומיומיים המשך יבוא... אולי.... ואולי לא....

היי ../images/Emo192.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יברח 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אז 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב עם אגוזים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מדיי 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין פוני.. כבר עובר את הסנטר חח 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? זכיתי לאהוב 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חביבות 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדדדדדדום!!1 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו :) 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיייאאאאאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודעת 21. באיזה צבע הגלימה שלך? חחחחח 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מתנפץ לרסיסים ההה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? הם שמנים מדיי ההה 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם לא חתולים? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 0 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מים, מנות חמות, MP3 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? שאלה מאוד קשה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הוואי.. נראה חלומי כזה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שיש פה מחלקה למשוגעים
פררררררררררררשתי בשיא. ההה.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונה וחולה../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אין לי שמץ אני לא ראיתי את הסרט הזה בכלל.. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אל תזכירו לי לשון
היה לי מבחן על הקשרים והמורה הז*נה הזאת..
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן
יאמי... 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אני לא סופר אבל אולי 13 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני אבל השיער שלי חום... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? סתם צלצול מפגרר 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? נחמדד 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? או ריץ'-רץ' או סקוטשים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם אני יהיה באי בודד בלי אף אחד במצב נואש מאוד מאוד מאוד 11. האם יצא לך לשבור קיר? ברור עם השן יצא לי. מה שעשיתי זה פשוט פתחתי את הפה ודפקתי את כל השיניים שלי על הקיר ואז הקיר נשבר. אה סליחה כל השיניים שלי נשברו סורי
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? ראיית רנטגן. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקיות נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? לאא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כןן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אין לי חלב היום מצטער 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מי שיעשה את זה אני ירצח לו את האמ אמ אמ אמ אמא שלו..
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחור-אדום 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כוח המשיכה לוקח אותו אל פני האדמה ושובר לו את הראש,הידיים ומה שנשאר מהרגליים
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם פוחדים שהכדור ייכנס להם לחדק 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כדי שאמא שלהם לא תהיה מתולתלת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 6 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא לא לא לא לא ולא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? ספר טוב וגופייה וורודה מהשאלה ה-10 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? פלאפון חדש 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארה"ב וככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איך זה נכנס לך לשם? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם עומר [על שמי כמובן...] 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא יודעע 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אין לי מושג בחיים שלי לא עשיתי את זהה 34.מה היה הספר האחרון שקראת? אני עדיין קורא אותו- "במרחק נגיעה" [וזה לא כמו הסדרה...] 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? ברורררררררררררררררררר- סקורפיו 36. האם אתה חבר בכת השטן? ברוררררררררררררררררררררר שלא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מיקי מאוס 38. האם אתה אלוהים? לאא 39. האם יש לך פיצול אישיות? ברוררררררררררררררררררר שכן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי [.......] 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הובה בובה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לאא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לאא 44. האם ננשכת ע"י עז? לאא 45.מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון המז**ין שלי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? הכסף שלי ב... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כןןןןן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? כלבבבב 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינר 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? השאלון הזה 54. על מה אתה חושב כרגע? על מתי ההורים שלי יגיעו כבר מהקניות 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לעצבן אותה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? נו בדי [אף אחד באנגלית] 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי יורק עליו שלוש פעמים.. [אני לא מאמין באמונות תפלות. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קינוח לאחמדניג'ד 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אלבש גופייה וורודה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אין לי שמץץ 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מופרע מאוד 62. מה עושה לך את זה? - 63. מה זה היפי? השם של ההיפופוטם מחמד שלי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא לא לא לא לא לא ולא 65. מה היית בגלגול הקודם? אמא שלך 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אבא שלך.. מאיפה אני אמור לדעת?? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? ברוררר שלא 69. האם אתה בעד אונס דובים? ברוררררררררררר שכן 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? יש מלאא 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו אני חולה ואני חולה בשיעולים ובאף 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא דתייה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? WTF??? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? השפן של פלייבוי
כי הוא הכי חמוד 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על הכל 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשלח רימון לבית של ראש הממשלה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני יאכל אותו עם סכין ומזלג
78. על מה תקבל פרס נובל? על זה שאכלתי את הזקן שלי עם סכין ומזלג 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברוררר 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? האדום הקטנצ'יק 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא קרההההההההההההה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? המחלה המז*רג*ת שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא עולה לי עכשיו 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי שתיים לא מתחלק בשלוש 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם דרוסים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה מזד**נת 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הריצה בשיעור ספורט 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "תגיד אתה העץ הנדיב מהסיפור העץ הנדיב???" 92. מי חי בעליית הגג? הבן אדם המסומםם 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא יודעע 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כל הגרביים שלי לא תואמות 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על הכפתור של החולצה המכופתרת שלי 96. למה מגלחים כבשים? כי הן עושות מההההההההה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גמלי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: "כאילו אתמול אז כזה הלכתי לקניוןןןןןן" [משהו שלי עם ילדים מהכיתה שליי] 100. שלום.- ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נ.ב. יש פה מספר דברים שלא נכונים לגביי

SNOOPY 3

New member
עונה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?--מה אכפת לי??? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?-ולכן 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? -לבןןןן יאמממ 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? -13 5.באיזה צבע הפוני שלך?-אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?-מיאווווווווו חחחחח 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון?מארץ נהדרת: ררוועעיי רוועעיי השם שלי זה רועיייייייי לא יוריי כמה פעמים צריך לומר לך דברים כזההה...... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?-שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?-הלוויה? סתם 11. האם יצא לך לשבור קיר?-לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?-היכולת לא להכין שיעורי בית.... חחחח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? - זה באמת משנה???? 14. יש לך כרטיס תלמיד?-לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?-כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?-הא? 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?-פופי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?-סעמק 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?-אלוהים ישמורור!! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? - הא? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? -ירוק בורדו 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?-מתרסק על המדרכה? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?-כי יש להם חדק?!??!?! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?-אלוהים יעזור.... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?-3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? -בערך פעמיים.... לבעיות אכילה שהיו בעבר 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?-סירה :) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?-מיטת שיזוף חחחחח 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?-ארה"ב 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?-מה את סתומה???? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? -דמיונלנד????? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? -שאני אתחיל להעריך את עצמי קצת יותר 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?-מווווו ממוווו 34.מה היה הספר האחרון שקראת? -ארוכה הדרך למטה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?-חחחחחחח 36. האם אתה חבר בכת השטן?-חחחחחחחחחחחחחחחחחח 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?- את הסמיילי החמוד שידיד שלי מצייר בדרך כלל 38. האם אתה אלוהים? - ברור.... חחח אה, ובקשר למיליון דולר שביקשת, אין לנו במלאי כרגע. 39. האם יש לך פיצול אישיות?-לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?-זה הקטע, הוא לא. 41. מה המסטיק האהוב עלייך?-מסטיק בטעם תפוח חמוץ 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?-לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?-אלוהים יעזוררר לא 44. האם ננשכת ע"י עז?-בטח... ארצה עזיזה! 45.מה מעיר אותך בבוקר?-השעון המעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?-כחול טורקיז 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?- תלוי בסיטאוציה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?-יאללה 49. כמה כריות יש לך על המיטה?-3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?- כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?-אח שלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? - מנתחת מוח 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?- צלחת מהארון 54. על מה אתה חושב כרגע?-על כמה שהשאלון הזה מפגר 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?-לדרוס אותה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?-ידיד שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?-כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?-יופי של פשטידה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?-תוכיח--נסיכה.... אוקיי...חחח אני אוציא אנשים להורג סביר להניח 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?-סביר להניח שאפגוש בנודיסט. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כרגיל האמת 62. מה עושה לך את זה?-הרבה דברים 63. מה זה היפי? -דפוק שלוקח סמים מסתובב עם אפרו ושומע מוסיקה קרועה משנות ה70' 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?-לא 65. מה היית בגלגול הקודם?-סביר להניח שנמר/טיגריס.... 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?-עצלן...... כדי שאוכל לתפוס קצת שינהה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?-עץ אמיתי שממוקם בפינת החדר ותלויות עליו מלא מלא פיות (נשבעת..) 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?-לפעמים...תלוי בנסיבות 69. האם אתה בעד אונס דובים?-הא??? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? -קוסקוס של סבתא רחל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?-התקררתי קשה מתתי מבאבים באוזניים ובגרון 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? -כי הוא פתטי 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?-לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? דובון אכפת לי... חחח 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?-תנ"ך ,היסטוריה, מתמטיקה, וכל המקצועות הנותרים. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?- אני ארצח 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?-אגלח אותו?!?!?! 78. על מה תקבל פרס נובל?-על זה שצמח לי (בחורה) זקן!!! 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? אהההההה בטח.... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?-טינקי ווינקי..... יש לו גדול 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?-החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? -זה ממש לא משנה כרגע 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?-חברה סתומה מאוד מאוד שלי התקשרה אליי היום 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?- לא עולה בראש כרגע 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? -אנוכי. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? למה? זה מתחלק-1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי הם שפנים והם דרוסים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?- חמור 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?-כי זה שיעור מעצבן 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?-שום דבר. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?-אתה תקוע.... 92. מי חי בעליית הגג?-ארנבי אבק.... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?-רקדים עם כוכבים... הייתי מוציאה להורג את כולם... 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? -7 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?-הולכת לאכול פיתה עם חומוס 96. למה מגלחים כבשים?שאלה טובה.... 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "יא פאתטט!!!!!!!!!!!!!" 100. שלום. ביי

למעלה