שאלון

שאלון ../images/Emo46.gif ../images/Emo9.gif

(מפורום המורדים) 1.איזה תוכניות אתה רואה 2.מה התוכנית האהובה עלייך 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה 8.אתה מנוי לחבילות סרטים 9.מה ערוץ המועדף עלייך 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה 11.איזה הכי פחות 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן 14.אתה רואה תוכניות בישול 15.אתה רואה חדשות 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר 19.מה דעתך על ערוץ התכלת 20.מה דעתך על ערוץ 9 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 23.יס או הוט 24.MTV או ערוץ 24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית 26.פוקס קידס או ניקולדין 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות 29.פספורט או מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| 33.סוף הדרך או רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה

mine

1.איזה תוכניות אתה רואה? שנות ה70 2.מה התוכנית האהובה עלייך? שנות ה70 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה? לא 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? לא ממש... 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)? לא.........אני רוצה שיהיה לי ערוץ-מיוזיק בוקס-אבל אני בהוט וזה ביסס
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)? ריאליטי אם כבר 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה? חופש הגדול שנה שעברה נחשב?.....טוב...בקרוב זה יהייה שרק2 8.אתה מנוי לחבילות סרטים? לא.... 9.מה ערוץ המועדף עלייך? M.T.V ,VH1 ,3 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה? MTV 11.איזה הכי פחות? ערוץ 6 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24? לא! יאקי! 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן? פרפר נחמד
14.אתה רואה תוכניות בישול? ל2 דק' ואז מעבירה... 15.אתה רואה חדשות? כן 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות? לפעמים... 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר? ערוץ האופנה 19.מה דעתך על ערוץ התכלת? לא משו 20.מה דעתך על ערוץ 9? כנ''ל 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? כייף להם מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10? ערוץ 22 23.יס או הוט? הוט 24.MTV או ערוץ 24? MTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין? פוקס קידס 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10? חדשות ערוץ 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות? ישראליות....<לא ממש אוהבת את זה...אבל בזמן האחרון התחלתי לראות מיכאלה...> 29.פספורט או מסע עולמי? מסע עולמי-עם אייל פלד 30.תשוקות או ימי חיינו? NOTHING 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? KANAL 32.אופרות סבון או טלנובלות?טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה? לא כלום 34.מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים? שנות השבעים.. 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה?כלום להההלהההלהה

aloudy

New member
משועמם, אז אני עונה ../images/Emo1.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה: יש הרבה 2.מה התוכנית האהובה עלייך: אין אחת ספציפית 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה: לא ממש 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? אממ לעיתים רחוקות... 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) לא נראה לי 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) ריאלטי 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה יש הרבה אני לא זוכר..... 8.אתה מנוי לחבילות סרטים כן 9.מה ערוץ המועדף עלייך אמ..ספורט ומיוזיק בוקס 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה ראה שאלה 9 11.איזה הכי פחות: יש הרבה ערוצים מצריים ושל עוד ארצות שאני לא מתקרב אליהם... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 לא בכלל לא. 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן אהבתי המון תוכניות שהייתה צעיר יותר.. 14.אתה רואה תוכניות בישול לא 15.אתה רואה חדשות לעיתים רחוקות 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות אם זה מעניין אותי או שפסיפסתי. 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך חחחחחחח לא.. 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר יש הרבה 19.מה דעתך על ערוץ התכלת אה? 20.מה דעתך על ערוץ 9 אין לי דעה, אני פשוט לא צופה בו. 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? לא. אבל אם כן, אז? מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 22? 23.יס או הוט יס 24.MTV או ערוץ 24 mtv 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית ?? 26.פוקס קידס או ניקולדין חחח ניקולדיון רק בגלל הקליפים [
] ששמים שם. 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות אף אחת מהן. 29.פספורט או מסע עולמי לא ממש צופה, אבל מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו אף אחת 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח אף אחת 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| no 1 33.סוף הדרך או רצים לדירה לא יודע. 34.מיכאלה או השיר שלנו השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים שנות ה70 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה לא יודע..

למעלה