שאלון

שאלון ../images/Emo43.gif

מתי נרשמתם לתפוז? מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? אם כן-איזה? אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? בכמה פורומים אתם נמצאים? כמה ניקים של לכם? מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי? הולכים להרבה מפגשי פורום? איזה פורום אתם הכי אוהבים? מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? איך הגעתם בכלל לתפוז? יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון?

כבר הבנתם שמשעמם לי?

מתי נרשמתם לתפוז? מזמן, לפני כמה שנים טובות מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? נראה לי סינגלס קלאב או ביקורת מסעדות חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? בחיים לא אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? לא אם כן-איזה? אמרתי שלא! אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? שלמה ארצי! אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? לא, רק בקומונה.. כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? יותר מדי, כבר הספקתי לספור בכמה פורומים אתם נמצאים? זה לא קבוע, כל הזמן משתנה כמה ניקים של לכם? 2, אחד בקושי משתמשת מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? הסברתי את זה עשרות פעמים אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? כן, בסדר, נחמד אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי? כן חמודים, אוהבת את רובם הולכים להרבה מפגשי פורום? לא! איזה פורום אתם הכי אוהבים? הפורום הזה כמובן!! מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? 5 משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז- GameOn? ממש לא איך הגעתם בכלל לתפוז? ממש לא זוכרת יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? בטח!!! מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? לפעמים אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? הרבה פורומים של זמרים ישראלים, כל ענייני הלב שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? מה זה, גמרתי!!!! אח היה מעולה...

נרקי

New member
כמה שאלונים ../images/Emo178.gif

מתי נרשמתם לתפוז? לא יודעת צריך לבדוק
מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? מלחמת המינים
חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? לא
אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? פחחח עזבו יש לי דברים יותר חשובים
אם כן-איזה?------------------------------------------------------------------------------ אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? את הפורום הזה
אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? הייתי אדומה בקומונה
כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? שמשעמם אני פה
בכמה פורומים אתם נמצאים? 4 פורומים
כמה ניקים של לכם? המוןןןןןןןןןןןן
מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? זה קיצור של נרקסיסטית
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? כן זה יפה
אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי? אוהבתתת יש כל כך הרבה שאני אוהבת. כמו
והרשימה לא נגמרת כאן
הולכים להרבה מפגשי פורום? הלכתי פעמיים. פעם אחת מפגש פעם שנייה יום הולדת
איזה פורום אתם הכי אוהבים? על כוס קפה
מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?
איך הגעתם בכלל לתפוז? שמעתי עליו לפני שנים רבות והחלטתי להצטרף
יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? כן
מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? חחעחע לאאאא
אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? שאלונים זה כיף
שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? יאפ

טוב נו יאללה... בא לי גם ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

מתי נרשמתם לתפוז? -אוגוסט 2003 מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? -"שמנות ויפות"
חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? -לא. אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? -לא. אם כן-איזה? -אמרתי לא!!!
(אל תתחילו עם זה שוב, בחייאת...) אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? פורום "שאלוני המתעלקים"
אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? -אני אדומה בכל פורום, אדומה מעצבים
סתם נו, אני אדם רגוע... כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? -יותר מדי
בכמה פורומים אתם נמצאים? -אמממ... לא יודעת אם מדוייק לומר שאני נמצאת שם, אבל אני בהחלט מציצה בהם ולעיתים אף מגיבה... 4 פחות או יותר... כמה ניקים של לכם? -אחד, יחיד ומיוחד
מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? -אולי כי קוראים לי אפרת ואני כזאת מאמוש? כאילו כזה...? שיואווו איזה דפוקים, זה מה-סה בסיסי...
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? -לא מתעמקת בזה, אם טוב ל"תפוז" טוב לי (אני כפרה, אני מתחשבת...
) אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי? -איזה הכי??? את זההה
אוחחחח אני מאוהבת...
הולכים להרבה מפגשי פורום? - כן, אומנם לא הייתי בכל המפגשים אבל בהחלט הייתי בהרבה ורק של פורום אחד. איזה פורום אתם הכי אוהבים? -"שמנות ויפות" נראה לי... מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? -10 פחות או יותר... כתבתי הודעה וברחתי (אה וכמובן חזרתי לקרוא את התגובות שקיבלתי ושוב ברחתי
) משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? -אתמול נכנסתי לשם, אי אפשר לשחק שם, מה זה הדבר הזה? כל החלון של המשחק מוסתר ואי אפשר להגדיל את המסך ואי אפשר גם להזיז אותו בכדי לראות אותו, קיצר פארשים. איך הגעתם בכלל לתפוז? -מנוע חיפוש פורטלים...?!?!?! יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? -כן. מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? -לא...
למה שאעשה את העבודה השחורה? מי שרוצה לאחל שיאחל בשמו...
אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? -כפרות עליכם, יש מקום בכלל לשאלה הזאת? תראה מה אתם עושים לי... בחיים לא עניתי בכזאת אינטנסיביות עם שאלונים...
שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? קיבינימאט, אל תעשו לי את זה...

מותר לי

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo43.gif../images/Emo70.gif../images/Emo43.gif../images/Emo70.gif

מתי נרשמתם לתפוז?
פברואר 2003 מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק?
יוצאים בשאלה חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?
לא אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו?
דקה, אני אבדוק
אם כן-איזה?
רו"ר
אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל?
רציתי פעם שיפתחו פורום לילדים מוכים אבל לא רציתי לנהל אותו... אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)?
לא שידוע לי כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז?
וואו!
המון... בכמה פורומים אתם נמצאים?
בערך 10 כמה ניקים של לכם?
לפחות עוד 2... מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)?
כשהחיפוש יעבוד אביא לינק...
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')?
כן
אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי?
כן, הכי את זה
הולכים להרבה מפגשי פורום?
פחחחחח נכון כיף לדרוך על יבלות?
איזה פורום אתם הכי אוהבים?
את כל הפורומים שאני גולשת בהם ומוצאת עניין מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק?
|אוי ואבוי| יותר מ-22
משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?
לא (טוב לדעת שיש דבר כזה...) איך הגעתם בכלל לתפוז?
סיפרו לי שיש פורום של יוצאים בשאלה שנמצא בתפוז... (תפוז? כאילו... כותבים tapuz ויש שם פורום?) השאר הסטוריה יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?
כן! יש אנשים שאני מכירה מתפוז ויש אנשים שאני מכירה וקגיליתי אותם גם בתפוז! מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?
אני בקושי מצליחה לזכור שיש חג!
אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?
יותר מידי תחומים... שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון?
חחחחח כן!

משיייי

New member
עונה

מתי נרשמתם לתפוז?
כשהשתחררתי מהצבא וגיליתי את הצאט חחחח וואו זה היה ממזמן מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק?
20 פלוס חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?
לא אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו?
פורום לא קומונה כן אם כן-איזה?
קומונת חברים כזו אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל?
הייתי רוצה לנהל את פורום חרוזים או אומנות אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)?
לא כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז?
יותר מידי בכמה פורומים אתם נמצאים?
הרבה כמה ניקים של לכם?
4 מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)?
זה שם לזיכרה של החברה הכי טובה שלי שניפטרה ב99
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')?
שידרוגים זה תמיד טוב אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי?
אוהבת את רובם הכי הכי זה
הולכים להרבה מפגשי פורום?
לא להרבה אבל לפעמים בכייף ותלוי לאיפה איזה פורום אתם הכי אוהבים?
אומנות בחרוזים מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק?
אין מספר זאת תקופה משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?
לא איך הגעתם בכלל לתפוז?
הלכתי לאיבוד , סתם גלשתיע חיפשתי מקום להעביר את הזמן הגעתי לצאט שאני ממש שמחה שאני כבר לא שם ומאז פורומים יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?
מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?
אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?
מוסיקה ישראלית,אומנות ,בינו לבינה ,נשים,רופאה ועוד שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? תאמת ורק תאמת כן הזכיר לי דברים מפעם

../images/Emo26.gif

מתי נרשמתם לתפוז? 12.10.2004 מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? פסיכומטרי חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? עדיין לא אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? עדיין לא אם כן-איזה?
אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? כן, הייתי פותח פורום קרחים. אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? לא כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? הרבה בכמה פורומים אתם נמצאים? הרבה כמה ניקים של לכם? שניים מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? יש מדינה באירופה שנקראת בוסניה הרצגובינה. בקיצור, בכל פעם כשאני שומע את צמד המילים "בוא שניה" אני ישר אומר בלב "הרצגובינה", וביחד זה יוצר בוא שניה הרצגובינה. אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? לא אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי? אוהב הכי הרבה
. הולכים להרבה מפגשי פורום? כן איזה פורום אתם הכי אוהבים? כל פורום וסודות הקסם שלו. מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? 20 משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? לא איך הגעתם בכלל לתפוז? דרך המלצה מידידה. יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? כן, ויצא לי גם לפגוש את מנהלי הפורום. מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? כן אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? מוזיקה. שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? כן

אחלה שאלון

מתי נרשמתם לתפוז? פברואר 2002 מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? 20+ חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? לא תודה אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? בטח אם כן-איזה? 240/1191/329 אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? אני מרוצה בחלקי אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? לא כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? שעתיים שלוש ביום בכמה פורומים אתם נמצאים? 8 בערך כמה ניקים של לכם? 1 מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? שום משמעות מיוחדת, אקראי לחלוטין אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? לא מפריע לי אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי? אוהב את כולם הולכים להרבה מפגשי פורום?לא ממש איזה פורום אתם הכי אוהבים?את כולם מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? 8-9 משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?לא איך הגעתם בכלל לתפוז? לא זוכר יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?בטח מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? לא אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? כל מיני שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון?מאוד!

../images/Emo43.gif~~~~../images/Emo43.gif

מתי נרשמתם לתפוז? לפני כשלוש שנים...
מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? צמחונות וטבעונות.
חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? חח, כן
אבל רק כי ביקשתי מהמנהלת כדי שנאי אוכל ללכת ללמוד לבגרות ממש חשובה
אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? תודה לאל שלא.
אם כן-איזה? אמרתי שלא!
אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? "אלימות בבית" או "ילדים להורים בעיתיים" [אלימים, שיכורים, פסיכים, וכו']
אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? יאפ, בפורום ה"א 198
כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? יותר מדי, במיוחד בפורום ה"א.
בכמה פורומים אתם נמצאים? נדמה לי ש10 אם לא יותר.. אבל בחלקם אני סתם קוראת פסיבית.
כמה ניקים של לכם? XD יותר מדי.
מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? הכינוי הקודם שלי היה "צמחונות מצילה חיים" ובקהילת הצמחונים יש יותר מדי נועה, אז סתם לקרוא לי נועה זה היה בלתי אפשרי, ולקרוא לי "צמחונות מצילה חיים" היה ארוך מדי, אז הם פשוט קראו לי נועה צמ"ח [שזה ר"ת של צמחונות מצילה חיים], זה הפך להיות הרבה מעבר לסתם כינוי ובאיזשהו שלב החלפתי :)
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? לא! אני שונאת שינויים!!!
אוהבים את האייקונים של תפוז? איזה הכי? כן
הולכים להרבה מפגשי פורום? יאפ
איזה פורום אתם הכי אוהבים? הפורום שאני הכי מחוברת אליו רגשית.. פורום ה"א. זו המשפחה הקטנה שלי.
מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? המון. לא יודעץ
משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? לא. למי יש זמן למשחקים?
איך הגעתם בכלל לתפוז? בטעות :)
יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? יאפ... כמו שכבר אמרתי, המשפחה שלי מפורום אחר
מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? בוודאי :)
אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? הכל :)
נהנתם מהשאלון? בוודאי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

EastGirl83

New member
טוב נו יאללה עונה...

מתי נרשמתם לתפוז? יוני 2004 מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? נראה לי פורום של דו קיום חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? לא... אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? אם כן-איזה? אם לא-הייתם רוצים? לא מנהלת פורום אבל נשמע דווקא נחמד לנהל פורום. איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? פורום על שלוש הדתות המונותאיסטיות אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? לא כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? רוב הזמן שאני גולשת.. אז אני בתפוז.... בכמה פורומים אתם נמצאים? פעילה בערך (מנסה להיות פעילה) בערך בחמישה פורומים... כמה ניקים של לכם? 1 - EAST GIRL83 מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? העולם מתחלק לשתי תרבויות עיקריות: תרבות המערב ותרבות המזרח (ולא... אני לא מתכוונת למזרח הרחוק ואסיה) אני מתחברת לתרבות המזרח ולכן איסט גירל... אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? כן.. נחמד למדי... אוהבים את האייקונים של תפוז? כן... א ב ל .... צריך להוסיף עוד.... איזה הכי? ממממ......
הולכים להרבה מפגשי פורום? עדיין לא.... איזה פורום אתם הכי אוהבים? ממממ......... אין משהו מועדף................ מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? בהתחלה זה היה המון.... קשה לספור... היום זה בערך חמישה פחות או יותר.... משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? לא... איך הגעתם בכלל לתפוז? ביום חמים ונעים, גלשתי להנאתי באינטרנט, כאשר לפתע הגעתי לתפוז, ראיתי את הפורומים... וכל השאר היסטוריה. יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? כן מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? לא אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? מממ... אוהבת מוזיקה, סתם דיבורים וצחוקים ואפילו גם דיבורים עם תכנים מעמיקים, לימודים (כשצריך)... שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? מממממ............... מממממ...........מממממממממ................. ל א

למעלה