שאלון!

ירדן88

New member
שאלון!../images/Emo42.gif

שעת התחלה: 19 המה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? 2. פנים יפות או גוף יפה? 3. חכם או יפה? 4. ספר או סרט? 5. רעש או שקט? 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 8. רומנטי או שרמנטי? 9.פרח אחד או זר פרחים? 10. הרבה לישון או כמעט ולא? 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 14. שעווה או גילוח? 15. ריצה או הליכה? 16. חום או קור? 17. דוש או אמבטיה? 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? 19. קיץ או חורף? 18 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? 2. סקס בשירותים? 3. קשר בשלט רחוק? 4. יום האהבה/ולנטיינס? 5. לחגוג סילבסטר? 6. צמחונות? 7. מותגים? 8. כפכפי אצבע? 9. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 11. טלפוניים סלולריים? 12. סקס לפני החתונה? 13. סמים? 14. שתיה ונהיגה? 15. עישון בקרב בני נוער? 16. שלטון דמוקרטי? 17. סקס במקומות ציבוריים? 18. אורגיות? 17 האם אי פעם? 1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? 3. השתכרת? 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 8. כססת ציפורניים? 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 13. הפסקת ספר באמצע? 14. התפטרת מהעבודה? 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 16. שברת אחת מהגפיים? 17. אכלת גולאש? 16 כמה פעמים? 1. היית מאוהבת? 2. נשבר לך הלב? 3. היית בבית חולים? 4. התחרטת על דבר שעשית? 5. בכית בגלל ביצפר? 6. בילית בלילות לבנים? 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? 9. קיבלתי זימונים מהצבא? 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? 11. באת לא מוכנה למבחן והצחלת? 12. נכשלת בבגרות? 13. נהרס לך הפלאפון? 14. איבדת מפתחות לבית? 15. ברחת מהבית? 16. טסת לחו"ל? 15 מידע כללי 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. עיר מגורים: 4. בית ספר: 5. צבע שיער? 6. צבע עיניים? 7. גובה? 8. משקפיים? 9. הורים נשואים או גרושים? 10. רווקה/חבר? 11. תלמידה טובה? 12. רגישה? 13. סטרייטית/דו/לסבית? 14. בתולה? 15. ביישנית? 14 האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 4.הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? 6. הספר האחרון? 7.הסרט האחרון? 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? 10. המבחן האחרון? 11. הדבר האחרון שקנית? 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 13. השיר האחרון ששמעת? 14. הדבר האחרון שלבשת? 13 הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? 2. פתחת את הראש? 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? 4. עברת ניתוח? 5. שברת מראה? 6. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 8. גילית ששיקרו לך? 9. בגדו באמונך? 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 11. הלכת מכות? 12. כמעט טבעת? 13. כרתו לך איבר? 12 הראשונים 1. הנשיקה הראשונה? 2. האהבה הראשונה? 3. הצו הראשון? 4. הדייט הראשון? 5. הפעם הראשונה בחו"ל? 6. הטסט הראשון? 7. הבגרות הראשונה? 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? 10. האכזבה הראשונה? 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? 3. החבר הכי שקט? 4. החבר הכי עצבני? 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 7. החבר הכי קשוב? 8. מכיר אותך הכי טוב? 9. החבר הכי עצלן? 10. החבר הכי רגשן? 11. החבר הכי חכם? 10 המכות!!!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 2. שעירות יתר? 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 4. כפות רגליים גדולות מדי? 5. ציצי קטן? 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? 7. אקנה? 8. עור רגיש? 9. גשר? 10. אלרגיות? 9 התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 6. פרצת למקום כלשהו? 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 3. הספר האהוב עלייך? 4. חנות הבגדים האהובה עליך? 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? 8. המשקה האהוב עליך? 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 2. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 3. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 5. הספר הכי קרוב? 6. החלון פתוח או סגור? 7. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? שעת סיום:

BjiJiNaaA

New member
בא ליייי

איכס יש לי ג'וק באמבטיה ורציתי להתקלח
גועל נפשששש.. טוב נתחיל שעת התחלה: 14:26 19 המה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? חלק 2. פנים יפות או גוף יפה? שניהם
3. חכם או יפה? חכם ויפה 4. ספר או סרט? סרט 5. רעש או שקט? תלוי מתי 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? גם וגם...תלוי במצברוח 8. רומנטי או שרמנטי? מה זה שרמנטי תהרגו אותי
9.פרח אחד או זר פרחים? אממ אני לא אגיד לא לשניהם...אבל פרח אחד נראה לי 10. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? באמצע 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה רגילה נו 14. שעווה או גילוח? בעקרון שעווה אבל נמאס לי לסבול
אז סכין 15. ריצה או הליכה? הליכה 16. חום או קור? חום 17. דוש או אמבטיה? תלוי מה בא 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? מה רע בזה? דווקא יכול להיות כיף
19. קיץ או חורף? קיץ 18 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? מה איכפת לי 2. סקס בשירותים? חחח תלוי בחרמנות.. 3. קשר בשלט רחוק? נגד 4. יום האהבה/ולנטיינס? אני לא ממש אוהבת אבל שיהיה 5. לחגוג סילבסטר? אותו הדבר 6. צמחונות? שיעשו מה שבא להם..אני אוהבת בשר
7. מותגים? בעד 8. כפכפי אצבע? בעד 9. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד אבל עד גבול מסויים 11. טלפוניים סלולריים? בעד 12. סקס לפני החתונה? בעד 13. סמים? נגד 14. שתיה ונהיגה? נגד 15. עישון בקרב בני נוער? נגד 16. שלטון דמוקרטי? בעד 17. סקס במקומות ציבוריים? נגד 18. אורגיות? לא ניסיתי
אז לא יודעת 17 האם אי פעם? 1. נסית סמים? לא 2. עישנת סיגריה? לא 3. השתכרת? כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 5. היה לך סטוץ? לא 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 8. כססת ציפורניים? כן 9. התנשקת עם בת? כן.. 10. בכית על בן? מי לא
11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? מלא פעמים 13. הפסקת ספר באמצע? כן 14. התפטרת מהעבודה? לא עבדתי 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 16. שברת אחת מהגפיים? לא טפו טפו טפו 17. אכלת גולאש? לא 16 כמה פעמים? 1. היית מאוהבת? 2 2. נשבר לך הלב? בעע 3. היית בבית חולים? פעם אחת 4. התחרטת על דבר שעשית? מליון פעם 5. בכית בגלל ביצפר? די הרבה פעמים...אבל לא ממש בגלל הציונים
6. בילית בלילות לבנים? הרבה 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? נו לא ספרתי 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? פעם אחת
9. קיבלתי זימונים מהצבא? לא קיבלתי.. 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? לא קניתי דלק 11. באת לא מוכנה למבחן והצחלת? הרבה 12. נכשלת בבגרות? לא נכשלתי 13. נהרס לך הפלאפון? מלא 14. איבדת מפתחות לבית? לא הרבה 15. ברחת מהבית? לא ברחתי 16. טסת לחו"ל? אין לי כוח לספור 15 מידע כללי 1. שם: יהלי 2. תאריך לידה: 16.12 3. עיר מגורים: ג"ש 4. בית ספר: אה"ש 5. צבע שיער? חום ג'ינג'י...אבל אני רוצה לשנות כברררר עוד שבוע 6. צבע עיניים? חום כהה 7. גובה? 1.64 בערך:< 8. משקפיים? אין 9. הורים נשואים או גרושים? נשואים 10. רווקה/חבר? חבר 11. תלמידה טובה? אממ משתדלת 12. רגישה? כן 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייטית 14. בתולה?
15. ביישנית? לפעמים 14 האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? לא זוכרת 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? רזלי 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? לירנוש 4.הנשיקה האחרונה?לירנוש 5. החיבוק האחרון? אמא 6. הספר האחרון? לא קראתי 7.הסרט האחרון? מיס סאנשיין הקטנה 8. החבר האחרון שראית?לא זוכרת מי האחרון 9. הנסיעה האחרונה באוטו?יום חמישי 10. המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה 11. הדבר האחרון שקנית? קונדום
חח בעצם קולה 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? אוקטובר 13. השיר האחרון ששמעת? שיר הסמרטוטים 14. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה 13 הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? לא 2. פתחת את הראש? לא 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 4. עברת ניתוח? לא 5. שברת מראה? לא 6. היית בפיגוע טרור? חס וחלילה 7. ראית מישהו נהרג? לא 8. גילית ששיקרו לך? כן 9. בגדו באמונך? אולי 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 11. הלכת מכות? בקטנה 12. כמעט טבעת? כן 13. כרתו לך איבר? לא 10 המכות!!!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? שעווה 2. שעירות יתר? בעע 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? לא 4. כפות רגליים גדולות מדי? לא 5. ציצי קטן? שתקו אני אוהבת אותו כמו שהוא
6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? כן כן כן 7. אקנה? לא 8. עור רגיש? כן 9. גשר? לא 10. אלרגיות? מליון
9 התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן
3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן
5. גנבת מחנות? לא 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? חח כן
9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? אין לי 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים והאלופה
3. הספר האהוב עלייך? אין 4. חנות הבגדים האהובה עליך? פול אנד בר 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר 6. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 7. הסרט האהוב עליך? אין 8. המשקה האהוב עליך? דיאט נסטי אפרסקקק
7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? לאבלו תות 2. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפים 3. החולצה האהובה עלייך? יש הרבה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? זה על המדף ואין לי כוח לזוז 5. הספר הכי קרוב? מדריך בקעת אונו של בעלי מקצוע
אין לי מושג למה הוא בחדר שלי 6. החלון פתוח או סגור? סגור..יש מזגן 7. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? לאבלו כחול שעת סיום: 14:46..אני מהירההה

A t z a

New member
הצילו זה באורך של כל החיים../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

טוב אני עושה רק תחלקים הכיפים... האם אי פעם? 1. נסית סמים? לא 2. עישנת סיגריה?כן 3. השתכרת?כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 5. היה לך סטוץ?לא 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים?יאפ 8. כססת ציפורניים?כן
לצערי עדיין,מנסה להפסיק 9. התנשקת עם בת?לא 10. בכית על בן?נו 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?לא 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?אממ לא נראלי 13. הפסקת ספר באמצע?כע 14. התפטרת מהעבודה?כע 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כע
חחח 16. שברת אחת מהגפיים?לאלא 17. אכלת גולאש?לא 15 מידע כללי 1. שם:דנה 2. תאריך לידה:3.7.90 (עוד עשרה ימים בערךךך) 3. עיר מגורים: 4. בית ספר:תיכון
5. צבע שיער?שטני 6. צבע עיניים?חום 7. גובה?1.72 8. משקפיים?לא 9. הורים נשואים או גרושים?נשואים 10. רווקה/חבר?רווקה 11. תלמידה טובה?אמ כן 12. רגישה?מדי 13. סטרייטית/דו/לסבית?סטרייטית 14. בתולה?כן 15. ביישנית?מדי 14 האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון?מקס 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי?אמא 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?אמא 4.הנשיקה האחרונה?אממ ג'ני 5. החיבוק האחרון?מיכו 6. הספר האחרון?אממ לא זוכרת מה אחרון 7.הסרט האחרון?חמש ילדות יפות 8. החבר האחרון שראית?מיכו 9. הנסיעה האחרונה באוטו?היום ב6 בבוקר,מונית 10. המבחן האחרון?אמממ בגרות ב...רגע..היסטוריה נדמה לי 11. הדבר האחרון שקנית? פיצה?מצויין לדיאטה שלי 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס?בחופש הגדול 13. השיר האחרון ששמעת?משהו שחברה של אח שלי שמה 14. הדבר האחרון שלבשת?אממ עכשיו טישרט וג'ינס... 13 הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל?לא טפו בלי עין הרע 2. פתחת את הראש?כנ"ל 3. היית מעורבת בתאונת דרכים?כן 4. עברת ניתוח?לא 5. שברת מראה?לא 6. היית בפיגוע טרור?לא.. 7. ראית מישהו נהרג?לא 8. גילית ששיקרו לך?ברור 9. בגדו באמונך?כן 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?יש מצב 11. הלכת מכות?כן 12. כמעט טבעת?כן,יותר מדי פעמים
..... 13. כרתו לך איבר?לא אמאלה!! 5. הפעם הראשונה בחו"ל?גיל שנתיים 6. הטסט הראשון?עוד לא היה,אמאלה 7. הבגרות הראשונה?כתה י'..מתישהו 8. למעשנות, החפיסה הראשונה?מכפת לכם
9. המילה הראשונה?אממ אני לא יודעת... 10. האכזבה הראשונה?לא זוכרת 11. שברון הלב הראשון?כנ"ל 12. ההתאהבות הראשונה?עוד לא 11 החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר?אוי לי
כולן 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן?אממ לאדעת 3. החבר הכי שקט?מיכל אוייסטר 4. החבר הכי עצבני? אלמוג 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?סגו 6. החבר הכי מצחיק?כולן
7. החבר הכי קשוב?סגו מיכ מיכל ורעותיזם 8. מכיר אותך הכי טוב?להלן התשובה הקודמת 9. החבר הכי עצלן?סגו 10. החבר הכי רגשן?לאדעת 11. החבר הכי חכם?אילאיל 9 התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?אמ לא 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור?כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?אמ לא 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כע 5. גנבת מחנות?לא! 6. פרצת למקום כלשהו?חחחחחחחחחחחחחח 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
לא דעת 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לאלא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?CSI,חברים וכו' 3. הספר האהוב עלייך?שעות מתות,מישהו לרוץ איתו 4. חנות הבגדים האהובה עליך?אמממ יש כל מיני... 5. חברת הנעליים האהובה עלייך?אולסטאר 6. חברת התיקים האהובה עלייך?לאדעת 7. הסרט האהוב עליך?שודדי הקאריביים 1,סיפור אהבה בלתי נשכח 8. המשקה האהוב עליך?דיאט קולה
ואני בגמילה
7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה?אני לא בחדר,אבל אממ כזה לשקופיות 2. הנעליים שהכי קורובות אלייך?אין פה הכל למטה 3. החולצה האהובה עלייך? וואי יש הרבה לאדעת 4. המחברת הראשונה שאת רואה?משהו של אבא,אני במשרד.. 5. הספר הכי קרוב?"הרפואה בשדה הקרב" ושאר ספרים מפחידים על רפואה 6. החלון פתוח או סגור?סגור 7. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?הפלאפון שלי שעת סיום:16:16 לפי המחשב

חופר ברמות קשות

שעת התחלה: 18:14 19 המה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? באמצע 2. פנים יפות או גוף יפה? פנים 3. חכם או יפה? חכם 4. ספר או סרט? סרט 5. רעש או שקט? שקט 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 8. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 9.פרח אחד או זר פרחים? זר 10. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצוצות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?קשר רציני 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 14. שעווה או גילוח? גילוח 15. ריצה או הליכה? ריצה 16. חום או קור? קור 17. דוש או אמבטיה? דוש 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? חחחחחחחחחחחחח 19. קיץ או חורף? חורף 18 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? שיהיה להם בכיף 2. סקס בשירותים? בעד 3. קשר בשלט רחוק? נגד 4. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 5. לחגוג סילבסטר? בעד 6. צמחונות? נגד 7. מותגים? מה אכפת לי 8. כפכפי אצבע? בעד 9. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 11. טלפוניים סלולריים? בעד 12. סקס לפני החתונה? בעד 13. סמים? נגד 14. שתיה ונהיגה? נגד 15. עישון בקרב בני נוער? נגד 16. שלטון דמוקרטי? בעד 17. סקס במקומות ציבוריים? נגד 18. אורגיות? נגד 17 האם אי פעם? 1. נסית סמים? לא 2. עישנת סיגריה? כן 3. השתכרת? כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 5. היה לך סטוץ? לא 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 8. כססת ציפורניים? כן 9. התנשקת עם בת? בלי לשון 10. בכית על בן? כן 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 13. הפסקת ספר באמצע? כן 14. התפטרת מהעבודה? לא 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 16. שברת אחת מהגפיים? מה? 17. אכלת גולאש? לא 16 כמה פעמים? 1. היית מאוהבת? לא הרבה, פעמיים ככה 2. נשבר לך הלב? כן 3. היית בבית חולים? כן 4. התחרטת על דבר שעשית? כן 5. בכית בגלל ביצפר? כן 6. בילית בלילות לבנים? כן 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? כן 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? כן 9. קיבלתי זימונים מהצבא? עוד לא 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? לא 11. באת לא מוכנה למבחן והצחלת? כן 12. נכשלת בבגרות? חס וחלילההההההההההההההההההה 13. נהרס לך הפלאפון? כן 14. איבדת מפתחות לבית? כן 15. ברחת מהבית? לא 16. טסת לחו"ל? כן 15 מידע כללי 1. שם: הוד 2. תאריך לידה: 12.1.91 3. עיר מגורים: יבנה 4. בית ספר: גינסבורג אלון 5. צבע שיער? שחור 6. צבע עיניים? חום כהה 7. גובה? 1.71 8. משקפיים? קריאה 9. הורים נשואים או גרושים? נשואים 10. רווקה/חבר? רווקה 11. תלמידה טובה? לא 12. רגישה? כן 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייטית 14. בתולה? כן 15. ביישנית? כן 14 האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? עם שיבי 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? לבדוק תחשבון פלא 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אביה 4.הנשיקה האחרונה? לג בעומר 5. החיבוק האחרון? אתמול 6. הספר האחרון? איכ 7.הסרט האחרון? לוזוכרת 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני שעה 10. המבחן האחרון? יומחמישי 11. הדבר האחרון שקנית? לוזוכרת 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? בגיל 9 13. השיר האחרון ששמעת? עכשיו 14. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה 13 הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? לא 2. פתחת את הראש? כן 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא חס וחלילה 4. עברת ניתוח? כן 5. שברת מראה? כן 6. היית בפיגוע טרור? לא חס וחלילה 7. ראית מישהו נהרג? לא 8. גילית ששיקרו לך? כן 9. בגדו באמונך? כן 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 11. הלכת מכות? כן 12. כמעט טבעת? כן 13. כרתו לך איבר? כן 12 הראשונים 1. הנשיקה הראשונה?
2. האהבה הראשונה? כיתה ה' 3. הצו הראשון? עדין לא 4. הדייט הראשון?
5. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל 9 6. הטסט הראשון? עדין לא 7. הבגרות הראשונה? ב29.5.07 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? לאדעת חחחחחחח 10. האכזבה הראשונה? לוזוכרת 11. שברון הלב הראשון? השנה 12. ההתאהבות הראשונה? כיתה ה' 11 החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? נטלי 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? נטלי 3. החבר הכי שקט? סיון 4. החבר הכי עצבני? רוני 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אביה ורוני 6. החבר הכי מצחיק? שיבי,לינוי,יריב 7. החבר הכי קשוב? נטע,מירית 8. מכיר אותך הכי טוב? שיבי,לינוי,רוני 9. החבר הכי עצלן? נטע 10. החבר הכי רגשן? מממ..נטע ואביה 11. החבר הכי חכם? מירית ואביה 10 המכות!!!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? גילוח מה לעשות 2. שעירות יתר? חח לא ממש אבל כן יש 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? לא 4. כפות רגליים גדולות מדי? ממ לא..אבל הן דקות מידיי 5. ציצי קטן? בינוני כזה :O 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אני לא רוצה להשתזף ותמיד אני משתזפת=[ 7. אקנה? הא? 8. עור רגיש? לא 9. גשר? היה 10. אלרגיות? אין 9 התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן ברור
4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? חחחח כן 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? כן 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר ? לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? דיי 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? הבורר והאלופה 3. הספר האהוב עלייך? איכ 4. חנות הבגדים האהובה עליך? לאדעת איף 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? וואנס ואולסטאר 6. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט 7. הסרט האהוב עליך? לאדעת 8. המשקה האהוב עליך? קולה ונסטי וקפה 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? תופים 2. הנעליים שהכי קורובות אלייך?כפכפים 3. החולצה האהובה עלייך? הגופיה השחורה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לאדעת 5. הספר הכי קרוב? גינס 6. החלון פתוח או סגור? סגור 7. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? כרית שעת סיום: 18:30

mic22

New member
יאללה

העיקר שאני לומדת לספרות
שעת התחלה: 18:39 19 המה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? תלוי איפה, חזה חלק!
2. פנים יפות או גוף יפה? שניהם
3. חכם או יפה? כנל 4. ספר או סרט? ספר 5. רעש או שקט? שקט 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים בד"כ, אבל לפעמים מצומצם יותר כיף 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי במצברוח 8. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 9.פרח אחד או זר פרחים? זר 10. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה
11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? סטוצים 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה עם חלון פתוח
14. שעווה או גילוח? תלוי איפה אבל בעקרון גילוח 15. ריצה או הליכה? הליכה 16. חום או קור? חום 17. דוש או אמבטיה? דוש אבל לפעמים בא אמבטיה 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? אפשר 19. קיץ או חורף? קיץ 18 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? בעד 2. סקס בשירותים? נגד 3. קשר בשלט רחוק? בעד 4. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 5. לחגוג סילבסטר? בעד 6. צמחונות? בעד 7. מותגים? אין לי בעיה עם זה 8. כפכפי אצבע? בעד 9. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? עד גבול מאוד מסויים 11. טלפוניים סלולריים? בעד 12. סקס לפני החתונה? בעד 13. סמים? נגד 14. שתיה ונהיגה? נגד! 15. עישון בקרב בני נוער? אין לי בעיה עם זה 16. שלטון דמוקרטי? בעד
17. סקס במקומות ציבוריים? חחח 18. אורגיות? תלוי 17 האם אי פעם? 1. נסית סמים? לא 2. עישנת סיגריה? כן 3. השתכרת? כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 5. היה לך סטוץ? כן 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 8. כססת ציפורניים? לא 9. התנשקת עם בת? כן 10. בכית על בן? כן 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? נראה לי שכן 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? ברור, בכל ההארי פוטרים 13. הפסקת ספר באמצע? כן 14. התפטרת מהעבודה? לא 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא שזכור לי 16. שברת אחת מהגפיים? לא 17. אכלת גולאש? חח יש מצב 16 כמה פעמים? 1. היית מאוהבת? אפעם 2. נשבר לך הלב? אממ אף פעם 3. היית בבית חולים? הרבה מדי 4. התחרטת על דבר שעשית? כל הזמן 5. בכית בגלל ביצפר? מזמן 6. בילית בלילות לבנים? לא זוכרת 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? לא זוכרת 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? וואי לא זכור לי כזה 9. קיבלתי זימונים מהצבא? עוד לא 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף?לא קרה 11. באת לא מוכנה למבחן והצחלת? לפני כמה חודשים 12. נכשלת בבגרות? לא קרה, טפו טפו 13. נהרס לך הפלאפון? כנל 14. איבדת מפתחות לבית? בכיתה ו', נפל לי לחור שבין הקומה למעלית
15. ברחת מהבית? אף פעם 16. טסת לחו"ל? לפני שנה בערך 15 מידע כללי 1. שם: מיכל 2. תאריך לידה: 22.11 3. עיר מגורים: קרית אונו 4. בית ספר: בן צבי 5. צבע שיער? שטני 6. צבע עיניים? חום בהיר 7. גובה? 1.64 8. משקפיים? אין 9. הורים נשואים או גרושים? גרושים 10. רווקה/חבר? רווקה
11. תלמידה טובה? כן 12. רגישה? במידה כן 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייט 14 האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? למורה שלי לפיתוח קול 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? כנל 4.הנשיקה האחרונה? ידיד 5. החיבוק האחרון? אתמול, דנע 6. הספר האחרון? שסיימתי? "קשר עין" 7.הסרט האחרון? אממ שודדי הקריביים 3 8. החבר האחרון שראית? ידיד מהעבודה 9. הנסיעה האחרונה באוטו? כנל 10. המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה 11. הדבר האחרון שקנית? אלכוהול 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנה 13. השיר האחרון ששמעת? איים ג'נס א לאקי סו אנד סו 14. הדבר האחרון שלבשת? גופייה וג'ינס קצר 13 הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? אפעם 2. פתחת את הראש? כנל טפו טפו 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? ממש קטנה, לפני שנתיים 4. עברת ניתוח? בכיתה ח' 5. שברת מראה? לפני חצי שנה בערך 6. היית בפיגוע טרור? לא הייתי חס וחלילה 7. ראית מישהו נהרג? :| גם לא 8. גילית ששיקרו לך? לא זוכרת 9. בגדו באמונך? כנל 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כנל :S 11. הלכת מכות? אפעם 12. כמעט טבעת? בכיתה ט' 13. כרתו לך איבר? חס וחלילה 12 הראשונים 1. הנשיקה הראשונה? אחד
2. האהבה הראשונה? לא הייתה 3. הצו הראשון? כנל 4. הדייט הראשון? שונאת דייטים 5. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ב' 6. הטסט הראשון? לא היה 7. הבגרות הראשונה? שנה שעברה 9. המילה הראשונה? לא יודעת 10. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 11. שברון הלב הראשון? לא היה 12. ההתאהבות הראשונה? לא שאלתם כבר? 11 החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? אין לי כוח לפרק הזה 10 המכות!!!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? חלק וחלק 2. שעירות יתר? לא 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? לא 4. כפות רגליים גדולות מדי? מעוותות משו
5. ציצי קטן? אני שלמה איתו 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? לא 7. אקנה? סתם קצת פצעים 8. עור רגיש? לא במיוחד 9. גשר? לא 10. אלרגיות? אין 9 התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? או סוף סוף משהו שלא, אני יוצאת על הפנים
6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? חחחחח כן 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? לקרוא, חברות, סרטים 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים~!! 3. הספר האהוב עלייך? אממ יש הרבה אבל נראהלי רודף העפיפונים 4. חנות הבגדים האהובה עליך? זארה למרות שהם מאכזבים.. פול אנד בר 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר תמיד טוב 6. חברת התיקים האהובה עלייך? שתיים 7. הסרט האהוב עליך? פרל הארבור 8. המשקה האהוב עליך? קפה, חלב, שוקו 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הטלפון שלי 2. הנעליים שהכי קורובות אלייך?אולסטאר 3. החולצה האהובה עלייך? אין לי כזאת 4. המחברת הראשונה שאת רואה?ספרות 5. הספר הכי קרוב? האי של סופייה 6. החלון פתוח או סגור? סגור (מזגן!) 7. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? היומן שלי שעת סיום: 19:07 טוב זה עם מלא הפרעות
סיימתי!

A t z a

New member
חחח עלק לומדת לספרות יא קקע!!../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

העיקר את גורמת לי ריגשי בטלפון שעוד לא התחלתי,הא!!?!?
איף טוב בשעה טובה, אני הולכת להתחיל ללמוד

מקווה להצליח לעשות הכל

שעת התחלה:20:33 19 המה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק?חלק 2. פנים יפות או גוף יפה?שילוב של שניהם 3. חכם או יפה?שניהם 4. ספר או סרט?ספר 5. רעש או שקט?רעש 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בבית 8. רומנטי או שרמנטי?שניהם 9.פרח אחד או זר פרחים?ורד 10. הרבה לישון או כמעט ולא?הרבה 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזק 14. שעווה או גילוח?תלוי איפה 15. ריצה או הליכה?הליכה 16. חום או קור?קור! 17. דוש או אמבטיה?אמבט 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול?אממ... 19. קיץ או חורף?לא דעת כבר בקיץ בא לי חורף ולהיפך 18 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות?בעד 2. סקס בשירותים?נמנעת 3. קשר בשלט רחוק?נגד 4. יום האהבה/ולנטיינס?בעד 5. לחגוג סילבסטר?בעד 6. צמחונות?בעד 7. מותגים?בעד 8. כפכפי אצבע?בעד 9. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור?בעד 11. טלפוניים סלולריים?בעד 12. סקס לפני החתונה?בעד 13. סמים?בעד <בטאקט> 14. שתיה ונהיגה?נגד! 15. עישון בקרב בני נוער?בעד 16. שלטון דמוקרטי?בעד 17. סקס במקומות ציבוריים?בעד 18. אורגיות?למי שזה טוב אז בעד 17 האם אי פעם? 2. עישנת סיגריה?כן 3. השתכרת?כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 5. היה לך סטוץ?כן 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים?כן 8. כססת ציפורניים?כן 9. התנשקת עם בת?כן 10. בכית על בן?כן 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?כן 13. הפסקת ספר באמצע?כן 14. התפטרת מהעבודה?כן 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 16. שברת אחת מהגפיים?לא 17. אכלת גולאש?כן 16 כמה פעמים? 1. היית מאוהבת?3 2. נשבר לך הלב?1 3. היית בבית חולים?הרבה מידי 4. התחרטת על דבר שעשית?מידי פעם 5. בכית בגלל ביצפר?מספר פעמים 6. בילית בלילות לבנים?כנ"ל 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך?מידי פעם 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער?אפעם 9. קיבלתי זימונים מהצבא?אני כבר בצבא 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף?אפעם 11. באת לא מוכנה למבחן והצחלת?כמה פעמים 12. נכשלת בבגרות?אפעם 13. נהרס לך הפלאפון?הרבההה 14. איבדת מפתחות לבית?פעמיים 15. ברחת מהבית?פעם אחת 16. טסת לחו"ל?נוור 15 מידע כללי 1. שם:מלי 2. תאריך לידה:17.10 3. עיר מגורים:עפולה 4. בית ספר:נואפ 5. צבע שיער?כרגע שחור 6. צבע עיניים?חום-דבש-ירוק-צהב 7. גובה?160 8. משקפיים?עדשות 9. הורים נשואים או גרושים?גרושים =) 10. רווקה/חבר?חבר 11. תלמידה טובה?לא 12. רגישה?מאד 15. ביישנית?לפעמים 14 האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון?חבר שלי 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי?כנ"ל 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?כנ"ל 4.הנשיקה האחרונה?כנ"ל 5. החיבוק האחרון?כנ"ל 6. הספר האחרון?נקמה- שרה אנג'ל 7.הסרט האחרון?300 אולי 8. החבר האחרון שראית?קרין 9. הנסיעה האחרונה באוטו?אוטובוס נחשב? 10. המבחן האחרון?מבחן?! 11. הדבר האחרון שקנית?מלא מלא בגדים 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס?מזמןןן 13. השיר האחרון ששמעת?ואת מתפשטת-כנסיית השכל 14. הדבר האחרון שלבשת?גופייה ומכנס 13 הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל?לא 2. פתחת את הראש?לא 3. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא 4. עברת ניתוח?כן מזמןןן 5. שברת מראה?כן 6. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג?לא 8. גילית ששיקרו לך?כן 9. בגדו באמונך?כן 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?כן 11. הלכת מכות?כן 12. כמעט טבעת?כן 13. כרתו לך איבר?לא טוב דיי

למעלה