שאלון.

Knotted String

New member
שאלון.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שנגנב באלגנטיות מפורום צופים. - קודם כל, כתבו את שמותיהם של עשרים אנשים אותם אתם מכירים הכי טוב לא כולל משפחה. אחר-כך, קראו וענו על השאלות. אסור לך להסתכל על השאלות עד שאת כותבת את עשרים השמות שבהם את הולכת להשתמש. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. _________________________ האם 9 בת או בן? האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? מה לגבי 18 ו4? באיזה כיתה נמצאת 17? מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? מהי הלהקה האהובה על 6? האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? האם אי-פעם תצאי עם 3? האם אי-פעם תצאי עם 7? האם 16 רווק? מהו שם משפחתו של 15? מהו שמה האמצעי של 10? מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? האם 13 כוסית? האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? ספרי עובדה אקראית על 11? על 1? ועל 9? האם אי פעם היית דלוקה על 15? איפה 3 גר/ה? מהו הצבע האהוב על 4? האם תתמזמז/י עם 14? האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? האם 7 אוהב\ת את 20? האם 8 אוהב\ת את 19? איך פגשת את 2? איך פגשת את 18? האם ל10 יש חיות-מחמד? האם 12 מבוגר\ת ממך? האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה?

crysania

New member
-

סתם תקעתי שמות.. 1.סבטה 2.קרן 3.ז'אנה 4.פיליפ 5.עמירם 6.תומר 7.שיר 8.מורן 9.ג'ו 10.ארז (?) 11.מור 12.מור 13.דימה 14.דין 15.יוסף 16.אילנה 17.אילן (איך שכחתי) 18.נטליה 19.יסמין (חעחעחעחע) 20.רוברט (????) עכשיו שאלות: האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? חעחעחע. אם הן היו לסביות- אה.. לא ממש>< מה לגבי 18 ו4? בקרוב הם יהיו חברים.. אבל אם אני הייתי היא הייתי מסרבת (טוב. עד כמה שזה שקר) באיזה כיתה נמצאת 17? *נמצא והוא עולה לי' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? בפעם האחרונה שנפגשתי איתה>< מהי הלהקה האהובה על 6? חעחע. מאיפה לי. אבל אולי זה הילארי דאף.. האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? לאפ האם אי-פעם תצאי עם 3? חעחע. כשאני אהפוך ללסבית>< האם אי-פעם תצאי עם 7? הולי שיטO.O האם 16 רווק? *רווקה .. וכן- נראה לי. מהו שם משפחתו של 15? לא יודעת>< מהו שמה האמצעי של 10? WTF? מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? סקס..סקס.. לדבר על סקס.. ו... לספר בדיחות האם 13 כוסית? דימה כוסית- זה בטוח
האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? אוקיי.. זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי בחיים שלי...
לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? אמ.. איפשו בהולנד. מאיפה לי>< ספרי עובדה אקראית על 11? כל אחד נראה פצצה לידה. על 1? סטיית מין שלה נקראת "דייבי" ועל 9? עשה טראומה האם אי פעם היית דלוקה על 15? הולי פאק. מזה השאלות האלה O.O איפה 3 גר/ה? בנווה אילן מהו הצבע האהוב על 4? אדום !!!!!! שאלה גאונית. האם תתמזמז/י עם 14? אה...תלוי עד כמה השידוך הזה יצליח. ו..נמ... שאלות קולעות בול>< האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? לא. O.O אבל מתאימים לפי הבדיחות האם 7 אוהב\ת את 20? היא תאהב אם היא תראה..>< אבל היא לא תראה! האם 8 אוהב\ת את 19? נראה לי שהיא שונאת אותה דווקא איך פגשת את 2? בכיתה איך פגשת את 18? דרך חברים האם ל10 יש חיות-מחמד? WTF? האם 12 מבוגר\ת ממך? לא האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? קלעתם בול. ועד כמה שזה נדמה בפעם הראשונה... ... 0: לא>< רוברט עולה עליו (סבטה מדמיינת.. למבוגרים בלבד)

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

1.נועה 2. יותם 3. אסף 4. דניאל 5. מעיין 6. נרי 7. ליהי 8. יותם (אחר) 9. שקד 10. נריעד 11. אינוי 12. שירן 13. ניר 14. איתמר 15. יונתן 16. איילון 17. חן 18. שלומי 19. עדן 20. נבו _________________________ האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? לא! מה לגבי 18 ו4? מתאים להם דווקא להיות יחד, בתור זוג הומואים, כשחושבים על זה באיזה כיתה נמצאת 17? ט' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? יום א' מהי הלהקה האהובה על 6? פחח, דווקא אחד של שומע מוזיקה האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? כן האם אי-פעם תצאי עם 3? לא, כל עוד אני סטרייט האם אי-פעם תצאי עם 7? הא, היא חברה של 3. ואני לא סובל אותה. האם 16 רווק? בהחלט. מהו שם משפחתו של 15? נוימן מהו שמה האמצעי של 10? הוא בן, ועד כמה שאני יודע אין לו מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? אני בדיוק מדבר איתה באייסיקיו והיא לא יודעת. האם 13 כוסית? כן, הוא קצת כוסית האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? לא נראה לי לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? תיכון קציר רחובות ספרי עובדה אקראית על 11? חייל בנ"מ. על 1? אקסית שלי. ועל 9? קרציה. האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא, אני סטרייט. איפה 3 גר/ה? רחובות. ליד הקניון. מהו הצבע האהוב על 4? אני חושב שתכלת, הוא ארגנטינאי האם תתמזמז/י עם 14? אני סטרייט. האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? לא האם 7 אוהב\ת את 20? אני לא חושב האם 8 אוהב\ת את 19? לא נראה לי. איך פגשת את 2? עזבו, מביך. איך פגשת את 18?קומונר שלי. האם ל10 יש חיות-מחמד?כן, חתולה האם 12 מבוגר\ת ממך? כן האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? היא נראית טוב, אבל בואו לא נגזים

svetasparrow

New member
אני!

1. קרן 2. קרן.ז. 3. טלי 4. נינה 5. נורית 6. מיה 7. ולדי 8. נטלי [שווילי D:] 9. ז'אנה 10. ג'ו 11. פיליפ 12. עמירם 13. תומר 14. קטיה 15. רייצ'ל 16. נלי 17. ליאור 18. מורן 19. אילן 20. שני האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? אני לא חושבת שהן מתאימות מה לגבי 18 ו4? מורן היא לא הטייפ של נינה באיזה כיתה נמצאת 17? עולה לכיתה י מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לא דיברתי איתו מאז אפריל מהי הלהקה האהובה על 6? בקסטריט בויז או משהו האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? אח קטן בן 5 שקוראים לו רון האם אי-פעם תצאי עם 3? אם אהיה לסבית. ואם היא תהיה לסבית :/ האם אי-פעם תצאי עם 7? לא!!!!!!! :O האם 16 רווק? לא דיברתי איתה כבר הרבה זמן אבל אני חושבת שכן, היא ממש עסוקה בעבודה ועוזרת לאחותה בניו ג'רזי מהו שם משפחתו של 15? לא יודעת :X מהו שמה האמצעי של 10? לא חושבת שיש לו מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? :p לבגוד בחבר שלה :p או בקיצור להזדיין עם כמה שיותר אנשים האם 13 כוסית? אה הא :p האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? לול אף פעם לא חשבתי על זה. אבל אני לא חושבת שזה יצליח לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? לצערי לשלי, אמנויות אשקלון ספרי עובדה אקראית על 11? הוא נזרק ע"י כל החברות שלו על 1? היא מאוהבת ברייסטלין ועל 9? יש לה טראומה מג'ו האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא :/ איפה 3 גר/ה? באשקלון, נווה דקלים מהו הצבע האהוב על 4? אין לי מושג האם תתמזמז/י עם 14? נהההה האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? הן לא מכירות. לעומת זאת 4 ו-5... האם 7 אוהב\ת את 20? XDDDDD לא נראה לי. אבל הוא התקשר אליי היום ואמא חשבה שזאת קטיה :/ האם 8 אוהב\ת את 19? בכלל לא. הוא יהיה בכיתה שלה בשנה הבאה והיא חושבת שהוא ממש מוזר איך פגשת את 2? בצפר איך פגשת את 18? בצפר. נעשיתי חברה שלה בזכות קרן.ז. האם ל10 יש חיות-מחמד? אולי האם 12 מבוגר\ת ממך? כן, בשנה האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? XD היא סקסית בדרכה שלה :p

crysania

New member
0: גם אם תיהיה לסבית את לא תצאי

איתה>< בלעכס אעלק ולדי יאיי!!! תומר כוסית!!!!!!!!! לכו מפה- דימה יותר כוסית
(תומר פוסי, לא כוסית) אווו.אולי באמת תנסי לשדך את אילן וקטיה. 0: זה גאוני. סבטה- עתיד חדש! ולדי ושני>< זה גאוני. אעלק ליאור- עם התמונות שלה

svetasparrow

New member
נכון, דימה יותר כוסית

אילן לא אוהב שמשדכים לו. אבל נוכל לומר שהיא מפורסמת והופיעה בטלוויזיה. ולא לספר יותר פרטים :]. עתיד חדשני? לול. למרות שאני לא בטוחה שזה יצליח... :]

someboddy

New member
תשובות

1.אמיר 2.מאור 3.אורן 4.עידן 5.אלכס 6.יבגני 7.תום 8.עמית 9.ברק 10.אנטולי 11.סרגיי 12.בני 13.ברק אחר 14.ניר 15.ברוך 16.גיא 17.מיכאל 18.ג'ינגי 19.אנדרי 20.יוסי האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? אני מפחד להגיד...(1 ירביץ לי) מה לגבי 18 ו4? ממש לא באיזה כיתה נמצאת 17? בכיתה שלי מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לפני חודשיים מהי הלהקה האהובה על 6? אין לי מושג האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? כן האם אי-פעם תצאי עם 3? לא האם אי-פעם תצאי עם 7? לא האם 16 רווק? כן מהו שמה האמצעי של 10? לא נראה לי שיש לו מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? לשחק גו האם 13 כוסית? לא(הוא גבר..ץ ואי אפשר לקרוא לו כוסון...) האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? ניגודים נמשכים(אני מקווה שאף אחד מהם לא קורא את זה...) לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? הוא כבר סיים ספרי עובדה אקראית על 11? הוא אוהב לשחק גו עם 5 על 1? הוא יודע טאי-קואן-דו ועל 9? הוא יודע איגרוף תאילנדי האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא איפה 3 גר/ה? ממש ליד היסודי מהו הצבע האהוב על 4? אין לי מושג האם תתמזמז/י עם 14? לא האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? בערך... האם 7 אוהב\ת את 20? לא האם 8 אוהב\ת את 19? לא איך פגשת את 2? בבית ספר. איך פגשת את 18? בבית ספר האם ל10 יש חיות-מחמד? לא שידוע לי האם 12 מבוגר\ת ממך? אני חושב שכן האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? אני בוחר באפשרות "או מה"

lironlondon

New member
תשובה (למי יש כוח לקרוא את זה בכלל)

האנשים: 1.מיכל 2.טליה 3. רונה 4. רירי 5. מאוריסיו 6. שרון 7. עומר 8. ליאור 9. יעל 10. אלה 11. אליה 12. גלי 13. מיה 14. עופרי 15. מיתר 16. איילת 17. דריה 18. שי 19. יסמין 20. רוני השאלון: האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? אם הן יהיו לסביות? אה... לא. מה לגבי 18 ו4? כנ"ל באיזה כיתה נמצאת 17? עולה לט' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לפני הרבה זמן, כשחושבים על זה... תחילת יולי מהי הלהקה האהובה על 6? Within Temptation האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? שני אחים קטנים האם אי-פעם תצאי עם 3? ממש לא. אבל ממש. האם אי-פעם תצאי עם 7? אולי. האם 16 רווק? אני לא יודעת. מהו שם משפחתו של 15? אין לי מושג >< מהו שמה האמצעי של 10? אין לה מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? צופים? האם 13 כוסית? לא. האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? לא הייתה השאלה הזאת כבר? ולא, ממש לא. לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? אולפנת צביה. ספרי עובדה אקראית על 11? טמבלית, ואוהבת את שנות ה60. על 1? מעצבנת לעיתים. ועל 9? קרציה שאוהבת לאמלל אנשים...? אה, רזה. האם אי פעם היית דלוקה על 15? ממש ממש ממש ממש לא. איפה 3 גר/ה? בנוף ים, הרצליה. מהו הצבע האהוב על 4? כחול נראה לי. האם תתמזמז/י עם 14? לא! האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? לא, הם ידידים. האם 7 אוהב\ת את 20? הם לא מכירים... האם 8 אוהב\ת את 19? כנ"ל איך פגשת את 2? הייתה איתי בשכבה איך פגשת את 18? בר אילן האם ל10 יש חיות-מחמד? לא. שונאת חיות. האם 12 מבוגר\ת ממך? במקרה כן. האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? אם אתה בן, אז, לוידעת... לדעתי לא.

dralan

New member
אוקי...

1. אורלי 2. גבי 3. אבי 4. עידו 5. טלמור 6. מני 7. דורון 8. אלחנן 9. דובב 10. אור ק 11. אור י 12.מתן 13. נתי 14.ליטל 15. זאב 16. חן 17. אליאב 18. אילן 19. אלי 20. סיגל האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? לא ממש מה לגבי 18 ו4? רק אם הם הומויים באיזה כיתה נמצאת 17? נמצא בי"ב מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לפני שבוע מהי הלהקה האהובה על 6? לא יודע, משהו בסגנון פאנק האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? אחות שקטנה ממנה בשנה וחצי האם אי-פעם תצאי עם 3? רק אם אני יהפך להומו... האם אי-פעם תצאי עם 7? כנ"ל האם 16 רווק? אכן כן מהו שם משפחתו של 15? שלומוביץ מהו שמה האמצעי של 10? לא נראה לי שיש מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? לשמוע מוזיקה האם 13 כוסית? *התעלמות* האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? לא ממש לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? ב"א ספרי עובדה אקראית על 11? בן 17 על 1? עיניים חומות ועל 9? אני עובד איתו האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא ואני גם לא אהיה... איפה 3 גר/ה? נתניה מהו הצבע האהוב על 4?אין לי מושג האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? הם לא מכירים בכלל... האם 7 אוהב\ת את 20? לא יודע האם 8 אוהב\ת את 19?הם לא מכירים איך פגשת את 2? בי"ס איך פגשת את 18? כנ"ל האם ל10 יש חיות-מחמד? כלב האם 12 מבוגר\ת ממך? כן, כמעט בשנה... האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? לא, לא ממש....

LuLuLu iT

New member
אמורים לכתוב כמה שיותר פורומיסטים?

אחרת זה לא כזה מעניין לקרוא את של אחרים כי גם ככה לא יודעים על מי מדובר. ><

K, פורומיסטים

חדשים וותיקים כאחד. 1. סייבר 2. פייתון 3. יערה
4. רועי 5. אמרי 6. בן 7. לירון
8. נוראל
9. טליה 10. נוי 11. גיל 12. עמר 13. בני 14. הדר
15. Wisp 16. עידן
17. השומר MD האחרון
18. בלין 19. Moondust
20. ענת
_________________________ האם 9 בת או בן? (טליה.)
זה לא ברור. היא בוצ'ה! (סתם, טליה, את לא בוצ'ה. באמת!) האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? (סייבר ופייתון) חח בהחלט
מה לגבי 18 ו4? (רועי ובלין) לבלין לא מתאים להיות זוג של אף אחד O____o באיזה כיתה נמצאת 17?( MD) י"א 6 (באמת. באחריות.) מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? (עמר) וואי מזמן... מהי הלהקה האהובה על 6? (בן) אממ לא יודעת.. אבל הוא אוהב מוסיקה טובה למיטב זכרוני :) האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? (סייבר) אין לי מושג.. אבל אני מכירה את החניכים שלו מהנוע"ל
האם אי-פעם תצאי עם 3? (יערה)
וול, אני מניחה שלא אצא איתה, אבל כשלעצמי אין לי שום התנגדות
האם אי-פעם תצאי עם 7? (לירון) כנ"ל.
האם 16 רווק? (עידן) אני מניחה שכן, אם הוא לא עשה איזה משהו שטותי
מהו שם משפחתו של 15? Wisp() אני אפילו לא יודעת את שמו הפרטי >< מהו שמה האמצעי של 10? (נוי) לא נראה לי שיש לה אחד מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? (אמרי) להציק לרועי..? האם 13 כוסית? (בני) בטח
. במיוחד עם הליפה, יהי זכרה ברוך. האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? (הדר ומרב) אמ.. לא ממש האמת. לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת?: (ענת) תיכון שהם, שהם. בעצם היא כבר לא הולכת לשום ביצפר. >< ספרי עובדה אקראית על 11? (גיל) הוא חתיך! על 1? (סייבר) הוא הומו ועל 9? (טליה) אממ היא אוהבת רוקי? האם אי פעם היית דלוקה על 15? (Wisp) לא O__O איפה 3 גר/ה? (יערה) במבשרת מהו הצבע האהוב על 4? (רועי) לא יודעת... כחול? האם תתמזמז/י עם 14? (הדר) כן! האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? (אמרי ובן) לא הכי טובים כפי שידוע לי.. אבל הם חברים האם 7 אוהב\ת את 20? (לירון את ענת) בטח. מי לא אוהב את ענת
האם 8 אוהב\ת את 19? (נוראל את מרב)..? אני לא חושבת שהן היו בפורום באותה התקופה. איך פגשת את 2? (פייתון) במפגש פורום ראנדומלי איך פגשת את 18? (בלין) לא פגשתי האם ל10 יש חיות-מחמד? (נוי) טליה.
האם 12 מבוגר\ת ממך? (עמר) כן. האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? (MD) סקסי. sure.

RoCKeR121

New member
יאאללה שאלון טוב ל9 וחצי בבוקר

כשכולם ישנים אחרי עוד מסעדה מטורפת שהלכנו אליה(אני הייתי הטועם יינות חחח זה היה כזה אדיר) וכואב לי הראש כבר מכל השינה והלחות פה ח"ח על השאלון ממש מגניב 1.מאיה 2.קארין 3.ניצן 4.יובל 5.רועי 6.עמית 7.הדס 8.עידו 9.אורי 10.תומר 11.איתי 12.קרן 13.ליאור 14.אביעד 15.גיא 16.דליה 17.רוני 18.גל 19.יותם 20.מאור האם 9 בת או בן? בן כפי שידוע לי...ואפילו מאוד גברי האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד?אני מקווה שלא...חברה שלי וידידה הכי טובה שלי מה לגבי 18 ו4? לא נראה לי שהם יהיו זוג...אחד הומופוב והשני סטרייט על בטוח באיזה כיתה נמצאת 17?הוא כבר לא בכתה הרבה שנים...הוא בן 65 מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? שבוע לפני שטסתי לפה... מהי הלהקה האהובה על 6?ספק פינק פלויד ספק היהודים האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? לא, בת יחידה האם אי-פעם תצאי עם 3? כבר יצאתי איתו(לא בקטע של דייט, סוטים)...אנחנו יוצאים מלא ביחד(ועם עוד חברים) האם אי-פעם תצאי עם 7?אם נוריד את העובדה שהיא בת דודה שלי לרגע אז OH FUCKING YEAH האם 16 רווק? לא זאת אשתו של אבאל'ה מהו שם משפחתו של 15? הלברטל(אבא שלו רופא ברמב"ם וראיתי בYNET שראיינו אותו) מהו שמה האמצעי של 10? שלומי או חיים אני לא בטוח(אבל נראה לי חיים) מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? לעשן גראס לדעתי האם 13 כוסית? כן אני מודה שאחותי כוסית האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? הם דיי שונאים אחד את השני, אז כן(14 הוא חבר לשעבר של ידידה שלי קארין ו19 הוא החבר הנוכחי) לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? הוא סיים השנה את ליאו בק בחיפה והיום הוא בלהקה צבאית ספרי עובדה אקראית על 11? הוא מכין את הקפה הכי טוב בחבר'ה על 1? יש לה את העניים הכי יפות בעולם(ומי שראה את התמונה שלה מפה יסכים איתי) ועל 9? בכתה ג' הוא היה מאושפז לתקופה ארוכה בגלל סינוסיטיס ועד היום יש לו צלקת ענקית בין המצח לאף האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא דלוק אבל מעריץ שלו אני תמיד אהיה(הוא זמר מצויין בסיסט טוב שנה בקורס טיס בנתיים וגם אחלה בנאדם שבעולם) איפה 3 גר/ה? רמת אלון, חיפה מהו הצבע האהוב על 4? אני חושב או כחול או ירוק האם תתמזמז/י עם 14? לא, ואם הייתם רואים תמונה שלו אני מאמין שגם אתם הייתם אומרים אותו דבר האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים?5 זה אחי ועכשיו אנחנו חברים מצויינים(אני גר אצלו) ו6 חבר הכיטוב כבר 17 שנה האם 7 אוהב\ת את 20? הם לא מכירים(וגם אם כן היא לא היתה אוהבת אותו) האם 8 אוהב\ת את 19? לא אבל הם אחלה בני אדם שניהם איך פגשת את 2? בלהקה של בצפר איך פגשת את 18? הוא היה איתי בשכבה מכתה ז' האם ל10 יש חיות-מחמד?כן, שתי כלבות יפייפיות, חתולה, ותוכי האם 12 מבוגר\ת ממך?לא אני גדול ממנה בחודש האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? לרוני יש סקס אפיל מטורף בתור בנאדם בן 65

LuLuLu iT

New member
יש לי 10 דקות ><

1. לירוני 2. נוראלי 3. בן 4. רועי 5. עמר 6. נוף 7. ענת הגדולה 8. גיל 9. טליה 10. נוי 11. אלונשמת 12. פייתון 13. הדר 14. ענת הקטנה 15. מרינה 16. סופי 17. נאג'ס 18. אמרי 19. אבקי 20. עידן _________________________ האם 9 בת או בן? טליה. בת
האם 1 ו2 יהיו זוג חמוד? לירון ונוראל. נורא חמוד
מה לגבי 18 ו4? רועי ואמרי. לא ממש.. באיזה כיתה נמצאת 17? נאג'ס. אממ.. הוא עכשיו עולה לי"א כמדומני. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? פייתון. אמ, מזמן? מהי הלהקה האהובה על 6? נוף. אמ. Velvet Underground? לא יודעת. האם ל1 יש אחים ו\או אחיות? לירוני. יאפ, יש. האם אי-פעם תצאי עם 3? בן.
כן. האם אי-פעם תצאי עם 7? ענת. לצערי הפרש הגילאים גדול מדי.. היא יכלה להיות הרשג"דית שלי!
האם 16 רווק? סופי. האמת שאין לי מושג. מהו שם משפחתו של 15? מרינה. אני לא יודעת. מהו שמה האמצעי של 10? נוי. אני גם לא יודעת. >< מהו הדבר ש5 הכי אוהב\ת לעשות? עמר. לשתות בירה?
האם 13 כוסית? הדר~ אחושילינג
האם 14 ו19 יהיו זוג טוב? ענת הקטנה ואבקי. חוששני שהם לא מכירים. לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? עידן. משהו בפתח תקווה? ספרי עובדה אקראית על 11? אלונשמת. פגשתי אותו בעצרת רבין.. וגם בניצנים.. וגם בעוד איזה מקום. על 1? לירון. אני אוהבת אותה הכי בעולם, והיא לקחה אותי לאכול וופל בלגי בפעם הראשונה בחיי ביום שני. והיה כיף. והיא טסה ב2 לאוגוסט. ;; ועל 9? טליה. יאו, היא יפהייפיה. האם אי פעם היית דלוקה על 15? מרינה. לא.. איפה 3 גר/ה? בן. כפר מונש, עמק חפר, משהו.
מהו הצבע האהוב על 4? רועי. כחול כהה? האם תתמזמז/י עם 14? ענת הקטנה. אני לא חושבת. האם 5 ו6 החברות הכי טובות/החברים הכי טובים? עמר ונוף? לא. האם 7 אוהב\ת את 20? ענת ועידן. לא יודעת. האם 8 אוהב\ת את 19? גיל ואבקי. את זה אני יודעת! הם זוג בלתי נפרד שקונה שוקו יחד. איך פגשת את 2? נוראלי. במפגש פורום הראשון שלה, היא ציירה אותי. :) איך פגשת את 18? אמרי. גם במפגש פורום.
האם ל10 יש חיות-מחמד? נוי. אני לא יודעת. האם 12 מבוגר\ת ממך? פייתון. אכן כן, הוא כבר זקן נורא. האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיים, או מה? נאג'ס. אהה.. *שורקת* סתם, ברור שכן.

למעלה