שאלון

Ronushnush

New member
הכל חוץ מללמוד למבחן\:

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: תירס, סלט, בורקס
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לאדעת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: חמי ואיגי 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אתם לא מכירים במילא 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: איגי - כל הדיסקים [לא יכולה לבחור אחד, תירו בי], חמי-מכונה, וענבל פרלמוטר. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא יודעת 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא יודעתת 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלנית ברמות, יותר מדי אגו, אדישות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: לא כ"כ רואה טלוויזיה, אבל נאמר 24 וערוץ הילדים (מה!
רק כשיש ארתור ויוצא לי לראות
) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: על אי בודד 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: את הבוהן השמאלית. אנערףףףףף 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכל בערך 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: לא יודעת 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש יותר מ-3, הרבה יותר \: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אבודים...........ארתור.....[אתם מאלצים אותי לחזור על זה שובושוב
] 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לרצוח מישהו שאני אוהבת ולאדעת מה עוד 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: ? 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ? 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: סופרת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אין אפילו אחד כזה, אז מה 3. כל דבר שלוש שלוש! וזה צריך להיות שלושת המקצועות, לא? שששששש רואים שאני בהאנג אובר משיעורי לשון ): 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, כלב, דובי. מאוד מקורי :D 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד וניל וניל עוגיות? 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא אורי ירדן 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: באמת שעם אף אחד 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע מוזיקה, מסנ, לכתוב בפורום איגי
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיודיעו לי שהמבחן מחר התבטל, שהוא יפסיק לקרצץ בסמסים ושיהיו לי פה סיגריות 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: זה אומר 21
כלום לא ישתנה. יודעים מה, באמת שכלום. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכבה ת'שעון, חוזרת לישון, ובסוף קמה להשתין וכו' 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים שוטפת פנים ומעיפה את הכלבה שלי מהמיטה :]

למעלה