שאלון

A t z a

New member
שאלון ../images/Emo32.gif../images/Emo80.gif

נגנב מפורום דודו של אערתור
תהנו: 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

BjiJiNaaA

New member
אני חולה ואני צריכה ללמוד למגן בתנ"ך../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: האוכל של אמא!!!1 :> 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: צבע ג'ינס חח, ולא יודעת...יש לי את כל הצבעים! חוץ מסגול..וואי באמת אין לי כלום סגול.. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: לא יודעת 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אממ יש יותר ולא בא לי לכתוב שמות 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: בעע 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פול אנד בר, לפעמים זארה ולא יודעת מה עוד 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אני נחמדה
לא יודעת אין לי כוח 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לפעמים אני קנאית מגעילה ועצבנית...כשאין לי מצברוח
9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 3, 22..וזהו..לא רואה טלוויזיה כמעט חוץ מהאלופה
ומועדון לילה אבל גם זה כבר אין 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בחווווווץץץץץ לא משנה איפה רק להיות בריאה כי כל השבוע אני חולה מתה
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שיער כשאין שורשים והפן חדש
לא יודעת אין לי 3... 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: דייי למה לבאס עכשיו 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אני לא כזה מבינה בסרטים 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אין כאלה, זה ממש תלוי במצברוח 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, מועדון לילה אבל כבר לא
ו...אמאלה חחח 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לרצוח מישהו מהמשפחה שלי או בכלל (בונא אני מושפעת מהחוק והחברה בתנ"ך
), נראה לי להצטלם בעירום...אבל לא בטוח בעצם
תלוי כמה אני אצטרך כסף.. ולא יודעת מה עוד 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: דיי לא עולה לי עכשיו 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: לא זוכרת 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אמא
סתם זאת בטח לא הכוונה אבל לא יודעת עדיין 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מתמטיקה
.. חח וזהו, כל השאר גועל נפש 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, ארנב ופרה 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל עוגיות, פסיפלורה ווניל רגיל 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא אבא אחותי....אני חולה נו
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: חברות שלי
לירן 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לדבר עם חברים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אהיה בריאההההההה כוסעמקקקק כואב לי
ושיהיה חופש גדול כבר כי נמאס לי ללמוד...ואני לא אהיה לבד עכשיו כי משעמם לי 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אסיים צבא, אולי אני אהיה עוד בטיול בחו"ל או שאני אחזור כבר ללמוד... מה זה השאלות האלה 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: קמה מהמיטה, מצחצחת שיניים, שוטפת פנים
29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מסתרקת, שמה את הפלאפון בהטענה ומכבה את האור..מרתק

A t z a

New member
תנך../images/Emo5.gifבהצלחה יהליהל../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

ירדן88

New member
אניאני

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:צ'יפס פיצה ופירות בכללי=] 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: הוא צבעוני לגמרי! 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:עברי,איגי ושאקירה. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: טל,ליטל וירדן. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:יותר טוב כלום מכמעט,מסתובבים,Fijacion Oral Vol 2 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: הוניגמן,זארה ופול אנד ביר. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:כנות.ו... 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:אני עצבנית מאוד
,רגישה מאוד וחסרת ביטחון לגמרי. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:יס סטארס,מוזיקה 24 ויס 1. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:איטליה, ג'מייקה וברזיל.
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:עיניים,בטן ושפתיים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:אף,ברכיים ולא יודעת. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:סיפור אהבה בלתי נשכח,חופשיות על הבר ויש עוד דיי הרבה..
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:אני לא יכולה לבחור. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:כלמיני.. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לוותר על המשפחה,לא לשמוע מוזיקה ולא לסיים ביצפר.
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לאיודעת הרבה..>< 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:נשים קטנות,ג'יו אייר ו.. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:זמרת,מעצבת אופנה וציירת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:ספורט וכלום. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב,דולפין ודוב קואלה.הם כאלה חמדמדים
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:את כל החמוצים למיניהם. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:המורה לגיטרה,אלירן ואימא. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ליטל,דניאל וטל. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לשמוע מוזיקה ולגלוש.. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:פיי..הרבה.! 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני מקווה שכמה מהתכונות שלי. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מסדרת את התיק,מצחצחת שניים ושוטפת פנים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מצחצחת שיניים,מתקלחת ושותה.[מים
]

Oyster Girl

New member
All You Need Is Love ../images/Emo9.gif

תאמינו לי
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מלפפון חמוץ ולא יודעת עוד, אין לי מאכלים אהובים 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום , שחור ואפור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: חמי רודנר, מאור כהן ואיגי וקסמן. במגזר הלועזי - בוב דילן, טום וייטס והביטלס. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מאי, ניר ודנע 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: חמי רודנר - חמלה, איגי וקסמן - בעדינות והפסקול של המספריים של אדוארד
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא יודעת! 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רגועה, שקטה ומניפולטיבית ברמות על
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לא שונאת בעצמי, פשוט אוהבת פחות. אולי את זה שאני רגישה
9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, מוסיקה24, ערוץ 5 (CSI) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: טוב לי בבית 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: הממ...יש לי...ידיים ארוכות,רגליים ואצבעות ארוכות. מה זה נותן לי אני לא יודעת ,אבל זה נחמד
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שערות,כי זה כואב להוריד אותן
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: המספריים של אדוארד,הסיוט שלפני חג המולד וסליפי הולו - טים ברטון המלך
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: הולך איתך לנצח,אולי בכל זאת סאלי - חמי רודנר , רק רגע - איגי וקסמן 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מרגיש בבית (נגמר
),מסודרים (עוד רגע נגמר
) וCSI כאילו דההה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג מישהו, לפגוע במישהו או לשכב עם מישהו מכוער במיוחד
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: כל הזמן אני נותנת המון בשביל הדברים שאני אוהבת. והמבין יבין
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: תולדות האהבה, מותו המלנכולי של ילד הצדף ואת כל הסיפורים של אדגר אלן פו וד"ר סוס
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: תסריטאית, במאית , שמחה
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: קולנוע , תנ"ך - המורה דומה לאיגי וקורעת מצחוק! וזהו 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתולים , כלבים , פרפרים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) על כל סוגיו , תות שדה (סורבה לא שרבט) וזהו נראה לי 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: משפחה וחמי רודנר
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: האנשים מהשאלה הקודמת וגם עם מאי ודנע 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: למחוק הודעות זבל בפורום חמי
, לדבר עם אנשים במסן ולהגיב בפורום הנחשק שקוראים לו פורום איגי וקסמן
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שתתבטל המתכונת באזרחות , שחמי יזכה באלבום זהב/פלטינה (איך שבא לך ,אלוהים
) ושהסכם שלום יחתם בין כל מדינות העולם 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מקום המגורים , כמות הדיסיקים והסרטים ואולי גם מידת הנעליים
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מוחקת הודעות זבל בפורום חמי
אח"כ פיפי (שוטפת ידיים!) ואז מתלבשת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון - מוחקת הודעות זבל בפורום חמי
, פיפי וקוראת קצת מערימת הספרים שליד המיטה שלי. מה, כבר נגמר? סוף סוף שאלון בלי חפירות מעצבנות
*טסה ללמוד למתכונת*

A t z a

New member
באלי,אני בטח אתחרט באמצע../images/Emo80.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פסטות,סלט,חומוססססססס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:שחור,תכלת,אדום נראהלי 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:איגי,וקסמן ואצה. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:די שאלה טיפשה,קשה!!! 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:כנ"ל
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
ררר...קשה 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:נו
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:חוסר ביטחון,רגישות יתר ועוד הרבה 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24,4,3 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ים,איפשהו בחו"ל,ת"א. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:לפעמים אם העיניים,את האף,ואממ את השיער נגיד.(גם זה ממש לא תמיד
) 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:הווווווווווו זה כבר קל
כל מה שלא ציינתי בשאלה הקודמת 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:"שודדי הקאריביים","קסם מעשי" ,"סיפור אהבה בלתי נשכח" 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:"בעדינות" ,"להתעטף" ואממ לאדעת... 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:אלופיזה,CSI
ואממ לאדעת 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לרצוח וכו' 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:אין לי שמץ 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:מישהו לרוץ איתו,שעות מתות ונראלי שהארי פוטר
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:חחחחחח 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:יאק
...טוב ספרות...אממ זהו.
21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:ככככככככככלללללללללבבבבבבבבבב
,חתול
,ואממ אני חולה על חזירים
.... 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וניל עוגיות,קפה,שוקולד כלשהו 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אח שלי,המוכר במכולת ומישהו במכולת
... 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:פורום,אימייל,מסנג'ר(וגם לחטט בקבצים שלי) 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לאדעת חלאס 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אני אתבגר,אני אשמין ואני ..לאדעת
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מצחצחת שיניים,משתינה,שמה מוזיקה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מפעילה מזגן,מכבה טלוויזיה ודופקת על עץ.

מאיה911

New member
אני מאוהבת בפיטרוטט!!../images/Emo99.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: כל מיני מאכלים של סבתא, פיצה, סלט... 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לבן, גוונים של כחול ושחור ניראלי 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: איגי, לירז צ'רכי וברגע זה מוניקה סקס.. אבל גם שייגעצ וחמי רודנר 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: לאיור, מעייני וניצ 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: "אדום","לא מחכה יותר לדוור", "לירז צ'רכי" 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: קסטרו, מנגו זארה וגם פול אנג בר 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא יודעת 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לוקחת דברים ברצינות, סומכת על אנשים מהר מיידי וחסרת טקט לפעמים 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24, 7- בידור ישראלי ו13 הוט PUN 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: תאילנד, הופעה של איגי ולאיודעת 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שודדי הקאריבים1 ו2, השטן לובשת פראדה 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש כלכך הרבההה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, גיא פינס ומשו ב24 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אין לי מושג 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מישהו לרוץ אתו, בין דירות 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: זמרת, שחקנית 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות, היסטוריה וזהו 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, דולפינים ודובי 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: ווניל צרפתי, תות ופסיפלורה זה אחלה טעם 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, בלון אחשלי ולאיור שחזרה איתי מההופעה של מוניקה סקס 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:אממ.. פורומים, לשחק באבלס [מכורה!!!!!!1] 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהיה לי מה לאכול עכשיו 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: שמה דיסק שאני אוהבת, מצחצחת שיניים, מחפשת בגדים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: רואה טלוויזיה, שמה שיר שאני אוהבת וקוראת תהילים

ססילייה

New member
אללי O_O

דנה מה זה השאלון הזה?
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: חביתה.סלט.ובורקס D: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, סגול וכחול. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: איגי, שייגעצ וPlacebo 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: עדי, אסתי ואביק. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: שייגעצ-ניויורקרפיח\מוניקה סקס-פצעיםונשיקות\איגי-לאמחכהיותרלדוור. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ציפי, חביבה ושוק הפשפשים
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: הקשבה, הומור ודבקות בעקרונות. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לא יותר לשתוק, טיפשה וחסרת טקט. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24.יס5.ויסטארס. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ת"א.קריית קרניצי.קריית אונו ;[ 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: ציצי[|
] וזהו >< 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכל
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: חמש ילדות יפות, יש לה את זה ופיטר פן. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: זה משתנה כל הזמן. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מחשבות פליליות, השיר שלנו *מושפלת*, ואמא'לה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להיות זונה, להרוג מישהו שאני אוהבת, או להעלם מהעולם סתם ככה לאי בודד בלי להודיע. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לעבור לת"א.להופיע עם שירים שלי ולהחזיר את אבא של חברה שלי. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הנסיך הקטן, אין מקום שהוא רחוק מידי ושפת גוף. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לא רוצה לגדול.
[בינתיים.] 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: פסיכולוגיה, ספרות והיסטוריה. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, חתולים וציפורים :) 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:אנאערף XD 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: רז, אסתי ואחשלי D: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: קטן.אביק.ועדי. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אסע לת"א.אני אגור שם.ואפגש עם קטן כל הזמן XD 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: שכל.גוף.וביטחון עצמי. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים, מתלבשת ושומעת מוזיקה. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתקלחת, מתפשטת ושומעת מוזיקה.XDD

A t z a

New member
../images/Emo207.gifהתחדשתי בדיסק של....../images/Emo80.gif

דנה עדיני
(שאגב יש טעות בעטיפה האחורית וזה מבאס,אבל חפיף
) אע וירדנוזה שנגד שיזופים,השתזפתי עוד יותר
**הולכת לשמוע
**

Margarita chum

New member
תמותי יא מניוקית!:[ כולי קנאה:(:(:(

תהני ממנו שמעתי שהוא מעולה בקרוב אצלי, oh yeah!

מאיה911

New member
תחדשי כפרות!!../images/Emo9.gif

ואם כבר דיסקים.... משום מה אני לא מוצאת את "מסתובבים" בשום חנות!!!
אני רוצה אותוו!!!!!!!!!!
חרשתי על אדום והדוור את בעדינות לא ניראה לי שאני גם ימצא את כלבה שהשתזפת!
באלי גםםם

A t z a

New member
ליאור,הוא באמת ממש ממש טוב../images/Emo80.gif

אני צופה חרישה עליו
. מאיע'לה, מסתובבים נמצא בכל חור חוץ מטאוור רקורדס המסריחים,בגלל החרם על התו השמיני! יש ברשתות של צליל והתו השמיני... בדיסק סנטר בת"א בטוח יש כי אני שם בערך פעם ושבוע וכל פעם אני בודקת מה קורה באגף איגי... מקסימום תזמיני,יביאו לך! חובה עלייך להשיג את הדיסק הזה

מאיה911

New member
תודה דנע'לה!

זהו לא הבנתי למה אין בטאוור!!!!!! אידיוטים
איזה חרם? חח פעם הבאה שאני בת"א אני בדוק חוזרת איתו

A t z a

New member
יש איזה סכסוך של טאוור עם התו,../images/Emo80.gif

ובגללו טאוור לא מוכרים דיסקים של התו... מפגרים,הפסד שלהם לגמרי
... יופי מאיע'לה תודיעי לי כשאת קונה ותספרי לי מה את חושבת!!!

ירדן88

New member
אא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דנה עדיני
!!11
אני חייבת לקנות
תתחדשי
שיזוף זה יפה![מאוד]אבלאבל זה מסוכן!נו אני יודעת שאני נשמעת סתומה
אבל עובדה שגם אני כל קיץ מתפתה להשתזף!

A t z a

New member
מסוכן אבל למי אכפת../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

תקני תקני,דיסק שווה מאודד

השארת אותי עם רוח,הלך עליי בטווווח

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: עוף,פירה ופתיתים ואוכל סיני 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור,כחול כהה ותכלת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: היהודים,חמי ואביב 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שיבי,מורן ורוני 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: החדש של חמי,החדש של אביב ובע"ה הקיץ ייצא החדש של היהודים
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: חח לא בקטע של מותגים 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מאופקת,מצחיקה,בוחנת כל דבר לפני שאני מחליטה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: חסרת טאקט,ביקורתית,ביישנית אש #@$#@ 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 87,7,13 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: שבדיה,אנגליה והוואי 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים,גבות ואוזניים חחחחח 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: תחת,בטן,רגליים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: בופור, ולא עולה לי עוד 2 חח 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: כל הדיסק של חמי
15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה,גיא פינס,וזהו נראלי:O 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להסתובב עירומה,לעשות באנג'י ולעשות קרחת 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: חח כל דבר חוץ מהדברים שאמרתי למעלה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שדרנית בגלגלצ,מתופפת בלהקה ומקצוע עם הרבה מאוד כסף 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: גמל, 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:
23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: רוני,עדי ומירב 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: שיבי,יניב ו.. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: בלוגים,פורומים ומוזיקה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לזכות בלוטו,לטוס לחו"ל,שיירד גשם :] 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: המראה,מקום המגורים וארץ [אטייל לי
]
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פיפי,מצחצחת שיניים מסתרקת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: טלוןיזיה,מחשב ופיפי

אני פה! אני פה!

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:שוקולד, פסטה ופיצה <אבל מה שאני אוכלת זה חסה, מלפפון וגזר> 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, אדום וסגול 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:היהודים, אביב ואיגי 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: פמלה אורלי ובת אל 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:קשה לבחור =/ 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:שאפתנות, מנהיגות ועזרה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:ביישנית <טיפה>, עקשנית, ורצינית מידי לפעמים. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:הוט 3, ביפ והוט בידור ישראלי 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:כל מקום אחר 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:אף, עיניים ושיער 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:בטן, אצבעות בידיים והצלקת 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:יורו טריפ, הבופור וסיפור אהבה בלתי נשכח 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:לא יכולה לבחור 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:חברים, האלופה ומסודרים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לא ניראה לי שיש 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:אייף 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:3,5,8 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:קטנה! 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אין בצפרררר 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:שניל אחותי ודולפינים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:לא משנה העיקר שיהיה דיאט 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אבא, אורלי ואורן 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:פמלה!! 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:פורומים, שש בש =0 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לא יודעת 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אני מקווה ששום דבר 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:פותחת תעניים, עוצמת אותם שוב ומקללת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מחכבה תטיוי עוצמת עניים וחושבת היה טוב =)

למעלה