All You Need Is Love ../images/Emo9.gif
תאמינו לי
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מלפפון חמוץ ולא יודעת עוד, אין לי מאכלים אהובים 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום , שחור ואפור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: חמי רודנר, מאור כהן ואיגי וקסמן. במגזר הלועזי - בוב דילן, טום וייטס והביטלס. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מאי, ניר ודנע 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: חמי רודנר - חמלה, איגי וקסמן - בעדינות והפסקול של המספריים של אדוארד
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא יודעת! 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רגועה, שקטה ומניפולטיבית ברמות על
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לא שונאת בעצמי, פשוט אוהבת פחות. אולי את זה שאני רגישה
9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, מוסיקה24, ערוץ 5 (CSI) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: טוב לי בבית 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: הממ...יש לי...ידיים ארוכות,רגליים ואצבעות ארוכות. מה זה נותן לי אני לא יודעת ,אבל זה נחמד
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שערות,כי זה כואב להוריד אותן
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: המספריים של אדוארד,הסיוט שלפני חג המולד וסליפי הולו - טים ברטון המלך
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: הולך איתך לנצח,אולי בכל זאת סאלי - חמי רודנר , רק רגע - איגי וקסמן 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מרגיש בבית (נגמר
),מסודרים (עוד רגע נגמר
) וCSI כאילו דההה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג מישהו, לפגוע במישהו או לשכב עם מישהו מכוער במיוחד
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: כל הזמן אני נותנת המון בשביל הדברים שאני אוהבת. והמבין יבין
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: תולדות האהבה, מותו המלנכולי של ילד הצדף ואת כל הסיפורים של אדגר אלן פו וד"ר סוס
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: תסריטאית, במאית , שמחה
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: קולנוע , תנ"ך - המורה דומה לאיגי וקורעת מצחוק! וזהו 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתולים , כלבים , פרפרים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) על כל סוגיו , תות שדה (סורבה לא שרבט) וזהו נראה לי 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: משפחה וחמי רודנר
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: האנשים מהשאלה הקודמת וגם עם מאי ודנע 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: למחוק הודעות זבל בפורום חמי
, לדבר עם אנשים במסן ולהגיב בפורום הנחשק שקוראים לו פורום איגי וקסמן
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שתתבטל המתכונת באזרחות , שחמי יזכה באלבום זהב/פלטינה (איך שבא לך ,אלוהים
) ושהסכם שלום יחתם בין כל מדינות העולם 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מקום המגורים , כמות הדיסיקים והסרטים ואולי גם מידת הנעליים
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מוחקת הודעות זבל בפורום חמי
אח"כ פיפי (שוטפת ידיים!) ואז מתלבשת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון - מוחקת הודעות זבל בפורום חמי
, פיפי וקוראת קצת מערימת הספרים שליד המיטה שלי. מה, כבר נגמר? סוף סוף שאלון בלי חפירות מעצבנות
*טסה ללמוד למתכונת*