שאלון

שאלון../images/Emo3.gif

שאלון כן או לא 1. האם יש לכם מחשב בבית? 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? 4. האם יש לכם אחיינים? 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? 7. הייתם פעם על רכבות הרים? 8. האם יש לכם לב חזק? 9. האם אתם עוסקים בספורט? 10. האם אתם נחשבים לחכמים? 11. האם יש לכם אחים? 12. בא לכם לאכול משהו כעת? 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? 16. האם אתם טובים במחשבים? 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? 19. האם אתם מעריצים מישהו? 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? 22. האם אתם עשירים? 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? 27. יש לכם מורה בן בכיתה? 28. ללמוד זה כיף? 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? 32. האם תרצו להיות בצבא? 33. יש לכם כושר גופני טוב? 34. האם הסתפרתם אי פעם? 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? 38. ובסופר לנד? 39. האם תרצו להיות בירח? 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? 42. האם התחשמלתם פעם? 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) 45. האם עישנתם סמים אי פעם? 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? 50. אתם חשים יפים? 51. אתם חשים חכמים? 52. יש לכם שייער יפה? 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? 59. האם הקאתם אי פעם? 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? 64. האם אתם רוכבים על אופניים? 65. האם אתם טובים במתמטיקה? 66. יש לכם פלאפון? 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? 70. פעם אכלתם לא כשר? 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? 73. האם אתם אוהבים חופשים? 74. האם עברתם את גיל 12? 75. האם יש לכם DVD בבית? 76. אתם מפונקים? 77. יש לכם כלב בבית? 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב 79. אוהבים מבחנים? 80. אתם רוצים תעודה טובה? 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? 82. לשרת בצבא!... מוותרים? 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? (כן, הוא הגנב מתיכוניסטים
)

Infinity AL

New member
אני אני!

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? כן 4. האם יש לכם אחיינים? לא
5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? לא 9. האם אתם עוסקים בספורט? לא 10. האם אתם נחשבים לחכמים? באמצע 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? כן 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? לא 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? כן 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? לא 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? כן 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? יש 2 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? לא 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? לא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? לא אבל אני גם ככה לא אוכלת בשר..אז..אני בעצם שומרת 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? לא 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? חלק 42. האם התחשמלתם פעם? כן
43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? נהה 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? תלוי
51. אתם חשים חכמים? לא 52. יש לכם שייער יפה? לא 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? חחחחחחחח 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? כן 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? אני אנונימית, בערך.. 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? כן 62. האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? לא ממש 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? לא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? שש 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? בשר 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? כן ולא 77. יש לכם כלב בבית? כן 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב כן ולא, יעני שניהםםם 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? כה

yaelush3

New member
עונה..=)

שאלון כן או לא 1. האם יש לכם מחשב בבית? אכן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? אכן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר?יאפ 4. האם יש לכם אחיינים? לא..
5. האם איחרתם אי פעם לשיעור?לא נראה לי.. 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר?לא..לביה"סאין גדר..
7. הייתם פעם על רכבות הרים? יאפ 8. האם יש לכם לב חזק? כן, נראה לי.. 9. האם אתם עוסקים בספורט? כן 10. האם אתם נחשבים לחכמים? אנאעראף? 11. האם יש לכם אחים? אהא 12. בא לכם לאכול משהו כעת?לא,למרות שלא כלתי אתמול כלום..
13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?בהחלט 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? לא\ אני עדינה ושברירית..
15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא נראה לי 16. האם אתם טובים במחשבים? כן.. 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? אהא..[מגמה..
] 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כע 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים?אהא 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס?האמת? לא..|חננה ברמות| 22. האם אתם עשירים? 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? כ"כ לא.. 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?כן 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?כע 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? לא..
27. יש לכם מורה בן בכיתה? רבנים.. 28. ללמוד זה כיף? תלוי מה.. 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס?כן.. אפילו מנטה עדין כמעט עשה לי כוויות בלשון.. 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? אכן 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? לא 32. האם תרצו להיות בצבא? סיפור ארוך 33. יש לכם כושר גופני טוב? כן,די.. 34. האם הסתפרתם אי פעם? כמובן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם?לא 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם?לא.. 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח?אולי.. 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות?לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? מרובם 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם?לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור)כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם?לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? אני לא סובלת באופן מיוחד 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? הוא כואב לי עכשיו..
49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר?אהא 50. אתם חשים יפים? מזה לא 51. אתם חשים חכמים? 52. יש לכם שייער יפה? הוא נחמד.. 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא..! 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? אין לי התנגדות 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? אין לי סיבה מיוחדת לרצות 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? לא רציני.. אני משתדלת להמנע.. 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט?אוהו.. יותר מדי.. 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא.. עברתי את הגיל.. 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם?מה הקשר?! וכן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא יוצא לי כ"כ 65. האם אתם טובים במתמטיקה? סביר.. 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי?כן.לא. 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים?אני לא מחבבת דגים. 70. פעם אכלתם לא כשר? לא 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו?אוהו.. אני תולעת ספרים..
72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? יאפ 73. האם אתם אוהבים חופשים? אהא 74. האם עברתם את גיל 12? כע 75. האם יש לכם DVD בבית? כע 76. אתם מפונקים? יותר מדי.. טוענים שאני האדם הכי מפונק שנולד... 77. יש לכם כלב בבית? לא 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה?בארור! 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים?כ"כ! 82. לשרת בצבא!... מוותרים? סיפור ארוך 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?אם אתה אומר.. יומקסים..!!=))

hadarh111

New member
Tני אני אני אוהבת שאלוניםP:

שאלון כן או לא 1. האם יש לכם מחשב בבית? כו 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? מה? 4. האם יש לכם אחיינים? כןן 3 ,אחת בת 3' ותאומים בני 3 חודשים:) 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר?כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? כן 9. האם אתם עוסקים בספורט? לאP: 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לאP: ממוצעת:) 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? כן.. תמידP: 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?כןן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים?לא 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כן 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים?כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? לא.. ממוצעים:) 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?עוד מעט:) 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? לא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? כן 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? לא 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כןןן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם?כן 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא ממש קשה אולי קצת.. 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? כן 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? כן(אמא ואבא הסכימו לי לטעום.. זה מגעילP:) 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? כן 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים?לא 51. אתם חשים חכמים? לא 52. יש לכם שייער יפה? הוא בסדר:) 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא אבל שרקו פעמים.. רוסים נדמה לי זה נחשב?P: 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי)לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת?לא 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? לא 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם?כן 59. האם הקאתם אי פעם?כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט?כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? פעםP: 65. האם אתם טובים במתמטיקה? לאאא 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי?לא שני וחצי:) 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים?כן 70. פעם אכלתם לא כשר? לא 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם?כן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כןןןן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? כן 77. יש לכם כלב בבית? לא:( 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב לא 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? כן 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?כןP:

עושה העתק הדבק מתיכוניסטים..../images/Emo80.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא, אבל קרוב..(זה מושב ליד מושב.) 4. האם יש לכם אחיינים? לא:( 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן(המון!!!!) 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? כן 9. האם אתם עוסקים בספורט? לא 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לא 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? לא 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?כן(מי לא יעדיף נייד?) 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? המ לא רעה. 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? בבית של אמא יש. לנו יש יס. 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן.. 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן (יותר מדיי) 22. האם אתם עשירים? מה זו השאלה הזו?! 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? כן 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן(לא מחנך) 28. ללמוד זה כיף? לא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? כן (אבל אתמול הייתי במקס ברנר..P:) 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? לא 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן (יותר מדיי פעמים) 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? כן 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? לא 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? לא (יש בודדים שכן) 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? כן 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? כן 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? לא 51. אתם חשים חכמים? לא 52. יש לכם שייער יפה? לא 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? מה? 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? למה?מה?! 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? מה? חח בטח ששיקרתי. 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? כן 65. האם אתם טובים במתמטיקה? לא 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? כן ולא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? כן 70. פעם אכלתם לא כשר? כן (שתבינו שגם אם אכלתם במקום שפתוח בשבת אבל מוכר רק חלבי אכלתם לא כשר..) 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? בד"כ לא 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? לא 77. יש לכם כלב בבית? היו היה\= 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב ? אני יותר בקטע של .. 79. אוהבים מבחנים? לא.. 80. אתם רוצים תעודה טובה? כמו כולם 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? כן 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?לא.

Osher191

New member
אפחד לא באמת קורא את זה..../images/Emo3.gif

אבל טוב נו. 1. האם יש לכם מחשב בבית? לא. אני מדברת אליכם בכוח המחשבה. 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? כן 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? לא 7. הייתם פעם על רכבות הרים? ברור 8. האם יש לכם לב חזק? תלוי 9. האם אתם עוסקים בספורט? לא ממש 10. האם אתם נחשבים לחכמים? אנערף חח 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? ממ..ספגטי 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? לא 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? מה זה? 16. האם אתם טובים במחשבים? ממ נראה לי חח 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? אני לומדת פסקל 5 יח' בבצפר 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? יש לי יס 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? לא 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? רק פעם אחת? חח 22. האם אתם עשירים? ממש לא
אני מרוששת 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לאאא קררר 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? יש לי 4 חחחחחח 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? כן 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? כן 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? לא 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? אה? 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? לא 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא. 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? לא 51. אתם חשים חכמים? לא 52. יש לכם שייער יפה? כן 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? כןו 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? לא 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? לא ממש 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? בערך 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? כן אני יודעת, ולא הוא סתם ישן ומגעיל כזה של צביקה פיק 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? קישואים 70. פעם אכלתם לא כשר? לא 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? כן 77. יש לכם כלב בבית? לא 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב - 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? לא.

lover boy6

New member
אמממממ...

שאלון כן או לא 1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא 4. האם יש לכם אחיינים? כן 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? לא 9. האם אתם עוסקים בספורט? לא 10. האם אתם נחשבים לחכמים? כן חחח 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? כן 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? יש לי את שניההם אבל בכלליות כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן פעם 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? כן 16. האם אתם טובים במחשבים? בערך 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? השנה אני עושה מגמת מחשבים אז אני רק מתחיל ...כן אני חושב 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? יש לי YES 19. האם אתם מעריצים מישהו? כן 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? כן 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? כן 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? לא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? לא 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? לא כל כך 33. יש לכם כושר גופני טוב? סביר 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? בקרוב מאוד כן!!! לבן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? כן 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? כן 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? כן 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? כן 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא כל כך 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? לא יודע 51. אתם חשים חכמים? לא 52. יש לכם שייער יפה? כן אני חושב 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא יודע 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) כן 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? כן 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? לא משנה לי 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? כבר לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם?אני חושב שכן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? כן 65. האם אתם טובים במתמטיקה? כן 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? כן וכן 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא.. 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? כן 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? לא 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? לא 77. יש לכם כלב בבית? היה 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב כן 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? לא 82. לשרת בצבא!... מוותרים? כן 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?לא

התבטל הקיקבוקס..../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן...הרבה כאלה
2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כנ"ל 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? יאפפ 4. האם יש לכם אחיינים? לא
5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן..השנה 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? לא..!אני לא חוליגנית
7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? תלוי 9. האם אתם עוסקים בספורט? כןן-->קיקבוקס
10. האם אתם נחשבים לחכמים? אכן.. 11. האם יש לכם אחים? 3 12. בא לכם לאכול משהו כעת? לא 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?זאת שאלה בכלל?? ברורר 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן.. 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? יש מצלמת וידאו..איזה אני לא יודעת 16. האם אתם טובים במחשבים? בינתיים 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? מגמה.. 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? YES שולתתתת!!!!!!!!!!!1
19. האם אתם מעריצים מישהו? לא קוראת לזה הערצה..אבל כן..=/ 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? לא 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? השנה..המון 22. האם אתם עשירים? חחחח 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא..הגרון כואב 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? כן...
25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? אה? 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? יותר מידי פעמים 27. יש לכם מורה בן בכיתה? הרבה מורים 28. ללמוד זה כיף? לא! 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן@@!!#$$ 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? רוב הזמן 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? יאפ 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? חחחח המצב לא בשמיים בכלל 34. האם הסתפרתם אי פעם? כל חודשיים בערך 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? גם 39. האם תרצו להיות בירח? מה אבד לי שם?!?! 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? יש ויש 42. האם התחשמלתם פעם? כמעט 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) לא..ברוך ה'! 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? ממש לא!!!! 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? יותר מידי 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן
50. אתם חשים יפים? האם אתה חש חושים?!?! 51. אתם חשים חכמים? מי שחכם לא צריך לחוש את זה..הוא פשוט כזה
52. יש לכם שייער יפה? אנשים אומרים שכן 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? תשאלו את האנשים ברחוב 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? עד שעניתי על כל זה?! 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? למה? 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? בעבר 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? אההמממ 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? יאפפ 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? ספורט האצבע
...כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? עכשיו כבר לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? עכשיו כן 66. יש לכם פלאפון? כן {כמה כןן אלוהיםםםםםם} 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? כן וכן 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? תתפגר!
69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? כבד
70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? ברור 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? רוב הזמן 73. האם אתם אוהבים חופשים? יש מישהו שלא אוהב? 74. האם עברתם את גיל 12? יש לי וידוי...אני בת 10
75. האם יש לכם DVD בבית? כה 76. אתם מפונקים? מאוד
77. יש לכם כלב בבית? לא 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב לא!! לחתול וכן!! לכלב 79. אוהבים מבחנים? ברור...מי לא אוהב??
80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? מאוד! 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?העביר ת'זמן..עכשיו אני הולכת לישון!

vered151

New member
עונה (שוב)....../images/Emo9.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? ברור 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? לא 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כןןן 8. האם יש לכם לב חזק? נראה לי שכן 9. האם אתם עוסקים בספורט? לא 10. האם אתם נחשבים לחכמים? נראה לי שכן 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? לא 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? לא 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? כן 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כן 19. האם אתם מעריצים מישהו? כן 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? בזמן האחרון עם הכמויות בייביסיטרים שאני עושה- כן....חחחח *שלא יגמר* 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לאאא קר 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לא 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? לא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? כן 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? ברור! 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? לא 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? לרוב כן 42. האם התחשמלתם פעם? בקטנה..מחוט שמעביר זרם 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) לא 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? כן 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא ממש 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? כן 51. אתם חשים חכמים? כן 52. יש לכם שייער יפה? חמוד 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא נראה לי.. 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? לא 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? כן 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? כן 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? לא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? כן 70. פעם אכלתם לא כשר? לא 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כןןןןן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? לא 77. יש לכם כלב בבית? לא 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב כן וכן 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? חביב

אוף.

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? בערך 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן,היום
6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? לא 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? אה? 9. האם אתם עוסקים בספורט? בערך 10. האם אתם נחשבים לחכמים? נגיד 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? כן 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? לא 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? אה? 16. האם אתם טובים במחשבים? בערך 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא,פרשתי ממחשבים
18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כן? 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? לא 22. האם אתם עשירים? לא? 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? כשאחי בבית,כן. [בעצם...מחשב כף יד נחשב למחשב?] 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כו 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן,לא מחנך. 28. ללמוד זה כיף? בערך 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? לא 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? לא 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? כן? 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן,לפני יומיים
35. האם צבעתם את השיער אי פעם? לא 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? לא 39. האם תרצו להיות בירח? כן
40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? כן 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא. סתם,כן. 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? לא? 50. אתם חשים יפים? ענארף. 51. אתם חשים חכמים? נגיד 52. יש לכם שייער יפה? כן? 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא יודעת
54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? לא, חבל על הדקה שבזבזתי
57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה?
58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? לא 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? כן? 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? כן 65. האם אתם טובים במתמטיקה? בערך 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? לא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? צימוקים. איכס. 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? לא 76. אתם מפונקים? תלוי 77. יש לכם כלב בבית? לא,אין לי חיות. 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? לא

"כוסאמו של החלב!"

ב"ה [יש לי אמא הזויה
] 1. האם יש לכם מחשב בבית? לא, אני כרגע מקלידה מהאוייר 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור?כל החיים! 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? איך?! 7. הייתם פעם על רכבות הרים? לא 8. האם יש לכם לב חזק? כן 9. האם אתם עוסקים בספורט? בערך 10. האם אתם נחשבים לחכמים? נראה לי 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת?לא 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?ברורררררררר 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן!! 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV?לא 16. האם אתם טובים במחשבים? כן 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית?לא 19. האם אתם מעריצים מישהו? איפה הילד
20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס?כל חיי 22. האם אתם עשירים? ממש לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?לא 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?לא 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? לא 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן!איזה משעשע הוא! 28. ללמוד זה כיף? תלוי מה 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס?מסטיק מנטה שליטא
30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? יאפ 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? לא 32. האם תרצו להיות בצבא? לא 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם?לא 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? לא 38. ובסופר לנד? לא 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות?יום אחד פחדתי שחברה שלי תכה אותי
41. האם אתם מרוצים ממוריכם? רק מ2 מורות 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? כן 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור)כן..יותר מידי 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם?לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר?כן 50. אתם חשים יפים? תלוי 51. אתם חשים חכמים? לפעמים 52. יש לכם שייער יפה? כן! 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? ממש לא 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי)לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת?כן!!!!!! 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? ?! 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? הו כן 59. האם הקאתם אי פעם? ברור 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט?כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב?לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם?כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן!^^ 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא ניתן לעשות זאת 65. האם אתם טובים במתמטיקה? ממש לא 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי?כן ולא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? כן 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים?כן 70. פעם אכלתם לא כשר? לא 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו?ברור! 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כן,אבל אני לא אוכלת אותו [חוץ מהבמבות
] 73. האם אתם אוהבים חופשים? מאוד 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כןן 76. אתם מפונקים? לא וכן 77. יש לכם כלב בבית? אחי הגדול
78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב לא ולא 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה?כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים?כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? כן 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?כן

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif קררר ליייי

1. האם יש לכם מחשב בבית?
2. האם יש לכם טלוויזיה בבית?
3. האם אתם גרים בעיר בית הספר?
4. האם יש לכם אחיינים?
5. האם איחרתם אי פעם לשיעור?
6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר?
7. הייתם פעם על רכבות הרים?
8. האם יש לכם לב חזק?
9. האם אתם עוסקים בספורט?
10. האם אתם נחשבים לחכמים?
11. האם יש לכם אחים?
12. בא לכם לאכול משהו כעת?
13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?
14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות?
15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV?
16. האם אתם טובים במחשבים?
17. יש לכם ידע בשפות תכנות?
18. האם יש לכם HOT (TV) בבית?
19. האם אתם מעריצים מישהו?
20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים?
21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס?
22. האם אתם עשירים?
23. בא לכם ארטיק קרח כעת?
24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?
25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?
26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד?
27. יש לכם מורה בן בכיתה?
28. ללמוד זה כיף?
29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס?
30. האם אתם נוהגים לאכול כשר?
31. פעם ביקרתם בארץ זרה?
32. האם תרצו להיות בצבא?
33. יש לכם כושר גופני טוב?
34. האם הסתפרתם אי פעם?
35. האם צבעתם את השיער אי פעם?
36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם?
37. האם פעם הייתם בלונה-פארק?
38. ובסופר לנד?
39. האם תרצו להיות בירח?
40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות?
41. האם אתם מרוצים ממוריכם?
42. האם התחשמלתם פעם?
43. האם נפצעתם קשה אי פעם?
44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור)
45. האם עישנתם סמים אי פעם?
46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם?
47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה?
48. האם אי פעם כאב לכם הראש?
49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר?
50. אתם חשים יפים?
51. אתם חשים חכמים?
52. יש לכם שייער יפה?
53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם?
54. האם קפצתם פעם מאופנוע?
55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי)
56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת?
57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה?
58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם?
59. האם הקאתם אי פעם?
60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט?
61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב?
62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם?
63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה?
64. האם אתם רוכבים על אופניים?
65. האם אתם טובים במתמטיקה?
66. יש לכם פלאפון?
67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי?
68. יש לכם מה לומר לי עכשיו?
69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים?
70. פעם אכלתם לא כשר?
71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו?
72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם?
73. האם אתם אוהבים חופשים?
74. האם עברתם את גיל 12?
75. האם יש לכם DVD בבית?
76. אתם מפונקים?
77. יש לכם כלב בבית?
78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב
79. אוה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית?
2. האם יש לכם טלוויזיה בבית?
3. האם אתם גרים בעיר בית הספר?
4. האם יש לכם אחיינים?
5. האם איחרתם אי פעם לשיעור?
6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר?
7. הייתם פעם על רכבות הרים?
8. האם יש לכם לב חזק?
9. האם אתם עוסקים בספורט?
10. האם אתם נחשבים לחכמים?
11. האם יש לכם אחים?
12. בא לכם לאכול משהו כעת?
13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?
14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות?
15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV?
16. האם אתם טובים במחשבים?
17. יש לכם ידע בשפות תכנות?
18. האם יש לכם HOT (TV) בבית?
19. האם אתם מעריצים מישהו?
20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים?
21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס?
22. האם אתם עשירים?
23. בא לכם ארטיק קרח כעת?
24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?
25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?
26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד?
27. יש לכם מורה בן בכיתה?
28. ללמוד זה כיף?
29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס?
30. האם אתם נוהגים לאכול כשר?
31. פעם ביקרתם בארץ זרה?
32. האם תרצו להיות בצבא?
33. יש לכם כושר גופני טוב?
34. האם הסתפרתם אי פעם?
35. האם צבעתם את השיער אי פעם?
36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם?
37. האם פעם הייתם בלונה-פארק?
38. ובסופר לנד?
39. האם תרצו להיות בירח?
40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות?
41. האם אתם מרוצים ממוריכם?
42. האם התחשמלתם פעם?
43. האם נפצעתם קשה אי פעם?
44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור)
45.&nbs

../images/Emo2.gif

השאלון גנב מתיכוניסטים?
1.האם יש לכם מחשב בבית? כן 2.האם יש לכם טלוויזיה בבית?כן 3.האם אתם גרים בעיר בית הספר?
אני אניח שהשאלה מתכוונת ל-האם בית הספר והבית שלי הם באותה העיר(כן) 4.האם יש לכם אחיינים?לא
5.האם איחרתם אי פעם לשיעור?כן(!!!!!!!!!!) 6.האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר?כן 7.הייתם פעם על רכבות הרים?כן
8.האם יש לכם לב חזק?
לאדעת 9.האם אתם עוסקים בספורט?עסקתי במחול
עכשיו רק בשיעורי חנ"ג 10.האם אתם נחשבים לחכמים?לא יודעת מה אני נחשבת.לדעתי אני חכמה וזה מספיק לי.. 11.האם יש לכם אחים?כן(אחיות,ליתר דיוק..) 12.בא לכם לאכול משהו כעת?לא 13.הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?דהה 14.האם רבתם עם מישהו מכות רציניות?בקטנה 15.האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16.האם אתם טובים במחשבים?כן 17.יש לכם ידע בשפות תכנות?לא 18.האם יש לכם HOT (TV) בבית?לא 19.האם אתם מעריצים מישהו?מעריצה?לא יודעת.. 20.יש לכם יותר מ5 חברים טובים?כן 21.האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס?כן(יותר מידי) 22.האם אתם עשירים?לא 23.בא לכם ארטיק קרח כעת?לא 24.האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?כן 25.האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?כן 26.האם פעם ניקיתם את החדר לבד?כן 27.יש לכם מורה בן בכיתה?היה את ג'ורג',המורה לאנטומיה:/אבל עכשיו אני כבר לא במחול(אני צריכה להתרגל:/) 28.ללמוד זה כיף?בד"כ ממש לא 29.האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס?אה ה,מנטה
30.האם אתם נוהגים לאכול כשר?אפשר לומר 31.פעם ביקרתם בארץ זרה?כן 32.האם תרצו להיות בצבא?כן 33.יש לכם כושר גופני טוב?כן.הודות למגמת מחול.אבל אין לי יכולת קרדיו-וסקולרית(סיבולת לב ריאה.תנו להתגעגע לשיעורי אנטומיה
)-גם זה הודות למגמת מחול. 34.האם הסתפרתם אי פעם?כן 35.האם צבעתם את השיער אי פעם?לא,אבל עשיתי גוונים בכיתה ז' 36.האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם?לא 37.האם פעם הייתם בלונה-פארק?כן 38.ובסופר לנד?כן 39.האם תרצו להיות בירח?רק כדי לדעת שהייתי שם 40.פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות?לא 41.האם אתם מרוצים ממוריכם?ככה 42.האם התחשמלתם פעם?בקטנה 43.האם נפצעתם קשה אי פעם?לא 44.האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45.האם עישנתם סמים אי פעם?לא 46.האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם?לא 47.האם אתם אוהבים את הסקר הזה?ככה 48.האם אי פעם כאב לכם הראש?מתי לא? 49.האם חשתם דקירות בחזה בעבר?כן 50.אתם חשים יפים?לעיתים,לכמה רגעים קטנים 51.אתם חשים חכמים?כן 52.יש לכם שייער יפה?כן,אבל הצבע שלו יותר שווה 53.אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם?איזה וואו ואיזה קרם בוואריה 54.האם קפצתם פעם מאופנוע?לא 55.האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי)לא שזכור לי 56.הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת?כן 57.הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה?אני כבר עכשיו אנונימית.סוג של.. 58.האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם?כן 59.האם הקאתם אי פעם?כן 60.אתם מרבים לגלוש באינטרנט?הלוואי והייתי עושה משהו אחר 61.אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב?לא 62.אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם?כן.(ו-וואטאבר על מה שנאמר כאן
) 63.האם אי פעם עשו לכם הפתעה?בקטנה 64.האם אתם רוכבים על אופניים?כן,באופן כללי. 65.האם אתם טובים במתמטיקה?עבר לי בשלב מסוים 66.יש לכם פלאפון?כן 67.אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי?פלאפון זה לא קרינה.פלאפון מקרין קרינה.למי אכפת?לא,הוא לא דור שלישי 68.יש לכם מה לומר לי עכשיו?אין לי כוח לבדוק מי פירסם את השאלון,אז לא 69.האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים?כן 70.פעם אכלתם לא כשר?בשר וחלב כן 71.האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו?כן 72.האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם?הייתי מביאה לימים הארוכים של המגמה,אבל עכשיו אני כנראה אחזור לתקופת ה"אני לא אוהבת לאכול בבי"ס" 73.האם אתם אוהבים חופשים?האם זו שאלה רטורית?
74.האם עברתם את גיל 12?לא!
(פורום שביעיסטים,באמאש'כם
) 75.האם יש לכם DVD בבית?כן 76.אתם מפונקים?טיפה 77.יש לכם כלב בבית?לא 78.חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב-הבנתי מה אתם רוצים,בערך.אבל לא אכפת לי.. 79.אוהבים מבחנים?לא 80. אתם רוצים תעודה טובה?
בואו נחשוב 81.איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים?תהיה לי כזאת |קללהעסיסית|.כן 82.לשרת בצבא!... מוותרים?למה מה קרה? 83.טוב מקווה שנהניתם. נכון?סוחטי מחמאות

The Shoe

New member
יאללה

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כה, כימיה 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? ממממ כן אבל לא זה 7. הייתם פעם על רכבות הרים? בטח 8. האם יש לכם לב חזק? הגדירו 'חזק'? 9. האם אתם עוסקים בספורט? קצת 10. האם אתם נחשבים לחכמים? כן 11. האם יש לכם אחים? אחיות 12. בא לכם לאכול משהו כעת? מאוד 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? בטח! 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? ממממממ לא 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? לא 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? קצת בשפת C 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? HOT 19. האם אתם מעריצים מישהו? כן 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? ממממ יש מצב 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן
22. האם אתם עשירים? עמידים 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? דווקא אפשרות טובהP: 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? 2 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? הא? 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כשהייתי קטנה 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? לעיתים 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן! 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? מממ לא :$ 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כן!!! 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא
34. האם הסתפרתם אי פעם? בטח
35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? יאפ 38. ובסופר לנד? יאפ 39. האם תרצו להיות בירח? יומאחד 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? כה 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? כה 42. האם התחשמלתם פעם? כה 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן אבל לא לאשפוז, זה היה רופא מומחה 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא
48. האם אי פעם כאב לכם הראש? מן הסתם 0_0 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? לעיתים 51. אתם חשים חכמים? לעיתים 52. יש לכם שייער יפה? לעיתים 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? צופרים לי ומפריחים לי נשיקות, אבל זה בגלל שזו לוד 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? חס וחסה 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? בטח! 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? כן 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? חחח בטח 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? מזמן 65. האם אתם טובים במתמטיקה? כן
66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? איך יודעים את הדור? 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? תסתום! 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? טונה:-S 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? בטח! 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? לעיתים 73. האם אתם אוהבים חופשים? מאודדדד!
74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? כן
77. יש לכם כלב בבית? לא 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב כן [חתוליייםיםםם
] 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן
81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? לא! 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? איכ לא!

אניי../images/Emo9.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית? הא מסתבר עם אני עונה על השאלון 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא 4. האם יש לכם אחיינים? כו אחיינת מושלמת בת שנה 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? חח מתי לא אחרתי לשיעור.... 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? אה יש חור חח אז נכנסתי 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן בדיסנילנד 8. האם יש לכם לב חזק? לא חח רגשנית 9. האם אתם עוסקים בספורט? האממ מחניים בשיעור ספורט נחשב? 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לא יודעת... 11. האם יש לכם אחים? 2 אחים ואחות 12. בא לכם לאכול משהו כעת? לא אכלתי מפוצצת... 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? לא 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? כן טיפה 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כן 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן נראה לי... חיחי 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא קררר 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לא 2 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? הא כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? לאא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? כן 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא חח 34. האם הסתפרתם אי פעם? כו 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? לא 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? לא 42. האם התחשמלתם פעם? בקנה... 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) לא 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? כן 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? חח לפעמים אבל לא תמיד 51. אתם חשים חכמים? האמ שוב לפעמים 52. יש לכם שייער יפה? לא נראה לי צריכה לעשות שינוי 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא יודעת 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? לא 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? כן 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם?כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? שהייתי יותר קטנה 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? חח לא אבל אני שורדת ב4 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? 2.75 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? כן 70. פעם אכלתם לא כשר? כן מקדונלס בפולין ועדיין מרגישה רע עם זה אבל מקדונלס בלי גבינה וכול זה פשוט הבשר 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כןןן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? נראה לי 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? כן 77. יש לכם כלב בבית? הכלב של אחותי לבנתיים 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב לאאאאאאאאאא 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לאא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?כןן

danina the 1

New member
*עונה בהתלהבות* {כן כן בטח!}

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? במושבה!! 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? לעבור בחור שבתוך השער נחשב? 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? נראה לי 9. האם אתם עוסקים בספורט? לזבל בשכל למישו נחשב? 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לא 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? כן 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? בערך 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כן 19. האם אתם מעריצים מישהו? בערך 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? בערך 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? כןן! 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? יש 2 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? לא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? כן 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? בערך... 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? שיפשפתי פעם את רוב הרגל קצת עמוק... זה נחשב?
44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? לא 50. אתם חשים יפים? לא במיוחד 51. אתם חשים חכמים? לא במיוחד 52. יש לכם שייער יפה? לא! 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לא 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? כן!! 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? כן 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? כן 65. האם אתם טובים במתמטיקה? בערך.... טוב נוו לא ממש! 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? עכשיו אני מבינה מאיפו יש לי עוד יד!! לא, הוא דור 5 הכי מתקדם שיש! 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? כן 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? כן 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן... זה בדרך כלל מה שאמורים לעשות עם ספרים! 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? בערך... 77. יש לכם כלב בבית? לא 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב- אין לי כלב ואין לי חתול 79. אוהבים מבחנים? מי לא אוהב?! 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? לא 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? בטח! תבוא כל יום! נשמח לארח אותך בפורום הצנוע שלנו!

אנייי

. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? כן 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? ברור 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? חח של היסודי 7. הייתם פעם על רכבות הרים? לצערי 8. האם יש לכם לב חזק? לא =/ 9. האם אתם עוסקים בספורט? הליכה לבצפר ברגל וחזרה נחשב? :p 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לא ממש (העובדה שכולם קוראים לי טיפשה מעידה על משהו, לא?) 11. האם יש לכם אחים? אחות 12. בא לכם לאכול משהו כעת? ברור 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? כןןן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? נראה לי 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? לאא 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? ממש לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? אכן 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא ממש 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? אממ...לא 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כמובן 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? כל כך 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? יותר? לא 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? אכן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? אכן 28. ללמוד זה כיף? לאא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כןן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? אני צמחונית 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כמובן...5 פעמים 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? נורא ואיום 34. האם הסתפרתם אי פעם? יותר מדי פעמים 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? גוונים שהשתלטו על השיער זה נחשב? 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? חח כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? לא 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? כן..מהרב 42. האם התחשמלתם פעם? חס וחסה 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן, ששברתי את היד (שברתי-גבס לשבוע) 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא, אני ילדה טובה :) 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? כן, אני אוהבת סקרים של תשובות קצרות למרות שתמיד אני מוצאת איכשהו לחפור 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? מאדד 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? לא ממש 51. אתם חשים חכמים? לא ממש 52. יש לכם שייער יפה? לפעמים, כשהוא מסתדר טוב אז יש לי תלתלים יפים, אבל בד"כ לא 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא נראה לי 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) יש מצב 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? השאלון במחשב 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? חח כןן 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? יותר מדי 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? ברורר 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? חח כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקתם אותי 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? אני יודעת שהוא קרינה ולא אכפת לי!! לא, הוא לא דור שלישי 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? להביא לך עוגת תפוחים? 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? בשר 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כמובן 73. האם אתם אוהבים חופשים? מאדד 74. האם עברתם את גיל 12? חחחח מזמן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? לפעמים 77. יש לכם כלב בבית? **נקודה רגישה**:( 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב 79. אוהבים מבחנים? איכ לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? חחחחחחח לפעמים 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? מאד!

nemo the great

New member
חחח יואו איזה שאלות!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo19.gif

שאלון כן או לא 1. האם יש לכם מחשב בבית? אהא 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? נראה לי 3 האם אתם גרים בעיר בית הספר? כן
4. האם יש לכם אחיינים? יואו כן ויש לי דוד שהוא יותר קטן ממני
5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? לאאאאאא נראה לך.? LOL 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? XDDD כןן! יש לנו גדר שכולם קופצים מממנה! למכולת 7. הייתם פעם על רכבות הרים? לא
8. האם יש לכם לב חזק? מד"א לייק דההה 9. האם אתם עוסקים בספורט? יסס סיר 10. האם אתם נחשבים לחכמים? אממ לא אבל למבינים כן
11. האם יש לכם אחים? ב"ה.. 12. בא לכם לאכול משהו כעת? קרונפלקס עם שוקולד 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? XDDD כןן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן...
15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV?בטחחחחחח 16. האם אתם טובים במחשבים? משתדל.. 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? חח מהה? 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? לא צריך
19. האם אתם מעריצים מישהו? כן הרבה.. 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? לאאא 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? XDDD תבואו לישיבה.. 22. האם אתם עשירים? הוו כן!! עשירים באומגה 3!
23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לאא.. האמת לא כלכך 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? חחחחחח כן 15 אבל 12 מקולקלים!
25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? XDDD כןן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? הוו כן כל יום שישי
27. יש לכם מורה בן בכיתה? XDD המורות שלנו הן רק לאנגלית 28. ללמוד זה כיף? הוו כן!!.. 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? הו לא מנטה זה שליטה 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? חחח לא 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? לאא 32. האם תרצו להיות בצבא? מחכה בקוצר אוויר 33. יש לכם כושר גופני טוב?
{בלי עצירויות} 34. האם הסתפרתם אי פעם? XDD כל שני וחמישי אבל בזמן האחרון לא אני רוצה שיער.
35. האם צבעתם את השיער אי פעם? איכסס רק בספריי 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? חחחח שמעו משו שהייתי קטן אני ונריה היינו מכניסים חזיזים לתוך כינים של נמלים וכל הקן היה מתפוצץ והיו עפות לי נמלים על הפנים!!! או שפעם אחת הדלקנו חזיז ליד השרותים של אמא שלי ואז היעא קפצה מפחד!!
37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן ולא עליתי על שום מתקן 38. ובסופר לנד? כןן 39. האם תרצו להיות בירח?לאאא 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? XDDD 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? הו כן.. 42. האם התחשמלתם פעם? לא אבל ישראל מהרט כןן 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא ב"ה 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) מד"א
{ואין לי עצירות} 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? כן שכטה אחת ויותר...
אל תעשנו זה לא ביא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? הווו מלאנטהה 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כןןןן מלא פעמים 50. אתם חשים יפים? הו לאאא 51. אתם חשים חכמים? somtimes 52. יש לכם שייער יפה? {חבר שלי אומר} כן.. 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? הו לא אבל סבתא שלי כן 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא ניסיתי אבל אחלה רעיון 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) כןן וזה כיף!! 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? דיייי!! 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? לאא!!!!... 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? *קרא!!* אממ כן!!.. {חבר שלי אומר} 59. האם הקאתם אי פעם? אוהווו אל תשאלו... LOL 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? משתדלים 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? חחח פעם היה לי טירוף על זה!! 6 שעות!! 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? אמאשך שקרן!!.. ואני לא {למרות שפעם...} 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? חחח בבר מצווה יש תמונות אבל הם שוקלות כמו התחת שלי ככה שאי אפשר להעלות אותם.. 64. האם אתם רוכבים על אופניים? וואי פעם אופניים היו לי כמו רגליים... 65. האם אתם טובים במתמטיקה? טטטחחח 66. יש לכם פלאפון? כה 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? באמאשך.. מאכפת לי!!.. יש לי FHS מוגבר
68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? הו כן!.. אתה קורע.. 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? כןן! עטים.. 70. פעם אכלתם לא כשר?
71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו?
72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? לאא 73. האם אתם אוהבים חופשים? הו כן דרור = חופש.. 74. האם עברתם את גיל 12? חחח שביעיסטים לייק דההה 75. האם יש לכם DVD בבית? כןן על המחשב ממש פה ליד הרגל שלי 76. אתם מפונקים? משתדל שלא.. 77. יש לכם כלב בבית? היה ניצ'ה 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב לא יודעעע 79. אוהבים מבחנים? כןן!! כי זה כיף לענות!!
80. אתם רוצים תעודה טובה? לא אכפת לי העיקר בגרויות לא? 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? איזה חופררר אממ לא כלכך 82. לשרת בצבא!... מוותרים? הו לא! 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? אממ כן בערך צחקתי טיפה עם חבר שלי!..

nemo the great

New member
חח עכשיו שאני מסתכל.. ../images/Emo19.gif

הוא רשם שאלות של כן ולא ואני....
..

למעלה