שאלון

c 0 w

New member
חזרתי מהטיול=) + עונה../images/Emo80.gif

היה שולט ביותר
ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? שאין די אנד יצא שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? יש להם מוזיקה מדהימה והם אנשים מושלמים
יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? לא!!! איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? אין לי שיר מועדף.... כולם ממממש יפים ואני לא שונאת אפ שיר יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? אממ.... היט דה פלור מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? השילוב ביניהם
מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? מייק
!

pookacha1

New member
אחותי היינו באותו טיול!

את בהנהגת ירושלים? היית בחלוץ הבטחה? בכינרת?

c 0 w

New member
תודה כולם =)../images/Emo80.gif

יאיי שווה! אבל אני בהנהגת דר"ג

תשובעעעעעעעעעעעע

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? משנה שעברה בערך.. שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם?ככה..חח כי יש להם שירים מצוינים זה למה.. יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? אמממ... לא יודעת... איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? easyer to run יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? ammm... numb קצת נמאס... מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? זה לא אמור ללכת ביחד?חחח את שניהם!!! מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? מייק וצ'סטר... זייהו לילה טוב אנשים...

סארה!!! (אני) (=

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? לפני שנתיים שלוש שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? המוזיקה ייחודית יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? לא איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? אני אוהבת את הכל(טוב הרוב) יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים?את השירים האלה בלי המילים מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? שילוב בין השנים מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? צ'ס

NightVampire

New member
אני אני אני אני אני אני אני!!!

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? מכיתה ז, עכשיו אני ט שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? המוזיקה שלהם לא נמאסת אף פעם!!! יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? מושלם ידי בשביל לא לאהוב משהו.. איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? יש מלאאאא אבל אני הכי אוהב את pushing me away יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? By myself מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? המוזיקה מושלמת ממש!! והמילים עוד יותר מושלמות מהמוזיקה
מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? MIKE!!!!!

למעלה