שאלון

רותם654

New member
שאלון../images/Emo3.gif

. גילכם: . איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום . מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט? מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? . מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? מה אתם הכי אוהבים לעשות? .איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? מה המזל שלכם? . מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? היתם בחול? .באיזה מדינות? מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? איזה מדינה הכי אהבתם? מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? חושבים שאתם חברים טובים? מה התחפושת הכי יפה שראיתם? לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה? .באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? באיזה עונה נולדתם? איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה? מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה? והסרט האחרון? והמופע מוסיקה האחרון? איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים? חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? עוסקים בספורט? באיזה? איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? אתם מקבלים החלטות בקלות? מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? . איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו?

../images/Emo41.gifעונה..

. גילכם: 16 . איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום מרכז . מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט? תלמידה מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? אשמור אותו, וכלמ פעם שאני אצטרך משהו אני אקנה. . מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? תקשורת כנראה מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? משהו בתקשורת, מאחורי הקלעים של עולם הבידור והטלויזיה. מה אתם הכי אוהבים לעשות? לשיר
.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? אין חלום שחזר מלא פעמים או משהו כזה מה המזל שלכם? דגים . מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? פייסבוק, מסזנג'ר, אייסיקו מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? פייסבוק ומסנג'ר היתם בחול? .באיזה מדינות? לא מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? איזה מדינה הכי אהבתם? מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? כסף
מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? לא יודעת לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? כיתה ו' אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? אני סוג של פסימית. אבל אוהבת ת'חיים כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? מזויקה. היהודים. חושבים שאתם חברים טובים? כן מה התחפושת הכי יפה שראיתם? לא יודעת לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? גותית איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? השנה היה כיף מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה? כוכב נולד, הפיגמות .באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? זה [לירז] והיהודים באיזה עונה נולדתם? חורף איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה? קיץ מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה? של לירז חח
והסרט האחרון? לא זוכרת כבר והמופע מוסיקה האחרון? היהודים בהרצליה
איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים? כל ההופעות של היהודים שהייתי בהם חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? לא >< עוסקים בספורט? באיזה? לא איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? אנשים שחושבים שהם מלכים, ושפוגעים בלי סיבה באנשים אחרים ומזלזים בהם עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? כמו שתיארתי למעלה ^ אתם מקבלים החלטות בקלות? ממש לא מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? אין משהו מיוחד. פשוט מחליטה בסוף . איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? שונאת ספרים איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? ראש 1? לא יודעת יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? לא

עונהה :D

. גילכם:14 . איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום דרום :) אבל אני מלא במרכז חחחח :D רוב הזמן 1. מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט?תלמידה :( מה תעשו אם תזכו במיליון דולר?יעבור לגור בתל אביב ויסע לחופש ברור!!! . מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד?עיצוב גרפי מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה?לעשות בכל מה שקשור לבמה ..כי בזה אני טובה ואני אוהבת את זה :D ועם לא אז עיצוב גרפי מה אתם הכי אוהבים לעשות?ללכת לתאתרון באר שבע.. .איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים?אממ...כל חלום משהו אחר מה המזל שלכם?מאוזיים . מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ?הכל חוץ מסקייפ מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה?מכורה להכל :D היתם בחול? .באיזה מדינות?הצרפת ספרד יוון טורקיה הולנד ארצות הברית איטליה וסיציליה :D מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה?טורקיה איזה מדינה הכי אהבתם?הכל נראה לי אותו דבר :D מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם?איבלתי הרבה לא יודעת להגיד רק אחת מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם?גם ננתי הרבה D: לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים?הופעה ראשונה של ריטה נראה לי :D אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים?לפעמים אוהבת לפעמיים לא כל כך ואופתימית תלוי באיזה מצב אני .. כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים?הולכת להופעה של ריטה וזה מרפא עד כמה שאפשר ..מהפעם האחרונה שאני זוכרת :D חושבים שאתם חברים טובים?כןןן :) מה התחפושת הכי יפה שראיתם?לא יודעתת :D לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם?אממ...הכל אהבתי איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד?בת מיצווה :D מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה?קודם כל טלויזיה כותבים עם ו ולא ב :D ואני אוהבת הכל :D .באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה?אג'נדה ריטה באיזה עונה נולדתם?בפתיחת הקיץ נראה לי :D איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה?סתיו נראה לי מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה?הצגה ?מסכות או לא להיות! עם לירז..לא הולכת כל כך להצגות !לא הוכלת בכלל ויתר נכון !אבל עם הופעות זה גם נחשב אז הופעה של ריטה D: והסרט האחרון?מכושפת והמופע מוסיקה האחרון?ריטה !!! איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים?ריטטטטהה ! חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום?ברררררוווווררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוסקים בספורט? באיזה?עוסקתת הרבה !!כדורעף ריקוד חדר כושר .. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם?צביעות ! עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר?פרחות
אתם מקבלים החלטות בקלות?לא ממש תלוי איזה.. מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט?נותנת לחברות להחליט !או עושה אנדנדינו :D . איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא?אממ....מעדיפה סרטים ..אבל הספר שהכי אהבתי היה נרניה :D לא נראה לי שקראתי עוד ספרים חעחע :D איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל?אממ...לא יודעת

עונה ../images/Emo42.gif

. גילכם:עוד חודשיים 14 . איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום:מרכז . מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט?תלמידה מה תעשו אם תזכו במיליון דולר?דירה בת"א וב.מ.ו שחורה
. מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד?שאלה טובה רק שאני עוד לא יודעת
מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה?פעם רציתי שחקנית אבל עכשיו אני לא יודעת מה אתם הכי אוהבים לעשות?להיות במחשב
.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים?שחזרתי אחורה בזמן וראיתי את עצמי בגיל 4-5 ככה מה המזל שלכם?בתולה
. מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? חוץ מסקייפ יש הכול
מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה?מקושרים
היתם בחול? .באיזה מדינות? מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? איזה מדינה הכי אהבתם? מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם?[מקורי]אבן בטון שעליה מודבקת תמונה שלי עם כמה חברים וחברות מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם?[יפה]דובי גדול לבן
לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים?1998 אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים?לא כל כך כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים?
חושבים שאתם חברים טובים?כן מה התחפושת הכי יפה שראיתם?לא יודעת
לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? מלכת הכוכבים איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד?הבת מיצווה שלי
מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה?דונייה ברברה
.באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה?פהה! באיזה עונה נולדתם?קיץ איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה?אביב מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה?של לירז והסרט האחרון?רק כלבים רצים חופשי והמופע מוסיקה האחרון?אוו מאיפו אני זוכרת
איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים?פסטיגל במצולות
חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום?אכן
עוסקים בספורט? באיזה?נירשמתי למכון כושר חחח
שנעביר את החופש עם כולם שמה
איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם?צביעות עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר?לא יודעת אתם מקבלים החלטות בקלות?לא ממש מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט?שוברת את הראש עד שבוחרת . איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא?תריסים ירוקים פתוחים,על ילדה שמחפשת את עצמה איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל?פנאי פלוס ומעריב לנוער יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

גילכם: 15 וחצי . איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום -מרכז . מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט? תלמידה מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? לא יודעת...יחסוך לעתיד..? . מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? תאטרון מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה?שחקנית..! כי זה מה שרציתי לעשות מאז ומתמיד
מה אתם הכי אוהבים לעשות? לשחק או לשיר
.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? חח... לא זוכרת מה המזל שלכם?גדי!!! . מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? חוץ מסקייפ הכל מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? פייסבוק ומסן לא יודעת למה.. היתם בחול? .באיזה מדינות? מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה?הולנד איזה מדינה הכי אהבתם? צרפת הייתי ביורו דיסני היה הכי כיף בעולם!!! מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם?מחברות שלי הם הביאו לי מתנה מורכבת מהמוון דברים היה מזה כיף לקבל אותה מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם?אני לא ממש מקורית מה שבדרך כלל אוהבים אני משתדלת לקנות.. לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? תחילת כתה א' אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים?אני אוהבת את החיים לא יודעת אם אני אופטימית... כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? או שאני ישנה או שאני עם חברים
חושבים שאתם חברים טובים?כן... מה התחפושת הכי יפה שראיתם? של כיפה אדומה ראיתי השנה לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? לילדת סוכריות בכתה ד' היו לי המון סוכריות ומאוד נהנתי מזה
איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד?של כתה ז' עשו לי מסיבת הפתעה מטורפת! חח.. מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה?הלוחשת לרוחות .באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה?של לירז אני גם בפורום של מריה איסבל אבל הוא פחות מעודכן.. באיזה עונה נולדתם?חורף איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה?אביב מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה? חח "בראבו" של לירז והסרט האחרון?הרבה זמן כבר לא ביקרתי שם
והמופע מוסיקה האחרון? איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים?הכי הרבה של פלוריסיינה חח..שהיא הייתה בארץ פגשתי אותה מאחורי הקלעים (פרוטקציות של אמא של חברה שלי)והיה הכי כיףףף חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום?אני לא מתעסקת גם ככה... עוסקים בספורט? באיזה? אני...לפעמים...הולכת? ח..ח... איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם?צביעות עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר?אנשים צבועים וכאלה עם ה"אף בשמיים" אתם מקבלים החלטות בקלות?לא תמיד מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט?אני מתייעצת עם חברים . איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? הנעלמים? וסתם היה מעניין איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? פנאי פלוס או מעריב לנוער יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? כן חטיבת הביינים

לאלי19

New member
עונה...

. גילכם: 19 . איזור מגורים בארץ: צפון . מה אתם עושים בחיים?חיילת מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? . מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? משחק מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? שחקנית מה אתם הכי אוהבים לעשות?להיפגש עם חברות .איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? שאני עוברת דירה :) מה המזל שלכם? דלי . מה מהבאים יש לכם? פייסבוק , מקושרים , אייסיקיו ומסנג'ר מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? פייסבוק היתם בחול? .באיזה מדינות? אנגליה , הודו , פולין , צרפת , הולנד , בלגיה ובולגריה מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? בולגריה איזה מדינה הכי אהבתם? צרפת מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? לא זוכרת.. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? לא יודעת.. לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? ליסודי אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? כן כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? שומעת שירים שקטים ומחכה שהדיכאון יעבור.. חושבים שאתם חברים טובים? נראה לי.. מה התחפושת הכי יפה שראיתם? לא זוכרת.. לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? בת הים הקטנה איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? הבת מצווה שלי מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה?כמעט מלאכים .באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? חח לירז צ'רכי באיזה עונה נולדתם? חורף איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה? קיץ מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה? "בראבו" והסרט האחרון? קחי אותי לגיהינום והמופע מוסיקה האחרון? לא זוכרת.. איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים? "הכל אגדה" חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? חושבת על זה לפחות 5 פעמים ביום עוסקים בספורט? באיזה? ריצה איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? שקרן עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? עם אנשים צבועים ושקרנים אתם מקבלים החלטות בקלות? ממש לא מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? מתייעצת עם חברה טובה . איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? כל ספרי הארי פוטר איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? ויוה יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? לחטיבה

רוית46

New member
עונה:

. גילכם:13.4 . איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום מרכז . מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט?תלמיד מה תעשו אם תזכו במיליון דולר?בואו נגיד שהסתדרתי . מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? משחק,פיתוח קול,פסיכולוגיה?/מנהל חשבונאות? מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? שחקנית- אני אוהבת את זה אני טובה בזה והמקום שלי על הבמה זה חלק גדול מדי ממני מה אתם הכי אוהבים לעשות?לשיר,לשחק,לרקוד,לכתוב,לטייל,להיות עם חברות ולצאת לקניות. .איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? שאני זוכה באח הגדול? חחחחחחחחחחחחח מה המזל שלכם? דלי . מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? הכל חוץ מסקייפ מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? מסנג'ר הכי נוח וכיף לדבר שם. היתם בחול? .באיזה מדינות? לא... מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? .... איזה מדינה הכי אהבתם? .... מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם?לא זוכרת מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם?לא זוכרת לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? לתחילת כיתה א/ ו אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? מאודדדד כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? אני בעיקר צוחקת על הדברים וזה עוזר לי להתגבר אני אדם אופטימי ומה שצריך לקרות לא קורה סתם חושבים שאתם חברים טובים? כן. מה התחפושת הכי יפה שראיתם? כלה לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? התחפשתי ללירז צ'רכי בכיתה ה' ולריטה בכיתה ו' חחחחחח איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? של כיתה א' מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה? בטיפול,שמש,טלנובלות :),דונה ברברה באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? לירז צ'רכי באיזה עונה נולדתם? חורף :/ איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה?קיץ מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה? לא זוכרת מזמן לא הלכתי.. והסרט האחרון? שליחות קטלנית שעכשיו בקולנוע והמופע מוסיקה האחרון? איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים?כל מיני סרטים ישראלים בעיקר. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? ברור. עוסקים בספורט? באיזה?שיעורי ספורט בבית ספר והליכות כל יום נחשב? איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? אי אמינות, צביעות עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? שקרנים אתם מקבלים החלטות בקלות? תלוי מתי ואיזה החלטות מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? חושבים בהיגיון,מה שנראה הכי נכון ולפי התחושה איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל?מעריב לנוער? ראש אחד? יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? לא ידוע לי...................

עונה :)

גילכם: 14 וחצי . איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום- מרכז . מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט? תלמידת חטיבת ביניים מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? אבזבז על בגדים ואשים בקופת חיסכון בבנק, אחרי שופינג מטורף בניו יורק!! :) . מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? בטוח אהיה אישה מצליה..עו"ד(מגשרת)/ראש עיר/קופקיטרית.. אשת עסקים.. משהו בסגנון :] מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? מה שיהיה לי כיף לעשות, כדי שאני גם אצליח. כשעושים משהו עם הלב- הוא תמיד מצליח! <3 מה אתם הכי אוהבים לעשות? יש את הימים של להיות לבד... יש ימים של להיות עם חברות..יש ימים שממש בא לי שופינג :), מתה על המחשב, סימס 3, תוכניות טלווזיה אהובות: 90210, מסודרים,מועדון לילה,חצוייה,פרוייקט מסלול אמריקאי וקצת ישראלי... .איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? שאני רוכבת באוטו המדהים שיהיה לי...בד"כ הרכב השחור עם הגג נפתח ושאני מתנגשת במלא אנשים XD מה המזל שלכם? דלי... . מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? מסן ופייסבוק מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? פייסבוק... כי המסן שלי חדש אז אין לי הרבה אנשים חוצמזה אני מכורה לפייס P: היתם בחול? .באיזה מדינות? בטורקיה, סיני וקרואטיה. מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה?טורקיה. איזה מדינה הכי אהבתם? לכל אחת יש את הייחודיות שלה.. טורקיה תמיד בא לי, אפילו עכשיו :), סיני זה חלומי עם המשפחה.. וקרואטיה היה מדהים כי הייתי עם אוריתי והייתה חוויה בלתי נשכחת!! :) מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? מאוריתי ליומולדת 12, ארגז עם עטיפה של וורדים וללבות ובתוכו 12 מתנות קטנות, ומתנה 13 לשנה הבאה- הזמנה לשופינג מטורף!!!! :] מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? המתנה של טלטול שלי, השנה- הדובי שלנו- כרמל עם תמונה של שתינו ביחד. ליומולדת של אוריתי ברכה מדהימה שתוך כדי שילבתי מתנות(שתמיד יהיה לך טוב ומתוק- קופסא שהכנתי לסוכר ממפיות וזה.. שהחיים תמיד יגישו לך את כל מה שתרצי- מגש שעיצבתי ... קיצקץ המבין יבין.. ) P: לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? שהייתי בגן טרום חובה/חובה.. תקופה שזכורה לי כמדהימה!!! אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? מתה על החייייייייים!!!! במיוחד על החיים שלי ;) כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? שופינג :] או במקרה שזה די דיכאון חולף.. כמו שקורה לרוב שיחה עם חברות/משפחה.. :) חושבים שאתם חברים טובים?האמת שמי שאני אוהבת, נהנה מיחס טוב. מי שלא ממש אז גם היחס שלי כזה..אני הכי לא צבועה בעולם וזה מה שתמיד הכי פוגע בי :S אבל תשאלו את חברות שלי מה הן אומרות עליי וזהו! D: מה התחפושת הכי יפה שראיתם? של אוראל/קים בכתות ה'-ו' בגולן, הם תמיד התחפשו מדהים!!! היה קליאופטרה, רקדנית פלמנקו אני חושבת, בת הים ועוד משהו..הן תמיד היו מדהימות עם התחפושות שלהן!!!! :) לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? את של השנה- קינדר :), ובתור ילדה את כל הנסיכות.. איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? את הבת מצווה המדהימה שהייתה לי!!!! בחיים לא חשבתי שתהיה לי בת מצווה כזאת מושלמת, נכון חברים? מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה? כתבתי למעלה: 90210, מועדון לילה,מסודרים, פרוייקט מסלול אמריקאי וישראלי ושכחתי..הוליווד הילס :] .באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? של לירז צ'רכי..היחיד שאני נמצאת בו(והשאלון מועתק ממנו) באיזה עונה נולדתם? חורף איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה? קיץ כי יש בגדים מהמים,חופש וים, חורף- כי לא חם בטירוףףף!! מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה?משהו מביצפר.. :) זה שהיה על העישון עם הילד אם זה נחשב הצגה... ואם לא איזו הצגה שהייתה במשךך השנה מטעם ביצפר :] והסרט האחרון? חחחחחחח!!!! ראיתי ביומיים 7 סרטים! :) שהייתי אצל אוריתי... אבל אחרון זה מילים ולחן לפני יומיים בפעם ה-4! והמופע מוסיקה האחרון? לא הייתי שנים..אז אני לא זוכרת :) איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים? מרי לו- הצגה, טיטאניק- סרט. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? האמת שאפעם לא חשבתי על זה..אבל עכשיו שהעלתם את זה אז עכשיו אני חושבת שכן! :) עוסקים בספורט? באיזה?רקדתי עד פסח, שחיתי עד פסח. עכשיו כלום :) איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? שקרנים וצבועים, כי זה התכונות הכי מגעילות באדם.. ואני גם יודעת שאני לא כזאת אז זה מפריע לי שאחרים כן כאלה.. D: עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? יש כמה כאלה..לדוגמא הבוסית שלי בצהרון עכשיו.. היא כזאת מתנשאית.. חחח XD אני מרגישה כמו מבוגרת, אבל שקרנים וצבועים כעיקרון מעצבנים אותי :) אתם מקבלים החלטות בקלות? לא תמיד..אני מקבלת החלטה רק שאני שלמה איתה... אז זה לוקח זמן לפעמים.. אפילו לבחור בגד לוקח לפעמים זמן D: מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? עושה משהו שאני אוהבת, מנקה את הראש ואז יושבת וחושבת על הפתרון לבד... . איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? הספר ששינה את חיי הוא "מבחן קבלה" שקראתי בכתה ד', שינה את צורת החשיבה שלי. בכתה ה' אני חושבת קראתי את "קירות שלא רואים" שהיה סגירת מעגל מבחינתי, והוא השפיע עליי מאוד. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? פנאי פלוס!!!! ולאחרונה גם לאישה :] יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? אם הייתי חוזרת לתקופה שאני לא אוהבת בחיים שלי הייתי משנה אותה, עברתי רגעים קשים אבל אני חושבת שזה מה שעיצב את האופי שלי ולכן לא הייתי חוזרת לשנות את אותו רגע קשה, הבנתם? אבל לא הייתי חוזרת לשיעור ערבית שראינו את הכלה הסורית, זה היה סיוט!!!! :) נהנתי מהשאלון, כמו תמיד!!! :)

למעלה