שאלון

שאלון ../images/Emo3.gif

=קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?

Music4Life

New member
טה טאאאאאם../images/Emo70.gif אני עונה../images/Emo13.gif

היי לכולם... שנים.... סתם היה בא לי לענות.. וויא כמה שאלות טחונות, סורי אבל אצטרך לקצץ בכמה... והנה אני עונה : האם... = את/ה דלוקה על מישהו :
אמממ...כן...יש לנו מורה למוסיקה, והיא כזאת מדהימה, אז....
קורה... את/ה רוצה לגור במקום אחר :
לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :
מאוד את/ה רוצה עוד פירסינג :
איכ, ממש לא. את/ה אוהבת רכבות הרים :
כן את/ה הייתם בחו"ל :
הייתי המון בחו"ל, ורוצה עוד פעם = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
נגד עישון אצל בני עשרה :
מן הסתם - נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
מן הסתם, בעד, דההה.... = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :
אייי יייאייי....כן כן...גם זה קרה...ולא מעט אי פעם בכית על בן :
חחחח.... אי פעם שיקרת :
קורה...לא הרבה אבל קורה לצערי אי פעם נעצרת :
חלילה! : = וסתם = מה השעה עכשיו ?
שתהיו בני אדם
תפוח או בננה ?
בננה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?
לראות ת'תוכנית שלי איזה ארוחה אחרונה אכלת ?
משהו טעים שאני אכלתי, פסטה עם שום, בצל וטונה (כן כן...וזה טעים!) תיכון או אוניברסיטה ?
אוני' אתה משועמם/ת ?
לא רעש אחרון ששמעת ?
אות ימקלידה ריח האחרון שהרחת ?
לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?
סתם רינגטון...של אייל גולן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?
את לולייייי שלי
כפרע עליה היפה הזאת......... טוב חברים היה נחמד אני זזה, ביי ונשיקה לכולם
!

R o T e M18

New member
../images/Emo176.gifעונההה ../images/Emo175.gif

=קצת בכללי = שם :
רותם פירסינג :
אין קעקועים :
אין גובה :
1.65 מידת נעליים :
39 צבע שיער :
שחור אחים/אחיות :
5 אחים [כולל אותי] 3 אחיות בת כמה אתה נראה :
את זה אתם תגידו
משקפיים ?
אין גשר ?
אין עבר פלילי :
אין שפות :
עברית - וקצת אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?
אישיות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?
נקמנות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו :
כן את/ה רוצה לגור במקום אחר :
תלוי מתי אתם שואלים את זה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :
ממש לא את/ה רוצה עוד פירסינג :
לא את/ה אוהבת רכבות הרים :
ודאי את/ה הייתם בחו"ל :
בטח
= בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
יותר טוב קרוב להרוג אנשים :
תלוי את מי ולמה
ככה סתם לא
עישון אצל בני עשרה :
בכל גיל,אני נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
ברוררררררררררררר - שלא
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
מה רע
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :
כן אי פעם בכית על בן :
כן אי פעם שיקרת :
כן אי פעם נעצרת :
הייתי בחקירה ושיקשקו לי ה... חח הייתי ממש קטן אבל בסופו של דבר יצאתי זכאי,סתם היתנפלו עליי
= כמה פעמים... = היית מאוהבת :
מממ מספיק פעמים נשבר לך הלב :
מספיק פעמים שברת לבבות :
2 פעמים או 3 השם שלך הופיע בעיתון :
אממ די מספיק אני חושב התחרטת על דברים שעשית :
היו פעמים מספר.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : רותם
ממתק :
הפי היפו
סרט מצויר :
המומינים קורנפלקס :
שוגי מסטיק :
מנטה צבע :
אדום יום בשבוע :
סופ"ש היום הכי לא מועדף :
ראשון תכשיט :
צמיד+שרשרת חורף\קיץ :
סתיו בחדר :
מחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :
אני ראה אותך בוכה :
ממזמן,המפקדת שלי+המפקד+עוד איזה חייל הלכת איתו לסרט :
פיייייייייייייי כזה ממזמן
צעק עליך :
היום איזה אחד בבחינת רכב שעברתי טסט איזה אחד חש ת'צמו שלח לך מכתב :
אינטרנט סמייל+ישראכט = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?
כן ולא.. יש כל מיני אהבה ממבט ראשון ?
בוודאי חיים שאחרי המוות ?
אממ לא יודע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?
מה זה
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?
בוודאיייי הופעת בציבור בפיג'מה ?
חחח.. יכול להיות שהייתי קטן אולי בכית בסרט ?
כן כאילו הזלתי דמעה היית על במה ?
כן חשבת שאת\ה הולך למות ?
לא
נכשלת במקצוע ?
אממ.. לא הורידו אותך כיתה ?
לשמחתי לא הקפיצו אותך כיתה ?
אין צורך רצית להיות המין השני ?
טוב לי איך שאני דברים אהובים שיר אהוב :
יש כל מיני זה משתנה אוכל אהוב :
אוכל של אמא תוכנית אהובה :
כל מיני יש ספורט אהוב :
חחח סתם
תחביב :
ספרות,מוזיקה,מחשב,טיולים,מסיבות... זמר / זמרת / להקה אהובים :
שרית חדד עיתון אהוב :
אידיוט אחרונות,במחנה [נו חיילים לא?] = וסתם = מה השעה עכשיו ? 18:01 תפוח או בננה ?
כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ?
אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?
לקפוץ לבקר באתר אחר איזה ארוחה אחרונה אכלת ?
צ'יפס וסלטים תיכון או אוניברסיטה ?
תיכון אתה משועמם/ת ?
לא
רעש אחרון ששמעת ? שרית חדד בדואט ריח האחרון שהרחת ?
אממ.. את הבושם ששמתי עליי
חחחחחחחחחח... איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?
אהבה בתוכי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?
ל.. חסוי

עונה

=קצת בכללי = שם
זיוית פירסינג
באוזניים :) קעקועים
אין גובה
אין לי מושג מידת נעליים
8\37 צבע שיער
שחור אחים/אחיות
אח
ואחות
בת כמה את נראית
אני יודעת
משקפיים
אין גשר
אין עבר פלילי
אין שפות
עברית,אנגלית-קצת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם
שום דבר מיוחד
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם
את הפרצוף המכוער שלי = האם... = את/ה דלוקה על מישהו
כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר
לפעמים ותלוי לאן.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית
לא את/ה רוצה עוד פירסינג
לא את/ה אוהבת רכבות הרים
חחח ממש לא
את/ה הייתם בחו"ל
לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים
תלוי כמה רחוק אבל עם זה ממש מקצה לקצה אז מתנגדת להרוג אנשים
מתנגדת
עישון אצל בני עשרה
גם נסיעה במכונית אחרי ששתית
נגגגגגגגגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים
מממ..לא מתנגדת.כל עוד זה לא מפריע לי ... = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת
לא.. אי פעם בכית על בן
כן.. אי פעם שיקרת
תתפלאו אבל בקושי שיוצא לי...לא יכולה לשקרררררררר
אי פעם נעצרת
לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת
לא הרבה נשבר לך הלב
3-2 פעמים שברת לבבות
לא מאמינה שזה קרה...אולי קרה אבל אני לא יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון
כן אבל זו לא הייתי אני חח...אלא זיוית אחרת התחרטת על דברים שעשית
כן..די הרבה פעמים :( = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות
אהבה ממתק
משהו שוקולדייייי סרט מצויר
פו הדבבבב החמודווון קורנפלקס
כריות מסטיק
בזוקה צבע
אין ממש צבע מסויים יום בשבוע
שני וחמישי היום הכי לא מועדף
ראשון תכשיט
שרשרת חורף\קיץ
חורף בחדר
את המיטה והמחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך
אנוכי
ראה אותך בוכה
חברה שלי הלכת איתו לסרט
בת דוד שלי צעק עליך
המורה
שלח לך מכתב
חברתי = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה
מאמינה בהרבה ואין לי כוח לרשום חח
אהבה ממבט ראשון
לא כ"כ..לפי דעתי זה יותר הדלקות מאשר אהבה חיים שאחרי המוות
מקווה שכן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו
חחח לא אבל לפעמים נשמע מפחיד = האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת
כן..אחרת אין טעם להגיד את זה לא
הופעת בציבור בפיג'מה
חח לא שאני זוכרת... בכית בסרט
מזמןן ואי היית על במה
במסיבת סיום של כיתה ו'
איזה ישנה אני אה
חשבת שאת\ה הולך למות
פעם אחת נכשלת במקצוע
שנה שעברה הורידו אותך כיתה
אף פעם הקפיצו אותך כיתה
כנ"ל רצית להיות המין השני
אף פעם דברים אהובים שיר אהוב
וואי יש מלאאאא אוכל אהוב
שניצל תירס,פיצה ,שווארמה, ועוד מלאא חחחח לצערי תוכנית אהובה
חשופים ספורט אהוב
חחח לא אוהבת ספורט אבל עם אני כבר עושה אז הליכה תחביב
לראות טלויזיה,במחשב, זמר / זמרת / להקה אהובים
שרית חדדדדד עיתון אהוב
ידיעות אחרונות,פנאי פלוס = וסתם = מה השעה עכשיו|
17:02 תפוח או בננה
תפוח כחול או אדום
אדום סתיו או אביב
סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה
לסלון לראות בובספוג איזה ארוחה אחרונה אכלת
אורז ושניצל תיכון או אוניברסיטה
תיכון אתה משועמם/ת
בדרך כלל לא רעש אחרון ששמעת
את השיר של בובספוג חח:) ריח האחרון שהרחת
של פופקורן
איזה רינגטון יש לך בפלאפון
הפזמון של "מילה טובה" של שרית חדדדדדדדד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו
ללירון

בעבודה...

=קצת בכללי = שם : רוניקו מישל יאסלב
פירסינג : אין , חבל =/ קעקועים : גם לא גובה : 170 ס"מ מידת נעליים : 40 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : 2 קטנות
בת כמה את נראית : 19 משקפיים ? אין גשר ? שלילי עבר פלילי : שלילי חזק שפות : עברית אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הכל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אנערף = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : יש מצב את/ה רוצה לגור במקום אחר : יש מצב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא !!! את/ה רוצה עוד פירסינג : אבל אין לי אפילו אחד.. את/ה אוהבת רכבות הרים : מאוד את/ה הייתם בחו"ל : אכן כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : כשאוהבים הכל אפשרי להרוג אנשים : אולי עישון אצל בני עשרה : לא טוב בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית : אין מצב מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : הכי טוב תאמינו לי
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : חחח כל חיי אי פעם בכית על בן : ממש לא אי פעם שיקרת : ברור אי פעם נעצרת : לא... = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעמיים נשבר לך הלב : כמה פעמים שברת לבבות : תראו..זה לא אני..זה אתן !!! השם שלך הופיע בעיתון : הרבה חחחח בת של סלב נו מה התחרטת על דברים שעשית : רוב הזמן , חוץ מהרישיון שזה הדבר הכי טוב שעשיתי חח = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : שרית ממתק : שוקולד או במבה סרט מצויר : מלך האריות או פיטר פן קורנפלקס : כריות מסטיק : תפוח צבע : אדום יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף : שלישי תכשיט : שעון וטבעת חורף\קיץ : חורף בחדר : עם ... = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ממש לא זוכרת..נראה לי נוי ראה אותך בוכה : מור הלכת איתו לסרט : איזה אחת שיצאתי איתה
צעק עליך : מי יצעק עליייייייייי??????!@#$^%$ שלח לך מכתב : חחחחחחחח בנק הפועלים = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? יש מצב שאני מאמינה ברוחות או משהו כזה אהבה ממבט ראשון ? קרה לי חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? הכי צחוקים להסתלבט על חברותתתת = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? ברור !!!!!!! הופעת בציבור בפיג'מה ? אולי שהלכתי לזרוק זבל המורה שלי לאנגלית קלט אותי בזווית העין מהחלון חחחח בכית בסרט ? ברור היית על במה ? ביום ראשון באולם עשיתי למור סטאז' מלצרות חחח חשבת שאת\ה הולך למות ? אתמול נכשלת במקצוע ? מזמן לא קרה לי הורידו אותך כיתה ? עוד לא קרה לי הקפיצו אותך כיתה ? גם לא חחחחחחחח רצית להיות המין השני ? שהייתי קטנה אולי דברים אהובים שיר אהוב : שרית..ויש עוד מלא אוכל אהוב : אוכל של סבתא
תוכנית אהובה : דונה ברברה אחחח אהבת חיי
ספורט אהוב : כדורגללללל תחביב : לעבוד באולם
, ולנהוג
זמר / זמרת / להקה אהובים :שריייייייייייית |אהבה|
עיתון אהוב : מי קורא עיתון ?! = וסתם = מה השעה עכשיו ? תבדקו לבד מה אני השעון הדובר ?@?@?@?@?@?@?@ תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול
סתיו או אביב ? יש כאלה עונות בכלל ?? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להמשיך לשבת בכיסא ולעבוד איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ספגטי בולונז בצהריים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? מאווווווווווד ! רעש אחרון ששמעת ? המכונת קפה שהכנתי לי פרנץ' ונילה ריח האחרון שהרחת ? של הפרנץ' ונילה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מקודשת
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ענבללללללללללללללל

משה 102

New member
עונה

שם : משה פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : מטר שמונים משהו כזה מידת נעליים : 46 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : לא יודע משקפיים ? יש לקריאה גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : עברית, אנגלית וכמה מלים בספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? יושר הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? קנאה באחרים = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית כן: את/ה רוצה עוד פירסינג : לא!! את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים: בעד, ותלוי להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן, בעיקר שקרים לבנים כשהייתי חייב אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : היו כמה פעמים, לא יודע בדיוק נשבר לך הלב : זה לא כ"כ קרה לי שברת לבבות : אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון : אף פעם התחרטת על דברים שעשית : לא זוכר, אבל לומדים מטעיות = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : שרית! ממתק : שוקולד סרט מצויר : פוקימון קורנפלקס : כריות מסטיק : מנטוס צבע : ירוק יום בשבוע : ראשון היום הכי לא מועדף : שבת בצהריים בתקופת החופש הגדול. תכשיט : שעון חורף\קיץ : חורף בחדר : מחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : נראה לי אמא שלי הלכת איתו לסרט : חברה שלי לשעבר צעק עליך : כנ"ל שלח לך מכתב : הצבא = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? פעם פחדתי מיום שלישי ה-13 לחודש אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? לא יודע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? פעם ולא כ"כ האמנתי = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני פעם חשבתי על זהה דברים אהובים שיר אהוב : מילה טובה אוכל אהוב :בשר תוכנית אהובה : המירוץ למליון ספורט אהוב : כדורגל תחביב : פיתוח קול, לשיר, לשמוע מוזיקה, יש המון!! זמר / זמרת / להקה אהובים : שרית חדד ואייל גולן! עיתון אהוב : שם המשחק = וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:00 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? נראה לי שאתארגן לשבת איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים עוף וצ'יפס תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה נראה לי אתה משועמם/ת ? לא רעש אחרון ששמעת ? ילדים צועקים ריח האחרון שהרחת ? מטעמי שבת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? חסוי

למעלה