שאלון.

Slow Cheetah

New member
שאלון. ../images/Emo3.gif

קרדיט לפורום שאלונים וסקרים
שעת התחלה: 1. איך קוראים לך? 2.ממתי אתה בפורום? 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? 4.היו לך עוד כינויים? 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? 6. או אולי פורום אחר? 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? 8. תפוז או שרת פרטי? 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? 10. פגשת פעם מישהו מהפורום? 11. בא למפגש פורום? 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? 16. באיזה אתה נמצא? 17. ובלוגים? מה איתם? 18.מסן? או אייסי? 19. או אולי עדיף אימיילים? 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": 23. משעמם לכם עכשיו? 24. מה בפלייליסט? 25. מדברים עם מישהו? 26. סיננתם פעם מישהו? 27. סיננו אותכם? 28. איך ההרגשה? 29. מה דעתך על מוזיקה? 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? 31. מהי מוזיקה בשבילך? 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? 35. משתמשים בו הרבה? 36. מתי בעיקר? 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? 38. תארו לי את החדר שלכם: 39. ועכשיו את החדר האידאלי? 40. כמה זמן אתם בחדר ביום? שעת סיום:

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה כל שעה שאלון? ../images/Emo12.gif

שעת התחלה: 2:51 1. איך קוראים לך? דילן 2.ממתי אתה בפורום? חצי שנה בערך 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? יומית 4.היו לך עוד כינויים? לא 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? לא 6. או אולי פורום אחר? לא 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? איידול 8. תפוז או שרת פרטי? לאדעת 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? לא 10. פגשת פעם מישהו מהפורום? כע 11. בא למפגש פורום? הייתי באחד וזה הספיק לי לכל החיים 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? סקרים ושאלונים 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? הוא לא רע 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. לא 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? הקומונה של ליאן רולז 16. באיזה אתה נמצא? ליאן ריימס
17. ובלוגים? מה איתם? איכס 18.מסן? או אייסי? אייסי 19. או אולי עדיף אימיילים? לא 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? לא 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? לא 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": יש אחלה שיר שמתאר את זה 'Nothin Better To Do' 23. משעמם לכם עכשיו? לא, אני משחקת סנוד ואת מפריעה לי עם השאלון הזה 24. מה בפלייליסט? ליאן ריימס 25. מדברים עם מישהו? עם המנקה 26. סיננתם פעם מישהו? כן 27. סיננו אותכם? אבא שלי
28. איך ההרגשה? מה איכפת לי
29. מה דעתך על מוזיקה? כל היא טובה הרי זה משובח 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? כן, הרבה, אבל לכל מוזיקה יש את המאזינים שלה, אז שתישאר 31. מהי מוזיקה בשבילך? way of life 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? קאנטרי 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? אני רוצה לראות שמישהו יכליל אותי
למה תכלילו אותי לחבורת יאנקיים
34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? כע 35. משתמשים בו הרבה? פחות עכשיו כשאני לא בצבא 36. מתי בעיקר? הו בלעט, בניסעות איי גס 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? כע 38. תארו לי את החדר שלכם: ריק בגלל המעבר, יש לי מיטה ארון ומערכת 39. ועכשיו את החדר האידאלי? זה שהיה לי
40. כמה זמן אתם בחדר ביום? לא הרבה שעת סיום: 2:58

kuyi11

New member
עשית את זה

ממש מהר יחסית אליי תראי כמה זמן יצא לי...

../images/Emo221.gif../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 1. איך קוראים לך? אור 2.ממתי אתה בפורום? ממ נראה לי קצת לפני יולי או משהו כזה... תמיד רציתי להצטרף, אבל... ספויילרים
, עד שהחלטתי להוריד ולחסוך את הסבל בלחכות שבוע
... 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? אממ, גבוהה?
4.היו לך עוד כינויים? לא. 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? לא.. 6. או אולי פורום אחר? לא.. זה הפורום הראשון שלי בתפוז
... 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? ג'ניפר אניסטון וקיילXY {אם יהיה לי כוח אליו
}. 8. תפוז או שרת פרטי? תפוז 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? את יהל
10. פגשת פעם מישהו מהפורום? יהל?
במפגש הבא, בכל אופן, אני אכיר... 11. בא למפגש פורום? לא, אבל אני אבוא
12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? סקרים ושאלונים. 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? נחמד ביותר
14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. אממ, עם יהל אני מדברת על הפורום לפעמים
15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? נחמדות? 16. באיזה אתה נמצא? לא בדיוק נמצאת
17. ובלוגים? מה איתם? אחלה 18.מסן? או אייסי? מסן
! 19. או אולי עדיף אימיילים? בשביל לשלוח לעצמי קבצים ממחשב למחשב
... 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? באימייל לא.. 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? אממ, כן? 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": כשאין מה לעשות.. 23. משעמם לכם עכשיו? לא 24. מה בפלייליסט? שירים
25. מדברים עם מישהו? כן 26. סיננתם פעם מישהו? כן 27. סיננו אותכם? אולי? 28. איך ההרגשה?
29. מה דעתך על מוזיקה?
. 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? לא. 31. מהי מוזיקה בשבילך?
. 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? כרגע פאנק 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? לא קורה. 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? היה MP4, אבל סיפור עצוב שכלל הרבה מים הרס אותו. 35. משתמשים בו הרבה? השתמשתי
אבל עכשיו אני חוסכת כסף לחדש 36. מתי בעיקר? כשאני לומדת, בשיעור אומנות/מחשבים
, בנסיעות וסתם כשבא לי. 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? הייתה 38. תארו לי את החדר שלכם: אתר לכם מה יש לי בחדר- מיטה, ארון, טלוויזיה, מחשב, מדפים, ספרים, מגירות, פוסטרים{פיטר, קלייר, ו2 של כל הקאסט
}, בובות, פסלים,איפור, מאוורר, מראה, תיקים..
39. ועכשיו את החדר האידאלי? החדר של מאיה{חברה שלי} יש לה את ה-חדר
. 40. כמה זמן אתם בחדר ביום? אממ לא יודעת
תלוי. שעת סיום: 15:31... אווופס, דילגתי על השעת התחלה
....

עונה

שעת התחלה:15:28 1. איך קוראים לך?רחלי 2.ממתי אתה בפורום? חודש וחצי חודשיים 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? כמעט כל יום 4.היו לך עוד כינויים? לא 5.ניהלת פעם את הפורום הזה?לא 6. או אולי פורום אחר?לא 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא?בנות מקלאוד, רד הוט צילי פפרז, פורום מערכונים קלאסיים 8. תפוז או שרת פרטי? תפוז 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? לא 10. פגשת פעם מישהו מהפורום?לא 11. בא למפגש פורום?לא 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר?לא אומרת 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? כן 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. לא 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן?לא אוהבת 16. באיזה אתה נמצא?לא נמצאת 17. ובלוגים? מה איתם?ככה ככה 18.מסן? או אייסי?שניהם 19. או אולי עדיף אימיילים?גם טוב 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? כן 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון?כן 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": כל דבר לא מעניין 23. משעמם לכם עכשיו?כן 24. מה בפלייליסט?רד הוט צילי פפרס - under the bridge 25. מדברים עם מישהו?לא 26. סיננתם פעם מישהו?לא 27. סיננו אותכם?לא 28. איך ההרגשה? 29. מה דעתך על מוזיקה?אוהבת 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? מזרחית 31. מהי מוזיקה בשבילך?דרך מעולה להרגע 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? רוק ופופ 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? לא קורה 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? אמפי 3 35. משתמשים בו הרבה? כן 36. מתי בעיקר?בערב 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון?כן 38. תארו לי את החדר שלכם:לא בא לי 39. ועכשיו את החדר האידאלי? 40. כמה זמן אתם בחדר ביום?כולל הלילה לישון בסביבות 10 שעות שעת סיום: 15:32

CarmitF

New member
יששש שאלון =]

שעת התחלה: 15:58 1. איך קוראים לך? כרמית 2.ממתי אתה בפורום? שבוע או שבועיים 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? בערך כל יום אבל לא הרבה.. 4.היו לך עוד כינויים? לא 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? לא 6. או אולי פורום אחר?לא 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? חברים וג'ואי,יס סטארז 8. תפוז או שרת פרטי? לא יודעת.. 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? לא 10. פגשת פעם מישהו מהפורום?לא 11. בא למפגש פורום?לא 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? סקרים ושאלונים 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? אהא.. =] 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. לפעמים 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? נחמדות 16. באיזה אתה נמצא? אני מדי פעם נכנסת לקומונות.. 17. ובלוגים? מה איתם? לא מעניינים אותי ממש 18.מסן? או אייסי? מסנ 19. או אולי עדיף אימיילים? אולי. 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? לא 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? אני מקווה 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": אין מה לעשות 23. משעמם לכם עכשיו? קצת.. 24. מה בפלייליסט? כלמיני 25. מדברים עם מישהו? לא 26. סיננתם פעם מישהו?כן חיחיח 27. סיננו אותכם? אולי 28. איך ההרגשה? לא משהו 29. מה דעתך על מוזיקה? מושלמת! 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? כן 31. מהי מוזיקה בשבילך? דבר מדהים ואי אפשר בלי 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? אין משהו מועדף. העיקר שיהיה יפה 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? לא מכלילים אותי אבל אני שונאת כשעושים את זה.. 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? אמפי 4 35. משתמשים בו הרבה? כןןן 36. מתי בעיקר? בנסיעות 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? כבר לא..יש את המחשב 38. תארו לי את החדר שלכם: מיטה,מחשב,טלויזיה,ארון,מזגן,מגירות,מדפים ועוד שטויות.. 39. ועכשיו את החדר האידאלי? כמו שלי אבל יהיה נחמד אם תהיה ספה קטנה כזאתי... 40. כמה זמן אתם בחדר ביום? רוב היום.. שעת סיום: 16:07

Y0NaTaN

New member
כמה שאלונים ../images/Emo2.gif

שעת התחלה: 16:06 1. איך קוראים לך? יונתן/יוני/יונה 2.ממתי אתה בפורום? מרגע פתיחתו 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? תלוי 4.היו לך עוד כינויים? o¥o¥ 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? מרגע פתיחתו 6. או אולי פורום אחר? הרבה אחרים, עכשיו כבר לא 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? כרגע בשום אחד 8. תפוז או שרת פרטי? מה?
9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? חלקם 10. פגשת פעם מישהו מהפורום? כן 11. בא למפגש פורום? ייתכן 12. איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? לא אומר
13. אוהבים את העולם הווירטואלי? עד מאוד. 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. לא ממש 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? משעממות 16. באיזה אתה נמצא? לא נמצא 17. ובלוגים? מה איתם? מה איתם באמת? 18. מסן? או אייסי? מוזמנים לקבל במסר 19. או אולי עדיף אימיילים? נופ 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? כן 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? לא
22. תגדירו לי מה זה "משעמם": כשאין מה לעשות 23. משעמם לכם עכשיו? קצת 24. מה בפלייליסט? MCR 25. מדברים עם מישהו? כן 26. סיננתם פעם מישהו? כן 27. סיננו אותכם? נראהלי 28. איך ההרגשה? מזעזעת 29. מה דעתך על מוזיקה? רולז 30. יש מוזיקה שהיית מוציא מהעולם? מטאליקה, מזרחית 31. מהי מוזיקה בשבילך? החיים [סתם, מאיפה לי] 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? רוק 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? לא קורה 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? אמפי3 35. משתמשים בו הרבה? כן 36. מתי בעיקר? מחוץ לבית 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? כן 38. תארו לי את החדר שלכם: מיטה, ארון, שולחן 39. ועכשיו את החדר האידאלי? בריכה, שולחן סנוקר, מיטה ענקית, בר, מערכת סטראו נורמאלית 40. כמה זמן אתם בחדר ביום? הרבה שעת סיום: 16:09 [3 דק'
]

shirki3

New member
עונה.

שעת התחלה:16:26 1. איך קוראים לך? שירלי 2.ממתי אתה בפורום?תחילת החופש 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום?כשיש נושא מעניין להגיב עליו. 4.היו לך עוד כינויים?לא 5.ניהלת פעם את הפורום הזה?לא 6. או אולי פורום אחר?לא 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? אפחד. 8. תפוז או שרת פרטי?--- 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? לא. 10. פגשת פעם מישהו מהפורום?לא. 11. בא למפגש פורום?אם הוא יהיה בזמן נוח, אז למה לא? 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר?לא ואמרים. XD 13. אוהבים את העולם הווירטואלי?מחבבים. 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו.לא ממש. 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן?אין דעה. D: 16. באיזה אתה נמצא?אפ'חת. 17. ובלוגים? מה איתם? זה שולט. 18.מסן? או אייסי?מסן. 19. או אולי עדיף אימיילים? הכי שולט. 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? כע. כשהייתי במחנה. 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? נשתדל. 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": הדבר הכי מגניב שקיים. 23. משעמם לכם עכשיו? לא. 24. מה בפלייליסט?סיבה לעזוב של יוני. 25. מדברים עם מישהו? כע. 26. סיננתם פעם מישהו?הרבה. 27. סיננו אותכם?אולי. 28. איך ההרגשה?מדהימה. XD 29. מה דעתך על מוזיקה?מגניב אש. 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? מזרחית ודיכאון. 31. מהי מוזיקה בשבילך? רצף של תווים שיוצרים מנגינה. XD 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? הכל. 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? קורה, אבל מי שמכליל אותי מקבל מכות. 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? אמפי 4. 35. משתמשים בו הרבה?יותר מידיי. 36. מתי בעיקר?כל פעם שאני יוצאת מהבית. 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון?כן 38. תארו לי את החדר שלכם:טלויזיה, סיפריה מחשב נייד, מיטה. ארון. ומנורה, זהו בערך. 39. ועכשיו את החדר האידאלי? ^ 40. כמה זמן אתם בחדר ביום?כל עוד אני בבית. שעת סיום:16:47 והלכתי לאכול בדרך.

kuyi11

New member
יאללה עוד שאלון!!

שעת התחלה: 16:10 1. איך קוראים לך? שטריקי בוי בישבילכם. 2.ממתי אתה בפורום? בפרק 13 לא זוכר מתי הוא היה. 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? פעם בשבוע... 4.היו לך עוד כינויים? kuyi11 זה הכינוי שלי בכל מקום, אבל בכל מקום. 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? אתם לא יודעים כמה פעמים!! אף פעם. 6. או אולי פורום אחר? אולי לא? הקמתי קומונה מזויפת.....? 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? רק זה למרות שיש בהייד פארק משהו.. 8. תפוז או שרת פרטי? אה? 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? לא 10. פגשת פעם מישהו מהפורום? לא 11. בא למפגש פורום?
12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? מה?!?!?! 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? וואלה... ככה. 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. כלום. כמעט קצת. 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? קומונת האדומים סיפקה אותי. 16. באיזה אתה נמצא? חחח כלום. 17. ובלוגים? מה איתם? מה לי ולבלוגים. 18.מסן? או אייסי? כלום. במסן אין לי אף אחד, ובאייסי מתנתק לי כל חמש דקות בגלל הרשת. 19. או אולי עדיף אימיילים? פי מאה. טלפון זה סבבה. הכי טוב פנים מול פנים. 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? לא בדיוק.. 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? בטח. 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": ואני מצוטט עם קצת שינוי: "תחשבי על הדבר הכי מפחיד שעולה בדעתך. פצצת אטום? לא מתקרב. גופה רקובה שמזנקת עלייך מתוך המיטה בלילה? זה במבי לעומת שיעמום. ומה הדבר הכי מגעיל שעולה על דעתך? לבלוע ג'וק חי? תאמיני לי, את תעדיפי לעשות את זה בכל ארוחת בוקר עד יום מות מאשר לא להיות משועמם פעם בחיים. אפילו לא בצחוק. השירותים הציבוריים של יוטבתה בסוף חופשת סוכות אחרי מגפת דיזנטריה באילת? תפרחת לוטוס עדינה לעומת קצה המחשבה על השיעמום הכי קל. ומה הדבר הכי שטני שיכול לעלות על דעתך? אדולף היטלר? את מוכנה ללכת רחוק יותר? האופן שבו יראו שלושת החתלתולים שקליאו שלך המליטה בחודש שעבר, אחרי שסדיסט חולני התעלל בהם לילה שלם למוות? בפרטי פרטים? אני חלילה לא רוצה להבריח אף קוראת מהבית, במיוחד אם יש לה יומהולדת. אבל חשוב להבהיר, ואי אפשר להפריז בהתראות: שיעמום הוא הדבר הכי מפחיד. הכי מגעיל. הכי שטני. שאי פעם היה או יהיה." 23. משעמם לכם עכשיו? תנו ניחוש. אמרתם שכן?! רעים שכמותכם. משעמם טילים. 24. מה בפלייליסט? כלום... 25. מדברים עם מישהו? עם עצמי? לא... 26. סיננתם פעם מישהו? היחידים שמתקשרים אלי זה אמא שלי ו... אמא שלי? 27. סיננו אותכם? כן. 28. איך ההרגשה? כמו שוקולד חם שנוצל לתוך הפה במעודנות נפלאה. 29. מה דעתך על מוזיקה? העולם עומד על שלושה דברים- כלבים, אש ומוזיקה. 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? מזרחית הייתי מוציא מהעולם ומורה לחייזרים לעשות בה התעללויות גנטיות למשך כל חייה. 31. מהי מוזיקה בשבילך? כמו שרשום למעלה. מוזיקה זה מה שמחזיק אותי חי. מוזיקה זה הדבר היחיד שיכול לא משנה באיזה זמן- לעמוד מול שיעמום. אה, וכלבים. 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? אני אוהב רוק. אבל לא הכבד הזה של מופרעים. תשמעו את A Change Of Seasons... כזה רוק אני אוהב. 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? אני שונא אנשים בכלל. סתם. אני נותנים לרוק משמעות שלא לה. רוק זה מוזיקה יפה ופתוחה, מטאל זה הדבר הרועש שכולם מדברים עליו ברעה. וכן אני שונא אנשים כאלה, ולאו דווקא אם זה עליי. 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? יש לי אמפי 3 שלושים ג'יגה שהוא רוב חיי הנסיעות שלי והחיים בכלל. 35. משתמשים בו הרבה? כמו שרשמתי מקודם שוב ושוב. מוזיקה זה החיים שלי. 36. מתי בעיקר? 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע. בעיקר בנסיעות, לא משנה לאן. 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? כן. היא הייתה החיים שלי עד שהחלטנו לרוקן את המחשב. עכשיו זה האמפי ולפעמים אני משתמש בדיסקים. 38. תארו לי את החדר שלכם: בכניסה יש שלט: בחור הזה גר בכיף א"ש (ואז רשום את השם שלי...) והשלט בצבעים של אש. יש לי לוח מחיק שרשום עליו כושר, גיטרה ולמצוא בריסטול בשביל הקולאז' שלי. על הדלת מבפנים פוסטרים של מטאליקה, לינקין פארק ואווננסנס. יש לי מחשב עם מערכת מעליו. ליד זה ארון עם בגדים, משחקים וכו'. בצד השני שני מדפים עם דורדונטים, ויטמינים, בובות חרסינה, חמישה תנ"כים (מתוכם שלושה ספרים של גבי ניצן), מעל זה תמונה של כלבים מהמרים, מעל השולחן שלי יש פוסטר של כלב גדול וזאב, על קיר שלם ציור של אש וזה גם הקיר של המיטה שהיא לא כל כך גדולה. על הארון עוד פוסטר של כלב ומעל המיטה פוסטר של שני כלבים. גיטרה ותווים, וליד המיטה שולחן קטן עם יומן חלומות, נר עם ריח, שעון, הארי פוטר ופוסטר מגולגל של כלבים. 39. ועכשיו את החדר האידאלי? חדר גדול עם שטיח מקיר לקיר. מיטה זוגית ולידה מיטת מים. בקיר שמול המיטה פלאזמה ענקית עם חיבור ליס, הוט, ולDVD. ליד המיטה שולחן קטן עם שלט למזגן, לטלויזיה ולמערכת הענקית שבצד השני של החדר. ליד המערכת סיפריית דיסקים קומפקטית עם מקום למאתיים דיסקים ובתוך זה דיסקים של כל הלהקות והזמרים שלי וגם חיבור לאמפי שיהיה. מתחת לטלויזיה חמישה מדפים גדולים עם אלף הסרטים הכי טובים בעולם. על הקירות של החדר יש בשורות תמונות של כלבים באסטטיות מושלמת. ארון גדול עם מספיק מקום לכל הבגדים בלי שיהיו בערמות ענקיות שנופלות עליך. על שולחן אחר מחשב נייד עם חיבור לאינטרנט שלושים ג'יגה ומקום של מאתיים ג'יגה. מדף מסודר עם מלא בובות, פסלים ותמונות של כלבים ומתחתיו מדף עם כל מה שצריך- דורדורנט, ספרים של גבי ניצן והארי פוטר, קופת חיסכון ועוד. גם רצוי שלושה כלבים בחדר. 40. כמה זמן אתם בחדר ביום? כמעט כל היום. חוץ מפעמים שאני הולך לחברים שלי לשעתיים. רק ב12 אני יוצא לחצי שעה לארוחת צהריים, בשלוש אני יוצא לשעה לבריכה, ובשבע לחצי שעה עד שעה בארוחת ערב. שעת סיום: 17:03

kuyi11

New member
וכדאי לכם לקרוא

את מה שכתבתי למרות שזה נראה ארוך ומייגע ולקח לי שעה (
!!!) לעשות את זה. פשוט תדלגו על 38 ואם בא לכם גם על 39 כי זה פחות מעניין.

RNaon

New member
../images/Emo178.gif

שעת התחלה: 1. איך קוראים לך? נחשו 2.ממתי אתה בפורום? יותר מהרוב פה זה בטוח. 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? גבוהה בד"כ 4.היו לך עוד כינויים? יאפ 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? למה שאני אנהל את הפורום הזה? זה התפקיד של יונתן ודור >< 6. או אולי פורום אחר? לא 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? כל מיני 8. תפוז או שרת פרטי? תפוז 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? לא 10. פגשת פעם מישהו מהפורום? לא 11. בא למפגש פורום? לא 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? מה? 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? חביב 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. ממש לא 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? מה איתן? אין דעה. 16. באיזה אתה נמצא?
17. ובלוגים? מה איתם? מה איתם באמת? 18.מסן? או אייסי? מסנ' 19. או אולי עדיף אימיילים? אני אוותר 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? יאפ, גרמנים טיפשים 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? שניה אני חותכת את הורידים 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": שמגיעים לרמה שבה ממלאים את השאלון הזה. 23. משעמם לכם עכשיו? מאוד 24. מה בפלייליסט? Somewhere only we know 25. מדברים עם מישהו? יאפ 26. סיננתם פעם מישהו? 90% מהאנשים 27. סיננו אותכם? האנשים שאני שולחת להם לא יסננו אותי. 28. איך ההרגשה? ספרי לי את 29. מה דעתך על מוזיקה? מה זו השאלה המפגרת הזו? 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? דיכאון? 31. מהי מוזיקה בשבילך? דבר ששומעים אותו? 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? זה משתנה 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? לי זה לא קורה. 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? יש 35. משתמשים בו הרבה? כן 36. מתי בעיקר? בנסיעות 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? לא 38. תארו לי את החדר שלכם: אין לי כוח 39. ועכשיו את החדר האידאלי? גם לזה אין לי כוח 40. כמה זמן אתם בחדר ביום? לא הרבה שעת סיום: מה?

lidor203

New member
עוד שאלון... ועוד מאתיים מילים להקליד! ../images/Emo10.gif

שעת התחלה: 19:03 1. איך קוראים לך? לא קוראים לי..כל מי שמכיר אותי יודע שאני בא לבד 2.ממתי אתה בפורום? לפני חצי שנה בערך 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? מספיק כדי שיכירו אותי 4.היו לך עוד כינויים? כן אבל לא בפורום הזה 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? לא 6. או אולי פורום אחר? לא 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? מחשבים האטריק פה וכו 8. תפוז או שרת פרטי? מה זה שרת פרטי? 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? חלק כן 10. פגשת פעם מישהו מהפורום? כן 11. בא למפגש פורום? הלכתי להוא שהיה לפני האחרון 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? אאני קורא לפורום פורום גיבורים 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? כן 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. המון 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? הם סבבה אבל לא הייתי בהרבה 16. באיזה אתה נמצא? לא זוכר 17. ובלוגים? מה איתם? כמו יומן פרטי לא? 18.מסן? או אייסי? מסר אישי 19. או אולי עדיף אימיילים? מסר אישי 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? לא 21. טוב נו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? אני מקווה 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": משעמם= ללמוד היסטוריה במשך שבועיים לפני הבגרות אפילו שאתה יודע שלא תוכל להוציא מעל 70 כי כל החומר נוזל מהמח 23. משעמם לכם עכשיו? לא אני מדבר עם אח שלי..והוא מנסה לרדת עלי {לא הולך לו} ועכשיו הוא מאיים לתבוע אותי 24. מה בפלייליסט? NICKELBACK,THREE DOORS DOWN, ועוד הרבה..אבל השיר הכי טוב זה..שבויה אה אה שבויה 25. מדברים עם מישהו? אח שלי 26. סיננתם פעם מישהו? גם ברגע זה 27. סיננו אותכם? כן 28. איך ההרגשה? אין הרגשה... אתה לא יודע כשמסננים אותך 29. מה דעתך על מוזיקה? אלוהי 30. יש מוזיקה שהיית מוציא מהעולם? מזרחית דכאון עברית שלא רוק וכו 31. מהי מוזיקה בשבילך? מפלט מההתכוננות לבגרות בהיסטוריה 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? מהזה ז'אנר? סתם רוק 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? קורה ולא שונא מה לעשות שיש תוויות בעולם? 34. יש לי MP3 ו MP4 35. משתמשים בו הרבה? ב MP3 36. מתי בעיקר? כשאני לא על המחשבועם חברים 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? בחדר הישן 38. תארו לי את החדר שלכם: בינתיים ריק...טלוויזיה מיטה ושידה אבל בעתיד חדר שאנטי 39. ועכשיו את החדר האידאלי? חדר שאנטי 40. כמה זמן אתם בחדר ביום? המון...כל הלילה אם אני בבית בלילה הזה... שעת סיום: 19:11

וונקי

New member
אוקי למה לא

שעת התחלה:19:04 1. איך קוראים לך?הדס 2.ממתי אתה בפורום?חודש וחצי בערך 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום?תדירות יום יומית 4.היו לך עוד כינויים?כן היו לי הרבה לפני הכנוי הזה 5.ניהלת פעם את הפורום הזה?לא 6. או אולי פורום אחר?לא 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא?O0 8. תפוז או שרת פרטי?תפוז רק תפוז 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום?כן 10. פגשת פעם מישהו מהפורום?כן 11. בא למפגש פורום?כן 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר?סק"ש 13. אוהבים את העולם הווירטואלי?כן העולם ווירטאולי הוא חיים שלי אני חייה בתוכו 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו.כן לפעמיים הכול מתקשר להכול בסופו של דבר 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן?לא חושבת אלהם 16. באיזה אתה נמצא?לא נמצאת 17. ובלוגים? מה איתם?פעם היה לי בלוג כיום כבר אין 18.מסן? או אייסי?מסן 19. או אולי עדיף אימיילים?ממש לא 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה?כן 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון?אני יחושב על זה ויחזור אילך בסדר? 22. תגדירו לי מה זה "משעמם":משמעמם זה שאין לי מה לעשות או שאין לי כוח לעשות שום דבר לכן משמעם לי 23. משעמם לכם עכשיו?לא ממש 24. מה בפלייליסט?ערבוב של כומני שרים 25. מדברים עם מישהו?לא כרגע 26. סיננתם פעם מישהו?ברור שכן 27. סיננו אותכם?יאפ 28. איך ההרגשה?הרגשה מעצבנת של אני עוד יחזור לו 29. מה דעתך על מוזיקה?מוזיקה זה אחלה של דבר אי אפשר בלי מוזיקה 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם?כן 31. מהי מוזיקה בשבילך? מוזיקה בשבלי זה הרבה מאוד דברים אבל אין חיפושנית 32. מהו הז'אנר המועדף עליך?מוזיקה של שנות 70 80 אז יודעו לעשות מוזיקה 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה?זה קורה מדי פעם אבל בעיה שלהם לא שלי 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD?יש לי MP4 35. משתמשים בו הרבהכן 36. מתי בעיקר?הוא מחובר למחשב שאני בית כי יש לו את כול מוזיקה בנסיעות שאני מחכה בתחנה 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון?לא 38. תארו לי את החדר שלכם:בחדר שלי יש ארון מיטה מדפים מחשב טליוזה ספרים בובות 39. ועכשיו את החדר האידאלי? לא יודעת את יודעת? 40. כמה זמן אתם בחדר ביום?רוב היום נכון ,לרגע זה שעת סיום:19:16

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gif עוד אחד..!

שעת התחלה: 23:56 1. איך קוראים לך? רוני 2.ממתי אתה בפורום? אממ.. פסח 3.באיזו תדירות אתה מגיב בפורום? משתנה 4.היו לך עוד כינויים? לא 5.ניהלת פעם את הפורום הזה? גם לא 6. או אולי פורום אחר? גם זה לא=] 7. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? מגרש ביתי 8. תפוז או שרת פרטי? תפוז 9. מכיר אישית את האנשים מהפורום? לא.. 10. פגשת פעם מישהו מהפורום? לא=[ 11. בא למפגש פורום? לא כל כך=] 12.איך אתם בדר"כ אומרים את השם של הפורום - סקרים ושאלונים, סקו"ש או משהו אחר? סקרים ושאלונים..? 13. אוהבים את העולם הווירטואלי? נחמד מדי פעם 14. אתם מכניסים לחיים האמיתיים הרבה מהעולם הווירטואלי? זתומרת מדבירם הרבה על דברים שקשורים לפורומים שאתם נמצאים בהם ושטויות כאלו. אממ לא כל כך 15. חוץ מפורומים, מה עם קומונת, מה דעתך עליהן? אני עדיין לא מבינה את ההבדל המשמעותי! 16. באיזה אתה נמצא? האדומים של דני 17. ובלוגים? מה איתם? יש לי אחד, בישרא 18.מסן? או אייסי? שניהם יחד. 19. או אולי עדיף אימיילים? נעע. רק שאני בחו"ל 20. התכתבתם פעם עם מישהו באימייל לתקופה ארוכה? כן, 3 שבועות עם חברות שלי שהייתי בארה"ב 21. טובנו, בסוף זה לא יהיה שאלון רק על פורומים, תתגברו נכון? נשרוד את זה. 22. תגדירו לי מה זה "משעמם": שאין מה לעשות ומתחרפנים מזה 23. משעמם לכם עכשיו? לא כל כך 24. מה בפלייליסט? hey there delilah 25. מדברים עם מישהו? עם כמה מישהואים=] 26. סיננתם פעם מישהו? חח כן 27. סיננו אותכם? יכול להיות 28. איך ההרגשה? מעצבן 29. מה דעתך על מוזיקה? מדהימה=] 30. יש מוזיקה שהיית מוציאה מהעולם? דיכאון, מזרחית 31. מהי מוזיקה בשבילך? הבעת מצבי רוח, עידוד 32. מהו הז'אנר המועדף עליך? רוק, קצת פופ. 33. שונאים שמכלילים אתכם בגלל מוזיקה שאתם שומעים? או שלכם זה לא קורה? קורה\ ושונאת את זה 34. יש לכם MP3/MP4/IPOD? בטחח=] 35. משתמשים בו הרבה? תלוי 36. מתי בעיקר? טיולים 37. בחדר, יש לכם מערכת או משהו בסגנון? כן 38. תארו לי את החדר שלכם: חדר ורוד (ולא פאקצי!!) מיטה וחצי, טלויזיה, שולחן, מחשב, ארון, ספרייה, פוף, פו הדוב ענקייי. כמו כל חדר אחר=] 39. ועכשיו את החדר האידאלי? אממ לא יודעת=] 40. כמה זמן אתם בחדר ביום? שאני בבית אני בדר"כ בחדר שעת סיום: 00:01 אני מהירה?

למעלה