שאלון..

wounded animal

New member
שאלון..../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

כי ככ משעמם לי..
דמות אהובה שנמצאת- דמות שנואה שנמצאת- דמות אהובה שעזבה- דמות שנואה שעזבה- דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- הייתי רוצה לשחק את הדמות של- בגלל- השחקן הכי תותח באלופה, צעירים- השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות- השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום? אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה- שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- האלופה 1 או 2?

wounded animal

New member
עונה לעצמי../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

דמות אהובה שנמצאת- סער, תום, ליאן דמות שנואה שנמצאת- דורי, יעל, ניקי דמות אהובה שעזבה- ג'לל, דריה, סיגי ז"ל דמות שנואה שעזבה- מיטל!! דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- קרין!!! אסי תבריזצ'י דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- ג'לל, דריה, סיגי. הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- דריה
אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- ג'לל, תום, סער החדש
זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- ליאן וסער זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- ג'לל ודריה! הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- ג'לל ודריה
שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- רן דנקר
שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-נינט
הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- הרגו את סיגי.. ז"ל הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- שניטל וזער היו זוג
הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- הרגו את סיגי הייתי רוצה לשחק את הדמות של- דריה, סיגי או ליאן בגלל- יוסף, עפר ויודה
השחקן הכי תותח באלופה, צעירים- יודה! שחקן מדהים! השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות- עפרי, עדי, מיכל השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- אני מתלבטת בין אלי לשרון למוסקו השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- מיטל גרובר קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- סיגי מתה..
קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- דריה וג'לל שהיו יחד בסוף
הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- שני הדברים שרשמתי למעלה אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? סער
סקסי משו. אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום? תום.. אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? סיגי הייתה ממי ובתור בטי היא פשוט הרגה אותי מצחוק, פשוט מוכשרת בטירוף!!! אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? חחח שלושתם היו מוזרים משו.. אבל אני אוהבת תשחקן.. אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? איציק
אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? ליאן טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? ליה
שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- נטע הבר שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- גיל פרנק שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- גיא, יעל שרוני ואפי שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה-נתי רביץ! שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- אמממ אין ממש.. האלופה 1 או 2? שתיהן!

Moran Beep

New member
קדימההה

דמות אהובה שנמצאת- שלייפר דמות שנואה שנמצאת- יעל דמות אהובה שעזבה- מיטל דמות שנואה שעזבה- סיגי דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- אסי תבריזצ'י - יואו הוא קורע אותי (קובה סלק) דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- דריהה הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- דריה אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- שלייפר זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- ליאן וסער זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- ג'לל ודריה הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- ג'לל ודריה שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- אושרי שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-חנה הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- השאירו את השטויות של גוזף הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- העיוורון של רני - זה אידיוטי הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- הרגו את סיגי הייתי רוצה לשחק את הדמות של-סיגי בגלל- הנשיקות עם שלייפר השחקן הכי תותח באלופה - חח אממ... אסי השחקנית הכי תותחית באלופה - דריה השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- אבא של דורי השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- מיטל קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- שסער התחיל להיזכר בפרק 164 קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- שדריה צעקה "רניייייייי" הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- היה פעם שסער ומיטל כזה "אני שונא אותך" "אני שונאת אותך" ואז.... אתם יודעים תהמשך אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? גידיי חמודי ותמים. אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום?כפיר סקסייי. אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? בטי היה קטעים עם דנה אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) - הכי הכי נפתלי ( הוא כיאלו אותו דבר בשלושתם דמות רע ומשוגעת) אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? איציק ללא ספק אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? נטשה טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? ליההההה שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- נטע הבר - וואי כל כך (מסכימה עם זאת שמעלי) שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- אלי מרקו שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- האימא נירה שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה-אממ מיכאלה שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- טלי שרון האלופה 1 או 2? 1

khzh120

New member
יאללה עונה../images/Emo163.gif

דמות אהובה שנמצאת-ניקי דמות שנואה שנמצאת- דורי,ליאן דמות אהובה שעזבה-דריה,מיטל דמות שנואה שעזבה- גושגיצה חיחי דמות חדשה שהכי תרמה לעונה-ניקי דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה-מיטל הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי-חיחי לא יודעת.. אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג-רני =) זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית-סיגי ותום אוףףף זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת-סער ומיטל ברור...! הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה-סער ומיטל שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-רן דנקר...:) שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- נינט :) הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית-להרוג את סיגי...:( הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת-חיח אין.. הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה-להרוג את סיגי...:( הייתי רוצה לשחק את הדמות של- בגלל-התינוקת גל...חיחי בגלל שהיא רואה את כול השחקנים... כיף לה :( השחקן הכי תותח באלופה, צעירים-סער השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות-ניקי השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- אוסקר חיחי השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- אמ... נראה לי...אמא של ליאן.... סמדר! קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- שסער וניקי הלכו לי חחי... איזה חמודים! קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד-הקטע שסער ומיטל היו על הספינה...:( הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש-האהבה של תום וסיגי...:( אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער?סער אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום?תום אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל?סיגי ז"ל אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? זאביק אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? נטשה טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי?ליה :) איזה נוסטלגיה... שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- לא יודדעת.... לא זוכרת את זה חיחי שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- רונה :) סופי צדקה.. שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- גיא אריאלי-ירון שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה-מה זה? סתם סתם... אה נווו איך קוראים לו.... אה-נתי רביץ! שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- טלי שרון-רננה :) האלופה 1 או 2? 2.... ! סתם שניהם!

khzh120

New member
גרר המקלדת הזאת...../images/Emo46.gif

כתבתי "שסער וניקי הלכו לי.. זה לים...! גרר מקלדת מעצבנת!!

mayushaa

New member
עונה=]

דמות אהובה שנמצאת-קארין ויקי טבת דמות שנואה שנמצאת-דורי[הדמות עצמה..לא השחקן!] דמות אהובה שעזבה-דריה דמות שנואה שעזבה-אממ לא עולה לי חח דמות חדשה שהכי תרמה לעונה-תרמה?דורי אני חושבת דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה-מיטל הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי-אנ'לא יודעת חחח אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג-סער [החדש!]חח זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית-תום וסיגי זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת-דריה וג'לל! הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה-דריה וג'לל! שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-ליאור אשכנזי חח שחקן טוב שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-לא יודעת הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית-להביא את ניקי..סתם מעצבנת הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת-מממ להעלים את דריה וג'לל כזה.. הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה-לא יודעתת לא עולהה ממש.. הייתי רוצה לשחק את הדמות של-קארין..חח גדולה או סיגי בגלל-שלקארין יש תפקיד מגניב וסיגי?היא עם תום!!חח השחקן הכי תותח באלופה, צעירים-אוו יש הרבה ...עופר שכטר ויהודה לוי השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות-ממיכל גבריאלוב,קארין[אני לא זוכרת את שמה..] השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים-אוסקר!! השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות-טובהה!לגמרי חחחחחח קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד-סער שר לגל "שיר לשירה" קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד-אממ אני ממש לא זוכרת חחחח הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש-סיגי ותום..:'( אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער?סער,יפה לו ערס=D אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום?כפיר!! אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל?סיגי אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק?דן..חחחחח אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק?שניהם לא ממש\=שיהיה איציק אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן?ליאן טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי?ליה שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה-נטע הבר שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה-דניאלה וירצרר שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה-גיא איראלי ויעל שרוני?ריקי כאילו.. שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה-מיקי לאוןןןןןןן! שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה-טלי שרון!!!!!!!!!! האלופה 1 או 2?1..סורי,יותר אהבתי...בינתיים בייייי;)

HILA46

New member
עונה../images/Emo13.gif

דמות אהובה שנמצאת- קארין דמות שנואה שנמצאת- ליאן דמות אהובה שעזבה- מיטל
דמות שנואה שעזבה- איגור דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- קארין , אסי דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- כלכך מיטללל הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- אפחת אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- סער זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- אין זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- מיטלסער
הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- מיטלסער
שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- רן דנקר שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- אניה בוקשטיין הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- הרגו את סיגי. הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- שלא הרגו את ליאן הקחבה הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- שוב, המוות של סיגי הייתי רוצה לשחק את הדמות של- ליאן בגלל- יודה
השחקן הכי תותח באלופה, צעירים- יודה נית הכי תותחית באלופה, צעירות- לירז כפרעליה השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- מוסקו אלקלעי השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- מירב גרובר קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- המוות של סיגי כמובן קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- כל הקטעים של סערמיטל@#@$@% הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? סער ברור אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום? כפיר
אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? בטיייייי אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? נפתלי
אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? איציק אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? לא זה ולא זה טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? כלכך אבל כלכך מילי שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- נטע הבר שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- הרע הזה...נו מה שמו.. מתי משו שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- רון שחר וגיא אריאלי שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה- לא ראיתי שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- טלי שרון האלופה 1 או 2? 1

simba only me

New member
עונה

דמות אהובה שנמצאת-אוסקר דמות שנואה שנמצאת-נראלי האחיות טבת דמות אהובה שעזבה-דריה וג'לל דמות שנואה שעזבה-לא עזבה כזו דמות חדשה שהכי תרמה לעונה-אסי דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה-ג'לל דריה וגושגיצה הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי-דריה אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג-ג'לל תום או סער החדש זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית-סער וליאן זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת-ג'לל ודריה הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה-ג'לל ודריה שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-רן דנקר אושרי וליאור אשכנזי (חמודים מצחיקים ומוכשרים) שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-דנה עדיני מיה דגן ונינט הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית-אי התאמה בין מה שאמרו בעונה הקודמת לעונה הזו למשל כאשר ליאן סיפרה העונה לסער איך הכירו,בעונה הקודמת אמרו משהו אחר. הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת-להרוג את זה ששיחק את אבא של מיטל פעם היה גרשון (פשוט שחקן כל כך חמוד) הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה-אני לא ממש מצליחה לזכור אם אני אזכר אני אכתוב הייתי רוצה לשחק את הדמות של-דריה בגלל-אני לא בטוחה למה.... השחקן הכי תותח באלופה, צעירים-ג'לל תום השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות-דריה מילי השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים-אוסקר השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות-טובה קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד-לפני המוות של סיגי השיחה עם תום הם עשו את זה בצורה מעוד שדרמתית ויפה. קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד-אני חושבת שדריה צועקת :"רני!!!" הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש-האמת שיש הרבה דברים ואני לא בטוחה מה הכי אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער?גידי כי הוא היה חמוד ותמים(והיה מאוד מתאים למיאה) אבל סער גם מתוק אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום?את כפיר ותום אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל?יותר אהבתי אותה בתור בטי (מצחיקה בטרוף)אבל את סיגי אהבתי בעונה הראשונה. אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק?נפטלי עם כל פיצול האישיות אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק?אני לא כלכך זוכרת את דן לכן אני יגיד איציק שאותו מאוד אהבתי אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן?נטשה טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי?שתיהן שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה-וואי אני ממש לא זוכרת מי שיחק שם שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה-או זאת ששיחקה את מאיה או אלי מרקו שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה-אפרת בומילד או זאת ששיחקה את רותם או יעל שרוני שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה-דוד המלך וזה ששיחק את משה שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה-טלי שרון האלופה 1 או 2?בנתיים 1 אבל 2 לא נגמרה אסז אני לא יודעת להגיד

simba only me

New member
הוספה

דמות חדשה שהכי תרמה לעונה - זו לא אסי אלא גולדה!!! מצחיק ברמות

עונה../images/Emo9.gif

דמות אהובה שנמצאת-יעל
דמות שנואה שנמצאת-קארין דמות אהובה שעזבה-מיטל
דמות שנואה שעזבה-מילי,אבל היא חזרה
דמות חדשה שהכי תרמה לעונה-יעל
דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה-מיטל וטובה! אבל טובה חזרה,מזל
הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי-יעל!!!!!
אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג-ביעל
זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית-יפית ועובד
זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת-יפית ועובד
הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה-סער ומיטל
שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-אף אחד שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש-אף אחת הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית-מממ,פרקים משעממים הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת-אין טעות,הייתה עונה טובה הראשונה הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה-שיש עונה שנייה
הייתי רוצה לשחק את הדמות של-יעל
בגלל-שהיא מדהימה,וכ"כ מגניבה השחקן הכי תותח באלופה, צעירים-מממ לא דע'ת השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות-יעל,ברור! השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים-איציק
השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות-טובה
רק חזרה והראתה טוב מאוד כמה שהיא הייתה חסרה בתחילת העונה! קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד-כשסיגי מתה,ברור קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד-לא זוכרת! הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש-המוות של סיגי אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער?לא אוהבת אותו בכלל
אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום?גם אותו לא אוהבת
אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל?ברור שבתור סיגי
אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק?בתור נפתלי הוא היה נדיר,אבל הוא נדיר בכל דמות כי הוא שחקן ענק! אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק?אממממ בלגעת באושר הוא היה מעפן,עדיף את איציק אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן?לא אוהבת אותה בכלל,עד לשונאת
טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי?במשחק החיים היא הייתה חנונית ומשעממת ומילי היא ביצ'ית אז כנ"ל לא אוהבת בכלל שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה-אפחד שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה-אפחד שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה-אפחד שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה-את אפרת
שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה-כל השחקנים
טב"ע כ"כ שולטת!!! והייתי רוצה במיוחד את שוניב הרי הם רון שחר ואורי אומנותי
האלופה 1 או 2?ברור ש-1!

liaush

New member
אף אחד לא באמת יקרא את זה אבל אני אענה בכלזאת

דמות אהובה שנמצאת- סער פדידה דמות שנואה שנמצאת- דורי בראל, וגוש דמות אהובה שעזבה- מיטל אוגנסיאן
דמות שנואה שעזבה- אשלי דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- קארין דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- מיטל!!!
הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- אף זוג.. זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- סער ומיטל כמובן, גם דריה וג'לל. הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- סער ומיטל!!!!!!!!!!!!!! כזה ברור!!!!!!! שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- אושרי כהן! שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- ממ מלי לוי? הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- שהם מנסים להמשיך את מה שדרור התחיל וזה לא הולך להם. הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- שהעלימו לנו את מיטל הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- שהפרידו בין סער למיטל הייתי רוצה לשחק את הדמות של- ליאן. בגלל- אין לי הסבר.. זה משהו שאני חושבת שהכי הייתי מתאימה אליו השחקן הכי תותח באלופה, צעירים- סער!
השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות- לירז השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- שרון אלכסנדר!
השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- מירב גרובר קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- המוות של סיגי וגם הקטע של הגול של סער. קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- וואו הרבה, הרעייה של רני, הניסיון התאבדות של סער, הספינה שהתפוצצה הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- הספינה נראה לי אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? סער ברור! אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום? ממ לתום אני יותר מתחברת. אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? סיגי! אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? בתור נפתלי וג'ק!!!
GO ג'ק! אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? איציק!! אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? ליאן! טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? ליה =]]] שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- את נטע הבר אחלה שחקנית שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- את מטי אטלס שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- אפרת בוימולד וגיא אריאלי. שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה- אף אחד.. שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה-רון שחר אורי אומנותי וטלי שרון! האלופה 1 או 2? נלך על האלופה21 בעזרת השם =]

עונה (עם הרבה תגובות חחח)

דמות אהובה שנמצאת- סער (רק סער הערס לא החננה) דמות שנואה שנמצאת- ליאן (וגם ניקי) דמות אהובה שעזבה- מיטלללללללללל :( דמות שנואה שעזבה- שגיא הארנב הוא היה מעצבן דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- דורי אין הוא תותח על השחקן דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- ברור ברור שמיטל! :( היא חסרה זה לא אותו דבר) הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- מיטל אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- סער כי כשהוא אוהב הוא מקסים זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- האמת? שאין זוג כזה אפילו סיגי ותום היו מעצבנים זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- סער ומיטל! אוווווו מתגעגעת אליהם כול כך ! הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- ס ע ר ו מ י ט ל! שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- רן שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- מיה דגן הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- להמשיך בלי לירז ובלי דרור. וגם שהם הראו איך סער וליאן הכירו- לא עיקבי הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- להרוג את מיטל ! גררררררררר הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- להרוג את מיטל! ולהרוס לסער ומיטל את האהבה שלהם הייתי רוצה לשחק את הדמות של- מיטל בגלל- אתגר עצום! דמות עמוקה ומעניינת מאוד אבל לא נראה לי שמישהו יכול לשחק אותה כמו לירז צ'רכי... השחקן הכי תותח באלופה, צעירים- יהודה השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות- לירז צ'רכי השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- מוסקו אלקלעי השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- מירב גרובר קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- כשסער נזכר בהכול (חות מזה כלום לא ריגש עונה יבשה) קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- כשסער טיפל במיטל בלונדון הוא היה מקסים ועוד מלא קטעים שלהם הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- סער ומיטל בורחים יחד.. כמה רומנטי אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? סער אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום? תום אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? מיכל אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? נפתלי אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? איציק אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? לא ראיתי השמינייה אבל בטוח נטשה. פה היא בלתי נסבלת טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? מילי שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- לא ראיתי שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- לא ראיתי שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- ירון שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה- לא ראיתי שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- לא ראיתי האלופה 1 או 2? ברו ר ש-1 איזו שאלה!

mika95

New member
../images/Emo221.gifעונה!

דמות אהובה שנמצאת- אוסקר דמות שנואה שנמצאת- ליאן דמות אהובה שעזבה- דריה ומיטל דמות שנואה שעזבה- דובי דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- דורי,אבל לא במובן הטוב דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- מייטללל הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- תום אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- יעל (אם היא הייתה בן...) זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- סיגי
ותום זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- ג'לל ודריה הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- תום וסיגי שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- אני לא כל כך יודעת מי משחק שם.. שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- כנ"ל הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- יש המון טעויות אני אגיד רק כמה- המוות של סיגי,שהם עשו ששזאביק הוא בוריס,למרות שראו כבר את בוריס מעונה 1, וניקי שצצה משום מקום. הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- שהם לא המשיכו לכתוב לעונה השנייה הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- המוות של סיגי
הייתי רוצה לשחק את הדמות של-דורי בגלל- שזאת דמות מורכבת כזאת,וזה נראה אתגר לשחק אותה. השחקן הכי תותח באלופה, צעירים- טל ירימי השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות- סיגי
השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים-מוסקו אלקעי שליטה
השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות-מירב גרובר
קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- כשאוסקר דיבר על סיגי קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- הקטע האחרון של הפרק האחרון (מיטל
) הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- כנ"ל אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? סער אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום? תום אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? קשה להחליט את שתיהם אהבתי מאוד מאוד!. אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? נפתלי
אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? איציק
אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן?נטשה,את ליאן לא אהבתי מתחילת העונה הראשונה. טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? מילי
שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- אף אחד
שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- כנ"ל
שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- כנ"ל
שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה- ניר לוי,לרות שהוא שיחק תפקיד קטן,היתי רוצה לראות אותו בצפקידים המרכזיים. שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- כולם
האלופה 1 או 2? 1

mika95

New member
הוספה-

אני גם דיי דומה למיטל, ודמות משנה שממש תרמה זו גולדה!

לולי 180

New member
עונה P:

דמות אהובה שנמצאת- יעל וריטה דמות שנואה שנמצאת- ליאן דמות אהובה שעזבה- מיטל דמות שנואה שעזבה- לא יודעת דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- יעל וקארין דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- מיטל :| הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- יעל אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- תום זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- תום וסיגי זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- מיטל וסער הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- מיטל וסער :]] שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- רן דנקר שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- אף אחת הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- שהם הרגו את סיגי :[ הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- שהם הרגו את מיטל ! הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- המוות של מיטל! הייתי רוצה לשחק את הדמות של- ריטה בגלל- היא נראת לי מעניינת השחקן הכי תותח באלופה, צעירים- עופר שכטר השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות- מיכל גבריאלוב וקרן ברגר השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- אלי דנקר ומוסקו אלקלעי השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- מירב גרובר קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- המוות של סיגי קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- שמיטל וסער היו בחו"ל בבית מלון
הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- ללא ספק המוות של סיגי אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? סער אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום? תום אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? סיגי , היא שיחקה דמות יותר רצינית פה אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? נפתלי אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? איציק אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? נטשה טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? מילי שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- חח אף אחד! שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- אף אחד שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- אף אחד XD שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה- אף אחד שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- אפרת הזאת שמתה.. לא יודעת איך קוראים לה.. האלופה 1 או 2? 1!

mafins

New member
../images/Emo3.gif אין לי שם טוב לכותרת צומי אז...

דמות אהובה שנמצאת- טובה דמות שנואה שנמצאת- אבא של דורי חח איזה קרצייה הוא דמות אהובה שעזבה- דריה דמות שנואה שעזבה- חבר של דריה דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- ניקי? דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- מיטל הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- אין כזאת אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- אוסקר זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- תום וסיגי? זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- גם תום וסיגי הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- תום וסיגי נוו שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- העע? שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- אההה כיאילו השיר שלנווו... לא יודעת אני לא רואה מה אני יגיד נינט? :S הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- דורי התפגר הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- לא היה נראה לי אין לי כוח יותר

למעלה