wounded animal
New member
שאלון..../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif
כי ככ משעמם לי..
דמות אהובה שנמצאת- דמות שנואה שנמצאת- דמות אהובה שעזבה- דמות שנואה שעזבה- דמות חדשה שהכי תרמה לעונה- דמות ישנה שהעזיבה שלה פשוט הרסה- הדמות שאני הכי רואה בה את עצמי- אם הדמויות היו אנשים אמיתיים במי היית בוחר כבן/ בת זוג- זוג שהכי עושה לי את זה בעונה הנוכחית- זוג שהכי עשה לי את זה בעונה הקודמת- הזוג הכי יפה בהיסטוריה של האלופה- שחקן שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- שחקנית שהייתי גונב לאלופה מהטלנובלה המתחרה הש"ש- הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הנוכחית- הטעות הכי גדולה של התסריטאים בעונה הקודמת- הטעות הכי גדולה של התסריטאים בהיסטוריה של הסדרה- הייתי רוצה לשחק את הדמות של- בגלל- השחקן הכי תותח באלופה, צעירים- השחקנית הכי תותחית באלופה, צעירות- השחקן הכי תותח באלופה, מבוגרים- השחקנית הכי תותחית באלופה, מבוגרות- קטע באלופה בעונה הנוכחית שריגש אותי במיוחד- קטע באלופה בעונה הקודמת שריגש אותי במיוחד- הקטע שהכי ריגש אותי באלופה מאז תחילתה ועד לרגע זה ממש- אהבתם יותר את יודה בתור גידי (לחיי האהבה) או סער? אהבתם יותר את עפר בתור שחר עדן (משחק החיים), כפיר (טבע"מ) או תום? אהבתם יותר את מיכל בתור בטי (טבע"מ) או סיגי ז"ל? אהבתם יותר את שרון אלכסנדר בתור דן (מיכאלה), נפתלי (טבע"מ) או זאביק? אהבתם יותר את אלי דנקר בתור דן (לגעת באושר) או איציק? אהבתם יותר את עדי הימלבלוי בתור נטשה (השמינייה) או ליאן? טהבתם יותר את לירון וייסמן בתור ליה (משחק החיים) או מילי? שחקן מלגעת באושר שהייתם רוצים לראות באלופה- שחקן מלחיי האהבה שהייתם רוצים לראות באלופה- שחקן ממשחק החיים שהייתם רוצים לראות באלופה- שחקן ממיכאלה שהייתם רוצים לראות באלופה- שחקן מטלנובלה בע"מ שהייתם רוצים לראות באלופה- האלופה 1 או 2?
כי ככ משעמם לי..