שאלון..

שאלון..../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

מה נשמע? הכל טוב? מה עשיתם היום? אתם עייפים? מה עוד יש לכם לעשות היום? יש מבחן בקרוב? קבלתם ציון היום?... מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? איך החיים בסה''כ? מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? רוצים לעזוב את הארץ? רעבים? מה בא לכם לאכול? יש חבר\ה? חבר\ה הכי טוב\ה? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זמר אהוב- זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- דיסק שמתנגן ברקע- מה בא לכם לשמוע עכשיו? **העתקתי מפורום של חברה, אז קרדיט לה
**

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה נשמע? הכל מצוין. הכל טוב? מצוין. מה עשיתם היום? התרחצתי. אתם עייפים? לא ממש, אבל משום מה נרדמתי על הכורסה מקודם. מה עוד יש לכם לעשות היום? אחרי ארוחת החג אלך לישון אצל החבר. יש מבחן בקרוב? יש תקופת מבחנים בקרוב. קבלתם ציון היום? ממ? חופש היום. מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? החברים הקרובים. מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? החברים הקרובים. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? החברים הקרובים. מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? החברים הקרובים. מה זה >< איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה. איך החיים בסה''כ? נהדרים. מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? בדיוק ביקש. בחדר שלו. לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? נורווגיה. קר ואנשים נחמדים. וחוצמזה פשוט יש לה שם יפה. נור-ווגיה. נורווגיה. יפה-יפה. רוצים לעזוב את הארץ? בקיץ בעיקר. בכלליות אין רצון מיוחד. רעבים? לא. מה בא לכם לאכול? הממ כלום. יש חבר\ה? כן. חבר\ה הכי טוב\ה? גם. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? מה מופרח, מה הקשר. מה בא לי לעשות עכשיו? לשבת אצלו ולאכול שוקולד פילסברי שהוא קנה לי, ולראות מולאן רוז' עם חיבוק. זמר אהוב- - זמרת אהובה- - שיר שמתנגן ברקע- בוטלג של להקה שמצאתי איפשהו. דיסק שמתנגן ברקע- אם זה בוטלג, זה לא על דיסק. מה בא לכם לשמוע עכשיו? אוה, כלכך את הפסקול של מולאן רוז'. ואת רוקסן, משם. פשוט אתמול דניאלתה השמיעה לי באמפישלוש שלה, וזה עשה לי רטטים מטורפים וגעגוע לסרט. אז אני אקנה את הפסקול או הdvd או משהו.

מיקמיק 1

New member
עונהה

מה נשמע?הכל מצויין הכל טוב?כע.. מה עשיתם היום?ממ..המון דברים. אתם עייפים?לא ממש מה עוד יש לכם לעשות היום?ללכת לסבתא שלי לעשות אצלה את החג.. יש מבחן בקרוב?כן אחרי החופשה.. קבלתם ציון היום?...לאא.. מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?חברה שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?חברה שלי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?אמא מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?אמא איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?טובה איך החיים בסה''כ?החיים ס22ה ויפים!.. מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?אצל סבתא שלי.. לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?ניו יורק רוצים לעזוב את הארץ?ממ..לעזוב לצמיתות-לא.. אבל לחופשה קצרה בשמחה. רעבים?לא מה בא לכם לאכול?כרגע?כלום. יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה?כן מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?ממ..לודעתת.. זמר אהוב-רן דנקר זמרת אהובה-נינט טייב,שירי מימון ומירי מסיקה שיר שמתנגן ברקע-אהבה קטנה דיסק שמתנגן ברקע-הדיסק של שירי מימון ומירי מסיקה. מה בא לכם לשמוע עכשיו?ממ..כל מני שירים.. **העתקתי מפורום של חברה, אז קרדיט לה**

מה נשמע!?1

מה נשמע?הכול טוב הכל טוב?כן מה עשיתם היום?ניקיתי אתם עייפים?כן מה עוד יש לכם לעשות היום?לאכול ערב,לרקוד,לעבוד יש מבחן בקרוב?לא קבלתם ציון היום?...לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?אחות שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?אני נמיחה....שלא יודעת מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?אחות שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? אחות שלי איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?חצי חצי איך החיים בסה''כ?טובים. מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?חו''ל,ברור!הוואי או ארצות הברית! לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?הוואי רוצים לעזוב את הארץ?מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!! רעבים?לא מה בא לכם לאכול?כלום יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה?יש לי שתי חברות הכי טובות מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לא יודעת זמר אהוב-כריס מרטין,בובי ג'ו,ג'ון לנון,מייקל סטייפ,בוב מארלי זמרת אהובה-אין שיר שמתנגן ברקע-רד הוט צילי פפרס דיסק שמתנגן ברקע-אין מה בא לכם לשמוע עכשיו?אני שומעת!

עונההה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif../images/Emo13.gif

מה נשמע?הכל טוב הכל טוב?כה
מה עשיתם היום?קמתי,שתיתי,הייתי במחשב ,אכלתי ומאז עד עכשיו במחשב
אתם עייפים?לא מה עוד יש לכם לעשות היום?ליהיות במחשב?
אה כע ושכחתי!!!לראות טלוויזיה
יש מבחן בקרוב?כה.. קבלתם ציון היום?...
חופשששששששששששששששששששש
מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?אף אחד
מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?אף אחד?
מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?אמא שלי
מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?אמא שלי?
איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?רעה.. איך החיים בסה''כ?גרועים מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?בחו"ל במקום רחוק בא לי ליהיות שוב בצרפת לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?אממלא יודעת אולי טורקיה? רוצים לעזוב את הארץ?לא..כי קשה להסתדר בחו"ל האמת.. רעבים?לא מה בא לכם לאכול?אני אוכלת במבה
יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה?כה "חברה" אפשר להגיד מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לא יודעת
זמר אהוב-אין זמרת אהובה-אין שיר שמתנגן ברקע-ley me love you-mario דיסק שמתנגן ברקע-אין מה בא לכם לשמוע עכשיו?אני שומעת כמה דברים עכשיו..

../images/Emo75.gif עונה

מה נשמע? סבבה הכל טוב? יאפ מה עשיתם היום? הלכתי לקניון עם עוד שתי חברות לפגוש ילדה מכפר יונה והיה ממש כיף
אתם עייפים? כןן מה עוד יש לכם לעשות היום? אממ כלום סתם להיות בבית.. יש מבחן בקרוב? לא נראהלי.. קבלתם ציון היום?... לא זה חופשת ראש השנה
מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? מאיפה לי? מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? נו מאיפה ליי?? מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? יש הרבה.. מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? מה??? איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? תלוי מתי.. מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? בריכה
לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? טוב לי בישראל רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? כן מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? הכי מופרח? זמר אהוב-הרבה זמרת אהובה-כנ"ל שיר שמתנגן ברקע-אין.. דיסק שמתנגן ברקע-אין מה בא לכם לשמוע עכשיו?כלום

sapi1212

New member
עונה

מה נשמע? סבבה הכל טוב? כה מה עשיתם היום? כלום.. אתם עייפים? לא מה עוד יש לכם לעשות היום? כלום.. יש מבחן בקרוב? כן קבלתם ציון היום?... לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? ההורים שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לא יודעת... מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? ההורים שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? ההורים שלי איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? פסדר מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? ניו יורק לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? פלורידה רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים?לא מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? יש כמה.. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? - זמר אהוב- בילי ג'ו זמרת אהובה- רוני שיר שמתנגן ברקע- "אולי" דיסק שמתנגן ברקע- "לא עוצרת" מה בא לכם לשמוע עכשיו? -

אנייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

מה נשמע? הכל טוב מה איתך?! הכל טוב? כן... מה עשיתם היום? ישנתי, טלויזיה, מחשב! אתם עייפים? לא מה עוד יש לכם לעשות היום? ערב ראש השנה... אמממ לאכול?! יש מבחן בקרוב? לא.. קבלתם ציון היום?..לא היה בי"ס היום! מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? על 2 חברות מדהימות ענבר ולידור! מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אין לי מושג! מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? אמא, אבא ואחיי!! מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? אמממממ לא יודעת! איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? מעולה איך החיים בסה''כ? מעולים! מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? בטורקיה
לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אין לי ארץ אחרת!!!! רוצים לעזוב את הארץ? לאאאא!!! רעבים? לא מה בא לכם לאכול? לא רעבה יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? ענבר, לידור ונועה מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לאדעת!! חח זמר אהוב- עברי לידר זמרת אהובה- כריסטינה אגילרה שיר שמתנגן ברקע- של קרן אן- NOT GOING ANYWHERE דיסק שמתנגן ברקע- אמממ לא מתנגן שום דיסק כרגע מה בא לכם לשמוע עכשיו? אבל אני כבר שומעת משהו! חחחחחח

baril

New member
../images/Emo80.gifעונהה = ]

מה נשמע?סבבה הכל טוב?וואלע כן מה עשיתם היום?ישנתי והשלמתי שיעורים אתם עייפים?כן מה עוד יש לכם לעשות היום?להשלים עוד שיעורים יש מבחן בקרוב?כן קבלתם ציון היום?לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?נועה מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?אנעארף מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?יש כמהה מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?יש כמהה איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?טובה איך החיים בסה''כ?סבבה מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?בים לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?ארצות הברית רוצים לעזוב את הארץ?לא רעבים?כן מה בא לכם לאכול?קציצת סרטןן חח סתם המבורגר יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה?נועה מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לה**יין.. סתם סתם.. לקפוץ בנג'י זמר אהוב-סימפל פלאן למרות שזאת להקה זמרת אהובה-שירי מימון שיר שמתנגן ברקע-כי אמיתי היא ולא סמל ואל דגל [[ חח אני רואה הפיג'מות ]] דיסק שמתנגן ברקע-סימפל פלאן מה בא לכם לשמוע עכשיו?סימפל פלאן

יyלושקי

New member
'ניייי

מה נשמע? סבבה הכל טוב? יעפ מה עשיתם היום? הייתי במחשב!
אתם עייפים? לע מה עוד יש לכם לעשות היום? להיות במחשב
[דיי אני כזאת לא יצירתית..] יש מבחן בקרוב? אחרי החגים *בוכה* קבלתם ציון היום?... לע מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברים שלי? מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? ?? מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? הורים?! מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? לעצמי
איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובהה איך החיים בסה''כ? יש עליות וירידות.. מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? המ המ
""" לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? נממ רוצים לעזוב את הארץ? לעעע רעבים? לעע אני עכשיו מפצחת גרעיים
מה בא לכם לאכול? הרבה דברים :) יש חבר\ה? אין חבר\ה הכי טוב\ה? סמיכי
[כי גמני ממציאה שמות מ!ש**ם לחברות שלי, חע!] מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? ? זמר אהוב- זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- רמיקס כזה דיסק שמתנגן ברקע- מה בא לכם לשמוע עכשיו? רמיקס כזה ..

CAM1LA

New member
עויינה

מה נשמע? סביר הכל טוב? אפשר לומר מה עשיתם היום? פתחתי בלוג אתם עייפים? לא מה עוד יש לכם לעשות היום? לאכול יש מבחן בקרוב? לא קבלתם ציון היום?... אממ... לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אף אחד מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? חברה שלי נראה לי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? לא יודעת מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? כנ''ל איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? סבירה איך החיים בסה''כ? קקה מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? בשירותים. אני חייבת להשתין לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? ארה''ב רוצים לעזוב את הארץ? כן רעבים? לא מה בא לכם לאכול? ביצת עין יש חבר\ה? לא אבל יש בעל חבר\ה הכי טוב\ה? לא. החלטתי שכל הקטע עם ה"חברה הכי טובה" סתם מסבך הכל. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לקפוץ מבניין של מאה קומות לתוך בריכה ממש עמוקה. זמר אהוב- אמינם זמרת אהובה- אין שיר שמתנגן ברקע- אין דיסק שמתנגן ברקע- כנ''ל מה בא לכם לשמוע עכשיו? אמממ... כלום

תשובות

מה נשמע? הכל טוב הכל טוב? כן מה עשיתם היום? ישנתי וחילקתי תפוח בדבש בעיר שלי אתם עייפים? כן מה עוד יש לכם לעשות היום? לאכול עם המשפחה יש מבחן בקרוב? כן קבלתם ציון היום?... לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברות שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? חברה שלי ואחותי וכל אלה מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? משפחה חברות שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? משפחה וחברות שלי איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? ככה באמצע איך החיים בסה''כ? סבבה מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? במיטה לישון לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? יפן אבל לא לתמיד רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים? ככה קצת מה בא לכם לאכול? אוכל יש חבר\ה? אין חבר\ה הכי טוב\ה? יש מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לצעוק במרפסת - "יש לי פיפי!" זמר אהוב- יש הרבה זמרת אהובה- יש הרבה שיר שמתנגן ברקע- שוטי הנבואה- קול גלגל דיסק שמתנגן ברקע- אין מה בא לכם לשמוע עכשיו? אווו אני שומעת מה שאני רוצה שוטי הנבואה

עונה

מה נשמע? אחלה הכל טוב? כן מה עשיתם היום? לא הרבה אתם עייפים? לא מה עוד יש לכם לעשות היום? ערב חג ? יש מבחן בקרוב? כן
קבלתם ציון היום?... היה היום חופש.. ולא קיבלתי מתחילת השנה מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? לאדעת מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? ?? מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? אממ.. החברות שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? לא יודגיתעת איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? אחלה מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? לאדעת לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? לא הייתי רוצים לעזוב את הארץ?לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זמר אהוב- זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- בדיוק נגמרה לי הסוללה של הMP חח אז כלום דיסק שמתנגן ברקע- ----------- מה בא לכם לשמוע עכשיו? משו של רייכל
**העתקתי מפורום של חברה, אז קרדיט לה**

NiKi†a

New member
......

מה נשמע? פסדר ^_^ הכל טוב? אהא מה עשיתם היום? הייתי אצל סבא וסבתא [= אתם עייפים? קצת מה עוד יש לכם לעשות היום? לישון, מפתיע. יש מבחן בקרוב? ממ..לא קבלתם ציון היום? Oo מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? עופר מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אממ [?] מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? עופר מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? עופר איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? סבבה + מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? לאדעת, תציעו =] לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? שום ארץ. רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? יש חבר\ה? אהא
חבר\ה הכי טוב\ה? כאילו מי? או אם יש? P: מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לאנוס את עופר [=..למרות שזה לא כזה מופרח
זמר אהוב- מת'יו, גדי אלתרמן, טוס ס. זמרת אהובה- אייוי שיר שמתנגן ברקע- בוטן מתוק בקרקס- עף עף עף דיסק שמתנגן ברקע- בוטן מתוק בקרקס- יום עדין מה בא לכם לשמוע עכשיו? ^

dandusha1

New member
עעווונה :):):)

מה נשמע? בסדר מה איתכם ? הכל טוב? נחמד :| מה עשיתם היום? משפחה.. חג :) אתם עייפים? לא מה עוד יש לכם לעשות היום? כלום , על האש :] יש מבחן בקרוב? כן קבלתם ציון היום? ח ג ! מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אורטל :) מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אמממ לא יודעת :) מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? משפחה וחברים :] מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? אאאאאאממממ חברות ? :] איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? בינונית איך החיים בסה''כ? נחמדים :] מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? רחוק לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? מממ .. אוסטרליה רצח :] רוצים לעזוב את הארץ? לא , לא ממש רעבים? לא , עכשיו אכלתי על האאאאש :) מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? אממ חבורה שלמה של מטורפות :) מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לקפוץ מהגג ? :\ זמר אהוב- אממ עברי לידר אולי :] כל מיני זמרת אהובה- אין מישהי מיוחדת שיר שמתנגן ברקע- wake me up when septmber ends -green day :) דיסק שמתנגן ברקע- מי שומע דיסקים ? :\ מה בא לכם לשמוע עכשיו? אממממממ oasis :]

TrAd RaD

New member
@!#$%%^%!$##~%@

מה נשמע?.. משעמם לי תחת הכל טוב? לא.. משעמם לי ישבן מה עשיתם היום? אממ הייתי אצל סבתא שלי נפגשתי עם חברים שמעתי מוזיקה ניגנתי בפסנתר אכלתי שתיתי עשיתי את צרכי וזהו אתם עייפים? כן מה עוד יש לכם לעשות היום? אמ היום יום רביעי כבר אז מלא..!! אני צריכה להכין עוגה... ואממ אני נוסעת לקניות עם חברה שלי... יש מבחן בקרוב? כן ... בעע קבלתם ציון היום?... אין היום בציפר מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? יעל ..(
קיסו
) הכט מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אין לי מושג מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? ההורים שלי ומיסטר, קיסו, ושחרחרא מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? לא יודעת איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? קקי בישבן איך החיים בסה''כ? משעממים מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? חופשה באיזה מקום יפההה לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אוסטרליה\(צרפת רק עם "ג'וני") רוצים לעזוב את הארץ? לא יודעת יש לי עוד זמן לחשוב על זה רעבים? לא מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה? קיסו, מיסטר, שחרחרא, ואודרי מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לישון זמר אהוב- ניק קרטר, ג'ונתן סרדה בקסטריט בויז..
זמרת אהובה- אין שיר שמתנגן ברקע-mon pradis של ג'ונתן דיסק שמתנגן ברקע- la preuve du contraire מה בא לכם לשמוע עכשיו? שקט

עונה

מה נשמע? הכל סבבה, מה איתך? הכל טוב?נראה לי שכבר דיברנו על זה.. מה עשיתם היום?בנתיים..כלום! אתם עייפים?תמיד.. מה עוד יש לכם לעשות היום?כלום, כלום וכלום?! יש מבחן בקרוב?יש עבודה סימנריונית באוניברסיטה..אלוהים ישמור אותנו , אמן!! קבלתם ציון היום?...לא! מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אין דבר כזה מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?החבר שלי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?החבר שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?NO IDEA! איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?טובה..תמיד.. איך החיים בסה''כ?בסדר, לא משהו, נחמדים, מגיעלים, דוחים, מתוקים מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?צימר בגליל לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?הייתי נשארת כאן רוצים לעזוב את הארץ?ממש לא רעבים?ככה מה בא לכם לאכול? גלידה?! יש חבר\ה?כן חבר\ה הכי טוב\ה?אין דבר כזה מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לא ברור זמר אהוב-JAMES BLUNT זמרת אהובה-ALANIS MORIESETTE שיר שמתנגן ברקע-YOUR HOUSE דיסק שמתנגן ברקע-JAGGED LITTLE PILL ACOUSTIC 2005 מה בא לכם לשמוע עכשיו?אתה מה שאני שומעת דה?

../images/Emo42.gif עונה..

מה נשמע? סבבה הכל טוב? כן מה עשיתם היום? למדתי אתם עייפים? לא מה עוד יש לכם לעשות היום? ש.ב יש מבחן בקרוב? כן קבלתם ציון היום?... כן מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אמא מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? חברה שלי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? המשפחה שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? כנ"ל איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? מעולים מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? הבית שלי לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? ישראל רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? גלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? כן מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? מופר*ך* ולא יודעת זמר אהוב- הראל סקעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 זמרת אהובה- שירי מיימון שיר שמתנגן ברקע- כלום דיסק שמתנגן ברקע- כלום מה בא לכם לשמוע עכשיו? כלום

עונה

מה נשמע? פסדר הכל טוב? לא מה עשיתם היום? הוצאתי טופס ירוק לרישיון!!!! אתם עייפים? קצת מה עוד יש לכם לעשות היום? ארוחה עם המשפחה :( יש מבחן בקרוב? בינתיים לא קבלתם ציון היום?... לא יום שישי לא לומדים מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? נושי , הדס, אתי, ימית (?) מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לא יודעת תישאלו אותם מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? נושי, הדס מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? נושי, הדס, אתי (??) איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? עצובה איך החיים בסה''כ? זבל מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? שיעור הסטוריה לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? הוואי רוצים לעזוב את הארץ? לא בטוח, כל האהובים שלי פה- אולי שהמשפחה תעזוב רעבים? קצת מה בא לכם לאכול? משהו טעים אך לא משמין יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? נוש מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לצרוח בקולי קולות זמר אהוב- אין , אני אוהבת מוסיקה לפי שירים לא זמרים זמרת אהובה- כנ"ל שיר שמתנגן ברקע- bad day דיסק שמתנגן ברקע- המחשב מה בא לכם לשמוע עכשיו? את הקול של ***********8

למעלה