שאלון

GothicAngel

New member
שאלון../images/Emo29.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה 3. מקום מגורים ראשי 4. מקום מגורים משני 5. כתובת דוא"ל 6. ניקים אחרים באתרים אחרים 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) 5. סרט אחרון שראית 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבא אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

GothicAngel

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מיכל.. משו
2. תאריך לידה 6.12.90 3. מקום מגורים ראשי המממ.. בית?
4. מקום מגורים משני המממ.. חדר?
5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים mich, m shady 7. כמה אחים/אחיות? שניים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים:-\ 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 51
12. גובה: 1.63 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. טיפה טיפה על אורגן ופעם בבצפר למדתי על חלילית
2. על מה היית רוצה לנגן? גיבסון לס פול, מן הסתם
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי, וגם לא תהיה כנראה. ואם תהיה, אז רוק קל/גראנג', לאו דווקא בעברית 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק מכל סוגיו, אבל בלי גראולים כי זה איכסה 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אנאערף.. כל מיני שירים עם גיטרה אקוסטית בפול ווליום 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? אבריל. כי בריטני יודעת שהיא גרועה, אבריל לא. 7. אתה אוהב לרקוד? כע 8. תאר איך אתה רוקד? הממ.. רגיל? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כע 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לא מושפעת.. אבל היי מי לא מחליף שירים עם חברים שלו ושומע מוזיקה שהם נמצאים? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הרבה. פשוט הרבה.. אבל בבוטום ליין ג'ימי הנדריקס לוקח את כולם השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לע 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לע 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לע 4. אתה מסטול ברגע זה? מסטולה מהחיים
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לע 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 12 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? המממ.. בערך 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן לפעמים. לאחרונה יצא לי לעשן כמה ביום אבל בד"כ זה לא ככה
9. מה אתה אומר על הנוער של היום? בסדר חוץ מהאלימות.. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: guess.. 2. אמצעי מניעה מועדף קונדום אני משערת 3. סקס בדייט הראשון? לעעעע 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? הרבה 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? זין מעל 15 ס"מ, גוף טוב, פנים יפות, ושלא יהיה הומו
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אינטיליגנט, תחומי עניין משותפים, שלא יהיה ערס מגעיל, מתחשב ויש לי בעיה עם כאלה שנמוכים ממניXD 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? הפסקתי לספור
9. הסקס הכי טוב בחייך: אני מתלבטת עם זה בגן בארגז החול או זה בסילבסטר האחרון 10. הסקס הכי גרוע בחייך: ארגז החול! סעמק מזה חול בתחת???XD 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? איזה אוטובוס.. ארגז חול לשלטון! 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? בסילבסטר. למה דחפת את הפיה של הנרגילה לתחת שלי האאאא?? (טוב דיי זה מתחיל להגעיל אותי כברXD). וברצינות.. נשיכות, חולה על נשיכות. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 5 בארגז החול. סתם נו, 12, ולא מסקס. 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 14 שנים מסתבר 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אכן 16. מה אתה חושב עליו/עליה? גרררר.. לאכול אותו
17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? סעמק בלי המותניים הענקיות האלה הייתי כוסית
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה לא? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)? לא עבדתי, חע 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא?..... 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? הנדסת שאלונים 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? הנדסת ארגזי חול 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שלטון דיקטטורי בהנהגת כת הסטלן 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? שלטון דיקטטורי בהנהגת כת הסטלן שתדאג לכור גרעיני נוסף 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לע במיוחד 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? המממממ.. גלגול סיגריות?XD 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנגב התחת של סוהא עראפת שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: יונס 2. המסעדה השנואה: המממ.. אנאערף 3. בשר מעודף: המבוגר, כנפיים, סטייק פילה 4. גבינה מעודפת: לבנה 5. ירק מועדף: גזר 6. תבלין מועדף: אנאערף 7. פרי מועדף: תות 8. דג מועדף: לעלעלע 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני, ג'אנק פוד 10. מאפה מועדף: בורקס?XD 11. שתיה קרה מועדפת: אייס קפה, רדבול, קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו טעים שכזה 13. שתיה חריפה מועדפת: גולדסטאר, קלסברג, קורונה (ושאר הבירות..) וקצת בריזר 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לא עולה לי לראש הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: פורסט גאמפ 2. במאי אהוב: שפילברג..? 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) טום הנקס 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) אנג'לינה ג'ולי 5. סרט אחרון שראית? לא זוכרת 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים? מלך האריות
7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים מלך האריות
נראלי.. 8. סדרה אהובה: לא רואה 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לעעע 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ליב טיילור
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? טוב נו 2 אמרו שאני דומה לה 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? כמעט ולא 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?0. מזמינים מייס מה
15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למי שמגיע לו

GothicAngel

New member
המשך../images/Emo29.gif

דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אומרים ששניהם אבל נראה לי זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? הנצרות. להאמין באלוהים בלי מצוות. פשוט יהדות מתוקנת.. 4. האם העולם הבא קיים?כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא ממש 6. מלאכים ושדים - קיימים?לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות אולי 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי 10. איך נוצר העולם? מהמפץ הגדול?
11. איך נוצר המפץ הגדול? אלוהים 12. מי יצר את אלוהים? הוא תמיד היה 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? כן יש.. והיא שוקלת 24 גרם נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Metallica- master of puppets הרגע התחלף מפינק פלויד.. טיהי. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מסנג'ר, מדיה פלייר, אקספלורר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, לאכול, לנגן.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אצא לטיול עם חברה, שיעורים ולנגן עוד 6. ישנת טוב אתמול? כע 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא.. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: חורף
, למרות שגם לה יש לי טענות 4. צבא אהוב: שחור, אדום וכחול 5. ריח אהוב: היפנוטיק 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אנאערף 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בשוודיה, עם יואבXD 9. חיה אהובה: כלב(ה) 10. תזכיר לי איך קוראים לך? בקולניות רבה

t h u m p e r

New member
לא מאמינה שעשיתי את זה../images/Emo12.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? מיכל 2. תאריך לידה: 25.12.1989 3. מקום מגורים ראשי: ? 4. מקום מגורים משני: במלונה של ספוקי
5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: בייגל בייגל
7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמאבא 9. צבע עיניים? כחול 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: אמממ.. לא. 12. גובה: 1.67
מוסיקה: 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא רוצה להקה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מוזיקה ישראלית (לא מזרחית) 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? עברי לידר 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: הישראלים 7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד? עדיף שלא 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? בד"כ לא. בחיים לא שמעתי דיכאון וכנראה שגם לעולם לא אשמע... 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר
השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?): 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? מחוסר שעות שינה 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא הפסקתי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? משהו פגום עוד מהבסיס
כישורים מיקצועיים: 1. איזה מגמה היית בביה"ס? כנראה שביוטכנולוגיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)? בייביסיטר 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא? עדיין לא עשיתי צבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? משפטים 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? משפטים לענייני משפחה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? זה לא ריאלי? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? יש לי ידע בהמון נושאים, לפחות ככה נדמה לי 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? היסטוריה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אין לי שמצון
שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה: אין 2. המסעדה השנואה: אין 3. בשר מעודף: אין 4. גבינה מעודפת: קוטג' 5. ירק מועדף: גזר 6. תבלין מועדף: קינמון
7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: אין 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אין 10. מאפה מועדף: קוראסון שוקולד 11. שתיה קרה מועדפת: פפסי מקס 12. שתיה חמה מועדפת: קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: קוקטייל 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לא יודעת
הכוכבים הנוצצים של הוליווד: 1. סרט אהוב: ללכת על המים 2. במאי אהוב: איתן פוקס
3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק)? ליאור אשכנזי
4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה)? ליאור אשכנזי
5. סרט אחרון שראית? שחר המתים 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים? מלך האריות 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים? יוסי וג'אגר, הרבה יותר מ-30
8. סדרה אהובה: חדר מלחמה 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? רונה קינן
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? רונה קינן
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? אולי שעה וחצי 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אפס 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? אפס 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לבמאי של הסרט?
דת ואמונה: 1. יש אלוהים? כבורא עולם- לא. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אללה
. 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? מטאור התפוצץ ונוצא כדור הארץ. 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא יודעת. 12. מי יצר את אלוהים? אנשים עם רצון לאמונה כלשהי 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לא יודעת
נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? תייקית מוזיקה 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול
5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון 6. ישנת טוב אתמול? לא ממש 7. תישן טוב הלילה? בעזרת השם 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא
כמה שאלות כלליות: 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבא אהוב: כחול 5. ריח אהוב: וניל
6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התפרצויות זעם 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לרצות את הסובבים אותי 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אותו מקום 9. חיה אהובה: גרביל הערבה
10. תזכיר לי איך קוראים לך? מיכל
*בכוונה תחילה דילגתי על הקטע בשאלון של ה"פרטים אינטימיים", פשוט לא יכולתי לענות על כלום
.

inbal145

New member
טווין רולז../images/Emo99.gif ^^

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ענבל. 2. תאריך לידה 14.2.90 3. מקום מגורים ראשי: הא? 4. מקום מגורים משני:
5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: X: 7. כמה אחים/אחיות? אחד. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. 9. צבע עיניים? חום. 10. צבע שיער? חום כההץ 11. משקל: לוידעת.
12. גובה: 1.67 אני חושבת.. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר, אורגנית, גיטרה. 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים ובאס!
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? הלוואי. XD 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ומטאל. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אוונסנס. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? אבריל לאבין. 7. אתה אוהב לרקוד? לא הכי. 8. תאר איך אתה רוקד?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני מורדת.
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? איימי לי. השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? תמיד.
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? שנה שעברה. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא לא כמו פעם?
פרטים אינטימיים לא עונה על זה. תתמודדו.
כישורים מקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני הולכת למדעי החברה ומדעי המחשב נראה לי. :$ 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא). עשיתי פעם בייביסיטר, נחשב? 3. איזה מקצוע עסקת בו בצבא? דברו בעוד 6 שנים ככה.
4. מה אתה לומד/היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אנערף. 5. מה אתה לומד/היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הוהו. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז חבל [?]. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מוזיקה משהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא ממש. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אנערף. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: נאפיס. 2. המסעדה השנואה: מסעדות דגים למיניהן.
3. בשר מועדף: איכ. 4. גבינה מעודפת: לַבָנה. 5. ירק מועדף: מלפפון. 6. תבלין מועדף: זעתר. 7. פרי מועדף: מנגו. 8. דג מועדף: גועל נפש. |; 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי.
10. מאפה מועדף: מאפים בכלליות זה טוב. 11. שתיה קרה מועדפת: אייס קפה. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו חם? 13. שתיה חריפה מועדפת: אנערף. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אממ.. לוידעת.. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: טיטאניק. 2. במאי אהוב: לוידעת. 3. שחקן/ית אהוב (מבחינת רמת משחק): ג'ניפר גארנר. 4. שחקן/ית אהוב (מבחינת מראה): ג'ניפר גארנר. 5. סרט אחרון שראית: קונסטנטין.
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: דיסני. ^^ 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אלאדין. XD 8. סדרה אהובה: זהות בדויה.
9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאף אחד? |: 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אף אחד. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצע מול הטלוויזה? מקסימום שעה. X: 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצע בחודש? לא רואה בדר"כ. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש? כנ"ל. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אני לא אזכה בשום אוסקר. D: דת ואמונה 1. יש אלוהים? לוידעת. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? מאיפה לי. ;[ 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני לא בקטע הזה בכלל הצילו.
4. האם העולם הבא קיים? אנערף. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא. 6. מלאכים ושדים - קיימים? אנערף. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? הלוואי!
ערפדים!
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אני נוטה לחזות את העתיד בחלומות שלי.
9. חייזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לוידעת. 10. איך נוצר העולם? לוידעת. 11. איך נוצר המפץ הגדול? לוידעת. 12. מי יצר את אלוהים? לוידעת אמאשלכם. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? מה אכפת לי. |; נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Alanis Morissette - Ironic. נוסטלגיה. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מחברת? עונה! ואחת. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? תפוז מישו? ]: 4. מה הספקת כבר לעשות היום? עדי הייתה פה!
^^ 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לא הרבה. 6. ישנת טוב אתמול? לא. 7. תישן טוב הלילה? אני מקווה. 8. האם היום יהיה יום שתזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שייקספיר.
3. עונה אהובה של השנה: חורף. ^^ 4. צבא אהוב: כחול, שחור, אדום. 5. ריח אהוב: פלאוור של קנזו. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אתכם יותר מכל דבר: צביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב. 9. חיה אהובה: כלב ודולפין. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ענבל?

סורי../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אבל אין לי כוח לעשות את זה....ארוך מידי
מה דעתך על למצוא משהו קצר יותר ומתאים לעצלנים כמוני

התייאשתי באמצע../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?עדי
2. תאריך לידה :22.1.1990 3. מקום מגורים ראשי:כדוה"א 4. מקום מגורים משני:קרית ביאליק 5. כתובת דוא"ל:[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים?אין 7. כמה אחים/אחיות?2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?חום 11. משקל:
12. גובה: 1.60(תצחקו) מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן על פסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק וישראלית 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?עברי לידר LOL 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה?מאיה בוסקילה 7. אתה אוהב לרקוד? כן ולא...תלוי 8. תאר איך אתה רוקד? רע רע רע
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נסחפת
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?הו יש הרבה
השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא הפסקתי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? לא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:לא 2. אמצעי מניעה מועדף:לא 3. סקס בדייט הראשון?לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות":לא 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?לא 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?לא 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים:לא 9. הסקס הכי טוב בחייך: לא 10. הסקס הכי גרוע בחייך: לא 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לא 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?לא 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?לא 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? לא 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? לא כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין מתלבטת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:לא עסקתי 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?רופאה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לא יודעת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אלן ריקמן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?משפטנות 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה

א-מא../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

טוב, אני בטח אסנן כמה שטויות.... פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מאיה רביד 2. תאריך לידה 19.2.85 3. מקום מגורים ראשי \-תל אביב 4. מקום מגורים משני ראשל"צ 5. כתובת דוא"ל -לא עובד, חבל... 6. ניקים אחרים באתרים אחרים -מאיו באיסיקיו 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? כחול אפרפר שכזה 10. צבע שיער? שטני
12. גובה:163 ס"מ מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק כבד 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק. לא כללי, דווקא ממש ספציפי. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אליס קופר 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה כל דבר ששם משפחתו הוא "פיק" 7. אתה אוהב לרקוד? יאפ 8. תאר איך אתה רוקד? מטורף 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? יאפ 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? יאפ 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני ומיינסטרים זה שני עולמות נפרדים. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? וואי, מייק אולדפילד השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן, אחד
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, באוזניים ובטבור 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
והמבין יבין 4. אתה מסטול ברגע זה? לאאא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? למזלי לא
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 16 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נרגילה, מתי שיוצא עם חברות... 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא של דבר, ערסים ופריחות בלי סוף, פלא שיצאתי כזאת מושלמת...
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:
2. אמצעי מניעה מועדף -
3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"- הייתי עושה את יהודה הלוי, אחרי הקטלוג של פוקס, וואי וואי.... 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? בטן שרירית 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אופי טוב 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי, לא, יציב...מה שיבוא. 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לבד?!? לא הייתי נכנסת לזה.... 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?"וואי, אני נראית יותר טוב בלי בגדים, זה מעניין.....
" כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה וצרפתית 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)חפירות ארכאולוגיות, בייביסיטר נחשב? 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא -חובשת 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?מדעי החיים 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? וטרינריה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? וטרינריה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? וטרינריה 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כלכלה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מפגש הסטייק 2. המסעדה השנואה: סיני ספיד 3. בשר מעודף: סטייק אנטריקוט מדיום רר 4. גבינה מעודפת: ברי 5. ירק מועדף: מלפפון 6. תבלין מועדף: קינמון 7. פרי מועדף: הכל 8. דג מועדף: סלמון 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):אשכנזי 10. מאפה מועדף: פאי תפוחים 11. שתיה קרה מועדפת: לימונדה 12. שתיה חמה מועדפת: קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: טקילה(קוקטיילים לא נחשבים כאלכוהול, נכון?) 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לודעת... הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: פיטר פן המצויר 2. במאי אהוב: לודעת 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק)אלן, נו ברור! 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) בראד פיט 5. סרט אחרון שראית -השכנה ממול 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים -שאני לא אתחיל 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים -כל דיסני חרוש אצלי 8. סדרה אהובה: חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?זאת שעושה את סברינה. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? סרט פה ושם, ארץ נהדרת, ממוצע של שעה ביום. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?0.4 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?0.2 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאנשים שבחרו בי, להורים, למי שהביא אותי עד למקום שאליו הגעתי דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?אין 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כולם טועים 4. האם העולם הבא קיים? כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?כן, הייתי חתולה פעם 6. מלאכים ושדים - קיימים?כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? כן. עניתי על התשחץ בעיתון של שישי ביום חמישי. חבל שלא בדקתי באותה הזדמנות את המספרים של הלוטו. 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? הם שם, אבל האמת לא בטוח 10. איך נוצר העולם? בום 11. איך נוצר המפץ הגדול?ממפץ עוד יותר גדול 12. מי יצר את אלוהים? אמרתי כבר שאין 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש, יש.... נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? דפש מוד 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? לא היידפארק, למרות שאני מאמינה שהכוונה היא לאתר פורום כלשהו, איסיקיו וזהו. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? צבא 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לקנות כרטיס להופעה של "היהודים" בסוף החודש!!! 6. ישנת טוב אתמול?טוב מאוד, אבל מעט מידי. 7. תישן טוב הלילה? כעעעעעעע 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שיקספיר 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 4. צבא אהוב: צבא ממש לא אהוב, אבל אם התכוונתם ל"צבע" אז כחול ירוק לסוגיו 5. ריח אהוב:לוונדר, אופיום 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:פולניות
7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה לי מוח
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אוסטרליה 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך?מאיו!

inbal145

New member
את הולכת להופעה של היהודים...

4 חברות שלי יהיו שם, ואני לא. הו יופי. |מגלגלעיניים|

למעלה