שאלון

ghsufvi

New member
עונה

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לשחק כדורגל 2.לצפות בטלויזיה 3.לקרוא 4.להפגש עם חברים 5.לטיל 6.מחשב 7.להקשיב למוזיקה 8.ללכת להופעות של שירי מימון 9.ללכת לים 10.לאכול 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.שירי מימון 2.מריה קארי 3.רוני הדר 4.אגם רודברג 5.מקנזי ווסטמר 6.גוונית פלטרו 7.גיילן גרינג 8.לינדזי הארטלי 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.תשוקות 2.אמ"ל 3.מכושפות 4.טלנובלה בע"מ 5.דייויד לטרמן 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.הארי פוטר 2.באטמן 3.סופרמן 4.משימה בלתי אפשרית 1 ו2 5.צעצועה של סיפור 1 6.ספיידרמן 7.ג'יימס בונד 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.טלויזיה 2.מחשב 3.רדיו 4.פלאפון 5.הספר תשוקות חביות 6.חבר 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לסיים לקרוא את הספר תשוקות חביות 2.לסיים לראות את הסדרה תשוקות 3.לסיים לראות אמ"ל 4.לפגוש את שחקני תשוקות 5.לפגוש את שחקני אמ"ל 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.פיסיקה 2.ספורט 3.תנ"ך 4.כימיה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.מקדונלדס 2.פנאי פלוס 3.נעלים 2 פורומים אהובים: 1.תשוקות 2.שירי מימון 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו:

עונה...!!

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לראות טלויזיה 2. לאכול 3. להגיב בפורום!! 4. לצאת עם חברות 5. לשמוע מוזיקה 6. לישון 7. ים 8. לטייל 9. לקרוא, רק אם זה מעניין 10. ו.. זהו נראה לי 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. הראשון הראל מויאל!!!
2. הראל סקעת 3. יהודה לוי 4. לירון לב 5. שירלי לילו 6. שי גבסו
7. אוהד אלישע
8. ו... מי עוד? אממ... יהודה סעדו חחח כולם מהארץ וכמעט כולם מכוכב נולד... 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אהבה מעבר לפינה 2. כוכב נולד 3. סוף הדרך 4. רצים לדירה 5. יצפאן 6. גיא פינס 7. טלנובלה בע"מ 8. פספוסים 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. המורדים 2. סיפור אהבה בלתי נשכח- סרט מדהים!! 3. פגוש את הפוקרס 4. שחקי אותה מותק 5. טיפת מזל... סרט ישן אבל יפה... 6. שעת השיא 7. גברת דאוטפייר 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. אוכל 2. מים 3. מחשב 4. את אחותי!! 5. דיסקמן 6. ו... 2 חברות... כדי שלא יהיה משעמם לבד... 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להיפרד מההורים 2. להיפרד מהחברות ומהאחיות ומכולם... 3. לפגוש את הראל מויאל + שי גבסו 4. להתחתן ולהקים משפחה 5. וזהו נראה לי... 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מ-ת-מ-ט-י-ק-ה 2. אנגלית 3. של"ח חוץ מהטיולים שיש צחוקים... 4. היסטוריה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. בגדים 2. טלויזיה 3. עכבר... חחח למחשב 2 פורומים אהובים: 1. אמ"ל 2. והראל מויאל, אני לא מגיבה אבל מתעדכנת... 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף] ותמונה מצורפת...

טל גבסו

New member
עונהההה

10 דברים שאני אוהד לעשות: 1. מחשב!! 2. לראות טלויזיה 3. לרקוד 4. לשיר עם זיופים כמובן 5. לישון 6. להציק לאנשים 7. להסתכל בתמונות שהיית קטנה!! 8. לטייל 9. לאכול 10. לקחת עט וסתם לקשקש 9 סלב מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. שי גבסו 2. הדר עוזרי 3. שאראס 4. אושרי כהן 5. אסנת חכים 6. סמי הורי 7. סשה גרישקוב 8. איה קורן 9. מורן גרוס 8 תוכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אהבה מעבר לפינה 2. כוכב נולד 3. רצים לדירה 4. סוף הדרך 5. החיים זה לא הכל 6. אסתי המכוערת!! חוזר בקרובבבב 7. פיספוסים 8. לא מצליחה להיזר בעוד אחדדדדדד 7 סרטים שאסור לפספס: 1. הכוכבים של שלומי 2. סוף העולם שמאלה 3. מדורת השבט 4. בקול גדול 5. הגורו 6. המורדים המסע אל החלום 7. כנפיים שבורות ויש לי עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 6 דברים שהיית לוקח לאי בודד 1. משפחה 2. מחשב 3. טלויזיה 4. אוכל 5. מצלמה 6. פלאפון 5 דברים שחשוב לך להספיק לפני המוות אין לי שמץ 4 מקצועות שנואים: 1.אנגלית 2.מתמטיקה 3.ספורט 4.היסטוריה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. צ'יפס וקולה חחחח 2. פיצה 3. טבעת 2 פורומים אהובים: 1. אמ"ל 2. כוכב נולד תמונה של בעליייי לא מוצאת כרגע ואין לי כח לחפשששששששששששששששש

ralielbiton

New member
חיחיחי עונה עונה עונהההה

אוהבת לעשות====> 1.לרקוד ולשיר על במות. 2.לשחק 3.לבלות עם חברות,חברים וכל השאר {בעיקר מסיבות) 4.לצפות בטלוויזיה {אמ"ל} 5.ים ובריכות. 6.נופש וחופששש. 7.לטייל בקניונים ולעשות שופינג. 8.מחשב,אייסי,אינטרנט וכו... 9.להיות עם המשפחה... 10.להיות עם הכלבים המתוקים שלי! סלבריטיז- 1.יהודה לוי האחד והיחיד. 2.אגמושלמת. 3.הראל סקעת. 4הדס מורנו. 5.מקס אולארצ'יק. 6.פלג רודברג 7.ושאר כוכבי אמ"ל... תוכניות טלוויזיה- 1. אמ"ל 2.שיר שלנו. 3.טלנובלה בע"מ. 4.פיק אפ 5.כוכב נולד 6.גיא פינס וכו... סרטים שאסור לפספס===> 1.בקול גדול. 2.סוף העולם שמאלה. 3.ליזי מקגוויר ממריאה לרומא. 4.יפה במנהטן. 5.יוסי וג'אגר+שושלת שוורץ+מדורת השבט====>יודיוד דה?! 6.חותנת בהפרעה 7.אבא שחור לבן אגמושלמת 8.המסע אל החלום 9.קטנטנות אני חולה על סרטים... לאי בודד אני לוקחת... 1.את המשפחה שלי... 2.את יודיוד 3.את הכלבה שלי 4.מחשב נייד ואינטרנט אלחוטי 5.פלאפון 6.טלוויזיה ו-HOT וגם YES 7.מצלמת וידאו וסטילס 8.במה+קהל. 9.מלא כסף... 10.קניון. לפני המוות חיחיחיי מי חושב על זה בכלל ????? אני פשוט סומכת על אלוהים אנשיםםם אבל מקווה להגשים את חלום חייי מקצועות שנואים-----> כימיה,ערבית,אזרחות דברים שקניתי לאחרונה.... 1.נעליים 2.בגדים 3.קלמר מסופרייז. וכו...אני לא רוצה שתדעו כמה שאני בזבזנית באמתתתת חיעחיח פורומים.... אמממ ברור שאמ"לללל ו....שיר שלנו וטלנובלה בע"מ יללא ביוששש...

Koala Girl

New member
וואו שאלון שדורש חשיבה../images/Emo12.gif

איפה חסה שצריך אותה *מע* 10 דברים שאני אוהבת לעשות: (אני הולכת להיות "מקורית"..) 1.טלויזיה 2.קניונים 3.לקפוץ ממקומות גבוהים
(צניחה,רחיפה,בנג'י..) 4.מוזיקה 5.לקרוא 6.לצלם 7.חלאס כמה?!
8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.מישל פייפר 2.סוזן סרנדון 3.ג'וליה רוברטס 4.סלין דיון 5.שרית חדד 6.ריקי גל 7.יהודה פוליקר 8.ניקול קידמן 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.חברים
2.מכושפות 3.בנות גילמור 4.טוב נו...אמ"ל
5.רק בישראל ז"ל 6.פנינה שחורה(עוד יותר ז"ל
) 7.לא זוכרת עוד עכשיו... 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.אמא חורגת 2.דלתות מסתובבות 3.הכל אודות אמא 4.לשבור את הגלים 5.נערה בהפרעה 6.שמש נצחית בראש צלול 7.מולאן רוז' 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.משו לשמוע מוזיקה שלא יכול להגמר הבטריות
2.ספריה
3.מים מינרלים
4.שמיכה 5.דאונדורנט 6.את אנריקה אגלסיאס
(מה אני לא רוצה להשתעמם לבד
) 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.צניחה חופשית 2.להיות באוסטרליה(משו עם הקואלות שלי וזה.....) 3.להיות באנטרטיקה 4.טוב נו זה גם ככה דברים אישיים
5.זהו! 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.היסטוריה 2.היסטוריה 3.היסטוריה 4.היסטוריה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.קפה 2.גופיה 3.עוד אחת
2 פורומים אהובים: 1. 819
2. 789 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]

KaPLAn8

New member
עונהה:)

0 דברים שאני אוהב לעשות: 1.מוזיקה 2.מחשב 3.לרקוד 4.לנגן על תופים. 5.קניון 6.לקרוא 7.לדבר בטלפון 8.לצאת לעיר עם חברות 9.לעבוד על אנשים 10.----------- 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.יהודה לוי 2.אשר 3.שלישית מה קשור 4.עפר שכטר 5.מלי לוי 6.שירי מימון 7.עדי אשכנזי 8.גיא פינס 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.טלונובלה בע"מ 2.אמ"ל 3.השמינייה 4.גיא פינס 5.חברים 6.בנות גילמור 7.פיספוסים 8.יאיר לפיד :S 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.שחקי אותה מותק (שולטטטטט) 2.יצאת נסיך 3.פתאום 30 4.מסיבת פיגמות 5.שכחו אותי בבית כול המספרים 6.מכדרדרים על סיפור אהבה 7.סרט של הילארי דף שכחתי איך קוראים לוו 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.פלא 2.מחשב נייד 3.אחותי 4. המערכת תופים 5.דיסקמן 6.שק שינה 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.תיכון 2.צבא 3.חתונה 4.ילדים 5.לקרוא את עיתון של ראש 1 שבוע הבא?!?! 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.היסטוריה 2.תנך 3.ג"ג 4.מורשת 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.שרשרת 2.חולצה 3.כרטיס לסרט?!?! 2 פורומים אהובים: 1.אמל 2.מתופפים 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]

למעלה