שאלון:]

שאלון:] ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

כי נהיה פה ממש משעמם
*לקוח מפורום סקרים ושאלונים* אוהב תותים? סמסונג או נוקיה? גרביים עם פסים או נקודות? חולצה ארוכה או קצרה? צמר או כותנה? סטריאו או פטיפון.? הגדרות-טוב או רע? דיקסמן/MP3? אפור/לבן? רדיאטור או מפזר חום? את/ה גר עם ההורים? ממחזר בטריות? מה הסרט האחרון שראית? חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קוף או בננה? את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? מוריד שירים/סרטים מהנט? זכוכית/פלסטיק? מה דעתך על מטריות? קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? היית רוצה לעבור לגור במאדים? ספר לא מומלץ שקראת? זיכרון טוב שיש לך מהילדות? שם לק? גיטרה/קונטרה באס.? מישהו שרציתם לתלות היום? מסדרים את המיטה בבוקר? ריח אהוב? איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? תיק גב/ צד? צבע בשיער?

../images/Emo98.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

אוהב תותים?יאפ
סמסונג או נוקיה?נוקיה גרביים עם פסים או נקודות?פסים חולצה ארוכה או קצרה?ארוכה צמר או כותנה?כותנה סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?mp3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?מפזר חום את/ה גר עם ההורים?כן ממחזר בטריות?לאXDD מה הסרט האחרון שראית?אממ אתמול ראיתי משהו
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?חורף
קוף או בננה?קוף את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?כן מוריד שירים/סרטים מהנט?כן
זכוכית/פלסטיק?זכוכית מה דעתך על מטריות?דעה? זה מטריה
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?כן (אבל לךא מאמינה) אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?אנגלית וקצת ספרדית
אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?לא היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא ספר לא מומלץ שקראת?אין זיכרון טוב שיש לך מהילדות?יש הרבה שם לק?שקוף
גיטרה/קונטרה באס.?גיטרה
מישהו שרציתם לתלות היום?אףאחד מסדרים את המיטה בבוקר?לא ריח אהוב?סבונים וגשם
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?חכו
תיק גב/ צד?צד צבע בשיער?אם יש?
כי אין

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif אני רק כי משעמם לי

אוהב תותים? בטח סמסונג או נוקיה? סמסונג גרביים עם פסים או נקודות? פסים דה חולצה ארוכה או קצרה? ארוכה צמר או כותנה? פח כותנה נגיד ש סטריאו או פטיפון.? סטריאו הגדרות-טוב או רע? רע דיקסמן/MP3? אמפי אפור/לבן? אפור רדיאטור או מפזר חום? רדיאטור את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות? לא מה הסרט האחרון שראית? מזמן לא ראיתי אני כבר לא זוכרת חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? חורף קוף או בננה? קוף את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כן. טבעת, שעון, צמיד זיעה מזובץ, ו18 צמידים שחורים קטנים. מוריד שירים/סרטים מהנט? כן זכוכית/פלסטיק? זכוכית [כואב :] ] מה דעתך על מטריות? צבעוניות מגעילות, שחורות יפות. קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? יענו מה יהיה לי השבוע ? כן אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית ספרדית גרמנית יידיש [XD] אנגלית וקצת סינית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? כן הוא חמוד אני אוהבת לנשוך אותו חחחחחחחחחחחח היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא ספר לא מומלץ שקראת? במרחק נגיעה זיכרון טוב שיש לך מהילדות? אממ כשטסתי לבית של אנה פראנק בחו''ל לאזוכרת איפה והיה ככ כיף שם לק? כן [כרגע אני עם לק תכלת, חהחהחהחהחה קניתי הוא עלה כולה 5 שקל איזה שליטה ! קניתי גם סגול ב5 שקל וישלי גם שחור וכחול וירוק וכזה מתחלף סגולכחול לודעת ושכחתי אחד לוזוכרת כבר חחחח נראלי כתום] גיטרה/קונטרה באס.? באס. באס. באס. כנראה אני עוברת לבאס ועוזבת את הקלאסית היקרה שלי. מישהו שרציתם לתלות היום? את עצמי. כוסאמק רק קמתי כבר התחלתי לחרוש לאנגלית מסדרים את המיטה בבוקר? פיכ לא ריח אהוב? דלק וטיפקס ודבק מגע. אוי וגם כזה עשן אחרי שמכבים נר או גפרור איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? כשאני יגיע לתיכון שנה הבאה נדבר תיק גב/ צד? גב שתולים על כתף אחת חחח צבע בשיער? אהוב ? סגול או כחול. היה לי ? בלונד ג'ינג'י פעמיים כחול ואני כנראה הולכת לשים תוספות שיער סגולות שנשארות לשנה ומשו

system רולז

New member
../images/Emo11.gif

אוהב תותים?בארור נאמ..
סמסונג או נוקיה? נוקיה גרביים עם פסים או נקודות? פסים חולצה ארוכה או קצרה?ארוכה
צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע??!! דיקסמן/MP3? בטח ש אמפי
אפור/לבן? שניהם רדיאטור או מפזר חום? מפזר חום את/ה גר עם ההורים? כן...
ממחזר בטריות?לא
מה הסרט האחרון שראית? אקווה מרין
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קיץ עם ימים קצרים
קוף או בננה? אף אחד בע את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?
כן עגיל XD אחד .. כי בא לי מוריד שירים/סרטים מהנט?מורידה שירים זכוכית/פלסטיק?פלסטיק מה דעתך על מטריות?מה איתם?! קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לא אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?אנגלית וטיפ טיפה ערבית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? ממ לא משנה לי היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא או שזה דווקא די מגניב XD
ספר לא מומלץ שקראת? לא קוראת
זיכרון טוב שיש לך מהילדות? לא יודעת חוץ מי שהיתה לי ילדות מאושרת חחח
שם לק? בטח
גיטרה/קונטרה באס.? גיטרה
מישהו שרציתם לתלות היום? המורה לערבית מסדרים את המיטה בבוקר? לא החדר שלי קטסטרופה עכשיו(חדר חדש בקרוב יאי)
ריח אהוב?קינמון
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? לא לומדת מגמות אני ביסודי
תיק גב/ צד? שניהם צבע בשיער?שחור

gali56

New member
פורום שאלונים וסקרים נהיה פה!XD

אוהב תותים?בטח!!
סמסונג או נוקיה?אממ..לא יודעת גרביים עם פסים או נקודות?פסים!
חולצה ארוכה או קצרה?קצרה צמר או כותנה?כותנה
סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע?לא ממש משנה ליXD דיקסמן/MP3?MP3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?רדיאטור.. את/ה גר עם ההורים?
ממחזר בטריות?
מה הסרט האחרון שראית?חיים בזרםXDD חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?חורףףףףףף
קוף או בננה?בננה
את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?כן מוריד שירים/סרטים מהנט?כן זכוכית/פלסטיק?זכוכית><" מה דעתך על מטריות?
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?מה?
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?ספרדית,אנגלית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?למה לא? היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא,אין שם חמצן(הנושא שלנו במדעים האמאמא) ספר לא מומלץ שקראת?שים פס רחב.ספר מעפן זיכרון טוב שיש לך מהילדות?אכלתי צבע של נעלים><" שם לק?לא:] גיטרה/קונטרה באס.?באס מישהו שרציתם לתלות היום?כןןןןןןןן,תפוסטר של אבריל ליד המיטה
מסדרים את המיטה בבוקר?לא
ריח אהוב?אין לי שמץ.....
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?חחחחחחחחחח אתם שואלים אותי שאלות שאני לא הגעתי אליהם תיק גב/ צד?גב. צבע בשיער?לא. זהו?קצר.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אוהב תותים? לא
סמסונג או נוקיה? נוקיה גרביים עם פסים או נקודות? פסים
חולצה ארוכה או קצרה? ארוכה צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.? סטריאו
הגדרות-טוב או רע? שניהם
דיקסמן/MP3? MP4
חחחחח אפור/לבן? אפור רדיאטור או מפזר חום? מפזרררררררררר
את/ה גר עם ההורים? יאפ ממחזר בטריות? לא
אבל אוספת
מה הסרט האחרון שראית? שכחתי איך קוראים לו
משהו עם היהלום עם לאונרדו די קפריו
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? גם וגם
קוף או בננה? בננה
את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? יאפ מוריד שירים/סרטים מהנט? יאפ זכוכית/פלסטיק? זכוכית מה דעתך על מטריות? בלעכס קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? לפעמים
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית ואממ מבינה קצת ערבית
אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לאאא היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא
ספר לא מומלץ שקראת? כול ספר אפשרי, לא אוהבת ספרים
זיכרון טוב שיש לך מהילדות? שפתחתי את הגבה? אה זה לא טוב
שם לק? כע גיטרה/קונטרה באס.?
מה? מישהו שרציתם לתלות היום? רק קמתי אז לוידעת מסדרים את המיטה בבוקר? כע, אבל היום לא ריח אהוב? ריח של מסטיק XD מומלץ חזק
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? מחשבים תיק גב/ צד? גב צבע בשיער? חום כהה [בקרוב עם כחול
]

x N O A M x

New member
../images/Emo151.gif

אוהב תותים?כן..עם סוכר
סמסונג או נוקיה?נוקיה
גרביים עם פסים או נקודות?פסים חולצה ארוכה או קצרה?תלוי במכנס
צמר או כותנה?כותנה סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?MP3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?מפזר חום את/ה גר עם ההורים?כן ממחזר בטריות?לא:S מה הסרט האחרון שראית?'סטפ אפ'
הייתי אמורה אתמול ללכת ל'אלפא דוג' אבל חברה אחת לא יכלהXD חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץץ עם ימים ארוכיםם
!!!
קוף או בננה?קוף
את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?כן מוריד שירים/סרטים מהנט?מורידה, לא צורבת. זכוכית/פלסטיק?פלסטיק מה דעתך על מטריות?גועל נפש.
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לא
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?אנגלית וערביתושש
אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?לא היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא ספר לא מומלץ שקראת?אנל'א קוראת ספרים זיכרון טוב שיש לך מהילדות?ואי הכל היה טוב בימים האלו
באלי לחזורר
שם לק?לפעמים גיטרה/קונטרה באס.?גיטרה מישהו שרציתם לתלות היום?חחחחחחחח תמונות על הארוןXD חח לא סתם אממ..היום? כלום. מסדרים את המיטה בבוקר?כן ריח אהוב?ריח של תות, אני חולה על זה
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?אני עוד לא בתיכון תיק גב/ צד?גב צבע בשיער?חום כהה

avivoOsh2

New member
חחח XD

גם אני הייתי אמורה ללכת לאלפאדוג, ואני וחברה שלי כזה מגיעות וזה מבקשות כרטיסים אומרים לנו שזה מגיל 16 ומעלה אנחנו מתחילות להתפקע שם מצחוק וזה התחלנו לשקר להם כימעט הכניסו אותנו אבל לא.XD חחחחחחחח חייבת לראות ת'סרט הזה.ג'סטיןן.

אניי

אוהב תותים?לא בעעע סמסונג או נוקיה?נוקיה גרביים עם פסים או נקודות?פסים חולצה ארוכה או קצרה?קצרה צמר או כותנה?צמר סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?MP3 אפור/לבן?עם יש שחור אז שחור
אבל בנתיים לבן רדיאטור או מפזר חום?לא משנה את/ה גר עם ההורים?כן ממחזר בטריות?לא מה הסרט האחרון שראית?סטאטפ אפ חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?לא משנה אבל עדיף קיץ קוף או בננה?בננה את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?רק כמה צמידים מוריד שירים/סרטים מהנט?שירים זכוכית/פלסטיק?זכוכית מה דעתך על מטריות?יעילות קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?פעם כן עכשיו לא אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?אנגלית וקצת ערבית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?העיקר שיהיה טוב היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא ספר לא מומלץ שקראת?יש הרבה זיכרון טוב שיש לך מהילדות?יש הרבה... שם לק?כן גיטרה/קונטרה באס.?גיטרה מישהו שרציתם לתלות היום?אפחד מסדרים את המיטה בבוקר?לא ריח אהוב?וניל איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?נראה מה יהיה בתיכון תיק גב/ צד?צד בארור צבע בשיער?בלונד

avivoOsh2

New member
קוקוריקווו../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif

אוהב תותים? ייאפ. סמסונג או נוקיה? נוקיה. גרביים עם פסים או נקודות? פפסיים
יאא כמה אני אוהבת אתזהה.XD חולצה ארוכה או קצרה? ארוכה. צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.? סטיראו[?!]
הגדרות-טוב או רע? טווב. דיקסמן/MP3? אמפיי. אפור/לבן? לבן. רדיאטור או מפזר חום? רדיאטור. את/ה גר עם ההורים? כן. D: ממחזר בטריות? נופ. מה הסרט האחרון שראית? "איש השנה" עם חברה אבל יצאנו באמצע שיעמוום נוראי XD חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קיץ קוף או בננה? קופיפיי [ : את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כע. הרבה צמידיים בעיקר. מוריד שירים/סרטים מהנט? יאפ. זכוכית/פלסטיק? זכוכית. מה דעתך על מטריות? מעצבנות. קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? לא. אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? נמממ עברית ערבית[קצת] אמ אמ וטיפה ספרדית $: אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? יאק לא. בככלל לא. שונאת אוותו. במיוחד את הרוסיות הטיפשות
פיכס. היית רוצה לעבור לגור במאדים? בכיף. ספר לא מומלץ שקראת? אנלא קוראת. זיכרון טוב שיש לך מהילדות? נמ.. שאכלתי גלידה ואז זרקתי הכל על אח שלי הקטן.XD אוווח, אלה היו הימים הטובים.
שם לק? יאאפ. גיטרה/קונטרה באס.? גיטטרה. מישהו שרציתם לתלות היום? את המורה למדעים. ואז גם לרצוח אותה,עם אפשר.
מסדרים את המיטה בבוקר? חחחח לא. ריח אהוב? ריח של עוגת שוקולד ישר שהיא יוצאת מהתנוור.מממממ
חחח עזבו. אני סתם דבה.
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? אני עדין לא בתיכון.
תיק גב/ צד? צד. צבע בשיער? שטני כזה |:

למעלה