שאלון!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני../images/Emo9.gif שם: סופר דפי חפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו|בלונד וויקס האנה-דה לאטור-בוניאן-וארטן-דורמן-ג'ונסון האם את/ה קרוי על שם מישהו?: ../images/Emo128.gif את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: ../images/Emo127.gif איזה אצבע היא החביבה עלייך?: מממ לא יודעת../images/Emo122.gif מתי בכית לאחרונה?: אמממ לא זוכרת... את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: ../images/Emo128.gifלא../images/Emo4.gif הרגלים רעים:: הווו שיר שולט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אם בריטני היה שם, זה היה בריטני, אבל העפתי אותו מזמן, אז דיסק אחר לא זכור לי... האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: ../images/Emo128.gif האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא זכור לי... המראה החיצוני קובע?: ../images/Emo128.gif האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: סביר להניח שכן../images/Emo6.gif את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: ../images/Emo128.gif לדגים יש רגשות?: ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif איך את/ה משחרר/ת כעסים?: צועקת../images/Emo46.gif את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: ../images/Emo127.gif מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: כדור כזה שכששמו אותו במים הוא ניגן../images/Emo79.gif איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ז-ט יש לך יומן?: של בצפר../images/Emo82.gif../images/Emo63.gif את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: לא יודעת ממש../images/Emo9.gif... אבל יש כמה תכונות שעשויות לעזור, כמו נגיד שיקראו לו דן וויקס האנה, או שהוא יהיה בריטי או קיווי... אבל תכונות אמיתיות אני לא יודעת ממש להגיד../images/Emo3.gif... מה שמות החיבה שלך?: דפי, דאפצ', דוף, קש, דף, ועוד מלא../images/Emo3.gif האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: סביר להניח שלא../images/Emo3.gif את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: ../images/Emo128.gif את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא יודעת../images/Emo3.gif מה טעם הגלידה החביב עלייך?: כל גלידה של בן אנד ג'ריס../images/Emo9.gif מה הצבע החביב עלייך?: סגול כהה מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: כל העשבים הירוקים ששמים בסלט ואיברים פנימיים של חיות../images/Emo5.gif את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: אמממ... לא יודעת אם מאוהבת... לא בטוחה מה לענות כאן../images/Emo122.gif למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לספתא../images/Emo7.gif ואליכם../images/Emo7.gif איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: כחול (ג'ינס) מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כרגע נגמר הדיסק של וונדה שפרד../images/Emo99.gif מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 47../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה הדבר האחרון שאכלת?: אממ ביסלי../images/Emo3.gif אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: סגול כהה../images/Emo9.gif או ורוד../images/Emo68.gif איך מזג האוויר עכשיו?: חם ומגעיל../images/Emo5.gif מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: דאפי נדמה לי../images/Emo6.gif הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: עיניים וידיים מה שלומך?: טוב יחסית../images/Emo9.gif משקה אהוב: שייק, או שוקו, או קפה של אחותי, או תה עם חלב, או סודה../images/Emo3.gif משקה אלכוהולי אהוב: לא שותה אלכוהול בד"כ... ספורט אהוב: אני אוהבת את סוגי הספורט (חוץ מטקוונדו וכדורעף) אבל לעשות ספורט בעיקר שחייה והליכה... צבע שיער: חום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: ../images/Emo128.gif חודש אהוב: חודשי החורף ומרץ-אפריל כי זה אביבי../images/Emo9.gif מאכל אהוב: כמעט הכל../images/Emo122.gif הסרט האחרון שראית: וואי לא זוכרת... מדגסקר אם אני לא טועה../images/Emo3.gif את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב../images/Emo9.gif קיץ או חורף?: חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים../images/Emo24.gif מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: מסתבר שבעיקר פנטזיה והרפתקאות../images/Emo6.gif משחק קופסא אהוב: מונופול../images/Emo23.gif הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: בנות גילמור../images/Emo9.gif ריח אהוב: אוכל שאני אוהבת, פרחים הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: לא יודעת../images/Emo3.gif, הבוקר זה היה בעסה על ההופעה שפספסתי והלם על החלום המוזר שהיה לי הלילה../images/Emo3.gif

TziMHoNoa

New member
אע../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

שם: נועה האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: אין אחת כזו
מתי בכית לאחרונה?: היום את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: ככה ככה הרגלים רעים::
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אייל גולן. סתמו :| האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא המראה החיצוני קובע?: לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: המון את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא לדגים יש רגשות?: כע איך את/ה משחרר/ת כעסים?: בוכה וכאלה >< את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא ממש.. אבל גם לא לא בוטחת... מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: לגו איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: אין... אבל בהחלט ללמוד את כל השטויות האלה, או לפחות את מה שבאמת חשוב, בשלוש- ארבע שנים... יש לך יומן?: כע את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: לא מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: לודעת. מה שמות החיבה שלך?: נועה'לה, נוּעה, נוע... האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: כע את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: תלוי איזה נעליים.. באולסטאר נגיד כן, אבל בדיאדורה לא..
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: פיזית? מה טעם הגלידה החביב עלייך?: אין כזה מה הצבע החביב עלייך?: כחול, בורדו, כתום מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: בוטנים וכל דבר שקשור אליהם וחומוס וכל דבר שקשור אליו.. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא בדיוק למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לפעם איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: שחור מה את/ה שומע/ת עכשיו?: עברי לידר- זכיתי לאהוב מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 23 מה הדבר האחרון שאכלת?: מנגו
אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: כתום איך מזג האוויר עכשיו?: קר. מזגן.. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אמא הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: שיער מה שלומך?: בסדר.. אתם? משקה אהוב: מים משקה אלכוהולי אהוב: אע. לא >< ספורט אהוב: אופניים צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: משקפיים למרחוק חודש אהוב: כרגע מאי מאכל אהוב: שוקולד הסרט האחרון שראית: קטע ממטריקס את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כע סרט מפחיד, או סוף טוב?: סרט מפחיד עם סוף טוב קיץ או חורף?: לודעת נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: כל ספר. משחק קופסא אהוב: מונופול הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: היום שהיה ריח אהוב: קינמון ונייר הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: זה משתנה >< לילה טוב..

למעלה