שאלון!

efratushh

New member
שאלון!../images/Emo20.gif

שם: האם את/ה קרוי על שם מישהו?: את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: איזה אצבע היא החביבה עלייך?: מתי בכית לאחרונה?: את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: הרגלים רעים:: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: המראה החיצוני קובע?: האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לדגים יש רגשות?: איך את/ה משחרר/ת כעסים?: את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: יש לך יומן?: את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: מה שמות החיבה שלך?: האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: מה טעם הגלידה החביב עלייך?: מה הצבע החביב עלייך?: מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: מה הדבר האחרון שאכלת?: אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: איך מזג האוויר עכשיו?: מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: מה שלומך?: משקה אהוב: משקה אלכוהולי אהוב: ספורט אהוב: צבע שיער: צבע עיניים: משקפיים, עדשות?: חודש אהוב: מאכל אהוב: הסרט האחרון שראית: את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: סרט מפחיד, או סוף טוב?: קיץ או חורף?: נשיקות או חיבוקים?: מערכת יחסים או סטוץ?: איזה ספרים את קוראת?: משחק קופסא אהוב: הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: ריח אהוב: הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:

slallum

New member
../images/Emo13.gif

אני חייב ללכת לישון, מה קורה איתי? :S שם: עופר האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: חחחח =] איזה אצבע היא החביבה עלייך?: האצבע מתי בכית לאחרונה?: היום כשראיתי את "נותנים בראש" של איזה אירלנדי אחד את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: מסמפט P: הרגלים רעים:: לוידע מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: מממ לוידע האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לוידע האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: אני משער שכן מתישו המראה החיצוני קובע?: לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן
את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא לדגים יש רגשות?: כן איך את/ה משחרר/ת כעסים?: שובר דלתות P: או מתלונן לשירן ;] את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לוידע מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: אין לי שמץ איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ז'-ט', אבל אם אתם ממש מתעקשים, אז ח'. יש לך יומן?: לא את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: לוידע מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: שתהיה שירן
מה שמות החיבה שלך?: מוישה
האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: אינשאללה את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: אכן, מסודר שכמוני ;] את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: יחסית לגודל שלי, כן מה טעם הגלידה החביב עלייך?: מרס וטוויקס
מה הצבע החביב עלייך?: כתום ושחור מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: פיתה עם רסק עגבניות
את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כל כך כל כך כל כך
למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לשירן
איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: לוידע, כחול כהה? מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Dio - We Rock מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 29 (וואו, מספר ראשוני
) מה הדבר האחרון שאכלת?: פיצה עם תירס, אבל אל תדאגו, בקרוב אני אוכל עוד משו P: אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: צבע גוף
איך מזג האוויר עכשיו?: חם ומגניב =\ מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אמא שלי
הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: חיוך או עיניים מה שלומך?: נחמד שכזה משקה אהוב: מנגו משקה אלכוהולי אהוב: בריזר? ספורט אהוב: ג'ודו? צבע שיער: שחור או חום כהה, טרם נערכה ההצבעה צבע עיניים: ירוק (וגיליתי שבפנוכו יש חום בהיר) משקפיים, עדשות?: משקפיים, עדשות בקרוב
חודש אהוב: יולי-אוגוסט מאכל אהוב: טוויקס
הסרט האחרון שראית: 2 דקות את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: אני חושב
סרט מפחיד, או סוף טוב?: טוב? מה זה סרט טוב? סרט מפחיד לא יכול להיות סרט טוב? קיץ או חורף?: קיץ =]
נשיקות או חיבוקים?: לוידע מערכת יחסים או סטוץ?: יחסים איזה ספרים את קוראת?: ילדי המחשבה של אורסון סקוט קארד, בפעם השלישית-רביעית, אני מחכה ל-2 ספרים של אסימוב משחק קופסא אהוב: מונופול? הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: נראה לי את אהבה או כסף ריח אהוב: של שירן
(או טוויקס
) הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: שאני רוצה לחזור לישון :S

«NAngel»

New member
רק 4 פעמים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

כתבת שירן רק 4 פעמים הפעם
עופר, אתה חולה

White Vampire

New member
../images/Emo9.gif

שם: רוית האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: אף אחת מתי בכית לאחרונה?: ממש לא זוכרת.. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לפעמים הרגלים רעים:: כוססת ציפורניים מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אה, יש הרבה, שדוד שלי הביא לי דיסקים שלו היו שם כל מיני של אלטון ג'ון ובוב מארלי, אבל הם כבר לא שם האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לפעמים האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: ייתכן המראה החיצוני קובע?: לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא לדגים יש רגשות?: כן, נראה לי איך את/ה משחרר/ת כעסים?: מוזיקה את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: אממ..לא יודעת מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: לא יודעת איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: כמעט כולן...ובאמת, יש מקצועות לגמרי מיותרים ויש כיתות שלומדים כמעט את אותו חומר שזה בכלל מיותר יש לך יומן?: לא את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: אולי מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: גבוה, עצמות בולטות למדי בגב לבן לבן לבן מה שמות החיבה שלך?: אממ...לא יודעת יש כמה האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: כן את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא ממש מה טעם הגלידה החביב עלייך?: לא אוהבת גלידה מה הצבע החביב עלייך?: צהוב, אפור ושחור מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: יש הרבה את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: אממ..אף אחד איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: ירוק
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: ברגעים אלו ממש את "פעמון מלחמה" של היהודים, ובכללי היהודים מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 34 מה הדבר האחרון שאכלת?: לא זוכרת זה היה אתמול (כן, אני סנילית אבל לפחות אני מודעת) אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: שחור איך מזג האוויר עכשיו?: חמים אך לא נעים מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אממ..אבא שלי הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: גובה מה שלומך?: סבבה מה איתך? הכל טוב? החיים יפים? משהו חדש? משקה אהוב: מים (כי דם לא נחשב משקה..או שכן?) משקה אלכוהולי אהוב: יש הרבה ספורט אהוב: אממ..אממ לא יודעת צבע שיער: חום ואני שוקלת לצבוע לשחור צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: משקפיים ואולי בקרוב אני אעבור לעדשות למרות שהוריי לא מתלהבים מהרעיון חודש אהוב: אממ...נראה לי מרץ מאכל אהוב: לא יודעת הסרט האחרון שראית: לא זוכרת את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: לא יודעת סרט מפחיד, או סוף טוב?: לא משנה לי קיץ או חורף?: חורף נשיקות או חיבוקים?: לא אכפת לי מערכת יחסים או סטוץ?: לא משנה לי איזה ספרים את קוראת?: הארי פוטר משחק קופסא אהוב: לא יודעת הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: לא זוכרת ריח אהוב: לא יודעת הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: לא יודעת

«NAngel»

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

שם: האם את קרויה על שם מישהו? לא את מבקשת משאלות מכוכבים? לא איזה אצבע היא החביבה עלייך? אצבע מתי בכית לאחרונה? אמממ לא זוכרת (וזה מוזר, זו אני! ולא בכיתי מזמן?!) את אוהבת את כתב היד שלך? כן הרגלים רעים: אמממ לדבר על הכל עם כולם. לבטוח באנשים מהר מדי. לשפוט אנשים בשניות ולא לשנות את מה שהחלטתי. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? בריטני ספיחס האם את Dare-devil? לוקחת סיכונים בקלות? דיירדויל? לוקחת סיכונים כן. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? כולנו עשינו את זה, לא? המראה החיצוני קובע? יש לו חלק חשוב. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? חח כן את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? עברתי את הגיל. לדגים יש רגשות? ברור... לכל דבר חי יש איך את משחררת כעסים? שק אגרוף, הורסת דברים שקשורים למי שאני כועסת עליו (לרוב בן), או שיחות עם אנשים. את בוטחת באחרים בקלות? כן מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? ברבי... איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ז-ח יש לך יומן? כן את משתמשת הרבה בסרקזם? אממממ מה את מחפשת בבחור? עיניים כחולות, ושיהיה אמין וחמוד מה שמות החיבה שלך? נִיץ, נִיצְקַ'ה, נִיצַה האם אי פעם תקפוצי קפיצת באנג'י? מניחה שכן.. מתישהו את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? כן את חושבת שאת חזקה? יחסית... מה טעם הגלידה החביב עלייך? מלון, אגס, וניל, פסיפלורה מה הצבע החביב עלייך? שחור... כחול-תכלת... אפרסק מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? שוקולדים וקפה את מאוהבת במישהו? מאוהבת לא..... מחבבת דלוקה אולי למי את הכי מתגעגעת עכשיו? לשומר החולה שלי P: איזה צבע המכנסיים את לובשת עכשיו? מי אמר שאני עם מכנסיים? רק קמתי! התחתונים סגולים אבל מה את שומעת עכשיו? Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? בבית - 26. בפלאפון - 20 מה הדבר האחרון שאכלת? מקדולנדס אתמול בערב (עובדת שם...) אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? אפרסק איך מזג האוויר עכשיו? חם מדי? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? השומר החולה הדבר הראשון שאת מבחינה בו במין השני: עיניים מה שלומך? עייפה וגמורה משקה אהוב: שייק בננה-מלון משקה אלכוהולי אהוב: בריזר... בירה... ספורט אהוב: כדורסל צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות? לא חודש אהוב: יולי-אוגוסט מאכל אהוב: גלידות הסרט האחרון שראית: מר וגברת סמית'. מומלץ!!! את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? פעם הייתי... עכשיו כבר ממש לא סרט מפחיד, או סוף טוב? ולסרט מפחיד לא יכול להיות סוף טוב? מפחיד, שיהיה קיץ או חורף? באמצע נשיקות או חיבוקים? גם וגם מערכת יחסים או סטוץ? סטוץ איזה ספרים את קוראת? דרמות משפטיות בעיקר... משחק קופסא אהוב: שש-בש הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: שאלתיאל קוואק (מה?! אני שומרת על אח שלי חח) ריח אהוב: הזיעה שלו... והקרם גוף פסיפלורה שלי הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: למה קמתי? שווה לי לקום? אפשר לחזור לישון?!

jack 1

New member
תשובות וכאלה

שם:שלומי האם את/ה קרוי על שם מישהו?: כן את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?:
איזה אצבע היא החביבה עלייך?:
מתי בכית לאחרונה?: אתמול את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לא במיוחד הרגלים רעים:: לכולם יש מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?:שי גבסו
האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?כן האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן המראה החיצוני קובע?:לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?:כן את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?:
לדגים יש רגשות?:לא נראה לי איך את/ה משחרר/ת כעסים?:ממ משחרר אותם על אנשים שלא עשו לי כלום
את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: פעם הייתי,היום אני לא בטוח באף אחד. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: חחחחח היו הרבה
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: בית ספר הוא לגמרי מיותר. יש לך יומן?: האמת שכן,כבר שלוש שנים,ועדיין לא הגעתי לחצי. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?:לא במיוחד מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?:אני לא מחפש כלום,מצאתי כבר. מה שמות החיבה שלך?:שלומלום,שלומק'ה,שלומית,שלויימל'ה,שלומילה,צ'לומי, ג'ק,ג'קי,צ'ק,צ'קי. האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?:לא חושב את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?:בדרך כלל לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: תלוי בהגדרה מה טעם הגלידה החביב עלייך?: וניל עוגיות מה הצבע החביב עלייך?: ירוק וצהוב מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?:מממ סלט חצילים. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כן למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?:ראה שאלה קודמת
. איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?:ממ רגע*בודק*..שחור
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: מממ טוב שהזכרתם לי*מדליק את הווינאמפ* מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 14 מה הדבר האחרון שאכלת?: מרק שעועית עם בשר. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?:אפור איך מזג האוויר עכשיו?: חם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?:דודה שלי,ולפני זה ערבי אחד שטעה במספר והתעקש שאני "עלי". הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני:עיניים. מה שלומך?: בסדר ואת/ה? משקה אהוב: ספרייט משקה אלכוהולי אהוב:איכס ספורט אהוב: איכס צבע שיער: חום צבע עיניים:חום משקפיים, עדשות?:משקפיים. חודש אהוב: אוגוסט מאכל אהוב: פיצה/המבורגר/במבה הסרט האחרון שראית: ממ תנו להזכר.... את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?:הא? סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב זה חרא קיץ או חורף?:קיץ מן הסתם. נשיקות או חיבוקים?:
מערכת יחסים או סטוץ?:מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: אני לא קוראת,אני קורא משחק קופסא אהוב:
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:קוקו הארנב
ריח אהוב:
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:הממ פורגט איט

vegan girl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

שם:תמר האם את/ה קרוי על שם מישהו?: נופ את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: נופ איזה אצבע היא החביבה עלייך?: המשלושת.... מתי בכית לאחרונה?: אתמול את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לפעמים... תלוי באיזה עט אני כותבת הרגלים רעים:: יותר מדי..... מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אמממ מכל הדיסקים המביכים שלי נפרדתי.... הבנות דודות שלי מאוד נהנות מהם תודה רבה ששאלתם האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא ממש האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: נופ המראה החיצוני קובע?: לפעמים האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: יותר מדי פעמים את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: בטח למה לא? לדגים יש רגשות?: ברור
איך את/ה משחרר/ת כעסים?: אני הולכת לישון\ כותבת פוסט עצבני.... את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: הייתה לי ברבי שסיפרתי שנורא אהבתי איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: רובן.... מעל ו' נראה לי מיותר לחלוטין רוב המקצועות יש לך יומן?: יומן אישי יש בלוג ויומן לכתוב דברים שאני אמורה לזכור אבל תמיד שוכחת לבדוק אם כתבתי בו משו.... את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: המון מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: יותר מדי דברים מה שמות החיבה שלך?: תמרע, תמרי, ושם שלא יתפרסם פה שאבא שלי ודוד שלי קוראים לי (ולא יתפרסם בעיקר כי זה נשמע דפוק שכותבים את זה... זה בכלל דפוק שחושבים על זה... האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?: שוקולד ופקאן מה הצבע החביב עלייך?: יותר מדי.... תלוי במצב רוח שלי מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: בשר את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: ליותר מדי אנשים איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: אני לובשת חצאית.... ירוקה מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את הרעש של המאוורר מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 89 מה הדבר האחרון שאכלת?: צ'יפס אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: שחור איך מזג האוויר עכשיו?: חם מדי אבל בבית יש מאוורר אז נעים... מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: חברה שלי דידס הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: עיניים ושיער מה שלומך?: סביר משקה אהוב: מוגז: פאנטה חם: קפה קר: ני"ח משקה אלכוהולי אהוב: בירה\בריזר ספורט אהוב: לא אוהבת ספורט צבע שיער: עכשיו.... מין חום כהה כזה עם גוון טיפה אדום צבע עיניים: כחול משקפיים, עדשות?: משקפיים. יש עדשות אבל אני שונאת אותן.... חודש אהוב: פברואר מאכל אהוב: פשטידה פטריות של סבתא הסרט האחרון שראית: באטמן לנצח את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כן סרט מפחיד, או סוף טוב?: לא ראינו את הסוף! הקלטת הייתה קטועה! אבל סוף טוב.... קיץ או חורף?: חורף נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים!!
מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: עכשיו, את הארי פוטר השישי משחק קופסא אהוב: לא יודעת.... הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: איזה תוכנית מטומטמת בערוץ 6 בביביסיטר ריח אהוב:וניל הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:מי לעזאזל העיר אותי?!

efratushh

New member
אז איך אתם קוראים?!

באנגלית?! כל הכבוד! לי לא היה סבלנות לזה, עד שהייתי מסיימת אותו, כבר היה מגיע בעיברית...

techno girl

New member
../images/Emo105.gifברור!!!

אני רק בת 13 אבל לא אכפת לי אם זה באנגלית וחלק משם אני לא מבינה...... ובכלל אני בדוברים ואפילו צירפו אותי לתגבור של ח-ט-י
ואני מתה על הארי פוטר! ושום דבר לא ימנע ממני לקרוא את זה! למרות שגם אני די בטוחה שאני עוד לא אגמור אותו עד שיצא העיברית, אבל חפיף

darkness calls

New member
שתדעי לך ../images/Emo3.gif

שלקרוא ספרים באנגלית זה הרבה יותר כיף =] ולא בכל הספרים השפה קשה כל כך.. זה סתם בגלל שבה"פ יש המון מושגים ואז את לא מבינה מה רוצים מחייך, אבל ספרים אחרים כתובים בשפה שאם את מבינה שירים של הבקסטריט בויז תביני גם אותם. רק שהם גם כוללים בדרך כלל גם מסרים עמוקים

efratushh

New member
אני אוהבת להבין כל מילה...

ממש כל מילה.. ובגלל זה אני לא אוהבת לקרוא ספרים באנגלית.. קראתי את הספר של ניק באנגלית וזה היה כ"כ מתיש!

vegan girl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo115.gifאינגלזית

אני יותר אוהבת לקרוא ספרים בשפת המקור.... יש לי עוד איזה 80 עמודים.....

darkness calls

New member
אני בבית =]

שם: תומ האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: כבר המון זמן לא ראיתי כוכב נופל, אבל כל מה שביקשתי אי פעם מכוכבים נופלים קיבלתי =] איזה אצבע היא החביבה עלייך?: האצבע. כי תמיד הציפורן שלה גדלה הכי יפה :p מתי בכית לאחרונה?: נראה לי בקורס מד"צים זאת היתה הפעם האחרונה... את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לא הרגלים רעים:: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?:
שייגעצ [הראשון] האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא הכי האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן, פעם אחת המראה החיצוני קובע?: חלקית האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: אממ. מה? את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: ברור...
לדגים יש רגשות?: כמובן! היה לי דג שמת מבדידות =[ איך את/ה משחרר/ת כעסים?: צועקת על אנשים מעצבנים במיוחד
את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: יותר מדי מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: לא זוכרת איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ג'
יש לך יומן?: לא את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: יאפ מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: יצרים סאדיסטיים-מזוכיסטיים
מה שמות החיבה שלך?: וואי יש לי המווון.. תומ, תומי, תומוש, תומקה, תומקיס, טוסט, תוצ, תוצי, תוצה, תומאס, תומאצ, תומב, תום בוי, תומה, והיתה לי עוד רשימה ביומן אבל נראה לי שזרקתי אותו..
האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא, רק מהספינת פיראטים כואבת לי הבטן בטירוף אז בנג'י?
את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?: כל החיים שלי זה היה וניל.. אבל בזמן האחרון אני לא יודעת למה, זה שוקולד.. אני כבר לא ככ אוהבת וניל. מה הצבע החביב עלייך?: בורדו =] מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: דגים
אני יכולה להקיא רק מהריח.. איכ. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא מאוהבת. למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לקורס מד"צים
איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: אפור מה את/ה שומע/ת עכשיו?: אין רמקולים למחשבבב =[[ מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 22 מה הדבר האחרון שאכלת?: שניצל תירס אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: בורדו =] איך מזג האוויר עכשיו?: לא יודעת.. משערת שחם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: רעות הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: עיניים
מה שלומך?: נהדר =] משקה אהוב: בריזר לימון
משקה אלכוהולי אהוב: חחח.. ספורט אהוב: כדורסל =] צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום-ירוק משקפיים, עדשות?: אין חודש אהוב: יוני ^^ מאכל אהוב: אין ממש.. לא יודעת הסרט האחרון שראית: בקולנוע: צ'ארלי בממלכת השוקולד, בטלוויזיה: קטע מהסרטים את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: יאפ סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב אני משערת
קיץ או חורף?: קיץ!!! נשיקות או חיבוקים?: פעם אהבתי חיבוקים אבל עכשיו.. גם וגם =] מערכת יחסים או סטוץ?: סטוץ
איזה ספרים את קוראת?: אתמול סיימתי את האלכימאי, ועכשיו אני באמצע של By the river Piedra I sat down and wept גם של פאולו קואלו שאותו אני קוראת באנגלית כי חייבים לביתספר
משחק קופסא אהוב: כסף גדול הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: קטע מהסרטים ריח אהוב: דאורדורנט של בנים
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: אני עייפההה =[

טיפלקס

New member
הולה חדשושית!

עזבו אני סתם ילדה נדחפת שנכנסת לפורומים פעם בשנתיים... אבל אני לא יכולתי להתעלם מזה שפתחתם פה שאלון|סגידה
|...(שיגעון שלי...) נצל"ש - שמעתי באמת על הסדרה אבל אין לי מושג מתי היא משודרת ואיפה, הייתי רוצה להתחיל לראות אותה, שמעתי ביקורות טובות...(חחח...)אז אם מישו מוכן להגיד לי אני אסגוד לו
!! טודע מראש! שם:יערית האם את/ה קרוי על שם מישהו?: השם השני שלי כן את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: למה? הם לא חייבים לי כלום... איזה אצבע היא החביבה עלייך?: אגודל! מתי בכית לאחרונה?: כשראיתי סרט יפה...שבמקרה גם הספקתי לשכוח את שמו... את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: ממש לא:S הרגלים רעים: הומ... בו נסכם את זה בכך שנגיד שהרשימה ארוכה... מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: פסטיגל 98
האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: אה...הרעיון על קפיצה מצוק לא יעבור אצלי בלי מחשבה... אבל בנוגע לכל השאר... האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כיתה ו'- השם העיקרי שלי פה גדול... המראה החיצוני קובע?: לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?:יאפ.:) את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: אני מאמינה רק למה שאני רואה! לדגים יש רגשות?: לא יודעת, הם אף פעם לא אמרו כלום... איך את/ה משחרר/ת כעסים?: בווווםםםםם!!!!!!טרחחחחחח!!!!זבנגגגגג!!!!!! את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא בטוחה מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: ברביות איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?:אם תשאלו אותי ביה"ס זה דבר מיותר לגמרי... יש לך יומן?: היה לי חמש בכולם כתבתי עמ' אחד... את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: הומ?! מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: נאמ?! מה שמות החיבה שלך?: שושו, לילית, שלולית, שמרטפית, ילית וכו'... האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: רק אם ישלמו לי! את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?:לא, בשביל מה?! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?:אה.
מה טעם הגלידה החביב עלייך?: וניל עוגיות!
מה הצבע החביב עלייך?: כל צבע שהוא לא ורוד! מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: מאכלי ים:S את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: תנו לי רגע להקיא... למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?:שניה אני עדיין מקיאה... איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?:רגע... מה את/ה שומע/ת עכשיו?:טוב... אני בסדר... מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 91 מה הדבר האחרון שאכלת?: שניצל וצ'יפס... אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: כחול!:) איך מזג האוויר עכשיו?: בבית קור מזגני... אין לי כוח לבדוק בחוץ... מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?:דודה שלי=] הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: יש מין כזה? מה שלומך?: אה. אני צריכה לחשוב על זה... משקה אהוב: המעגלים קורסים!!! יותר מדי!!!!! משקה אלכוהולי אהוב: יין אדום חצי יבש!:} ספורט אהוב: שחיה צבע שיער:חום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: משקפיים... חודש אהוב: נובמבר (יומולדת!) מאכל אהוב: גלידה?! הסרט האחרון שראית: מדגסקר (גררר?!) את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?:לא חשבתי על זה בכלל... סרט מפחיד, או סוף טוב?: סרט מפחיד!!!!!!!! קיץ או חורף?: אביב
נשיקות או חיבוקים?: רק עם אמא ואבא! מערכת יחסים או סטוץ?: תחלמו!:S איזה ספרים את קוראת?:פנטזיה!!!|סגידה| משחק קופסא אהוב:אין הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:אינויאשה! ריח אהוב:דשא
!! הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: שיט ביה"ס...יאללה למי אכפת בו נחזור לישון...

efratushh

New member
הסידרה הייתה משודרת בערוץ 1

אבל נגמרה העונה החמישית, ואנו מתפללים שתהיה עונה 6...

למעלה