שאלון

0verpr0tected

New member
שאלון../images/Emo199.gif

תענו...!!!ממש יבש פה
בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד.

מריה111

New member
עונה

בכלליות: 1.שם:מריה 2.גיל:15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):זכר XD 4.צבע עיניים:תכלת כזה 5.צבע שיער:חום כזה חח 6.גובה:163-65 7.מצבך הארוני:הא?:| 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:יש אבל רק כשה אני יושבת ממש רחוק מהלוח בשיעורים בשאר הזמן אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך לא רוצה לציין XD 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית,ערבית,רוסית,אוקראינית,עברית זהו\ 13.תכונות טובות שלך:אופטימית לפעמים...וזהו לא דעת 14.תכונות רעות שלך:חפרנית XD 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אוי אמרו לי הדברה דברים הזויים:| אמרו לי שאני דומה ל: בריטני ג'וג'ו אנג'לינה ג'ולי אבל אני לא דומה לאפחד מהן אז זה הזוי:\ וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מכבה את השעון המעורר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מכבה את האור 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?איזה באסה יש בצפר 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?היום?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לא דעת:\ 6.מה מפחיד אותך?נחשים חח ואנשים מוזרים 7.מה מרתק אותך?לא דעת:| 8.מה מעציב אותך?כל מיני ילדים מסכנים ויתומים והומלסים:( 9.מה משמח אותך?כל מיני דברים ^^ שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פיצה? 2.מה הארוחה החלומית שלך?לא דעת 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?נממ שומדבר חח 5.קפה או תה:גם וגם 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:הא:| 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב נראלי:\ 14.תאטרון או ז'אן דארק: הא?:| 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:קופרניקוס XD אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?אינלי מוטו 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?הייתיקונה מלא דברים ואזז תורמת את השאר לצער בע''ח או משו 3.מעשה נועז שעשית?לא עשיתי 4.מעשה טפשי שעשית?יש הרבה חח 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לא דעת:\ 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?באוקראינה חח 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אני יכולה ואני לא רוצה:\ 8.מה יש לך מתחת למיטה?כאלה קופסאות ענקיות למצעים וכאלה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:ידיים*_* 10. מה סקסי בעיניך?לא דעת:| 11. מה רומנטי בעיניך?לא דעת:| 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לכיתה ז'..ככה.. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?מרלין מונרו 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?פאק XD 2.מה היא המילה השנואה עליך?אנערף 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?לא יודעת חח 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?שחופרים לי 5.מה היא הקללה האהובה עליך?פאק XD 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?של ציפורנים על השולחן 7.איזה קול/רעש אתה שונא?של קולות שעושים עם הפה זה מטריף אותי 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?עם מלא מלא אוכל ובגדים XDDDD 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס 10. שוקו או וניל?נממ קשה 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?גם וגם:| 16. קור או חום?גם וגם 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?טחח זה אותו דבר:|נראלי XDDDDD אל תשאלו אני דפוקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע?לא דעת 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את המנקה שלי...סתםסתם XD אממ חברה או משו 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?לא דעת חחח דברים אהובים עלייך: 1.צבע:שחור ורוד סגול 2.בעל חיים:חתול 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)חחח יש מלא 4.סרט:סיפור סינדרלה 5.שחקן::\ לא דעת 6.שחקנית:הילארי^^ 7.דיסק:בלקאאוט 8.שיר:יש מלא 9.מקום בילוי:כל מיני 10. פורום אהוב:לא דעת בריטני והילארי? 11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה:מקום רועש עם מלא חנויות:| 13. רכב:לא דעת חיפושית חחח 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:מי שאני אוהבת ומעריכה אמרתי לו את זה חח 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:מממ לא זוכרת יש הרבה 16. עיתון:ראש1 17. סדרה:יש הרבה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?*שניה אני יחייך* עכשיו חח 2.זכית לחיוך?:| 3.הענקת מחמאה?לפני כמה דקות 4.קיבלת מחמאה?לפני כמה דקות 5.עשית משהו טפשי?לפני כמה שעות 6.פינקת מישהו?לא זוכרת 7.פינקת את עצמך? לא זוכרת 8.צחקת?לפני איזה שעה או משו 9.גרמת למישהו לצחוק?כנ''ל 10.התחרטת על משהו שאמרת?לפני כמה שעות 11.בכית?לפני שעה או משו 12.הסתפרת?לפני כמה חודשים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא:\ 5.בכית בסרט?כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא חחח 8.הופעת בעירום בציבור?יש מצב שהייתי קטנה חח 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?כן ברור כל יום לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אמא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אמא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"לא זוכרת חח 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ללכת להקלח חחחח 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?יש מצב חח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?אתם אנשים נחמידם מאוד מאוד ואני אוהבת אותכם טוב?טוב 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?משווע למרות שאינלי מושג מה זה אומר 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא:| 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :שאלון נחמד 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד. ה' XDDD ב' ג' וטאז א'

AvivoOosh

New member
עונה :]

בכלליות: 1.שם:אביב 2.גיל:13 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):|פרנציפ|כל 5 שעות כמו שעון
...חח סתם נקבה
4.צבע עיניים:חום ירקרק כמו של הילארי :] 5.צבע שיער:שטני חום 6.גובה:1.63 7.מצבך הארוני:הא? 8.פירסינגים:רק באוזן 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:שמש
11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך :אייסי :372983922 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית [
],עברית
,ערבית 13.תכונות טובות שלך:מצחיקה,יודעת להקשיב,מוכשרת 14.תכונות רעות שלך:מאשימה את עצמי בכל דבר,נעלבת מהר,פטיל קצר 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אמה ווטסון,ניקול ריצ'י וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מצחצחת שיניים
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?החלום המוזר שלי[אני מופיעה,אני מקבלת חתימה מפרגי
] 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?שיעמום... 6.מה מפחיד אותך?השדים של אמילי,והגבות של בת דודה שלי 7.מה מרתק אותך?הארי פוטר
8.מה מעציב אותך?כל מיני 9.מה משמח אותך?בריטני שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?סושי 2.מה הארוחה החלומית שלך?סושי,מלא מלא מלא סלמון,לבבות וספגטי אם רוטב אלפרדו 3.מה אתה שותה במהלך היום?נסטי,מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?לא שותה 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:לאפה 10.סמי או סוסו:הא? 11.אחמד או סלים:הא? 12.מועדון או בית קפה:מועדון 13.פאב או דאנס בר:דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק:הא? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:מה שאמרת אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "לא תדע מה יש לך עד שתעבד אותו" כולם שווים "תפליצו,לא טוב לשמור בבטן" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?אוטו,אדום,בלי גג...ניו יורק הרי אי קאם 3.מעשה נועז שעשית?לא זכור לי
4.מעשה טפשי שעשית?יותר מידי,עזבו 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:ישלי נטייה לדחוף מילים באנגלית לכל משפט
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?איטליה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?LA 8.מה יש לך מתחת למיטה?רצפה
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:ריבועים
10. מה סקסי בעיניך?בנים אם שיער ארוך מטולטל,עדיל בגבה,וריבועים,עדיפות לרקדנים 11. מה רומנטי בעיניך?ריבועים
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?גיל 3,ילדה קטנה,בלי בעיות בחיים,בלי דאגות
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?ילדה אחת שהייתה חברה שלי עד כיתה ו' וניתקנו קשר 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?לשיר מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?קסם 2.מה היא המילה השנואה עליך?כפרה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?רגשית:חמודים,רוחנית:הא?,יצירתית:ריקוד 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?הא? 5.מה היא הקללה האהובה עליך?אינלי קללות קבועות,זה טלוי על מי ולמה... 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?בריטני
7.איזה קול/רעש אתה שונא?בת דודה שלי 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?שמחה וצילצולים ובריטני ברקע 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזנית 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?חמודות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?אחד
,רחוק מכן [LA
] 20. למי אתה מתגעגע?אחד 21. את מי היית לוקח לאי בודד?אחד 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?מצאתי חברים אמיתיים דברים אהובים עלייך: 1.צבע:תכלת,טורכיז,שחור,אדום,צהוב 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים):הארי פוטר 4.סרט:הארי פוטר,כל סרט של הילארי דאף,ילדים באמריקה 5.שחקן:דניאל רדכליף 6.שחקנית:אמה ווטסון,הילארי דאף 7.דיסק:Dignity 8.שיר:Real Girl 9.מקום בילוי:לא משנה המקום,משנה האנשים 10. פורום אהוב:הילארי דאף,הפורום הכי חיי מכל השאר 11. עונה:אביב
12. מקום להעביר בו חופשה:LA 13. רכב:אדום,בלי גג 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אמא,צריכה להגיד לה
15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 1."a pinpol!I hate you! and now the glass is dirty!" 2."e is for emotion ruin every one's day m is for miserable people o is on the dark side cause we have some frash coocies" מיוטיוב עשו how to be emo 16. עיתון:ראש 1 17. סדרה:כל מיני מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?היום בבוקר 2.זכית לחיוך?אתמול 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה?אתמול 5.עשית משהו טפשי?אתמול 6.פינקת מישהו?אתמול
7.פינקת את עצמך?בים שבת שעברה 8.צחקת?אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק?אתמול 10.התחרטת על משהו שאמרת?אתמל
11.בכית?נממממ,ביום........נראה לי שלשום 12.הסתפרת?לפני שנה האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אחותי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אחותי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":אחד 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:הכלבה שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?שיעמום 2.צביקה הדר או צביקה פיק?היאלרי דאף
3.הראל מויאל או הראל סקעת?רן דנקר 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?אם כן,הוא ממש ממש מסכן 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?שיעמום,מילה טובה 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?חופשי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?מבוא?הא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :שאלון סבבה 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד. ה

Nathalie 6293

New member
../images/Emo176.gif

אוקי, זה הולך לקחת הרבה זמן... בכלליות: 1.שם:נטלי 2.גיל:15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:1.69 7.מצבך הארוני: מה? 8.פירסינגים:-- 9.קעקועים:-- 10.משקפיים:-- 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך : מסן 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדברת אנגלית ועברית מבינה צרפתית, ספרדית ולומדת ערבית. 13.תכונות טובות שלך:נאמנה 14.תכונות רעות שלך:מתעצבנת ולא אוהבת שאומרים לי מה לעשות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?בודקת מה השעה 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?קוראת/רואה טלוויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?למה אח שלי היה חייב להתעורר ב-6 בבוקר.. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אח שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לראות סרטים, ללכת לבריכה 6.מה מפחיד אותך?ג'וקים 7.מה מרתק אותך?סרטים, שפות, ספרים טובים.. 8.מה מעציב אותך?לא יודעת 9.מה משמח אותך?חופש שתייה/אכילה:אכילה 1.מה המזון האהוב עליך?פיצה 2.מה הארוחה החלומית שלך?פיצה ממש טעימה עם סלט ממש טעים וקולה קרה. 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?-- 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה:לאפה 10.סמי או סוסו:הא?! 11.אחמד או סלים:כנ"ל 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:--- 14.תאטרון או ז'אן דארק:-- 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:לא יודעת מי זה קופיקו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?תחיה ואל תזיק 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? סופרת.. סתם.. אממ לא בטוחה 3.מעשה נועז שעשית?כלום 4.מעשה טפשי שעשית? לא זוכרת 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:יש לי בלאקאאוט כרגע 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?צרפת, ארה"ב, קרואטיה, אנגליה, קפריסין. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ניו יורק
8.מה יש לך מתחת למיטה? את הארון בגדים שלי (יש לי מיטה גבוהה כזו מאיקאה..) 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ריבועים XD 10. מה סקסי בעיניך? כנ"ל 11. מה רומנטי בעיניך?לא יודעת 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה של היטלר כדי לשכנע אנשים לצאת משם. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? היטלר כדי להרוג אותו.. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אין לי רעיון מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?damn 2.מה היא המילה השנואה עליך?fuck 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אסתטיקה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אי דונט נו 5.מה היא הקללה האהובה עליך?damn 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?פעמונים שקטים כאלה 7.איזה קול/רעש אתה שונא?שמחזירים את הצלחות למקום XD 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?כמו שהוא מקבל את כולם 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס 10. שוקו או וניל?שניהם 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?חסכן 16. קור או חום? בין לבין 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? סתם מצ'עממות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?-- 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? בלי להיות בקניום עם חברה 20. למי אתה מתגעגע?לא יודעת 21. את מי היית לוקח לאי בודד?אח שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שאני עוברת בצפר דברים אהובים עלייך: 1.צבע: ורוד 2.בעל חיים:קואלה 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) נער החידות ממומבי 4.סרט: וואי שי יותר מדי!! נגיד : אני האגדה 5.שחקן:וויל סמית 6.שחקנית: לא יודעת 7.דיסק:the best damn thing 8.שיר:hey there delilah 9.מקום בילוי:קניון 10. פורום אהוב:הילארי דאף 11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: קרואטיה 13. רכב:חיפושית 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: נו וואן 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא ידועת 16. עיתון:ראש1 17. סדרה:האוס אין יל כוח להמשיך..

למעלה