שאלון

אביחי 33

New member
שאלון../images/Emo17.gif../images/Emo40.gif

תהנו
1 איך קוראים לכם? 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3 בת/בן כמה את/ה? 4 התאהבת פעם? 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? 6 החלום שלך? 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: 8 מעשן/ת סיגריות? 9 פעם חשבת להתאבד? 10 החברים הכי טובים? 11 הקול האחרון ששמעת? 12 המקום האחרון שהיית בו? 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? 17 למה דווקא שם? 18 קר לך או חם לך? 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? 23 השיר האחרון ששמעת: 24 השיר שנדבק לך: 25 שיקרת פעם? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש: 30 התאהבת בידיד? 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: 34 היה יפה? 35 בקולנוע או בטלוויזיה? 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? 37 מי האיש האחרון שראיתם? 38 מאמינ/ה באלוהים? 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? 40 עשית פעם סיאנס? 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 44 היית פעם בחו"ל? 45 הרביצו לך? 46 הרבצת למישו? 47 איך היה הסקר? 48 מה אוהב/ת לאכול: 49 מה אוהב/ת לשתות: 50 צבע עיניים: 51 צבע שיער: 52 סמיילי אהוב: 53 הדבר הכי מגעיל: 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: 55 כמה זמן על המחשב: 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: 57 פתגם שעושה לכם את זה: 58 אוהבים את החיים או לא: 59 כמה אחים: 60 השם הכי יפה לילד: 61 השם הכי יפה לילדה: 62 איפה אתם גרים: 63 סמיילי הכי מעצבן: 64 הפורום הכי שווה: 65 יש לכם פורום?: 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: 67 את מי אתם מעריצים: 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 69 הכינויים שיש לשם שלכם: 70 הכינוי הכי אהוב: 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? 72 מסר לחיים:

אביחי 33

New member
עונה../images/Emo178.gif../images/Emo60.gif../images/Emo110.gif

1 איך קוראים לכם?
אביחי
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
חליל
לא אבל רציני חליל שם יפה
לא מבין למה רן דנקר החליף לרן
3 בת/בן כמה את/ה?
15 ו 4
4 התאהבת פעם?
כן
באחת שלא יוצאת לי מהראש
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?
טרנינג. 6 החלום שלך?
אמממממ. לטייל בעולם
7 אתם חושבים שהוא יתגשם:
אני כמעט בטוח
8 מעשן/ת סיגריות?
לא 9 פעם חשבת להתאבד?
לא 10 החברים הכי טובים?
תקע ושקע
יש הרבה
11 הקול האחרון ששמעת?
אמממ של אחותי שמדברת בפון
12 המקום האחרון שהיית בו?
אממממ רואה טלויזיה 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
אממממ תנו לי לחשוב... חחח זה סוד
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
לא
15 יש לך חברים הומואים/לסביות?
לא
16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?
אמממממ לא'ודע . 17 למה דווקא שם?
ככה
18 קר לך או חם לך?
אמממ סביר 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
אמממממ.
20 באיזה גיל תתחתנ/י?
אממממ מש/ו כמו 25-26 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?
אמא
ואגם
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
אמממ אגם
23 השיר האחרון ששמעת:
אמממ מחרוזת שירי פסטיגל של פסטיגל גיבורי על מתוך דודו טופז
24 השיר שנדבק לך:
באה אליכם,לשם/מירי מסיקה מחרוזת שירים נינט ויהודה לוי/מתוך יאיר לפיד 25 שיקרת פעם?
כע. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?
אמממממ לא יודע
27 מסנג'ר:
יש
28 אייסיקיו:
גם
29 מילה שעולה לך בראש:
נעל 30 התאהבת בידיד?
לא
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:
אולי
32 אם כן קרה לך?
מה קרה?
33 הסרט האחרון שראית:
אממממממ ראיתי "הטיסה" 34 היה יפה?
אמממ כע סרט מאוד חמוד
35 בקולנוע או בטלוויזיה?
קולנוע ברור..ליגה אחרת
36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?
לא. אבל אני עכשיו אפעיל
37 מי האיש האחרון שראיתם?
אחותי הקטנה
האחרון שראיתם?
אחותי הקטנה
38 מאמינ/ה באלוהים?
כע 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?
אמממ עולים למעלה. ששש לא לדבר על זה
40 עשית פעם סיאנס?
לא אבל אני צ'ה
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
כע
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?
אמממממ...לא אוהב לחייך בבוקר
חחח לא רציני..אני לא מחייך הרבה בבוקר.אני עצבני כזה
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
אמממ כע
44 היית פעם בחו"ל?
פעם 1
45 הרביצו לך?
אממממ בכיתה א' נדמה לי
46 הרבצת למישו?
לא שזכור לי ב 10 שנים האחרונות 47 איך היה הסקר?
נחמד
48 מה אוהב/ת לאכול:
אממממ שניצל
49 מה אוהב/ת לשתות:
אמממ מיץ תפוזים סחוט
50 צבע עיניים:
חום שליטטטטה ולא להתווכח אפילו!!
51 צבע שיער:
חום שחור 52 סמיילי אהוב:
אממממ.
53 הדבר הכי מגעיל:
אמממממ לטאה/זיקית וכיוצא בזה. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:
אמממ "קיוב" 55 כמה זמן על המחשב:
אמממ הרבה
56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:
כל שעה אפשרית
57 פתגם שעושה לכם את זה:
אמממ "האהבה היא כמו הרוח, אי אפשר לראות אותה, אבל אפשר להרגיש אותה"
זה פתגם?
58 אוהבים את החיים או לא:
אמממ כע ולא
59 כמה אחים:
אמממ 4 חוץ ממני 60 השם הכי יפה לילד:
אממממ ירין
וגם חליל
61 השם הכי יפה לילדה:
אמממ אגם
וגם נעה,ואור
62 איפה אתם גרים: גן יבנה עיר הקודש
63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:
פורום א=ג=ם ר=ו=ד=ב=ר=ג ב=ת=פ=ו=ז א=נ=ש=י=ם|
65 יש לכם פורום?
משלי?אין לי. אבל אני מנהל <a href=http://www.omri-rotbard.

אביחי 33

New member
המשך../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

65 יש לכם פורום?
משלי?אין לי. אבל אני מנהל הפורום הרשמי של עמרי רוטברד
66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:
כאן ובאמ"ל 67 את מי אתם מעריצים:
אין מישו מסוים. את אגם אני מערייייך מאוד
68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:
12 הכי מאוחר
69 הכינויים שיש לשם שלכם:
אביחי 33
70 הכינוי הכי אהוב:
לא אוהב אביחי 33
71 אתם אוהבים מישו עכשיו?
אממ לא מממש
לא שיש לי זמן לאהוב. 72 מסר לחיים:
אמממממ תהנו ממה שאתם עושים, ואל תפסיקו לחלום לעולם, כי לפעמים חלומות מתגשמים
וזה בדוק
זהו עד כאן
אביחי

a b u y a

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

1.איך קוראים לכם?אביה(לכם
) 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אין לי מושג...יצא לי לחשוב על זה ולא עולה לי כלום... 3 בת/בן כמה את/ה?16
4 התאהבת פעם?כן... 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?טרנינג וחולצה-פיג'מה... 6 החלום שלך?לפגוש את אגם...סתם לא...פקאצי מדי....לא יודע... 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:
8 מעשן/ת סיגריות? לא
... 9 פעם חשבת להתאבד?כן בטח...כל יום...ברור 10 החברים הכי טובים? מהכיתה 11 הקול האחרון ששמעת?את אמא שלי "אביה, הגרביים האלה שלך
" 12 המקום האחרון שהיית בו?מקלחת
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חבר שלי מהכיתה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כן 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לא יודע....אבל מעדיף מושב
...לא
עיר
17 למה דווקא שם?כי זה המקום הכי מעולה...במיוחד לילדים... 18 קר לך או חם לך? לא זה ולא זה 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:אמממ 20 באיזה גיל תתחתנ/י?לא יודע 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אבא ואמא
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?סוד 23 השיר האחרון ששמעת:"זה המאסטרו"-תוכנית שופכת
24 השיר שנדבק לך: מוזר...פתאום בא לי השיר "מכל האהבות" 25 שיקרת פעם? כן
...מן הסתם 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?הברזתי משיעור גיאוגרפיה
...חחחחחח 27 מסנג'ר: [email protected]אבל לא נכנס אליו
28 אייסיקיו: 200791158...כנסו בהמוניכם
29 מילה שעולה לך בראש:אקמולי...הפרסומת
30 התאהבת בידיד?לא
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: בהידלקות ממבט ראשון ליתר דיוק... 32 אם כן קרה לך?:כן 33 הסרט האחרון שראית:איילנד 34 היה יפה? מאוד
35 בקולנוע או בטלוויזיה?במחשב
36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחותי 38 מאמינ/ה באלוהים?כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?גיהנום/גן עדן 40 עשית פעם סיאנס?לא...מפחיד מדי... 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם:פתיל קצר לפעמים... 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?לא 44 היית פעם בחו"ל?לא 45 הרביצו לך?
-תבינו לבד 46 הרבצת למישו?
-
47 איך היה הסקר?נחמד... 48 מה אוהב/ת לאכול:הכל...חוץ מסלק אדום...בלעעע...(ועוד כמה שאני לא זוכר) 49 מה אוהב/ת לשתות:לא אוהב מוגז מדי
50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער:חום כהה 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:קישקה של
שנמעכה על הכביש והפכה להיות שחורה...
54 הסרט הכי דפוק שראיתם:סדנה לעצבים
55 כמה זמן על המחשב:10 דקות בינתיים 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:אחרי בצפר... 57 פתגם שעושה לכם את זה:
לא הכל טוב אבל הכל לטובה
-פתגם שעוזר לחיים
...תאמינו לי
58 אוהבים את החיים או לא:בינתיים נחמד לי 59 כמה אחים: 4 חוץ ממני 60 השם הכי יפה לילד:לא יודע 61 השם הכי יפה לילדה:אגם
62 איפה אתם גרים: אחיהוד סיטי
63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:
65 יש לכם פורום?:
66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:אגם
67 את מי אתם מעריצים:אגם
...רק במקום צ'-כ'(מעריכים...מאוד מאוד
) 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:11:30-12:00 69 הכינויים שיש לשם שלכם:בוי(בשורוק)...אבויה... 70 הכינוי הכי אהוב:בוי 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כן
72 מסר לחיים:כמו שאמרתי
לא הכל טוב אבל הכל לטובה
לילה
טוב

eynav16

New member
../images/Emo27.gif

1 איך קוראים לכם? עינב 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא רוצה שום שם אחר 3 בת/בן כמה את/ה?16 4 התאהבת פעם?לא 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?פיג'מה
6 החלום שלך? אין כרגע 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:כשיהיה כן 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד?לא 10 החברים הכי טובים?אין אחד הכי טוב למרות שהייתי רוצה 11 הקול האחרון ששמעת?רעות
12 המקום האחרון שהיית בו?הבית
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?רעות 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?כן 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?אין לי מושג 17 למה דווקא שם?--- 18 קר לך או חם לך? חם
19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:מה ז"א? 20 באיזה גיל תתחתנ/י?אין לי מושג 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את בן דוד שלי אורצוקקקקקקקקק
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?ניראה לי שאיתו... אני מתגעגעת
23 השיר האחרון ששמעת:בושם צרפתי...אני לא בטוחה שככה קוראים לו אבל זה שיר חדש של שרית חדד 24 השיר שנדבק לך: השיר הזה..."חבק אותי נשק אותי..." 25 שיקרת פעם? כל אחד משקר לא דווקא בכוונה רעה. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?אמ... אין משהו מטורף... עשיתי בנג'י אבל זה היה בסופרלנד ככה שזה סתם..עשיתי סנפלינג, נזם.. יש כאלה שיגידו שזה מטורף...בשבילי לא ממש 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 266051174(מי שמתחבר אלי בבקשה להגיד לי שזה אתם ומהפורום של אגם בתפוז) 29 מילה שעולה לך בראש:לא יודעת 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:לא יודעת 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית:משהו בטלויזיה שאין לי מושג... 34 היה יפה? ראיתי ממש קצת 35 בקולנוע או בטלוויזיה?טלויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?אני לא שומעת אבל שומעים בחוץ ככה שכן אני שומעת... 37 מי האיש האחרון שראיתם? ההורים שלי 38 מאמינ/ה באלוהים?לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?לא מאמינה כל כך 40 עשית פעם סיאנס?לא מפחידדד
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לפעמים...
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?לא כל כך סבלנית, מתעצבנת מהר. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?ברוררררר
44 היית פעם בחו"ל?כן, בטורכיה בכיתה ה':) ועכשיו אני גרה בחו"ל(בברזיל) ובינואר יהיה באנגליה... 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר?בסדר, כל הסקרים אותו דבר וארוכים בדר"כ אבל זה בסדר
48 מה אוהב/ת לאכול:הכי הכי תפו"א 49 מה אוהב/ת לשתות:קולה, גוארנה(משקה פה בברזיל), מים והכל בעיקרון מיצים פחות... 50 צבע עיניים:חום-ירוק... דבש.. 51 צבע שיער:שטני 52 סמיילי אהוב:
כי תינוקות וילדים קטנים זה הדבר הכי מדהים ומתוק בעולם! 53 הדבר הכי מגעיל:יש הרבה אבל שלא תקיאו פה
54 הסרט הכי דפוק שראיתם:אמ... לא כל כך רואה סרטים... 55 כמה זמן על המחשב:היום או בכלל??? יכולה לשבת ימים שלמים... 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:כל היום... בעיקר כי עכשיו אני בבית כל הזמן... 57 פתגם שעושה לכם את זה:אין כרגע. 58 אוהבים את החיים או לא:כן ולא... לא תמיד... החיים לא קלים לצערי...
59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד:לא כל כך מתחברת לזה אבל בגלל בן דוד שלי אז אור! 61 השם הכי יפה לילדה:אמ..... שבת דודה שלי תוולד אני ידע
62 איפה אתם גרים: ברזיל כרגע 63 סמיילי הכי מעצבן:
סתם מצאתי עכשיו.. 64 הפורום הכי שווה: אמ.... לא יודעת יש לי הרבה 65 יש לכם פורום?:לא.. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:הכל...כמעט 67 את מי אתם מעריצים:כבר לא ממש קוראת לזה הערצה אבל אוהבת את שרית חדד, אגם ואמ..אלה השתיםם הכי הכי... 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:תלוי באיזה תקופה... עכשיו ב1-2 69 הכינויים שיש לשם שלכם:נבי, ברל'ה
,נבוש... וכו... 70 הכינוי הכי אהוב:אפשר הכינוי שהכי הרבה זמן... ברל'ה.. מישהיא המציאה לי את זה ומאז אחת החברות שלי כל הזמן קוראת לי ככה...דווקא אוהבת.. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?לא 72 מסר לחיים:"חייה, ותן לחיות".. ואני עניתי על חצי כבר פעמים בכלל שנימחק לי הכל וכתבתי שוב..

natali61

New member
עונה

1 איך קוראים לכם? נטלילוש (נטלי) 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אנג'ל 3 בת/בן כמה את/ה? 13.5 4 התאהבת פעם? תגידו לי מי לא 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס של לי קופר וחולצה שחורה 6 החלום שלך? להיות שחקנית מפורסמת בהווליוד ובעזרת השם זה יתגשם 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: בארור 8 מעשן/ת סיגריות? לא חס וחלילה 9 פעם חשבת להתאבד? לאא מה פסיכופטית 10 החברים הכי טובים? חופית קרינה סרינה ועוד מאלה 11 הקול האחרון ששמעת? אימא 12 המקום האחרון שהיית בו? בבצפר 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שילי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בוילה בהוליווד 17 למה דווקא שם? כי הוא שם מיוחד 18 קר לך או חם לך? נעים 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אני לא ה' שאני יהיה אני יודע לכם 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה שילי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אהובי 23 השיר האחרון ששמעת: סלבמה 24 השיר שנדבק לך: סלבמה 25 שיקרת פעם? כן מי לא 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא עולה לי לראש 27 מסנג'ר: בארור מי שרוצה שיבקש 28 אייסיקיו: כנ"ל 29 מילה שעולה לך בראש: א.ה.ב.ה 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כןן 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: טעות בכיוון 34 היה יפה? מאוד מפחיד 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טליוזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? חברה שילי 38 מאמינ/ה באלוהים? כןן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?איזה שאלות מאיפה אני יודעת 40 עשית פעם סיאנס? לאא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כןן כפרע עי 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? משתעממת מהר מאוד 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? לא 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? ארוך 48 מה אוהב/ת לאכול: כל מה שמתוק 49 מה אוהב/ת לשתות: ענבים 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער: חום מתולתל וארוך (כמו השער של אגם באורך) 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: להקיא 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא יודעת 55 כמה זמן על המחשב: 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: אין שעה בקועה 57 פתגם שעושה לכם את זה: אם אני לי אז מי לי ? 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: 1 60 השם הכי יפה לילד:שון 61 השם הכי יפה לילדה: אגם 62 איפה אתם גרים: בבת ים 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: רבלדה 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אגם ורבלדה 67 את מי אתם מעריצים: אגם יהודה לוי מקס אולירצ'יק ופונצ'ו 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 23-1 69 הכינויים שיש לשם שלכם: יפה יפיופה ננטי תותי 70 הכינוי הכי אהוב: יפיופה 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כןן את אהובי 72 מסר לחיים: תחייך אל העולם והוא אלייך

../images/Emo110.gif

1 איך קוראים לכם? מיכל
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אממ לאדעת.. אני ממש אוהבת תשם יעל.. וגם אגם.. זה לדעתי השמות הכי יפים שיש
וגם "אושר" וכל השמות החמודים האלה
3 בת/בן כמה את/ה? 13 וחצי
עוד 154 ימים יומולדת 14!:) [כן אני סופרת
] 4 התאהבת פעם? מממממממממממממ 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצת בצפר ומכנס
[איזה קטע הא?
] 6 החלום שלך? חיחיחיחי לאמשנה
7 אתם חושבים שהוא יתגשם: ב"ה
8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? לא 10 החברים הכי טובים? שמות לא יעזרו לכם
11 הקול האחרון ששמעת? אמא 12 המקום האחרון שהיית בו? בבצפר 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? מממממממממממממממממ 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לאדעת אבל לא בת"א 17 למה דווקא שם? ^ 18 קר לך או חם לך? לא ולא
19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הרבה דברים
20 באיזה גיל תתחתנ/י? חחחחחחח לאדעת.. אינלי תוכניות בינתיים
חחח בדיוק היום סיפרתי לחברה שלי שקראו לי בכף היד [כןכן
] שאני אתחתן בגיל 27-28
21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אממממממממממממממממממממממממ 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לאמשנה
23 השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת
Beautiful - Christina Aguilera 24 השיר שנדבק לך: חחחחחחחחחח פאדיחות לספר
25 שיקרת פעם? כע 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? ממממ לא עשיתי?
27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 200754154 29 מילה שעולה לך בראש: "שיר" 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא
32 אם כן קרה לך?: ^ 33 הסרט האחרון שראית: לא זוכרת
34 היה יפה? מאוד
35 בקולנוע או בטלוויזיה? ^ 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כה 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחותי 38 מאמינ/ה באלוהים? יס 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? חחחחחחחח לא ניסיתי אתזה כ"כ
טפוטפו 40 עשית פעם סיאנס? לא! אל תעשו גם.. תעשו טובה לעצמכם
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא כ"כ 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? חחחחחחחח אממממ יש מלא האמת
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בטח 44 היית פעם בחו"ל? כע 45 הרביצו לך? כע
46 הרבצת למישו? כע
47 איך היה הסקר? אחלה בחלה
48 מה אוהב/ת לאכול: לאדעת 49 מה אוהב/ת לשתות: קולה שליטה
50 צבע עיניים: שלי? חום
51 צבע שיער: כנ"ל 52 סמיילי אהוב:
*ואביחי תזהר ממני
* 53 הדבר הכי מגעיל: חסרים דברים כאלה? 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: חחח יש מלא 55 כמה זמן על המחשב: משחזרתי מהבצפר.. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כשאני חוזרת מהבצפר.. בערב.. ככה
57 פתגם שעושה לכם את זה: -כרטיס אישי- וגם לעולם אל תפסיק לחייך, אפילו כשאתה עצוב- מישהו עשוי להתאהב בחיוך שלך! [אינלכם מושג פשוט כמה זה נכון
] 58 אוהבים את החיים או לא: אממ די.. 59 כמה אחים: 1 חוץ ממני 60 השם הכי יפה לילד: לאדעת
יש מלא מלא שמות יפים.. גם שמות שהם גם לבנים וגם לבנות לדעתי נורא יפים
61 השם הכי יפה לילדה: מה שרשמתי למעלה ו..^ 62 איפה אתם גרים: ת"א
63 סמיילי הכי מעצבן: מממממממ זה-
64 הפורום הכי שווה: אמ"ל וזה
אני באמ"ל אבל 'קצת' יותר
65 יש לכם פורום?: לע 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אמ"ל. 67 את מי אתם מעריצים: אגמי, הראל סקעת ועוד כמה
68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: אני הולכת לישון בערך ב11 וחצי-12 [זה נורא תלוי במידת העייפות שלי
] אבל עד שאני נרדמת זה כבר 3 בלילה
69 הכינויים שיש לשם שלכם: מיקמיק, מיכלי, מיכלוש, מיקי, מוקי וכל מיני כאלה
70 הכינוי הכי אהוב: מיקמיק
71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא
72 מסר לחיים: ממממממ אני חושבת שזה כמו הפתגם לא?
יומטוב אנשים! שבוע מדהים!

אאאנננייי

1 איך קוראים לכם? שלי. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אני אוהבת תשם שלי . 3 בת/בן כמה את/ה? 12 וחודש ו4 ימים חחחח . 4 התאהבת פעם? לא רציני כזה חח... 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? גופיה , תחתונים , ג'ינס וג'קטבצבע כהה לא מוגדר חחח . 6 החלום שלך? לפגוש את אגם ולהגשים את כל מה שאני רוצה שיתגשם . 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אני מקווה אבל לא מפתחת ציפיות . 8 מעשן/ת סיגריות? ממממ...כן בטח אני בת 12 ואני מעשנת..חחח סתם , אני לא מעשנת ואני גם לא רוצה לעשן . 9 פעם חשבת להתאבד? תנו לי לחשוב....לא . 10 החברים הכי טובים? מור !!! 11 הקול האחרון ששמעת? אמא שלי שצועקת על אחותי חח . 12 המקום האחרון שהיית בו? ביצפר בעעע . 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי . 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא . 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודעת... 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? עד שאני יהיה גדולה..... 17 למה דווקא שם? ^ ^ ^ 18 קר לך או חם לך? נעים... 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:קנאה . 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 23-24 . 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אח שלי
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? בחזרות למופע "שיר נולד". 23 השיר האחרון ששמעת: טיטאניק באטוטובוס שנסעתי לטיול היום . 24 השיר שנדבק לך: "לאן שלא תלכי" של שירי מיימון . 25 שיקרת פעם? אני לא יכולה לספור אפילו חחח... 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: מחקתי . 29 מילה שעולה לך בראש: אגם רודברג 30 התאהבת בידיד? לא זוכרת חחח... 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן . 32 אם כן קרה לך?: עדיין לא קרה... 33 הסרט האחרון שראית: איזה סרט אחד עם ג'וליה רוברטס [והיא גם השחקנית מחו"ל שאגם אוהבת חחח] 34 היה יפה? לא ראיתי הכל..כי לא ממש הבנתי את הסרט . 35 בקולנוע או בטלוויזיה? בVOD . 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא כי אין לי כוח לשים עכשיו דיסק וכל הבלאגן הזה... 37 מי האיש האחרון שראיתם? את אחותי [גררררר] . 38 מאמינ/ה באלוהים? בטח !!!! 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נולדים מחדש ולא זוכרים כלום ממה שקרה פעם לפני שמתנו ויכול להיות שתהפכו להיות נכד של אחד החברים שלכם חחח . 40 עשית פעם סיאנס? מה זה ?? 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? שאלה קשה..תשאלו אחרים לא אותי... 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?לפעמים אני ממש קנאית..נו טוב אני מזל עקרב זה מה שאומר המזל שלי בהורוסקופ . 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כתבתי את זה לילד מהכיתה הקודמת של חברה שלי במסן שלה והתחיל סיפור חבל"ז . 44 היית פעם בחו"ל? לא...אני אומרה להיות בקיץ . 45 הרביצו לך? בטח..אחותי [ושוב פעם , גררררר] . 46 הרבצת למישו? חחח בכיתה ג' הרבצתי לחצי מהבנים בכיתה שלי חיחח . 47 איך היה הסקר? ארוך , מעייף , ומנהנה :) . 48 מה אוהב/ת לאכול: מממ...אולי תשאל מה אני לא אוהבת לאכול..זה יהיה יותר קל . 49 מה אוהב/ת לשתות:מיץ תפוזים קרררר . 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב: לפי המצב-רוח . 53 הדבר הכי מגעיל:ג'וקים . 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא יודעת את השם שלו אבל זה סרט דפווקקקק ברמה !!! 55 כמה זמן על המחשב:7 שעות . 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:כשיש לי זמן חחח... 57 פתגם שעושה לכם את זה:"אל תסתכלי על הקנקן , אלא במלצר שמגיש אותו" . 58 אוהבים את החיים או לא: כן אבל לפעמים הפ עושיפ דווקא . 59 כמה אחים: 2. 60 השם הכי יפה לילד:תומר . 61 השם הכי יפה לילדה:לירון ניראלי . 62 איפה אתם גרים: חסוי . 63 סמיילי הכי מעצבן:כל הסמיילים הלא קשורים . 64 הפורום הכי שווה: פורום אגם רודברג ! 65 יש לכם פורום?: בתפוז לא... 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:פורום המעריצים xo2.co.il . 67 את מי אתם מעריצים:אגם רודברגגגג . 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:11:00 וביום שישי 1:00 . 69 הכינויים שיש לשם שלכם:שלישק'ה , שלושק'ה ושולה . 70 הכינוי הכי אהוב: שלישק'ה . 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא ..מחכה לחטיבה . 72 מסר לחיים:תחייכו , הכל לטובה !

עונה..

1.^^^^ 2.דניאל,אגם,מורן ועוד...!! 3. 13 4.אמממממ....פעם אחת אני חושבת
5.סווצ'ר של בצפר וג'ינס. 6.למה שאני יגיד חלום שלי זה שלי...!!!! 7.הלוואי אמןןןן ב"ה..!! 8.חס וחלילה בחיים גם לא יעשן ולא רוצה שיעשנו לידי משתדלת להתרחק ממי שמעשן הדבר הכי דוחה!!!והורס לאנשים ת'בריאות ברמות שלא יאמן!! 9.לא למה מה אני מטומטת גם אם יקרה לי משהו רע אני לא ירצה בחיים להתאבד יש בי תמיד בערך עוד תקווה!! 10.לא תכירו... 11.אח של חברה שלי... 12.בבית שלי למטה.. 13.אמ..אמא שלי... 14.אממממ...מה אכפת לכם?!?!?!?!?!?!?!?! 15.לאאאאא....חס ושלום!! 16.מאיפה אני יודעת..בבית גדול אני רוצה!! 17.מאיפה לי.. 18.באמצע.. 19.אמ..לא יודעת..! 20.מה אני קוראת עתידות 25-27 21.הרבה..מה אכפת לכם אבל מי אתם לא תכירו ולא מכירים! 22.אמממ....מאיפה לי..! 23.כוח האהבה.. 24.כל מיני..!! 25.כןןן....כל אחד..! 26.לא יודעת לא אדם מטורף..אינלי מושג מה עשיתי..! 27.חסוי! 28.חסוי! 29.לא יודעת.. 30.לא.. 31.לא יודעת.. 32.לא קרה לי.. 33.מזמן.. 34.לא זוכרת.. 35.בקולנוע.. 36.לא! 37.לא מעניין אותכם אני גם לא יגיד! 38.כן ברור!!מי שלא הבנדאם הכי לא שפוי שראיתי..אני מאמינה גדולה באלוהים ברור! 39.לא רוצה לחשוב על זה...ולא אנסה את זה!! 40.מה אתם מטומטמים השתגעתם.!!חס וחלילה בחיים אבל בחיים אני לא יעשה את הדבר הזההההההההה......בחיים לא משנה מה אני לא יעשה את זה..לא בשביל כלום..גם מיליון דולר לא!! 41.בערך..כן אני נראית טוב תמיד אומרים..לא שאני מתלהבת אבל אומרים שאני נראית טוב ואני אוהבת איך שאני לבושה והמראה בכלל..! 42.משהו שלי לא מעניין אותכם.. 43.אני תמיד אומרת לחברות שלי והן לי שאנחנו אוהבות אבל לא במובן של אהבת לסביות חס ושלום....אבל למישהו ככה אני אוהבת אותך לבנים לא!! 44.לא...ושתדעו שזה מצווה לא לצאת מהארץ אמרו לי!!.. 45.לא חושבת..אולי! 46.כן אבל לא חזק משהו רציני בצחוק! 47.פסדר שאלות חלקן דפוקות כמו על המתים אבל בעיקר סבבה! 48.ספגטי,צ'יפס,שניצל לא בשרי. 49.קולה הדבר הכי שולט ביקום! 50.חום. 51.מה זה משנה..! 52.לא יודעת... 53.מלא דברים במאכלים וגם מלא דברים בכללי....! 54.לא יודעת... 55.לא יודעת..לא הרבה! 56.אחרי בצפר בערב מדי פעם! 57.אל תהיה עצוב כי הכול יכול להשתנות לטובה!! 58.כן..!! 59.מה אכפת ..מה זה משנה!2 60.לא יודעת יש הרבה!! 61.מורן,דניאל. 62.חסוי.....^^^^^^^^^^ רחוק!!אני תמיד אומרת מקומות סתם ומאמינים אבל אפ'פם לא תדעו מאיפה אני זה מקום יפה!!!..אבל לא במרכז ולא בדרום קרוב לצפון!! 63.לא יודעת.. 64.אינלי מושג.. 65.לא!! 66.אף אחד! 67.יש כל מיני..!במפורסמים מורן ואגם ויש אבל הרבה..! 68.כל פעם משהו אחר תלוי במתי קמתי באותו יום מתי אני צריכה לקום מה יש בטלוויזיה וכל מיני.. 69.יש הרבה ...ואני לא נותת ת'שם! 70.כינוי חמודי לדעתי לא לשם שלי אבל לא יודעת בעצם!! 71.לא! 72.מסר לחיים:גם אם קורה משהו עצוב כואב הכול יכול לקרות ולהשתנות תמיד לטובה..!!אל תשנאו את החיים תהנו ותאהבו אותם...החיים מחייכים לכל אחד בדרך שונה! אני לדוגמא לא פגשתי את אגם והייתי רוצה אבל אין מה עשות אני יעשה הרבה ורוצה אבל אם זה מה שאלוהים קבע אני מאמינה שזה בסדר..ואל תדאגו לכל אחד לום מתגשם לפעמים לי אישית עוד לא אבל מקווה שלפחות 2 מתוך הרבה יקרו לי!!ועוד משהו תחייכו זה לא עולה כזה אבל שווה ז-ה-ב-!..באמת זה נכון תחייכו זה לא עושה רק אלא רק טוב בנשמה כל דבר לטובה!! ביי לכם נהנתי טיפה והעברתי ת'זמן זהו ביי!! ולגבי העיר שזה ארוך אל תשקיעו מחשבה לא תזהו..!! ושם אין מצב שאני יגיד !!ביי לכם!

עונה

1 איך קוראים לכם? עדו 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא יודע 3 בת/בן כמה את/ה?מחר 17 4 התאהבת פעם?כןןן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצת בית ספר וטרייניג 6 החלום שלך? יש המון 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:כן 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד?כן 10 החברים הכי טובים? אורי וטימור מהשכבה 11 הקול האחרון ששמעת?אחי 12 המקום האחרון שהיית בו?שירותם 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?ארה"ב מקווה 17 למה דווקא שם?כי אני אוהב את המדינה 18 קר לך או חם לך? חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:אין 20 באיזה גיל תתחתנ/י?לא יודע 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? שירי מימון 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?ילדה שאני מאוהב בה 23 השיר האחרון ששמעת:כמה פעמים-שירי מימון 24 השיר שנדבק לך: כמה פעמים 25 שיקרת פעם? ברור 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא יודע 27 מסנג'ר: יש 28 אייסיקיו: יש 29 מילה שעולה לך בראש:אהבה 30 התאהבת בידידה? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?:כן 33 הסרט האחרון שראית:אינדיאנה ג'ונס 34 היה יפה? בטוח שכן 35 בקולנוע או בטלוויזיה?טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחי 38 מאמינ/ה באלוהים?לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?כלום 40 עשית פעם סיאנס?לאאא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?לא יודע 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כןן 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר?משעמם 48 מה אוהב/ת לאכול:המבורגר 49 מה אוהב/ת לשתות:קולה 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב:אין 53 הדבר הכי מגעיל:יש המון 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:יש המון 55 כמה זמן על המחשב:המוןן 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:המוןןן 57 פתגם שעושה לכם את זה:הדשה של השכן ירוק יותר 58 אוהבים את החיים או לא:כן 59 כמה אחים: אח ואחות 60 השם הכי יפה לילד:עדו 61 השם הכי יפה לילדה:שירי 62 איפה אתם גרים: ת"א 63 סמיילי הכי מעצבן: אין 64 הפורום הכי שווה: שירי מימון הרשמי 65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:שירי מימון הרשמי 67 את מי אתם מעריצים:שירי מימון,שיר ביטון והדיימנד'ז 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:23:30+ 69 הכינויים שיש לשם שלכם:דודו 70 הכינוי הכי אהוב:יש 1 רק 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כןן 72 מסר לחיים:שירי מימון הדיווה של ישראל

למעלה