שאלון

Robin Sparkles

New member
שאלון../images/Emo161.gif

עוד 4 ימים
שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? כמה ימים אתה לומד בשבוע? כלי נגינה אהוב: ערץ אהוב: ערץ מוזיקה אהוב: יש לך יס מקס/הוט מג'יק? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

Robin Sparkles

New member
עוד 4 ימים ואני מתאפקת לא לקרוא ספוילרים../images/Emo9.gif

שם:כרמית תאריך לידה:7.6.91 מקום מגורים:מקום לא כיפי שיר אהוב:Nigga Ft Belinda - Baby Te quiero סרט אהוב: מלך האריות 1 תוכנית טלוויזיה אהובה:איך פגשתי את אמא!! (עוד 4 ימים גם),גוסיפ גירל,מגרש ביתי,90210,עקרות בית נואשות..... זמר אהוב:אנריקה איגלסיאס,ג'סטין טימברלייק,כריס בראון זמרת אהובה:ג'ורדין ספארקס יום אהוב בשבוע:שבת דיסק אהוב: אממ....הפסקול של מאמא מיה תאריך אהוב: 7.6
האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן. אתמול. האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?לא האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:לא יודעת... מידת נעלים:40-41 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן. ממש. היום בשיעור היחיד שבאתי אליו
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:אנשים צבועים
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:לא מתחברת אליו המקום האחרון שהייתי בו:בסלון.אכלתי... הסטיה שלי היא:אממ הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי:כנה
תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? כולם בטוחים שכן,אבל לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא. אבל אתמול כמעט הקאתי.. מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? ultrared אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?מזמן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? יום שבת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר?מזמן שיפרו לך את המצברוח? היום.חברה שלי עם השטויות שלה
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:10!!למרות שהתחלתי ללמוד ב-12:30 והלכתי לישון ב-3
מה/מי העיר אותך?אין לי מושג!! מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? אח שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? Nigga Ft Belinda - Baby Te quiero מה אכלת? לא אכלתי משהו נורמלי כי לא הרגשתי טוב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שאני לא מרגישה טוב איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? טיפה את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? גם וגם יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? Baby Te quiero חחח מכורה. אבל זה צלצול יפההה הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שצילמתי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לסוטלנד וקונה לי אוטו
כמה ימים אתה לומד בשבוע? חמישה ימים מאז ומתמיד. (טוב,מכיתה ז' חח) כלי נגינה אהוב:פסנתר,גיטרה וחלילית אירית
ערוץ אהוב: יס סטארז 1 ערוץ מוזיקה אהוב: 77 (לא זוכרת את השם חח) וגם 72 יש לך יס מקס/הוט מג'יק?יס מקסי פורום אהוב:כווווווולם באיזה פורומים את כותבת:בפורומים שאני נמצאת בהם חח יש לך חברים בפורומים? שאני מכירה אישית לא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מה את עושה עכשיו? שונעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן^^ מה את/ה שומע/ת? Nigga Ft Belinda - Baby Te quiero חחחח מה הסרט האחרון שראית? הכפר מה התוכנית האחרונה שראית? עקרות בית נואשות (שידור חוזר) מה הדיסק האחרון ששמעת? הפסקול של מאמא מיה מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא

Lion_Heart

Well-known member
איזה שאלון מדכא../images/Emo6.gif

עוד 4 ימים שם:tkui-אלון תאריך לידה:5/7 מקום מגורים:איפהשהוא בממלכה התיכונה שיר אהוב:samaon and delihla סרט אהוב:terminator תוכנית טלוויזיה אהובה:heroes זמר אהוב:-none זמרת אהובה:none יום אהוב בשבוע:i hate mondays דיסק אהוב:? תאריך אהוב:21/9 האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?fi האם אי פעם עברת על החוק?איזה שאלות :-\ וכן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כמה פעמים האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?דיי הרבה האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?כן
האם אי פעם שיקרת?בטח יש\\אין חבר:אם לא
גובה:? מידת נעלים:? פריסינג:לא קעקועים:כן ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?תמיד ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?אוכל נחשב? בימים אלו אתה מאוהב?כן
הדבר שהכי קשה לך איתו:אני+אנשים רעים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא אני האדם האחרון שהתקשר אלי-טלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי אבל עם דני במסן המקום האחרון שהייתי בו:הסלון הסטיה שלי היא:*BEEP* הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-שוקולד. . .וויתרתי תכונה טובה שלי:לאיודע תכונה רעה שלי:הדחקה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא. . .אבל קוין סמית' קרוב
האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה????? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר?כן-יאם יאם אתה שומר כשרות?? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא, ולא שלא ניסיתי מה צבע החדר שלך?צהוב באיזה בושם אתה משתמש?נו, בהוא אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לאמדבר על זה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?מי אני שאדע? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?היום חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?לפני 14 שנה שתית משקה אלכוהולי?3 שנים השתכרת?5 שנים בערך שכבת עם מישהו/י?-לאמדברעלזה היית במועדון?לאזוכר לבשת חצאית?סקוטלנד. . .אהה
קנית בגד??? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול. . .רגע. . .עכשיו הקדישו לך שיר?אפפעם שיפרו לך את המצברוח?לפני יומיים היום: באיזו שעה התעוררת?5:00 מה/מי העיר אותך?השעון הפנימי הדפוק שלי. . .והחתולה שלשה לי את הבטן מה היה הדבר הראשון שאמרת?:מה את עושה גבינה? מה היה הדבר הראשון ששמעת?:מיאו מה היה השיר הראשון ששמעת?Bon Jovi - Bad Madicine מה אכלת?כריך עם חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? א יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אני לא איזה צלצול יש לך?עזבואותי הקול הכי יפה ששמעת?של אישתי
קשה להסביר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?summer glau אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?הכל כמה ימים אתה לומד בשבוע? כלי נגינה אהוב:חליל ערץ אהוב:האוכל יש לך יס מקס/הוט מג'יק? פורום אהוב:הירוז יש לך חברים בפורומים?אני מקוה מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? שוקע במחשבות את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?Bionic Jive - I Shot Lucifer מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית?Terminator: Sarah Connor Chronicles מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך?ליסוע לדיסנילנד
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא,ממש לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?אוי , שנים עברו היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא ממש נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?כן

עוגיה12

New member
../images/Emo29.gifיאיאאיאאא שיעבור כבר הזמן!!!!!

שם: נטע תאריך לידה: 26.7.94 מקום מגורים :ק"ש שיר אהוב: Tomorrow You Didn't- Avril Lavigne סרט אהוב: אמ.. נראלי ששרק 1.. תוכנית טלוויזיה אהובה: הירוזזז!!! זמר אהוב: מיקה זמרת אהובה: אבריל לאבין יום אהוב בשבוע: נראלי ראשון... דיסק אהוב:
תאריך אהוב: 1 באפריל
האם אי פעם עישנת? כה... גליל נייר- לא סיגריה...
האם אי פעם שתית אלכוהול? כה האם אי פעם לקחת סמים? לע האם אי פעם עברת על החוק ?בארור האם אי פעם נשבר לך הלב? לא נראלי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כה האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא.. אבל היה לי גוש בגרון.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כה
האם אי פעם שיקרת? לעעעעעעע!!... יש\אין חבר: בעל...
גובה: נו מושגיישן.. מידת נעלים: 39- 40 פריסינג: באוזניים קעקועים: לא.. ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אממ.. ריב קטן.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא.. בימים אלו אתה מאוהב? כה
הדבר שהכי קשה לך איתו: אמ.. לא יודעת.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אמ... הנסיכה קרוליין.. חחחח האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי דפי.. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אמ.. לפני איזה חודש.. עם חברה שלי נעמה...
המקום האחרון שהייתי בו: בחדר שילי.. הסטיה שלי היא: אובססיה להירוז בכללי ולמוהינדר בפרט!!... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה.. תכונה טובה שלי: נאמנות תכונה רעה שלי: גאווה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא נראלי...
האם צחקת על מישהו בעל מום? כה, אבל לא ידעתי שהיה לו מום... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כה! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא, אבל עזרתי לאישה אחת להתקשר לבת שלה מהפלאפון שלה.. חחח
תרמת פעם לקבצן? כה האם גנבת משהו במכולת? כה...
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כה.. אכלת משהו לא כשר? כה אתה שומר כשרות? אמ... כן?.........עזבו.. אני ילדה רעה!! שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחח לא.. הפרת הבטחה שהבטחת? כה השתכרת עד אבדן חושים? לא
אני רוצה.. מה צבע החדר שלך? צהוב בננה.. בינתיים באיזה בושם אתה משתמש? HALLOWEEN- שיא הנעים.. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממשש...... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמ.. תינוק קטן נפל לי (לא מגבוה- לא קרה לו כלום, סתם כאב לו קצת..) והאשמתי מישו אחר.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? יומולדת 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בגלגול הקודם
בתולת נשיקות  חיבקת מישהו/י? היום בצהריים מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בצהריים עישנת? לפני שנתיים בט' באב (מה שאמרתי בהתחלה) שתית משקה אלכוהולי? שבת לפני שבועיים השתכרת? מעולם... אני אף פעם לא מספיקה להגיע לשיכרון חושים.. תמיד כואבת לי הבטן ואני מפסיקה לשתות....
שכבת עם מישהו/י? בגלגול הקודם היית במועדון? לא זוכרת... לבשת חצאית? עכשיו קנית בגד? שבוע שעבר נראלי.. או לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? חמישה לשבע בערך... מה/מי העיר אותך? טלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו?.." מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצילצול מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת איך קוראים לו.. מה אכלת? פיתה.  איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הטיול שהייתי בו היום איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: מוהינדר דאא!!
את חושבת שאת יפה? כה.. רק אם לא הייתי כזאת דבה!!...
את חושבת שאת צבועה? אולי קצת את חושבת שאת קנאית? די.. את חושבת שאת קרצייה? לא נורא... את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? יחסית.. בזבזנית או חסכנית? תלוי על מה.. יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לוידת איזה צלצול יש לך? סתם כזה של טלפון הקול הכי יפה ששמעת? גיטרה חשמלית איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כההההה!!!! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? דאאא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? דאא איפה את רוצה פירסינג? באף ובלמעלה של האוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ככה: טיול סובב עולם, חלק לשמור ללימודי משחק באמריקה או אנגליה, לפטופ, מצלמת ווידאו, לשמור קצת לדירה בעתיד, בייביליס ומחליק שיער.. כל השאר לבנק.... כמה ימים אתה לומד בשבוע? 6 כלי נגינה אהוב: גיטרה חשמלית ותופים ערץ אהוב: yes stars 2... נחשו למה!...|גבותגבות| ערץ מוזיקה אהוב: MTV יש לך יס מקס/הוט מג'יק? לא ולא פורום אהוב: גיבורים!!! באיזה פורומים את כותבת: בזמן האחרון רק פה.. יש לך חברים בפורומים? כה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כה מה את/ה שומע/ת? I'll Be There For You (השיר פתיחה של חברים) מה הסרט האחרון שראית? רטטוי.. מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת?
מה החלום שלך? לפגוש את הקאסט של הירוזזז!!... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כה
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חחח בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? בערך חצי מטר... סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא... חח

RoXaS

New member
4 ימים../images/Emo6.gif

שם:רון תאריך לידה:19/4 מקום מגורים:ישראל שיר אהוב:basket case-green day סרט אהוב:יש המון... תוכנית טלוויזיה אהובה:נמלטים גיבורים אבודים זמר אהוב:אין מישו מיוחד זמרת אהובה:גם לא יום אהוב בשבוע:שלישי ושישי דיסק אהוב:אין משו מיוחד תאריך אהוב:19/4
האם אי פעם עישנת?לקחתי שחטה פעם.נחנקתי.לא נגעתי בזה יותר. גיל חמש זה מצויין להגמל האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?אולי האם אי פעם נשבר לך הלב?כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה האם אי פעם בכית על מישהו?מזמן האם אי פעם בכית על מישהי?מזמן האם אי פעם שברת למישהי את הלב?לאדע האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כה האם אי פעם שיקרת?לא
יש\אין חברה:אין גובה:1.76 מידת נעלים:44 פריסינג:נופ קעקועים:נופ ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?קצת ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כה ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:אין כרגע משו מיוחד...בצפר אולי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לאדע האדם האחרון שהתקשר אלי-אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין אייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו:בית הסטיה שלי היא:לא ברור עדיין הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-הגיטרה שלי תכונה טובה שלי:חבר טוב תכונה רעה שלי:עקשן,ביישן האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? נופ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? נופ האם צחקת על מישהו בעל מום?נופ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? נופ עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?נופ תרמת פעם לקבצן? כה האם גנבת משהו במכולת?נופ יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? נופ אכלת משהו לא כשר?כה אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא קרה הרבה השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כחול באיזה בושם אתה משתמש?אפטרשייב אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא במיוחד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא חשוב
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?כשמרגישים מוכנים/מעל 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא חיבקת מישהו/י? 24 שעות מישהו/י חיבק/ה אותך?24 שעות עישנת?לא היה שתית משקה אלכוהולי?שבוע השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?עדיין לא היית במועדון? מזמן לבשת חצאית?לא קנית בגד?גם מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא זוכר הקדישו לך שיר?לא שיפרו לך את המצברוח?בזמן האחרון היום: באיזו שעה התעוררת? 8:30
מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? איך יכול להיות שכיוונתי שעון ל8 וחצי והוא פעל ב6 וחצי?? מה היה הדבר הראשון ששמעת?מוזיקה מהשעון מה היה השיר הראשון ששמעת?worth dying for-rise against מה אכלת?שתי פרוסות עוגה ושוקו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איך התבלבלתי וחשבתי שקמתי ב6 וחצי?? איזה כיתה אתה:יא הבנאדם הכי יפה שראית:לאדע אתה חושב שאתה יפה? נראה לי אתה חושב שאתה צבוע?אולי אבל לא הרבה אתה חושב שאתה קנאי?לא ממש אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן? משו באמצע יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? הורים איזה צלצול יש לך?basket case הקול הכי יפה ששמעת?יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?חמש גיטרות את רוצה להיות זמר?אולי כשאני אקים להקה את רוצה להיות שחקן?לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,הייתה משתתף? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאהת אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה אם הייתה מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?ואללה לא יודע כמה ימים אתה לומד בשבוע?6 כלי נגינה אהוב:גיטרה ערוץ אהוב:אקסטרא הוט ערוץ מוזיקה אהוב:אין יש לך יס מקס/הוט מג'יק?מג'יק פורום אהוב:גיבורים-היחידי באיזה פורומים את כותבת:גיבורים יש לך חברים בפורומים? נראה לי מי האדם האחרון שדיברת איתו? מהפורומים?לא נראה לי היה מה אתה עושה עכשיו?את השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת?לא שומע מה הסרט האחרון שראית?שיגעון של קולג' / גול! מה התוכנית האחרונה שראית? היו הרבה..לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת?bullet in a bible-greenday מה החלום שלך?אין משו ספציפי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?קצת רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?אולי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כה! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא משו שאני זוכר היית בחקירה משטרתית?לא

just 20 f

New member
שלי... ../images/Emo13.gif

אני חייבת להגיד קודם שאני אוהבת שאלונים וכאלה (למרות שאני גם חסרת סבלנות אז זה לפעמים מתנגש) אבל אולי כדאי לקצר אותם קצת כי קשה לי להאמין שכולם יקראו את הכל וכאלה. שם: חסוי
תאריך לידה: 1.6.86 מקום מגורים: קרית אונו שיר אהוב: "Hoodoo" של "מיוז". סרט אהוב: רק 1??? הממ... תוכנית טלוויזיה אהובה: "סיינפלד" זמר אהוב: המממממ... לא מלהקה? (כי אז ברור שמת'יו בלאמי- "מיוז"). אני אגיד יהודה פוליקר. זמרת אהובה: כמעט ואין... יש כמה עם קול יפה כמו: שאניה טווין, דאפי... (פעם אמרתי שלזו של "אוונאסנס" יש את הקול הנשי הכי יפה ששמעתי אבל זה רק פעם...) יום אהוב בשבוע: שישי (אבל שבת בקרב צמוד) דיסק אהוב: Origin of Symmetry של "מיוז". דיסק מופת. תאריך אהוב: אין כזה. האם אי פעם עישנת? לא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... האם אי פעם שתית אלכוהול? ברור! חח... האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא, למיטב זכרוני. אפילו לא גניבת מסטיק או משהו... האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? שאלה קשה ובעייתית. הייתי במצבים של חוסר ברירה, כן אבל כל דבר שעשיתי אז היה לי חלק בו אז קשה לומר שלא רציתי לעשותו. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? סוג של... למרות שאני לא מתחרטת על שום-דבר בחיים. אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה. האם אי פעם בכית על מישהו? ברור! האם אי פעם בכית על מישהי? לא... חח... לפחות לא בקטע רומנטי חח... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן, לדעתי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? ברור! נו באמת... יש\אין חבר: אין גובה: 1.63 מידת נעלים: 39-40 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא. בעצם יש מצב שהיתה לי דמעה באמצע הקטע של מאט ואבא שלו בפרק 8 (אאל"ט) בעונה השניה. היו לי גם ממש צמרמורות בקטע הזה ובעוד כמה בפרק. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא נראה לי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא נראה לי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: עצמי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? החברה של ג'ים קארי, אבל אני לא באמת בטוחה (עם כמה שאני אוהבת אותו)... האדם האחרון שהתקשר אלי- חסוי (בן) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: וואו, שנים... המקום האחרון שהייתי בו: בבית, מן הסתם... הסטיה שלי היא: שליטה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אהבה תכונה טובה שלי: כנות תכונה רעה שלי: אגוצנטריות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לאאאאאא... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? רק ב"סאות' פארק" נראה לי... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? לא בטוח...
האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? שאלה קשה מדי... אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן
באיזה בושם אתה משתמש? של Marvall, החמיאו לי עליו כמה וכמה פעמים למרות שהוא לא כזה מוכר. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן אבל תלוי איזה ובאילו תקופות. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הסתרתי מבן הזוג מישהו אחר (ולא, לא בגדתי). באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בגיל שמוכנים וכשמרגישים שזה עם האדם הנכון. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? 18 (אני יודעת, מאוחר...) חיבקת מישהו/י? נו... חחח... מי זוכר?? מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל, יא מצחיקים... עישנת? !!NEVER שתית משקה אלכוהולי? שתיתי יין בגיל קטן בקידוש ובחגים. חוץ מזה? לא זוכרת.
השתכרת? זה לא קרה. שכבת עם מישהו/י? 18 היית במועדון? לא זוכרת... לבשת חצאית? גיל קטן. קנית בגד? נו באמת... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מישהו מהמין השני? 18 הקדישו לך שיר? 18-19 (בן) שיפרו לך את המצברוח? נו... מי זוכר את הדברים האלה?? היום: באיזו שעה התעוררת? אתם לא רוצים לדעת... (מאוחר...) מה/מי העיר אותך? ככה סתם. מה היה הדבר הראשון שאמרת? שלום? חח... מה היה הדבר הראשון ששמעת? אותו דבר, או בוקר טוב. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת, לא בטוח ששמעתי... מה אכלת? חביתה, קוטג', צפתית, ירקות, לחם... (זה באמת מעניין מישהו?) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בנים איזה כיתה את: איזה כיתה??? חח.. אני אחרי צבא.
הבנאדם הכי יפה שראית: שלום את חושבת שאת יפה? נראית טוב את חושבת שאת צבועה? ממש לא את חושבת שאת קנאית? יש משהו... את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? די... את אוהבת את עצמך? אני ביחסי אהבה-שנאה עם עצמי. בזבזנית או חסכנית? חסכנית בד"כ, בלי להתכוון אפילו... יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין כרגע מישהו בולט. איזה צלצול יש לך? מעפן הקול הכי יפה ששמעת? של שי (יותר נכון- הכי סקסי...) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כרגע שחור
את רוצה להיות זמרת? לא, למרות שאני אוהבת לשיר. את רוצה להיות שחקנית? בהתלבטויות... כשחושבים על זה זה היה יכול להיות מושלם: לשחק (מה שבגיל קטן כבר רציתי, להיות "השחקנית המפורסמת בעולם"
), לשיר, להצחיק... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? רק (!!) כשאני מתכוונת לזה. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אבל תמיד חשבתי שעגיל בגבה זה ממש יפה (בעיקר לבנות) ורציתי במובן מסוים אבל פשוט לא מספיק (מה גם שאני פחדנית...
). אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אין לי מושג כמה ימים אתה לומד בשבוע? ---- כלי נגינה אהוב: פסנתר ערוץ אהוב: אין מסוים ערוץ מוזיקה אהוב: הבחירה בין VH1 ל- MTV אז עדיף לי VH1. יש לך יס מקס/הוט מג'יק? לא פורום אהוב: זה!
באיזה פורומים את כותבת: ---- יש לך חברים בפורומים? לא משהו מיוחד. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? כותבת פה (!!). את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? בגדול? כל מיני... מה הסרט האחרון שראית? הממ... "למות מלוויה"- מצחיק. מה התוכנית האחרונה שראית? "החצי האפל" מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת... מה החלום שלך? להיות מאושרת וזה כולל אהבה אמיתית ומקצוע אהוב ומתגמל. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? בחלומות.
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חח... בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? שאלה מוזרה; לא נראה לי. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא, אולי רק נגעתי בהגה טיפה כשאבא שלי נהג. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

just 20 f

New member
אופס!! התבלבלתי...

חשבתי ש"מתי הייתה הפעם האחרונה ש.." היתה "מתי הפעם ה ר א ש ו נ ה ..."
אז אני אענה מחדש, אם זה מעניין מישהו... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבוע וחצי-שבועיים. חיבקת מישהו/י? היום, את אחותי שבאה הביתה. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? !!NEVER שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת בדיו אבל לפני שבועיים-שלוש אולי. השתכרת? זה לא קרה. שכבת עם מישהו/י? לפני שבוע וחצי-שבועיים. היית במועדון? מזמן. לבשת חצאית? די מזמן... שנה אולי, אולי יותר. קנית בגד? לפני שבוע-שבועיים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הממ... אולי לאחותי, לפני חודש-חודשיים אולי... הקדישו לך שיר? לפני חודש או כמה... שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה ימים.

למעלה