שאלון!

מממ

בקטע של מד"א - לא הבנתי כלום, חוץ מזה שאתה כבר מתנדב והיא עדיין בקורס. היא בגיל שלך? עאלק השגחה פרטית
ולמה ההורים שלכם היו אמורים לבוא בדיוק, הא? כדי להכיר את הזוג הצעיר?
ממ הגזמת טיפה'לה עם הדמיונות שלך, אבל נורא. העיקר הבריאות, כמו ששקד אומרת
. מרגע שאמרת שהצעת לה לצאת אתה, כבר באמת אבדתי אותך. דברתם והכל, היא היתה דלוקה עליך לפני שהבנת את זה, אתם מדברים וזה - ובום, יום אחרי היא לא מדברת אתך? ומה היה התירוץ שלה? [דווקא את החלק המעניין אתה לא מספר
] ומה? יש לה שיער שחור או לא? כבר בלבלת אותי לגמרי
. ובהצלחה בחיים, אח שלי

nemo the great

New member
מה לא הבנת אחי? חח ../images/Emo19.gif

מה הייה התירוץ שלה? נו שזה תירוץ נכון באמת היה לה מבחן וזה... אבל.. זה לא התירוץ גיליתי שאחרי זה היא מתעלמת ממני גם בלי קשר.. והופה!!!! בדיוק עכשיו היא שלחה "מה קורה דרורוש?" מה זה דרורוש? את מבינה!! זה עושה לי מחנק כזה בגרון.. בדיוק אני שומע תשיר "my heart has numb.." דייייי איזה רגשן!! תמות וזהו! חחח יש לה שיער שחור חחחחחח אני בהתנדבות כן? עולה לאמבולנס סירנות מיקרים וכ'ו... היא רק לומדת איך.. מבינה? אז יש מין דיסטנס כזה שאסור להם לאלה שלומדים להתחצף אל המער"ים אלה שכבר מתנדבים כמוני... ואני לא שם על זה חחח כאילו אני חבר שלהם..

ממ

היא בגיל שלך?
ולמה למות? יש דברים מאכזבים יותר
רק לפני שבועיים, נראה לי, התחתן איזה מישהו שאהבתי שלוש שנים
ושלא לדבר על עכשיו

nemo the great

New member
אממ כן היא בגיל שלי ../images/Emo19.gif

אפילו טיפה קטנה ממני.. אולי בחצי שנה יאללה למי אכפת.. ספיר מהקריות הייתה קטנה ממני בשנתיים והיא התנהגה כאילו היא בת 20 לכל אחת וואחד יש את הראש שלו אגב בנות הם עם בוגר יותר מבנים ולצערי או לא אני כבר לא יודע אני לא כמו כל הבנים אני רגשן והכל ואז אני כבר כמו בת בגלל או בזכות זה יש לי הרבה ידידות טובות טובות ורוב האנשים הקרובים אליי בעולם הם בנות.. בגלל זה בזוגות הבן יותר גדול מהבת כדי שהם ידברו בגובה העיניים היא צריכה להיות קטנה ממנו הבנת? חחח.. כןן לא אמרתי שזה מאכזב טילים!!... חחח בסדר.. ניהיה חזקים {ראה תגובתי לשרשור טל על השנה החדשה} ... וואי איזה מבעס זה עם זה שהתחתן.. עצוב.. קרה לאחותי הגדולה הרבה.. ומגיע לה.. זה לא גרבים!! את אמורה להתחתן!
....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן, אני יודעת את הקטע עם הגיל. זה גם בגלל שבנות נפטרות צעירות יותר מגברים, אז שלא יהיו לגבר שנים בודדות כל כך אחרי המוות
זה לא מבאס כ"כ. אני כבר לא אוהבת אותו איזה 4 שנים
[כל מיני סיבות
] ומה, בנים זה לא גרביים?
הייתי בטוחה
.

lover boy6

New member
עונה...

שם המורה בכיתה א': לא זוכר כלום מהתקופה הזו הזיכרון הראשון שלך: לא זוכר.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן אשדוד פתח תקווה נחלים ואז לנחלים שוב איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לא זוכר אותה כל כך השיר האחרון ששרת: Red Is The New Black של Funeral For A Friend הדבר האחרון שצחקת בגללו: O_O הסמיילי של נפתלי הפעם האחרונה שבכית: לא מספר אבל לא מזמן האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: אי לא רוצה ללכת לישון אין לי בצפר.. הדבר האחרון שאכלת: במבה הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים סחוט טרי על ידי! הדבר האחרון שקנית: מקלדת חדשה חח השיר האחרון ששמעת: Red Is The New Black של Funeral For A Friend הדיסק האחרון שקנית: MCR דה בלייק פארייד הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעתיים הדבר הכי מטורף שעשית: וואו יש הרבה.. חוץ מהדברים שעשיתי שהייתי שיכור אז יום אחד נסעתי ממש מהר באופניים וניסתי לעשות תרגיל מגניב לקפוץ מרפה ולהסתובב 360 מעלות אבל שברתי את היד עצוב.. הווה: שיער נוכחי: חום בהיר.. בגדים נוכחיים: ג'ינס לי קופר נעליי טימבר לנד חולצה של פול אנד ביאר וז'ק של פומה (קצת מתלהב) תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית:סתם תמונה של נהר לבה שזורם מהר געש מגניב.. חחח חבר\ה?לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: תמר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?אמממ לא שאני חושב.. האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? תמר ממה הכי נמאס לך? מהדיכאון מהבדידות... את מי היית רוצה להרוג? את עצמי בעיקר! הכי פחות מהנה? הכי פחות מהנה להיות אני עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני לא רוצה קרירה אני רוצה להיות איש עסקים לשחק עם הכסף כמו כל המיליארדים ולא להיות משועבד לעבודה כל חיי איפה אתה הולך לגור? פלורידה ארצות הברית או לונדון אנגליה כמה ילדים אתה רוצה? 3 שני בנות ובן באיזה סוג של מכונית תנהג? AUDI!!!!!!!!!!!!!!!!! או BMW אלפא רומאו אוסין מרין מיני קופר פרארי למבורגיני גאיירדו רולס רוייס פורד GT יש הרבה את כולן יהיו לי!! חעחעחעחע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עשיר או מבוסס היטב עם מישהי שאוהבת אותי ואני אותה הלוואי תמר חושב הרבה על העתיד? עד כמה שזה נראה שכן תאמת לא כל כך.. מפחד ממנו? אמממ אולי קצת... וקצת בכללי: להקה אהובה: לינקין פארק ספר אהוב: הזר המסתורי של מארק טווין סופר(ים) אהוב(ים): גרר טלוקין מארק טווין ועוד כמה.. צבע אהוב: אדום! אבל גם שחור וכתום זה סבבה! פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותתך: בבנות??? אממ לא ייצא לי לחשוב על זה.... אתה שמח כש: תמר אוהבת אותי כשיש לי הרבה כסף פתאום האם אתה חושב יותר מדי? wayyyy to much!!!! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פלורידה ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: היו כמה ... כבר לא זוכר..אבל את מירי בוהדנה אני לא יישכח חחח האם יש לך אילו שהם חרטות? המוןןן קפה אהוב: אייס קפה ריח אהוב: לא יודע ... מה מכעיס אותך: הרבה דברים ושאלונים ארוכים מידי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא מכיר כזאת אתם צריכים להגיד לי לא אני לכם האדם שעושה לך הכי טוב: תמר סגנון מוזיקה אהוב: EMO (רוק פאנק) חדר אהוב בבית: אין כזה.. מקום אהוב בעולם: כל מקום רחוק מפה מקצוע שנוא: תנ"ך!!!! מורה אהוב: מלאכי!!! אוהב את בצפר? חולה עליו!! נרדם בשיעורים? לפני הבצפר החדש כן בבצפר הזה לא! מעשן? פעם כן היום לא נפגע (רגשית) בקלות? מש לא נותן מעצמך? קצת הרבה לועס דברים? אממ כן אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש?לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן מאוד! אוהב לצחצח שיניים? זה לא מפריע לי אהל לא אוהב אכפת לך מאיכות הסביבה? אמממ אני חושב שכן... קונה צרובים/צורב?אני צורב לא קונה צרובים! אוהב לנסוע או הולך ברגל? אוהב את שנייהם ישן הרבה? פעם כן כיום לא קשר לחפצים? פלאפון מחשבים אייפוד לא יותר מידי.. אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל?בארץ חד משמעית לא! בחו"ל חד משמעית כן חח אוהב כפכפים? אמממ סביר כן.. לובש בוקסר? כן שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך? חם לי ילדותי? קצת חולם בהקיץ?לא סוף סוך נגמר!!

אניאניאני

שם המורה בכיתה א': שולה (שולמית) רחמים הזיכרון הראשון שלך: אני בחדר קקי שבגן שמחליפים שלי חיתול האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא, התנהגתי כג'ינג'י נזק טיפוסי שרץ כבר בגיל 9 חודשים
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן, אכלתי בייגלה טבול ברוק של חבר שלי עם חול (באמת!) המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה 0 (מבחן מסריח) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מפתח תקווה לתל אביב בגיל חודישים (ואני גר שם עד היום) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נפלאה! השיר האחרון ששרת: "לך איתה-נוער שוליים" הדבר האחרון שצחקת בגללו: הגוזניקים..תוכנית ענקית XD הפעם האחרונה שבכית: לא זכור לי האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: "אני צריך קקי" XD הדבר האחרון שאכלת: מעדן שוקולד הדבר האחרון ששתית: מיץ ענבים
הדבר האחרון שקנית: קוראסון במכונה השיר האחרון ששמעת: אשם-סינרגיה, היה בטלויזיה..שיר מאכזב הדיסק האחרון שקנית: אני כמעט לא קונה...קניתי את החדש של מיוז לחבר שלי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ירדתי לקניות?! הדבר הכי מטורף שעשית: קפצתי מגג של בית עם ידיים מאחורי הגב,על אדמה עם הרבה אבנים וזכוכיות הווה: שיער נוכחי: ג'ינג'י, חלק, מבולגן טיפה, קצר יחסית בגדים נוכחיים: גופייה ארוכה לבנה, מכנסיים ארוכים וכפכפים תכשיטים נוכחיים: נייט תמונת דסקטופ נוכחית: אני אצרף אותה חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד מיוחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? להתפלל, אני עוד מעט אתפלל^^ האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא יודע >< ממה הכי נמאס לך? מללכת לבצפר כל יום ולקפוא את מי היית רוצה להרוג? ערבי כלשהו הכי פחות מהנה? קור עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודע, בעז"ה משהו טוב איפה אתה הולך לגור? בעז"ה בתל אביב כמה ילדים אתה רוצה? בעז"ה כמה שיותר, וכמה שיותר בריאים ושמחים באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודע >< איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? במקום טוב P: חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? מדברים מסויימים וקצת בכללי: להקה אהובה: איפה הילד ואינפקציה ספר אהוב: המקרה המוזר של הכלב סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול ולבן (ושחור לבגדים) פריט לבוש אהוב: כפכפים, מכנסיים קצרים, חולצות טריקו שחורות איבר שהכי מושך אותך: עיניים, שיער אתה שמח כש: תמיד! אבל תמיד! האם אתה חושב יותר מדי? כן >< אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? איפה שאני זה טוב לי אדם מפורסם שפגשת: גיל ססובר,בבית כנסת שלי D: האם יש לך אילו שהם חרטות? כן..הרבה..לגבי דברים אישיים קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: של חומר כזה בבתי חרושת מה מכעיס אותך: אי צדק! הכי כמעיס אותי! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור, אני די מוזיקלי, נחמד ומצחיק.. נראה לי^^ האדם שעושה לך הכי טוב: חברים טובים סגנון מוזיקה אהוב: סוגי רוק אלטרנטיבים חדר אהוב בבית: סלון מקום אהוב בעולם: הבית D: מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה להסטוריה אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? בבקרים לפעמים מעשן? חלילה נפגע (רגשית) בקלות? תלוי ממי נותן מעצמך? הרבה לועס דברים? יותר מדי אוהב להתקלח? כל יום..במים חמים אוהב להתעטש? כשזה תקוע הרבה זמן..אבל לא אוהב להיות מצונן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מן הסתם אוהב לצחצח שיניים? לא, זה נטל אכפת לך מאיכות הסביבה? די אכפת, אבל אני די ממזלזל קונה צרובים/צורב? צורב לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם ישן הרבה? לא, אין לי הרבה זמן לישון..אבל בשבתות (למשל) אני ישן הרבה מאוד קשר לחפצים? לגיטרה שלי לואיסנה ולמחשב שלי איציק P: אוהב חולצות גזורות? אין לי כל דעה לגביהן אוהב לטייל? תלוי אוהב כפכפים? מאוד לובש בוקסר? לא שמש או גשם? בדרך כלל שמש קר לך או חם לך? עכשיו קר לי ילדותי? מאוד חולם בהקיץ? הרבה זהו

../images/Emo121.gif"אם ת'ה פת'ום תופס ת'צמך לדעת

ביודעין, אתה יודע ביודעין... ת'מבינתי?"
מאיר אריאל גאון!! שם המורה בכיתה א': תחיה לובר (כבר חשבתי ששחכתי) הזיכרון הראשון שלך: יש הרבה
מאיפה לי לזכור מה הראשון? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:תמיד המקצוע הראשון שנכשלת בו: כולם המקצוע האחרון שנכשלת בו: כולם האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?אחלה השיר האחרון ששרת: אלללללל תחפש רחוווק, השאר קרוווווווב
הדבר האחרון שצחקת בגללו: השיר הנ"ל הפעם האחרונה שבכית:לא זוכר האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: טוב הדבר האחרון שאכלת: גרנולה
הדבר האחרון ששתית: צתפוחים ניראלי... הדבר האחרון שקנית: ואווו פששש אנערף השיר האחרון ששמעת: צרבת לזיכרון-מאיר אריאל... הדיסק האחרון שקנית:ששת-ששת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, ניראלי הדבר הכי מטורף שעשית: קפצתי לתוך מדורה... הווה: שיער נוכחי: ארוך בגדים נוכחיים: סווטשר ומכנסיים תכשיטים נוכחיים: טבעת של ליל
תמונת דסקטופ נוכחית: אחת שצילמתי בכינרת של שני כיסאות הפוכים ומלא ים
חבר\ה?אין:] בעצם חן
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ליל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף?לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?טל ממה הכי נמאס לך?טמטום!! את מי היית רוצה להרוג?הרבה, לא להרוג, לגרום להם להבין הכי פחות מהנה? להיתקע ברחוב בגשם עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?מוזיקה איפה אתה הולך לגור?חור ליד ירושלים כמה ילדים אתה רוצה?4-5 כלב ושני חתולים... באיזה סוג של מכונית תנהג?טרמפים איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? ישן חושב הרבה על העתיד?לא מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה:מממ של אילן
ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו ועוד הרבההה סופר(ים) אהוב(ים):כלמיני צבע אהוב: כחול, לבן פריט לבוש אהוב:סווטשר איבר שהכי מושך אותך:צוואר אתה שמח כש: יש שלג ואנשים שמחים האם אתה חושב יותר מדי?אף פעם אין יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בארץ אדם מפורסם שפגשת:פיטרוט? אלכס הולינס, עמית ריף, קובי משעל, שי פרץ, גבי חסון וכמובן ג'ודי ניר מוזס... היא שורצת בעזריאלי... האם יש לך אילו שהם חרטות?הרבה קפה אהוב: תלוי מה בא לי, נס של בוקר או שחור של מוצ"ש... או שחור של בוקר... לכו תדעו ריח אהוב: אוויר נקי אחרי הגשם מה מכעיס אותך:אטימות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אופטמיות? האדם שעושה לך הכי טוב:ליל וטל, ובעז ואיפרת ונו הרבה
סגנון מוזיקה אהוב:הו הוווו, רגאיי, Fאנק, דאב, סקא, ג'אז, בלוז, אתני, קלאסי, פרוגרסיב, רוק וכו' וכו' חדר אהוב בבית: מטבח
מקום אהוב בעולם:ירושלים מקצוע שנוא: אנערף מורה אהוב:דביר אוהב את בצפר?דא נרדם בשיעורים?לא מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?לא נותן מעצמך?כן לועס דברים?לפעמים אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לא
אוהב לצחצח שיניים?כשיש חשק אכפת לך מאיכות הסביבה?דא קונה צרובים/צורב?לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל ישן הרבה?כן קשר לחפצים? יש אוהב חולצות גזורות? רק גזורות! אוהב לטייל?דא אוהב כפכפים? אחלה לובש בוקסר? לפעמים שמש או גשם?גשם ושמש:] תלוי קר לך או חם לך? נעים ילדותי? דא חולם בהקיץ? לא כל כך

Osher191

New member
../images/Emo187.gif

שם המורה בכיתה א': ויקי הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 3 שלי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ממ פיזיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי בשום מקצוע חוץ מזה שכתבתי.. אבל זה היה בכיתה ט'
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פים אחת, לדירה אחרת בעיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?- כיפית
השיר האחרון ששרת: smack that טנהנהנה smack that טנהנהנה [הוא כזה אידיוטי. אבל מדבק נו.
] הדבר האחרון שצחקת בגללו: ראיתי חברים והיה את הקטע שרוצחים את הדמות של ג'ואי ב"ימי חיינו" אז הם זורקים את דרייק רמורה בפיר של המעלית וזאת סצנה פשוט ענקית! נקרעתי
הפעם האחרונה שבכית:אממ לפני שבוע בערך האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: קר לי הדבר האחרון שאכלת: גלידה חחח הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: הגלידה מלמעלה.. אה לא, שילמתי למונית שירות..אבל לא נחשב
השיר האחרון ששמעת: I'll be there for you מהפתיח של חברים
הדיסק האחרון שקנית: וואו, לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שבוע שעבר הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים מטורפים >< הווה: שיער נוכחי: שטני, חלק, מדורג, עד אמצע הגב בערך, פוני לצד בגדים נוכחיים: טרנינג שחור, חולצה דקה לבנה ששמים מתחת כזה [כי קר
], חולצת טרנינג סגולה, סווטצי'רט כחול כהה מאוד עם ריצ'רץ', גרביים כתומות. חוסר תיאום אבל זה בגדי בית, לא נורא
תכשיטים נוכחיים: 2 עגילים בכל אוזן תמונת דסקטופ נוכחית: של רד הוט צ'ילי פפרז חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפחד במיוחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מממ לא האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?--- ממה הכי נמאס לך? שקר לי בידיים XD את מי היית רוצה להרוג? אפחד, למה הכל באלימות?
הכי פחות מהנה?--- עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?- לא יודעת, אבל אני רוצה ללמוד רפואה, בואו נתחיל מזה
איפה אתה הולך לגור? בארץ אני חושבת כמה ילדים אתה רוצה? 2 אבל זה לא ממש תלוי בי חח באיזה סוג של מכונית תנהג? אנערף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? ממ נשואה באושר, ילדים, בית, עבודה בלה בלה.. the all american dream אנד שיט חושב הרבה על העתיד? יאפ מפחד ממנו? בד"כ וקצת בכללי: להקה אהובה: קולדפליי, רד הוט צ'ילי פפרז ספר אהוב: הארי פוטר...וקראתי גם את מישהו לרוץ איתו בשביל יומן קריאה ואני יכולה להגיד שהוא בהחלט הפך לאחד הספרים האהובים עליי
סופר(ים) אהוב(ים): ג'ייקיי רולינג
צבע אהוב: כחול כתום ירוק פריט לבוש אהוב: סריגים וג'ינסים
איבר שהכי מושך אותך: עיניים, ידיים אתה שמח כש: ישהרבה דברים האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים חח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? דרום אמריקה אדם מפורסם שפגשת: כל מיני מנחים בערוץ הילדים..ששטוס וכאלה וממ.. הראל סקעת! ושישי מימון! ו-ו-א-ו
האם יש לך אילו שהם חרטות? בטח, כמו כל אחד קפה אהוב: ממ הרגיל של עלית חח ריח אהוב: קפה, דלק, לורדים, טיפקס, הריח שיש אחרי שיורד גשם... מה מכעיס אותך: שקרים, צביעות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חוש הומור לדעתי האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק =] חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: מקום שהייתי בו? אמסטרדם... מקום שעוד לא הייתי בו- דרום אמריקה מקצוע שנוא: תנ"ך ספרות ושאר החפרנויות למינהן מורה אהוב: המחנכת שלי לשעבר.. שהיא לא בדיוק לשעבר כי היא אמורה לחזור, ואני לא ממש מחשיבה את המחנכת הנוכחית שלי למחנכת..>< אוהב את בצפר? עם כמה שזה נשמע מוזר...כן.. יותר את מי שבבצפר מאשר את המוסד עצמו נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? איכ, לא. נפגע (רגשית) בקלות? מממ אני באמצע כזה נותן מעצמך? כן לועס דברים? מן הסתם אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? לא ממש אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? בקיץ לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קררר ילדותי? לפעמים חח חולם בהקיץ? כן חפרתי
מעניין אם מישהו באמת יקרא את זה....

hadarh111

New member
אני אני אני

שם המורה בכיתה א': לאה.. ואז היא מתה מסרטן אז.. ריבקה(היא הייתה פחות נחמדהP:) הזיכרון הראשון שלך: שלי בגן.. טרום חובה.. וילד שנה מעלי בגן חובה חוטף לי את הקלפים:( האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כע הייתי ממש בת בן כל הזמן הסתובבתי עם הבנים:) אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: את העפרונות.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מקצוע הלכתי בבית הספר:X האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כע עברתי פעם אחת מהבית הקודם שבגבול רמת גן גבעתיים לנוכחי שבגב"ש איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אממ בסדר.. אבא קצת חולה ואממ המעבר היה קשה אבל חוץ מזה הסתדרתי טוב:) השיר האחרון ששרת: "חיוך של בן ערביים כישוף בכל מקום הם התאהבווו והתוצאה תהיה.. אסון יקרה היום" ממלך האריות 1.. הדבר האחרון שצחקת בגללו:אממ חברות בטיול השנתי:) הפעם האחרונה שבכית:מידיד שלי.. בלי שהוא ידעP: האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: "כבר" הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: טבעת.. מהכסף של אמאבא השיר האחרון ששמעת: שירים דוסים שבת ניגנה בגיטרה בדרך חזור מהטיול.. הדיסק האחרון שקנית:לא קניתי נדמה לי דיסק אף פעם.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: מתקן מפחיד בגרדלנד באיטליה..וריצה לתוך שיטפון כדי להמשיך לגדול יותר בהמשך.. זה לא היה מטורף אבל המורה אסרה( בסוף כולם רצו)P: הווה: שיער נוכחי: עד הכתפיים הוא התארך בשנה שעברה ממש קצצתי אותו בגדים נוכחיים: מכנס פיגמה וסווצרט עבה.. גרביים מחממות מצמר תכשיטים נוכחיים: טבעת כוסית שקניתי תמונת דסקטופ נוכחית: אחינית שלי מחזיקה את האחינים שלי התאומים חבר\ה?אין:/ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ידיד שלי.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כע לבוא לעזור לאמא וללמוד למתכונת.. האם אתה עייף?לא.. גם אתמול וגם שילשום הלכתי לישון ב8 בערב את מי אתה הכי רוצה לחבק?ידיד שלי:/ ממה הכי נמאס לך?מידיד שליP: את מי היית רוצה להרוג?נחשו לבדP: הכי פחות מהנה?ללמוד בעע עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו עם בעלי חיים וילדים מחינוך מיוחד איפה אתה הולך לגור?בנגב.. או באזור פתוח אחר עדייף מדברי.. כמה ילדים אתה רוצה?3? אולי יותר לא סגורה על זה וכלבים ועוד בעלי חיים כמה שיותר יותר טוב באיזה סוג של מכונית תנהג? משפחתית של 5.. ואם יותר אז יותר גדולה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בבית עם בעלי חושב הרבה על העתיד?אממ לא מפחד ממנו?לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה:אין.. ספר אהוב:"אחרי שעזבת" סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב: ירוק חום שחור פריט לבוש אהוב: גרבים מחממים מצמר:) איבר שהכי מושך אותך:חיוךךך אתה שמח כש: מחבקים אותי האם אתה חושב יותר מדי?כעע אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? במדבר עם בעלי חיים ובעליP: אדם מפורסם שפגשת: גיל ססובר.. האם יש לך אילו שהם חרטות? המון קפה אהוב: נמס לא גרגירים ריח אהוב:ונילל מה מכעיס אותך:הרבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:וואי לא נראה לי שיש האדם שעושה לך הכי טוב:ידיד שלי סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת.. חדר אהוב בבית:שליי מקום אהוב בעולם:החדר שלי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב:ציפי קופל מחנכת או המורה למגמות אוהב את בצפר? בית ספר כעעע לימודים לאאא נרדם בשיעורים?לפעמים מעשן?לא.. זה לא טעים:/ נפגע (רגשית) בקלות? אממ תלוי במצב רוח בדרך כלל אל בתקופה האחרונה כע נותן מעצמך?כע לועס דברים?כע אוהב להתקלח?כע אוהב להתעטש?לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כעעעעע אוהב לצחצח שיניים?כע אכפת לך מאיכות הסביבה?כע קונה צרובים/צורב?לא קונה לא צורבת אבל אם יש לאחרים צרוב אני משתמשת:) אוהב לנסוע או הולך ברגל? אוהבת לנסועP: ישן הרבה?כע קשר לחפצים? כע אוהב חולצות גזורות? כע אוהב לטייל?כע אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? יש כמה שמש או גשם?גשםםם קר לך או חם לך?קר לי ילדותי? לא ממש תלוי חולם בהקיץ?לא

vered151

New member
אני אני אני עונה ../images/Emo9.gif

חחח עניתי על כבר בכמה פורומים...אבל עכשיו חלק מתשובות יהיו שונות...
שם המורה בכיתה א': ג'נט הזיכרון הראשון שלך: נופר עפה מהנדנדה בגן מזל לפני 387925965 שנה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספרות
המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נורמלית השיר האחרון ששרת: מאי הדבר האחרון שצחקת בגללו: דפקתי גלבה בכניסה לחדר..חחחח הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: דוד שלמה הדבר האחרון שאמרת: "כן יש היום פעולה" הדבר האחרון שאכלת: עוגיה הדבר האחרון ששתית: נס קפה מוזר הדבר האחרון שקנית: דיסק בשביל רחלי
השיר האחרון ששמעת: מאי הדיסק האחרון שקנית: דיסק כזה של להיטי 2006 בשביל רחלייייי...חח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: ארוך, חום כהה, גלי, אסוף בקוקו מג'ייף מהלילה
בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: כרגע? כלום תמונת דסקטופ נוכחית: בנדור ואני חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מממ...אפחד בתכלס האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
האם אתה עייף?
את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכרית בובספוג המגניבה הזאתיייייי ממה הכי נמאס לך? מהאכזבות את מי היית רוצה להרוג? אותה
הכי פחות מהנה? להיות חולה
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? ויטרנריה
איפה אתה הולך לגור? קודם בת"א ואז אחרי שתהיה לי משפחה וכל זה אז במושב...לא משנה איזה אבל במושב! כמה ילדים אתה רוצה? 2 3 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? פז'ו CC חחחח (אני רק יכולה לחלום..) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם חבר רציני חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו?
וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה, כנסיית השכל, היהודים, משניה ומוניקה סקס האגדיים ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, אני כריסטיאנה פ. סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: כולם
פריט לבוש אהוב: צעיף איבר שהכי מושך אותך: חחח ורידים בולטים בידיים ושפתיים
אתה שמח כש: אני ערה
האם אתה חושב יותר מדי? בימויים האחרונים כן, וזה עצוב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? קנדה עם המדהימים הקטנים שלי
אדם מפורסם שפגשת: יעל בר זוהר לפני מליון שנה האם יש לך אילו שהם חרטות?
קפה אהוב: חחח משו מזה טעים שבן דוד שלי הביא...עוד לא יצא לשווקים ריח אהוב: של אריאב חח מה מכעיס אותך: שמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת... האדם שעושה לך הכי טוב: מממ סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי
חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: קנדה מקצוע שנוא: ספרותתתת בעעע
מורה אהוב: אלון, אילנית, אורה ולורנס אוהב את בצפר?
נרדם בשיעורים?
מעשן? אולי כן..ואולי לא...
נפגע (רגשית) בקלות?
נותן מעצמך?
לועס דברים?
אוהב להתקלח?
אוהב להתעטש?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
אוהב לצחצח שיניים?
אכפת לך מאיכות הסביבה?
קונה צרובים/צורב?
אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע אבל לרוב יוצא ללכת..חח ישן הרבה? לא ממש קשר לחפצים?
אוהב חולצות גזורות?
אוהב לטייל?
אוהב כפכפים?
לובש בוקסר?
שמש או גשם?
קר לך או חם לך? קר לי בידיים ילדותי?
חולם בהקיץ?
אפחד לא באמת יקרא את זה..נכון!? חחח

Ben Dor

New member
אני קראתיי!! חחח עלק הריח של ארייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייייייייי

vered151

New member
חחחחחחח אל תגידי שאין לו את הבושם

הכי נעים שיש!!!! חחחח

מדגישומטיק../images/Emo47.gif../images/Emo80.gif

שם המורה בכיתה א': אחל הזיכרון הראשון שלך: מכיתה א'? הוי הוא מביך..
חזרנו משיעור ציור, והיה לי ביד גם צבע פנדה וגם גירים צבעוניים. עשינו תחרות מי כותב את האות ב' הכי בגדול על כל הלוח.. ו.. כן כן.. אתם יכולים לנחש לבד עם מה ציירתי בענק על כל הלוח את האות ב'.. אחכ המורה העמידה אותי בפינה וכל היום בכיתי
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: הממ אפשר לומר. שנאתי את כל הקוקיות והשרשראות\טבעות שתמיד אחותי גנבה לאמא. בכלל, עד כיתה ג' הלכתי כל יום עם אותה חצאית ג'ינס(היו לי כמה,תירגעו) רק עם טי-שרט שונה.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: הממ לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת.. אני מניחה שמתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: הממ.. לקט או מתמטיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נוראית! מזעזעת! השיר האחרון ששרת: בן המלך, של.. הממ.. הממ.. לא יודעת של מי.(בן המלך יצא אל הדרך לקח איתו תיק וגם ריח של ים..) הדבר האחרון שצחקת בגללו: נכנסו לנו מים מתחת לדלת, ויש לנו ליד הדלת מלא ארגזים של שתיה.. אבא:"טוב דבר ראשון בואי נזיז מפה את הארגזים.."*מרים 2 ארגזים, אחת בכל יד* אני: "לאלא!!אל תרים אותם.. תוך שניה הכל יפול לך(מהרטיבות של הקרטון למטה)" אבא:"אה כן? 1..2...3...10.."*בום! כל הבקבוקים בארגז אחד נפלו.* חח זה היה פשוט מצחיק.. הוא נשאר בשוק.. הפעם האחרונה שבכית: אתמול. האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לאבא שאני כבר אקח תבטריות שהוא הביא לי..(?) הדבר האחרון שאכלת: קוקומן הדבר האחרון ששתית: אייסטי אפרסק
הדבר האחרון שקנית: גרביונים השיר האחרון ששמעת: Led zeplin - House of the rising sun הדיסק האחרון שקנית: פינק פלויד-וויש יו וור היר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הממ לא עזרתי לה. אבל עזרתי לאבא! הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת? הכי מטורף? הכי הכי? הממ. יש כמה מטורפים ואי אפשר לדרג. הפצתי בהופעות פתקים של "מפגש עם חייזר"(פתקים הזויים משהו..) עם מספר טלפון של מישהו.. הפצתי ככ הרבה
אבל אני די מצטערת על זה. לא יפה.=| מטורף? הממ. אוף יש כל מיני דברים ואי אפשר לדרג. הווה: שיער נוכחי: חצי קוקו בגדים נוכחיים: חצאית ג'ינס עד הברך, חולצה פסים שחור לבן, מעיל כמעט עד הברך שחור-כחול. תכשיטים נוכחיים: אין. תמונת דסקטופ נוכחית: חח הדרך לשומקום של התאי רכבת בפולין.. אצרף אותה.. חבר\ה?נופ. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?למען האמת כן, אני צריכה ללמוד ואני צריכה לקחת את הבטריות לחדר. האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?. ממה הכי נמאס לך?מהלימודים%#_*%$@Q(*!@ את מי היית רוצה להרוג? . הכי פחות מהנה? מהמה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?למען האמת, בא לי להיות מורה לספרות. איפה אתה הולך לגור? איזה 5 שנים בת"א, ואחרי שאמצה ת'קטע של העיר הגדולה אז.. לא יודעת. כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת. לא אכפת לי כל עוד היא נוסעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?31? הממ נשואה+ילד חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו?כן וקצת בכללי: להקה אהובה: יש יותר מדי.. אלג'יר כרגע הרבה בפלייליסט. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו-דוד גרוסמן, או כל ספר של וי.סי.אנדרוס. סופר(ים) אהוב(ים):וי.סי.אנדרוס, סטיבן קינג צבע אהוב: שחור
פריט לבוש אהוב: גרביונים
איבר שהכי מושך אותך: נזלת? (שאלה מוזרה.) אתה שמח כש: אני בהופעה טובה. האם אתה חושב יותר מדי?כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?ארץ ישראל.. כמובן=] אבל אם לא, אז לונדון חח אדם מפורסם שפגשת:לא פגשתי.. האם יש לך אילו שהם חרטות? יותר מדי. קפה אהוב: נס קפה. 1 סוכר, 1 נס, הרבה מים, מעט חלב. תודה. ריח אהוב: אולטרה ויולט. מה מכעיס אותך: אין משהו ספציפי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לויודעת. האדם שעושה לך הכי טוב:. סגנון מוזיקה אהוב:רוק\רוק קלאסי\קצת פאוור מטאל. חדר אהוב בבית:שלי? מקום אהוב בעולם:לויודעת. מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב:המורה למגמה.. אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?כן.. מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?המממ בד"כ לא, אבל אם אני במצב רגיש אז כן. נותן מעצמך?כן לועס דברים?מה? אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?מה? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? חח מן הסתם אוהב לצחצח שיניים?מה זה השאלות אלה?! אכפת לך מאיכות הסביבה?נו.. קונה צרובים/צורב?כן, צורבת הרבה
אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע, דה. ישן הרבה?המון. קשר לחפצים? יש. אוהב חולצות גזורות? אהא. אוהב לטייל? לפעמים, לא יותר מדי. אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? כן חח שמש או גשם? גשם!! קר לך או חם לך? קר לי. ילדותי? לא חולם בהקיץ?לפעמים.. מה, כבר נגמר?! (עוד פעם עוד פעם!!) (*בין הפותרים נכונה מאיזו סדרה המשפט לקוח יוגרל שוקו חם מתנת גל.
)

למעלה