שאלון!

yaelush3

New member
עונה..:)

שם המורה בכיתה א': לאה. אבל היא נפטרה באמע השנה אז גם רבקה. כן, בהחלט טראומה. הזיכרון הראשון שלך: כשפתחתי את הסנטר, בגיל שנתיים האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לאאא.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:ממש לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: במבחן?מתמטיקה [חח.. תגידו שזה לא היה צפוי..=) ] המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות. בלעעע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, 3 פעמים. מת"א לגבעתיים ושוב לת"א איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? חביבה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחי הקטן הפעם האחרונה שבכית:מזמן האדם האחרון שראית:אמא שלי, לפני כמה דקות הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: פיצה..
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פחית קולה השיר האחרון ששמעת: שיר. משו בגלגלצ הדיסק האחרון שקנית:לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ.. מתישהו השבוע, נראה לי.. הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא נוהגת לעשות דברים מטורפים.. הווה: שיער נוכחי: ארוך, חום עם מלא גוונים מהשמש, חלק. בגדים נוכחיים: גולף שחור, קפוצ'ון חום מפול אנד בר, חצאית בצבע לא מוגדר, גרביים ארוכות, טבע נאות. תכשיטים נוכחיים: צמידים ועגילים תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של אחי הקטן והמתוקקקק...
חבר\ה?- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישי שלא ראיתי מלא זמן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף?מ-א-ד.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?חברה ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג?יותר מדי הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?משו עם מחשבים איפה אתה הולך לגור?במרכז. כמה ילדים אתה רוצה?גג 3. באיזה סוג של מכונית תנהג?לא יודעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?אני אהיה בת 31.אומייגאד. חושב הרבה על העתיד?המון. מפחד ממנו?בהחלט. וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: ירוק כהה וסגול חציל. פריט לבוש אהוב:סוודרים כאלה חמימים ונעימיםםם
איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי?לאחרונה,כן.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות?כמוהן קפה אהוב: ריח אהוב:גשםםםם
מה מכעיס אותך:שקר. ושלא סומכים עלי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני מנתחת בעיות בצורה שונה. מיוחדת. האדם שעושה לך הכי טוב:חברה סגנון מוזיקה אהוב:הכל, בעצם. חוץ מרוק ומזרחי. חדר אהוב בבית:החדר שלי..!! מקום אהוב בעולם:החדר שלי מקצוע שנוא: ספרות! מורה אהוב:המורה שלי למחשבים אוהב את בצפר?לא שונאת אותו נרדם בשיעורים?לא מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?יותר מדי נותן מעצמך?^^ לועס דברים?לא אוהב להתקלח?אהא אוהב להתעטש?לא! ועכשיו אני מצוננת, אז זה בכלל סיוט.. *אפצ'י!* שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןן אוהב לצחצח שיניים?אהא אכפת לך מאיכות הסביבה?במידת מה קונה צרובים/צורב?לצערי..
מנסה להיגמל.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי.. ישן הרבה?הייתי רוצה לישון יותר.. טוב, מי לא? קשר לחפצים? יותר מדי. אני אדם רגשי, נו.. אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל?לא כ"כ, בעיקר בגלל איזו מגבלה גופנית.. לא משנה.. אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לא שמש או גשם?גשםםם..!!
קר לך או חם לך? קרררר
ילדותי? התבגרתי לאחרונה חולם בהקיץ?לפעמים.. הגעת עד לפה..?! איזה חומד! קבל/י
!

אנוכי חן=] ואת? מי את?

יעל? יעל המפורסמת? אבל אין לך אח קטן לפי מה שזכור לי(רק 2 אחיות קטנות, נכון?) נו מי את חח [חן מחמד]

yaelush3

New member
יעל המפורסמת?:)

לא צריך להסחף..=] זו אני שעברתי דירה בסוף כיתה ב'.. והאח הקטן שלי נולד כבר פה,בת"א.. איזה קטע מטורף..=]]

hadarh111

New member
אממממ אני מנחשת מי את

בוא נראה קוראים לך יעל.. ואני זוכרת רק יעל אחת מהכיתה שלי.. ואם אני טועה לא להרוג אותי למדתי רק עד ג':/ ויש לי זיכרון קקי אני חושבת שאת יעל ארבספלד לא?כי השם שלך זה יעלוש.. אני הדר הוכמן... וזו שהוסיפה לי תגובה זו חן.. היא באה בכיתה ד...אחרי שכבר עזבתי את הבית ספרP:

yaelush3

New member
חח.. נכון..!!:))

באמת עזבתי בג'.. יאאאא... איזה קטע..:)) מעלה נשכחות.. איזה מגניב שעוד זוכרים אותי..!:))

hadarh111

New member
Nה אבל זה לא הגיוני

אם את יעל הרבספלד.. את לא עזבת בכיתה ג.. את לא עזבת את אמונים בכלל:/ ואת היית בכיתה המקבילה לא בכיתה של לאה.. אז את לא יעל הרבספלד..:/ או שמשהו פה לא מסתדר..

yaelush3

New member
אה.. אוקיי..../images/Emo122.gif

אני אגיד לך מה.. גם השם משפחה שלי נגמר בפלד, והוא מסובך כזה, אז אני רגילה שאנשים לא זוכרים אותו.. סתם יצאתי מטומטמת..

hadarh111

New member
אמממ טוב אז סיכמנו שאת לא הרבספלד..

אז מי את? בע יש לי זיכרון נעל אבל לא הגיוני שאני לא זוכרת ילדה מהכיתה שלי אומנם הייתי באמונים רק עד כיתה ג.. ואת עזבת כבר ב.. ב' אז אנחנו צריכות לזכור אחת את השניה מכיתה א... איך אנחנו לא זוכרות:/ נמממ טוב נחליף מאי סי במסרים אני רוצה לראות תמונה שלך אולי אני אזכר.. את זוכרת אותי?

nemo the great

New member
יאללה עונה.. =]] ../images/Emo19.gif

שם המורה בכיתה א': אמ אמ נראה לי אסי.. הזיכרון הראשון שלך: נוו זה שצחקתי על אמא שלי.. חחח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: או כן!!... חבל על הזמן הייתי גונב מאמא תכשיטים.. הייתי נראה אפילו כמו בת שהייתי ילד קטן...
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אממ פעם אכלתי גוולה.. המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו:אממ תנך חח {46} אבוי.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): נולדתי בסורוקה ואז לרחובות ואז שוב לב"ש ולבסוף שוב לרחובות
... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?הוו נפלאה.. קסומה.. השיר האחרון ששרת: פיישנס... הדבר האחרון שצחקת בגללו: שחניכים ממדא עשו לו"ג כזה גרוע שהם תפסו לאיזה "פצוע" את הצוואר! הפעם האחרונה שבכית: אתמול... האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: "טובב הבנתי תודה חחח" הדבר האחרון שאכלת: חלווה עם נס הדבר האחרון ששתית: נס כאילו דהה הדבר האחרון שקנית: שווארמה.. נראה לי. השיר האחרון ששמעת: איריס הדיסק האחרון שקנית: אף פעם לא קניתי חח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג עם חבר כאילו אחריו ומשכתי לו בחוט ככה שהוא "פספס מדרגה" כזה.. חחח הווה:עכשיו? מהה חחח שיער נוכחי:מה זאת אומרת שחור וחלק וטיפטיפה ארוך.. חחח והוא גם יישאר ככה.. בגדים נוכחיים:סווטשר של מדא ג'ינס נעלי ספורט כיפה שעון שרוכים לא תואמים וגרביים האהובות עליי של נייק תכשיטים נוכחיים: הו שרשרת ואיזה קליפס יפה שמצאתי.. תמונת דסקטופ נוכחית: הציור שלי חחח רוצים אני יעלה אותו חחח הנה... חבר\ה? לאא.. אממ.. לא חח אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמ אמ אמממ נגה?... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
כן!! אבא שלי אומר לי "כנב להתקלח כבר" ואני "עוד מעט פאפא..".. האם אתה עייף? הוו לא!!.. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את נגה ולא לעזוב לעולם.. לא האמת את אמא היא כזאת מתוקה והרבה זמן לא נתתי לה חיבוק תודה שהזכרת לי ספיר.. מחר על הבוקר היא מקבלת חיבוק
{לא אין לי עצירות חחח} ממה הכי נמאס לך? מהסיפור עם נגה אני רוצה תוצאות ונמאס לי שאנשים משלים את עצמם.. את מי היית רוצה להרוג? את נגה מה את לא רואה שאני אוהב אותך? רוצה משקפיים?
הכי פחות מהנה? לדבר עם מישו שלא מוכן להקשיב.. עתיד: לראות איך הם טעו.. מה הקריירה שלך הולכת להיות? או רפואה או ספורט זה בטוח... איפה אתה הולך לגור? right her body כמה ילדים אתה רוצה? או 4 או 5 3 בנים אם 5.. באיזה סוג של מכונית תנהג? יפנית.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בכלא.. מה נראה לך? עם אאישתי.. חושב הרבה על העתיד? הו כן... באמת.. מפחד ממנו? מאוווד... בגלל זה בכיתי אתמול. קצת בכללי: להקה אהובה:אמ אמ אין.. ספר אהוב, סופר(ים) אהוב(ים):אממ של יפנים קומיקסים של יפנים חחח מושפע ממיה הנשמה!
צבע אהוב:ירוק
פריט לבוש אהוב:סווטשר ירוק זל פוקס שרשום עליו "FOX".. ובתוך האוציות צבע חום איבר שהכי מושך אותך:פה.. אתה שמח כש:יש לי עם מישו שיחה להוטה!! האם אתה חושב יותר מדי? הרבהההה יותר מידיי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בשום מקום בארץ!.. אבל אם היו מכריחים אותי אז לא היה אכפת לי
.. אדם מפורסם שפגשת:נינט.. בקניון רחובות.. דרך מדא לא משנה.. האם יש לך אילו שהם חרטות? על זה שהכרתי לראשונה את נגה את שירה את מרב ועוד ועוד.. |הדגשד|קפה אהוב: שחור.. הריח... ריח אהוב:הווו ריח גוףףף נעים!!... מה מכעיס אותך: שאני כועס מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לצייר ולשיר קליטת מוזיקה טובה וקליטה טובה בכלל אה ושכחתם לרשום מה הכי רע.. אממ שאני רגשן רצח.. ושאני מנצל את זה לא לטובה כמובן.. ושאני לא שקט מבחינה נפשית האדם שעושה לך הכי טוב: אממ לבנתיים אין כזה..
... אבל כיף לדבר עם חנו'ש שעות!! סגנון מוזיקה אהוב: אין.. הכל.. חדר אהוב בבית:.. זה יחידת דיור.. מקום אהוב בעולם: בעולם? חח באזה יישוב בצפון עזבו הוא נידח אבל מקסים! מקצוע שנוא: אלקטרוניקה מורה אהוב:.. הרב מולא... אוהב את בצפר?מאוווווד! נרדם בשיעורים?.. לפעמים .. מעשן? לא...
אל תעשנו זה לא ביא נפגע (רגשית) בקלות? אוהווווווו נותן מעצמך? לא מספיק לועס דברים? חחחח לא אוהב להתקלח? כןן אוהב להתעטש?@@@
!!!! לאאאאאאאאאא יש לי אפצ'י מרעיד!! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןן ולי נרדם משו מהר.. אוהב לצחצח שיניים? לא אבל........ אכפת לך מאיכות הסביבה? כןן למה לא |עלה| קונה צרובים/צורב? פעם הייתה לי תמחלה הזאת אבל ב"ה היא עברה
אוהב לנסוע או הולך ברגל? מהה? חחח לנסוע כןן וללכת ברגל עוד יותר!! ישן הרבה? לא לא הרבה.. קשר לחפצים? כןןן לכדור טניס שלי יש קרבה מסויימת אוהב חולצות גזורות? איכס. אוהב לטייל? כן!!!! אוהב כפכפים? לאאאאא לובש בוקסר?כהה.. שמש או גשם? אממ שמש.. קר לך או חם לך? ככה ככה ילדותי? כה לפעמים..ח חולם בהקיץ? חחחחחח כההה... הנה התמונה של הציור שלי כמו שרשמתי למעלה.. >>

nemo the great

New member
טוב עברנו לנצל"ש קטן.... ../images/Emo19.gif

החלטתי כבר באמצע הסיפור שזה יהי ה מיועד לכולם אבל אם ייצא שרק את תקראי.. מה טוב.. אני במדא וגם היא במדא... אני מע"ר.. והיא רק עכשיו עושה באמצע את קורס 60.. {לקראת סיום} זאת אומרת שאני "מעליה" לא שאני שם על זה.. ובגלל זה התאהבתי בה.. אני בסחבק איתם.. כל השאר כאילו כל שאר המער"ים.. הם דורשים כזה כבוד מהם ושומרים מהם דיסטנס.. לא אני.. חח יש איזה מדריכה שתמיד אמרתי שהיא מתאימה להיות מפקדת בריטית!.. דאומרת לי לא להתקרב לחניכים האלה יותר מידי ולשמור מהם דיסטנס כי זה לא ראוי.. {וואטאבר..}.. לא שם עליה במקרה הזה.. אז אני מדבר איתם והם תופסים ממני ומדברים איתי.. ושואלים אותי שאלות ועוד...... כמו מדריך אבל לא מדריך... ויש כמה שהם בשכבה שלי.. חבר שלי שעושה תקורס והוא בקבוצה של נגה אמר לי שהיא מזה התביישה עד שהיא ניגשה אליי ולי זה לא כזה הזיז... שיהיה.. חפיף... נעביר...לא חשוב... היא התחילה לשאול שאלות ופעם אחתנגמר להם השיעור ולי נגמרה המשמרת ושתינו חיכינו להורים שלנו.. ו..... אופסססס ההורים איחרו!.. לזה אני קורא "השגחה פרטית" {הא חזי נכון או לא?} כפי שניחשת.. דיברנו והרבה.. מנושא מדא עברנו לחיים האישיים של כל אחד... סיפרתי לה שאני מתאמן והיא סיפרה לי..... לא משנה חחחח דברים אישיים והיא אומרת שאני מלמד אותה ממש דברים חשובים והיא מאוד התלהבה ממניי!! אז היא ביקשה איסיקיו ומסן חחח ונתתי לה.. המשכנו לשחנש לילה בבית.. {ההורים באו בדיוק באותה שנייה!!! אה חזי? חח} ו.. התאהבתי.. אני לא יכול לתאר כזאת הרגשה.. פשוט.... הייתי שם את הראש על הכרית וחושב עליה עוצם את העיניים ומדמיין אותי אוחז בה לא עוזב מנשק את צווארה רכות מלטף את שערה בעדינות היא מרימה את הראש שלה אליי ואז אנחנו מתנשקים עדינות גרררררררררר...
בלה בלה אני רגשן חחחח
אוקצור דיברנו ודיברנו הזמן עבר.. לא קורה כלום ואז אני מחליט להציע לה לצאת איתי לראות איך זה לצאת איתה לבד איך היא תגיב שאנחנו ניהיה בייחד חח אז... היה לה אחלה תירוץ לא לצאת איתי והאמת זה תירוץ נכון כמו שהגעתי למסקנה הזאת עם חן אבלללללללל גיליתי שגם בלי התירוץ הטוב היא הייתה מוצאת תרוץ אחר.. כי בדיוק יום אחרי שנפגשנו במדא היא לא הסתכלה לכיוון שלי בכלל.. מה יש לה בראש? לא יודע מה שכן... זה שהיא הייתה דלוקה עליי בטירוף לפני שהבנתי את זה חחח גם חברות מנייאקיות שלה גילו לי סתם כדי להרשים אותי בכל מקרה גם הרגשתי את זה וראיתי איך היא מסמיקה היא חח אשכנזיה חחחחח ו..ז הו
... אני נשאתי עם הפנטזיות שלי והיא... ממשיכה בחיים היפים שלה..
..
הקיצור שהיה שרשור של פנטזיות של טל.. אז לא הבנתי מה זה דיבר אבל עכשיו קלטתי מה הפנטזיה שלי.. אני אוהב בנות אשכנזיות עם שיער לא שחור! חחח העיקר לא שחור.. ופרצוף כזה לבן לא צבע גוף. חח ואני חולה על ריחח גוף!! חולהההה...
אני אוהב בנות שהפרצוף לבן אבל שהם מסמיקות רואים את זה מזה ברור!!!! חחחח.. נוו לכל אחת יש חברה או לכל אחד יש ידידה כזאת חחח אז זהו שיש לה הכל חוץ משיער שחור..
.. חח ולא שמתי לב!!

למעלה