שאלון!

שאלון!../images/Emo152.gif

ב"ה האמת די מצחיק איך נתקלתי בשאלון הזה. ידיד שלי שלך לי איזה כתובת של הפורום של הבי"ס שלו, ושהם יה הכתוב שהפורום הזה נגנב מתפוז אז,אני החזרתי אותו הביתה! שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות? קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo27.gif

שם המורה בכיתה א': רמה הזיכרון הראשון שלך: תסתכלו בשרשור נוסטלגיה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן! בערך בכיתה ב' היה לי קטע לכדורגל ובגדים של בנים, זה עבר שנה-שנתיים אחרי אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כה, לארה"ב, חזרה לארץ, לבית אחר בארץ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? חביבה השיר האחרון ששרת: "מי ימלל גבורות ישראל" [ בגלל החתימה של פיקסית
] הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחות של חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: שבת נראה לי האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: קוטג' וזיתים הדבר האחרון ששתית: מיץ פטל הדבר האחרון שקנית: מתנה לחברה השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: עברי לידר לייב הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: צניחה חופשית..אבל זה לא מטורף. זה מעולה הווה: שיער נוכחי: אסוף בגולגול בגדים נוכחיים: חולצה של נטע, ג'ינס ונעלי ספורט חדשות תכשיטים נוכחיים: עגילי קוקוס תמונת דסקטופ נוכחית: וולפייפר של MCR חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:.בתדודה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים האם אתה עייף? כה את מי אתה הכי רוצה לחבק? בנדי דודים שלי ממה הכי נמאס לך? משקרים את מי היית רוצה להרוג? נסראללה הכי פחות מהנה? להקיא עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיצוב גרפי איפה אתה הולך לגור? בחו"ל קצת..אח"כ נראה.. כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא דעת...
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?..ממ נשואה, ילדים...כלב וחתול
חושב הרבה על העתיד? כה מפחד ממנו? כה וקצת בכללי: להקה אהובה: MCR ספר אהוב: האמן ומרגריטה סופר(ים) אהוב(ים): לא דעת צבע אהוב: שחור וכחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: פה[כאילו חיוך, אבל חיוך זה לא איבר אז פה...] אתה שמח כש: טוב לי האם אתה חושב יותר מדי? על..? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? סקנדינביה אדם מפורסם שפגשת: עידן רייכל האם יש לך אילו שהם חרטות? כה כמה וכמה קפה אהוב: שונאת קפה ריח אהוב: גשם
מה מכעיס אותך: שקרים, צבועים, איחורים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור האדם שעושה לך הכי טוב: חברות סגנון מוזיקה אהוב: רוק אלטרנטיבי, רוק קל חדר אהוב בבית: של אח שלי מקום אהוב בעולם: סקנדינביה מקצוע שנוא: מתמטיקה ותנך מורה אהוב: מלי אוהב את בצפר? לא ממש.. נרדם בשיעורים? לפעמים מנמנמת קצת מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לא ממש..לפעמים נותן מעצמך? כן נראה לי לועס דברים? כה מסטיק אוהב להתקלח? מאוד! אוהב להתעטש? לא! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןן אוהב לצחצח שיניים? לא מפריע לי אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? כן
אוהב לנסוע או הולך ברגל? שניהם ישן הרבה? כן קשר לחפצים? כן, לאייפוד ולמצלמה אוהב חולצות גזורות? לא ממש אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כה לובש בוקסר? כה בקיץ לפעמים שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? כשצריך חולם בהקיץ? כה

יאללה.

שם המורה בכיתה א': מירה הזיכרון הראשון שלך: מו. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא נראה לי
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן
נייר [עד כיתה ט' האמת],בצק חי,חודים,מחקים וכו'. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה אני מניחה,היחידי. המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. גשור-ניר העמק-עפולה-עפולה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה. השיר האחרון ששרת: אנערף. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמא. או אבא. אחד משניהם. הפעם האחרונה שבכית: כרגע. שורפות לי העיניים. האדם האחרון שראית: אבא. הדבר האחרון שאמרת: יו. הדבר האחרון שאכלת: מעדן יופה מגניב. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: ממ. השיר האחרון ששמעת: פו. הדיסק האחרון שקנית: עברי לידר- הופעה חיה. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום,בקניות. הדבר הכי מטורף שעשית: ממ. הווה: שיער נוכחי: חום?
בגדים נוכחיים: ג'ינס,סוודר וצעיף. תכשיטים נוכחיים: שעון? תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה מגניבה של שלכת [נשיונל ג'יאוגרפיק] חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אביה. ועדן. ומיכל. ושמול. נו
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בערך. האם אתה עייף? תמיד. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכרית. ממה הכי נמאס לך? מלימודים. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? אה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אדריכלית. איפה אתה הולך לגור? אני לא יודעת, אבל בטוח תהיה שם מיטה. כמה ילדים אתה רוצה? לא חשבתי על זה. באיזה סוג של מכונית תנהג? אופניים הכי טוב
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אדריכלית עם בן זוג וילד. משהו בסגנון
חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה. ספר אהוב: הספרים של טרייסי שיבלייה,גבעת ווטרשיפ...יש המון נו. סופר(ים) אהוב(ים): טרייסי שיבלייה וכו'. צבע אהוב: צבעי פסטל. פריט לבוש אהוב: בדים חורפיים. איבר שהכי מושך אותך: עיניים. אתה שמח כש: חורף. האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? באמצע האוקיינוס השקט עם גור אריות סיני. אדם מפורסם שפגשת: ממ,בן דוד שלי?
האם יש לך אילו שהם חרטות? כן. קפה אהוב: נס? ריח אהוב: של גשם. מה מכעיס אותך: התנשאות. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור? האדם שעושה לך הכי טוב: יש המוןץ סגנון מוזיקה אהוב: הכל הולך מלבד מזרחית וכו'. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: ישראל. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מורה אהוב: המורה להיסטוריה. אוהב את בצפר? כן. נרדם בשיעורים? לא. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? לפעמים. נותן מעצמך? אה? לועס דברים? לפעמים. אוהב להתקלח? בערך. אוהב להתעטש? לפעמים
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד. אוהב לצחצח שיניים? כן?
אכפת לך מאיכות הסביבה? בערך. קונה צרובים/צורב? משתדלת שלא. אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי. ישן הרבה? רוצה לישון הרבה. קשור לחפצים? לא. אוהב חולצות גזורות? נגיד. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? לא שונאת... לובש בוקסר? לא. שמש או גשם? גשם. קר לך או חם לך? תמיד קר. ילדותי? לפעמים
חולם בהקיץ? לפעמים.

ואני עונה!

ב"ה שם המורה בכיתה א': קרן הזיכרון הראשון שלך: שעמדתי בפעם הראשונה <גיל 3> האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:היו שלבים שהתנהגתי כמו בן,היו לי שני אחים גדולים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:ממש לא.הייתי מאוד סטריילית. המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה,לא משתנה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת,לבית אחר בחצר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מדהימה! השיר האחרון ששרת:"איפה הרוח,אולי בשפת הים? איפה הרוח אולי בשדה?" הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיחה מצחיקה עם ידיד שלי הפעם האחרונה שבכית:לפני חודש. האדם האחרון שראית:אמא !
הדבר האחרון שאמרת: "יופי,ביי" ונתיקתי לאחותי. הדבר האחרון שאכלת: עוגת שוקולד! הדבר האחרון ששתית: חלב! הדבר האחרון שקנית: קולה בקפיטריה.. השיר האחרון ששמעת: "איפה הרוח" של איפה הילד הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי מימיי דיסק.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לקפל כביסה,היום הדבר הכי מטורף שעשית: יותר מידי הווה: שיער נוכחי: שיער עד סוף השיער, חלק ומתולתל קצת בקצוות. בגדים נוכחיים: מכנס אדום דהוי, וסווצ'ר של שבט "אחיה" בני-עקיבא, למה בזבזתי את זמני שם?! תכשיטים נוכחיים: משקפים? תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שלי ושל עוד 3 חברות חבר\ה? "לא טוב היות האדם לבדו,אבל הוא לבדו כה וכה" אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף?קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?חן ממה הכי נמאס לך?שקרים את מי היית רוצה להרוג? איזה ילדה נקצית אחת מהבי"ס היא מעיקה הכי פחות מהנה?ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?עריכת דין/פסיכולוגיה,תלוי למה אני אתקבל איפה אתה הולך לגור? לא ברור כמה ילדים אתה רוצה? 1 יספיק לי באיזה סוג של מכונית תנהג? מכונית בצבע כסף,ארוכה ומעוצבת יפה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בית יפה, עם אהבה ילד וכלב. <או חתול> חושב הרבה על העתיד?נשארו עוד שנתיים לשעת השין,העתיד כבר מתחיל נקוש בדלת מפחד ממנו? בשום פנים ואופן לא. וקצת בכללי: להקה אהובה:איפה הילד ספר אהוב: אני אוהבת את האר פוטר אבל יש עוד כמה. סופר(ים) אהוב(ים):ג.ק. רולינג צבע אהוב: אין לי! פריט לבוש אהוב:מכנס ג'יניס וחולצה לקיץ בצבע אדום,אני מתגעגעת אליה.. איבר שהכי מושך אותך:עיניים, ואני לא בין אלו שאם הן רואות עיניים כחולות הן מתות על המקום, בעל העין חייב שיהיה לו מבט מיוחד. אתה שמח כש: מצליח למ משהו האם אתה חושב יותר מדי? לא יותר מידי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?טוב לי איפה שאני,למרות שאני לפעמים מתה מהמקום שבו אני גרה אדם מפורסם שפגשת:כוכבי זאפ לראשון שהייתי בת 6, <פעם זה היה ביג דיל> וראיתי את דודו זר!!! האם יש לך אילו שהם חרטות? פעם שמעתי משפט מאוד חשוב "אם היה לי השכל של היום לא הייתי עושה את הטעויות של פעם,אבל השכל של היום הוא בגללל הטעויות של פעם". קפה אהוב: שוווווווווונאת קפה ריח אהוב:הריח של פסח,ריח של פריחה מדהימה של הפרדס. אני מתה על ריח של פרחים. אני ילדת טבע כזאת שרואה ופרח והיא מתלהבת. מה מכעיס אותך:חוסר כנות וחוסר צדק מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חופרת. וזה משתלם האדם שעושה לך הכי טוב:חן ותאיר סגנון מוזיקה אהוב:אין ממש חדר אהוב בבית:החדר שלי! מקום אהוב בעולם:אין משהו ספציפי מקצוע שנוא: מתמטיקה! בדם! מורה אהוב:המורה לתנ"ך!כפרע עליה! אני מתה עליה! אוהב את בצפר?לא! נרדם בשיעורים?פעם נמנמתי 5 דקות בשיעור, ויום אחד מצאתי את עצמי נרדמת בשירותי בית ספר. מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?משתדלת שלא נותן מעצמך?כמה שרק אפשר תלוי למי ולמה לועס דברים? לא . יש לי תסביך עם מסטיק,אני חושבת שאני נראת כמו בהמה שאני לועסת מסטיק אז.. אוהב להתקלח?מאוד! הלוואי והייתי יכולה לחיות באמבטיה! אוהב להתעטש? ברורר! שלא. יום אחד נתפס לי שריר בגלל זה!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אני כבר רגילה לזה אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה?בערך קונה צרובים/צורב?צרוב אוהב לנסוע או הולך ברגל?אני מעדיפה ללכת ברגל אבל בגלל שדזה לא אפשרי בכלל אני כל הזמן נוסעת. ישן הרבה?כמה שרק ניתן קשר לחפצים? יש ויש. אני קשורה ליומנים שלי,לדובי הילדות שלי וזהו. אוהב חולצות גזורות? לא, לדעתי זה מכוער אוהב לטייל?בערך אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? ל-א שמש או גשם? שמש!!!! פיכס גשם! קר לך או חם לך? קר ילדותי? תלוי מתי חולם בהקיץ? המון,בעיקר במקלחת

Blue Aura

New member
am i too lost to be saved? עונה../images/Emo123.gif

שם המורה בכיתה א': ססי. הזיכרון הראשון שלך: מאיפה אני זוכרת. >< האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן, חול.
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת. |סנילי| המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. יום שלישי מתכונת.
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? ככהככהP: השיר האחרון ששרת: "The Last Song I'm Wasting on You" של אוונסנס. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת, אני צוחקת הרבה
הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה זמן. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: "עוד מעט"
הדבר האחרון שאכלת: בייגלה
הדבר האחרון ששתית: נסתי
הדבר האחרון שקנית: הייתי בסופר וקניתי את הבייגלה ואת הנסתי
השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת, Understanding של אוונסנס.
הדיסק האחרון שקנית: Anywhere But Home של אוונסנס. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: וואו, היום - כל היום.
הדבר הכי מטורף שעשית: אני מטורפת בעצמי אז הכי קרוב זה בבי"ס היום
הווה: שיער נוכחי: חום\שתני. בגדים נוכחיים: חולצה תכלת על חולצה ארוכה כחול ומכנס שחור. תכשיטים נוכחיים: צמידים ושרשרת. תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת. זה בא לי בגלים הגעגועים, עכשיו הים שקט[XD]. P: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. האם אתה עייף? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אפחד
ממה הכי נמאס לך? משאמא אומרת "הילה, בואי רגע." ;-[ את מי היית רוצה להרוג? אפחד
אני לא עוינתP: הכי פחות מהנה? שקר
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עובדת עם חיות\כלבנית\עובדת במשטרה עם כלבים\עובדת בצבא עם כלבים. איפה אתה הולך לגור? עוד לא החלטתי. כמה ילדים אתה רוצה? 2-3. באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת, חמודה כזו, כוסית אבל לא שחצנית, משהו קלאסי אבל מודרני
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? וואו, בטח מתמחת במשהו ועובדת כמובן>< עם ילדים ובעל [נו, מה, אני אהיה בת 31
] חושב הרבה על העתיד? לא ממש, מתמקדת יותר על ההווה. מפחד ממנו? לא. הוא יבוא לא, אז למה לפחד? וקצת בכללי: להקה אהובה: אוונסנס, סינרגיה, דה קולין... ספר אהוב: לא קוראת. סופר(ים) אהוב(ים): ... צבע אהוב: כחול+שחור. פריט לבוש אהוב: אין ממש. איבר שהכי מושך אותך: עיניים
אתה שמח כש: שיש משפחה איתך ואתה בצבצ סדיר^^" האם אתה חושב יותר מדי?
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? עם איימי לי וקלי בבית בבית קטן אבל יפה, חמים כזה והן חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה
אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי אבל ראיתי את דנה דבורין שרה את "הילההילהייה"
האם יש לך אילו שהם חרטות? בטח. קפה אהוב: נס. אני לא הקיבוצניקית האולטימטיבית
ריח אהוב: לבנדר, וניל ועוד כמה>< מה מכעיס אותך: שחושבים שאני עצבנית אבל אני רק כועסת ושאנשים לא חושבים לפני שהם אומרים משהו. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת. יש לי ידע חיים><? האדם שעושה לך הכי טוב: חברים בבי"ס. סגנון מוזיקה אהוב: רוק\רוקפופ. חדר אהוב בבית: שלי^^" מקום אהוב בעולם: בבית. מקצוע שנוא: זה"ב
מורה אהוב: יש לי הרבה שאני אוהבת^^" אוהב את בצפר? זה בסדר^^" נרדם בשיעורים? לא. מעשן?
נפגע (רגשית) בקלות? מאוד. נותן מעצמך?
לועס דברים? מסטיק?
אוהב להתקלח? בוא נגיד ככה, אני לא אוהבת לא להתקלח
אוהב להתעטש?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד
הכי מעצבן שנרדם התחת
אוהב לצחצח שיניים?
אכפת לך מאיכות הסביבה?
קונה צרובים/צורב? קונה דיסקים ויש לי גם MP4. אוהב לנסוע או הולך ברגל? ללכת. ישן הרבה?
קשר לחפצים?
אוהב חולצות גזורות?
אוהב לטייל?
אוהב כפכפים?
לובש בוקסר?
שמש או גשם? גשם!!!111 קר לך או חם לך? קר. ילדותי? מאודP: חולם בהקיץ? כןP: הודגש באמצעות מדגישומטיק

danina the 1

New member
אני אוהבת את הדסקטופ שלך ../images/Emo99.gif

הוא ממש יפההה מאיפו התמונה?

בלהבלה

שם המורה בכיתה א': אורלי. הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת.
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים? כמו מה? המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה, מן הסתם. המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?) לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה. חח סתם לא. ילדותית
. השיר האחרון ששרת: אני סנילית. הדבר האחרון שצחקת בגללו: ארץ נהדרת. הפעם האחרונה שבכית: יום שלישי. האדם האחרון שראית: עדיין רואה. אחי הקטן. הדבר האחרון שאמרת: "אאאאאאא" [שירגע מהבכי
]. הדבר האחרון שאכלת:
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: נסיעה באוטובוס השיר האחרון ששמעת: לא יודעת איך קוראים לו הדיסק האחרון שקנית:
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עכשיו הדבר הכי מטורף שעשית: ????? שיער נוכחי: פרוע בגדים נוכחיים: חולצה, חצאית, סוודר, גרביים תכשיטים נוכחיים:
תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\ה? כמו boyfriend?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ************* האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כרגע? לא האם אתה עייף?
תמיד. את מי אתה הכי רוצה לחבק?
אין ממה הכי נמאס לך? מהעולם בכלל את מי היית רוצה להרוג? את עצמי, אילו רק יכולתי הכי פחות מהנה? מה? מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? במקום שיהיה הבית שלי כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיותר, יותר טוב באיזה סוג של מכונית תנהג?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? האמת? בקבר. אבל אם לא, אז נשואה+7
חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו?
להקה אהובה:
ספר אהוב: יותר מדי סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: פיג'מה איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש: תלוי האם אתה חושב יותר מדי?
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? עמוק באדמה אדם מפורסם שפגשת:
האם יש לך אילו שהם חרטות?
קפה אהוב: נס ריח אהוב: חורף מה מכעיס אותך: הכל, ותלוי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבה, אולי האדם שעושה לך הכי טוב: שרית סגנון מוזיקה אהוב: תלוי בשיר חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: מקומות ריקים מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב:
אוהב את בצפר?
נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן?
נפגע (רגשית) בקלות?
נותן מעצמך? תלוי לועס דברים?
אוהב להתקלח?
אוהב להתעטש? הא? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מתה על זה
אוהב לצחצח שיניים?
[מה זה השאלות האלה?
] אכפת לך מאיכות הסביבה?
קונה צרובים/צורב?
אוהב לנסוע או הולך ברגל? רגל ישן הרבה?
קשר לחפצים?
אוהב חולצות גזורות?
אוהב לטייל?
אוהב כפכפים? תלוי לובש בוקסר?
שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? נעים ילדותי? לא הכי חולם בהקיץ? ישן בהקיץ גם

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif המהמ.

שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: כשלמדתי ללכת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: ממש לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? תמימה השיר האחרון ששרת: "תעשי.. רק מה שאת אוהבתתת.." הדבר האחרון שצחקת בגללו: ג' יפית הפעם האחרונה שבכית: מוקדם יותר האדם האחרון שראית:אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: "כן.." הדבר האחרון שאכלת: ממולאים הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מים השיר האחרון ששמעת: את הטלוויזיה הדיסק האחרון שקנית: כריסטינה אגילרה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה ימים, בקניות הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת
הווה:
שיער נוכחי: שחור מדורג בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה שחורה תכשיטים נוכחיים: כלום תמונת דסקטופ נוכחית: כריסטינה אגילרה חבר\ה? אין]: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ענבל או לירון. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? לירון ממה הכי נמאס לך? מלחשוב על לירון, מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? הרבה אנשים שפגעו בי הכי פחות מהנה? לימודים
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות? שחקנית איפה אתה הולך לגור? תל אביב כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? מיני קופר
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אני אהיה בת 32.. נשואה, בתל אביב, שחקנית מצליחה, מאושרת, נראית טוב, עם מצב כספי סבבה. חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא
וקצת בכללי:
להקה אהובה: אין לי ממש. ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה סופר(ים) אהוב(ים): אילן ארליך צבע אהוב: ורוד, שחור, לבן פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: בבנים כאילו? עיניים, שפתיים. אתה שמח כש: אני מרגישה נאהבת. האם אתה חושב יותר מדי? הרבה יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו יורק, לוס אנג'לס אדם מפורסם שפגשת: וואו, יש מלא
האם יש לך אילו שהם חרטות? המון. קפה אהוב: קפוצ'ינו ריח אהוב: וניל מה מכעיס אותך: כשאנשים מקרצצים, כשאנשים לא קולטים, כשחושבים שאני משקרת, כשלא מאמינים לי, כשמאמינים לשטויות עליי, כשאומרים עליי דברים סתם ככה.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שחקנית טובה האדם שעושה לך הכי טוב: הילה. סגנון מוזיקה אהוב: פופ, דאנס, היפ הופ חדר אהוב בבית: הסלון מקום אהוב בעולם: ניו יורק מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנ"ך מורה אהוב: אריאלה, המחנכת שלי אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן, מאווווד! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן, מאווווד! אכפת לך מאיכות הסביבה? לא ממש קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? שניהם ישן הרבה? המוווווון קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? לפעמים לובש בוקסר? לא שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? קצת חולם בהקיץ? כן

Berliner star

New member
עונה =]]

שם המורה בכיתה א': פרידה הזיכרון הראשון שלך: מממממ לא זוכרת.. חחחחחחחח סתם.. מממ לא יודעת. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: התנהגתי יותר קרוב להתנהגות של בן מאשר של בת..=] אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ''כ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, מראשון ליבנה לפני 13 שנה =] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עד גיל 8- מאושרת. מגיל 8- סיוט השיר האחרון ששרת: Robbie Williams- Rock dj הדבר האחרון שצחקת בגללו: מממ מסיפור שרובי (וויליאמס) סיפר.. מה אני אעשה.. הבן אדם קורע!
הפעם האחרונה שבכית: אתמול =\ האדם האחרון שראית: אחי התאום הדבר האחרון שאמרת: שאלתי את אחי "מה השיר האחרון ששרתי היום?" חחחח הדבר האחרון שאכלת: מלפפון חמוץ הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: DVD של טייק דאת' השיר האחרון ששמעת: take that- sure הדיסק האחרון שקנית: take that- "Beautiful world הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני... 7-8 שנים.. אני לא אגואיסטית פשוט אין לי.. הדבר הכי מטורף שעשית: באנג'י הווה: שיער נוכחי: בלונדיני בגדים נוכחיים: חולצה ומכנס (?) תכשיטים נוכחיים: 3 עגילים באוזן ימין, שניים באוזן שמאל ונזם =] תמונת דסקטופ נוכחית: הדשא הרגיל של XP חחחח XD חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מממ לא ניראה לי.. האם אתה עייף? עכשיו.. לא =] את מי אתה הכי רוצה לחבק? רובי וויליאמס...
ממה הכי נמאס לך? מתמטיקה! וכמובן העובדה שאני ממשיכה לפספס פעם אחר פעם הופעה של רובי
את מי היית רוצה להרוג? מממ לא עולה לי עכשיו.. אבל יש חחחחח הכי פחות מהנה? חדר כושר
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? ווטרינרית
=] איפה אתה הולך לגור? בגרמניה, אנגליה או באיזה שהוא כפר בארץ כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ או וולבו ישנה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? לפעמים.. מפחד ממנו? לפעמים.. XD וקצת בכללי: להקה אהובה: Take that ספר אהוב: "שנה מעוברת"
סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: עיניים כחולות.. אתה שמח כש: הכל מסתדר האם אתה חושב יותר מדי? לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ענינו על זה כבר לא? או אנגליה או גרמניה
אדם מפורסם שפגשת: מממ דיוויד ברוזה, חברי להקת איזבו, תומש משהו.. ו.. לא זוכרת. האם יש לך אילו שהם חרטות? מממ המון, יותר מידי קפה אהוב: קפה?! ריח אהוב: מה מכעיס אותך: כשמתווכחים איתי כשאני יודעת שאני צודקת! שונאת את זה! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: פופ, רוק
חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: העיר נירנברג בגרמניה.
מקצוע שנוא: פזיולוגיה מורה אהוב: מחנכת אוהב את בצפר? ממ לא ממש אבל גם לא שונאת נרדם בשיעורים? קורה.. חחחח מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן, אפשר להגיד נותן מעצמך? אני חושבת שכן. גל?
לועס דברים? מה? אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מן הסתם.. מישהו אוהב? אוהב לצחצח שיניים? באותו הרגע של הפעולה? לא. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? לא משנה ישן הרבה? כשנותנים לי.. קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אין לי בעיה עם זה אבל לי אין אוהב לטייל? תלוי אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? עכשיו? מתי? חחחח בדרך כלל.. לא קר לי ילדותי? רוב הזמן
חולם בהקיץ? לא זהו? נגמר? ישש!! עשיתי את זה!! חחחחח היה נחמד =]

../images/Emo24.gif!!!

אל באסה
עשית את זה!! בהחלט נותנת מעצמך
את חברה נהדרת ^^'
צבע אהוב:כחול
האמ,מאיה..אני שואלת את עצמי אם את ערה עכשיו >< כמה חבל שלא
תצטרכי לשמוע את הריכולים שלי עליך רק מחר...
(זה משו טוב,באמאשלי
)

למעלה